Telegram Web Link
ارتباطات حسی ـ عصبی

🔴توقع خوب بودن در تمام لحظه ها را
از کسی نداشته باش..
توقع آرام بودن و خوش رفتار بودن ..

🔴حق اشتباه را به تمام آدم ها بده ..
حق بد رفتاری، تندی ، و عصبانیت را حتی!!
حق اشتباهات کوچک ، بزرگ و حتی جبران ناپذیر شاید !!

🔵واقعیت اینگونه است که
رفتار آدم ها به مرور اتفاقاتی که برایشان می افتد
تغییر میکند..

به مرور درد ها و سختی ها و
رنج های کوچک و بزرگی که
زندگی به آنها تحمیل میکند..
مثلا تو نمیدانی دیروز برای من چگونه بود!
پریروز ، هفته پیش اصلا..

🔴حس آدم ها ، روی پیشانیشان حک نشده است ..
حد تحملشان هم ..
شاید اتفاقی ورای تحمل، برای من بیفتد
و تو حتی نفهمی ورای تحمل یعنی چه...!!!!


🔻آدم ها به همان اندازه که حق دارند دوست داشته باشند،
به همان اندازه هم اجازه دارند دوست نداشته باشند ..
🔺کاش در لحظهء انفجار آدم ها از غم ،
از تمام سختی هایی که شاید
به موجب قوی نبودن و تحمل های کَمِشان می کشند، 

🔴🔺🔴آرام باشیم و باور کنیم 
که هیچ کدام از آدم های زمین مجبور نیستند
قوی و محکم و شکست ناپذیر باشند!!
و هیچ کدام از آدمهای دنیای به تکامل هنوز متولد نشده اند ..

🌐و اگر تمام اینها را پذیرفتی زندگی برایت آسان تر خواهد بود..
.
•●◉✿◉●•◦
روانشناسی ارتباطی
◦•●◉✿◉●•◦
🔻 آقای #رییس_جمهور، #روابط_عمومی را دریابید!
🔺 حمید شکری خانقاه مدرس دانشگاه یادداشتی را به منظور اصلاح روند سی و چند ساله #نظام_ارتباطی و روابط عمومی دولت نگارش کرده | متن کامل 👇🏻
@publicrelationsir
📚روابط عمومی در بحران
روابط عمومی یعنی تبادل اطلاعات برای مبادله آرامش
🔴حمید شکری خانقاه
روابط عمومی یعنی گسترش شتابان «سرمایه ارتباطی» در سایه: اعتمادسازی، یکپارچگی و همکاری، تقویت درک متقابل، ارتقای بهره وری ارتباطی، بکارگیری نظارت مردمی، افزایش خلاقیت اجتماعی، شتاب دادن به داد و ستدهای ارتباطی برای مبادله آرامش ... .

🔴اهم وظایف ارتباطی در شرایط بحران :
1-مساله شناسی ارتباطی
ـ كسب آگاهي درباره حوادث احتمالی پیش روی
ـ تحليل اطلاعات محيطي در زمينه‏ وضعیت پیش آمده
ـ پيش‏بيني‏ هاي منطقی درباره تحولات محيط و اثرات آن بر افکار عمومی
ـ تقويت افق شناسي ارتباطی
ـ برنامه‏ نويسي براي آينده
ـ آينده‏ نگري و به دنبال آن آينده‏ سازي براي نظام ارتباطی( فکری و احساسی)افکار عمومی
2- بحران ستیزی
🔴 پيشگيري از بحران:
شناسايي محورها و گلوگاه‏هاي بروز بحران
فراهم آوردن فرآيندهاي برنامه‏ ريزي براي پيشگيري از بروز بحران.
يادآوري‏هاي مداوم به واحدهاي ذینفع براي انجام اقدامات پيشگيرانه.
🔴 حل و فصل بحران:
ترويج طرز تلقي سرمايه‏ اي از بحران؛
فراهم كردن زمينه‏ هاي پذيرش اصولي بحران در افکار عمومی؛
خط شكن شدن در بحران و باز كردن راه براي بقيه فعاليت‏هاي ارتباطی؛
هوشياري مضاعف در زمان بروز بحران
ايجاد فضاي آرام و تسلط بر امور در افکار عمومی؛
حمله به قلب و نقاط كليدي بحران؛
تصميم‏ گيري‏هاي اصولي و منطقي در حوزه ارتباطات ؛
تقويت قدرت تركيب عوامل و توانمندي‏هاي دیگران براي حل بحران.

3-نظریه پردازی برای ایجاد آرامش
- هدايت ايدئولوژيك افکار عمومی به طور جامع‏ نگر و كلي؛
- ايده‏ سازي و ياددادن به افراد كه ايده‏ سازي كنند؛(بالا بردن سواد رسانە ای عمومی)
- تحليل مسايل حرفه‏ اي از دیدگاه ارتباطی(روانشناختی و جامعە شناختی) در ابعاد مختلف؛
- برقراري ارتباط بين مولفه‏ ها و موضوعات؛
- تبيين درست جريانات سياسي ،اجتماعی و...درون و برون سازماني؛
- سوژه سازي برای ایجاد آرامش در افکار عمومی.
🔴فکر آفرینی، ایجاد امید، شفافیت، هم افزایی، بینش آفرینی، تفاهم و مشارکت آفرینی از دیگر وظایف روابط عمومی هاست و فعالان این عرصه باید در اعتماد سازی، حرکت آفرینی و مبادله آرامش همگام با سایر بخشهای فنی نقش آفرین باشند...
...
🌐به بهانه حملات تروریستی داعشیان منفور به خاک سرزمینم ایران...
و نقشی که هر روابط عمومی باید برای خروج از انفعال و تماشاچی بودن و اتخاذ رویکردی فعالانه و موثر ،ایفا کند
#حمید_شکری_خانقاە
@prplan
🔸 حمید شکری خانقاه؛ جامعه شناس ارتباطات

📺 عملکرد صداوسیما در ترور مثل روبات بی‌احساس بود

"حمله مسلحانه به مجلس شورای اسلامی"

◀️ ایسنا : حمید شکری خانقاه، جامعه‌شناس ارتباطات و مدرس دانشگاه درباره مدیریت بحران توسط رسانه‌ها بعد از حادثه تروریستی تهران، گفت: معمولا بحران بر بروز یک حادثه غیرعادی و برجسته شدن آن در رسانه‌ها و افکار عمومی متمرکز است. "بحران عبارت است از هر نوع تهدید پیش‌بینی نشده، اگر تهدید را بشود پیش بینی کرد آن موقع از حالت بحران خارج شده و به تهدید تبدیل می‌شود که قابل مهار است. در مدیریت بحران با با سه مرحله روبه‌رو هستیم که باید قبل، حین و بعد بحران این مدیریت انجام شود. قبل از بحران باید بسترسازی و آگاهی‌رسانی می‌شد که نشده است. حین بحران تروریستی، ما تمام اطلاعاتمان را از شبکه‌های اجتماعی گرفتیم و صداوسیما و حتی خبرگزاری‌های مطرح نقش مفید و موثری ایفا نکردند و در حال حاضر که بعد از بحران به سر می‌بریم، رسانه‌ها باید چند کار انجام دهند؛ در ابتدا نظریه‌پردازی کنند یعنی تحلیل درست وقایع و رویداد بر اساس تمام اطلاعات و داده‌ها و جمع‌بندی آن‌ها در دستور کار باشد که در یک بسته اطلاع‌رسانی و در قالب‌های گوناگون با شاخص‌های دقت، سرعت و صحت اخبار به مردم تحویل داده شود.

رسانه‌ها بر اساس این سه شاخص باید به مساله‌یابی و تحلیل بپردازند و نتایج را کنار هم بگذارند و برای تنویر افکار عمومی منتشر کنند.

او در ادامه با اشاره به چگونگی ایجاد شایعه و راه حل جلوگیری از انتشار اخبار نادرست، گفت: شایعه فرمولی دارد که بدین شرح است: هر زمانی که ابهام بالا و اطلاعات پایین باشد، شدت شایعه بسیار زیاد می‌شود. در حال حاضر، مردم به خبرسازی، تدوین و تولید محتوا می‌پردازند به دلیل اینکه ابهام بالا و اطلاعات پایین است. در نتیجه زمانی که بخواهیم از هرگونه شایعه و اخبار نادرست جلوگیری کنیم باید ابهام را کاهش دهیم و اطلاعات را بالا ببریم.

شکری خانقاه درباره وظیفه خبرگزاری‌ها بعد از بحران، چنین اظهار کرد: خبرگزاری‌ها در این راستا باید به تبیین و بیان واقعیت بپردازند به این معنی که اخبار را از زاویه جناحی منتشر نکنند و واقعیت‌های موجود را در قالب‌های نوین خبری اعلام کنند.

نویسنده کتاب برنامه‌ریزی راهبردی ارتباطاتی در ادامه خاطرنشان کرد: در ارتباطات نوین ما شهروند خبرنگار را داریم که به تولید و انتشار اخبار دست می‌زنند و خود یک رسانه محسوب می شوند. مردم در حال حاضر، خودشان در تولید و انتشار و دسترسی آسان به اخبار نقش آفرین هستند. این کارکرد جدید شبکه‌های تعاملی منجر به تغییر عملکرد رسانه‌ها می شود به این معنی که خبرگزاری‌ها و دیگر رسانه‌ها باید در چنین شرایطی به مساله‌یابی و تحلیل موضوعات مبتلابه جامعه بپردازند. ما نیازمند خبرنگار و روزنامه‌نگار تحلیلگر هستیم که مسائل را کنار هم بگذارند و تحلیل کنند.

این مدرس دانشگاه با مقایسه عملکرد رسانه های جهان و ایران بعد از وقوع یک حادثه، گفت: در رسانه‌های بزرگ دنیا می‌بینیم که یک ساعت پس از یک حادثه، از رویداد مداری به فرایند مداری روی می‌آوردند و با نگاهی به گذشته، آن رویداد را تحلیل می‌کنند. اما رسانه‌های ما فقط رویدادمدار هستند و صرفا خبر را منتشر می‌کنند؛ این درحالی است که می‌توانند با فرایندمداری مسائل مربوط به داعش و عربستان را بررسی کنند و حتی کلیپ‌هایی که از این حوادث در دنیا پخش می‌شود را هوشمندانه تدوین و منتشر کنند تا روشنگری در افکار عمومی انجام گیرد.

🔻 ادامه دارد....
منبع اصلی
http://www.isna.ir/news/96032313566/


روانشناسی ارتباطی
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEDBPHFNlzP1Efp0bA
🔻 ادامه مطلب......

◀️ حمید شکری خانقاه درباره فضای مجازی و چگونگی کنترل آن در مواقع بحران، اظهار کرد: در فضای مجازی هر فردی یک رسانه است که به صورت غیر رسمی فعالیت می‌کند و ما تنها می‌توانیم به طور غیر مستقیم و با تولید انبوه اخبار موثق و دارای شناسنامه، این فضا را مدیریت کنیم.

او با انتقاد از عملکرد صداوسیما بیان کرد: به قول هنری کسینجر ؛ بی توجهی به بحران ایجاد بحران است. درباره عملکرد صداوسیما باید گفت که نقش بحران زایی آن بیش از بحران زدایی بوده است. همیشه گمانه زنی‌هایی مبنی بر عملکرد نادرست، ضعف در مدیریت ارتباطات یا افکار عمومی وجود دارد و همچنان هم به قوت خود باقی است. افکار عمومی از رسانه ملی انتظار دارد به عنوان یک منبع موثق، اخبار و رویدادها را در سریع ترین زمان و با دقت بالا در اختیار عموم قرار دهد. اما این کارکرد را در این رسانه نمی‌بیند بنابراین دچار نارضایتی می‌شود. صداوسیما به عنوان یک منبع اصلی خبر و تولید پیام که تمام سازوکارهای ارتباطی کشور مانند حجم بالای شبکه‌های ارتباطی، تعداد بی شمار خبرنگاران، شبکه‌های استانی، شبکه‌های ملی وبین المللی را در اختیار دارد، نتوانسته است مدیریت افکار عمومی را به ویژه در زمان بحران به درستی انجام دهد. گاهی دچار اختلال عملکرد و نوعی سردرگمی نهادی می شود.

او ادامه داد: ناتوانی صداوسیما در مدیریت افکار عمومی ناشی از ضعف عملکردش است. عوامل بحران‌زا در داخل رسانه ملی شامل: بی‌نظمی، ناکارآمدی ساختار تشکیلاتی، نیروی ناکارآمد؛ مدیریت غلط نیروها؛ تعارض مخرب، قوانین دست و پاگیر و متناقض؛ تمرکز شدید؛ نگاه اداری؛ تسلط ناکافی بر اصول حرفه‌ای مشاهده می شود.به نظر می رسد صدا و سیما دچار یک فروپاشی داخلی شده است.

حمید شکری خانقاه با اشاره به ضعف عملکرد رسانه‌ها اضافه کرد: ضعف عملکرد رسانه ها ناشی از شکاف عمیق میان استراتژی‌ ارتباطی با افکار عمومی است. افکار عمومی دارای خواسته ها و نیازهای اطلاعاتی است که صداوسیما نمی تواند یا نمی خواهد آن را برآورده کند و این امر منجر به تلاش انفرادی و یا گروهی افراد علاقمند به پیگیری امور کشورشان برای تامین نیاز و اطلاعات خود از شبکه‌های اجتماعی و منابع دیگر خبری می‌شود. گفتنی است برخی عوامل بیرونی مثل صدور دستورالعمل الزام‌آور از بیرون، گروه‌های فشار، ممانعت دستگاه‌های امنیتی و انتظامی از فعالیت حرفه‌ای نیز در این میان برناکارآمدی و فروپاشی جایگاه این رسانه ملی در افکار عمومی تاثیر دوچندانی گذاشته اند.

این مدرس دانشگاه با اشاره به شاخص‌های منبع خبری و حادثه تروریستی هفته گذشته، بیان کرد: سه شاخص برای یک منبع خبری وجود دارد که شامل دقت، صحت و سرعت است. صداوسیما گاهی دقت بالایی دارد اما سرعت در انتشار اخبار ندارد. همچنین برخی خبرگزاری‌ها مانند فارس سرعت عمل بالایی دارند اما دقت پایینی در انتقال اخبار دارند. به نظر من خبرگزاری‌ها و حتی روزنامه‌ها به دلیل برخی ممنوعیت‌ها، ملاحظه کاری‌ها و مصلحت اندیشی‌ها درباره حادثه تروریستی تهران، قادر نبودند سه شاخص دقت، سرعت و صحت اخبار را کنار هم اعمال کنند.

او با اشاره به عملکرد رسانه‌های کشورهای دیگر در حادثه تروریستی تهران ادامه داد: رسانه‌های بیگانه هدفمندتر عمل کردند؛ برای مثال شبکه بی‌بی‌سی بعد از این حادثه در تهران پخش تمام برنامه‌های خود را قطع می‌کند و به بررسی عملیات تروریستی تهران می‌پردازد، اما صداوسیما حتی حاضر نشد برنامه‌های عادی خود را قطع کند و مثل یک روبات بی‌احساس و بی‌منطق عمل کرد. در واقع با این عملکرد انفعالی ملت دچار ابهام می‌شوند. برخی گمانه‌زنی‌ها بیانگر این است که صداوسیما با پخش عادی و حتی برنامه‌های شاد بعد از حادثه تروریستی خواسته است موضوع را بی‌اهمیت جلوه دهد. باید بدانیم زمانی که یک موضوعی برای افکار عمومی اهمیت دارد صداوسیما نمی‌تواند به عنوان صدای ملت به احساسات مردم بی‌توجهی نشان دهد زیرا باعث روی گردانی مردم از رسانه ملی می‌شود.و این روی گردانی ها به مرور بی اعتباری به دنبال دارد و بی اعتباری یک رسانه همانا مرگ رسانه را به دنبال دارد.

منبع اصلی
http://www.isna.ir/news/96032313566/


روانشناسی ارتباطی
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEDBPHFNlzP1Efp0bA
تولد ۶۰ سالگی دکتر #یونس_شکرخواه با حضور #استادان_ارتباطات
۳۱ خرداد ۹۶
@PRPlan
🌻سبک ارتباطی:
شناخت سبک‌های ارتباطی، مهمترین شرط ایجاد یک رابطه سالم و پایدار است. در بیشتر مواقع دلیل شکل نگرفتن ارتباط بین دو طرف، عدم شناخت سبک های ارتباطی یکدیگر است.
چهار سبک ارتباطی رایج عبارتند از:
👁دیداری، 👂شنیداری، 👄 لمسی، 👥منطقی یا حسابگرانه یا جنبشی
0⃣
🌻شناخت سبک ارتباطی افراد مهم است چون:
🌐- وقتی سبک ارتباطی خود را بشناسید می توانید بفهمید چرا برخی مطالب یا سوال‌ها را به شکل خاصی بیان می کنید.
- شناسایی سبک ارتباطی دیگران کمک می کند بفهمید چرا هر کس با روش خاص خود با دیگری تعامل برقرار می کند.
- داشتن این اطلاعات می تواند سازگاری شما را با دیگران بیشتری کرده و تفاهم را ارتقا دهد چون:
* ممکن است سبک ارتباطی شما و همسرتان متفاوت باشد.
* ممکن است مادر باشید و بتوانید پس از شناخت سبک ارتباطی هر یک از فرزندان خود، ارتباط بهتری با تک تک آنها برقرار کنید.
* ممکن است مدیر شرکتی باشید با کارمندانی که سبک‌های ارتباطی مختلفی دارند.
* ممکن است معلم باشید و دانش آموزان شما سبک های ارتباطی متعددی داشته باشند.
و ...
1⃣
🌻👁سبک دیداری
🌻👁سبک دیداری
2⃣
🌻اگر سبک ارتباطی شما 👀دیداری است بی تردید با این ویژگی ها به خوبی آشنا هستید. اگر هم دیداری نباشید می آموزید که آنها چطور عمل کرده و اطلاعات را چگونه پردازش می کنند در نتیجه می توانید آنها را بهتر درک کرده و ارتباط دوستانه ای برقرار کنید.
3⃣
🌻ویژگی های رایج:
👀- موضوعات را از روی تصویر بهتر می فهمد.
👀- برای یادآوری مطالب و موضوعات ترجیح می دهد تصاویر ذهنی ایجاد کند.
👀- یادگیری او سریع است.
👀- اگر بی برنامه باشد، خیلی زود خسته و کسل می شود.
👀- خیلی زمان شناس است و دوست دارد همه چیز سر وقت شروع شده و سر وقت خاتمه یابد.
👀- ترجیح می دهد به جای تمرکز روی جزئیات، تصویری کلی در ذهن داشته باشد.
4⃣
🌻واژه هایی🗣 که بیشتر استفاده می کند:
تصور کردن، نگاه کردن، دیدن، نمایش دادن، تجسم کردن، تمرکز کردن، نشان دادن، به روشنی، تصویر، درخشان، ظاهر شدن، مبهم، غبارآلود،به خاطر سپردن، شفاف کردن و ...
5⃣
🌻جملاتی🗣 که اغلب به کار می برد:
- می خواهم دید بهتری داشته باشم.
- فقط تصویر کلی را برایم ترسیم کن.
- منظورتان را تصور می کنم.
- این بحث به اندازه کافی روشن نیست.
- مرا در ابهام نگذار.
- برای من مبهم است.
- تصویر کلی را درک کردم.
- موضوع بحث را تجسم می کنم.
- می توانی کمی شفاف تر بیان کنی؟
می توانم آنچه را که می گویی، ببینم؟
و ...
6⃣
🌻عبارات پرکاربرد افراد دیداری هنگام احوالپرسی🙋‍♂:
- از این که می بینمت، خیلی خوشحالم.
- به نظر سرحال می آیی.
- تصور چنین چیزی را از قبل داشتم.
🌻عبارات پرکاربرد افراد دیداری هنگام خداحافظی👋:
- تا دیدار بعد خداحافظ.
- در اینترنت بیشتر می بینمت.
- یکی از همین روزا می بینمت.
بزودی می بینمت.
7⃣
🌻ویژگی های مثبت♥️ افراد دارای سبک دیداری👁 از نظر دیگران:
- آنها می توانند به خوبی زمان را مدیریت کنند.
- تصویر کلی، جامع یا دورنمای هر چیز را به خوبی می فهمند.
- آنها به خوبی ایده های آینده نگرانه یا کل نگرانه را درک می کنند.
- آنها قادرند به سرعت از موضوعی به موضوع دیگر تغییر جهت دهند.
8⃣
🌻ویژگی های منفی افراد دارای سبک دیداری👁 از نظر دیگران:
- جزئیات را نادیده می گیرند و تحمل گوش دادن یا خواندن آنها را ندارند.
- هنگام بروز تغییرات زمانی برنامه ها، بسیار خشک و سختگیر هستند.
- به خاطر عجول بودنشان فشار زیادی به خود و دیگران وارد می کنند.
- در مواجهه با دیگران صبور نیستند.
9⃣
🌻چطور می توان با افراد دیداری👁، ارتباطی سرشار از تفاهم برقرار کرد؟
از آنجایی که فرد دیداری، ارزش فراوانی برای وقت خود قائل است می توانید کارهای زیر را انجام دهید تا ارتباط خود را با وی محکم تر یا ضعیف تر کنید.
**توصیه به همسران بصری
1- افراد بصری به رفتار ما، به ظاهر ما و هر آنچه از ما به چشم می آید بیشتر توجه می کنند.
2- آیا به احترامشان بلند می شویم؟ آیا لباسهایمان تمیز است؟ آیا آراسته هستیم؟
3- بصری ها عاشق گل هستند. دوستدار هدیه هستند. به کاغذ کادو و هدیه علاقمند هستند.
4- به این که از دید دیگران چگونه اند خیلی اهمیت می دهند.
5- بصری ها تصویری اند.
6- با بصری ها باید پرشورتر و پر هیجان تر بود.
7- باید به طور مختصر و خلاصه صحبت کرد.
8- برای صحبت کردن با این افراد حرکات مهمتر از کلام یا تغییر لحن و طنین است.
9- بهتر است از حرکات دست و چهره بهره ببرند.
🔟

روانشناسی ارتباطی
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEDBPHFNlzP1Efp0bA
🌻از آنجایی که فرد دیداری، ارزش فراوانی برای وقت خود قائل است می توانید کارهای فوق را انجام دهید تا ارتباط خود را با وی محکم تر یا ضعیف تر کنید.
1⃣1⃣
2024/10/04 09:28:10
Back to Top
HTML Embed Code: