Telegram Web Link
آقای رئیس جمهور برای ساماندهی حرفه روابط عمومی کشور تدبیری بیندیشید.
مدرس ارتباطات مطرح کرد؛
نقش روابط عمومی دستگاه ها در کمک به تحقق اهداف دولت

تهران – ایرنا – مدرس علوم ارتباطات،گفت: روابط عمومی ها با همدلی و همراهی دولت و استفاده از تکنیک ها و تاکتیک های متقاعد سازی و ارتباطی می توانند درشرایط بحران آرامش را به جامعه برگرداند.

حمید شکری خانقاه روز شنبه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با اشاره به سخنان اخیر رئیس جمهوری در جمع مدیران ارشد دولت با تاکید بر پاسخگویی به مردم گفت: اکنون فرصت مغتنمی است تا روابط عمومی ها با مسئولیت سنگینی که برعهده دارند در تبدیل شرایط تهدید به فرصت، نقش خود را ایفا کنند.
شکری خانقاه در عین حال گفت که'متاسفانه تاکنون دولت ها درک درستی از روابط عمومی نداشته و تنها در شرایط بحران به روابط عمومی روی آورده اند.
این مدرس ارتباطات تصریح کرد: در کشور فاقد متولی کارآمد برای روابط عمومی ها هستیم و به نوعی می توان گفت که نهاد روابط عمومی در این سالها به حال خود رها شده است.
به گفته شکری خانقاه، روابط عمومی در بالاترین مدل ارتباطی خود، درگیر اطلاع‌رسانی از عملکرد سازمانی و برگزاری مراسم و مناسبت های خود به صورت کلیشه ای و سنتی هستند این درحالی است که روابط عمومی فقط اطلاع رسانی نیست؛ بلکه روابط عمومی مدیریت ارتباطات اجتماعی و ارتباطات انسانی است.

روابط عمومی راهبردی یا اطلاع رسانی
نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی،اظهار داشت: روابط عمومی دولتی برای مدیریت ارتباطات انسانی هیچ برنامه و راهبرد ارتباطی منسجمی ندارد از این رو اکنون فرصت آن رسیده است در شرایط حادی که کشور با آن مواجه است، دولت برای تثبیت موقعیت راهبردی روابط عمومی یکپارچه چاره ای بیاندیشد. 
شکری با پیش بینی شرایط سخت آینده ،تصریح کرد: بحران ها برای کشور هزینه های بسیار زیادی تحمیل می کنند که از جمله مهمترین بحرانها، ابهام در ارتباطات دولت با افکارعمومی و مردم است. 
این مدرس علوم ارتباطات و روابط عمومی به عنوان نخستین گام عملی برای کمک به حل بحران ها گفت: باید در راس هرم قدرت (بویژه ریاست جمهوری و به طور اخص هیئت وزیران و استانداری ها ) به روابط عمومی ها جایگاه و موقعیت حرفه ای داده شود تا از استقلال حرفه‌ای برخوردار شوند، بودجه و امکانات متناسب در اختیارشان گذاشته شود،از مشاوره تخصصی آنها بهره برداری شود.
وی خاطرنشان کرد: مدیران روابط عمومی باید به عنوان مشاور ارتباطی مدیریت عالی دستگاه در تصمیم گیری های مدیریتی ایفای نقش کرده و در انتصاب و انتخاب مدیران روابط عمومی شجاع، باتجربه و متخصص و جابجایی مدیران غیر حرفه ای بسیار جدی باشند.

کار روابط عمومی ها کلیشه ای نباید باشد
شکری خانقاه افزود: روابط عمومی ها نیز برای افزایش بهره ‌وری و ایفای نقش مفید مدیریتی درچنین شرایط حادی نیاز به بهبود شرایط و تحول درفرآیند های ارتباطی خود دارند از این رو آنها بایستی ازخودشان شروع کنند.
وی یادآور شد: روابط عمومی ها باید انگیزه های کاری خود را بالا برده و آموزش های تخصصی را به عنوان یک ضرورت جدی بگیرند و به نقش آفرینی خود درحل بحران‌های اجتماعی و ارتباطات انسانی و اجتماعی باور داشته باشند.
به گفته این مدرس ارتباطات،روابط عمومی ها برای حل چنین بحران‌هایی ودرچنین شرایطی بایستی برنامه‌های موردی ارتباطی تدوین کرده و از کارهای کلیشه‌ای و مراسم گرایی پرهیز و اجتناب جدی کنند یا از آنها به صورتی هوشمندانه و در قالب یک برنامه - ارتباطی مدون برای ایجاد آرامش و افزایش آگاهی عمومی درجهت اعتماد سازی با تکنیک های اقناعی بهره برداری ارتباطی کنند.

روابط عمومی ها نباید واقعیات را تحریف کنند
مدرس دانشکده خبر ادامه داد: روابط عمومی ها باید کارگاه های آموزشی متعددی در حوزه های مختلف از جمله مسئله شناسی ارتباطی، پژوهش‌های افکار عمومی، مخاطب شناسی، ارتباطات موثر، مهارتهای ارتباطی کلامی و غیرکلامی، اصول و فنون روابط عمومی به صورت تخصصی، مدیریت افکارعمومی، مدیریت استراتژیک و برنامه نویسی در شرایط بحران، اصول تدوین کمپین های ارتباطی و انواع دیگر آموزش های تخصصی مورد نیاز را بگذراند.
وی افزود: همچنین روابط عمومی ها برای تقویت نیروی انسانی خود بایستی سرمایه گذاری کرده و آموزش نیروی انسانی را جدی بگیرند. از طرفی می‌بایست اصول اخلاقی را در ارتباطات اجتماعی کامل مدنظر قرار دهند یعنی واقعیت ها را تحریف نکنند با مردم صادق باشند و شفافیت سازمانی را بر هرگونه کتمان و پنهانکاری در اولویت قرار دهند.

آمادگی کامل روابط عمومی برای ایفای نقش و کمک به دولت

متن کامل را در لینک زیر مطالعه کنید

http://www.irna.ir/fa/News/82956929
🔖 روابط عمومی راهبردی یا اطلاع رسانی؟
🔖 آقای #رئیس_جمهور برای ساماندهی حرفه #روابط_عمومی تدبیری بیندیشید | #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه

#شنبه_های_روابط_عمومی
@PublicRelationsIR
💎ایجاد حس تفاهم

به انتخاب های آگاهانه اسم ها، فعل ها، ضمیرها و صفت های گوینده به دقت گوش کن و بعد عین همان ها را تکرار کن.

📚روابط عمومی هوشمند
ﻣﺮﺍﻗﺐ ﻭﺍﮔﻮیه ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺑﺎشید...

واگویه (زمزمه کردن یا درافکارحرفی رو تصورکردن) چیست؟

ﺁﻫﺴﺘﻪ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺭﺍ ﻭﺍﮔﻮیه مینامند؛ ﻭﺍﮔﻮیه ﻫﺎ ﺍﺛﺮﺍﺕ عمیقی بر ﻓﺮﺩ ﮔﻮینده ﺩﺍﺭﻧﺪ.
ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ MIT آمریکا مطاﻟﻌﺎﺗﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﻃﯽ ﺁﻥ ﻣﺘﻮﺟﻪ
ﺷﺪﻧﺪ ، ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﻪﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺑﮕﻮﯾﯿﺪ :
" ﻓﻼﻥ ﮐﺎﺭﺭﺍ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻧﻡ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﻡ "
ﺑﺎﯾﺪ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻔﺪﻩ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﮕﻮﯾﺪ ﮐﻪ
" ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺁﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﯿﺪ "
ﺗﺎ ﺍﺛﺮ ﻫﻤﺎﻥ ﯾﮏ ﺩﻓﻌﻪ ﺭﺍ ﺧﻨﺜﯽ ﮐﻨﺪ !

ﻧﺘﯿﺠﻪ :
ﻗﺪﺭﺕ ﻧﻔﻮﺫ ﮐﻼﻡ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻫﻔﺪﻩ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺍﺯ ﻗﺪﺭﺕ ﮐﻼﻡ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻗوﯾﺘﺮﺍﺳﺖ
ﭘﺲ ﻣﺜﺒﺖ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ.


روانشناسی ارتباطی
روابط عمومی راهبردی
🏅شک داشتن به خود،باری عظیم بر دوش بسیاری از انسان‌ها است که مانع رسیدن آن‌ها به هدف‌شان می‌شود

روابط عمومی راهبردی با برنامه محوری و استراتژی سازی بااطمینان به سوی هدف می رود

📚روابط عمومی راهبردی
مهارت ارتباطات کلامی
🎯یکی از عواملی که موجب می‌شود روان صحبت نکنید استفاده‌ی نابه‌جا از کلمات زیاد یا ترکیب کردن لغات سنگین با هم است، به‌طوری که مخاطب را سردرگم میکند.


📚روابط عمومی راهبردی
روابط عمومی هوشمند در کلام امام علی(ع)؛
پاسخ یابی،پاسخ دادن و پاسخگو ماندن رکن اساسی سازمانهای مردم مدار و مسولیت پذیر است...ح.ش.خ

📚روابط عمومی راهبردی
🔖 جامعه، درگیر «بافت موقعیت ارتباطی هشدار»؛
🔖 #روابط_عمومی ها بدانند شفاف سازی گزارش عملکرد نویسی نیست | #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه

#شنبه_های_روابط_عمومی
@PublicRelationsIR
یادداشت/ روابط عمومی ها بدانند شفاف سازی، #گزارش_عملکرد_نویسی نیست

http://www.shara.ir/view/34087/
Forwarded from عکس نگار
🔳‍ جامعه کنونی درگیر "بافت موقعیت ارتباطی هشدار"است.

📚روابط عمومی ها بدانند شفاف سازی ، گزارش عملکرد نویسی نیست.
حمید شکری خانقاه

🔲روابط عمومی ها برای شفاف سازی ، دست از گزارش عملکرد نویسی های فرمایشی بردارند. انتشار گزارش عملکرد برای بافت" موقعیت عادی " مناسب است. روابط عمومی حرفه ای برای مدیریت راهبردی ارتباطات سازمانی به منظور "باز امید آفرینی" و برگشت آرامش منجر به اعتماد در افکار عمومی ؛بایستی برنامه ارتباطات و استراتژی "بافت موقعیت ارتباطی هشدار "را طراحی و اجرا کنند.

🔴بافت موقعیتی ارتباطی هشدار یعنی وضعیتی که فضای گفتمانی جامعه ابهام آلود و پر از تردید است ...در چنین موقعیتی بافت انتقال پیام و زبان گفتگو بر امید آفرینی و شفافیت نسبت به آینده متمرکز است..
اگر سازمانها به صورت کلیشه ای نسبت به انتشار گزارش عملکرد و اطلاع رسانی آمار و اقدامات سالهای گذشته اقدام کنند عملاً کاری از پیش نبرده اند و این گونه پیامها در بافت موقعیت هشدار به هیچ عنوان به شفاف سازی و رفع تنش در جامعه نمی‌انجامد. بافت موقعیت گفتگو و زبان پیام عملاً ابهام آمیز و وضعیت ابهام تشدیدخواهد شد. قطعاً فضای شایعه سازی و تردید و بدگمانی و فضای نارضایتی دوچندان و مضاعف خواهد شد .
🛑به همین دلیل است که روابط عمومی ها برای زبان گفتمان "بافت موقعیت ارتباطی هشدار" بایستی برنامه ارتباطی ویژه آن را با تمرکز بر آینده نگری و ایجاد امید و ارامش سازی تدوین کنند. در شرایطی که هم اکنون جامعه ما با آن روبروست، روابط عمومی های دولتی و غیر دولتی مسئول ایجاد آرامش و رفع تنش در جامعه هستند و باید تمام هم و غم خود را بر "موقعیت ارتباطات بحرانن " متمرکز کنند.
⭕️ اکنون فضای جامعه دستخوش بحران های هیجانی افکار عمومی وناامیدی است .کشورهای خارجی از یک طرف و برخی ار جناحهای داخلی از دیگر سوی به این التهاب دامن میزنند. برای آرام سازی فضای ملتهب جامعه ما نیاز به گزارش عملکرد نداریم . روابط عمومی ها همراه با رفتار ارتباطی مدیران ارشد بایستی بر مدیریت احساسات و کلمات و بینش جامعه متمرکز باشند .
همراه کردن افکار عمومی یعنی توجه به دغدغه های آنان و توجه به این دغدغه های ارتباطی جلب اعتماد و حمایت مردم را بدنبال خواهد داشت. همراهی و مشارکت فعال مردم‌ با ارائه برنامه های ارتباطی زود بازده و تمرکز بر نشان دادن "نتایج" اقدامات مدیران در بافت موقعیت ارتباطی هشدار الزامی و اجتناب ناپذیر است...استراتژی ارتباطی گفتگو و خودگشودگی سازمانی راه حل برون رفت از این موقعیت است ...

یادداشت/ روابط عمومی ها بدانند شفاف سازی، #گزارش_عملکرد_نویسی نیست
@StrategicPR
#حمید_شکری_خانقاه

http://www.shara.ir/view/34087/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
کلیپ؛
چگونه دوباره اعتماد را بازسازی کنیم؟

کیفیت منطق
کیفیت همدلی
و اصالت شخصیت ...
مدیران روابط عمومی ببینند ...

📚روانشناسی ارتباطی
📚روابط عمومی راهبردی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎦⭕️شما هم یک ترسو هستید
اگر باور نمی کنید این فیلم را نگاه کنید!

روانشناسی اقناع ...در ارتباطات اجتماعی


روانشناسی ارتباطی
روابط عمومی راهبردی
روابط عمومی راهبردی قبل از هراقدامی ودر اولین گام مدیریتی،مسئله شناسی ارتباطی رادر اولویت قرار داده وبا سازمان آگاهی وجامعه آگاهی،گامهای بعدی را برمی دارد.
ح.شکری.خ
@StrategicPR
📚روابط عمومی راهبردی
گام دوم در مدیریت روابط عمومی،تدوین برنامه در راستای حل مسئله ارتباطی است.
شامل:اهداف،استراتژی،مخاطبان،پیامهای ارتباطی،کانال،بودجه،زمانبندی و ارزیابی اثر بخشی است.
ح.ش.خ

📚روابط عمومی راهبردی
گام سوم در مدیریت روابط عمومی،ارتباط با مخاطبان بر اساس برنامه راهبردی است. مهارتهای ارتباطی کلامی و غیر کلامی و خلاقیت در ارتباط،تضمین کننده تحقق اهداف روابط عمومی است.
ح.ش.خ

📚روابط عمومی راهبردی
Forwarded from روابط عمومی راهبردی (H.Shokri)
گام چهارم در مدیریت روابط عمومی،ارزیابی اثربخشی برنامه ها واقدامات روابط عمومی راهبردی است.ارزیابی اثربخشی،ارزیابی کانالها و ارزیابی نتایج برنامه در این مرحله صورت می گیرد.ح.ش.خ

روابط عمومی راهبردی
🔖 ضرورت تغییر رویکرد #روابط_عمومی؛
🔖 قدرت انکارناپذیر #مشاوره_راهبردی_ارتباطی و #تصمیم_سازی_روابط عمومی برای مدیران ارشد | #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه

#شنبه_های_روابط_عمومی
@PublicRelationsIR
حمید شکری خانقاه در گفتگو با ایسنا :
https://www.isna.ir/news/97042614645/

شفاف سازی، رسانه و دولت

#حمید_شکری_خانقاه
2024/10/02 14:21:51
Back to Top
HTML Embed Code: