Telegram Web Link
🔴خاموشی

هجوم سه جانبه مسائل داخلی همراه با موقعیت خطیر منطقه ای در کنار فشار جهانی موجود خیلی وقت است «جان ایران» را در معرض هلاکت قرار داده است.

راستش را بخواهید اندک کورسوهای امید در وجودم حول «تغییر» و «چرخش» رسما دارد از بین می رود.

به تکاپوی نجات «جان ایران» هنگامی که برخی از این آقایان حاضر در انتخابات را از نزدیک دیدم،نتیجه ای حاصل نشد جز افزوده شدن بر بهت و حیرتم.
از هر طرف که رفتم جز حیرتم نیفزود!

براستی که بد کردند صاحبان امر و مملکت با این چینش انتخاباتی.

آخر بمب ساعتی در حال انفجار مسائل داخلی حول اقتصاد و کسری انرژی و بن بست تولید و...در کنار واقعیت‌های جنگ غزه«ترورهای بی امان سران حزب الله و موقعیت غزه» و احتمال جنگ بین لبنان و اسرائیل همراه با آتش زیر خاکستر بحران خودساخته هسته ای که هر آن امکان برافروخته شدن با«مکانسیم ماشه» را دارد،حقیقتا انسان ذو ابعادتری را برای ریاست جمهوری طلب می کرد.

📌برخی از این ۶نفر حاضر در این انتخابات حسب تفکری موهوم اساسا اعتقادی به هرم مسائل داخلی و منطقه ای و خارجی ایران ندارند.

بد ماجرا آن یکنفری هم که اعتقاد دارد با کلی گویی و عدم پرداخت دقیق،ورود لازم برای نمایش درک ابعاد مختلف و نشان دادن راه حل آنها را تاکنون انجام نداده است!

در نهایت قصه پر غصه ایران همین گونه پیش رود که همچنان می رود ما لاجرم شاهد دوره جدیدی از «تضعیف» جان ایران خواهیم بود!

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
سید هاشم فیروزی pinned «🔴خاموشی هجوم سه جانبه مسائل داخلی همراه با موقعیت خطیر منطقه ای در کنار فشار جهانی موجود خیلی وقت است «جان ایران» را در معرض هلاکت قرار داده است. راستش را بخواهید اندک کورسوهای امید در وجودم حول «تغییر» و «چرخش» رسما دارد از بین می رود. به تکاپوی نجات…»
سید هاشم فیروزی
🔴 شانس آخر استمرار امر شر در سطح جهانی حول برهم کنشی ایران روسیه اسرائیل و آمریکا یقینا باید خاتمه یابد.در غیر اینصورت امکان توسعه یافتن آن به دیگر کشورها در سطوح مختلف امری ملموس است. شاید کمی باورش سخت باشد اما بنظر من گامهای موثر در حل و فصل این آنارشیسم…
🔺جهان ناامن می‌شود؟!

زیرپوست جهان در گوشه و کنار آن تحولاتی معنادار و مهم در جریان است که می‌تواند بیانگر یک دوره گذار فکری و سیاسی خطرناک و زمینه‌ساز دستکم سطحی از آنارشیسم جهانی در آینده‌ نه چندان دور باشد.

در واقع گذشته، حال و آینده جهان محصول چند متغیر کلان متداخل و  متاثر از یکدیگر است؛ از تحولات داخلی کشورها به ویژه در قدرت‌های بزرگ گرفته تا روابط میان این کشورها، قدرت‌ها، منازعات و مناسبات بین المللی علی الخصوص میان قدرت‌های رقیب و متنازع. اگر از این  منظر بخواهیم چشم انداز تقریبی جهان کنونی را تصور کنیم، جا دارد به مجموعه تحولات سیاسی و اجتماعی داخلی به خصوص در کانون‌های قدرت جهان بسان یک زنجیره به هم پیوسته نگریست. البته این تحولات در دنیای غرب نظر به ماهیت متفاوت نظام‌های سیاسی و اجتماعی و وجود فرصت و بستری دموکراتیک برای ظهور و بروز، نمود بیشتری دارد.

تحولات سیاسی آمریکا و احتمال بازگشت ترامپ به قدرت، برآمدن قابل توجه راست افراطی در اروپا، رشد و قدرت گرفتن راست افراطی در قدرت نوظهور هند، ظهور رهبرانی چون  خاویر میِلی رئیس جمهور راست‌ افراطی در آرژانتین، فربه‌تر شدن اقتدارگرایی بلندپروازانه شی در چین، محکم‌‍تر شدن پوتینیسم در روسیه، شکست انقلاب‌های عربی و ظهور نسل جدید اقتدارگرایان در دنیای عرب، تداوم و تعمیق بحران دولت‌ملت‌ در خاورمیانه و... همه و همه تحولات داخلی سترگی هستند که در کانون‌های قدرت جهان اتفاق افتاده و می‌افتد و زمینه‌ساز یک واگرایی جهانی است.

در این میان، نتایج انتخابات اخیر پارلمان اروپا در 27 کشور عضو اتحادیه اروپا و برآمدن بی‌سابقه راست افراطی در این قاره به استثنای شمال آن سنجه مهمی است. هر چند میانه‌روها همچنان اکثریت پارلمان اروپا را به دست دارند، اما وضعیت شکننده‌ای خواهند داشت و حضور پررنگ‌تر راستگرایان افراطی در پارلمان اروپا روند تصمیم‌گیری درباره مسائل این قاره را با چالش‌های جدی مواجه خواهد کرد. کما این که قرار گرفتن راست افراطی در انتخابات پارلمانی اروپا در جایگاه نخست در فرانسه، ایتالیا و اتریش و جایگاه دوم در آلمان و هلند خود یک سونامی سیاسی است که می‌تواند آینده سیاسی تیره و تاری را برای قاره سبز رقم زند.

در کنار آن نیز نظم جهانی پسا جنگ سرد که متکی به نظام تک قطبی و ابرقدرتی آمریکاست، دچار اختلالٍ معطوف به سطحی از تزلزل در موازنه قوا شده است. علت آن هم یکی این است که آمریکا هر چند هنوز قدرت برتر دنیاست اما دیگر صفت بلا منازعی را یدک نمی‌کشد و دیگری ظهور قدرت‌های چالش‌آفرینی همچون چین است که هژمونی آمریکا را به چالش می‌کشد.

در این وضعیت که نظم کنونی متکی به هژمونی آمریکا ترک‌های جدی برداشته است، این کشور تلاش می‌کند آن‌ها را ترمیم و سد راه برآمدن بیشتر رقیب چینی و مزاحم روسی شود تا از برهم خوردن جدی موازنه‌های جهانی در جهت تغییر نظم کنونی جلوگیری کند؛ اما در این میان یکی از جدی‌ترین چالش‌های فراروی آمریکا برای حفظ نظم کنونی و بازسازی آن، مشکلات و چالش‌های درونی است؛ چه تحولات اجتماعی و سیاسی چه پیرسالاری در ساختار قدرت و لاغر شدن قابل توجه لیبرال دمکراسی. ریاست جمهوری ترامپ و بایدن و رقابت انتخاباتی دوبتره آن‌ها از عوارض این پیری سیستم سیاسی آمریکاست.

اما با وجود اختلال شدید و وضعیت فرسایشی که نظام بین‌الملل تک قطبی با آن مواجه است، عبور از این نظم به این سادگی نیست و برای جهان پرهزینه خواهد بود؛ از این جهت که اولا نه چین نه روسیه توانایی ایجاد نظم جهانی جایگزین را دارند و ثانیا سیاست‌های آمریکا برای مهار چین با هدف حفظ و تثبیت نظم کنونی نیز به احتمال زیاد در آینده وارد فازهای پرتنش و چالشی‌تر می‌شود. در چنین وضعیتی نیز وقتی موازنه‌های جهانی در مسیر تغییر قرار می‌گیرند، منازعات به ویژه در مناطق بحران‌خیز بالا می‌گیرد.

اما آنچه اختلال پیشگفته را تشدید و سرعت حرکت جهان در مسیر نوعی آنارشیسم بین‌المللی را بیشتر می‌کند، متزلزل شدن ساختارهای متعارف جهانی به ویژه در جنگ کنونی غزه است که آن هم محصول وضعیت استثنایی اسرائیل در سیاست خارجی آمریکاست. این ساختارها که در نهاد سازمان ملل عینیت دارد، با وجود نفوذ بالای آمریکا در آن، در عین حال نماد قسمی از قانونمداری، عقلانیت و خرد جهانی بوده که می‌توانست در جلوگیری از تکرار فجایعی چون جنگ‌های جهانی نقش آفرینی کند.

حال در چنین بستر مضطرب جهانی، بازگشت ترامپ به قدرت به عنوان یک متغیر پرپیامد می‌تواند موجب تسریع روندهای پیشگفته و حتی انفجار بحران‌های چند لایه به ویژه در خاورمیانه شود؛ خاورمیانه‌ای که پس از «طوفان الاقصی» و جنگ غزه وارد دوره سرنوشت‌سازی شده است.
در این وضع، کشورهایی که جبهه داخلی و اقتصادی قوی دارند، بهتر می‌توانند از تکانه‌های این گذار جهانی در امان باشند.

نویسنده: صابر گل عنبری

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴همگرایی توصیفی

جلیلی می گوید ایران چندصد سال عقب افتادگی دارد.
پزشکیان یک ماه حقوق قبل انقلاب را بیشتر از سه ماه حقوق پس از انقلاب می داند.
قاضی زاده با ارائه آمار وضعیت خانواده از بعد اجتماعی فرهنگی را مایوس کننده می داند.
قالیباف وضعیت صنعت با محوریت خودرو را متعلق به چند دهه پیش می خواند.
پورمحمدی قائل به آن است ما از نخبگان و متخصصین در عرصه حکمرانی هیچگاه استفاده نکردیم.
زاکانی معتقد است فقدان اطلاعات دقیق از احوالات جامعه و نبود برنامه ریزی موثر عامل مسائل فعلی کشور است.

📌اینها تنها تک گزاره هایی از این ۶ نفر بود و براستی خروجی تحلیل مضمون و گفتمان این ۶ کاندید ریاست جمهوری تا این جای کار چه تصویری از کشور پدید می آورد؟

🔸بیایید بپذیریم که ما شاهد یک همگرایی توصیفی بین نخبگان بیرونی و حاکمان درونی از هر حزب و جناحی هستیم که بعضا مورد وثوق ترین نفرات درون سیستم هستند.
همان همگرایی که به هنگام عبور از انتخابات تبدیل به واگرایی می شود و به هیچ شکل دوستان به زیر بار آن نمی روند.
و با ترسیم یک کشور فرضی و خیالی موهومات ذهنی خویش را بجای واقعیات حاکم بر کشور برای ملت فاکتور می کنند.

ایران زخمهای زیادی بر پیکر خویش دارد،خیلی زیاد.پس از همگرایی توصیفی و تبیینی راه نجات کشور رسیدن به راهکار و تجویز موثر است که القصه از درون سیستم امکانپذیر نیست.
باید تحولی نو در نظام حکمرانی با محوریت اهل علم بیرونی رقم بخورد.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
توییت اکانت منتسب به آیت‌الله جوادی آملی با انتشار قسمتی از بیانات ایشان در دیدار با مسعود پزشکیان نوشت:

«مساله حجاب با فشار حل نمی‌شود.»

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴کمدی تراژیک

سانسور بزرگ!

تاکنون از میان کاندیدها کسی با نگاه هولستیک پرداختی عمیق و جامع به مام میهن و دردهای فرزندانش نداشته است.

براستی چرا هیچکس دم از چرایی غرق شدن دارالعباد ایران(یزد) در شاخص فلاکت نمی زند؟
نفس های بشماره افتاده کولبران محصور در کوه های کردستان را چرا کسی نمی بیند؟
چرا سیستان و بلوچستان با محرومیتش مستقیم خطاب قرار نمی گیرد؟
ایلام و استضعافش و رتبه های جهانی او در خودکشی چرا محل بحث نیست؟
چرا کسی زاگرس نشینان را خطاب قرار نمی دهد،همان جا که محرومیت از دهانه کوههایش فوران می کند؟
لبهای تشنه قم و خراسان و صورت پر گرد و غبارشان چرا در سخنان هیچکس دیده و شنیده نمی شود؟
مسئله پاندمی مهاجران غیرقانونی افتاده به جان کل ایران چطور؟

🛑در عمل گویی انگار ما در حال تماشای یک کمدی تراژیک هستیم.همچنان پس از چندین دوره حضور برخی از این نفرات در انتخابات ها فقدان مشاهده یک اطلس جامع و کلی از ایران و آسیبهایش و ایران و فرصتهایش خیلی دردآور است خیلی!

براستی که چه بد اوضاع و احوالیست!

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴کشور دوست و برادر

هنگامی که گوشی های شیائومی متعلق به کشور دوست و برادر چین در آپدیت جدید هوش مصنوعی خود در برخی برنامه ها Iran را برسمیت نمی شناسد در حالیکه دیگر کشور دوست و برادر ما یعنی Afghanistan را برسمیت می شناسد یعنی یک جای کار نه بلکه دیگر کل کار دارد می لنگد.

علی ای حال صحنه کشور در مقام توصیف و تبیین اظهر من الشمس است.جدای از آنکه چه کسی می آید و چه کسی نمی آید ای کاش درد و رنج تحمیلی به ملت ذیل تحریمها در اولویت اقدامات نفر بعد باشد.

خسته شدیم،یعنی از خستگی تکرار توصیف و تبیین کشور والله خسته شدیم.کشور برای خودتان لیکن در مقام تجویز و تغییر کاری بکنید.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
Forwarded from دیدن
🔻1 سال و 4 ماه پر تلاطم پیش روی ایران

✍️سیامک مهاجری

در بحبوحه فضای انتخابات ریاست جمهوری، خبر مهم و سرنوشت‌سازِ نامه سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه به شورای امنیت سازمان ملل متحد چندان مورد توجه واقع نشد. این نامه، ایران را به نقض برجام متهم می‌کرد. اما اهمیت این نامه چیست و چرا باید آن را جدی گرفت؟

📍در آستانه پایان قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت

طبق بند هشتم قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل، در تاریخ ۲۶ مهر ۱۴۰۴ که دهمین سال تصویب برجام است، همه تحریم‌های بند ۴۱ منشور ملل متحد و خطرات ناشی از این قطعنامه که موضوعی جداگانه است،ملغی و کلیه قطعنامه های 2224،1929،1835،1803،1747،1737 و 1696 که هدیه کسانی بود که تحریم‎ها را ورق‎ پاره‎ای بیش نمی‎دانستند این بار برای همیشه لغو و غیرقابل اجرا می شوند.

📍اهمیت بند ۱۱ و 12 قطعنامه ۲۲۳۱

با این حال، بر اساس بند ۱۱ قطعنامه ۲۲۳۱، هر یک از کشورهای مذاکره‌کننده در ۵+۱ می‌توانند در صورت تشخیص نقض برجام توسط ایران، پرونده ایران را به شورای امنیت ارجاع دهند. به این صورت که پس از رای‌گیری، همه تحریم‌ها به وضعیت پیش از برجام بازگردانده می‌شود. اما این همه ماجرا نیست؛ آنچه بیشتر مایه تاسف و نگرانی است، بند ۱۲ این قطعنامه است که بر اساس آن هیچ یک از کشورهای عضو نمی‌توانند آن را وتو کنند و برای بازگرداندن تحریم‌ها تنها به رای اکثریت نیاز خواهند داشت. به نظر می‎رسد کشورهای غربی به خوبی در حال سو استفاده از فرصت فضای انتخاباتی در کشور و فقدان رئیس‎جمهور و وزیر خارجه برای پیشبرد اهدافشان هستند.

بنابراین، اگر ایران دوباره تحت ماده ۴۱ یا فصل هفتم منشور ملل متحد قرار گیرد، تنها یک قدم تا تهدید نظامی فاصله خواهد داشت. به عبارت دیگر، در صورتی که کشوری تحت ماده ۴۲ منشور ملل متحد قرار گیرد، کشورهای عضو می‌توانند از گزینه نظامی نیز استفاده کنند، حتی اگر احتمال چنین اقدامی پس از نمایش بازدارندگی ایران دور از ذهن و توان طرف مقابل باشد، اما بازگشت تحریم‎های بند 41 عملا عمده فعالیت‎های اقتصادی، علمی و فناوری را با مشکلات جدی روبرو خواهد کرد.

📍فرصت آنها برای تحریم و فرصت ما برای تصمیم

اکنون کشورهای ۵+۱ (به‌جز آمریکا) تنها ۴۹۰ روز فرصت دارند تا از خاتمه قطعنامه و تهدیدات آن جلوگیری کنند، در نتیجه ایران در این 1 سال و 4 ماه در عرصه دیپلماسی روزهای سختی را پیش رو خواهد داشت و باید بسیار هوشمندانه در قبال آن عمل کند.
طبیعتا در این میان نتیجه انتخابات ریاست جمهوری نیز می‎تواند حائز اهمیت باشد، بی‎آنکه بخواهیم با استناد به این گزارش و استراتژیِ هراس افکنی کسی را ناچار به شرکت در انتخابات کنیم، اما دور از ذهن نیست که برخی از نامزدهای این دوره در صورت پیروزی، می‎توانند بنزینی بر آتش حوادثی باشند که کشور در 490 روز آینده با آن دست به گریبان خواهد بود. شاید آنچه اینک ما در اختیار داریم فرصتی هر چند نامطلوب باشد، اما آنچه بعد از انتخابات پیش روی ماست، قطعا تهدیدی است که در صورت تحقق تبعات آن می‎تواند به صورت مستقیم در زندگی تک تک مردم دخیل باشد.
به دیدن بیا @Boof60
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴در دوره «موتور جت»،عده ای هنوز به کار با موتور «بخار» افتخار می‌کنند!

نبود عقلانیت در کشور برای عبور از مسائل خودخواسته کار را بجایی می رساند که عده ای بجای تعویض موتور بخار پیشرانه کشور با موتورهای جدید در پی جوش آوردن آب در دمای 70درجه باشند.

خوب طبیعیست که دیگر نمی شود...

تحلیل رضا امیرخانی از شرایط فعلی و آتی کشور

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴so boring

تا اینجای کار که تنها بخش دوم برنامه مناظره اقتصادی تمام شده ترجیحم بر خوابیدن است و سپردن تلویزیون به فرزندم امیرعباس برای تماشا مسابقات یورو. آنچه مشخص است خود این آقایان کاندید هم دیگر شور و شوق خاصی بجهت توصیف و تبیین وضعیت کشور ندارند.
خیلی وقت است روی سخن من با مخاطبین خویش این است:
ما دیگر در مقام توصیف و تبیین وضع موجود ایران سخن جدیدی نداریم.
مسئله اکنون بر سر تجویز و تغییر است.
همه همه چیز را می دانند.

وجود کلید واژه پرتکرار «مردم» با پسوند «باور نمی کنند» در سخنان همه نامزدها نکته جالب و بدیع این مناظره تاکنون است.

علی ای حال کلی گویی های نشات گرفته از ضعف دانشی و مهارتی در کنار نبود رقابت واقعی در بین عمده این نفرات در کنار تاخیر در شروع مناظرات با اجرای آن سه مجری ابتدایی تا این لحظه کار نه تنها ارزش افزوده خاصی نداشته،بلکه عامل کاهش مشارکت نیز بوده است!

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴اندر ستایش خوابیدن

تنها پس از پایان بخش دوم برنامه مناظره اقتصادی ترجیح را بر خوابیدن دانستم و سپردن عنان تلویزیون به فرزندم امیرعباس برای تماشای مسابقات یورو که حقیقتا خیلی با کیفیت است.

امیرعباس ناآگاه از انگیزه درونی من بجهت رعایت عدالت گهگاه شبکه را عوض می کرد و با این ادبیات برای من گزارشگری می کرد:

بابا فلانی خوب حرف زد.

من نیز با نجوایی رو به خاموشی به او می گفتم:

خوابم میاد بابا بزن فوتبالت نگاه کن!

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴حقیقت، قربانی واقعیت

میرحسین ظریف

در تاریخ سینما، فیلم های متعددی با موضوع سفر در زمان ساخته شده است که عنوان جدیدترینِ آن ها، «مناظره اول» بود که به مناسبت عید قربان پخش شد!
ولی خب، خیلی تناسبی با عید نداشت؛ چون تراژدی بود! روایت تراژدی چهره هایی که قرار است نفر اول گره گشایی، روزنه گشایی، کارگشایی و هر گشایش دیگری در [زندگی] مردم باشند، ولی خب کمی دیر به دنیا آمده اند و اصلا تحولات و مسائل چند بعدی جهان جدید و ایران جدید و تطّور شناختی اکثریت مردمان امروز ایران را یا نمی بینند یا بلد نیستند که ببینند.
گویی کشور فریز شده و برگشته بود به سی چهل سال قبل. کاندیداهایی که یا در نقش های قبلی خود مانده بودند یا نقش جدید را در این شوی تلویزیونی بد ایفا می کردند.

شاید اگر طی این چند دهه به بطن معنای آیات و روایات و عبادات و مناسک بیشتر از متن آن توجه می شد،امروز با چنین سرگشتگی گله واری در انتخاب روبرو نبودیم. در زمانه ای که واژه ها و نمادها در حال تهی شدن از معنا هستند، ما همچنان می خواهیم با صورتبندی های سابق و مفاهیم کهنه و فرسوده رای و نظر مردم فِسرده را به خود جلب و جذب کنیم.

مردمان ایران امروز با یک خودآگاهی و فهم شاید ناخواسته از پی رنجی که برده اند، روبرو شده اند. و دیگر نمی توان برای آن ها فیلم بازی کرد. آن ها که قرار بود قربانی خالص سازی و یکدست سازی شوند، در آزمون رنج و سختی پیروز شده اند و حال، خدا به آن ها «اختیار» داده است و ان شاء الله در آزمون «انتخاب» هم پیروز می شوند.

انتخاب هایی که منحصر به 8 تیر نخواهد بود و حتی رای های تکلیفی و «جبر»ی را نیز به جبر زمانه و تغییر نسل همراه خود خواهند کرد و طی دهه های آینده، دولت ها و دولتمردهایی روی کار خواهند آورد که همزبان و همزمان با مردم زندگی و برنامه ریزی و اقدام کنند.

ولی ما در این انتخابات و سایر انتخاب های پیش رو، باید به نیابت از آیندگان رای دهیم و به صورتگران سیاسی بگوییم شما که دست «راست» و «چپ» خود را نمی شناسید، نمی توانید به جای من انتخاب کنید و اختیار را از من سلب کنید.من خشم خود را از تندروی ها و کندروی ها و فرصت سوزی های گذشته فرو می خورم و خودم را در محضر خدا می شکنم و قربانی می کنم تا همچنان امید زنده بماند.تا نشان دهم جمهور نفس می کشد. من به آن حد از آگاهی رسیده ام که تحت تاثیر منافع خود و همفکرانم یا تخریب یکی و تعریف و تمجید از دیگری در شبکه های اجتماعی، به رای نیابتی و امانتی آیندگان خیانت نکنم.این بار آرمانگرایی ایدئولوژی زده ها، روشنفکربازی غرب زده ها و گشنه بازی گرسنگان قدرت و ثروت، رای مرا تحت تاثیر قرار نمی دهد. می دانم که راهی بس دراز در پیش است و با سوخت و خودروی فعلی هم نمی توان سرعت گرفت.
باید از صبر و صلات کمک گرفت و با برنامه و کار کارشناسی، آهسته و پیوسته پیش رفت.
پس من برای «امروز»، حقیقت را قربانی واقعیت می کنم و به یک مرد واقعی رای می دهم.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
شستشو

برنامه میزگرد سیاسی امروز با حضور دکتر ظریف هرآنچه از مناظره بدهضم دیشب باقی مانده بود را شستشو داد رفت.

عرصه رقابت در سطح ریاست جمهوری کانون جدی جدال و تضاربهای دانشی و ایده ای بین گفتمانهای مختلف فکریست و نه بستر ایجاد مناظرات و برنامه های دانشجویی برای سران!

صرف نظاره تضارب اندیشه های قدرتمند جدای از تایید یا رد آنها برای هر مخاطبی قطعا لذت بخش است.
حال آنکه مسئله انسداد در سیاست خارجه بعنوان ام المسائل ایران چند دهه گذشته قطعا محل پرسش جامعه ایرانی نیز می باشد.
و این جامعه بدور از عملیات روانی سنگین در حال وقوع بجهت تشتت و انحراف در افکارش نیازمند شنیدن ایده ها و آرای مختلف است تا بتواند حول این کلان مسئله دست به انتخاب بزند.

📌در جهانبینی اجتماعی سیاسی و اقتصادی بنده تا مسئله انسداد سیاست خارجه کشور حل نشود هرآنکس هرآنچه برای حل مسائل کشور می سراید یاوه ای بیش نیست.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
الگویی بنام چین نو

(اندر ستایش سیاست تنش زدای چین)

🌎 شی: آمریکا چین را تحریک به حمله به تایوان می‌کند؛ در دام نمی‌افتم.

@US_REVIEW
🔹 فایننشال تایمز
🌿 شی جین پینگ، آمریکا را به تلاش در جهت به اشتباه انداختن چین برای انجام حمله به تایوان متهم کرد و گفت که کشورش در این دام نمی‌افتد.

🌿 روزنامه فایننشال تایمز ضمن اعلام این مطلب در گزارشی یادآور شد که رهبر چین این اتهام را آوریل سال گذشته در دیدار با اورزولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اروپا مطرح کرده بوده است.

🌿 یک منبع آگاه به فایننشال تایمز گفته است که شی همان موقع مسئولان کشورش را نسبت به این هشدار آگاه کرده اما برای نخستین بار، در دیدارِ رئیس کمیسیون اروپا آن را با یک رهبر خارجی در میان گذاشته بود.

🌿 طبق بیانیه مطبوعاتی که همزمان با آن نشست منتشر شد، شی در دیدار با اورزولا فن در لاین، گفته بود که تایوان در بطن و کانون اصلی منافع کشورش قرار دارد.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
کسانی که تا دیروز شاخ‌وشانه می‌کشیدند و در برابر زنان و دختران این جامعه رجزخوانی می‌کردند و داعیه ارزش‌ها را داشتند و صریحاً از برخورد با زنان صحبت می‌کردند، اکنون که نیاز به رای آنان دارند تکذیب می‌کنند و به فهم مخاطبان توهین می‌کنند و از خود تصویری وارونه به نمایش می‌گذارند.

هم میهن
@kherad_jensi
بازگشت به زندگی

[تحریمهای] شعب ابی طالب در صدر اسلام، ۳ سال طول کشید نه ۴۰ سال!
‏ضمن اینکه پیامبر، اصحاب آن حضرت و همه مردم در تحریم، گرسنگی و انواع سختی ها قرار داشتند؛ نه مثل حالا که قاطبه مردم در شعب ابی طالب قرار دارند اما عموم مسـٔولین و خانواده های آنها، مدافعان تحریم و کاسبان تحریم در قلعه های امن، در ناز و نعمت زندگی می کنند و از مردم انتظار دارند تا ابد در شرایط سخت زندگی کنند.(مسعود پزشکیان)

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
📣 دانشگاه شهید بهشتی برگزار میکند:

🛑 دومین دوره جامع
تربیت مشاور و درمانگر جنسی 

مدت: ۱۰۰ ساعت

👨🏻‍🏫مدرس:
📍دکتر سید علی اذین
- متخصص پزشکی اجتماعی
- فلوشیپ پزشکی جنسی و #سایکوسکسولوژیست
- دانشیار پژوهشگاه ابن سینا

💎مزایای دوره تربیت #سکس_تراپیست :
📍مدرک ۲ زبانه از دانشکده روانشناسی #دانشگاه_شهیدبهشتی
📍سرفصل های جامع و کاربردی
📍ارائه فایل صوتی جلسات
📍امکان بازبینی افلاین
📍انجام پروژه های کلاسی
📍ارائه کیس و نمونه های واقعی
📍امکان تعامل بلندمدت آنلاین با استاد پس از دوره
---------------------
جهت مشاوره رایگان و دریافت سرفصل ها:
📱http://wa.me/989305770249
    🆔 @homaa_admin
📞 02122407090 - 09305770249
🆔تلگرام :
@homa_center1
🆔اینستاگرام :
instagram.com/homa.center

@DrAzinClinic
🔴سرخوردگی و فوران خشم

حالا شما تصور کن هنگامی که یک تسهیلگر اجتماعی که القصه استاد باسواد دانشگاه هم هست، اینگونه در برابر هجمه نامودبانه زرورق پیچ شده بهم می ریزد و کنترل خویش را از دست می دهد،وضعیت روانی جامعه چگونه است؟

حتما مداخله آقای اسفندیاری بعنوان کارشناس دارای سوگیری خطا و اشتباه بود،لیکن ای کاش دکتر فاضلی هم برنامه را ترک نمی کرد.

اما خوب حقیقتا همه ما انسانیم و گاهی حجم فشارها چنان غیرقابل تحمل می شوند که انسان کنترلی بر رفتار خویش نمی تواند داشته باشد.

براستی جامعه ای که استاد دانشگاه باسواد و فرهیخته آن از سر خشم ماحصل سرخوردگی اینگونه عنان از کف می دهد جامعه ترسناکیست!

صدا و سیما که عادت برنامه سازی در فضای آزاد و چالشی را ندارد،با کم صبری و بی طاقتی ماحصل نگاه تمامیت خواهانه کاری با دکتر محمد فاضلی کرد که قطعا عددی به سبد آرا دکتر پزشکیان اضافه شد.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴چرایی چرخش از زاویه نزدیک

پیرامون چرایی ضرورت #چرخش اجباری دست فرمان کلی کشور در دو پاشنه داخلی و خارجی تاکنون زیاد نوشته ام.

فوران خشم دکتر محمد فاضلی بعنوان استقرایی از وضعیت کلی جامعه و اقدام دولت کانادا در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران تنها نوک کوه یخ حوادث درونی و بیرونی در پیش است.

کشور نچرخد بنا بر ده ها علت درونی و بیرونی ما شاهد سیلی از خشونت خواهیم بود.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
2024/06/29 04:33:19
Back to Top
HTML Embed Code: