Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📿 دعای روز پانزدهم ماه رمضان

🔸 کفعمی در «المصباح» به نقل از پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌و‌آله می‌نویسد که حضرتش فرمودند: در روز پانزدهم ماه رمضان چنین بخواند...
#آیات_مهدوی
جزء پانزدهم

🔹 سوره إسراء آیه ۳۳ 🔹


📖 وَ مَن قُتِلَ مَظلوماً فَقَد جَعَلنا لِوَلِيِّهِ سُلطاناً فلايُسرِف فِي القَتلِ إنَّهُ كانَ مَنصوراً.

و هر آنکه مظلوم کشته شود پس البته که ما برای ولی او تسلط دادیم [بر قاتل] پس مباد در کشتن اسراف کند که او منصور است.
شاگردان دکتر
#آیات_مهدوی جزء پانزدهم 🔹 سوره إسراء آیه ۳۳ 🔹 📖 وَ مَن قُتِلَ مَظلوماً فَقَد جَعَلنا لِوَلِيِّهِ سُلطاناً فلايُسرِف فِي القَتلِ إنَّهُ كانَ مَنصوراً. و هر آنکه مظلوم کشته شود پس البته که ما برای ولی او تسلط دادیم [بر قاتل] پس مباد در کشتن اسراف کند که…
راوی می گوید : امام باقرالعلوم علیه السلام فرمودند:

🔹 ألمُسَمّي المَقتولُ الحُسَينِ و وَلِيُّهُ القائِمُ ، و الإسرافُ في القَتلِ أن يُقتَلَ غَيرَ قاتِلِهِ "إنَّهُ كانَ مَنصوراً" فَإنَّهُ لايَذهَبُ مِنَ الدُّنيا حَتّي يَنتَصِرَ رَجُلٌ مِن آلِ الرَّسولِ اللّهِ يَملَا الأرضَ قِسطاً وَ عَدلاً كَما مُلِئت جوراً وَ ظُلماً.

📔 آنکه مقتول نامیده شده حسین (علیه السلام) است و ولّی او قائم (عجل الله فرجه) است و اسراف در قتل آن است که غیر قاتلش را بکشد «که او منصور است» ؛ و همانا دنیا به پایان نرسد تا اینکه مردی از آل رسول الله (صلی الله علیه و آله) یاری بگیرد که زمین را از قسط و عدل آکنده سازد همچنانکه از جور و ظلم پر شده است.

📔 تفسیر عیاشی ۳۱۳/۲


💠 راوی می‌گوید: از امام صادق علیه السلام درباره معنای این آیه شریفه پرسیدم , فرمودند:

🔹 ذلكَ قائِمُ آلِ بَيتِ مُحَمَّدٍ يَخرُجُ فَيَقتُلُ بِدَمِ الحُسَينِ …

🔸 آن قائم آل محمد (علیهم السلام) است , خروج میکند و به انتقام خون حسین (علیه السلام) می‌کشد.

📔 کامل الزیارات ص۶۳


پی‌نوشت: مشهور بین علمای ما اینست که تاویل این آیۀ شریفه به طور اخص، در بارۀ حضرت مهدی و انتقام خون سیدالشهداء علیهما السلام است.

در واقع، وعدۀ محتوم الهی اینست که فرزند برومند سیدالشهداء علیه‌السلام خواهند آمد؛ و انتقام خون عزیزان رسول الله صلی‌الله علیه و آله را خواهند گرفت.
#کراهت_شب_شعر
#ماه_مبارک_رمضان


روايت اول از باب ۱۳ از ابواب آداب صائم:
صحيحه حماد بن عثمان (سند روایت خوب است)

قَالَ: سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ يَقُولُ:‌
تُكْرَهُ رِوَايَةُ الشِّعْرِ لِلصَّائِمِ وَ لِلْمُحْرِمِ وَ فِي الْحَرَمِ وَ فِي يَوْمِ الْجُمُعَةِ، وَ أَنْ يُرْوَى بِاللَّيْلِ
قَالَ: قُلْتُ: وَ إِنْ كَانَ شِعْرَ حَقٍّ قَالَ وَ إِنْ كَانَ شِعْرَ حَقٍّ»



شعر خواندن برای محرم در حرم و در شب جمعه مکروه است ولو شعر حق باشد. در حال #روزه شعر خواندن #مکروه است ولو شعر #حق باشد.


📚 وسائل الشیعه، ج ۱۰، ص ۱۶۹، ابواب ما یمسک عنه الصائم، شماره13137، ط آل البیت


@shobahatadyan

.
Forwarded from شاگردان دکتر
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📿 دعای روز شانزدهم ماه رمضان

🔸 کفعمی در «المصباح» به نقل از پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌و‌آله می‌نویسد که حضرتش فرمودند: در روز شانزدهم ماه رمضان چنین بخواند...
#آیات_مهدوی
جزء‌شانزدهم


🔹 سوره طه آیات ۱۱۵ و ۱۳۵ 🔹

📖 وَ لَقَد عَهِدنا إلي آدَمَ مِن قَبلُ فَنَسِيَ وَ لَم نَجِد لَهُ عَزماً.

و به راستی که ما از پیش به آدم سفارشی کردیم پس او فراموش کرد و برایش عزم و تصمیم پایداری نیافتیم.

📖 فَسَتَعلَمونَ مَن أصحابُ الصِّراطِ السَّوِيِّ وَ مَنِ اهتَدي.

پس بزودی خواهند دانست کدامیک اهل راه مستقیم هستیم و چه کسی هدایت شده است.
شاگردان دکتر
#آیات_مهدوی جزء‌شانزدهم 🔹 سوره طه آیات ۱۱۵ و ۱۳۵ 🔹 📖 وَ لَقَد عَهِدنا إلي آدَمَ مِن قَبلُ فَنَسِيَ وَ لَم نَجِد لَهُ عَزماً. و به راستی که ما از پیش به آدم سفارشی کردیم پس او فراموش کرد و برایش عزم و تصمیم پایداری نیافتیم. 📖 فَسَتَعلَمونَ مَن أصحابُ…
💠 راوی می‌گوید : امام باقرالعلوم علیه السلام فرمودند:

🔹 أخَذَ اللّهُ الميثاقَ عَلَي النَّبيِّينَ وَ قالَ : ألَستُ بِرَبِّكم؟ قالوا بَلي وَ إنَّ هذا مُحَمَّداً رَسولي و إنَّ عَلِيّاً وَ الأوصياءَ مِن بَعدِهِ وُلاةُ أمري و خُزّانُ عِلمي وَ إنَّ المَهديَّ أنتَصِرُ بِهِ لِديني وَ اُظهِرُ بِهِ دَولَتي وَ انتَقِم بِهِ مِن أعدائي وَ اُعبَدُ بِهِ طَوعاً وَ كَرهاً قالوا أقرَرنا رَبَّنا وَ شَهِدنا وَ لَم يَجحَد آدَمُ وَ لَم يُقِرّ ، فَثَبَتَتِ العَزيمَةُ لِهؤلاءِ الخَمسَةِ فِي المَهديِّ و لَم يَكُن لِآدَمَ عَزيمَةٌ عَلَي الإقرارِ وَ هُوَ قَولُ اللّهِ تَبارَكَ وَ تَعالي : «وَ لَقد عَهِدنا إلي آدَمَ مِن قَبلُ فَنَسِيَ وَ لَم نَجِد لَهُ عَزماً»

🔸 خداوند از پیغمبران پیمان گرفت و فرمود : آیا من پروردگارتان نیستم ؟ گفتند : بلی ! و اینکه این محمد رسول من است و اینکه علی ، امیرالمؤمنین است و جانشینان پس از او ، والیان امر من و گنجوران علم منند ، و اینکه مهدی کسی است که به وسیله او برای دینم یاری گیرم و دولتم را بوسیله او آشکار سازم و با او از دشمنانم انتقام گیرم و بوسیله او - به طوع یا کراهت - عبادت شوم ؛
گفتند: پروردگارا اقرار کردیم و شهادت دادیم ؛ ولی آدم نه انکار کرد و نه اقرار نمود ، پس منصب اولوالعزمی برای آن پنج تن - از جهت (اقرار به) مهدی - ثابت شد در حالیکه برای آدم عزمی بر اقرار بر آن نبود ؛ و این است معنی قول خدای تبارک و تعالی: « و به راستی که ما از پیش به آدم سفارشی کردیم پس او فراموش کرد و برایش عزم و تصمیم پایداری نیافتیم».

📔 الکافی؛ ج۱، ص۴۱۶/ بحار الأنوار، ج۱۱، ص۳۵/ بصایرالدرجات؛ ص۷۰/ تأویل الآیات الظاهرهًْ؛ ص۳۱۳/ القمی؛ ج۲، ص۶۵/ نورالثقلین/ البرهان



💠 راوی می‌گوید: حضرت موسی بن جعفر علیهما السلام فرمودند: از پدرم سلام الله علیه دربارهء این آیه شریفه پرسیدم , فرمودند:

🔹 الصِّراطُ السَّوِيُ هُو القائِمُ و الهُدي مَنِ اهتَدي إلي طاعَتِهِ و مَثَلُها في كِتابِ اللّهِ عزّوجلّ : « وَ إنّي لَغَفّارٌ لِمَن تابَ وَ آمَنَ وَ عَمِلَ صالِحاً ثُمَّ اهتَدي» قالَ : إلي وِلايَتِنا.

🔸 صراط سوی (راه میانه) همان حضرت قائم (عجل الله فرجه) است و هدایت از آنِ کسی است که به طاعت او هدایت گردیده و مانند این است در کتاب خدای عزوجل : « و به راستی که من بر کسی که توبه کند و ایمان آورد و عمل صالح انجام دهد، سپس هدایت شود ، بسیار آمرزنده ام» فرمود : به سوی ولایتمان [هدایت شود].

📔بحار الأنوار، ج۲۴، ص۱۵۰/ تأویل الآیات الظاهره ص۳۲۳


🔻پی‌نوشت: در روایات رسول اکرم و سایر معصومین علیه و علیهم السلام آمده است که کسی که ادعای ایمان به اسلام و رسالت رسول الله ص را نموده باید به جانشینان بر حق ایشان ع نیز اقرار و اعتراف نماید؛ و الا بهره ای از ایمان نبرده است؛ و ادعای او سودی به وی نخواهد بخشید.

حضرت ولی عصر ارواحنافداه آخرین حجت الهی و #تنها کسی هستند که بر مبنای قرآن و قوانین دین حق بر سراسر زمین پادشاهی فرموده؛ و گردنکشان را خوار و نابود خواهند فرمود.

امروزه که دوران سخت و طاقت فرسای غیبت به درازا کشیده؛ و اغلب کسانی که خود را بر راه اهل بیت عصمت ع می دانستند، با وجود اخبار متعددی که چنین دورانی را پیش بینی کرده است، از امر فرج مأیوس گردیده اند، ارزش والای افراد ثابت قدم در این راه بیش از پیش معلوم می‌شود.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from شاگردان دکتر
#فتانه_جمل
#فتنه_معدوم

۱۷ رمضان از شگفتی های تاریخ است ؛ روزی که قاتل و مقتول هر دو ملعون و هر دو متهم ردیف اول هستند

۱۷ رمضان روزی است که اهل سقیفه با بزرگترین چالش مواجه هستند که قاتل دایی آنها و مقتول مادر آنهاست و مجبور هستند هر دوی آنها را عادل و بهشتی بدانند و برای هر دو اشک بریزند

۱۷ رمضان موسس شیرخوارگان بزرگسال مدینه عایشه توسط معاویه معدوم و مقتول شد


@shobahatadyan
Forwarded from شاگردان دکتر
#۱۷_رمضان

مرگ موسس شیرخوارگاه بزرگسالان مدینه خدمت جماعت سقیفه تسلیت باد


عایشه مخترع #رضاع_کبیر 🖐




صحیح مسلم؛ ج ۴، ص ۱۶۷
دارمى؛ ج ۲ ص ۱۵۷
ابو داود؛ ج ۱، ص ۲۲۴

.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📿 دعای روز هفدهم ماه رمضان

🔸 کفعمی در «المصباح» به نقل از پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌و‌آله می‌نویسد که حضرتش فرمودند: در روز هفدهم ماه رمضان چنین بخواند...
#آیات_مهدوی
جزء هفدهم


🔹 سوره حج آیه ۴۱ 🔹

📖 الّذينَ إن مَكَّنّاهُم في الأرضِ أقاموا الصَّلوةَ و آتوا الزَّكاةَ وَ آمَروا بِالمَعروفِ و نَهَوا عَنِ المُنكَرِ وَ لِلّهِ عاقِبَةُ الاُمورِ.

کسانی که اگر در زمین به آنان توانایی دهیم , #نماز را بپاداشته و زکات بخشیده و به معروف امر نموده واز منکر نهی کنند و عاقبت کارها به دست خداوند است.
شاگردان دکتر
#آیات_مهدوی جزء هفدهم 🔹 سوره حج آیه ۴۱ 🔹 📖 الّذينَ إن مَكَّنّاهُم في الأرضِ أقاموا الصَّلوةَ و آتوا الزَّكاةَ وَ آمَروا بِالمَعروفِ و نَهَوا عَنِ المُنكَرِ وَ لِلّهِ عاقِبَةُ الاُمورِ. کسانی که اگر در زمین به آنان توانایی دهیم , #نماز را بپاداشته و زکات…
💠 عَنِ الزّهراء (سلام الله علیها): هَذِهِ نَزَلَتْ فِینَا أَهْلَ الْبَیْت.

از حضرت صدیقه علیهاالسلام روایت است که پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله فرمودند: آیه‌ی الَّذینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّکاةَ...؛ در مورد ما (اهل‌بیت) نازل شده است.

📔تأویل الآیات الظاهرهًْ، ص۳۳۸/ بحارا لأنوار، ج۲۴، ص۱۶۶ / نورالثقلین/ البرهان


💠 عَنْ أَبِی‌جَعْفَرٍ (علیه السلام) فِی قَوْلِهِ الَّذِینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّکاةَ؛ فَهَذِهِ لآِلِ مُحَمَّدِ (صلی الله علیه و آله) إِلَی آخِرِ الْأَئِمَّهًِْ (وَ الْمَهْدِیِّ (عجل الله تعالی فرجه الشریف) وَ أَصْحَابِهِ یَمْلِکُهُمُ اللَّهُ مَشَارِقَ الْأَرْضِ وَ مَغَارِبَهَا وَ یُظْهِرُ بِهِ الدِّینَ وَ یُمِیتُ اللَّهُ بِهِ وَ بِأَصْحَابِهِ الْبِدَعَ وَ الْبَاطِلَ کَمَا أَمَاتَ السُّفَهَاءُ الْحَقَّ حَتَّی لَا یُرَی أَیْنَ الظُّلْمُ وَ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ.

از امام‌ باقر علیه السلام نقل‌شده که در مورد آیه‌ی: الَّذینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّکاةَ؛ فرمودند:
«این آیه #اختصاص به آل‌محمّد (تا آخرین امام)، و حضرت‌مهدی و یارانش دارد، همان کسانی‌که خداوند آن‌ها را مالک شرق و غرب زمین خواهد نمود و دین را به‌وسیله‌ی او آشکار کند و بدعت‌ها و ناحقّ را به‌وسیله‌ی او و یارانش از میان بردارد؛ آنچنان‌که بی‌خِردان، حقّ را نابود کرده‌اند؛ و [عدالت آنگونه گسترش یابد که] اثری از ظلم باقی نمی‌ماند؛ و آن‌ها امر به معروف و نهی از منکر میکنند».

📔 بحارالأنوار، ج۵۱، ص۴۷/ القمی، ج۲، ص۸۷/ بحارا لأنوار، ج۲۴، ص۱۶۵/ تأویل الآیات الظاهرهًْ، ص۳۳۹ و ...


پی‌نوشت:
امروزه ما با تنوّع شدید فرهنگی و فکری مواجه هستیم و جامعه‌ای را نمی‌توان یافت که همه یا اکثریت آنان بر یک ایده و آیین باشند و اختلاف نظر موج می‌زند. در چنین شرایطی مدارا و پذیرش تنوّع فرهنگی و اندیشه‌ای و پرهیز از غلبه قومی، نژادی، مذهبی - علی الخصوص در سطح حکومتی - امری ضروری جهت ادامه بقا به نظر می‌رسد! لذا تحقق وعده‌های فوق ، در عمل تنها اختصاص به حکومت جهانی حضرت مهدی ارواحنافداه دارد و به برکت زندگی مردمان در سایه سار حکومت الهی آن حضرت میسر است.
←مجلسی اول می‌فرماید:
«احكام الهى بگونه‌ای متغير شده است كه بغير از شمشير حضرت صاحب الامر صلوات الله عليه اصلاحِ اين فساد نمى‌توان كرد، و هر چند سعى در اصلاح كنند عين فساد مى‌شود، چون نشو و نماى عالميان بر باطل شده است و به اين عادت شده، و هر خوبى در نظر ايشان بد شده است و هر بدى خوب شده است. حق سبحانه و تعالى ظهور آن حضرت را نزديک گرداند....»
(لوامع صاحبقرانى، ج ۵، ص ۴۹۵)
#شب_زیارتی_ارباب
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_بحق_الحسین


جان به بقربان همان تشنه لب کرب و بلاء
کز عطش سوخت و رفت آخرش افطار نکرد..

#یاذبیح‌العطشان
«سحر هجدهم» و مادر هجده ساله
آتش و هیزم و مسمار و در و آلاله

نالهٔ فضه بیا در همه عالم پیچید
محسنم رفت،تنم سوخت میان شعله


بِفاطمةَ الهی العفو عجل لولیک الفرج

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📿 دعای روز هجدهم ماه رمضان

🔸 کفعمی در «المصباح» به نقل از پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌و‌آله می‌نویسد که حضرتش فرمودند: در روز هجدهم ماه رمضان چنین بخواند...
Forwarded from شاگردان دکتر
#شبهه

آیا احترام به عایشه یعنی احترام به پیامبر؟

💥شبهه ای که عده ای آن را پیرامون #عایشه و جنگ جمل مطرح می کنند این است که #حضرت_علی علیه السلام به عایشه در جنگ جمل #احترام گذاشته چرا شما به او بی احترامی می کنید!؟

پاسخ:

💥۱.شیخ مفید در کتاب امالی روایت می کند
وقتی که جنگ جمل به پایان رسید،امیرالمومنین و عمار و محمد بن ابی بکر به سمت شتر عایشه رفتند
(تصور کنید شتری را که دو پایش قطع شده و روی زمین افتاده و عایشه روی شتر بر محملی سوار است که یاران حضرت علی علیه السلام از بس تیر به این محمل زده اند،محمل شبیه جوجه تیغی شده و تیری هم به بازوی عایشه اصابت کرده)
(هرگز امیرالمومنین به یارانشان نگفتند به سمت عایشه و شترش تیر نزنید چون او همسر پیامبر است و احترامش واجب است!!!)
وقتی امیرالمومنین نزدیک عایشه شدند با عصا به محمل او زد و گفت:
هیهِ یا حمیرا
(هان ای حمیرا)
(هیه در لغت عرب کلمه ای توهین آمیز است)
خواستی مرا بُکُشی همان طور که عثمان را کشتی؟
آیا خدا به تو چنین دستوری داده بود یا پیامبر با تو چنین عهدی بسته بود؟

_حالا خودتان قضاوت کنید در چنین شرایطی چنین رفتاری و طعنه زدنی از حضرت علی و یارانشان
آیا احترام است یا اهانت؟

💥۲.شیخ مفید کتابی دارد به اسم (مساله الکافئه فی ابطال توبه الخاطئه) که در جواب آن هاییست که می‌گویند عایشه و یارانش بعد از جمل توبه کردند و پشیمان شدند!
اسم کتاب جالب است و شیخ مفید عایشه را گناهکار و خاطئه می نامد!
حال روایتی بخوانیم از این کتاب
بعد از جنگ جمل و شکست خوردن عایشه و یارانش، حضرت علی به عایشه دستور داد که به حجاز برگردد اما عایشه گفت این کار را انجام نمی دهم!
امام به او گفت اگر برنگردی، زنانی از قبیله ی بکر بن وائل را به سراغت می فرستم که تو را با سِفار آهنین ببرند.
(در لغت عرب سفار منظور افسار یا همان آهنی هست که با آن شتر را می کِشند تا ذلیل شود و هدایت شود)
و بعد از این تهدید عایشه به حجاز برگشت!

_حالا خودتان قضاوت کنید وقتی امیرالمومنین به عایشه میگوید اگر برنگردی تو را با سفار آهنین ذلیل میکنم و همان طور که شتر را از بینی اش می کِشند، زنانی را از قبیله بکر بن وائل به سویت میفرستم که تو را ذلیلانه بکِشند،
آیا این احترام است یا اهانت؟

روایات بسیاری در برائت و بیزاری امیرالمومنین و یارانشان از عایشه در جنگ جمل و بعد از آن وجود دارد که نشان دهنده این است که احترام گذاشتن برای زن پیامبر چون زن پیامبر هست در دین اسلام جایی ندارد و بیانگر این مطلب آیه ۱۰ سوره تحریم و مثال قرآن پیرامون دو زن حضرت نوح و لوط است که با اینکه همسرشان پیامبر بودند خودشان کافر شدند!
#شبهه_احترام_عایشه
#مجازات_عایشه_بعد_جنگ_جمل

برخی می گویند توهین و لعن عایشه باعث اهانت به آقاجان رسول الله صلی الله علیه و آله می شود و یا توهم می کنند مولانا امیر المومنین علیه السلام با عایشه به احترام برخورد نموده است


آیا احترام به عایشه احترام به پیامبر است؟

https://www.tg-me.com/shobahatadyan/3807


پیامبر روحی فداه فرمود بیت عایشه محل خروج شاخ شیطان است

https://www.tg-me.com/shobahatadyan/3810

چرا امیرالمومنین علیه السلام عایشه را مجازات نکرد؟

https://www.tg-me.com/shobahatadyan/3811
https://www.tg-me.com/shobahatadyan/3812
https://www.tg-me.com/shobahatadyan/3813
https://www.tg-me.com/shobahatadyan/3814
https://www.tg-me.com/shobahatadyan/3815
https://www.tg-me.com/shobahatadyan/3816



.

@shobahatadyan

.
#آیات_مهدوی
جزء هجدهم

🔹 سوره نور آیه ۵۵ 🔹

📖 وَعَدَ اللّهُ الّذينَ آمَنوا مِنكُم وَ عَمِلوا الصّالِحاتِ لَيَستَخلِفَنَّهم في الأرضِ كَما استَخلَفَ الّذينَ مِن قَبلِهِم وَ لَيُمَكِّنَنَّ لَهُم دينَهُم الّذي ارتَضي لَهُم وَ لَيُبَدِّلَنَّهُم مِن بَعدِ خَوفِهِم أمناً يَعبُدونَني لايُشرِكونَ بي شَيئاً وَ مَن كَفَرَ بَعدَ ذلكَ فاؤلئِكَ هُمُ الفاسِقونَ.

خداوند به کسانی از شما که ایمان آورده و عمل صالح انجام داده اند وعده فرموده که در زمین خلافت دهد ؛ چنانکه امم صالحِ پیامبران گذشته را جانشین پیشینیان خود ساخت و دینِ پسندیده آنان را بر همه جا مسلط و نافذ گرداند , و بر همه مؤمنان پس از ترس و هراس از دشمنان ، ایمنی کامل عطا فرماید که مرا عبادت کرده هیچ به من شرک نورزند و هر که بعد از آن کافر شود , پس آن گروه ، همان فاسقانِ تبهکارند.
شاگردان دکتر
#آیات_مهدوی جزء هجدهم 🔹 سوره نور آیه ۵۵ 🔹 📖 وَعَدَ اللّهُ الّذينَ آمَنوا مِنكُم وَ عَمِلوا الصّالِحاتِ لَيَستَخلِفَنَّهم في الأرضِ كَما استَخلَفَ الّذينَ مِن قَبلِهِم وَ لَيُمَكِّنَنَّ لَهُم دينَهُم الّذي ارتَضي لَهُم وَ لَيُبَدِّلَنَّهُم مِن بَعدِ خَوفِهِم…
💠 راوی می‌گوید : امام زين العابدين علیه‌السلام این آیه شریفه را تلاوت كرده و فرمودند:

🔹هُم وَاللّهِ شيعَتُنا أهلَ البَيتِ ، يَفعَلُ اللّهُ ذلكَ بِهِم عَلي يَدَي رَجُلٍ مِنّا وَ هُوَ مَهدِيُّ هذِهِ الاُمَّةِ وَ هُوَ الّذي قالَ رَسولُ اللّهِ : لَو لَم يَبقِ مِنَ الدُّنيا إلّا يَومٌ واحِدٌ لَطَوَّلَ اللّهُ ذلكَ اليَومَ حَتّي يَاتي يَلي رَجُلٌ مِن عِترَتي إسمُهُ إسمي يَملاُ الأرضَ عَدلاً وَ قِسطاً كَما مُلِئَت ظُلماً وَ جَوراً.


🔸 آنها به خدا سوگند شیعیان ما اهل البیت هستند ؛ خداوند این کار را به دست مردی از ما انجام خواهد داد ، و اوست مهدی این امت(عليه السلام) , و هم اوست که رسولخدا (صلی الله عليه و آله) درباره اش فرمود: چنانچه جز یک روز از دنیا باقی نماند خداوند آن روز را آنقدر طولانی خواهد ساخت تا مردی از عترت من که نامش نام من است بیاید و زمام امور را به دست گیرد , زمین را پر از عدل و قسط میکند همچنانکه از ظلم و جور پر شده باشد.

📔تأویل الآیات الظاهرهًْ، ص۳۶۵/ العیاشی/ البرهان۱۰۵/۳


💠 عَن أَبِی‌بَصِیرٍ عَنْ أَبِی‌عَبْدِاللَّهِ فِی قَوْلِهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَعَدَ اللهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضی لَهُمْ وَ لَیُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً یَعْبُدُونَنِی لا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئاً قَالَ الْقَائِمُ وَ أَصْحَابُهُ.

🔸 ابوبصیر نقل می‌کند: امام صادق در مورد آیه: «وَعَدَ اللهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُم فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِن قَبْلِهِمْ وَ لَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضَی لَهُمْ وَ لَیُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا یَعْبُدُونَنِی لَا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئًا» فرمودند: «این آیه درباره‌ی حضرت قائم و یارانش نازل شده است».

📔 بحارالأنوار، ج۵۱، ص۵۸/ الغیبهًْ للنعمانی، ص۲۴۰/ البرهان


پی‌نوشت:
صرفنظر از تفسیر ذیل این آیه کریمه ، ظاهر آیه فضای کاملا امن جامعه ای را ترسیم می‌کند که تماما دین خدا در آن حکمفرماست و مظاهر شرک از آن رخت برسته است.
پیداست که چنین تصویری تنها در زمان ظهور مصلح کل، حضرت صاحب الامر  علیه السلام تحقّق پیدا خواهد کرد -عجل الله ظهوره- که به این مضمون روایات متعدّدی نیز نقل شده است.
2024/09/28 20:17:43
Back to Top
HTML Embed Code: