Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
همه لحظات زندگی ما آکنده از مجموعه پیام های شفاهی و غیر شفاهی ، ارادی و غیر ارادی است و کلام تنها وسیله ارتباطی نیست .
کلماتی که ما بر زبان جاری می کنیم برحسب موقعیت فقط بین هشت تا بیست و چهار درصد پیام های ما را تشکیل می دهند ، و به این ترتیب در دنیای گسترده ی ارتباطات تنها مشتی از خروارند .
لوازم و امکاناتی که در زندگی از آنها استفاده می کنیم همگی این پیام را به دیگران منتقل می کند که ما چه احساسی نسبت به خود داریم ، و انتظار داریم که دیگران چگونه با ما رفتار کنند .
حتی وضعیت نشستن ، ایستادن ، وضعیت های خاص بدنی ( ژست ها ) ، نحوه ی راه رفتن و غیره نیز حاکی از احساسات و گرایشات ماست .
بنابراین وقتی ما در مقابل دیگران قرار می گیریم ، هرآنچه که از ما سر بزند نوعی ارتباط است و منتقل کننده پیام های ما می باشد .
#روابط_عمومی
🔸#حمید_شکری_خانقاه
#روابط_عمومی_هوشمند
#مدرسه_عالی_رسانه
#سلسله_کارگاه_آموزشی
@hamidshokri2
#public_relations #pr
@adibmh.ir @news.ac
@strategicPR
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔶مدیران روابط عمومی بدانند ؛
روابط عمومی راهبردی از روزمرگی و کلیشه گرایی اجتناب می کند و راز موفقیت خود را در ترسیم نقشه راه ، اولویت بندی برنامه ها ،تفکیک موضوعات ارتباطی و دغدغه های راهبردی از غیر راهبردی ، مسئله شناسی و استراتژی سازی ارتباطی و اتخاذ تصمیمات کلیدی درست برای اخذ نتایج کلیدی درست در نظام ارتباطی سازمانها می داند ....
🔹مسئله اصلی این است که ؛
روابط عمومی ها مسئله شناسی ارتباطی را جدی نگرفته اند...
به قول معروف؛
اگر ندانیم کجا می رویم دیگر فرقی نمی کند چه راهی در پبش گرفته ایم، و اگر می دانیم کجا می رویم باید برنامه و نقشه راه داشته باشیم ...!
#روابط_عمومی
🔸#حمید_شکری_خانقاه
#روابط_عمومی_هوشمند
#مدرسه_عالی_رسانه
#سلسله_کارگاه_آموزشی
@hamidshokri2
#public_relations #pr
@news.ac
@strategicPR
🔖 روابط عمومی توان مدیریت بحران را دارد؛
🔖 لزوم خروج روابط عمومی ها از انفعال کرونایی ... !

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه و مدرس روابط عمومی

💭 روابط عمومی ها قادر هستند مدیریت ارتباطات بحران کرونایی را بر عهده بگیرند. مدیریت ارتباطات انسانی و رسانه ای در ارتباطات کرونایی وظیفه همه روابط عمومی های سازمان ها است. جامعه نیازمند #منبع_معتبر ارتباطی و رسانه ای است.

💭 روابط عمومی ها بایستی با تولید #محتوای_کرونایی در قالب های مالتی مدیا و انتشار آن در شبکه های درون سازمانی، شبکه های اجتماعی و صدا و سیما نظام ارتباطات یکپارچه کشور را مدیریت کنند.

شنبه سی ام فروردین ماه ۱۳۹۹
#شنبه_های_روابط_عمومی
#روابط_عمومی
@strategicPR
@PublicRelationsIR
💭 روابط عمومی کرونایی، جهش زود هنگام روابـــط عمـــومی هــا از روابـــط عمـومی نیمه سنتی به موج ســـوم انقلاب ارتباطــات و فناوری اطلاعـــات را موجب شد.

💭 “روابط عمومی پســاکرونا” به معنای بکارگیری حداکثـری تکنولـوژی هــای نــوین و آنلاین ارتبــاطی در فــرآیند ارتباطـــات انســانی و رسانه ای و مدیریتِ استراتژیکِ ارتباطیِ چند جانبه بین سازمان، جامــعــه و مــشـــتری برای متـقاعد سـازی، اعتماد آفـــرینی و جلب رضایت مخاطب است.

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه
✍🏻 نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی

#پیام_روابط_عمومی
@PublicRelationsIR
Forwarded from رسانه
🔺🔺شکری خانقاه: روابط عمومی ها برای افزایش تولید و ارتقای بهره وری، برنامه راهبردی ارتباطی تدوین کنند

شفقنا رسانه– حمید شکری خانقاه معتقد است که روابط عمومی ها باید با ساختارسازی کارآمد به سیستم‌های ارتباطی در وزارتخانه ها معنا دهند. او می گوید: روابط عمومی ستادی نباید منفعل و بسته عمل کند بلکه فعالانه در سطح استاندارد و در گستره ملی با برنامه ریزی راهبردی، ارتباطات یکپارچه را پیاده کند. علاوه بر آن روابط عمومی باید در سال جهش تولید تلاش کند تا در تولید محتوا برای رسانه ها موفق عمل کند و صدا و سیما نیز با به نمایش گذاشتن الگوهای موفق و معرفی بخش های صنعتی درآمدزا باعث جذب سرمایه‌گذاری در آن ها شود.

▪️▫️متن کامل را در سایت بخوانید👇👇
https://media.shafaqna.com/news/495806
روابط عمومی‌ها باید مشاور ارشد رسانه‌ای سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها باشند.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر ضرورت تقویت جایگاه مدیران روابط عمومی، گفت: روسای روابط عمومی باید مشاور ارشد رسانه ای و بازوی فکری سازمان های جهاد کشاورزی استان ها باشند.

به گزارش خبرنگار ایانا، ساسان والی‌زاده سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی در جمع مدیران جهاد کشاورزی استان های کشور با اشاره به اینکه باید جایگاه مدیران روابط عمومی تقویت شود، گفت: مدیر روابط عمومی باید ارتباط بلافصل با رییس سازمان داشته باشد.
وی ادامه داد: وظیفه روابط عمومی صرفا پوشش خبری و تهیه عکس و خبر نیست، بلکه روسای روابط عمومی باید مشاور ارشد رسانه ای و بازوی فکری سازمان های جهاد کشاورزی استان ها باشند.
والی‌زاده با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اطلاع رسانی هنرمندانه از خدمات دولت، افزود: اطلاع رسانی باید جامع و هوشمند باشد.
او با توجه به نقش روابط عمومی ها برای تحقق این امر، خاطرنشان کرد:  نباید بین روابط عمومی و رئیس سازمان فردی واسطه یا رابط قرار بگیرد و روابط عمومی ها باید در فرآیند اقدامات نقش موثری ایفا کنند و برای تحقق چنین امری نباید مدیر روابط عمومی ضعیف را منصوب کنید.
والی‌زاده همچنین با اشاره به حقوق شهروندی و ارتباطات مردمی یادآور شد: مرکز روابط عمومی درخواست‌هایی را به استان‌ها ارجاع می‌دهد؛ لازم است به حرف و خواست مردم بها داده شده و پاسخ قانع‌کننده و به‌موقع به مکاتبات داده شود.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔖 روابط عمومی سناریو محور؛

🔖 سناریونویسی حلقه مفقوده روابط عمومی با جامعه مخاطب است
✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه،

💭 “روابط عمومی دو فضایی” باید روش حضور در شبکه های اجتماعی را همزمان با کلیشه های سنتی، به شکلی خلاقانه و مبتکرانه در هم آمیزد. 💭 روابط عمومی ها دانش و تخصص خود را در طراحی و تولید محتوا بر پایه #سناریونویسی برای اقناع افکار عمومی افزایش دهند.
#حمید_شکری_خانقاه
#مدرسه_عالی_رسانه
@hamidshokri2
@strategicPR
Forwarded from Deleted Account
🔸گزارشی از سمینار "مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی و اشتغال‌آفرینی"

🔸روابط عمومی هوشمند و ارتباط محور لازمه دنیای امروز است

🔰تحقق دمکراسی و مبارزه با فساد اداری در گرو وجود رسانه های آزاد است

🔸یکی از اساتید دانشگاه های تهران گفت: اکثر مدیران و کارمندان معنای واقعی روابط عمومی را نمی‌دانند، روابط عمومی تبلیغات تجاری، خبرگزاری، نوشتن خبر، برپایی نمایشگاه، برگزاری کنفرانس و مراسمات نیست بلکه کار اصلی روابط عمومی ایجاد، حفظ و توسعه ارتباطات انسانی، مدیریت روابط اجتماعی و مشاوره است.

🔸حمید شکری‌خانقاه در سمینار "مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی و اشتغال‌آفرینی" که در استانداری سنه برگزار شد، اظهار داشت: زندگی فرایند اطلاعات، ارتباطات و مبادلات است، سازمان‌ها به ارتباط و اطلاعات نیازمند است و روابط عمومی به این فرایند معنا می دهد.

🔸مولف کتاب "برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی" وظیفه اصلی روابط عمومی را شناسایی، انتخاب، ایجاد، حفظ و توسعه ارتباطات انسانی دانست و گفت: مدیریت روابط اجتماعی یعنی مدیریت کلمات و احساسات، ارتباط صمیمی و صادقانه.

🔸این استاد دانشگاه ادامه داد: تبلیغات یک سویه است، اطلاع رسانی یک و نیم سویه است، اما روابط عمومی کاملا دوسویه و رویکردی انسانی برای شناسایی، انتخاب، ایجاد، تقویت و حفظ روابطی سازگار، ماندگار، سازنده و ارزنده با مخاطبان گوناگون بویژه مشتریان به منظور دستاوردهای بهتر است.

🔸وی خاطرنشان کرد: افراد موفق روابط عمومی قوی دارند چون اگر فعالیت‌های روابط عمومی اثربخش نباشد، هزینه است.

🔸 این نویسنده اظهار داشت: روابط عمومی هوشمند یعنی دیدن نادیده‌ها و شنیدن ناشنیده‌ها است و مهم‌ترین شاخص در روابط عمومی هوشمند نگرش ارتباطی است.

🔸این استاد روابط عمومی دانشگاه های تهران به 3 عامل موفقیت روابط عمومی یعنی: داشتن نگرش ارتباطی، استانداردسازی (حرفه گرایی و حرفه سازی) و برنامه محوری ارتباطی اشاره و یادآوری کرد: مدیر روابط عمومی باید درک درستی از ارتباطات فراگیر میان فردی و سازمانی داشته باشد چون حالت‌های نشستن، حرف زدن و حرکات بدن نوعی ارتباط است و تمام حرکات بدن نشان دهنده موقعیتی است که در آن قرار می‌گیریم و مدیر روابط عمومی باید با آن آشنایی کامل داشته باشد.

🔸شکری تصریح کرد: آراستگی ظاهر موجب برقراری ارتباط موثر می‌شود ضمن اینکه اگر در روابط عمومی تحقیق مطالعه و پژوهش نباشد کارها به درستی انجام نمی‌شود.

🔸این استاد دانشگاه گفت: نقش هر مدیر داشتن اطلاعات، ارتباطات و تصمیم‌گیری است و زمانی مدیر موفق است که ارتباط نقش تشریفاتی، رهبری و رابط داشته باشند و در نقش اطلاعاتی باید ارزیاب، توزیع‌کننده و سخنگو باشد.

🔸شکری گفت: مدیر در تصمیم‌گیری باید نوآور، آشوب‌زدا و تخصیص‌دهنده منابع باشد چون نقش روابط عمومی یک اصل مدیریتی است و باید سواد رسانه‌ای داشته باشد.

🔸مولف کتاب "برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی" افزود: روابط عمومی باید از بد به خوب انتقال پیدا کند، همواره حضور داشته و آنلاین باشد و قدرت ارتباط قویی در معاشرت ها و برخورد‌ها داشته باشد.

🔸وی در ادامه اظهار داشت: استاندارسازی حرفه‌گرایی و حرفه‌سازی در روابط عمومی هوشمند باید وجود داشته باشد تا کارها با کیفیت مناسبی پیش برود.

🔸شکری افزود: روابط عمومی باید جایگاه خود را در سازمان تثبیت کند و با شورای مدیران، نشریات تخصصی، شورای عالی سیاستگذاری، شورای تولید و تامین اطلاعات جلساتی داشته باشد و مدام با آنها در ارتباط باشد.

🔰تحقق دمکراسی و مبارزه با فساد اداری در گرو وجود رسانه های آزاد است
🔹در ابتدای این سمینار معاون هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری کوردستان با بیان اینکه در دنیای امروز، تحقق دمکراسی، پویایی جامعه و بهبود فرایندها بدون حضور رسانه های آزاد و روابط عمومی های هوشمند امکان پذیر نیست، گفت: تخصصی و حرفه ای بودن روابط عمومی ها و روزنامه نگاران، اولویت بندی مطالبات مردم و انتقال آن به تصمیم گیران، توجه به شفافیت در سازمان ها، فعالیت های مردم پسند ضروریست.
🔹حسین فیروزی با اشاره به اهمیت سلامت اداری، مهار قدرت و وادار کردن آن به پاسخگویی، جلوگیری از فساد و رانت و... گفت: رسانه ها نقش اساسی در تحقق این مسائل را دارند و هیچ نهادی برای تحقق این موارد، قابل اعتمادتر از رسانه های ازاد نیست

🔹وی از رسانه های آزاد و حرفه ای خواست مشکلات، نیازها و پتانسیل های کردستان را تبیین و راهکارهای لازم را ارائه دهند. ‌‌‌ ‌‌
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هفته روابط عمومی و ارتباطات بر تمام تلاشگران و متخصصان و کارگزاران و مدیران و کارشناسان و علاقمندان و دانشجویان این حوزه نام آشنای، اما اندکی غریب از چشم مدیران! بر همگان مبارک ...
هرکسی به طریقی روابط عمومی را دوست دارد و آن را می فهمد ...
هرکس به گونه ای با آن ارتباط دارد ..
برای من اما ؛ روابط عمومی مدیریت عاشقانه و هوشمندانه ارتباطات انسانی است ...

عاشقانه #روابط_عمومی را دوست دارم و این روز را نه امروز ، که هر روز ودر تمام ۳۶۵ روز ، صمیمانه به شما دوست و همراه و همکار دنیای ارتباطات همدلانه شاد باش می گویم ...
ارادتمند
#حمید_شکری_خانقاه
راهکارهای عملی پساکرونایی

رسانه‌ها برای پساکرونا سناریو طراحی کنند
شکری خانقاه، سومین ناحیه را ناحیه «رشد» عنوان کرد و گفت:‌ در این مرحله خبرگزاری‌ها باید به مردم بگویند که چگونه از تهدید، فرصت بسازند؛ برای مشاغل مختلف در شرایط پساکرونا سناریو و نقشه راه بدهند و شرایط و ویژگی‌های آن را معرفی کنند؛ به عنوان نمونه اعلام کنند که برای رعایت بهداشت روانی و شرایط جسمی چه باید کرد؟ صدا و سیما، خبرگزاری‌ها و شبکه‌های اجتماعی باید آمادگی مواجهه افراد جامعه با موضوعات بهداشت فردی، روانی و موارد مربوط به کسب و کار و اشتغال در دوران پساکرونا و نقاط ضعف و تهدیدهای آن‌ را  فراهم کنند.

*رسانه‌های ما رویداد محورند نه فرآیند محور*
وی با بیان اینکه کمتر دیده می‌شود که رسانه‌ها برای آینده، برنامه و استراتژی مشخصی ارائه کنند، تصریح کرد: جامعه و رسانه‌های ما همچنان در مراحل و مناطق ابتدایی مانند ترس و رویداد گیر کرده و علت آن این است که رسانه‌های ما غالبا به صورت رویداد محور عمل می‌کنند نه فرآیند محور.

متن کامل :
https://www.isna.ir/news/99022820031/
مدیریت روابط‌عمومی، نه روابط‌عمومی مدیریت!

تحریریه صمت ۱ یادداشت 29 ارديبهشت 1399 - 14:57

روابط عمومی‌های دولتی در ساختار سازمانی، جایگاه محکمی ندارند. تغییر جایگاه از اداره کل به مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی هم کمکی به تقویت این بخش نکرد. این بخش در استان‌ها استقلال خود را از دست داد و زیر نظر حوزه مدیریت قرار گرفت!
 برای ایجاد روابط‌عمومی یکپارچه باید ساختار سازمانی منسجم، سیستم ارتباطی موثر، منابع مالی و انسانی کافی، مدیریت مستقل، فنون و مهارت‌های ارتباطی کلامی و غیرکلامی و رفتارشناسی مخاطبان و... به‌عنوان الزامات «روابط‌عمومی راهبردی» پیاده‌سازی شود و جزو برنامه‌های مدیران قرار گیرد.
مدیران روابط‌عمومی باید بدانند که روابط‌عمومی راهبردی از روزمرگی و کلیشه‌گرایی اجتناب می‌کند و راز موفقیت خود را در ترسیم نقشه راه، اولویت‌بندی برنامه‌ها، تفکیک موضوعات ارتباطی و دغدغه‌های راهبردی از غیرراهبردی، مسئله‌شناسی و استراتژی‌سازی ارتباطی و اتخاذ تصمیمات کلیدی درست برای اخذ نتایج کلیدی درست در نظام ارتباطی سازمان‌ها می‌داند. مسئله اصلی این است که روابط‌عمومی‌ها مسئله‌شناسی ارتباطی را جدی نگرفته‌اند.
 به قول معروف اگر ندانیم کجا می‌رویم دیگر فرقی نمی‌کند چه راهی در پیش گرفته‌ایم و اگر می‌دانیم کجا می‌رویم باید برنامه و نقشه راه داشته باشیم.
روابط‌عمومی راهبردی نیاز اساسی جامعه ارتباطی کشور است. سازمان‌ها برای موفقیت در برنامه‌های خود باید به روابط‌عمومی راهبردی روی آورند.
 روابط‌عمومی‌ها باید دو گام اساسی را بردارند؛ گام نخست ایجاد نگرش ارتباطی و تقویت مهارت‌های ارتباطی در تمام سطوح سازمان و گام دوم تعیین استانداردهای استراتژی‌های ارتباطی و برنامه‌محوری ارتباطی برای مدیریت نظام ارتباطی سازمان است.
روابط‌عمومی حرفه‌ای مدیریت هوشمند، خلاقانه و چندبعدی ارتباطات انسانی است.
استراتژی‌سازی، برنامه‌محوری، استانداردسازی و کیفی‌گرایی روابط‌عمومی‌ها برای تاثیرگذاری، پاسخگویی و واکنش به نیازهای سه‌جانبه سازمان-جامعه-مخاطب، با بهره‌گیری از الگوهای نوین جهانی برای عمق بخشیدن به نظام ارتباطات سازمانی و ایجاد روابط‌عمومی یکپارچه، ماموریت اصلی مدیریت هوشمند روابط‌عمومی است.
مدیران موفق جهان، همواره روابط‌عمومی‌های موفقی داشته‌اند، این درحالی است‌که امروز مخاطب‌پژوهی و پژوهش‌های افکار عمومی در روابط عمومی‌ها بی‌رمق است...! گرایش روابط‌عمومی‌های ما گرایش اطلاع‌رسانی است و اطلاع‌رسانی آنها بیشتر یک‌بعدی و یک‌طرفه شده است.
اغلب واحدهای افکارسنجی و پژوهش‌های افکار عمومی نیمه‌تعطیل هستند یا کارکرد واقعی خود را از دست داده‌اند. روابط‌عمومی در واقع یک سیستم یکپارچه و منسجم ارتباطی است که باید قادر به ترسیم نقشه ذی‌نفعان باشد و با تحلیل این نقشه گام‌های موثری برای مشاوره و مدیریت نظام ارتباطات سازمان بردارد.
روابط‌عمومی‌ها باید برای ارتقای کیفیت ارتباطات سازمان، برنامه عمل ارائه کنند. روابط‌عمومی در نقش مسئولیت مدیریت ارتباطات سازمان، راهی جز توجه به نیازهای مردم، ذی‌نفعان، منابع انسانی و کیفی‌سازی سیستم‌های ارتباطی ندارد. تصمیمات کیفی، برنامه‌های کیفی و اقدامات کیفی قطعا نتایج کیفی و مبادلات ارتباطی کیفی‌تری در روابط عمومی به همراه خواهد داشت. درنهایت اینکه روابط‌عمومی یک‌سویه و بی‌کیفیت جایگاهی در سازماندهی نظام ارتباطات سازمان ندارد.
شکاف عمیق ارتباطی میان مردم و دولت
ناکارآمدی برخی دولتمردان، روابط‌عمومی‌ها را ناتوان‌تر کرده است! دولت سال‌های درازی است روابط‌عمومی یکپارچه و منسجمی ندارد. این نقص اساسی، در کنار بی‌توجهی به وضعیت نابسامان اقتصادی مردم و مشارکت ندادن آنها در تصمیم‌گیری‌ها و پاسخگو نبودن به مردم، روابط‌عمومی‌ها را بیشتر از هر زمان به حاشیه برده است.
روابط‌عمومی دولتی در این بافت موقعیت ارتباطی بحران، قادر به مدیریت هوشمندانه ارتباطات انسانی و رسانه‌ای نیست. این بحران ارتباطی به‌ویژه در این روزها به شکل کاملا محسوسی به چشم می‌خورد.
پراکندگی کاری، بزرگ‌ترین علت ناکارآمدی روابط‌عمومی‌هاست. افرادی غیرمتخصص در پست‌های تخصصی گرفتار روزمرگی و مناسبت‌گرایی شده‌اند، اغلب خود را بی‌نیاز از مشاوره می‌دانند و به حرفه‌ای‌گرایی در روابط عمومی و آموزش‌های تخصصی کم‌توجهی می‌کنند، درحالی که مدیران روابط‌عمومی برای موفقیت خود و سازمان متبوع چاره‌ای جز روی آوردن به تفکر راهبردی ارتباطی، ترسیم نقشه ذی‌نفعان، مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی ارتباطی، تمرکز بر اولویت‌ها، تخصصی و حرفه‌ای عمل کردن، ندارند.
آموزش‌های تخصصی را جدی بگیرید و برای بالا بردن کارآیی و کارآمدی در سازمان، استانداردهای روابط‌عمومی را بالا ببرید.

حمید شکری خانقاه - مدرس دانشگاه

لینک مطلب در صمت🧩

https://plink.ir/2laeG
مدیریت روابط‌عمومی، نه روابط‌عمومی مدیریت!

== ✍️ دکتر حمید شکری خانقاه | مدرس دانشگاه ==

💠 روابط عمومی‌های دولتی درساختارسازمانی،جایگاه محکمی ندارند.تغییر جایگاه ازاداره کل به مرکزروابط عمومی و اطلاع‌رسانی هم کمکی به تقویت این بخش نکرد.
این بخش در استان‌ها استقلال خودرا ازدست داد وزیرنظر حوزه مدیریت قرارگرفت!

🔸برای ایجادروابط‌عمومی یکپارچه بایدساختارسازمانی منسجم، سیستم ارتباطی موثر،منابع مالی وانسانی کافی، مدیریت مستقل، فنون ومهارت‌های ارتباطی کلامی و غیرکلامی ورفتارشناسی مخاطبان و...به‌عنوان الزامات «روابط‌عمومی راهبردی» پیاده‌سازی شودوجزوبرنامه‌های مدیران قرار گیرد.

🔸مدیران روابط‌عمومی بایدبدانندکه روابط‌عمومی راهبردی ازروزمرگی وکلیشه‌گرایی اجتناب می‌کندنمادو رازموفقیت خودرا درترسیم نقشه راه، اولویت‌بندی برنامه‌ها، تفکیک موضوعات ارتباطی ودغدغه‌های راهبردی ازغیرراهبردی،مسئله‌شناسی واستراتژی‌سازی ارتباطی واتخاذتصمیمات کلیدی درست برای اخذ نتایج کلیدی درست در نظام ارتباطی سازمان‌ها می‌داند.


🔸مسئله اصلی این است که روابط‌عمومی‌ها مسئله‌شناسی ارتباطی را جدی نگرفته‌اند.

🔸اگر ندانیم کجا می‌رویم دیگر فرقی نمی‌کند چه راهی در پیش گرفته‌ایم و اگر می‌دانیم کجا می‌رویم باید برنامه و نقشه راه داشته باشیم.

🔸روابط‌عمومی راهبردی نیاز اساسی جامعه ارتباطی کشور است. سازمان‌ها برای موفقیت در برنامه‌های خود باید به روابط‌عمومی راهبردی روی آورند.

🔸روابط‌عمومی‌ها باید دو گام اساسی را بردارند؛ گام نخست ایجاد نگرش ارتباطی و تقویت مهارت‌های ارتباطی در تمام سطوح سازمان و گام دوم تعیین استانداردهای استراتژی‌های ارتباطی و برنامه‌محوری ارتباطی برای مدیریت نظام ارتباطی سازمان است.
روابط‌عمومی حرفه‌ای مدیریت هوشمند، خلاقانه و چندبعدی ارتباطات انسانی است.

🔸استراتژی‌سازی، برنامه‌محوری، استانداردسازی و کیفی‌گرایی روابط‌عمومی‌ها برای تاثیرگذاری، پاسخگویی و واکنش به نیازهای سه‌جانبه سازمان-جامعه-مخاطب، با بهره‌گیری از الگوهای نوین جهانی برای عمق بخشیدن به نظام ارتباطات سازمانی و ایجاد روابط‌عمومی یکپارچه، ماموریت اصلی مدیریت هوشمند روابط‌عمومی است.

🔸مدیران موفق جهان، همواره روابط‌عمومی‌های موفقی داشته‌اند، این درحالی است‌که امروز مخاطب‌پژوهی و پژوهش‌های افکار عمومی در روابط عمومی‌ها بی‌رمق است...! گرایش روابط‌عمومی‌های ما گرایش اطلاع‌رسانی است و اطلاع‌رسانی آنها بیشتر یک‌بعدی و یک‌طرفه شده است.

🔸اغلب واحدهای پژوهش و افکارسنجی نیمه‌تعطیل هستند یا کارکرد واقعی خود را از دست داده‌اند. روابط‌عمومی در واقع یک سیستم یکپارچه و منسجم ارتباطی است که باید قادر به ترسیم نقشه ذی‌نفعان باشد و با تحلیل این نقشه گام‌های موثری برای مشاوره و مدیریت نظام ارتباطات سازمان بردارد.

🔸روابط‌عمومی‌ها باید برای ارتقای کیفیت ارتباطات سازمان، برنامه عمل ارائه کنند. روابط‌عمومی در نقش مسئولیت مدیریت ارتباطات سازمان، راهی جز توجه به نیازهای مردم، ذی‌نفعان، منابع انسانی و کیفی‌سازی سیستم‌های ارتباطی ندارد.

🔸تصمیمات کیفی، برنامه‌های کیفی و اقدامات کیفی قطعا نتایج کیفی و مبادلات ارتباطی کیفی‌تری در روابط عمومی به همراه خواهد داشت. درنهایت اینکه روابط‌عمومی یک‌سویه و بی‌کیفیت جایگاهی در سازماندهی نظام ارتباطات سازمان ندارد.

🔴 شکاف عمیق ارتباطی میان مردم و دولت

🔸ناکارآمدی برخی دولتمردان، روابط‌عمومی‌ها را ناتوان‌تر کرده است! دولت سال‌های درازی است روابط‌عمومی یکپارچه و منسجمی ندارد. این نقص اساسی، در کنار بی‌توجهی به وضعیت نابسامان اقتصادی مردم و مشارکت ندادن آنها در تصمیم‌گیری‌ها و پاسخگو نبودن به مردم، روابط‌عمومی‌ها را بیشتر از هر زمان به حاشیه برده است.

🔸روابط‌عمومی دولتی در این بافت موقعیت ارتباطی بحران، قادر به مدیریت هوشمندانه ارتباطات انسانی و رسانه‌ای نیست. این بحران ارتباطی به‌ویژه در این روزها به شکل کاملا محسوسی به چشم می‌خورد.

🔸پراکندگی کاری، بزرگ‌ترین علت ناکارآمدی روابط‌عمومی‌هاست. افرادی غیرمتخصص در پست‌های تخصصی گرفتار روزمرگی و مناسبت‌گرایی شده‌اند، اغلب خود را بی‌نیاز از مشاوره می‌دانند و به حرفه‌ای‌گرایی در روابط عمومی و آموزش‌های تخصصی کم‌توجهی می‌کنند، درحالی که مدیران روابط‌عمومی برای موفقیت خود و سازمان متبوع چاره‌ای جز روی آوردن به تفکر راهبردی ارتباطی، ترسیم نقشه ذی‌نفعان، مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی ارتباطی، تمرکز بر اولویت‌ها، تخصصی و حرفه‌ای عمل کردن، ندارند.

🔸آموزش‌های تخصصی را جدی بگیرید و برای بالا بردن کارآیی و کارآمدی در سازمان، استانداردهای روابط‌عمومی را بالا ببرید.

♦️لینک مطلب در صمت:
https://plink.ir/2laeG
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardomdaran
🔺🔺شکری خانقاه: فاقد تشکل قدرتمند در حوزه روابط عمومی هستیم

شفقنا رسانه_شکری خانقاه معتقد است که مانع عمده روابط عمومی‌ها فقدان متولیان کارآمد است و می‌گوید: نتوانستیم تشکل‌های قدرتمندی داشته باشیم و اغلب  تشکل‌های ما در حوزه روابط عمومی ناکارآمد و یک‌بعدی عمل کردند. در حال حاضر سمینارهایی برگزار می شود که بسیار هم تاثیر گذار است اما منسجم و یکپارچه عمل نمی شود و اگرچه آگاهی و دانش جامعه روابط عمومی را بالا می‌برند ولی متولی نیستند.

▪️▫️متن کامل را در سایت بخوانید👇👇
https://media.shafaqna.com/news/496859
عقب ماندگی رسانه های ما از موج سوم انقلاب ارتباطات و اطلاعات

خبرگزاری فارس- گروه رسانه:
 هر روز که می گذرد، بر فضای لجام گسیخته فضای مجازی افزوده می شود و در این میان کودکان و نوجوانان قشر آسیب پذیری هستند که ممکن است در این فضای ناامن با خطراتی روبرو شوند.
حقوق کودکان و نوجوانان، یکی از مسائل مهمی است که در محیط ناامن فضای مجازی بسیار مطرح می شود، اما یکی از مسائل مهم در این موضوع  ارائه آموزش های مناسب به آنها برای ورود به فضای مجازی است که البته "حمید شکری خانقاه" کارشناس حوزه رسانه و مدرس دانشگاه از آن به عنوان سواد ارتباطی یاد می کند.
او معتقد است سواد ارتباطی را باید به کودکان و نوجوانان یاد بدهیم که در فضای مجازی وارد هر کانال و گروهی نشوند و به حرف هر کسی گوش ندهند. متأسفانه ما تفکر درست اندیشیدن را به فرزندان مان یاد نداده ایم و حتی ارتباطات درست و سواد ارتباطی را در آنها تقویت نکرده ایم و هم اکنون قصد داریم بدون آنکه سواد ارتباطی داشته باشند، سواد رسانه ای را به آنها آموزش دهیم. 
به همین بهانه و با موضوع حقوق کودکان و نوجوانان در رسانه، ساعتی با او به بحث و گفت و گو نشستیم. آنچه از نظر می گذرانید، حاصل گفت و گوی ما با وی است.

متأسفانه ما تفکر درست اندیشیدن را به فرزندان مان یاد نداده ایم و حتی ارتباطات درست و سواد ارتباطی را در آنها تقویت نکرده ایم و هم اکنون قصد داریم بدون آنکه سواد ارتباطی داشته باشند، سواد رسانه ای را به آنها آموزش دهیم. راه بسیار دشواری برای آموزش سواد رسانه ای به فرزندان داریم چرا که آنها ابتدا باید "سواد ارتباطی " را یاد بگیرند.

ما شاهد فضای بسیار بی عار، لجام گسیخته و تقریبا غیرقابل کنترل شده در شبکه های اجتماعی هستیم....

متن کامل در خبرگزاری فارس :

https://www.farsnews.ir/news/13990230001307
Forwarded from اتچ بات
عقب ماندگی رسانه های ما از موج سوم انقلاب ارتباطات و اطلاعات

خبرگزاری فارس- گروه رسانه:
 هر روز که می گذرد، بر فضای لجام گسیخته فضای مجازی افزوده می شود و در این میان کودکان و نوجوانان قشر آسیب پذیری هستند که ممکن است در این فضای ناامن با خطراتی روبرو شوند.
حقوق کودکان و نوجوانان، یکی از مسائل مهمی است که در محیط ناامن فضای مجازی بسیار مطرح می شود، اما یکی از مسائل مهم در این موضوع  ارائه آموزش های مناسب به آنها برای ورود به فضای مجازی است که البته "حمید شکری خانقاه" کارشناس حوزه رسانه و مدرس دانشگاه از آن به عنوان سواد ارتباطی یاد می کند.
او معتقد است سواد ارتباطی را باید به کودکان و نوجوانان یاد بدهیم که در فضای مجازی وارد هر کانال و گروهی نشوند و به حرف هر کسی گوش ندهند. متأسفانه ما تفکر درست اندیشیدن را به فرزندان مان یاد نداده ایم و حتی ارتباطات درست و سواد ارتباطی را در آنها تقویت نکرده ایم و هم اکنون قصد داریم بدون آنکه سواد ارتباطی داشته باشند، سواد رسانه ای را به آنها آموزش دهیم. 
به همین بهانه و با موضوع حقوق کودکان و نوجوانان در رسانه، ساعتی با او به بحث و گفت و گو نشستیم. آنچه از نظر می گذرانید، حاصل گفت و گوی ما با وی است.

متأسفانه ما تفکر درست اندیشیدن را به فرزندان مان یاد نداده ایم و حتی ارتباطات درست و سواد ارتباطی را در آنها تقویت نکرده ایم و هم اکنون قصد داریم بدون آنکه سواد ارتباطی داشته باشند، سواد رسانه ای را به آنها آموزش دهیم. راه بسیار دشواری برای آموزش سواد رسانه ای به فرزندان داریم چرا که آنها ابتدا باید "سواد ارتباطی " را یاد بگیرند.

ما شاهد فضای بسیار بی عار، لجام گسیخته و تقریبا غیرقابل کنترل شده در شبکه های اجتماعی هستیم....

متن کامل در خبرگزاری فارس :

https://www.farsnews.ir/news/13990230001307
عقب ماندگی رسانه های از رشد شتابان موج سوم انقلاب ارتباطات و اطلاعات
#حمید_شکری_خانقاه
خبرگزاری فارس- گروه رسانه:
 هر روز که می گذرد، بر فضای لجام گسیخته فضای مجازی افزوده می شود و در این میان کودکان و نوجوانان قشر آسیب پذیری هستند که ممکن است در این فضای ناامن با خطراتی روبرو است.

متأسفانه ما تفکر درست اندیشیدن را به فرزندان مان یاد نداده ایم و حتی ارتباطات درست و سواد ارتباطی را در آنها تقویت نکرده ایم و هم اکنون قصد داریم بدون آنکه سواد ارتباطی داشته باشند، سواد رسانه ای را به آنها آموزش دهیم. راه بسیار دشواری برای آموزش سواد رسانه ای به فرزندان داریم چرا که آنها ابتدا باید "سواد ارتباطی " را یاد بگیرند.

ما شاهد فضای بسیار بی عار، لجام گسیخته و تقریبا غیرقابل کنترل شده در شبکه های اجتماعی هستیم....

متن کامل در خبرگزاری فارس :

https://www.farsnews.ir/news/13990230001307

روابط عمومی راهبردی
Forwarded from Ⓜ️.Yazdan.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔖 روابط عمومی راهبردی؛
🔖 روابط عمومی راهبردی نیاز اساسی جامعه ارتباطی کشور

✍🏻 #حمید_شکری_خانقاه

💭 سازمان ها برای موفقیت در برنامه های خود باید به روابط عمومی راهبردی روی آورند و دو گام اساسی را بردارند؛ گام اول ایجاد نگرش ارتباطی و تقویت مهارت های ارتباطی در تمام سطوح سازمان و گام دوم تعیین استانداردها ، استراتژی های ارتباطی و برنامه محوری ارتباطی برای مدیریت نظام ارتباطی در سطح ملی و سازمان است.

#روابط_عمومی_هوشمند
#روابط_عمومی_راهبردی
#مدرسه_عالی_رسانه
#روابط_عمومی
@strategicPR
#pr #public_relations #communication #hamidshokri

🌐ID: 📞 *6655*118888#

#روابط_عمومی_راهبردی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ارتباطات، یک خیابان دو طرفه است ...
#روابط_عمومی مدیریت هوشمندانه ارتباطات انسانی و رسانه ای است.
حمید شکری خانقاه
۵اصل ارتباطي :اصل چهارم...

*ارتباط يك خيابان دو طرفه است*

در يك ارتباط خوب دو عامل دخالت دارند. *ارسال* درست پيام و *دريافت* درست پيام.
روابط عمومی ها اگر تنها به اين بسنده كنند كه پیامهای خود را روشن و منطقي و حتی قانع كننده بيان كرده اند باز هم موفق به ايجاد يك ارتباط اثر بخش نيستند. بلكه، صرفا در مقام سخنوري و اندرزگويي برآمده اند. اگر مايليد رابطه شما به موفقيت و كاميابي و اثر گذاری بيانجامد، بايدنقطه نظرهاي طرف مقابل را بشنويد ، آنها را به روشني درك كنيد و بازخورد ارتباط خود را بسنجید. و به این ترتیب
از روابط عمومی و ارتباطات شخصی و سازمانی خود با سنجش اثر بخشی و توجه ویژه به عکس العمل های مخاطب اتان مراقبت کنید !!!

روابط عمومی ها بدانند:
آنچه در ارتباطات اهمیت ویژه دارد ارسال پیام نیست بلکه دریافت صحیح پیام است.

#حمید_شکری_خانقاه
#ارتباطات
@hamidshokri2
#روابط_عمومی_هوشمند
#روابط_عمومی_راهبردی
#مدرسه_عالی_رسانه

@strategicPR

🌐
روابط عمومی هوشمند
روانشناسی ارتباطی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔖 نقش مدیریتی #روابط_عمومی؛
🔖 روابط عمومی مدیرِ برنامه های ارتباطی سازمان است |

📝 #حمید_شکری_خانقاه
🎯روابط عمومی مدیر برنامه های ارتباطی سازمانی است .

🩸روابط عمومی ها در گام اول و قبل از طراحی و تدوین و اجرای هر گونه برنامه ارتباطی ،بايد در بالاترین سطح سازمان از جایگاه تثبیت شده ای برخوردارشوند . در تمام برنامه‌ريزيهاي كلان و برنامه‌ريزي‌هاي تاكتيكي سازمان ایفای نقش کنند و از تشکیلات،نیروی انسانی، اعتبار، امكانات ،تجهیزات و محبوبيت لازم‌ بر خوردار باشند.
🤝كاركنان روابط عمومي نيز بايد دانش، تجربه و مهارت‌هاي شغلی لازم را به روز کنند و از آموزش های تخصصی بهره مند شوند .
💊 یک دقیقه از ۴۰ دقیقه آموزش تخصصی مدیریت روابط عمومی !
#روابط_عمومی
#روابط_عمومی_هوشمند
#روابط_عمومی_راهبردی
#مدرسه_عالی_رسانه
#pr #public_relations #communication #hamidshokri
🌐ID:📞 *6655*118888#
روابط عمومی راهبردی
روانشناسی ارتباطی
2024/10/01 04:59:48
Back to Top
HTML Embed Code: