Telegram Web Link
💎 روابط عمومی باید مبتکرانه و با انگیزه، حلال مشکلات باشد

#حمید_شکری_خانقاە
♦️مسئله محوری اساس موفقیت یک روابط عمومی هوشمند است. روابط عمومی ها برنامه راهبردی ارتباطی ۱۴۰۰ را به عنوان بخشی از نقش های مدیریتی خود در سازمان طراحی و تدوین کنند.
♦️خلاقیت در تولید محتوا، ابتکار در بکارگیری کانالهای ارتباطی ، قدرت متقاعد سازی مخاطب و انگیزش در کارکنان برای موفقیت سازمانی، مشخصه یک روابط عمومی پویا با #استانداردهای_جهانی_روابط_عمومی است.
♦️قدرت گفتگو و چانه زنی با طیف های مختلف مخاطب و ذینفع برای حل مشکلات ارتباطی و متقاعد سازی و اقناع آنها در شرایط خاص و حساس جامعه ، بخشی اساسی از یک روابط عمومی کارآمد است.
♦️جریان سازی و ترسیم یک خط ارتباطی اقناعی با اطلاع رسانی و ارتباطات هوشمندانه و متقاعد گرانه با انواع گروههای مختلف میسر است.
♦️تشکیل تیم های واکنش سریع ارتباطی برای حل و فصل بحرانهای سازمانی در زمان بحران الزامی است.
♦️ خلاقیت در روابط عمومی، یعنی خوب شناساندن کارهای خوب به مخاطبان کلیدی! اگر روزانه صد ها خبر تهیه شود ولی مخاطب کلیدی شما از کارهای خوب شما بی خبر یا سردرگم باشد، یعنی کاری از پیش نبرده اید.
💎 روابط عمومی راهبردی، مدیریت هوشمندانه ارتباطات انسانی است.
🧶 ۵۵ ثانیه از یک سخنرانی ۳۰ دقیقه ای
#روابط_عمومی_تخصصی #ارتباطات_انسانی #استانداردهای_جهانی_روابط_عمومی #حمید_شکری_خانقاە #خلاقیت_ارتباطی
#مسئله_محوری #مدیران_روابط_عمومی #برنامه_مهارت_سنجی_حرفه_ای_اروپایی_اسکو
#pr_standards #public_relations #pr #globalcommunication #esco @hamidshokri2
نشانی اینستاگرام:
https://www.instagram.com/p/CNZJgx5AqMr/?igshid=6w6sphdrwjap
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟥افزایش خود انگاره مثبت در روابط عمومی
در یک گفتگوی کوتاه و صمیمی مطرح شد:
♦️ ما معتقدیم که افزایش خود پنداره و ارتقای صلاحیتهای فردی و شایستگی و توانمندی های شخصی راهکار تحول در روابط عمومی است.
♦️ شاغلان روابط عمومی در عرصه های فردی و سازمانی باید انواع سوادها و شایستگی ها از جمله؛ سواد ارتباطی، سواد عاطفی ، سواد شایستگی و سواد رسانه ای را در خود بالا برده و به استاندارها و معیارهای لازم یک کارگزار روابط عمومی مطلوب نزدیک شوند .
🔶 آنچه ما همواره در مسیر تحول فردی و سازمانی به آن نیاز داریم این است که باید :
"از خودمان آغاز کنیم "

#حمید_شکری_خانقاە
#علی_فروزفر
#روابط_عمومی_۱۴۰۰ #روابط_عمومی_تخصصی #استانداردهای_جهانی_روابط_عمومی #سواد_ارتباطی #سواد_شایستگی
#public_relations #pr #hamidshokri2 #pr_standards
🔳 نشست اعضای شورای سیاست‌گذاری هفته روابط عمومی با دکتر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یکشنبه ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۰ در این وزارتخانه برگزار شد.

🔹 علی‌اصغر مونسان، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این نشست ضمن تاکید بر اهمیت جایگاه روابط‌عمومی در سازمان‌ها به این نکات اشاره کرد:

🔸 روابط‌عمومی خلاق جایگاه یک دستگاه را ارتقا می‌دهد.

🔸 روابط‌عمومی برای مدیران دارای اهمیت ویژه‌ای است، اما هنوز تا رسیدن به جایگاه و ایفای نقش واقعی خود فاصله دارد.

🔸 لازم است وظایف روابط‌عمومی‌ها تدوین، تشریح و به تمامی دستگاه‌ها ابلاغ شود تا نواقص این حوزه رفع شده و پکپارچه‌سازی بین تمامی ارگان‌‌ها صورت بگیرد.

🔸 با استانداردسازی، سطح حداقلی و ارتقا یافته روابط‌عمومی‌ها مشخص می‌شود و موجب هم‌افزایی و هماهنگی بین واحدهای روابط‌عمومی کشور و عملکرد بهتر می‌شود.

🔸 روابط‌عمومی محل تبادل اخبار است و باید نقش تحلیلگری داشته باشند.

🌐کانال کنفرانس روابط عمومی
⚜️ @prconference
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟥 مدیریت هوشمندانه ارتباطات برای تعادل در کار و زندگی
#کارکاه_آموزشی_روانشناسی_ارتباطی
#حمید_شکری_خانقاە

🔷امروزه، تعادل بین کار و زندگی مفهومی در حال تحول است اما به‌عبارت ساده، تعادل بین کار و زندگی درباره دستیابی به ترکیبی از کسب‌وکار و زندگی شخصی است که متناسب با شما است. ما همه منحصربه‌فرد هستیم، و اصطلاح «زندگی شخصی» برای هر کدام از ما دارای مفهوم متفاوتی است، که می‌تواند شامل گذراندن وقت با دوستان و خانواده‌تان، استراحت‌کردن، انجام کارهای موردعلاقه، شرکت در برنامه‌ها و دوره‌های شخصی، معنوی یا آموزشی، ورزش‌کردن و مراقبه باشد. حتی می‌تواند شامل کارتان نیز باشد.
تعادل در زندگی یک وضعیت قابل‌درک و حس‌شدنی است: فقط خودتان می‌دانید که چه زمانی زندگی‌تان تعادل دارد و چه زمانی ندارد!

🧩در این کارگاه آموزشی راهکارهای استاندارد سازی رابطه کار و زندگی از دریچه مدیریت ارتباطات مورد بررسی قرار گرفت
#مدیریت_ارتباطات
#تعادل_کار_و_زندگی
#شرکت_فولاد_خوزستان
#hamidshokri #communication #pr
@pr_standards
💎 مهارت های ارتباطی
اگر به بیمارانم بگویم که سطح هموگلوبین‌های ایمنی خود را بالا ببرند، نمی‌دانند چکار کنند!
اما اگر بگویم که "خود" و "دیگران" را دوست بدارند، بطور ناخودآگاه همین تغییرات در بدنشان رخ می‌دهد،

دکتر سیگل

روانشناسی ارتباطی
روابط عمومی راهبردی
🔷🔶🔷 ۱۴ عادت منفی زبان بدن که باید کنار بگذارید (۱)


در این مطلب با ۱۴ عادت منفی برای زبان بدن که به کسب و کارتان آسیب می‌زند، آشنا خواهید شد.
🔸 بر اساس گزارشی که توسط Personal Power Information منتشر شده‌ است، سیگنال‌های خاموشی که ممکن است به تصویر بکشید، ممکن است کسب و کار و روابط‌تان را مورد آسیب قرار بدهد آن هم بدون اینکه خودتان بدانید.


حفظ یک زبان بدن مناسب به تلاش جدی نیاز دارد. در بیشتر موارد، شما حتی نمی‌دانید که در حال استفاده از زبان بدن منفی هستید و ممکن است با این کار به کسب و کار خود آسیب برسانید.

۱- نگاه کردن به گوشه و کنار اتاق

قطعا همه ما با شخصی که به گوشه و کنار اتاق نگاه می‌کرده صحبت کرده‌ایم. به نظر می‌رسد که آن‌ها در حال جستجوی فضا هستند تا ببینند با چه شخص دیگری قرار است صحبت کنند. شما چنین آدمی نباشید! با هرکسی که صحبت می‌کنید با احترام رفتار کنید.

۲- زبان بدن منفی؛ عدم ارتباط چشمی

مردم با سبک‌های متنوع ارتباطی سازگار می‌شوند، اما به طور آگاهانه بکوشید که تماس چشمی برقرار کنید و گاهی لبخند بزنید. شواهد حاصل از مطالعات روانشناسی نشان می‌دهد که ارتباط چشمی کافی ​​باعث ایجاد اعتماد به نفس، علاقه و آرامش مردم می‌شود.

۳- خیره شدن به تلفن همراه

اگر در هر گردهمایی عمومی حضور دارید، تلفن را کنار بگذارید. استفاده از تلفن در جمع یک زبان بدن منفی محسوب می‌شود. هرچند که اکنون اعتیاد به تلفن همه‌گیر شده‌است، اما همچنان رفتاری بی ادبانه است.

سعی کنید در جمع با دیگران تعامل داشته باشید و از چک کردن تلفن‌تان پرهیز کنید. مطمئناً، اگر وضعیت اضطراری رخ دهد، نگاه کردن به تلفن‌تان اشکالی ندارد، اما کار درست ایجاد ارتباطات عالی بدون وجود عوامل حواس پرتی است.

۴- گوش ندادن

توانایی گوش دادن فعالانه به مخاطب‌تان و نه فقط شنیدن صدای او، احترام قائل شدن برای اوست. گوش دادن فعالانه در هر زمینه‌ای، خواه روابط اجتماعی و خواه در تعاملات کسب و کاری می‌تواند تاثیر بسیار مثبتی داشته باشد. عدم توجه به مخاطب و آنچه می‌گوید، یک زبان بدن منفی است.

۵- تند صحبت کردن

خیلی سریع صحبت کردن یا سریع پلک زدن نشانه عصبی بودن و بی اعتمادی است. مکث بین جملات را تمرین کنید، اجازه دهید آدم‌ها جملات‌شان را به پایان برسانند و هنگام صحبت با مردم، چشم‌های‌شان را نگاه کنید. اگر نمی‌توانید به چشم‌های آن‌ها نگاه کنید، سعی کنید به پیشانی‌شان نگاه کنید. به این ترتیب به نظر می‌رسد تماس چشمی دارید در حالی که اینطور نیست!

۶- زبان بدن منفی؛ تجاوز به حریم شخصی

تجاوز به حریم شخصی تأثیر مخربی بر روابط کسب و کاری و هر نوع رابطه دیگری دارد. یک قانون ساده این است که بیش از نیم متر به آدم‌ها نزدیک نشوید و هرگز فضای شخصی یک همکار را به عنوان فضای شخصی خود در نظر نگیرید.

۷- عدم نشان دادن واکنش

هنگامی که با شخصی صحبت می‌کنید، اطمینان حاصل کنید که او می‌داند شما در حال گوش دادن هستید، حتی اگر با کسی موافق نیستید، مهم است که سیگنال‌هایی بدهید که به آن‌ها بفهماند حرف‌هایشان را گوش می‌دهید. این رفتار نشانه اساسی احترام است و انجام ندادنش به معنای داشتن یک زبان بدن منفی است.

۸- استفاده از کلمه (اما)

استفاده از کلمه «اما» می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند. در بعضی موارد، ممکن است به نظر برسد که شما بهانه می‌آورید یا مسئله شخص مقابل برای‌تان مهم نیست. به عنوان مثال، می‌توانید بگویید، «متاسفم که محصول شما به موقع تولید نشده‌است، اما می‌دانید که اوضاع این روزها همین است.»، این جمله واقعاً نشان نمی‌دهد که متاسف هستید.

۹- زبان بدن بسته

نداشتن رفتار دوستانه برای روابط کسب و کاری بسیار مضر است و قطعا در دسته زبان بدن منفی قرار می‌گیرد. اگر در پاسخ به مردم رفتاری منفی داشته باشید، درگیر مکالمه با دیگران نشوید یا زبان بدن شما بسته باشد، پیشرفتی در کار و روابط‌اتان نخواهید داشت.

۱۰- دست به سینه بودن
دست به سینه بودن در حین گفت‌وگو کار کاملاً اشتباه است. این موضع نسبتاً دفاعی است و دیگران برداشت خوبی از شما نخواهند داشت. بهترین راه برای جلوگیری از دست به سینه شدن این است که به خودتان یاد دهید که دست‌ها را پشت سرتان نگه دارید.

🟥 روابط عمومی راهبردی
🔷🔶🔷 ۱۴ عادت منفی زبان بدن که باید کنار بگذارید (۲ )

۱۱- زبان بدن منفی؛ ابروهای گره خورده و چهره در هم فشرده

ممکن است متوجه نشوید که ابروهای گره خورده و صورت در هم فشرده ممکن است باعث ایجاد ترس یا خصومت در مخاطبان شما شود. این حالت می‌تواند آن‌ها را از صحبت صریح با شما منصرف کند و باعث شود که آن‌ها حالت دفاعی به خود بگیرند.

۱۲- شل ایستادن و قوز کردن

وقتی حالت شل و قوز کرده دارید، کمبود انرژی و اعتماد به نفس را در خودتان نشان می‌دهید. برای هر نوع تعاملی به خصوص تعاملات کسب و کاری مهم است که میزان خاصی از اشتیاق را نشان دهید و به مردم بگویید که به خودتان اعتماد دارید. اگر قوز کرده باشید، زبان بدن منفی دارید و سیگنال اشتباهی ارسال می‌کنید.

تحقیقات نشان می‌دهد وقتی حالت استقامتی قوی دارید، احساس انرژی بیشتری می‌کنید و این هم برای خودتان و هم برای افرادی که با آن‌ها صحبت می‌کنید خوب است.

۱۳- لبخند نزدن

آیا می‌دانید ثابت شده‌است که لبخند زدن احساس شادی بیشتری در ما ایجاد می‌کند؟ مردم تمایل دارند خلاف این را باور کنند. بنابراین، اگر آن لبخند زیبای خود را روی صورت‌تان حفظ کنید، اعتماد به نفس بیشتری خواهید داشت و بدون شک همه چیز خوشایندتر خواهد بود.

۱۴- خیلی محکم یا خیلی شل دست دادن

دست دادن اغلب اولین برخوردتان با دیگران است. شل دست دادن نشان می‌دهد که شما حرفه‌ای نیستید و ممکن است در این صنعت تازه کار باشید. با این حال، بیش از حد محکم دست دادن هم می‌تواند به فرد هشدار دهد که شما پرخاشگر هستید. حفظ تعادل در این مورد، از به کار بردن یک زبان بدن منفی پیشگیری می‌کند

روابط عمومی راهبردی .
♦️همنوردی

در فرهنگنامه‌ی کوهنوردی به آدمهایی که با همدیگر کوهنوردی می‌کنند می‌گویند "همنورد".
چه واژه‌ی قشنگی!

🔶همنورد، یعنی تمام پستی‌ها و بلندی‌ها و فراز و نشیب‌ها را در کنار هم درنوردیدن،
پشت و پناه هم بودن،
کنار هم و پابه‌پای هم راه رفتن،
در رابطه با دیگران تعصب نداشتن و تبعيض قائل نشدن،
در سخت‌ترین مسیرها و دشوارترین گردنه‌ها هوای هم را داشتن
و تمام دار و ندار خود را با دیگران قسمت کردن.

🔶همنوردها رفتارهای ویژه‌ای دارند که رویای تمام کسانی‌ست که می‌خواهند با همدیگر و در کنار هم زندگی کنند.

آنها همیشه حواسشان هست که:
یکی تندتر از دیگران حرکت نکند،
حواسشان هست که کسی از دیگری جا نماند،
حواسشان هست که در مسیرهای سخت یکی سقوط نکند،
در سنگلاخ‌ها یکی لیز نخورد،
حواسشان هست که یکی کم نیاورد،
که یکی فشارش نیفتد،
که یکی کم و کسر نداشته باشد.
🔶همنوردی صرفا هم‌تیمی بودن در یک رشته‌ی ورزشی نیست،
یک معرفت است،
یک سبک زندگی است:

🔶همنوردی باهم بودن در عین احترام به فردیتهای همدیگر است،
پشت و پناه هم بودن بدون منت گذاشتن است،
همراه بودن بدون تملک و تصاحب است،
عشق‌ورزی، مهربانی و همدلی بدون توجه به جنسیت افراد است.

چه خوب می‌شد اگر آدم‌ها به‌جای هم‌وطن بودن، هم‌مذهب بودن، هم‌نژاد بودن، هم‌جنس بودن و هم"سر" بودن، همنورد هم بودند در فراز و نشیب‌های زندگی...

🔷یه همنورد که همیشه حواسش باشه برای نیفتادنمون،
برای رسیدنمون تا قله،
برای اوج گرفتنمون...

چه خوب می‌شد اگر ما هم برای دیگران چنین همراهانی بودیم!

🟥چه خوب می‌شد اگر آدمها، همنورد هم بودند.


روانشناسی ارتباطی
روابط عمومی راهبردی
🔳 شعار و عناوین روز‌های هفته روابط‌عمومی اعلام شد

🔹 عناوین هفته روابط‌عمومی سال ۱۴۰۰ با شعار محوری «روابط‌عمومی؛ عامل پیوندها، مانع گسست‌‌ها» اعلام شد.

🌐کانال کنفرانس روابط عمومی
⚜️ @prconference
🔳 شعار و عناوین روز‌های هفته روابط‌عمومی اعلام شد

عناوین هفته روابط‌عمومی سال ۱۴۰۰ با شعار محوری «روابط‌عمومی؛ عامل پیوندها، مانع گسست‌‌ها» اعلام شد.
به گزارش دبیرخانه ستاد برگزاری هفته روابط‌عمومی، با توجه به نقش موثر روابط‌عمومی‌ها در حل مشکلات کلان و سازمانی کشور و همچنین اهمیت توجه به مسایل روز، در سال ۱۴۰۰ شعار نهمین هفته روابط‌عمومی پس از مشورت و تایید در جلسات شورای سیاست‌گذاری این رویداد، «روابط‌عمومی؛ عامل پیوندها، مانع گسست‌‌ها» انتخاب شد.
هفته روابط‌عمومی که هر ساله از ۲۷اردیبهشت ماه مصادف با «روز ارتباطات و روابط‌عمومی» آغاز و تا دوم خردادماه ادامه دارد، به همت و تلاش اساتید، فعالان و مدیران این حوزه پایه‌گذاری شده است.
بر همین اساس در نهمین سال برگزاری هفته روابط‌عمومی مانند دوره‌های گذشته، برای هر یک از روز‌های این هفته متناسب با شرایط و نیازهای روز جامعه و همچنین رویداد‌‌های تقویمی کشور، عنوانی برگزیده شده است.

عناوین روزهای نهمین هفته روابط‌عمومی به شرح زیر خواهد بود:
🔸 ۲۷اردیبهشت‌‌ماه: روابط‌عمومی؛ ارتباط و تعامل با ذینفعان
🔸 ۲۸اردیبهشت‌‌ماه: روابط‌عمومی؛ فرهنگ، هنر و توسعه ارتباطات اجتماعی
🔸 ۲۹اردیبهشت‌‌ماه: روابط‌عمومی؛ استانداردهای جهانی و بهسازی الگوهای بومی
🔸 ۳۰اردیبهشت‌‌ماه: روابط‌عمومی؛ کرونا و مدیریت بحران
🔸 ۳۱اردیبهشت‌‌ماه: روابط‌عمومی؛ دغدغه‌های ملی و مسئولیت اجتماعی
🔸 یکم خردادماه: روابط‌عمومی؛ پشتیبان رونق تولید
🔸 دوم خردادماه: روابط‌عمومی؛ سواد رسانه‌ای، لازمه ارتباط موثر مجازی

لازم به ذکر است، نمایندگان استانی این ستاد نیز مانند ادوار گذشته می‌توانند با توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، به برگزاری برنامه‌هایی به‌صورت مجازی یا حضوری نسبت به اعتلای اهداف و برنامه‌های این هفته اقدام نمایند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی در خصوص برنامه‌های این هفته می‌توانند با دبیرخانه به شماره تلفن ۰۲۱۸۸۳۵۶۱۲۰ تماس حاصل فرمایند.

🌐کانال کنفرانس روابط عمومی
⚜️ @prconference
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔳 شعار و عناوین روز‌های هفته روابط‌عمومی اعلام شد

عناوین هفته روابط‌عمومی سال ۱۴۰۰ با شعار محوری «روابط‌عمومی؛ عامل پیوندها، مانع گسست‌‌ها» اعلام شد .


عناوین روزهای نهمین هفته روابط‌عمومی به شرح زیر خواهد بود:
🔸 ۲۷اردیبهشت‌‌ماه: روابط‌عمومی؛ ارتباط و تعامل با ذینفعان
🔸 ۲۸اردیبهشت‌‌ماه: روابط‌عمومی؛ فرهنگ، هنر و توسعه ارتباطات اجتماعی
🔸 ۲۹اردیبهشت‌‌ماه: روابط‌عمومی؛ استانداردهای جهانی و بهسازی الگوهای بومی
🔸 ۳۰اردیبهشت‌‌ماه: روابط‌عمومی؛ کرونا و مدیریت بحران
🔸 ۳۱اردیبهشت‌‌ماه: روابط‌عمومی؛ دغدغه‌های ملی و مسئولیت اجتماعی
🔸 یکم خردادماه: روابط‌عمومی؛ پشتیبان رونق تولید
🔸 دوم خردادماه: روابط‌عمومی؛ سواد رسانه‌ای، لازمه ارتباط موثر مجازی

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی در خصوص برنامه‌های این هفته می‌توانند با دبیرخانه به شماره تلفن ۰۲۱۸۸۳۵۶۱۲۰ تماس حاصل فرمایند.
#هفته_روابط_عمومی
#روابط_عمومی
#بیست_و_هفت_اردیبهشت
@amir.abbas.taghipour
@kazemidinanreza
@pr_standards
اینستا گرام:
https://www.instagram.com/p/CN2iGqGg1aW/?igshid=pfr3h45sv4hb
2024/09/30 12:31:38
Back to Top
HTML Embed Code: