Telegram Web Link
Policy.pdf
1.2 MB
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

کتاب هفته:
بازاندیشی مفهوم یادگیری در عصر دیجیتال

سال انتشار اثر: ۲۰۱۸

@ssmovahed2
👇👇👇👇👇👇
SpringerBriefs_in_Education_Allison_Littlejohn,_Nina_Hood_Reconceptualising.pdf
2.5 MB
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

دانش آموزان، قربانیان مظلوم خشونت در جهان: روایت هایی از فنلاند، فرانسه، آمریکا و ایران

www.tg-me.com/ssmovahed2
👆👆👆👆👆👆👆

بازپخش از کانال:
یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

آدینه به خیر و خوشی👋

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

اولین روز هفته بخیر 🙏

چشمه امام علی، بیابان کربلا، عراق


@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

اربعین کربلا
کربلایی علی رضایی

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

کلیپ هفته:
زنان دانشمندی که به تدریس آشپزی روی آوردند!

www.tg-me.com/ssmovahed2
👆👆👆👆👆👆👆

بازپخش از کانال:
یادگیری، بالندگی، توسعه
الگویی برای توسعه!

💢نظام فنلاندی به دنبال کم کردن شکاف و فاصله بین آموزش رسمی و غیر رسمی است. چگونه؟!

▫️ با انگیزه ترین ، توانمندترین و قوی ترین دانشجویان برای رشته های معلمی گزینش می شوند. از بین متقاضیان شغل معلمی در دوره ابتدایی ۱۰ درصد، دوره های متوسطه ۱۰ تا ۵۰ درصد (بسته به رشته تدریس) و معلمان هنرستانی ۳۰ درصد متقاضیان انتخاب می شوند.

▫️تحصیل در تمام سطوح از خردسالی تا دانشگاه در فنلاند رایگان است. در پیش دبستانی و دبستان کتاب های درسی، ملزومات مدرسه، غذای روزانه و حمل و نقل (برای دانش آموزانی که محل زندگی آنها دور از مدرسه است) رایگان است.

▫️مدارس خصوصی در فنلاند ۳ درصد از دانش آموزان این کشور را پوشش می دهند که هزینه تحصیل این دانش آموزان مانند مدارس دولتی توسط دولت پرداخت می شود.

▫️در فنلاند هیچ گونه مدرسه ای مانند مدارس تیزهوشان، نمونه و ... که بر اساس امتیازات خاص یا با استفاده از آزمون دانش آموز انتخاب نمایند، وجود ندارد. همچنین در نظام آموزشی فنلاند هیچ گونه رقابت و رتبه بندی وجود ندارد و اصل بر همکاری و عدالت آموزشی است.

▫️با وجودی که نظام آموزشی فنلاند موفق ترین نظام آموزشی دنیاست در المپیاد ریاضی دنیا که از ۱۹۶۵ تاکنون در آن شرکت داشته است تنها یک مدال طلا و ایران که از سال ۱۹۸۵ حضور دارد ۴۵ طلا کسب کرده است و جالب تر این که اکثر این مدال آوران ایرانی، ایران را ترک کرده اند.

▫️ با وجود این که فنلاند یکی از سردترین کشورهای دنیاست و در بعضی نقاط شمالی فنلاند که پوشیده از برف فراوان است دما به بیست تا سی درجه زیر صفر می رسد اما هیچ گاه مدارس به این علت تعطیل نمی شوند.

▫️با توجه به این که دانش آموزان به صورت منطقه ای در مدارس ثبت نام می شوند، دانش آموزان حتی در دوره ابتدایی با دوچرخه یا پیاده به مدرسه می روند. برای دانش آموزانی که در فاصله بیش از ۵ کیلومتری مدرسه هستند سرویس حمل و نقل رایگان در نظر گرفته می شود.

▫️ هدف اصلی برنامه درسی فنلاند این است که دانش آموز به عنوان یک انسان و به عنوان یک شهروند رشد کند و تاکید بر چگونه یاد گرفتن آنان است به جای این که چه چیزهایی یاد بگیرند. شادی و نشاط یک اصل مهم در مدارس فنلاندی است و معلمان تلاش می کنند که محیط شادی را برای دانش آموزان در مدرسه فراهم کنند. بر این اساس در رتبه بندی شادترین کشورها، فنلاند رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

▫️حیاط مدارس ابتدایی به انواع وسایل ورزشی و بازی همچون وسایل پارک ها مجهز است. معماری مدارس فنلاند شامل فضای باز، مکان های اجتماع، کتابخانه در دسترس، کلاس های بزرگ با پنجره های بزرگ، مدارس بدون دیوار و ... است. مدارس و دانشگاه ها فاقد دیوار و حصار هستند و دانش آموزان به راحتی با فضای بیرون مدرسه حتی اگر مدرسه کنار جنگل باشد در ارتباط هستند و رفت و آمد می کنند.

▫️مدارس بدون یونیفرم یکسان هستند و دانش آموزان در پوشیدن لباس آزادند.
▫️دانش آموزان فنلاندی بیش از دانش آموزان دیگر کشورها زمان استراحت و بازی دارند. نتایج چنین روشی خود کارآمدی، کاهش استرس، یادگیری اجتماعی و ... است. در برنامه های درسی مدارس تاکید زیادی بر آموزش موسیقی، ورزش و هنر است و از تلفیق موسیقی با آموزش سایر دروس بهره می برند.

▫️اهمیت موسیقی در برنامه درسی مدارس، به حدی است که مثلا در کلاس پنجم تعداد ساعت درس ریاضی و درس موسیقی یکسان و هر دو سه ساعت در هفته است.

▫️در نظام آموزشی فنلاند جایی برای رتبه بندی دانش آموزان و معلمان و تعیین شاگرد اول و دوم و ... معلم نمونه ، برگزیده و ... نیست. بر این اساس در و دیوار مدرسه هم از عکس و بنر دانش آموزان خالی است.

▫️دانش آموزان فنلاند با میانگین زیر نیم ساعت تکلیف در شب، کمترین مقدار تکلیف در جهان را دارند. دانش آموزان فنلاندی معمولا نه معلم خصوصی دارند نه آموزش بیرون از مدرسه

▫️والدین در مدارس ابتدایی تعیین می کنند که برای دانش آموز خودشان  چه زبانی در کنار زبان های دیگر آموزش داده شود.

ارسالی:
دکتر هانیه هژبریان

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
9.pdf
2.7 MB
🛑 دانش آموختگان عزیز ، نیازی به شما نیست!!!

طبق اعلام سازمان امور اداری و استخدامی 71 درصد رشته های وزارت علوم، تقاضای شغل دولتی ندارند و مشخصا در رشته های علوم انسانی 65 درصد رشته ها به طور کل تقاضای شغلی ندارد. بررسی آمارهای مرتبط در این حوزه ها نشان می دهد رشته های دانشگاهی راهی جدا از واقعیت های بازار کار دارند.

ارسالی: آقای رضا محمدی

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
👨‍🏫 پارادایمی نوین در آموزشهای سازمانی در ایران (تجربه زیسته یک معلم، مشاور و کارشناس آموزش)

روزگار نه چندان دوری، واحدهای آموزشی در سازمان از ارج و قرب بسیار بالایی برخوردار بودند و گاهی به عنوان بازوی مدیریت در سازمان شناخته می شدند. در راستای این پارادایم کارکنان آموزش با استفاده از فرم ها و چک لیست ها فرایند آموزش را به یک فرایند مکانیکی سالانه یا فصلی تقلیل داده و خود را مشغول کرده بودند.
با فراهم شدن امکان به اشتراک گذاری دانش در دنیای مجازی و ظهور دانشگاههای آنلاینی مانند یوتیوب و شبکه های اجتماعی، وابستگی به واحدهای آموزش کمتر و کمتر گردید و انحصار دانش از دست مدرسان آموزشی خارج شد.
این حذف انحصار باعث کاهش رونق آموزشهای سازمانی و در نتیجه مرگ پارادایم آموزش (Training) در سازمان ها گردید. پس از مرگ این پارادایم، ذینفعان این حوزه به دلایل متعدد به دنبال جایگزینی برای این پارادایم افتادند و در سایه تلاش بی وقفه آنها، پارادایم یادگیری به عنوان پاردایم جایگزین مطرح گردید.   پارادایم یادگیری به دلیل ماهیت تنوع گرایی از یک سو و شایستگی محوری از سوی دیگر، پارادایم بسیار مشکلی برای اجرا در سازمان ها بود و دیگر امکان برخورد مکانیکی با این پارادایم مانند پاردایم آموزش و تبدیل این پارادایم به فرم ها و چک لیست های اجرایی نبود. این پارادایم نیازمند نگاه تخصصی کارکنان واحدهای آموزشی و تعهد حرفه ای این کارکنان در سازمان بود. در این پارادایم دیگر خبری از نیازسنجی اول سال و برون سپاری اجرا به شرکتهای بیرونی، سنجش ارزیابی با یک فرم و ..... نبود و از این رو، کارکنان غیرحرفه ای برخی از سازمان ها دچار مشکل جدی در کار خود شدند.
کارکنان آموزش با کمک برخی مشاوران بزرگ آموزش کشور عزیزمان و برخی از مدرسان از جان گذشته، پارادایم جدیدی را به عنوان پاردایم یادگیری در آموزشهای سازمانی معرفی کردند. من اسم این پاردایم را پارادایم سرگرمی آموزشی (Entertainment) می گذارم. در این پاردایم خود ساخته، با عنوان یادگیری تمرکز واحدهای آموزشی بر برگزاری دوره های مشتری پسند با روشهای بازی، مسابقه، قصه گویی و مشغول سازی مشارکت کنندگان با مفاهیم غیر علمی و بیشتر اینستاگرامی قرار گرفت.
در همین راستا، مدرسان، دوره های آموزشی را با سیرک های سرگرمی اشتباه گرفتند و با مدد دستیاران آموزشی، تیپ های فرنگی و سخنوری حرفه ای آموزشهای سازمانی را به بازارهای محتوای سرگرم کننده تبدیل کردند.  این مدرسان، تورهای یادگیری را به تورهای سرگرمی، مطالعه موردی را به داستان گویی، شبیه سازی را به تئاتر و .... تبدیل کردند و از این مسیر جدید بهره های فراوان کسب کردند.

تجویز راهبردی
روسای محترم آموزش شرکتهای عزیز ایرانی، ما هم مثل شما درک می کنیم که باید برای بقای واحدهای آموزشی در سازمانی اقدام عاجلی نمائیم و می دانیم که این پارادایم خودساخته سرگرمی فرصتی برای تدبیر اندیشیدن به ما می دهد اما لازم است بدانیم که نمی شود واحدهای آموزشی در سازمانها را تا مدتهای طولانی با این پاردایم مدیریت کرد و نیاز است تا اصول پاردایم واقعی توسعه مبتنی بر شایستگی، قابلیت های سازمانی و ایفای نقش راهبردی  در آموزش را جایگزین اقدامات پراکنده و مشتری پسند نمائیم. 

نکته: این متن تجربه زیسته معلم، مشاور و کارشناس آموزش است و از همه کسانی که به دلیل این متن ممکن است آزرده خاطر شوند، پوزش می طلبم.

دکتر مانی آرمان

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
قابل تأمل...

تصویری تاریخی از فیش حقوقی باور نکردنی یک معلم در دوران قاجار که به تازگی منتشر شده..

موسسه مطالعات تاریخ معاصر با انتشار تصویر حکم صادره برای یک  معلم کلاس چهارم ابتدایی ، میزان حقوق نامبرده را نیز اعلام کرده است!

این حکم در سال  ۱۲۹۸ شمسی و در 105 سال پیش صادر  است!

در حکم صادره برای میرزا کریمخان میزان حقوق ماهانه ۲۱۰ قران تعیین شده است!

قران واحد پول دوره قاجار  بود و بعدا به ریال تبدیل شد و هر یک قران معادل یک ریال به حساب می آمد!

به این ترتیب حقوق میرزا کریمخان ماهانه ۲۱۰ ریال بوده است!

بر اساس  اسناد  و مدارک تاریخی قیمت هر متر خانه معمولی در تهران در مقطع زمانی فوق الذکر بین ۱۰ تا ۲۰ ریال بوده است!

به این ترتیب یک معلم ابتدایی می توانسته با حقوق ماهانه اش یک خانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ متری نقدی خریداری کند..

ارسالی: دکتر داوود باوفا

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یادگیری ریاضی و علومی که ظاهرا هیچوقت در زندگیمون کاربرد ندارن برای چیه؟!

۱- تقویت تفکر منطقی: مطالعه ریاضیات باعث تقویت تفکر منطقی و تحلیلی می ‌ شود. این مهارت‌ها در حل مسائل روزمره و حتی در مواجهه با مشکلات زندگی بسیار مفید هستند.

۲- استفاده در زندگی روزمره: مفاهیم ریاضیات در زندگی روزمره مانند محاسبه قیمت‌ها، مدیریت بودجه، محاسبه زمان و ... بسیار کاربردی هستند.

۳- توسعه مهارت‌های شغلی: برخی شغل‌ها نیازمند دانش ریاضیات هستند. مثلاً مهندسی، علوم کامپیوتر، حسابداری و ...

۴- تحقیقات علمی و فناوری: پیشرفت‌های علمی و فناوری بدون دانش ریاضیات غیرممکن است. از تئوری‌های فیزیک تا الگوریتم‌های کامپیوتری، همه به مفاهیم ریاضیات برمی‌گردد.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
انسانی که به شناخت خويش نرسيده باشد، بی سواد حقيقی است،
هر چند تمام کتاب های دنيا را خوانده باشد...!
اگر درونت پر از خشم، نفرت، خودخواهی و غرور، حسادت و زباله‌های ديگر است، بدان که هيچگاه چيزی را نياموخته‌ای و هنوز رشد نکرده‌ای ...

📕رهايی_از_دانستگی
✍🏻 کريشنا_مورتی

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

مقاله هفته:
تأملی بر الگوهای برنامه درسی مونته سوری، والدورف و بانک استریت در سه محور عاملیت کودک، ارزشیابی و محیط یادگیری

پژوهشگر:
دکتر معصومه کیانی

@ssmovahed2
👇👇👇👇👇👇
cstp-v11n21p113-fa.pdf
548.5 KB
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

کتاب هفته:
ریاضی را معنادار آموزش دهیم

سال انتشار اثر: ۲۰۲۴

@ssmovahed2
👇👇👇👇👇👇
Hanna_Palmér,_Camilla_Björklund,_Elin_Reikerås,_Jessica_Elofsson.pdf
7.8 MB
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

آموزش اخلاق در کلاس درس فیزیک!

www.tg-me.com/ssmovahed2
👆👆👆👆👆👆👆

بازپخش از کانال:
یادگیری، بالندگی، توسعه
2024/10/02 02:31:51
Back to Top
HTML Embed Code: