Telegram Web Link
📢«پرخوری» و «پرآشامی» رستم / سمیه ارشادی

🔸یکی از نکات بسیار مهمی که در ویژگی های برخی پهلوانان حماسی وجود دارد «باده خواری» و «پرخوری» آن هاست که افزون بر اشاره به قدرت جسمانی آن ها می تواند نشان دهنده بهره گیری آنان از لذت های آنی و شادی درونی شان باشد که با وجود نبردهای بسیار و پرمخاطره، مرگ را به سخره گرفته اند؛ همچنان که بیشتر نبردهای شاهنامه، مقدماتی چون جشن و باده نوشی را با خود به همراه دارند؛ حتی گاهی پهلوانانی چون رستم با هماورد خویش به باده نوشی و جشن و شادی می پردازند؛ همچنان که در داستان «رستم و اسفندیار» و یا «هفت خوان» و «هفت گُردان» شاهد آن هستیم؛ اما از این میان، رستم شاخص ترین پهلوان شاهنامه است که دو مشخصه پرخوری و پرآشامی او مورد تأکید قرار گرفته؛ دکتر خالقی مطلق در این باره معتقدند: «صفت پرخوری و پرآشامی یکی از ویژگی های پهلوانان حماسه های بدوی و از بازمانده های رفتار رستم سکایی است. این رفتار در میان پهلوانان دیگر شاهنامه، مثالی ندارد و یا مانند اسفندیار و بهمن مثال عکس دارد». دکتر آیدنلو نیز شکم بارگی پهلوانان را از خصوصیات «ایندره» (ایندرا)، ایزد ودایی، دانسته و بیان داشته اند: این ایزد، بغی است با دو ویژگی قدرتمندی و افراط در بزم و باده گساری که گاه صد و گاه سیصد گاو را به یکباره می بلعد و به اندازه سه تا سی دریاچه آشام هوم/ سومه می نوشد؛ اما نخستین اشاره به پرخوری رستم مربوط به زمان شیرخوارگی اوست:

به رستم همی داد ده دایه شیر
که نیروی مردست سرمایه شیر
بُدی پنج¬مرده مرو را خورش
بماندند مردم از آن پرورش
(دفتر اول، ۲۷۰: ۱۵۱۶- ۱۵۱۷)

این اشاره فردوسی در ابتدای توصیف از رستمی که در آینده تمامی حوادث به نوعی حول محور او خواهند چرخید، نشان دهنده این امر است که این کودک تازه متولد شده با تمام شخصیت های داستانی شاهنامه تفاوت های عمده ای دارد. او عجیب، خارق العاده و بسیار قدرتمند است. در جنگ های سخت، زبون و افکنده نمی شود، بر اژدها و دیوان غلبه می یابد و در انواع نبردها و آزمون های جنگی پیروز می شود؛ چنین ویژگی هایی به طور حتم شخصیتی را می طلبد که به لحاظ ظاهر و قدرت جسمانی فوق تصور انسانی باشد، بنابراین ابداً بعید نیست که رستم در هر وعده غذایی یک گور را به تنهایی بخورد، غذایش صد برابر پهلوانان دیگری چون بهمن باشد و بسیار باده نوشی کند.


برای خواندن ادامه یادداشت اینجا بزنید

@shahnamehpajohan
📢جهل جامعه شناسانه / دکتر جواد طباطبایی


🔸چنان‌که در یادداشت کوتاهی بر نخستین شمارۀ سیاستنامه گفته بودم این دفترها مکانی آزاد برای شیوه‌های اندیشیدن سیاسی است. به مناسبت دیگری نیز گفته بودم که سیاستنامه تیول کسی یا ایدئولوژی هیچ حزب و گروهی نیست؛ همۀ نویسندگان، به شرط رعایت ضابطه‌های علمی بحث، و نیز رعایت شئون ملّی و مصالح عالی کشور، در زمانه‌ای پرمخاطره، می‌توانند نظرات خود را آزادانه بیان کنند و میان آنان نیز در محدودۀ همکاری با این دفترها علقه‌ای جز باور به بحث آزاد برای رسیدن به فهمی دقیق از مسائل وجود ندارد. نیازی به گفتن نیست که هر نویسنده‌ای مسئول نوشتۀ خود و نظراتی است که اظهار می‌دارد و هرگونه جعل داستان و افسانه‌بافی برای اثبات وجود گروه یا حزبی کوششی عبث و از جعلیات ذهن کسانی است که الزامات آزادی را نمی‌داند، و بیشتر از آن به این الزامات اعتقادی ندارد، و جنِّ توطئه را همه جا و در شکل‌های گوناگون می‌بیند. بدیهی است که چنین تلقّی‌ای از آزادی اندیشه، در کشوری که تاکنون هر رسانه‌ای خود حزبی یا دست‌کم در خدمت احزاب بوده امری خلاف‌آمد عادت است.
‌ ‌

در یک سالی که دفترهای سیاستنامه در دسترس خوانندگان قرار گرفته، بویژه با اقبال خوانندگان، در برخی از نشریات داخلی، و بیش از آن در فضای مجازی سخنان بسیار و اغلب بی‌معنای بسیاری گفته شده که البته بیشتر آن‌ها یاوه‌های مرسوم فضای رسانه‌های عمومی است، اما آن‌چه در ضمن بی‌اهمیت بودن آن شایان توجه است، برخی سخنانی است که از دانشگاهیان در به ظاهر محافل دانشگاهی گفته می‌شود. اهمیت این سخنان به سبب گویندۀ آن‌ها نیست، بلکه این سخنان از این حیث دارای اهمیت‌اند که در محافل دانشگاهی خطاب به دانشجویان گفته می‌شود و البته بخشی از بودجۀ عمومی کشور خرج این استادان و دستگاه عریض و طویل دانشگاه‌ها می‌شود تا صوادر خیالات و بافته‌های فاقد مبنا و بی‌معنای خود را به دانشجویان تحویل دهند، و این همه به حساب تولید علمی گذاشته می‌شود که گویا در حال جهانی شدن است. آن‌چه میان این گروه از استادان مشترک است، و البته موجب حیرت هر کسی است که از اندک عقل سلیمی برخوردار باشد، دشمنی اینان با هر آن چیزی است که به اساس کشور و ملّتی وارد می‌شود که باید اینان دانشگاهیان آن کشور و ملّت باشند. حسّی که از خواندن مطالب این دانشگاهیان به شخص دست می‌دهد احساس رقّتی ژرف از درجۀ بی‌دانشی و بی مسئولیتی گویندگانی است که نه‌تنها از فضیلت سکوت ــ یا دست‌کم کم‌گویی ــ یکسره عاری هستند، بلکه حتیٰ ملاحظۀ شهرت خود و کرسی دانشگاهی خود را نیز ندارند که مبادا روزی گروهی از دانشجویان و عامۀ شنوندگان اندک دقتی در صغرا و کبراهای سخنان آنان بکنند و به مقاصد پلیدی که در دامن زدن به آشوب ذهنی دنبال می‌کنند پی ببرند!



برای خواندن ادامه یادداشت اینجا بزنید
‌‌ ‌

@shahnamehpajohan
📢گفتگو با صفر عبدالله / نام مبارک ایران همیشه بوده است


🔸نقش زبان فارسی و فرهنگ ایرانی را در هر کجایی از مناطق آسیای مرکزی و قفقاز می‌توانید شما احساس کنید و هر کسی که به تاریخ بسیار علاقه‌مندی دارد، این چیز را خوب می‌داند. جز فارسی، ما زبانی نداریم. و در طول هزار سال هم قوم تاجیک بوده، اما هیچ جایی که سخن از زبان می‌رود، زبانی به نام “تاجیکی” وجود ندارد . همیشه بوده. نام مبارک ایران تنها در “شاهنامه” فردوسی بیش از هفتصد بار تکرار شده است. بیش از هفتصد بار! . به قول رودکی سمرقندی، شاهان سامانی شاهان ایران بودند، پس ایران بود! غزنویها هم افتخار می‌کردند که ایرانی هستند و برای خود شجره دروغ هم می‌بافتند که خود را به ایران بچسبانند. یک خط هفتاد و اندساله را ما می‌خواهیم به جایش خط خودمان را برقرار کنیم، می‌گویند مبلغ نیاز داریم. اگر رهبر کشور تاجیکستان این کار را بکند، نامش را برای هزارساله هایی در تاریخ ما جاویدانه می‌کند. با یک دستور می‌تواند این کار را کند.


صفر عبدالله، از فرهنگیان شناخته شده تاجیک است که سالهاست در خارج از تاجیکستان زندگی می‌کند، ولی چنانکه خودش می‌گوید، دل و یادش همیشه با زبان و فرهنگ و سرزمینش است. وی در دانشگاه ابولیخان شهر آلماتی در قزاقستان به تدریس زبان و ادبیات فارسی به دانشجویان مشغول است و پژوهشهایی در باره فرهنگ و تمدن ایرانی انجام داده است. گفتگویی که در ادامه می خوانید شهریور ۱۳۹۳ از سوی بی بی سی فارسی با ایشان انجام شده است و به خاطر نکات ارزشمند در باشگاه شاهنامه پژوهان منتشر می شود .


برای خواندن ادامه گفتگو اینجا بزنید

@shahnamehpajohan
📢سیمرغ‌نهاد با همکاری باشگاه شاهنامه‌پژوهان برگزار می‌کند:⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
🏵نشست‌های هفتگی شاهنامه‌خوانی
🎙آموزگار : عاطفه نیک‌مهر
📚(دکترای زبان و ادبیات فارسی)
🔸(خوانش و معنی بیت ها، توضیح درباره داستان‌ها و ...)
⁣⁣⁣⁣
🔲 نشست #آنلاین (هر نشست یک ساعت و نیم)  در بستر گوگل میت

🔹سه‌شنبه ها | هر هفته یک نشست
🕰۶.۳۰  تا ۸ پسین(عصر)

🌐مکان برگزاری به شکل #آنلاین در بستر گوگل میت

💎شرکت در این دوره برای همه دوستداران رایگان است
⁣⁣⁣⁣
☎️نام‌نویسی با شماره 09386278607 و یا پیام به شناسه @koroshariadad


@shahnamehpajohan⁣⁣⁣⁣
https://shahnamehpajohan.ir⁣⁣⁣⁣
📚کتاب چهار جلدی تاریخ مصوّر ایران باستان

🔸این مجموعه‌ی چهار جلدی، تلاشی‌ست برای شناخت بهتر ایران و آشنایی با تجربه‌های ساکنان این سرزمین در درازنای تاریخ.


🔹جلد نخست: تاریخ مصور ایران، در سپیده‌دم تاریخ

فصل نخست: دورانِ پیشاتاریخ (شامل پیدایش ایران در دورانِ پارینه‌سنگی، نوسنگی، مس‌سنگی)
فصل دوم: دوران مفرغ و آهن در ایران
فصل سوم: تمدن عیلام
فصل چهارم: قبایل آریایی و اتحادیه‌ی قبایل ماد

🔸جلد دوم: تاریخِ مصورِ ایران هخامنشی

🔹جلد سوم: تاریخ مصورِ تاریخ سلوکی و اشکانی

🔸جلد چهارم: تاریخ مصورِ ایران ساسانی



برای سفارش به شناسه @koroshariadad پیام دهید و یا به فروشگاه باشگاه شاهنامه پژوهان بروید. 
👇👇👇👇

https://shahnamehpajohan.ir/shop

@shahnamehpajohan
💠کتاب زن در شاهنامه نوشته جلال خالقی مطلق

🔸بررسی نقش زنان و بازتاب سیمای آنها در شاهنامه،از بحث‌هایی است که همیشه مورد مناقشۀ اهل تحقیق بوده و هنوز هم بحث و تلقیات نادرست دربارۀ آن به پایان نرسیده است. برخی شاهنامه را دارای رویکرد زن‌ستیزانه می‌پندارند و برخی دیگر درپی رد این مدعا هستند. کتاب زن در شاهنامه رسالۀ دکتری جلال خالقی‌مطلق است که به سال ۱۹۷۰ به زبان آلمانی نشر یافته. ترجمۀ حاضر از روی متن آلمانی صورت گرفته و نویسنده یادداشت‌هایی نیز بدان افزوده است.


💠قیمت : 430.000

🔳خرید از فروشگاه باشگاه شاهنامه پژوهان

🔹سفارش از  تلگرام @koroshariadad

📘پیوند خرید کتاب

📦پیوند فروشگاه


@shahnamehpajohan
🏵سیمرغ نهاد با همکاری باشگاه شاهنامه پژوهان برگزار می کند :⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
💠 خوانش یادگار زریران
(ده نشست)
🎙آموزگار : امیر زمانی
🔸 پژوهشگر دکتری زبانشناسی تاریخی تطبیقی هند و اروپایی از دانشگاه لیدن هلند
🔲 #آنلاین، هر هفته یک نشست (هر نشست یک ساعت و نیم) ⁣⁣⁣⁣

🔹از چهارشنبه 3 امردادماه
۴ تا ۵.۳۰ پسین(عصر)

🌐بستر برگزاری به شکل #آنلاین در بستر گوگل میت
💎هزینه : 850 هزار تومان⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
☎️نام نویسی با شماره 09386278607 و یا پیام به شناسه @koroshariadad


@shahnamehpajohan
https://shahnamehpajohan.ir
#سجاد_آیدنلو :

شاهنامه یک حماسه ملی است و شما اگر ادبیات جهان را بررسی کنید، می‌بینید هراثری که به‌عنوان حماسه ملی آن ملت شناخته می‌شود، طبیعتاً روایت کشمکش مردمان آن کشور با دشمنان خود است و این مسأله در شاهنامه هم هست. اما نکته عجیب اینکه ما در شاهنامه اعراب، ایرانیان و ترکان را می‌بینیم که باهم روابط دوستانه‌ای دارند، ازدواج می‌کنند، داد وستد می‌کنند و ستیز و درگیری هم دارند و عجیب‌تر آنکه فردوسی همواره ویژگی مثبت دشمنان را هم در ستیزه‌ها بیان کرده همچنان که ویژگی منفی ایرانیان را هم آورده است. منتقدان بسیار محترمی که می‌فرمایند شاهنامه یک اثر نژادپرستانه است، بفرمایند آیا یک اثر نژادپرستانه و افراطی این گونه علیه ملت خودش حرف می‌زند و بنا بر موقعیت‌های داستانی از دشمنان تعریف می‌کند؟ / روزنامه ایران



@shahnamehpajohan
https://shahnamehpajohan.ir
#جلال_خالقی_مطلق :

در تحول یک داستان به رمان مراحلی طی می شود. یعنی یک داستان حماسی اول تبدیل به رمانس می شود. رمانس داستانیست پهلوانی عشقی. بعد از آنجا تبدیل به رمان منظوم می شود. یعنی رمانی به شعر می شود و بعد از آنجا تبدیل به نثر می شود. شما در شاهنامه هم حماسه دارید مثل داستان رستم و اسفندیار یا داستان رستم و سهراب که اینها داستانهای حماسی و پهلوانیست و هم رمانس دارید. یعنی داستانهای پهلوانی عشقی مثل بیژن و منیژه یا گشتاسب و کتایون. مرحله بعدی شما رمان منظوم دارید مثل ویس و رامین یا لیلی و مجنون نظامی. اینها رمان منظوم است. در ادبیات غرب از قرن مثلاً ۱۸ و ۱۹ رمان به نثر رواج پیدا میکند. در ایران خیلی طول می کشد تا این مرحله طی شود.رمان منثور ما رمانهاییست که چون مورد علاقه خوانندگان قرن بیستم نبوده، به آنها زیاد توجه نکرده اند. ولی ما از این رمانها هم داریم. فرض کنید امیرارسلان یک رمان است. پیش از آن هم بوده، مثل حاجی بابا اصفهانی که بعضی ها می گویند اصلش ایرانی بوده و بعضی ها می گویند اصلش ایرانی نبوده است.


@shahnamehpajohan
https://shahnamehpajohan.ir
ای شعر پارسی
( محمدرضا شفیعی کدکنی)


ای‌ شعرِ پارسی‌! که‌ بدین‌ روزت‌ اوفکند؟
کاندر تو کس‌ نظر نکند جُز به‌ ریشخند
ای‌ خفته‌ خوار بر ورقِ روزنامه‌ها!
زار و زبون‌، ذلیل‌ و زمین‌گیر و مستمند
نه‌ شور و حال‌ و عاطفه‌، نه‌ جادویِ کلام‌
نی‌ رمزی‌ از زمانه‌ و نی‌ پاره‌ای‌ ز پند
نه‌ رقص‌ واژه‌ها نه‌ سماعِ خوشِ حروف‌
نه‌ پیچ‌ و تابِ معنی‌، بر لفظِ چون‌ سمند
یارب‌ کجا شد آن‌ فَرو فَرمانروایی‌ات
از نافِ نیل‌ تا لبه‌ رودِ هیرمند
یارب‌ چه‌ بود آن‌ که‌ دلِ شرق‌ می‌تپید
با هر سرودِ دلکشت‌ از دجله‌ تا زرند
فردوسی‌ات‌ به‌ صخره‌ سُتوارِ واژه‌ها
معمارِ باستانیِ آن‌ کاخِ سربلند

 


@shahnamehpajohan
https://shahnamehpajohan.ir
ای شعر پارسی
( محمدرضا شفیعی کدکنی)


ای‌ شعرِ پارسی‌! که‌ بدین‌ روزت‌ اوفکند؟

کاندر تو کس‌ نظر نکند جُز به‌ ریشخند

 
ای‌ خفته‌ خوار بر ورقِ روزنامه‌ها!

زار و زبون‌، ذلیل‌ و زمین‌گیر و مستمند

 
نه‌ شور و حال‌ و عاطفه‌، نه‌ جادویِ کلام‌

نی‌ رمزی‌ از زمانه‌ و نی‌ پاره‌ای‌ ز پند

 
نه‌ رقص‌ واژه‌ها نه‌ سماعِ خوشِ حروف‌

نه‌ پیچ‌ و تابِ معنی‌، بر لفظِ چون‌ سمند

 
یارب‌ کجا شد آن‌ فَرو فَرمانروایی‌ات

از نافِ نیل‌ تا لبه‌ رودِ هیرمند

 
یارب‌ چه‌ بود آن‌ که‌ دلِ شرق‌ می‌تپید

با هر سرودِ دلکشت‌ از دجله‌ تا زرند

 
فردوسی‌ات‌ به‌ صخره‌ سُتوارِ واژه‌ها

معمارِ باستانیِ آن‌ کاخِ سربلند

 
ملاّحِ چین‌، سروده‌ سعدی‌، ترانه‌ داشت‌

آواز برکشیده‌ بران‌ نیلگون‌ پرند

 
روزی‌ که‌ پایکوبانْ رومی‌ فکنده‌ بود

صیدِ ستارگان‌ را در کهکشان‌ کمند

 
از شوقِ هر سروده‌ حافظ‌ به‌ مُلکِ فارس‌

نبضِ زمانه‌ می‌زد، از روم‌ تا خجند

 
فرسنگ‌های‌ فاصله‌، از مصر تا به‌ چین‌

کوته‌ شدی‌ به‌ معجزِ یک‌ مصرعِ بلند

 
اکنون‌ میانِ شاعر و فرزند و همسرش‌

پیوند برقرار نیاری‌ به‌ چون‌ و چند

 
زیبد کزین‌ ترقّیِ معکوس‌ در زمان‌

از بهرِ چشمْ زخم‌، بر آتش‌ نهی‌ سپند!

 
کاین‌ گونه‌ ناتوان‌ شدی‌ اندر لباس‌ نثر

بی‌ قُرب‌تر ز پشکلِ گاوان‌ و گوسپند

 
جیغ‌ بنفش‌ آمد و گوش‌ زمانه‌ را

آکند از مزخرف‌ و آزَرد زین‌ گزند

 
جای‌ بهار و ایرج‌ و پروینِ جاودان‌

جای‌ فروغ‌ و سهراب‌ و امیّدِ ارجمند

 
بگرفت‌ یافه‌های‌ گروهی‌ گزافه‌گوی‌

کَلْپَتره‌های‌ جمعی‌ در جهلِ خود به‌ بند

 
آبشخورِ تو بود، هماره‌ ضمیرِ خلق‌

از روزگارِ «گاهان‌» وز روزگارِ «زند»

 
و اکنون‌ سخنورانت‌ یک‌ «سطر» خویش‌ را

در یادِ خود ندارند از زهر تا به‌ قند

 
در حیرتم‌ ز خاتمه‌ شومت‌، ای‌ عزیز!

ای‌ شعرِ پارسی‌ که‌ بدین‌ روزت‌ اوفکند؟

@shahnamehpajohan
https://shahnamehpajohan.ir
#جلال_خالقی_مطلق:

هرکشتی نیاز به ساحل و لنگردارد وگرنه در اقیانوس مدتی سرگردان می راند تاسرانجام به دست توفانی نابودشود.دیرزمانی است که تنها ساحل هویت ملت ایران،زبان و ادب فارسی و لنگر او شاهنامه است.


@shahnamehpajohan⁣⁣⁣⁣
https://shahnamehpajohan.ir⁣⁣⁣⁣
Forwarded from سیمرغ نهاد
📢سیمرغ نهاد با همکاری باشگاه شاهنامه پژوهان برگزار می کند :⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
💠آموزش زبان پهلوی (فعل)
🎙آموزگار : دکتر امیر زمانی
🔸پژوهشگر دکتری زبان‌شناسی تاریخی تطبیقی هندواروپایی از دانشگاه لیدن، هلند
⁣⁣⁣⁣
🔲 پنج نشست #آنلاین (هر نشست یک ساعت و نیم) ⁣⁣⁣⁣| امکان ارائه دوره به شکل آفلاین (ضبط شده)

🔹آغاز دوره : شنبه، ۶ امردادماه | هر هفته یک نشست
۶ تا ۷.۳۰ پسین(عصر)

🌐مکان برگزاری به شکل #آنلاین در بستر گوگل میت
💎هزینه دوره : ۴۵۰ هزار تومان⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
☎️نام نویسی با شماره 09386278607 و یا پیام به شناسه @koroshariadad



#سیمرغ_نهاد

@simurghnahad
🎙شاهنامه خوانی به آموزگاری دکتر عاطفه نیک مهر

🔸شماره چهل و ششم (نشست چهل و ششم)

@shahnamehpajohan⁣⁣⁣⁣
https://shahnamehpajohan.ir⁣⁣⁣⁣
شاهنامه خوانی | ۴۶
عاطفه نیک مهر
🎙شاهنامه خوانی به آموزگاری دکتر عاطفه نیک مهر

🔸شماره چهل و ششم (نشست چهل و ششم)

@shahnamehpajohan⁣⁣⁣⁣
https://shahnamehpajohan.ir⁣⁣⁣⁣
📢رونمایی از پوستر رسمی نبرد رستم‌وسهراب/ آغاز پیش فروش بلیت از چهارشنبه در ایران‌تیک


🔸همزمان با اعلام رسمی زمان آغاز پیش‌فروش بلیت نمایش نبرد رستم و سهراب به کارگردانی حسین پارسایی که از چهارشنبه ۳ امرداد ماه از ساعت ۱۴ در سامانه ایران تیک آغاز می شود، از پوستر رسمی این نمایش رونمایی شد. استادیوم تنیس باشگاه انقلاب برای نخستین بار میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشی کشور به تهیه کنندگی سید محمود شبیری و حسین پارسایی می‌شود. 
امیر آقایی، الناز شاکردوست، سینا مهراد، پردیس احمدیه، بانیپال شومون، و علی زندوکیلی از جمله بازیگران نمایش هستند. همچنین سیامک صفری، امیررضا دلاوری، امیر کاوه آهنین جان، علی فرحناک، سارا پارسایی، نیکا افکاری، امیر حسین ساربان، فرحان فرحناک، سروین ضابطیان، الکس ملک کرم ایفاگر نقش‌های مختلف در این نمایش هستند. 

🔹نمایش نبرد رستم و سهراب از ۱۰ امرداد ماه ۱۴۰۳ ساعت ۲۰/۳۰ در استادیوم تنیس مجموعه فرهنگی ورزشی انقلاب روی صحنه می‌رود.
برای تهیه بلیط می توانید به تارنمای ایران‌تیک به نشانی www.irantic.com بروید.


@shahnamehpajohan
https://shahnamehpajohan.ir
📚دایره المعارف مصور نمادها و نشانه ها
2.500.000 تومان

🔸کتاب دایره المعارف مصور نمادها و نشانه ها ۲۰۰۰ نماد را از شرق و غرب می گیرد و ریشه ها و اهمیت آنها را در هنر ، دین ، روانشناسی و فرهنگ عامیانه بررسی می کند. این راهنما برای دسترسی آسان به اطلاعات ، دارای کدگذاری رنگی و ارجاع است. از هیروگلیف های باستانی گرفته تا دیوارنگاره های امروزی ، به اسرار ، ریشه ها و معانی بیش از ۲۰۰۰ علائم و نشانه ها پی ببرید


🔹کل مطالب کتاب دایره المعارف مصور نمادها و نشانه ها در چهار دسته عمده گروه بندی می شوند: اساطیر و آیین ها. طبیعت مردم؛ و سیستم های نماد (به عنوان مثال ، نمادهای ریاضی ، علائم راهنمایی و رانندگی). هر نماد با یک عکس یا نقاشی رنگارنگ نشان داده می شود. یک پاراگراف کوتاه منشأ نماد و همچنین تغییرات جغرافیایی یا تاریخی را در معنا توضیح می دهد. به عنوان مثال ، مدخل الهه رومی مینروا در مورد اهمیت رومی او و همچنین همتای یونانی اش ، آتنا بحث می کند.


برای سفارش به شناسه @koroshariadad پیام دهید و یا به فروشگاه باشگاه شاهنامه پژوهان بروید. 
👇👇👇👇

https://shahnamehpajohan.ir/shop

@shahnamehpajohan
📢کارت های آشنایی با شخصیت های شاهنامه مجموعه ۲ عددی

160.000 تومان قیمت اصلی
قیمت با تخفیف 120.000 تومان

🔸کارت های شخصیت شاهنامه با هدف آشنایی هر چه بیشتر افراد با شخصیت ها ، داستان و رخداد های شاهنامه طراحی و تولید شده است. اطلاعات مندرج در این کارت ها از کتاب شاهنامه فردوسی نسخه مسکو و چاپ شده توسط انتشارات پگاه دانش استخراج شده است. مجموعه ۲ عددی آشنایی با شخصیت های شاهنامه حاوی ۲ بسته کارت ۱ و ۲ هستش ،  هر کدام از این بسته ها حاوی اطلاعات و تصاویر ۳۰ شخصیت از شخصیت‌های شاهنامه فردوسی است.

برای سفارش به شناسه @koroshariadad پیام دهید و یا به فروشگاه باشگاه شاهنامه پژوهان بروید. 
👇👇👇👇

https://shahnamehpajohan.ir/shop

@shahnamehpajohan
🔸نشست نخست امروز برگزار می شود

🏵سیمرغ نهاد با همکاری باشگاه شاهنامه پژوهان برگزار می کند :⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
💠 خوانش یادگار زریران
(ده نشست)
🎙آموزگار : امیر زمانی
🔸 پژوهشگر دکتری زبانشناسی تاریخی تطبیقی هند و اروپایی از دانشگاه لیدن هلند
🔲 #آنلاین، هر هفته یک نشست (هر نشست یک ساعت و نیم) ⁣⁣⁣⁣

🔹از چهارشنبه 3 امردادماه
۴ تا ۵.۳۰ پسین(عصر)

🌐بستر برگزاری به شکل #آنلاین در بستر گوگل میت
💎هزینه : 850 هزار تومان⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
☎️نام نویسی با شماره 09386278607 و یا پیام به شناسه @koroshariadad


@shahnamehpajohan
https://shahnamehpajohan.ir
2024/10/02 04:24:55
Back to Top
HTML Embed Code: