Telegram Web Link
کمپانی خودروسازی اینفینیتی این خودرو برقی زیبارو که تا حدودی شبیه تسلا سایبرتراک هست رو همراه با هوش مصنوعی تولید کرده!

یکی از کارهایی که هوش مصنوعی این خودرو میکنه اینه که بلافاصله بعد از ورود به پارکینگ یک جاپارک خالی پیدا میکنه، یا بررسی میکنه تا متوجه بشه که حس و حال راننده تو چه شرایطی هست، بعدش شرایط داخلی و رانندگی خودرو رو تغییر میده، مثلا تصمیم میگیره که راننده رانندگی بکنه یا خودش برونه :))

همه اینارو گفتم تا برسم به اینجا که اینفینیتی یک شرکت خودروسازی ژاپنیه ولی مدیر عاملش یک ایرانی به نام پیمان کارگر هستش👌
@w_worg

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴جامعه خواران

از آنجایی که تاریخ دنده عقب ندارد.امروز هنگامه خوشحالی جامعه ایران در کالبد یک «من» جمعیست.

تئورسینهای اتاق گاز ایران یا همان «جامعه خواران» و «کشور تکه تکه کن» های سنگر گرفته در پشت این دولت که در زمان حیات رئیس جمهور فقید تا توانستند سرمایه اجتماعی او را به یغما بردند،حالا بدنبال کالبدی تازه برای ادامه حیات و جامعه خواری خویش هستند.هرچند به توفیق خداوند اینها دیگر کمر راست نخواهند کرد.

گفتمان منحط ضدیت با اجتماع به عون الله فرو‌خواهد پاشید.

آری:
آنکس که اسب داشت غبارش فرونشست
گرد سم مرکب شما نیز بگذرد

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔹کاندیداهای محترم برای حاکمیت بی‌استثنای قانون و احترام به حقوق #تمامی ملت ایران، بدون لکنت زبان، توانایی دارند؟
به منظور بازگشت مرجعیت نخبگان و شایسته گزینی، شجاعت لازم را دارند؟

#حقوق_و_آزادی‌های_اجتماعی


🔗ایکس
🔗ویراستی


🔗پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴این نیز گذشت

دوستان جوان مومن حزب اللهی اقتصاد خوانده و نخوانده ی عمدتا امام صادقی آنچه با بورس و سرمایه ملت در این دولت کردید که تا آخرین لحظات حضورتان نیز ادامه دارد، در تارک تاریخ ثبت خواهد شد.

۴۰۰میلیارد دلار را به ۱۴۰ میلیارد دلار رساندید و با بحران سازی بی امان نفس ملت را بریدید و ملتی را کریپتو باز و همبستر همستر کردید.

بد کردید،لیکن این نیز گذشت.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«تمایل زنان به تغییر هویت جنسیتی یا نقش جنسیتی؟»

سیدهاشم فیروزی

تمایز بین هویت جنسیتی و نقش جنسیتی نکته مهمی است که عدم توجه بدان می تواند رهزن تحلیل و نقد علمی باشد.

تفاوت فاحش در سطوح آزادی های اجتماعی و اختیارات فردی بین مردان و زنان در تمامی جهان (به خصوص در جوامع شرقی) سطوحی از خود بیزاری جنسیتی در بین زنان را بدنبال داشته.

این《خود بیزاری》گاها در ضمیر ناخودآگاه فرد مدفون است و تنها در چنین برهه هایی که او وادار به تفکر و پاسخ می گردد بدان آگاه می شود.

نکته ظریف و قابل تامل در این بین پاسخ‌های مردان در این ویدئو است که هیچکدام تمایلی به تعویض نقش جنسیتی نداشتند!

تمایل زنان بجهت تغییر جنسیت خاستگاه زیستی و ذاتی حول نفی زنانگی (هویت جنسیتی) آنها ندارد بلکه مسئله آنها دستیابی به《امتیازات جنسیت مردانه》است که در مفهوم «نقش جنسیتی» صورت‌بندی می شود.

♨️از همین رو ضرورت پرداخت به «عدالت جنسیتی» و تسهیل زمینه زیست اجتماعی زنانه در همه عرصه‌ها برای سیاستگذاران باید امری قابل توجه و مهم باشد.

@kherad_jensi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴خانواده از هم پاشیده

سیدهاشم فیروزی

براستی که خانواده از هم پاشیده نظام عاطفی و روانی تک نفرات درون خود را ویران می کند.اگرچه در موارد متعدد طلاق یکی از دلایل پدید آیی خانواده از هم پاشیده است،اما طلاق خود معلول علتهایی دیگر است.
(خانواده از هم پاشیده الزاما تنها با طلاق پدید نمی آید)

در این پرونده اعتیاد پدر آن هم از نوع مخرب و ویرانگر صنعتی قطعا نقش اصلی را در جدایی والدین و در نتیجه تجاوز پدر به دختر بازی می کند.

در خانواده از هم پاشیده و در غیاب ساز و کارهای حمایتی و نظارتی عاطفی و رفتاری دختر نوجوان با پسرهای متعدد در ارتباط است و همین عامل تصمیم‌گیری و راهنمایی اشتباه توسط او می شود.

حال اما بگذارید سمت و سوی فلش را کمی بسوی جامعه و ساختار نیز بگیریم!

براستی ساز و کار حمایت دولتی آسان و موثر از این بچه ها چیست؟
ای کاش عده ای در پاسخ به من ۱۲۳ را مطرح نکنند که از ابعاد مختلف آن آگاهی مکفی دارم!

چرا در فضای فرهنگ عرفی ما شرح و بیان تجاوز توسط قربانی برای درخواست کمک و یا حتی تخلیه روانی اینگونه سنگین و حتی تقبیح شده است که چاره ای از جنایت برای فرد باقی نمی گذارد؟

https://www.tg-me.com/kherad_jensi
بلایی که با بورس بر سر ملت آوردند از جاهای مختلف بیرون زده است،یکی از سوراخهایش همین داستان نات کوین و همستر بازی تلگرامی است.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💬پرنده‌ی «کوکو»

▫️پرنده‌هایی که لانه نمیسازن و تخمهاشون رو تو لونه‌ی پرنده‌های دیگه میذارن و جوجه‌ها بعد از دنیا اومدن، خواهرها و برادران ناتنی خودشون رو میکشن.
پدر و مادر هم متوجه نمیشن این جوجه‌ی خودشون نیست و بزرگش میکنن.

▫️اما جدیدا محققین متوجه شدن بعضی پرنده‌‌ها استراتژی انگلی کوکو رو فهمیدن و اگه ببینن تخم کوکو تو لانه ست، از لونه پرتش میکنن بیرون و زندگی جوجه‌هاشون رو نجات میدن!

از کجا به این شعور رسیدن؟
🤷🏻 نمی‌دونیم!
باید دید فرگشت در ادامه چه ترفندی به کوکو یاد میده و از این به بعد چجوری میتونه گونه‌ی خودشو نجات بده؟

Hirkan

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔸«قله» کجاست؟

نیسان، غول خودروسازی ژاپن اعلام کرد که سرمایه‌گذاری برای فناوری جدید موتورهای درون‌سوز بنزینی تقریباً به پایان رسیده و گذار از خودروهای معمولی به مدل‌های تمام الکتریکی را از طریق فناوری e-Power نیسان انجام می‌دهد. این فناوری،مجموعه هیبریدی غیرمتعارفی است که در آن، موتور احتراقی به‌عنوان ژنراتور برای شارژ باتری عمل می‌کند و چرخ‌ها را مستقیما به حرکت درنمی‌آورد.

نیسان می‌خواهد برای بهینه کردن مصرف سوخت در این خودروهای هیبریدی، بازده حرارتی موتور درون‌سوز (احتراقی) را تا ۵۰ درصد افزایش دهد. این خودروساز چندین سال است که روی این فناوری کار می‌کند و در اوایل سال ۲۰۲۱ اعلام کرد که نمونه اولیه e-Power در طول آزمایش‌ها به موفقیت دست‌یافته است.

تویوتا، مزدا و سوبارو بر این باورند که با تغییر موتورهای درون‌سوز (احتراق داخلی) می‌توان آن‌ها را با سوخت‌های تقریباً بی‌کربن نجات داد. هوندا نیز از سال ۲۰۴۰ می‌خواهد در تمام بازارهای اصلی (ازجمله آمریکای شمالی) به برندی صرفاً الکتریکی تبدیل شود.

امیرمسعود عابدین

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
خرما شکلاتی مغزدارمون رو چهارمین باره که داریم در طول دو ماه شارژ می کنیم 🤌🏼
برای معرفی محصول، هایلایت «خرما شکلاتی تحفه» رو حتما ببینید 🍬

🌴خرما شکلاتی کیلویی 295 T
[هزينه ها به تاريخ خردادماه ١٤٠٣]

ثبت سفارش از طریق دایرکت اینستاگرم و آی دی تلگرام @Sahoyoung
📦ارسال به تهران و شهرستان ها

🌐 اینستاگرام ما: https://www.instagram.com/qahvecci?igsh=NmxvaGFuMmQxc2Q5
🔴آه و نفرین

بی نسبت و بی تفاوت با درد و رنج مردم و جاهل به مسائل کشور برخی متمولین بظاهر مذهبی از نوع النگو بدست از مچ تا آرنج که سالی یک سفر خارجی و چند سفر داخلی می روند و الگوی پوششان نیز کمی بروزتر شده و چادر را هم کنار گذاشته اند دم از گزینه اصلح و نگاه به توپخانه دشمن می زنند!
مرادشان عدم تغییر در وضع موجود است.

حقیقتا با خود نزاعی دارم.مانده ام از خدا بخواهم چرخ زمانه اینها را هم به آه و نفرین ملت دربند، گرفتار مصائب یک زندگی معمولی همچون کرایه خانه و معیشت بکند یا خیر؟

آخر تجربه زیسته لاکردار فهم و رفتار انسان را تغییر می دهد.این ها درد نکشیده اند و از وضعیت اقتصاد بدوی تورمی موجود ذی نفع هستند.زمین و خانه ای داشته اند و هی آن را ارتقاء داده اند.شکم و زیرشکمهاشان به راه و از سواد و دانش هم بی بهره حال ملت گرسنه و یا جوان باسواد را نمی فهمند.

فلذا با همرنگی اجتماعی در جستجوی معنا گرفتار در مارپیچ «ایتا» می شوند و نمک بر زخم ملت می پاشند.

علی ای حال ما شاهد آخرین فرصت چرخش نرم ایران هستیم.مثلث حاکمان ، ملت و کاندیدها اگر بصورت همزمان در تایید صلاحیت ها، انتخاب معقول، و حل مسائل ایران بهنجاری نداشته باشند سیل ایران را خواهد برد.

به دوستان و خانواده خود بگویید ایران سه مسئله حیاتی دارد که باید حل شود:

اول سیاست خارجه با محوریت برجام(گشایش اقتصادی)
دوم سیاست داخلی با محوریت وفاق ملی(گشایش سیاسی)
سوم فرهنگی اجتماعی با محوریت آزادی های معقول اجتماعی(گشایش اجتماعی)

📌این انبوه سرمایه انباشت شده از درد و رنج ملت اگر بخواهد برای آن بخش از جامعه متمول بظاهر متدین نیز باقی بماند و لذتش را ببرند، سه مسئله بالا باید حل شود.
ای کاش این ها را می دانستید که بر شاخه نشسته اید و بن می برید...

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔸عالم عاقل

دم زدن از مفهومی بنام «تجربه» آنهم از نوع «جهانی» توسط یک روحانی سطح بالا خیلی امر ملموسی نیست.لیکن حسب شناخت بنده آیت الله عاملی فردی دنیادیده، باسواد و دارای صراحت کلام است.
از نزدیکان ایشان شنیده ام به دو زبان خارجی هم گویا مسلط است.اساسا جنس سخنان این آقا با دیگر حضرات در عالم هپروت توفیر دارد.

🔹آیت الله عاملی:
اینکه ۸۰ نفر نامزد ریاست جمهوری شود و ثبت نام نماید از یک جهت خوب است هر فردی که خود را لایق اداره کشور می‌داند وارد این عرصه و رقابت می‌شود اما این سبک در دنیا مرسوم نیست.

🔹دنیا ما را رمی به ابتدائیت در دموکراسی می کند و حتی گاهی استهزاء می کند و بلکه در داخل کشور خود انقلابی ها انتقاد می کنند.

🔹 تجربه جهانی می‌گوید آنچه را که شورای نگهبان انجام می‌دهد می‌توان با تعبیه یک سیستم پیشرفته که حق هیچ کسی ضایع نشود و نخبه‌ها بالا بیایند انجام داد

🔹در نتیجه از اول هر شخص عادی یا هر بوالهوسی نمی‌تواند ثبت نام نماید در جایی که می‌توانیم با علمیت و با استفاده از تجربه جهانی مشکل را حل کنیم چرا بی جا و بی‌جهت برای کشور هزینه درست می‌کنیم؟

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
بحرانهای خاموش

✍🏻 احمد زیدآبادی

🔹از خنکای فروردین امسال، بهره‌ای به شهداد نرسیده بود. گرمای نامطبوع، مسافران نوروزی را آزار می‌داد. گرما تنها مسئلۀ ناراحت‌کننده نبود. دل‌آزارتر از آن، چند پسربچه با چهره‌های آفتاب‌سوخته و سرهای تراشیده در پیاده‌رو خیابان اصلی شهر دور هم جمع شده بودند و از غریبه‌ها طلبِ عیدی می‌کردند.

🔹به نرمی و مهربانی به آنها گفتم که کارشان درست نیست اما به جای آنکه قانع شوند بر اصرار خود افزودند.

نهایتاً دادن عیدی را به دادن پاسخ صحیح به پرسش‌هایم مشروط کردم و از آنها پرسیدم؛ شهداد چقدر جمعیت دارد؟

🔹پسری که از رفقایش کمی بزرگ‌تر بود بلافاصله پاسخ داد: چهار میلیارد نفر! وقتی تعجبم را دید، پاسخش را عوض کرد و گفت؛ سه میلیارد نفر! رو به رفقایش کردم تا جواب منطقی‌تری بشنوم. آنها هم عدد ده میلیون و دو میلیون را مطرح کردند.

🔹پرسیدم مگر مدرسه نمی‌روند؟ گفتند همگی مدرسه‌رو هستند و در کلاس ششم دبستان درس می‌خوانند. به آنها توضیح دادم که شهرشان بیش از ۲۴هزار نفر جمعیت ندارد. علاقه‌ای به دانستن این نکته نشان ندادند. انگار میلیارد و میلیون و هزار برای‌شان علی‌السویه می‌نمود.

🔹پرسش دومم دربارۀ شهرهای مختلف استان کرمان بود. متوجه پرسش نشدند. به ناچار توضیح دادم که هر استانی دارای چند شهرستان است و استان کرمان هم مثل دیگر استان‌ها از چند شهرستان تشکیل شده است. از آنها خواستم که چند شهر در استان کرمان را اسم ببرند. یکی از آنها با اشتیاق گفت: «اندوهجرد» که نام آبادی کوچکی در همان حوالی است.

🔹دیگری گفت: «سلسبیل» که این هم اسم محله‌ای در کرمان است. یکی هم گفت: «نهبندان» که شهری در خراسان جنوبی است و مسیر آن از جنوب کشور از شهداد می‌گذرد. مجبور به توضیح بیشتر شدم و از آنها پرسیدم که آیا اسم انار، شهر بابک، سیرجان، رفسنجان، زرند، راور، کوهبنان، جیرفت، بافت، بم، کهنوج و یا حتی ماهان و سیرچ را نشنیده‌اند؟ نشنیده بودند. فقط یکی از آنها گفت که اسم بم و ماهان و سیرچ به نظرش آشنا می‌آید. سیرچ زادگاه استاد هوشنگ مرادی‌کرمانی در ۴۰ کیلومتری جنوب شهداد در منطقه‌ای کوهستانی واقع است. در ورودی این شهر عکس بزرگی از استاد نصب کرده‌اند.

🔹شهداد در حاشیۀ غربی کویرلوت، عمدتاً به کلوت‌هایش معروف است. این کلوت‌ها که ظاهراً از وزش بی‌امان باد بر سطح زمین سربرآورده‌اند، در فصول معتدل، شمار زیادی از گردشگران داخلی و خارجی را به سوی خود می‌کشند. اقلیم شهداد مشابه طبس است. گرچه در تابستان از آسمانش آتش می‌بارد، اما درختان نخل و نارنج آن در اسفند و فروردین، جلوه‌ای زیبا و جذاب و بوی خوشی به شهر می‌بخشند. مردمش نیز مانند مردم طبس، خوشرو و خوش‌اخلاق و زحمتکش‌اند.

🔹با این اوصاف، طلبِ عیدی چند دانش‌آموز شهدادی از مسافران به اندازۀ کافی دردآور بود، اما سطح دانش آنها صدای زنگ ورشکستگی کامل آموزش و پرورش را در این کشور به آسمان می‌رساند.

🔹وقتی یک دانش‌آموز کلاش ششم هیچ درک منطقی از عدد و رقم و هیچ آشنایی با استانِ محل سکونت خود نداشته باشد، پس در مدرسه چه آموزشی می‌بیند؟

📌ادامه و متن کامل را اینجا ببینید

@hammihanonline

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
بالاتر از سیاهی هم رنگی هست!

1⃣خاطرات ویکتور امیل فرانکل پدر علم معنادرمانی از دوران اسارتش در اردوگاه کار اجباری آشویتز در آلمان نازی در کتاب جمع و جور «انسان در جستجوی معنا» راهنمای خوبی برای درک بهتر وضعیت امروز است.

فرانکل معتقد است همانگونه که زندگی دارای معناست.رنج ها نیز معنا پذیرند.رنج قسمت جدایی ناپذیر زندگی است و راه فراری نیز از آن وجود ندارد.

📌شرایط غیرقابل تحمل و شکست‌های پیاپی افراد را از هرگونه «تصمیم گیری» دچار وحشت می کند.آنها قدرت «سرنوشت» را باور کرده اند.و خود را در برابر آن فاقد اختیار می دانند.

مخرب ترین عامل در زندگی افراد عدم اطلاع آنها از شرایط آینده و فقدان قدرت پیش بینی کردن امور است.

📌براستی کی این شرایط تمام می شود؟
📌 براستی کی این جنگ پایان می یابد؟

🟢فرانکل علی رغم تبیین دقیق جزئیات رنج زیسته خود و دیگران آنجایی که منشاء دردها را مشخص می کند، هرگونه تعدیل در آنها را رسما مترادف با امکان زندگی بیشتر برمی شمرد ولو در زندان.

فرانکل دقیق گفت:

«از هرگونه تلاش فردی و جمعی برای حفظ نیروی درونی جامعه در راستای تعیین یک هدف برای آینده ولو کم ارزش نباید فروکاست.»

2⃣اساسا فیلم های ژانر زندان با ذائقه من سازگاری بالایی دارند.
🎞فیلم Unbroken را اگر دیده باشید بهتر متوجه می شوید بهبود در شرایط ولو بصورت نسبی چه تغییر محسوسی در امکان «زندگی» بهتر فراهم می کند.
فیلم مرتبط با اسارت سربازان آمریکایی در جنگ جهانی دوم بدست ژاپنی هاست.آری مبتنی بر فیلم گاهی نبود یک زندانبان غیرقابل تحمل زندگی در همان زندان را بمراتب سهلتر می کند.

🎞سریال کره ای Death game را اگر دیده باشید بخوبی متوجه خواهید شد که چقدر بالاتر از سیاهی رنگهای تیره تری وجود دارد.گاهی بی کنشی و بدکنشی برای رهایی از یک شرایط سخت شرایط بمراتب سختتری را می تواند بوجود آورد.

🎞رستگاری در شائوشنگ نه تنها در قرن اخیر بلکه در قرن ماقبل اخیر و قرن پس از اخیر نیز برای من بهترین فیلم است.
آری تحمل زندان با وجود «تیم رابینز» و با وجود تلاش های او در ساخت کتابخانه و یا حتی پخش موسیقی غیرمجاز از طریق بلندگوهای زندان کمی آسانتر است.

🎞گاهی حتی موجودی بنام آقای جینگلز یا همان «موش» نامیرای حاضر در مسیر فیلم Green mile زندگی را برای صاحبش آقای «دل» در زندان دگرگون می کند.

🎞فیلم پرنده باز آلکاتراس Birdman of Alcatraz از آن فیلمهای بی نظیر است.براستی که تنها کمی تغییر و تحول در شرایط زندان همچون فراهم آوری امکان نگهداری از پرندگان هم می تواند از کاراکتر رابرت فرانکلین در فیلم با آن ویژگی های شخصیتی یک دانشمند دارای رساله خلق نماید.

3⃣مصائب اقتصادی من از سال ۹۹ شروع شد.انتهای ۹۹ با خویش گفتم ای کاش ۹۹ تکرار نشود.در انتهای ۱۴۰۰ آرزویم بازگشت به ۹۹ بود و در ۱۴۰۱ بازگشت به ۱۴۰۰.لحظه به لحظه شرایط برایم غیرقابل تحمل می شد،بالای هر سیاهی رنگ تازه ای خلق می شد.تا اینکه ورق از یک جایی آرام شروع کرد به برگشتن.
آری در ۱۴۰۲ خوشحالی داشتن پراید غم از دست دادن ماشین خارجی در ۹۸ را به کل از یادم برد.چرا که زندگی کاملا غیرقابل تحمل شده بود در آن سه سال و حال اما کمی امکانپذیر تر است الحمدلله.

4⃣بزرگترین چالش ذهنی برخی از فهرست شینلدر خواندگان(رمان) و یا دیدگان(فیلم) این پرسش است:

آیا اقدام شیندلر در زندان آشیوتز درست بود؟
آنها با خود اینگونه می گویند:
شیندلر بجای فراهم آوری امکان «زندگی» در حد وسع و توانایی خودش برای عده ای قلیل باید با عدم همکاری با نازیها به نوبه خود امکان عبور از آنها را تسریع می کرد.

من اما نگاهم اینگونه نیست!

علی ای حال من همواره حسب تجربه زیسته خویش معتقدم بالاتر از سیاهی هم رنگی هست.

و اگر فردا دیدید آبروی خود را در کف دست گذاشته و برای بهبود شرایط زندگی در ایران ولو بصورت حداقلی و نسبی مبتنی بر فهم و باور خویش و دوستانم در حال تلاش و تکاپو از نوع رایگان آن هستم بدانید که در این مسیر مصمم بوده و از هیچ قضاوتی ابا ندارم.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
مقام تفکر

عمده ما اکنون تنها در مقام تفکر ایستاده ایم و نه تصمیم.یقینا فورس زمانی حادث شده فرصت مناسب بجهت پیاده سازی مطلوبیت های ما را نخواهد داد.
لیکن باید گفتگو کرد و به جمع‌بندی رسید.

آری یا خیر!

امید به تغییر امری رئال و حقیقی است منتهی بشرطها و شروطها.و اگر در این کشتزار سیاست آنچه برای نجات ایران دنبالش بودیم یافت می نشد و جا برای امید بستن وجود نداشت باید برگردیم برسر زمین کشاورزی خودمان همان تسهیلگری برای توسعه اجتماعی پایدار که امر سیاست هم در نگاه کلان اصلاح نخواهد شد مگر با همین توسعه اجتماعی.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔴کارخانه هیولاسازی

«وعده این دوره قاضی زاده هاشمی:
شرکت نفت را عمومی می کنم!»

براستی چه عجیب است زمین بازی سیاست در ایران که هرکس وارد آن می شود هیولا خارج می شود.

براستی چه خطرناک است این انقطاع و بی تفاوتی نسبت به خواست و درد و رنج و حقایق اجتماعی.

براستی چه قبیح است این انفکاک از امراخلاقی و عادت به بیان سخنان نادرست«دروغ».

آقای قاضی زاده قرار بود در سال۱۴۰۰ در طول سه روز مسئله «بورس» را حل نمایند.
اما خوب سه سال گذشت و نه تنها هیچ بهبودی حاصل نشد بلکه وضعیت بمراتب بدتر نیز شد.

نکته قابل تامل در فهم هیولاپروری ساختار سیاسی ایران این نکته است:
فضا بقدری تهی از اندیشه و مطالبه انتقادی شده که این آقا حتی بخود زحمت نداد تا پیش از ثبت نام در انتخابات جدید وضعیت سهام شرکتهای بنیاد شهید را لاقل بهبود ببخشد!

بانک دی،هولدینگ ساختمانی شاهد و شرکت عمران و توسعه شاهد وضعیت فاجعه باری را در بورس طی می کنند.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
سید هاشم فیروزی pinned «بالاتر از سیاهی هم رنگی هست! 1⃣خاطرات ویکتور امیل فرانکل پدر علم معنادرمانی از دوران اسارتش در اردوگاه کار اجباری آشویتز در آلمان نازی در کتاب جمع و جور «انسان در جستجوی معنا» راهنمای خوبی برای درک بهتر وضعیت امروز است. فرانکل معتقد است همانگونه که زندگی…»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴کودکان نابالغ

سید هاشم فیروزی

از شاخصهای اصلی دوران کودکی لذت طلبی و فقدان تفکر منطقی است.در این برهه پیامدهای رفتار پیش از انجام آن سنجیده نمی شود.و اینگونه است که گاها فجایع بزرگ خلق می شود.

حول تئوری شخصیت و تحلیل رفتار متقابل اریک برن و البته دیگر روان شناسان مطرح تثبیت و ماندن در دوره کودکی ارتباطی با سن و سال ندارد.

دنیا پر است از بزرگسالان کودک،حالا این دختربچه که ۱۵ سال بیشتر سن ندارد و واقعا کودک است.

شوهر کودکی لذت طلب و بی بهره از تفکر منطقی در حماقت محض پیامدهای رفتارش را نمی بیند و به همسرش خیانت می کند و دختر بعنوان کودکی خشمگین و تحت تاثیر هیجانات قدم در مسیری بی بازگشت می گذارد و او نیز ناخواسته به همسرش خیانت می کند.

فقر آموزشی و فقر اجتماعی بعنوان یکی از عوامل نرساندن کودکان این سرزمین به بلوغ فکری و مهارتهای عقلی و ارتباطی امریست غیرقابل چشم پوشی.براستی جایگاه سیستم آموزش و پرورش و نهادهای فرهنگی کشور در این مقوله کجاست.

https://www.tg-me.com/kherad_jensi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 صحبت های فرهاد نیلی، اقتصاد دان درمورد انتخابات ریاست جمهوری:

هر ۴ سال یکبار دنبال سوپر من میگردیم، چنین فردی وجود ندارد.

هرکس ادعا میکند میشود چون سابقه و عقبه ای ندارد و کلاف سر در گم ایران را ندیده است.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
🔸تابستان سخت” در انتظار کارخانجات و بنگاه‌های تولیدی ایران!

🔻در حالیکه صدر تا ذیل دولت در حال بازی انتخاباتی  “تاج و تخت” است، احتمالا بخش صنعت کشور تابستان امسال بخاطر کمبود شدید برق با تعطیلی های گسترده و ضرر و زیان فراوان مواجه خواهد شد.

⭕️Summer is coming!

https://www.tg-me.com/HosseinSelahvarzi
2024/07/01 08:14:15
Back to Top
HTML Embed Code: