Telegram Web Link
🔳⭕️موبینگ (Mobbing) چیست؟

🔸موبینگ یعنی کارمند، دانش‌آموز یا فردی در جامعه، چنان تحت فشار تبعیض، تحقیر و آزار و اذیت قرار می‌گیرد که دیگر شرایط برایش قابل‌تحمل نیست.

🔸کارمندی که بسیار وظیفه شناس و صادق است، از طرف مدیر و اطرافیانش مورد تمسخر قرار می‌گیرد، چون درستکاری او منافع آنها را به خطر می اندازد؛ یا استاد دانشگاهی که علاوه بر تدریس و تحقیق و مقاله نویسی و  امور مرتبط به وظایف دانشگاهی، در امور اجتماعی و چالش‌های جامعه نیز وارد می شود، از طریق مخالفین، حسودان و مدیران دانشگاه، مورد تبعیض و فشار قرار می گیرد که فقط به نوشتن مقاله و تحقیق بپردازد و کاری با چالش‌های اجتماعی نداشته باشد و آنقدر فشار و تبعیض و تحقیر را بر او می افزایند تا اخراج شود یا خود استعفا دهد و آن محل را ترک کند.

🔸موبینگ در محل کار، خانه، مدرسه و جامعه، عامل بسیاری از معضلات اجتماعی فرار از خانه، بیکاری، طلاق، اعتیاد، خودکشی، انتقام‌گیری، بداخلاقی، عصبانیت، قتل و جرایم دیگر می شود.

🔸از بسیاری از موارد موبینگ می توان نتیجه گرفت که آغاز موبینگ معمولاً در اثر جابجایی مقامی کارمندان می باشد؛ مثلاً کارمند جدیدی که وارد یک قسمت می شود، بیشتر مورد آزار روانی قرار می گیرد، یا وقتی که رئیس قسمت عوض می شود، احتمال اینکه او کارمندی را آزار بدهد زیاد است و حتی ممکن است خودش مورد آزار روانی کارمندان قرار گیرند.

◀️ تاثیرات موبینگ

▪️مخدوش نمودن یا از بین بردن اعتماد بنفس قربانی
▪️دچار شدن به بیماری پارانویا و اغتشاش ذهنی
▪️دوری گزیدن از اجتماع
▪️احساس ترس، خجالت، عصبانیت، و حسرت
▪️همچنین موبینگ باعث اختلالات جسمی و روانی مانند خوابهای آشفته، بالا رفتن فشار خون، و حتی بیماریهای قلبی و عروقی می‌گردد.

◀️ راههای مبارزه با موبینگ

▪️انضباط در کار جهت جلوگیری از هرگونه اخطار
▪️انجام کارهایی که طی دستور کتبی ابلاغ شده باشند نه شفاهی
▪️دوری جستن از موب کنندگان
▪️شناخت موبینگ و حفظ اعتماد به نفس خود

🔸البته در کنار این موارد گفته شده، در بسیاری از سازمان‌های اروپایی جزء دروس آموزشی حین کار، دروسی هم در زمینه موبینگ یا آزار روانی در محیط کار برای کارمندان پیش بینی شده است؛ زیرا اکثر سازمان ها ضرر اقتصادی ناشی از موبینگ را محاسبه کرده‌اند.

🔸در حقیقت، صرفاً کارمند آزار دیده ضرر نمی‌کند، بلکه به علت غیبت مکرر کارمند و عدم انجام صحیح کار به علت ناراحتی روحی که کارمند دچار آن است، بهره‌وری کاهش می‌یابد و ضرر سنگینی به سازمان وارد می‌شود.


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️پارادوکس ابیلین چیست؟
(از ریسک‌های تصمیم گروهی
)

🔺در یک بعدازظهر داغ در کولمن تگزاس، خانواده‌ای در آسایش و راحتی، در حیاط خانه‌شان، مشغول دومینو بازی کردن بودند تا این‌که پدربزرگ پیشنهاد داد که برای یک گردش کوتاه به ابیلین (۵۳ کیلومتر بیرون از شهر) بروند و ناهار را آنجا بخورند.

🔺مادر گفت: «وای... چه ایدهٔ خوبی!» و پدر با وجود آن‌که از دوری راه و گرمای هوا می‌ترسید اما از آن‌جا که احساس می‌کرد مخالف جمع است تاییدکنان گفت: «من هم موافقم! تنها امیدوارم که مادربزرگ هم مشکلی با این ایده نداشته باشد.» و مادربزرگ فوراً گفت: «البته که مشکلی ندارم، من مدت‌ها است که ابیلین را ندیده‌ام…»

🔺سواری طولانی، هوا گرم و راه پر از خاک و طوفان بود. زمانی که به رستوران رسیدند، غذا به بدی راه بود. آن‌ها چهار ساعت بعد در خستگی مفرط، به خانه بازگشتند.
یکی از آن‌ها به دروغ گفت: «گردش خوبی بود. این طور نیست؟» این را مادربزرگ گفته بود که از صمیم قلب، تمایلی به رفتن نداشت اما در عین حال نتوانسته بود در برابر سه انسان مشتاق مقاومت کند.

🔺پدر خطاب به مادر گفت: «من که چندان لذتی از گردش نبردم. تنها به خاطر تو بود که حاضر شدم بیایم.» و مادر گفت: «من فقط می‌خواستم که تو ناراحت نشوی. کدام انسان عاقلی در این هوای گرم از خانه بیرون می‌رود؟»
در پایان پدربزرگ خاطرنشان کرد که تنها به این خاطر چنین پیشنهادی را داده‌است که احساس می‌کرده بقیه از ماندن در خانه خسته شده‌اند.
اعضای گروه همگی حیران بودند که چه‌طور تصمیمی گرفته‌اند که هیچ‌کدام‌شان به انجام آن تمایلی نداشته‌اند.

🔺آنچه در بالا ملاحظه فرمودید، تحت عنوان "پارادوکس ابیلین" مطرح شده است. مجموعه‌ای از مردم به شکل گروهی، تصمیم به انجام کاری می‌گیرند؛ در حالی‌که هر کدام به تنهایی، با انجام آن کار مخالف‌اند. این اتفاق زمانی روی می‌دهد که هر کدام از اعضایِ آن گروه، به اشتباه فکر می‌کند که تصمیم شخصیِ او، در تعارض با خواستِ جمعی است و بنابراین باید از ارائه‌ نظر خود، خودداری کند.


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️ تصمیم شخصی زندگی: انسان منفعل یا انسان محکم


⭕️ اگر دو برادر همسان را به مدت سه سال هر روز به بدترین شکل کتک بزنند و به اولی بگویید کتک خوردنش جزئی از یک تمرین ورزشی است و به دومی هیچ دلیلی برای کتک خوردنش ارائه ندهید، برادر اول بعد از سه سال به ورزشکاری قوی و با اعتماد به‌نفس بالا، و برادر دوم به انسانی حقیر و سرشار از عقده‌ها تبدیل می‌شود.

⭕️ کتک خوردن و رنج برای هر دو یکسان است، اما تفاوت در حکمتی است که می تواند به رنج کشیدن‌ «معنا» بخشد. یکی به امید روزهای بهتر رنج می کشد و دیگری با هر ضربه خرُدتر و حقیرتر می شود.

⭕️ اینکه چگونه با سختی‌ها و مشقت‌های زندگی کنار بیاییم و به آن‌ها واکنش نشان دهیم، نهایتاً محصول یک «تصمیم شخصی» است.
می‌توانیم تصمیم بگیریم به سختی‌های اجتناب‌ناپذیر زندگی از منظر «معنا و حکمت» نگاه کنیم تا در پسِ هر ضربهٔ روحی و هر لطمهٔ جسمی تنومندتر، مقاوم‌تر و آگاه‌تر بیرون بیاییم یا اینکه تصمیم بگیریم در بهترین حالت، یک «قربانی منفعل» با حیاتی پر از غم باشیم.

👤 ویکتور فرانکل

🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️کودنی چیست و راهکارهای مقابله با آن چیست؟

انسانها تحت یک نظام قدرتمند به تدریج هسته مستقل و خودآگاهی که برای تعقل لازم است را از دست میدهند و به یک فرد کودن تبدیل می‌شوند.

این فیلم داستان یک کشیش جوانی به نام بونهوفر است که به سخنرانی در کوچه و خیابان بر علیه جنایتهای رژیم و مزدورانش می پرداخت تا یک شب سربازان او را دستگیر میکنند و به زندان می‌برند...



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️در جهان جدید، پارادایمِ دنیا دیگر خوردن ماهی کوچک توسط ماهی بزرگ نیست، بلکه اکنون ماهی سریع، ماهی کُند را می‌خورد!

👤کلاووس شواب





🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️ در زندگی تعداد محدودی "بله" در اختیار ما قرار دارد. پیش از به‌کارگیریشان باید با تعداد بی‌شماری "خیر" از آن‌ها محافظت کنیم.

🔴فکر می‌کنم هنر اصلی، هنرِ فاصله‌ها باشد. زیاد "نزدیک" به هم، می‌سوزیم. زیاد "دور" از هم، یخ می‌زنیم.

👤کریستین بوبن
#سخنان



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️ تشنه‌ی این باشید که همیشه از نهایت پتانسیل خود استفاده کنید و بهترین ورژن خود باشید‼️


ادمین های " کانال ترفند مدیریت" نوروز باستانی را به همه عزیزان تبریک میگویند.



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️ تفکر جعبه سیاه چیست؟

🔸در سالهای ۱۹۵۳ و ۱۹۵۴، طی چند حادثه‌ی مرموز، هواپیماهای خط هواپیمایی "بریتیش دی هاویلند کومت"، اولین خط هوایی مسافری و تجاری دنیا، وسط آسمان از کار می افتادند. اما کارشناسان دلیل این سقوط ها را پیدا نکردند و پرونده این خط هوایی کاملا پیچیده شد.

🔸در نهایت مشکل پیدا شد: تَرَک های ریز ایجاد شده در گوشه‌ی پنجره های مربعی شکل هواپیما، به تمام بدنه گسترش یافته و باعث متلاشی شدن‌ هواپیما می شدند.
این اتفاق ها دستاورد مهمی داشت: بعد از آن فجایع، دیوید وارن، کارشناس حوادث پیشنهاد داد یک دستگاه تقریبا خراب نشدنیِ ثبت اطلاعاتِ پرواز که بعدا جعبه سیاه نامیده شد، در هواپیما تعبیه شود؛ ایده ای که بعدا به مرحله اجرا گذاشته شد.

🔸هیچ صنعتی به اندازه هوانوردی اشتباهات را جدی نمی‌گیرد. با هر سقوط، پروازهای بعدی ایمن‌تر می شوند. این اصل که اسمش را "تفکر جعبه سیاهی" می گذاریم، یک ابزار گرانبهای ذهنی است که در هر حوزه ای از زندگی کاربرد دارد.

🔸انسان دقیقا در نقطه مقابل صنعت هوانوردی قرار دارد. عده بسیار کمی واقعیت شکست را می‌پذیرند و جعبه سیاه خودشان را تحلیل می‌کنند. این کار دقیقا به دو چیز احتیاج دارد:

▪️پذیرش بی قیدوشرط
▪️تفکر جعبه سیاهی

پذیرش بی قید و شرط شکست‌ها، کمبودها و باخت‌ها چگونه امکان‌پذیر می‌شود؟

🔸بهترین کاری که می توانید انجام دهید، یافتن یک دوست یا شریک قابل اعتماد است که تمام معایب تان را همانطور که هست نشان‌تان دهد. با گذشت زمان یاد می‌گیرید که قضاوت های دیگران درباره خودتان را جدی بگیرید.

🔸در کنار پذیرش بی قیدوشرط، یک جعبه سیاه هم احتیاج دارید. جعبه سیاه خودتان را بسازید. هر وقت که تصمیم بزرگی می گیرید، آنچه را که در فکرتان می‌گذرد، یادداشت کنید؛ فرضیات، سلسله افکار و نتیجه گیری‌های تان را.
اگر تصمیم تان در نهایت به درد نخور از آب درآمد، به اطلاعات ثبت شده پروازتان نگاه کنید و دقیق تحلیل کنید چه چیزی باعث بروز اشتباه شده است. با تشریح هر افتضاحی که به بار آورده اید، زندگی تان بهتر می شود.

🔸تفکر جعبه سیاهی نه فقط در مورد اشخاص بلکه درباره دنیای تجارت هم مصداق دارد. این موضوع باید در سازوکار مرسوم هر سازمان گنجانده شود.
پذیرش بی قیدوشرط و تفکر جعبه سیاهی به خودی خود کافی نیستند. باید اشکالات را اصلاح کنید، آن هم به شکلی که در آینده دوباره رخ ندهند.

🔸بنابراین واقعیت را بی قیدوشرط بپذیرید. شاید در وهله اول دردناک باشد، ولی در آینده ارزش خود را نشان خواهد داد. نکته کلیدی این است که کشف کنید چرا چنین اتفاقی افتاده است و به شکل ریشه ای با موضوع برخورد کنید.



🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔳⭕️ خشنودی از قربانی شدن دیگران!


دکتر فرانکل در کتابش، «در جستجوی معنا» به تجربه‌ای در آشویتس اشاره می‌کند که یکی از  بحث‌های محوری فرانکل در کتاب اوست.
من تجربه‌ی او را «خشنودی از قربانی شدن دیگری» می‌نامم.


فرانکل می‌گوید در آشویتس، هربار که کسانی را برای قربانی‌شدن انتخاب می‌کردند، ما انتخاب‌نشده‌ها نفسی از سر آسودگی می‌کشیدیم که «انتخاب نشدیم».
  باید برای قربانیان دلسوزی  می‌کردیم، اما نمی‌کردیم.. فقط خوشحال بودیم‌ که ما انتخاب نشدیم.


یکی از دوستان من چندسال قبل می‌گفت، همین تجربه برای ما هنگام حمله موشکی صدام به شهرها پیش می‌امد.. وقتی اژیر قرمز می‌کشیدند، و‌ یقین داشتیم «حمله هوایی انجام خواهد شد»، گوش به زنگ‌ شنیدن صدای اصابت موشک می‌ماندیم، و صدای اصابت که می‌آمد، نفس راحتی می‌کشیدبم که موشک‌ به خانه ما نخورد..

🟢در موقعیت‌های پرخطر، «خشنودی از قربانی شدن دیگری» و رضایت از شانس انتخاب نشدن ما برای ناکامی و رنج،  تجربه هر روز ماست.



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️  این 10 نقل قول پیتر دراکر ممکن است دنیای تجارت شما را تغییر دهد:


1. " کاری صحیح را انجام دادن مهم تر از درست انجام دادن کاری است."

2. "اگر به دنبال چیزی جدید هستید، مجبورید کار های قبلی را تکرار نکنید."

3. "هیچ کاری کاملا بی فایده نیست اگر با کارآمدی زیادی صورت گیرد، حتی کاری که  اصلا نباید انجام شود.

4. " هر چیزی که اندازه‌گیری شود، بهبود می یابد."

5. "نتایج خوب از طریق بهره برداری از فرصت ها و نه حل مشکلات حاصل می شوند".

6. "خیلی از کارهایی که ما مدیریت می نامیم،  برای کار کردن افراد زیردست مشکل ساز می شوند."

7. "افرادی که ریسک می کنند یا نمی کنند ، هردو عموما دو اشتباه بزرگ درسال انجام می‌دهند. 

8. "جلسات برای رفع کسری سازمان است. کسی در سازمان همزمان نمی تواند کار و جلسه را هدایت  کند."

9. "برنامه‌ریزی طولانی مدت با تصمیمات آینده حل نخواهد شد، بلکه  آینده با تصمیمات  امروز ساخته می شود".

10. "مدیریت درست کار می کند. رهبری کارهای درست را انجام می دهد"



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
🔳⭕️داستان مدیریتی ( خر ویرانگر):



خری به درختی بسته بود؛ شیطان خر را باز کرد.

خر وارد مزرعه همسایه شد و ترو خشک را با هم خورد.

زن همسایه وقتی خر را درحال خوردن سبزیجات دید ؛تفنگ را برداشت ویک گلوله خرج خر نمود و او را کشت.

صاحب خر وقتی صحنه را دید ؛عصبانی شد وزن صاحب مزرعه راکشت.

صاحب مزرعه وقتی با جسد خونین همسرش روبرو شد.

صاحب خر را ازپای دراورد!


به شیطان گفتند چکار کردی؟!!!.
گفت من فقط یک خر را رها کردم!

اگر میخواهید، کشوری آباد بماند، خران را آزاد نگذارید!




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️ تکنیکهای کشتن افراد در سازمان، بدون خونریزی! (تکنیک های ترور شخصیت در سازمان):



1⃣ تکنیک این که تکراری است

هرگاه ایده ای جدید مطرح شد می گویند این ایده تکراری است و کسی قبلا ایده مشابهی را ارائه کرده است!

2⃣ تکنیک چرا قبلا نه

اگر معلوم شد که هیچکس قبلا چنین ایده ای نداده می گویند حتما دلیلی داشته که هیچ کس چنین ایده ای نداده.

3⃣ تکنیک تعویق

در مورد ایده تصمیم گیری نمی کنند. می گذارند ایده دهنده خسته شود.

4⃣ تکنیک تصاحب

هر ایده ی جدیدی ارائه شد، خود را تنها سخنگوی آن ایده مطرح می کنند و اجازه نمیدهند کس دیگری بجز آنان درباره آن ایده حرف بزند!

5⃣ تکنیک نخود سیاه

کارکنان خوشفکر و خلاق را درگیر تهیه طرح های با جزییات می کنند که دست کم شش ماه تهیه آن طرح طول بکشد. تاکید می کنند که همه فرم های موجود در جریان کاری باید با دقت و جامعیت تکمیل شود و توسط تمامی مدیران تایید و امضا شود.

6⃣ تکنیک فیلتر

تمام نظرات منفی را عینا منتقل می کنند. هیچ کدام از نظرات مثبت را به ایده دهنده منتقل نمی کنند.





🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️تصمیم گیری



یکی از واحدهای ارتش سوییس در یکی از مانورهای کوهستانی گم شده بود و ناامیدانه در کوه های آلپ سرگردان بود. هوا سرد بود. ذخیره غذای گروه کم و محدود بود. ناگهان، یکی از اعضا نقشه منطقه را در کوله خود پیدا کرد. آنها نقشه را دنبال کردند و به اقامت گاه اولیه باز گشتند. آنها از مرگ نجات یافتند.


وقتی نقشه را به فرمانده خود نشان داند، او متعجب شد و پرسیدکه چگونه با چنین نقشه ای راه را پیدا کرده اید؟ نقشه مربوط به کوههای آلپ نبود، بلکه مربوط به کوههای پیرنه بود. آنها راه خود را با پیروی از یک نقشه غلطپیدا کرده بودند. اگرآن نقشه را نمی یافتند، ساعت ها و روزها به امید اینکه گروههای نجات آنها را خواهند یافت، در جای خود می ماندند.اما آنها با دیدن نقشه راه افتادند.


🟢اغلب اوقات بهتر است حتی با نقشه غلط راه بیفتیم و به دنبال راه نجات بگردیم تا اینکه به امید رسیدن نیروی کمکی در جای خود متوقف شویم و از گرسنگی بمیریم. وقتی از همه چیز ناامید هستید، دست به کاری بزنید.

🟢آنها که در رودخانه قایق سواری کرده اند، می دانند بیشترین حالت پایداری قایق، نه در سکون، بلکه در هنگام حرکت کردن و پارو زدن ایجاد می شود. شاید این گفته بر خلاف تصور عمومی و غریزه مان باشد، اما در درستی آن تردیدی نیست.

روبرت گانتر


🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️من آنچه در توان داشته‌ام انجام داده‌ام


در هر حرفه و شغلی که هستید، نه اجازه بدهید که به بدبینی‌های بی‌حاصل آلوده شوید و نه بگذارید که بعضی لحظات تاسف‌بار که برای هر ملتی پیش می‌آید شما را به یاس و ناامیدی بکشاند. در آرامش حاکم بر آزمایشگاه‌ها و کتابخانه‌هایتان زندگی کنید.

نخست از خود بپرسید: "من برای یادگیری خود چه کرده‌ام؟"

سپس همچنان که پیش‌تر می‌روید بپرسید: "من برای کشورم چه کرده ام؟" و این پرسش را آن‌قدر ادامه دهید تا به این احساس شادی‌بخش و هیجان‌انگیز برسید که: "شاید سهم کوچکی در پیشرفت و اعتلای بشریت داشته‌اید."

🔺اما صرف نظر از هر پاداشی که زندگی به تلاش‌هایمان بدهد یا ندهد، آنگاه که لحظه مرگ فرا می‌رسد هر کدام از ما باید این حق را داشته باشیم که با صدای بلند بگوییم:

"من آنچه در توان داشته‌ام، انجام داده‌ام."

👤 لویی پاستور




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️ مطمئنا نمی توانید با کتک زدن افراد با میله فلزی، انتظار بهترین عملکرد را از آنها داشته باشید؛ بلکه باید این کار را با ابراز احترام، عادت دادن آنها به پیروزی و متقاعد ساختن شان به توانایی خود در بهبود عملکرد انجام داد.

⭕️ مربی خاصی را نمی شناسم که با حکومت وحشت توانسته باشد دوره ای طولانی موفقیتی را حفظ کرده باشد.
یکی از مهمترین کلمات در زبان انگلیسی "آفرین" است. بخش مهمی از رهبری، استخراج پنج درصد حیاتی عملکردی است که افراد خودشان هم از وجود آن بی خبرند.

📖 رهبری
👤 الکس فرگوسن




🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️قدرت حرکت آهسته و پیوسته

🔺تصور کنید یک تکه یخ روی میز جلوی شما قرار دارد. اتاق سرد است و می‌توانید نفس کشیدن خودتان را ببینید. در حال حاضر دمای اتاق منفی ۵ درجه است. دمای اتاق به شکل بسیار آرامی بیشتر می شود: منفی ۵ درجه، منفی ۴ درجه، منفی ۳ درجه...
تکه یخ همچنان روی میز جلوی شماست: منفی ۲ درجه، منفی ۱ درجه، صفر درجه...

🔺هنوز هیچ اتفاقی نمی‌افتد. سپس در دمای ۱ درجه، یخ شروع به ذوب شدن می‌کند. یک تغییر یک درجه ای که به نظر هیچ تفاوتی با درجه حرارت قبل از آن ندارد، باعث تغییر بزرگی شده است.

🔺لحظات با شکوه، اغلب در نتیجه‌ی بسیاری از اقدامات قبلی هستند. در مراحل اولیه هر تلاشی، اغلب یک دره ناامیدی وجود دارد. شما انتظار دارید که به صورت خطی پیشرفت داشته باشید و ناامید‌‌کننده است که تغییرات در روزها، هفته‌ها، و حتی ماه‌های اول چقدر بی‌اثر به نظر می‌رسند. اما این اصل را به یاد داشته باشید: قدرتمندترین و ماندگارترین نتایج زود به دست نمی‌آیند.

📖 خرده عادت‌ها
جیمز کلییر

🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
🔴▪️همراهان گرامی

لیست 8⃣ کانال مدیریتی که چهار سال از عمرشان در تلگرام میگذرد ارائه میشود. بازخوردی که از اعضای این کانالها گرفته شد نشان از " تولید محتوای منحصر به فرد که در دوره های آموزشی سازمانها و شرکتها از آنها استفاده میشود؛ بود".


این کانالها بهتون معرفی میشود شاید برای شما هم راهگشا باشد.

1⃣رفتار سازمانی: کانالی است که رفتار افراد در سازمانها و شرکتها را بررسی میکند 👇
@organizationb

2⃣ مدیریت منابع انسانی : کانالی است که رفتار نیروی انسانی را در شرکتهای معتبر دنیا بررسی میکند. 👇
@hrmgmt

3⃣ بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ: چرا اینستاگرام و تلگرام برای شرکتها مهم هست؟👇
@marketingdm

4⃣ مدیریت استراتژیک: استراتژی سازمانها برای شرایط متلاطم اقتصادی چگونه باید باشد؟👇
@stramanagement

5⃣ مدیریت تغییر: آیا میخواهید تغییرات در مدیریت را به صورت علمی و کاربردی یاد بگیرید؟ پس در این کانال عضو شوید 👇
@changemanagers

6⃣ آکادمی مدیریت و صنایع: یکی از بهترین کانالهای مدیریتی که بصورت case study شرکت های معروف دنیا را مورد بررسی قرار میدهد.( آمازون؛ گوگل؛ علی بابا؛ نایک و...)👇
@miacademy

7⃣ فن بیان و مذاکره تجاری: دوست دارید تو جمع ساکت نباشید وحرفایی واسه گفتن داشته باشید؟ در این کانال اطلاعات خودتون و بالا ببرید👇
@lect_negotio

8⃣مدیریت کارآفرینی و استارتاپ: چگونه یک کسب و کار را راه اندازی کنیم👇
@startup_per

نکات:
☑️ این‌کانالها بدون تبادل است.
☑️ روزی یک پست در این کانالها گذاشته می شود.

☑️ ترجمه به‌روزترین مطالب از مجلات معتبر علمی دنیا گذاشته می‌شود.

🔅 حداقل دیدن این کانالها ضرری ندارد 🙏🌹
🔳⭕️وقتی بزرگ‌ترها اشتباه می‌کنند!

🔸چند سال پیش محققان دانشگاه هاروارد تصمیم گرفتند آزمایشی را روی دو گروه انجام دهند: در گروه اول تعدادی از بچه‌های کودکستانی حضور داشتند و در گروه دیگر تعدادی از فارغ‌‌التحصیلان رشته MBA از دانشگاه هاروارد. موضوع رقابت بین این دو گروه عبارت بود از سرهم‌‌بندی کردن بلندترین سازه ممکن با استفاده از رشته‌های ماکارونی، طناب، چسب و مارشمالو.

🔸از هردوی این گروه‌ها خواسته شد تا در یک‌‌زمان محدود و با هر روشی که خودشان صلاح می‌‌دانند عمل کنند و هدفشان هم باید افزایش ارتفاع سازه ساخته‌‌شده باشد.
هردو گروه‌ها در اتاق‌‌های جداگانه کارشان را شروع کردند و تمام فعالیت‌‌ها و گفت‌وگوهای بین اعضای دو گروه ثبت و ضبط می‌شد و پس از پایان وقت داده‌‌شده، سازه‌های ساخته‌‌شده دو گروه ازنظر ارتفاع و همچنین استحکام باهم مقایسه شد.

🔸نتیجه به دست‌آمده همه را شگفت‌‌زده کرد؛ چراکه سازه ساخته‌‌شده توسط بچه‌های کودکستانی هم بلندتر از سازه ساخته‌‌شده توسط فارغ‌‌التحصیلان MBA دانشگاه هاروارد بود و هم خیلی محکم‌‌تر از آن بود و جالب آنکه سازه موردنظر دارای شکلی عجیب و غیرمتعارف بود اما هم ‌‌ارتفاع خوبی داشت و هم خیلی محکم بود حال‌‌آنکه سازه‌‌ای که توسط گروه دیگر یعنی فارغ‌‌التحصیلان دانشگاه ساخته ‌‌شده بود باوجود ساختارمند بودن و شکل هندسی متعارفی که داشت کوتاه‌‌تر و ازنظر استحکام هم ضعیف‌‌تر بود!

🔸بررسی فیلم‌‌ها و صداهای مربوط به مکالماتی که در حین انجام این آزمایش از اعضای دو گروه ضبط شد نشان می‌‌داد گروه فارغ‌‌التحصیلان دانشگاهی بیشتر وقت و انرژی‌‌شان را صرف بررسی جوانب کار و تصور کردن و تجسم ذهنی سازه‌‌ای که قرار بود ساخته شود، می‌کردند و در این میان باهم مشاجره و چالش هم داشتند؛ حال‌‌آنکه اعضای گروه بچه‌های کودکستانی کارشان را خیلی سریع شروع کردند و با کمترین برنامه‌‌ریزی و تجسم ذهنی  سراغ استفاده از وسایلی رفتند که برای ساختن سازه در اختیارشان قرار داده ‌‌شده بود و بعدازاینکه به این نتیجه می‌‌رسیدند که در انتخاب مسیر کارشان دچار اشتباه شده‌‌اند به سرعت روشی دیگر را امتحان می‌کردند و در این میان از اشتباهاتشان به‌‌خوبی درس می‌گرفتند و سرانجام هم توانستند یک سازه بلند و محکم آماده کنند. حال‌‌آنکه سازه ساخته‌‌شده توسط گروه فارغ‌‌التحصیلان دانشگاهی که کوتاه‌‌تر بود خیلی زود فروریخت.

🔸بررسی‌‌ها و تحلیل‌‌هایی که بعدها روی این آزمایش انجام شد مشخص کرد که عامل اصلی موفقیت بچه‌ها در این رقابت یک ‌‌چیز بوده و آن اینکه عمده توجه گروه فارغ‌‌التحصیلان بر "اما و اگرها" و «اگر این کار را انجام دهیم این‌‌طور خواهد شد» متمرکز شده بود حال‌‌آنکه تمام توجه گروه بچه‌ها روی «چگونه و چطور» قرار داشت و چگونه انجام دادن کار برای آنها اهمیت بیشتری داشته تا "اما و اگر" های مربوط به نتایج کار.

◀️ در واقع شرکت‌‌هایی در دنیای پررقابت امروز می‌توانند دست بالا را داشته باشند و رقبا را کنار بزنند که ‌‌مانند بچه‌های کودکستانی خیلی سریع وارد عمل شوند و از اشتباهات خود درس گرفته و خیلی سریع سراغ امتحان کردن راه‌های نرفته بروند و برای اتخاذ تصمیماتشان منتظر تشکیل گروه‌های متعدد و تصویب کمیته‌های تخصصی نمانند.


🔹با ما همراه باشید در:
🌐کانال ترفند مدیریت👇👇
Instagram | Telegram | Linkedin
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺این روزها پهلوان رسول خادم عیدش را در کنار مردم سیستان و بلوچستان سپری میکند ❤️

🔹رستم را در شاهنامه شنیدیم، خادم را در دنیای واقعی دیدیم.




👉🏻 @ut_twitterr
🔳⭕️همه مشاغل مهم هستند، اما بعضی مشاغل مهم‌ترند!



این عنوان را از کتاب خواندنی قلعه حیوانات اثر جورج اورول به امانت گرفته ام آنجا که می‌نویسد "همه انسان‌ها برابرند اما بعضی‌ها برابرترند"!

مشاغل کلیدی مشاغلی هستند که شکست و یا پیروزی سازمان را رقم می‌زنند. آنها تعیین کننده سرنوشت بازی هستند. می‌گویند حدود ۲۰ درصد از مشاغل سازمان را می‌توان شغل کلیدی محسوب کرد. این ۲۰ درصد است که تکلیف ۸۰ درصد عملکرد سازمان را روشن می‌کند.


معیارهای زیر برای شناسائی مشاغل کلیدی و ارزیابی و ارزش‌گذاری آنها پیشنهاد می‌شود. شغل کلیدی شغلی است که:

🔹با ماموریت اصلی سازمان ارتباط نزدیک دارد.
🔹برای سازمان سود و درآمد تولید می‌کند.
🔹در ارتباط مستقیم با مشتری و بازار و سهم بازار قرار دارد.
🔹تامین نیروی انسانی شایسته برای آن، آسان و ارزان نیست.
🔹انجام آن نیاز به سطوح بالائی از دانش و مهارت دارد.
🔹در آن، تصمیمات پیچیده و مهم گرفته می‌شود.
🔹روی سایر مشاغل سازمان اثرگذار است.
🔹غیبت شاغل آن به سرعت احساس می شود.
🔹با اطلاعات محرمانه و باارزش سر و کار دارد.
🔹در زنجیره تولید ارزش قرار دارد و برای سازمان مزیت رقابتی ایجاد می‌کند.
🔹به راحتی و ارزانی قابل پیمان‌سپاری نیست.
🔹اشتباهات و ابتکارات در آن، آثار عمیق و بلندمدت بر سازمان دارد.
🔹پیچیده است و متغیرهای زیاد و پرتعدادی بر آن موثر است.
🔹حفظ و نگهداشت کارکنان شایسته آن، آسان نیست.


مشاغل سازمان‌مان را خوب بشناسیم و آنها را با معیارهای مناسب ارزیابی و مقایسه و طبقه‌بندی کنیم تا بتوانیم با آنها و شاغلین شان برخورد و رفتار مناسب و مقتضی داشته باشیم. 

همچنین به خاطر داشته باشیم که این مشاغل را نباید فقط در سطوح بالای سلسله مراتب سازمان و در میان مشاغل مدیریتی جستجو و پیدا کنیم. برخی شغل های ظاهرا کم‌اهمیت و غیرمدیریتی گاهی و در بعضی شرایط، تعیین‌کننده و به شدت اثرگذار هستند.



🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷 Instagram |💬 Telegram |
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/10/03 11:26:15
Back to Top
HTML Embed Code: