Telegram Web Link
🔴اصول ارتباطات

1- اصل تقابل : در مبادله اجتماعي هيچ رابطه اي نمي تواند يك طرفه باشد و دوام نخواهد داشت

2- اصل انديشه تركيبي : منظور اين است كه آن لحظه تصميم نگيريم

3- اصل آگاهي : علت نوع برخورد ديگران در آن شرايط خاص تشخيص دهيم (‌همدلي ) بتوانيم خود را جاي ديگران قرار دهيم

4- اصل بقاء : يعني سعي در تداوم و بقاي ارتباطمان با ديگران . مثل گذشت كردن – مدارا كردن

5- اصل توازن : رعايت سنخيت در برقراري ارتباط با ديگران . مثال كبوتر باكبوتر

6- اصل همتايي :‌افرادي كه داراي افق ، فكر وايده مشترك باشند

7- اصل تميز حريم ديگران : رعايت حريم آزادي ديگران .

.
•●◉✿◉●•◦
روانشناسی ارتباطی
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEDBPHFNlzP1Efp0bA
ــــ
@StrategicPR
◦•●◉✿◉●•◦
🔻 سلسله نشست های علمی و عملی روابط عمومی ایران برگزار می کند:
🔖 سومین نشست «روابط عمومی؛ علم تا عمل» نیک یاد هجدهمین سالگشت درگذشت بنیانگذار و پدر روابط عمومى ايران
@publicrelationsir

@StrategicPR
روابط عمومی راهبردی
🌎روابط عمومی امروز، روابط عمومیی است که خود را از کار مشاطگی و اسارت «زیبا کردن تصویر زشت­ها» رهانده، متکی به هزاران سال تاریخ و تجارب تکنیکی قرن بیستم و فلسفه مدیریت نو دوران ماست
دکتر حمید نطقی
@StrategicPR
.
زندگی پیرامون "یافتن" خودتان نیست...
[بلکه] رسالت آن "ساختن" خودتان است.

@StrategicPR
🔑شایستگی های مدیریتی در روابط عمومی

بسیاری از موسسات و سازمانها وقتی تصمیم می گیرند موسسه آنها دارای روابط عمومی باشد به این می اندیشند که “شاخص های شایستگی مدیریت روابط عمومی چیست؟
یا هنگامی که مدیران ارشد سازمانها درصدد تغییر مدیر روابط عمومی بر می آیند شاخص هایی را برای انتخاب مدیر روابط عمومی در نظر می گیرند که ممکن است شاخص هایی شخصی باشند.
برای پاسخ به این سئوال معیارهایی علمی طراحی شده است که می تواند مدیران ارشد را برای انتخاب مدیرانی شایسته کمک کند. در زیر با شایستگی های مدیریتی، عملی، ارتباطی و اخلاقی مدیران روابط عمومی آشنا می شوید

🗝الف: شایستگی های مدیریتی
شایستگی مدیریتی یک شایستگی عمومی است. در واقع هر مدیر روابط عمومی در مرحله اول بایستی مدیر باشد و توانایی بالایی در تصمیم گیری داشته باشد.
شایستگی های مدیریتی مدیر روابط عمومی عبارتند از:
توانایی تصمیم گیری برای انجام فعالیتهای روابط عمومی
توانایی استفاده از تخصص و تجربه کارکنان روابط عمومی
تلاش برای تدوین برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت
توانایی کنترل و سازماندهی فعالیتها و کارکنان روابط عمومی
توانایی تاثیر بر تصمیمات عالی سازمان

🔗ب: شایستگی های عملی
انتظار این است که در انتخاب یک مدیر روابط عمومی نبایستی از تجربیات گذشته او غافل شویم یا آن را نادیده بگیریم. حداقل تحصیلات با حداقل سه سال کار در روابط عمومی برای انتخاب یک مدیر روابط عمومی در هر سطحی لازم است. شایستگی های عملی مدیر روابط عمومی عبارتند از:
ارتباط تجربیات مدیر با روابط عمومی
ارتباط رشته تحصیلی مدیر با روابط عمومی
درک علمی و علاقمندی به رویکردهای علمی روابط عمومی
بکارگیری و استفاده از متخصصان روابط عمومی
بکارگیری و استفاده از مشاوران روابط عمومی

ج: شایستگی های ارتباطی
بدون شک توانایی ارتباطی برای مدیران روابط عمومی الزام است. یک مدیر روابط عمومی بایستی ارتباطات درون سازمانی و برون سازمانی را مدیریت کند. او بایستی از مهارتهای عمومی ارتباطی همچون سخنوری و مکاتبات برخوردار باشد. شایستگی های ارتباطی مدیر روابط عمومی عبارتند از:
مهارت ارتباطی مدیر با سایر مدیران سازمان
مهارت ارتباطی مدیر با رسانه ها
مهارت ارتباطی مدیر با کارکنان سازمان
مهارت ارتباطی مدیر با کارکنان روابط عمومی
مهارت ارتباطی مدیر با مشتریان سازمان

د: شایستگی های اخلاقی
توصیه مهم این است که اگر مدیر روابط عمومی شایستگی اخلاقی نداشته باشد هرگز شایستگی های دیگر او را به سر منزل مقصود نمی رساند. مدیر روابط عمومی بایستی اسوه اخلاق در درون سازمان و شهره صداقت برای مشتریان بیرون از سازمان باشد. شایستگی های اخلاقی مدیر روابط عمومی عبارتند از:
میزان برخورد متواضعانه با کارکنان و مشتریان
میزان برخورد محترمانه با کارکنان و مشتریان
میزان برخورد منصفانه با کارکرد کارکنان روابط عمومی
میزان پاسخگویی سریع به خواسته های مشتریان
میزان پاسخگویی صحیح به خواسته های مشتریان

🆘

@StrategicPR
کانال تخصصی روابط عمومی راهبردی
مراحل ساخت برند شخصی

برند شخصی، همان چیزی ست که شما را به دنیا نشان می دهد. پس دلایل زیادی را می توان نام برد برای اینکه که یک برند قدرتمند، حاضر نباشد از یک برند نالایق و از کار افتاده برای خودش استفاده کند.

وقتی که مردم شما را بشناسند و قادر باشند درک و تخصص خاصی را به شما نسبت دهند یعنی شما در حوزه ی خود موفق بوده و در صنعت ویژه ی خود به درجه ای از اعتبار رسیده اید. سوالی که در اینجا ایجاد می شود این است: چطور می توانید بیش تر به رسمیت شناخته شوید؟ چگونه می خواهید قدرت و طرفدارانی را برای خود ایجاد کنید؟ اگر به دنبال ساخت برند شخصی برای خودتان هستید در ادامه، با راه هایی برای رسیدن به آن آشنا شوید:

اعتبار خودتان را بسازید

تصور کنید که ساختن یک “خودِ غیرواقعی” تا چه اندازه می تواند مشکل باشد! شما دقیقاً باید بی توجه به اینکه چه احساسی درباره یچیزی دارید به یک روش کارها را به انجام برسانید، به یک طریق دیگر ظاهر شوید و به یک روش متفاوت دیگر صحبت کنید. برخی ازمتخصصان پیشنهاد می دهند که با شکل و حالت دادن به آنچه که دیگران می بینند برند شخصی خودتان را بسازید. اما حفظ این روشبرای طولانی مدت طاقت فرسا خواهد بود.

برند شما باید رفلکسِ کسی که شما هستید باشد. اعتقادات و باورهای خودتان را می شناسید؟ می دانید برای چه چیزی به پا خواسته اید؟ نقاط ضعف و قوت خود را می شناسید؟

هرگز فراموش نکنید که – مردم با دیگران در ارتباطند. اگر مثل یک انسان واقعی به نظر نرسید یا اگر فقط حالت دروغینِ خود باشید مردم چطور می توانند به شما اعتماد کنند؟ حتی اگر برای مدت کوتاهی هم از شما خرید کنند تنها کمی تناقض کافی ست تا مشکلاتی را در این روند ایجاد نماید.

برند شخصی، اولین و مهم ترین توسعه از درک خودِ واقعی شماست که باید با جهان آن را به اشتراک بگذارید. ماسک های خود را از صورت خود خارج کنید و از ضربه خوردن نترسید!

صحبت کردن

اگر در حال تلاش برای ساخت برند شخصی خود هستید، باید بر پایهی یک نظم صحبت کنید. در واقع این جمله به بهبود بخشیدن مهارت های ارتباطی شما اشاره دارد.

به خاطر بسپارید: اگر شما هم همیشه به روشی که دیگران رفتار می کنند صحبت کنید، در میان همه ی این شلوغی ها ناپدید خواهید شد.

از جایگاه “دانش” و “قدرت” صحبت کنید. نشان دهید که می دانید درباره ی چه چیزی صحبت می کنید. به طریقی پاسخ سوالات را ارائه دهید که رضایت مخاطبان را فراهم آورد. نشان دهید که اعتماد به نفس دارید. ممکن است برخی افراد با شما مخالف بوده و یا از شما انتقاد کنند. در چنین حالتی، مهم ترین چیز این است که شما با آغوش باز با این بازخوردها روبرو شوید. از سایرین بخاطر به اشتراک گذاری افکار و عقایدشان تشکر کنید. اگر متوجه شدید کهانتقاد آنان منطقی ست، با خود روراست باشید و تحقیق کنید که چطور می توان به بهتر کردن آن پرداخت.

صحبت کردن، فرصتی ست برای دیده شدن و شنیده شدن! از کوچک، شروع کنید و ساختن را ادامه دهید.

مقالاتی درباره رهبری بنویسید و در مصاحبه ها شرکت دهید

مقالاتی درباره ی تفکرات رهبری و مصاحبه ها برای شما اعتبارات زیادی را ایجاد می کنند. همانطور که گفته شد، اگر منتظر بهترینفرصت ها بنشینید زمان و تلاش زیادی را هدر داده اید. بجای آن، سعی کنید هرچیزی را که در سر راهتان قرار می گیرد پذیرا باشید. بدین طریق به زودی خواهید دید که در همه جا نام شما نمایان می شود. حضور داشتن در رسانه ها، ارتباط با ناشران و انتشارات آنلاینمی تواند پاسخ بسیاری از چالش ها باشد. همینطور یکی از راه های قدرتمندی ست که نشان می دهد شما درباره ی چیزی که صحبت می کنید به خوبی آگاه هستید. هر روزنه ای که شما برای ارتباط ایجاد می کنید قادر است قدرت برند شما را افزایش دهد.

حضور آنلاین داشته باشید

می دانید که ظاهر شما در دنیای آنلاین چگونه به نظر می آید؟ این موضوع، چیزی ست که باید در هر مکان و زمانی به بررسی آن بپردازید. حساب های کاربری که در دنیای مجازی و شبکه های اجتماعی دارید را آنالیز کنید. آیا صفحات کاربری تان، شما را فردیمتخصص نشان می دهند؟ مطالعات بسیاری انجام شده که ثابت کرده اند با مشاهده ی صفحات کاربری و پروفایل افراد در شبکه هایاجتماعی تا حدودی می توان به علایق، افکار و سبک زندگی آنان پی برد. زیرا بطور خودآگاه و گاهی ناخودآگاه انسان جذب چیزهایی می شود که بدانها علاقه دارد. پس واجب شد که صفحات تان در شبکه های اجتماعی را موردبررسی مجدد قرار دهید.

.
•●◉✿◉●•◦
روانشناسی ارتباطی
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEDBPHFNlzP1Efp0bA
ــــ
@StrategicPR
◦•●◉✿◉●•◦
🔴راهکارهای پیشنهادی برای
"بستر سازی ارتباطی" در روابط عمومی

🌎تشكيل جلسات هدفمند و منسجم با شوراي مديران معاونتها، سازمانها و شركتها ی تابعه
تشكيل شوراي همكاري با نشريات تخصصي
تشكيل مجمع روابط عمومي‎هاي شركتها، سازمانها و موسسات تابعه
تشكيل شوراي عالي سياستگذاري اطلاع‎رساني
تشكيل كار گروههاي تخصصي
تشكيل جلسات شوراي توليد و تامين اطلاعات
تشكيل جلسات با تشكلها، اتحاديه‎ها و اصناف بخش مربوطه و رهبران فکری
تشكيل شوراي تخصصي و مشورتي در حوزه‎هاي رسانه‎اي، پژوهشي و تبليغاتي

🌎افزايش توانمنديهاي فردي، تخصصي، علمي و راهبردي كليه مديران و كارشناسان روابط عمومي در سطح ستاد و صف.

🌎تلاش ويژه براي جذب بودجه و اعتبارات و امكانات لازم براي روابط عمومي

🌎🌍🌏مديريت بايد به اعتبار و نقش روابط عمومي اهميت داده ، مانند يك راهنماي با تدبير از آن حمايت كند.
بودجه و اعتبارات لازم در اختيار روابط عمومي گذاشته شود
به روابط عمومي اختيار و آزادي عمل بدهد.
در انتخاب مدير روابط عمومي به شايسته سالاري و تخصص های ارتباطی توجه كند...

🌎کانال برنامه ریزی راهبردی ارتباطی

@StrategicPR
سکوت سازمانی

سکوت سازمانی پدیده ای است که در آن کارکنان سازمان به علل مختلف از اظهار نظر در مورد مسایل سازمان خودداری کرده و سکوت اختیار می کنند. سکوت یک علامت بسیار مهم بیماری، استرس، پیری، افسردگی و یا ترس در سازمان به شمار میرود و مدیران باید در اولین فرصت عامل آن را ردیابی و برطرف نمایند. بی توجهی به این موضوع میتواند سبب اتفاقات وخیم تر و حتی مرگ سازمان شود. مهمترین علل سکوت سازمانی عبارتند:
۱- ترس از عواقب اظهارنظرها مشتمل بر تنبیهات، مرگ، بی نصیب بودن از امتیازات، برکناری از سمت و پست سازمانی و....

۲- ترس از بی توجهی مدیر ارشد و بلا استفاده ماندن نظریات و ایده ها. در بدترین حالت مدیران ممکن است حتی نظریات ارائه شده را نخوانند و در بهترین حالت ممکن است مدیر ارشد این نظریات را بخواند؛ ولی با دلایل ناکافی یا مصلحت های غیر قابل توجیه؛ اقدام به رد ایده ارائه شده بنماید.
۳- بدون پاداش گذاشتن ایده ها. وقتی که سازمان برای ایده های ارائه شده که مورد استفاده هم قرار گرفته و اثر بخش بوده اند؛ پاداشی پرداخت نمی کند. همان گونه که می بینید احساس ترس و ناامنی؛ مهمترین علت سکوت در سازمان تلقی میگردد.
۴- شکل بسیار بدتر سکوت سازمانی وقتی است که کارکنان سازمان به ظاهر فعال و پر سر و صدا هستند ولی آنها از اظهارنظرهای واقعی و اقدامات مناسب و کارشناسی شده خودداری می کنند؛ و در برخوردها چیزی را می گویند یا کاری را انجام میدهند که مدیر ارشد سازمان می خواهد.

متخصصان علم مدیریت از پدیده سکوت سازمانی با عباراتی چون خطرناک یا مضر نام می برند.
با توجه به نوع انگیزه کارکنان سکوت در سازمانها به ٣ دسته زیر قابل تقسیم بندی است:
۱- سکوت مطیع : انگیزه این نوع سکوت کناره گیری، تسلیم بودن و رضایت دادن به هر چیزی است.
۲- سکوت تدافعی : انگیزه این نوع سکوت خود حفاظتی است؛ یعنی علت سکوت کارمند در سازمان ترس است.
۳- سکوت دوستانه: انگیزه این نوع سکوت؛ علاقه به دیگران و ایجاد فرصت برای نشر یک مساعی می باشد.
دلایل سکوت مطیع :
۱- باور داشته باشد که صحبت کردن بی فایده است .
۲- از توانایی های شخصی خود برای نفوذ در شرایط، نا مطمئن باشند.
دلایل سکوت تدافعی :
۱- به دلیل اشفته شدن افراد
۲- ایجاد پیامد های منفی برای خود فرد.
دلایل سکوت دوستانه :
۱- سود بردن از نظرات دیگران
۲- خودداری از ارائه اطلاعات به دلایل سری و محرمانه بودن
عوامل ایجاد کننده سکوت سازمانی :
اما پدیده سکوت سازمانی پدیده ای چند بعدی است و از چند جهت قابل بررسی می باشد. از جمله می توان دلایل و عوامل سکوت سازمانی به شرح زیر دسته بندی نمود:
۱- عوامل مدیریتی
۲- عوامل سازمانی و محیطی
۳- عوامل گروهی
۴- عوامل فردی
عوامل مدیریتی:
۱- باورهای ضمنی مدیران نسبت به سکوت سازمانی
۲- اقدامات مدیریتی
۳- سبک رهبری مدیریت سازمان
۴- ترس از بازخورد منفی
۵- تفاوتهای جمعیت شناختی مابین کارکنان و مدیران
۶- ایجاد جو بی اعتمادی و سوء ظن در سازمان

عوامل سازمانی :
۱- سکون شغلی
۲- سیاست ها و ساختارهای سازمانی
۳- فقدان مکانیزم باز خورد از پایین به بالا
۴- تصمیم گیری متمرکز

عوامل فرهنگی، اجتماعی و گروهی :
۱- همنوایی با جمع ( انطباق با گروه )
۲- گروه اندیشی
۳- اثر بخشی فرهنگ آداب و رسوم خانواده بر نحوه ارتباط فرزندان با بزرگتر ها.

عوامل فردی :
۱- حفظ موقعیت کنونی
۲- بی اعتمادی و بد بینی به مدیر
۳- احساس ناتوانی در ایجاد تغییر
۴- ترس از ارائه نظرات و بیان مشکلات
۵- مصلحت اندیشی

پیامد های سکوت سازمانی:
۱- محدود شدن داده ها و اطلاعات
۲- عدم تجزیه و تحلیل ایده ها و دلیل های تصمیم گیری
۳- کاهش اثر بخشی تصمیم گیری
٤-کاهش توانایی سازمان برای شناسایی و اصلاح اشتباهات
۵- تضعیف تعهد و عرق سازمانی و اعتماد کارکنان
۶- احساس عدم کنترل کارکنان
۷- کاهش انگیزش کارکنان و افزایش نارضایتی
۸- ناهماهنگی شناختی کارکنان
۹- کاهش مشارکت و خلاقیت در بین کارکنان

@StrategicPR
🔆

🌿 واگــویـــه چیـســــت؟

ﺁﻫﺴﺘﻪ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺭﺍ ﻭﺍﮔﻮیه گویند.
ﻗﺪﺭﺕِ ﻧﻔﻮﺫِ ﮐﻼﻡِ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ، ﻫﻔﺪﻩ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺍﺯ ﻗﺪﺭﺕ ﮐﻼﻡ ﺩیگرﺍﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ قوی تر است. ﺍﮔﺮ یکبار ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺑﮕﻮیید "ﻧﻤﯽﺗﻮﺍنم" باید ﺩیگران ﻫﻔﺪﻩ بار ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﮕﻮیند "ﻣﯽﺗﻮﺍنید" ﺗﺎ ﺍﺛﺮش ﺧﻨﺜﯽ شود..!

« ﻣﺮﺍﻗﺐ ﻭﺍﮔــویـــه ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺑﺎشید »

☑️ منبع: ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ MIT آمریکا


.
•●◉✿◉●•◦
روانشناسی ارتباطی
◦•●◉✿◉●•◦
🔴برون‌گرایان و درون‌گرایان

ویژگی‌های برون‌گرایان:
1. اجتماعی هستند؛
2. جسورند؛
3. به دیگران و جهان بیرون گرایش دارند؛
4. به دیگران وابسته‌اند و از آنان مشورت می‌گیرند؛
5. از اندوه خود اندوهگین می‌شوند؛ اما اندوه دیگران بیش‌تر آنان را اندوهگین می‌کند؛
6. با شادی‌های خود شادند؛ اما شادیِ دیگران بیش‌تر آنان را شاد می‌کند؛
7. به دنیا آمدن، زندگی کردن، دوست داشتن، اندوهگین شدن و مرگ را با همه‌ی وجود حس می‌کنند؛
8. کارهای عملی را بیش‌از کارهای علمی دوست دارند؛
9. از تنهایی خوش‌شان نمی‌آید؛
10. عاشق مهمانی رفتن و جشن و سرور هستند؛
11. به‌سادگی با دیگران دوست می‌شوند؛
12. بسیار دل‌سوز، مهربان، خوش‌رو، فعال و پرانرژی هستند؛
13. اغلب اهل ورزش‌اند؛
14. صبح‌ها زود از خواب بلند می‌شوند؛
15. از ماجراجویی خوش‌شان می‌آید؛
16. در انجام کارها متزلزل‌اند؛
17. بسیار از این شاخه به آن شاخه می‌پرند؛
18. اعتماد به نفس‌شان پایین است؛
19. دقت‌شان کم است؛
20. نمی‌شود رفتارهایشان را پیش‌بینی کرد؛
21. اهل ریسک و خطر کردن و قمار هستند.
@StrategicPR
H.sh
روانشناسی ارتباطی
ویژگی‌های درون‌گرایان:
1. همواره در خود فرورفته‌اند؛
2. اغلب کم‌رو هستند؛
3. به اندیشه‌ها و عواطف خود گرایش دارند؛
4. خون‌سرد و آرام و خوددار هستند؛
5. در روابط عاطفی به‌ظاهر بی‌اعتنا و سردند؛
6. احساسات خود را خوب کنترل می‌کنند؛
7. به فلسفه، نظریه‌پردازی و دانش علاقه‌مندند؛
8. اندیشه‌مندند؛
9. آینده‌نگر و ایمنی‌طلب هستند؛
10. خود را مرکز ثقل جهان می‌دانند؛
11. گاهی مردم‌گریزند؛
12. اندیشه‌هایشان جهت‌دار است؛
13. هوشیار و منضبط‌اند؛
14. برای زندگیِ خود برنامه دارند؛
15. سنجیده گو هستند؛
16. شمار دوستان‌شان محدود اما صمیمی‌ست؛
17. اهل کتاب خواندن هستند؛
18. در گفت‌وگو با دیگران زود خسته می‌شوند؛
19. از تشریفات اجتماعی بیزارند؛
20. با وجدان، مطمئن و باکردارند؛

@StrategicPR
روانشناسی ارتباطی
🔴. انسان‌های زورگو؛

شاخص رفتاری
1. قدرت‌طلبی و برتری‌جویی
2. بی‌توجهی به دیگران
3. تمایل به کنترل دیگران
4. رقابت و برنده شدن به هر بهایی

🔴هدف از گفت‌وگو با این دسته انسان‌ها:
1. تبدیل رقابت و تسلط‌جوییِ وی به همکاری و همیاری.
2. نشان دادن روش‌های جدید به آنان برای دست‌یابی به خواسته‌های خود.

🔴راه‌کارها عمل‌کرد شما
1. 1. جلب توجه
1-1. روبه‌روی او بایستید و به چشمان‌اش نگاه کنید و محکم و قاطع، اما محترمانه اعلام کنید ممکن نیست زیر بار حرف‌اش بروید.
2. جلب احترام
1-2. او را با نام و مقام رسمی‌ِ شغلی و تحصیلی‌یش خطاب کنید..
2-2. اجازه ندهید حرف‌تان را قطع کند یا سرتان داد بزند؛ اما اگر این کار را کرد، سخن‌اش را بشنوید.
3. ببینید خواسته‌اش چیست:
1-3. از او بخواهید موبه‌مو حرف اصلی‌یش را با جزییات مشخص و کامل کند.
2-3. سخن‌اش را خلاصه و تکرار کنید.
3-3. در تمام مدت خوش‌رو، روشن و قاطع باشید. زشت و نامعقول رفتار نکنید.
4. خواسته‌ی خودتان را به او بگویید:
1-4. خواسته‌هایتان را به‌همراه ضرورت‌ها و علت اهمیت‌اش بیان کنید.
2-4. مثبت‌نگر باشید و به موفقیت بیندیشید.
5. پیشنهاد دهید: 1-5. پیشنهاد خود را به او بگویید و برایش توضیح دهید چرا این پیشنهاد می‌تواند به سود هردوی شما باشد.
2-5. آرام و مطمئن سخن بگویید، تا بتوانید نکته‌های مهم را برایش بشمارید.
3-5. از او بپرسید: «آیا پرسشی دارید؟»
6. خود را متعهد سازید:
1-6. سخن خود را خلاصه کنید و به او بگویید تا چه زمانی و به چه شیوه‌یی، چه کاری را انجام خواهید داد. اگر لازم شد، بنویسید.

@StrategicPR
روانشناسی ارتباطی

H.s
۱۰ دلیل که چرا باید
عاشق شکست باشیم.

موفقیت بی‌نظیر است، اما شکست‌ هم فواید قابل توجهی دارد. فهرست زیر بر اساس گفت‌وگو با یکی از برترین سخنران‌های انگیزشی و نویسنده‌ی شهامت شکست‌ آرت مورتل، تهیه شده است.

۱. شکست‌ بیش‌تر از موفقیت به شما درس می‌دهد، به ویژه درباره‌ی خودتان.
۲. شکست‌ فروتنی شما را تجدید می‌کند و هدفمندی‌تان را تقویت می‌کند.
۳. شکست‌ بهترین فرصت را فراهم می‌کند تا ایده‌های جدید را امتحان کنید.
۴. شکست‌ کمک می‌کند اصلاحاتی انجام دهید تا در مسیر هدف‌تان باقی بمانید.
۵. شکست‌ شما را پخته‌تر و انعطاف‌پذیرتر می‌کند.
۶. شکست‌ به شما یادآوری می‌کند نسبت به خودتان و اطرافیان‌تان مهربان‌تر باشید.
۷. شکست‌ مدال شهامت است، چون شما جرات داشتید ریسک کنید.
۸. شکست‌ حس بسیار مهم صبوری را تقویت می‌کند.
۹. شکست‌ به شما هشدار می‌دهد مسائل را به خودتان نگیرید (یا بیش از حد جدی نگیرید).
۱۰. شکست‌ عزت نفس‌تان را بر پایه‌ی شخصیت‌تان می‌سازد، نه کاری که انجام می‌دهید.


@StrategicPR
روش‌های افزایش بهره‌وری

@StrategicPR
موضوع سخنرانی امشب:
حمید شکری خانقاه
با عنوان :مهارتهای ارتباطی کلامی و غیر کلامی در شناسایی افراد دروغگو
به تکلم، به خموشی، به تبسم، به نگاه
می توان برد به هر شیوه دل آسان از من

”کلیم کاشانی
مهارتهای ارتباطی کلامی و غیر کلامی در شناسایی افراد دروغگو در موثر واقع شدن ارتباطات میان فردی بسیار مهم است...
قبل از ورود به بحث اصلی مایلم چند اصل ارتباطی را یادآوری کنم....
این اصول تشکیل دهنده عناصر ارتباطات میان فردی ما هستند...
به این اصول خوب توجه کنید... بخصوص اصل اول:
اصل اول : همه ی کارهای ما نوعی ارتباط است
همه لحظات زندگی ما آکنده از مجموعه پیام های شفاهی و غیر شفاهی ، ارادی و غیر ارادی است و کلام تنها وسیله ارتباطی نیست .
کلماتی که ما بر زبان جاری می کنیم برحسب موقعیت فقط بین هشت تا بیست و چهار درصد پیام های ما را تشکیل می دهند ، و به این ترتیب در دنیای گسترده ی ارتباطات تنها مشتی از خروارند .
لوازم و امکاناتی که در زندگی از آنها استفاده می کنیم همگی این پیام را به دیگران منتقل می کند که ما چه احساسی نسبت به خود داریم ، و انتظار داریم که دیگران چگونه با ما رفتار کنند .
حتی وضعیت نشستن ، ایستادن ، وضعیت های خاص بدنی ( ژست ها ) ، نحوه ی راه رفتن و غیره نیز حاکی از احساسات و گرایشات ماست .
بنابراین وقتی ما در مقابل دیگران قرار می گیریم ، هرآنچه که از ما سر بزند نوعی ارتباط است و منتقل کننده پیام های ما می باشد .

@StrategicPR
2024/10/04 05:32:04
Back to Top
HTML Embed Code: