Telegram Web Link
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز pinned «سلام.کسانیکه تمایل دارند برای کلاس رفع اشکال ریاضی 121 فردا تشریف بیاورند ، ساعت کلاس 8 تا 10 میباشد. در ضمن کسانیکه تمایل دارند شرکت کنند ولی اسم نویسی نکرده اند،میتوانند تشریف بیاورند. ان شالله در امتحانات موفق باشید. انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز @shiuma»
ساعت فقط ساعت ریاضی
@shiuma
کلاس رفع اشکال مبانی جبر
دوشنبه ، ۲۵ دی ، ساعت ۸ الی ۱۰ ، کافه ریاضی
مدرس آقای پیردایه
@shiuma
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز pinned «کلاس رفع اشکال مبانی جبر دوشنبه ، ۲۵ دی ، ساعت ۸ الی ۱۰ ، کافه ریاضی مدرس آقای پیردایه @shiuma»
کلاس رفع اشکال آشنایی با مفاهیم ریاضی
سه شنبه ، ۲۶ دی ۹۶ ، ساعت ۱۴ الی ۱۶، کافه ریاضی
مدرس آقای پیردایه
@shiuma
اطلاعیه

مشاوره و تحلیل آماری پایان نامه و پروژه هاي آماري

مرکز مشاوره آماری دانشگاه شیراز به دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری،اعضاي محترم هيأت علمي، شركت ها و محققان در رشته های مختلف از جمله مدیریت، حسابداری، پزشکی، کامپیوتر، روانشناسی، اقتصاد، کشاورزی، آمار، جامعه شناسی، علوم اجتماعی و ... خدمات زیر را برای تحلیل آماری با نتایج کامل و بهترین کیفیت در کمترین زمان و قیمت مناسب ارائه می دهد.
- تجزيه و تحليل داده هاي آماري و آزمون فرضيات تحقيق
- مشاوره و تحليل آماري تحقيقات علمي و پروژه هاي پژوهشگران و پايان نامه ها و پروژه هاي دانشجويي
- پردازش آماري داده ها و تجزيه و تحليل آماري پرسشنامه ها و اطلاعات حاصل از آزمايشات علمي
- ارائه تحليل آماري با استفاده از نرم افزار SPSS ،Minitab ،R وSAS
- انجام آزمونهاي پايايي و روايي و قابليت اعتماد پرسشنامه
- انجام انواع آزمونهاي آماري متناسب با شرايط پروژه يا پايان نامه
- تحليل هاي توصيفي همراه با نمودارها و جداول آماري
- مدل سازي معادلات ساختاري توسط نرم افزار ايموس (Amos) و لیزرل (Lisrel)
-اقتصادسنجی با Eviews
-داده کاوی (Data mining)
- برازش مدل
- تحليل هاي عاملي تاييدي و اکتشافي
- آزمون فرضيات تحقيق و آزمون فرض آماري
-تحليل داده هاي سري زماني و فرآيندهاي تصادفي در مهندسي و پزشكي
-بهينه سازي در مسائل مختلف صنعتي با استفاده از نرم افزارهاي تخصصي
-ارائه الگوهاي مناسب براي كنترل كيفيت و بهبود قابليت اعتماد سيستم هاي صنعتي

در مورد ابزارها و روشهاي آماري تحقيق و پروژه آماري خويش با ما مشورت كنيد...

Email: [email protected]
Telegram: @Statistics_ShiU
هانری پوانکاره
@shiuma
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز
هانری پوانکاره @shiuma
« هانری(آنری هم گفته میشود) پوانکاره » در مورد زیبایی ریاضیات این گونه می گوید :

(دانشمند ، طبیعت را به خاطر فایده اش مطالعه نمی کند، آن را برای این مطالعه می کند که از آن لذت می برد و چون طبیعت زیباست از آن لذت می برد . اگر طبیعت زیبا نبود، ارزش ِ شناختن نداشت و اگر طبیعت ارزش شناختن نداشت، زندگی هم ارزش زیستن نداشت. البته، من در اینجا از آن گونه زیبایی که حواس را متأثر می کند، یعنی از زیبایی اوصاف و ظواهر، سخن نمی گویم؛ نه به این جهت که این زیبایی ها را دست کم بگیرم، نه چنین نیست، اما این زیبایی ربطی به علوم ندارد، منظورم زیبایی ژرف تری است که از نظم هماهنگ اجزا بوجود می آید و تنها هوش ِ ناب قادر به درک آن است)
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز
@shiuma
#آشنایی_با_مشاغل
#طراحی_وب
اگر شما علاقه مند به کامپیوتر هستید، کمی استعداد طراحی و گرافیکی دارید و از انجام کارهای خلاقانه لذت می برید، این شغل مناسب شماست.
برای تولید یک وب سایت اینترنتی از متخصص های مختلفی استفاده می شود که یکی از آنها طراح وب که به طراحی و برنامه نویسی لایه ظاهری سایت می پردازد و برنامه نویس های دیگر به تولید کد نرم افزاری برای تولید، کنترل و پردازش محتوا که در بخش های مختلف وب سایت نمایش داده می شود مشغولند.
طراح وب باید ظاهر سایت را در ذهن خود تصویر سازی کرده و درک کند وب سایت مورد نظر چگونه کار خواهد کرد.
طراح وب حتما به داشتن مدرک مرتبط نیازی ندارد بلکه به تجربه نیاز دارد و یا طراحی وب را آموزش دیده باشد.
شما می توانید با داشتن مدرک کارشناسی در علوم کامپیوتر، مهندسی نرم افزار، مهندسی فناوری اطلاعات و یا کارشناسی ارشد در یکی از گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر و گرایش های ارشد مهندسی فناوری اطلاعات از نظر تئوریک در این حوزه بیش از پیش تسلط یابید.
از فرصت های شغلی طراح وب میتوان به اشتغال در بخش های فناوری اطلاعات سازمان های بزرگ دولتی ،شرکت های خصوصی و یا فعالیت به طور مستقل اشاره کرد.

@shiuma
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز
@shiuma
 ریاضیات حاکم علوم است ونظریه اعداد ملکه ریاضیات (گاوس)

چهل درصد ریاضیات تخیل است چهل درصد آن اثبات و چهل درصد آن خلاقیت!!!

بدون ریاضیات شاید هنر و ادبیات داشته باشیم ولی تکنولوژی و صنعت هرگز

چیزی در جهان وجود ندارد که با عدد قابل بیان نباشد (فیثاغورس)

به کمک اعداد می توان زندگی وپیشامد های ان را پیش بینی کرد (فیثاغورس)
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز
@shiuma
رتبه بندی ریاضیدانان برتر ایرانی @shiuma
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز
رتبه بندی ریاضیدانان برتر ایرانی @shiuma
با استناد به متر های تعیین شده در مقاله "پژوهش ریاضی در ایران و دغدغه ارتقای کیفیت"

http://math.ipm.ir/~beigi/files/mathevaluation.pdf

انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز چند ریاضیدان شناخته شده را مورد بررسی قرار داد. در اینجا از آوردن تعداد مقاله های رده های B,C,D خودداری کردیم. بدیهی است تعداد زیادی از ریاضیدان های تراز اول ایرانی مورد ارزیابی قرار نگرفتند. انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز برای تهیه لیستی کامل تر از شاخص ترین ریاضی دانان ایران منتظر اطلاعات بیشتر از سوی اساتید و دانشجویان است. امید آنکه این امر سبب تشویق دانشجویان جوان به کار تحقیقاتی با کیفیت بالا منجر شود. برای کامل شدن این لیست خواهشمند است اسم ریاضیدانانی که در این لیست ذکر نشده است را به ای دی تلگرام @parsadigit ارسال فرمایید.
#تکنولوژی_واقعیت_افزوده


#AUGMENTED_REALITY
#AR

واقعیت افزوده لایه دیجیتالی از محتوا است که از زاویه دید دوربین موبایل، تبلت، وب کم، عینک و ... روی دید کاربر قرار می گیرد و به این طریق اطلاعات و یا اشیاء جدیدی را به محیط واقعی اضافه می کند.
این لایه در مواردی می تواند در تعامل با کاربر باشد و دستوراتی را از محیط واقعی دریافت نماید.
در واقعیت افزوده بخشی از اطلاعاتی که کاربر درک می کند، در دنیای واقعی وجود دارند و بخشی توسط کامپیوتر ساخته شده اند. واقعیت افزوده(AR) ، در عمل چیزی نیست جز تماشای یک پدیده در دنیای واقعی که به آن اطلاعات دیداری، شنیداری و مکانی(اطلاعات برخواسته از GPS) افزوده شده است.
روند آموزش با به کار گیری مهندسی واقعیت افزوده پر بازده است همچنین شرکت های بزرگ برای ارائه محصولات و جذب مشتری از این فناوری استفاده می کنند،این موفقیت توسط بازی پوکمونگو ثابت شده است.
از کاربرد های ساده AR در ریاضیات به نرم افزار Photomath می توان اشاره کرد که با دوربین تلفن همراه یا تبلت از مسئله یا معادله ریاضی عکس گرفته می شود و نرم افراز به حل سوال بصورت مرحله به مرحله می پردازد.

@shiuma
هم اکنون جلسه کارافرینی اعضای انجمن علمی ریاضی و دانشجویان دانشکده علوم با حضور دکتر میردهقان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم و دکتر ابراهیمی رئیس هسته کارآفرینی دانشکده علوم @shiuma
10 موضوع که احتمالا راجع به انیشتین نمیدانستید
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز
@shiuma
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز
10 موضوع که احتمالا راجع به انیشتین نمیدانستید انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز @shiuma
1 تالیف نظریه‌ی نسبیت عام او باعث بروز اختلاف شد

با مطرح شدن نظریه‌ی نسبیت عام توسط انیشتین، مجادلاتی که امروزه از آن ها کمتر شنیده‌ایم رخ داد که او را متهم به سرقت علمی از دانشمندی آلمانی به نام «دیوید هیلبرت» می‌نمود. 

ماجرا از جایی آغاز شد که هیلبرت ادعا نمود که زودتر از انیشتین به این نظریه آگاه شده و انیشتین بدون ذکر نام او، کارهای او را کپی کرده‌است.

در ابتدا بیشترِ مردم این موضوع را باور کردند که هیلبرت و انیشتین بطور جداگانه روی این موضوع مطالعه کرده اند و هیلبرت ۵ روز زودتر از انیشتین، مقاله‌ای را با معادلات صحیح آماده‌ی چاپ کرده‌است. اما بررسی دانشمندان نشان داد که اتفاقاً این آقای هیلبرت است که در جاهایی از انیشتین کپی‌برداری کرده، آن هم بدون ذکر نامی از او.

ظاهراً هیلبرت در فرستادن نسخه‌ی اولیه‌ی مقاله‌‌اش، یک مرحله‌ی بسیار مهم را در اثبات فراموش کرده بود که منجر به این می‌شد که نظریه غلط از کار در بیاید. 

وقتی چند ماه بعد مقاله‌ی آقای هیلبرت چاپ شد، او متوجه آن گام اساسی شد و اصلاح‌ش کرد و مقاله‌اش را به چاپ رساند، اما چه سود که انیشتین زودتر راه درست را رفته‌بود و مدت‌ها قبل مقاله‌اش را چاپ کرده‌بود!
ادامه دارد...
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز
@shiuma
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز
1 تالیف نظریه‌ی نسبیت عام او باعث بروز اختلاف شد با مطرح شدن نظریه‌ی نسبیت عام توسط انیشتین، مجادلاتی که امروزه از آن ها کمتر شنیده‌ایم رخ داد که او را متهم به سرقت علمی از دانشمندی آلمانی به نام «دیوید هیلبرت» می‌نمود.  ماجرا از جایی آغاز شد که هیلبرت ادعا…
2- انیشتین در دبیرستان مردود نشد!

انیشتین در دبیرستان مردود نشد. در حقیقت او آن‌قدر در ریاضیات هوشمند بود که درس حساب دیفرانسیل را در ۱۲ سالگی خواند، یعنی سه سال زودتر از زمان معمول. او در ۱۵ سالگی مقاله‌ای نوشت که بعدها اساس و پایه‌ی کارش در نظریه‌ی نسبیت گردید.

این افسانه که او در زمان دبیرستان مردود شده‌است، بخاطر تفاوت در سیستم نمره‌دهی بین دبیرستان‌های آلمان و سوییس، بر سر زبان‌ها افتاد. انیشتین از مدرسه‌ای آلمانی به مدرسه‌ی انتون در آرگائوی سوییس رفت. سیستم نمره‌ی ۱ تا ۶ (A تاF) که در مدرسه‌های آلمان معمول بود، مفهومی برعکس در مدرسه‌ی سوییسی یافت. به این صورت که ۱ کمترین نمره و ۶ بالاترین نمره بود.

بهرحال انیشتین در امتحان ورودیِ کالج مردود شد. قبل از ورود او به دبیرستان کانتون که داستان مردود شدن‌ش از آن‌جا آغاز شد، او در امتحان ورودیِ مدرسه فدرال پلی‌تکنیک سوییس شرکت کرد. انیشتین در امتحان درس‌های فیزیک و ریاضی عملکردی درخشان داشت، اما در چند درس غیرعلمی نمرات بسیار ضعیفی کسب کرد، بالاخص در درس زبان فرانسه!
ادامه دارد...
انجمن علمی ریاضی دانشگاه شیراز
@shiuma
2024/10/07 12:29:48
Back to Top
HTML Embed Code: