Telegram Web Link
مدیران روابط عمومی ها برنامه محور و استراتژی مدار باشند

شکری خانقاه ادامه می‌دهد:  باید افرادی در روابط عمومی‌ها باشند که نگرش ارتباطی قدرتمندی داشته باشند. از طرف دیگر باید برنامه محور و استراتژی مدار باشند، یعنی وقتی وارد شدند تمام سیستم‌های سنتی روابط عمومی کلیشه گرایی را کنار بگذارند و نگاهشان به روابط عمومی نگاهی کاملاً استراتژی محور باشد و بدانند که  این‌ افراد استراتژی ساز سازمان و جامعه هستند. مدیران ما معنی استراتژی  ارتباطی را نمی‌دانند.
او با بیان این مسئله که بعد از خروج آمریکا از برجام و اتفاقات پیش‌آمده جامعه در شرایط  ناامیدی وحشتناک با تنش روانی شدیدی به سرد می‌برد، می‌گوید: جالب اینجاست که روابط عمومی‌های مربوطه از سازمان ها و وزارت خارجه تا سایرین احساس بی‌طرفی و بی‌مسئولیتی می‌کنند. به عبارتی روابط عمومی وزارتخانه ها و دستگاه های دولتی که مستقیم با موضوع برجام در ارتباط هستند خودشان را در این رابطه مسئول نمی‌دانند و کنار کشیده‌اند. بالا رفتن قیمت‌ها و افزایش نرخ دلار و… بحران و تنشی روانی را در جامعه ایجاد کرده‌اند. هیچ‌کدام از روابط عمومی‌های مسئول، وارد بحث نمی‌شوند تا به ارائه راه‌های پیشنهادی و یا حتی راه‌های میانی بپردازند و نسبت به بحران پیش‌آمده حضور فعال، پوشش حداکثری و مناسب همراه با نیاز مخاطب داشته باشند.
او ادامه می‌دهد: روابط عمومی‌ها هیچ‌کدام مخاطب سنجی نمی‌کنند تا ببینند مردم در چه فضایی هستند و به آن فضای فکری مردم پاسخ درستی دهند. بنابراین برنامه مدار نیستند، هیچ طرح استراتژیکی برای مواجهه با افکار عمومی در شرایط بحران ندارند و این مسئله باعث می‌شود تا آن‌ها را ناکارآمد کند و روابط عمومی را به امور عمومی تنزل دهد.
با این حال در بحث خروج آمریکا از برجام  و نوسانات دلار رسانه‌ها هم هرکدام بر اساس گرایش‌های جناحی‌شان تیتر زدند. به نوعی که بعضی این عملکرد رسانه‌ها را باعث متشنج‌تر شدن جامعه می‌دانستند. روابط عمومی سازمان‌های مربوطه در چنین شرایطی چگونه می‌تواند مفید واقع شوند؟ شکری خانقاه پاسخ می‌دهد: کشور ما یک کشور جناح زده و سیاست زده است. خیلی از  افکار رسانه‌های داخلی ما هم‌راستا با تمام تهدیدات آمریکا هستند. یعنی تمام سیستم دیپلماسی آمریکا برای ایجاد تنش روانی در جامعه‌ی ما دست‌به‌کار شده‌اند و جالب‌تر این است که خیلی از رسانه‌های ما هم‌راستا و هم‌داستان با آن‌ها این جو روانی را تشدید می‌کنند، چراکه می‌خواهند از دولت، فلان وزیر و… انتقام بگیرند. اصلاً به منافع ملی توجه نمی‌کنند.
او ادامه می‌دهد: در بحث سیاست یک سری شاخص‌ها در تمام دنیا وجود دارد که یکی از آن‌ها بحث منافع ملی است. وقتی به تاریخ سیاسی بعضی کشورها نگاه می‌کنیم، خیلی اوقات جناح‌ها، سیاسیون و… در شرایطی با هم متحد می‌شوند، چون در آن زمان منافع عمومی آن‌ها همگرایی بوده است. ولی ما هنوز به چنین شعور سیاسی در جامعه نرسیده‌ایم که درک کنیم در چنین شرایطی منافع عمومی ما همگرایی است.
شکری خانقاه با انتقاد از عملکرد وزارتخانه‌های دولتی می‌گوید: در شرایطی که تمام دیپلماسی آمریکا علیه ایران است چه باید کرد؟ در این شرایط سازمان‌ها و وزارتخانه‌های دولتی ما بیشترین کم‌کاری را انجام می‌دهند. وزارتخانه‌هایی که از دولت نان‌وآب می‌خورند ولی انگار به دولت پشت کرده‌اند.در چنین شرایطی نظام دیپلماسی ارتباطات دولت ما -که شامل کلیه‌ی وزارت خانه‌ها است- باید گرد هم بیایند و گردهمایی برگزار کنند تا ببینند در این شرایط چه کنیم و چطور با این مسئله مقابله کنیم.

📘بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری شفقنا

📚روابط عمومی راهبردی
🔖 روابط عمومی یا امور عمومی!؛
🔖 دوران مناسبت‌گرایی در روابط عمومی به سر آمده، سازمان‌ها به #استراتژیست_ارتباطی نیازمندند | #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه

#شنبه_های_روابط_عمومی
@PublicRelationsIR
🔻 دکتر #امیر_مسعود_مظاهری مدرس دانشگاه:
🔺 روابط عمومی‌ها پژوهش محور نیستند

🔖 در حال حاضر روابط عمومی‌ها پژوهش محور نیستند بلکه اگر هم پژوهشی انجام شود جنبه تزیینی دارد تا اینکه بخواهند آن را در تصمیم گیری ها و هدف گذاری مورد استفاده قرار می گیرد.

🔖 جایگاه #پژوهش_در_روابط_عمومی ها یکی از عواملی است که می تواند زمینه ورود تکنولوژی های نوین ارتباطی درعرصه ارتباطات و #روابط_عمومی را تسریع بخشد. چنانچه شاهدیم حتی ذائقه مردم وسبک زندگی ها در حال تغییر کردن است و بنابر این اصل لازم و ضروری است که سازمان های مختلف هر چند وقت یک بار با انجام مطالعات اجتماعی این تغییر ذائقه ها و علایق و سلیقه ها را در جامعه شناسایی کنند و بتوانند محتوای متناسب با آن را تولید کنند و با توجه به این علایق اجتماعی که شکل گرفته و وجود دارد پیامهایی را که ارائه می کنند بر مخاطبان اثر گذار باشد. در واقع از این منظر پژوهش میتواند در شناسایی راهکارها و روش هایی که در برابر مخاطبان اتخاذ میشود کمک کننده باشد.

🔖 در حال حاضر روابط عمومی ها پژوهش محور نیستند بلکه اگر هم پژوهشی انجام شود جنبه تزیینی دارد تا اینکه بخواهند آن را در تصمیم گیری ها و هدف گذاری مورد استفاده قرار می گیرد.

🔖 نکته ی حائز اهمیت این که کسانی که پژوهش انجام میدهند محقق اصلی نیستند بلکه کار پژوهش به سازمانها یا اشخاصی واگذار می شود که عمدتاصلاحیت کافی دراین حوزه راندارند و حتی درجه بندی علمی ندارند.حتی اساتید دانشگاه هم از طریق واسطه ها در کارهای پژوهشی وارد می شوند وطرح های پژوهشی به صورت مستقیم به آنها واگذار نمی شود که همه این عوامل آسیب هایی است که در رابطه با تحقیق و پژوهش در روابط عمومی ها باید به آنها پرداخته شود.
#شارا
@PublicRelationsIR
رویکرد اصلی روابط عمومی هوشمند جلب اعتماد و رضایت مخاطب است ..
@strategicPR
روابط عمومی راهبردی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹 «عوامل موثر بر مدیریت شهرت»
🖊 دکتر حمید شکری خانقاه، هفتمین کنفرانس روابط‌عمومی و صنعت، ۹۷/۲/۲۳

🌐 شبکه تلویزیونی ارتباطات ایران 👇
⚜️ @iranctv
⚜️ www.iranctv.com
همسویی برنامه های ارتباطی و اهداف سازمانی تضمین موفقیت شما در حوزه روابط عمومی است
روابط عمومی هوشمند و برنامه محوری را پایه ریزی کنید تا موفق شوید...
ح.ش.خ
@StrategicPR

📚روابط عمومی راهبردی
مهمترین و اساسی ترین شرط موفقیت روابط عمومی ها تثبیت جایگاه و نقش ویژه آنها در فرآیندهای تصمیم سازی و تصمیم گیری سازمان هاست ...
ح.ش.خ.

📚روابط عمومی راهبردی
برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی
با مسله شناسی ارتباطی شروع
با تدوین برنامه ارتباطی مدون
با ارتباط با مخاطبان ادامه
با ارزیابی اثربخشی ارتباطی تکمیل می شود
ح.شکری

📚روابط عمومی راهبردی
Forwarded from روابط عمومی راهبردی (H.Shokri)
بستر سازی ارتباطی در روابط عمومی ها

آنچه مدیران روابط عمومی باید برای تثبت جایگاه و موقعیت روابط عمومی در سازمان انجام دهند ...

🌎تشكيل جلسات هدفمند و منسجم با شوراي مديران معاونتها، سازمانها و شركتها ی تابعه
تشكيل شوراي همكاري با نشريات تخصصي
تشكيل مجمع روابط عمومي‎هاي شركتها، سازمانها و موسسات تابعه
تشكيل شوراي عالي سياستگذاري اطلاع‎رساني
تشكيل كار گروههاي تخصصي
تشكيل جلسات شوراي توليد و تامين اطلاعات
تشكيل جلسات با تشكلها، اتحاديه‎ها و اصناف بخش مربوطه و رهبران فکری
تشكيل شوراي تخصصي و مشورتي در حوزه‎هاي رسانه‎اي، پژوهشي و تبليغاتي

🌎افزايش توانمنديهاي فردي، تخصصي، علمي و راهبردي كليه مديران و كارشناسان روابط عمومي در سطح ستاد و صف.

🌎تلاش ويژه براي جذب بودجه و اعتبارات و امكانات لازم براي روابط عمومي

🌎🌍🌏مديريت بايد به اعتبار و نقش روابط عمومي اهميت داده ، مانند يك راهنماي با تدبير از آن حمايت كند.
بودجه و اعتبارات لازم در اختيار روابط عمومي گذاشته شود
به روابط عمومي اختيار و آزادي عمل بدهد.
در انتخاب مدير روابط عمومي به شايسته سالاري و تخصص های ارتباطی توجه كند..
ح.شکری.خ
@StrategicPR
🌎برنامه ریزی راهبردی ارتباطی
📚روابط عمومی راهبردی
⬅️ روابط عمومی هایی که میخواهند کاری انجام دهد راهش را پیدا میکنند
و روابط عمومی هایی که نمیخواهند بهانه اش را پیدا میکنند
همواره با انگیزه وامیدوار ارتباطات خود را مدیریت کنید

📚روابط عمومی راهبردی
🔖 روابط عمومی اطلاع رسانی نیست؛
🔖 روابط عمومی، مدیریت هوشمند ارتباطات انسانی است | #حمید_شکری_خانقاه، استاد دانشگاه

#شنبه_های_روابط_عمومی
@PublicRelationsIR
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢 وقتی هیچ هدفی در روابط عمومی نداری...
دنباله رو کلیشه های دیگران خواهی بود...روابط عمومی هوشمند کلیشه گرا و وظیفه محور نیست
ح.ش.خ

📚روابط عمومی راهبردی
🔹 کیفیت در روابط‌عمومی هوشمند
🖊 حمید شکری خانقاه، مدرس دانشگاه

🌐مشاهده متن کامل در لینک زیر
⚜️http://prconference.ir/?p=12095

🌐 کانال کنفرانس روابط عمومی
⚜️ @prconference
روابط عمومی فرا ارتباط است ...
روابط عمومی یعنی مدیریت کلمات و احساسات...
روابط یعنی ارتباط صادقانه و احساسات صمیمانه...
ح.ش.خ

📚روابط عمومی راهبردی
روابط عمومی ها باید در چند محور ارتباطات درون و برون سازمانی و مدیریت وجه و اعتبار،محتوا سازی،سناریونویسی ورویدادسازی کنند. برنامه محوری رویکرد یک روابط عمومی کارآمد ست

ح.شکری.خ
📚روابط عمومی راهبردی
روابط عمومی راهبردی برای تحقق اهداف سازمانی،وضع موجود را تحلیل و باطراحی نقشه راه و تدوین چشم انداز ارتباطی وضع مطلوب را ترسیم می کند
روابط عمومی بی برنامه فاقد کارایی است ح.ش.خ

📚روابط عمومی راهبردی
🚧 روحانی و لیگ برتر روابط عمومی ها

نکته جالب صحبت های روحانی در هم اندیشی مدیران اجرایی از حیث مطرح کردن #روابط_عمومی ها جالب بود.

روحانی از روابط عمومی ها خواست سوال هایی که از سوی مردم مطرح می شود را به سرعت پاسخ بدهند.

ولی مسئله ای که در حدود و اختیارات روابط عمومی ها نباید از خاطر ببریم این است:

- روابط عمومی ها در ساختار سازمانی، جایگاه محکمی ندارند و حتی با تغییراتی که در سطح وزارتخانه ها و سازمان ها در تغییر این جایگاه از اداره کل روابط عمومی به مرکز اطلاع رسانی اتفاق افتاد هم کمکی به تقویت جایگاه این واحد، نشد.

- فعالیت روابط عمومی ها در فضای مجازی، تعریف شده نیست و بسته به سلیقه مدیران دستگاه ها و دانش کارشناسان روابط عمومی، این نوع اقدامات به صورت جسته و گریخته و بسیار محدود انجام می شود.

- در اینکه خدمات و فعالیت های دستگاه های دولتی به خوبی معرفی نمی شوند، هیچ تردیدی نیست، اما بدنه دستگاه های دولتی در برابر هر نوع فضای تعاملی بسیار مقاوم است. پیشنهاد و استقرار هر نوع ساختاری از سوی روابط عمومی ها که سازمان ها را به پاسخگویی وادار کند، با مقاومت و رد پیشنهاد مواجه می شود.

- بهترین انگیزه برای هر روابط عمومی، در نظر گرفتن جایگاهی مساوی با سایر واحدهای سازمانی است. شنیدن پیشنهادها، هموار کردن ارتباط با همکاران و مشتریان و ایجاد فضای کار مناسب، از هر نوع عامل انگیزه بخش، مؤثرتر است و قائلم تا زمانی که وزارتخانه ها و سازمان ها، توانمندی های ارتباطی و رسانه ای روابط عمومی را باور نکنند، همیشه روابط عمومی مثل امروز در جایگاه بدهکار خواهد بود.

- ابتکار عمل در فضای رسانه‌ای، دادن مجوز برای حضور در شبکه های اجتماعی و عدم هراس از ارتباط مستقیم با مردم، آن چیزی است که من از صحبت های روحانی استنباط کردم، ولی نگاهی به دامنه اختیارات روابط عمومی ها بیندازیم که تا چه اندازه به جای اختیارات، برای آن ها محدودیت ایجاد شده است.

- با بدنه موجود روابط عمومی دستگاه های حاکمیتی، هیچ امیدی به تغییر سبک یا ارتقای سطح اطلاع رسانی سازمان ها نمی بینم و مادامی که امکانات و اختیارات فعلی، داشته های روابط عمومی ها باشد، مثل این است از یک کودک 10 ساله بخواهیم در لیگ برتر برای تیم‌مان، گلزنی کند.

محمود حق وردی @haghverdi

چهارشنبه 6 تیرماه 1397
حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet

پ.ن.تحلیل خوبی از آقای حق وردی دیدم و بهره بردم .چند نکته تکمیلی مطرح میکنم ...

اولا.روابط عمومی ها رویکرد اطلاع رسانی را در پیش گرفته اند حال آنکه رویکرد اطلاع رسانی صرفا یک طرفه است و باید به اطلاع یابی تمرکز بیشتری شود.در واقع تا ندانیم مسله چیست و دغدغه ارتباطی سازمان در مواجه با افکار عمومی چیست هرگز اطلاع رسانی و تعامل موثری با جامعه برقرار نمی شود.

دوما .روابط عمومی ها برنامه محور و استراتژی ارتباطی مدار نیستند و تلاشهای گاها برنامه ای هم اغلب در عمل عقیم است و به اجرا نمی رسد.زیرا هیچ چشم اندازی در روابط عمومی برای سازمانها طراحی و تدوین نشده است...

سوما.ارزیابی اثربخشی ارتباطی عملا در هیچ کدام از روابط عمومی ها به صورت علمی و تخصصی انجام نمی شود..و دلیل آن هم در نبود برنامه ریزی ارتباطی است..تا برنامه ای نباشد ارزیابی اثربخشی هم معنا دار نیست ...
و اینکه ...آموزش روابط عمومی ها بروزرسانی نشده و همواره با سیلابسهای آموزشی گذشته های دور اجرا می شود ..
و....
حمید شکری خ

📚روابط عمومی راهبردی
🔻 #حمیدشکری_خانقاه مدرس روابط عمومی و نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی در واکنش به خبر منتشر شده در کانال به نقل از #خبرگزاری_برنا، برای ما نوشت:

🔖 به نظرم رفتار یک کارمند #روابط_عمومی را پای کل تشکیلات روابط عمومی نباید تعمیم داد و چنین تیتری را همه جا منتشر کرد. آنچه پیداست از متن رویداد پیش آمده نوعی لج و لج بازی شخصی بوده و رفتارهای واکنشی هیجانی دونفره.

🔖 تیتر چاله میدانی یک تیتر بسیار منفی از زاویه دید یک فرد عصبانی است.

🔖 خبرنگاران از اهمیت و احترام بالایی برخوردارند، اما این متن را یک #خبرنگار گرامی نوشته و منتشر کرده است و آن روی سکه هم برای ما از زبان آن کارمند روابط عمومی نامشخص است. اصل ماجرا هرچه بوده و مقصر هر کسی بوده قطعا کار ناشایستی انجام گرفته است. برای حفظ حیثیت حرفه ای ارتباطات و روابط عمومی و رسانه اگر نظر آن کارشناس محترم هم در ادامه خبر یک سویه این خبرنگار بیاید افکار عمومی قضاوت بهتری خواهد کرد.

بیاییم #روابط_عمومی_هوشمند و #روانشناسی_ارتباطی را تقویت کنیم
@PublicRelationsIR
روابط عمومی راهبردی یا اطلاع رسانی

مدرس ارتباطات مطرح کرد؛
نقش روابط عمومی دستگاه ها در کمک به تحقق اهداف دولت
نویسنده کتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی در مصاحبه اختصاصی با ایرنا : روابط عمومی دولتی برای مدیریت ارتباطات انسانی هیچ برنامه و راهبرد ارتباطی منسجمی ندارد از این رو اکنون فرصت آن رسیده است در شرایط حادی که کشور با آن مواجه است، دولت برای تثبیت موقعیت راهبردی روابط عمومی یکپارچه چاره ای بیاندیشد.

متن کامل را در لینک زیر مطالعه کنید

http://www.irna.ir/fa/News/82956929
2024/10/02 16:23:06
Back to Top
HTML Embed Code: