Telegram Web Link
🌱بیماری هایی که شخصیت افراد را تغییر می دهند! (پارت ١)

🫧 بیماری های علاوه بر مشکلات جسمی که ایجاد می کنند باعث بروز مشکلات روحی نیز می شوند و بر روی شخصیت فرد بیمار هم تاثیر می گذارند.
بیماری هایی که شخصیت شما را تغییر می دهند !

بیماری پارکینسون

بیماری پارکینسون با کمی لرزش در دست ها شروع می شود و در نهایت بر روی راه رفتن، صحبت کردن، خوابیدن و فکر کردن شما تاثیر می گذارد. حتی در مراحل اولیه منجر به وسواس نسبت به جزئیات یا بی توجهی ناگهانی می شود. در مراحل پیشرفته تر فرد فراموشکار می شود یا مانند گذشته اجتماعی نیست. به علاوه در این شرایط جهت دهی به افکار کار سختی خواهد بود.

بیماری هانتینگتون Huntington s Disease

هانتینگتون بیماری است که با آن متولد می شوید، اما معمولا در سن 30 تا 40 سالگی ظاهر می شود. این بیماری به سلول های مغز آسیب می زند و بر روی هر بخشی از زندگی شما تاثیر می گذارد. فرد مبتلا به درستی و به وضوح نمی تواند فکر کند، یا ممکن است عصبانی شود یا از انجام فعالیت های مهمی مانند مسواک زدن اجتناب کند؛ در حالیکه اصلا از این اتفاقات آگاهی نداشته باشد

مالتیپل اسکلروزیس یا ام اس MS

در شرایط ابتلا به ms سیستم ایمنی به عصب های مغز و نخاع حمله می کند. این امر منجر به بروز مشکلاتی می شود، از جمله بروز مشکل در کنترل مثانه یا عدم توانایی در راه رفتن. در برخی موارد ام اسمنجر به شادی و هیجان بیش از اندازه می شود که با واقعیت فاصله زیادی دارد. به علاوه ممکن است فرد بدون هیچ کنترلی یا بدون اینکه بداند چه حسی دارد، بخندد یا گریه کند.

بیماری تیروئید

تیروئیدهورمون هایی تولید می کند که به بدن می گوید تا چه اندازه سریع یا آهسته کار کند. اگر تیروئید هورمون زیادی تولید کند، سرعت برخی عملکردهای بدن افزایش پیدا می کند. در این شرایط فرد تحریک پذیر و مضطرب شده و دچار نوسانات خلقی می شود. اگر این هورمون به اندازه کافی تولید نشود، شخصیت فرد بی تفاوت می شود. اگر این شرایط درمان نشود، تاثیرات طولانی مدت بر روی مغز خواهد داشت.

تومور مغزی

تومور اگر در لوب جلوی مغز بروز کند بر روی بخش هایی از مغز تاثیر می گذارد که کنترل کننده شخصیت، حافظه و حل مسئله هستند. این امر باعث می شود احساس گیجی و آشفتگی کنید یا فراموشکار شوید. به علاوه تومور مغزی منجر به بروز خشم می شود یا افکار پارانوئیدی را در فرد تحریک می کند، به عنوان مثال تصور اینکه دیگران قصد گرفتن و آزار دادن فرد بیمار را دارند.

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
🌱بیماری هایی که شخصیت افراد را تغییر می دهند! (پارت ٢)

برخی انواع سرطان ها

تومورهای مغزی و نخاعی تنها سرطان هایی نیستند که بر روی شخصیت شما تاثیر می گذارند. اگر تومور سرطانی در غده هیپوفیز خود داشته باشید، غده ای که سطح هورمون های بدن را کنترل می کند، باز هم دچار تغییرات شخصیتی خواهید شد. تومور بدخیم اگر در سلول هایی از بدن ظاهر شود که ترشحات و مایعات بدن را تولید می کنند، شخصیت شما تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. این تومورها در هر جایی از بدن، از جمله پستان، روده، ریه یا پانکراس بروز می کند.

سکته مغزی

زمانی که خون کافی به بخشی از مغز نرسد، سلول های این بخش اکسیژن کافی دریافت نمی کنند و می میرند. میزان تاثیر این بیماری بر روی شخصیت به طول مدت سکته مغزی و محل بروز آن در مغز بستگی دارد. بعد از سکته ممکن است توانایی حرکت دادن بعضی بخش ها را نداشته باشید و این امر بر روی شخصیت شما تاثیر خواهد گذاشت. در این شرایط صبر خود را به راحتی از دست می دهید، دچار نوسانات خلقی خیلی جدی می شوید یا تحریک پذیرتر از قبل خواهید شد

آسیب دیدن مغز

بعد از وارد شدن ضربه جدی به سر، بروز تغییرات شخصیتی از علائم پنهانی هستند که به مرور زمان رخ می دهند. در موارد جدی تر شخصیت فرد کاملا متفاوت خواهد شد و حرف هایی می زند یا کارهایی می کند که قبل از این انجام نمی داده است

افسردگی

افسردگی بر روی هر بخشی از زندگی شما تاثیر می گذارد. افسردگی نه تنها بر روی خلق و خو، بلکه بر روی افکار، حافظه و تصمیم گیری شما نیز تاثیر می گذارد. این بیماری بر روی چگونگی افکار شما نسبت به دنیای اطراف تاثیر می گذارد. خانم های مبتلا به افسردگی اغلب احساس بی ارزشی، ناراحتی و گناه می کنند در حالیکه مردان افسرده بیشتر خسته، تحریک پذیر و عصبانی هستند

اختلال وسواس اجباری

اختلال وسواس اجباری Obsessive-Compulsive Disorder منجر به بروز اضطراب می شود و افکار و ضرورت هایی برای فرد ایجاد می شود که رهایی از آنها خیلی سخت است. به عنوان مثال فرد بارها و بارها دست های خود را می شوید. فرد به عملکردهای خود اطمینان نمی کند و انجام یک فعالیت ساده ساعت ها طول می کشد. اگر کسی فرد را مورد انتقاد قرار دهد، این شرایط بدتر خواهد شد چرا که اضطراب فرد بیشتر می شود.

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
🌱 چرا حرف برخی از افراد را باور می‌کنیم؟

وجود عوامل زیادی چون انگیزه، هویت و ایدئولوژی با هم می‌تواند در قضاوت افراد تاثیر بگذارد.

بین حقیقت و نظر تمایز وجود دارد که ما در کودکی این موضوع را یاد می‌گیریم, امّا به نظر می‌رسد قضاوت کردن درخصوص واقعیت‌ها به همان اندازه سیاه و سفید نیست که معلم کلاس شما تصور می‌کند.
 

در حقیقت، ما برای دستیابی به یک نتیجه یا باور مشخص، به مجموعه‌ای مغرضانه از فرآیند‌های شناختی تکیه می‌کنیم و این گرایش به گلچین کردن و چرخاندن حقایق متناسب با عقاید فعلی ما به عنوان استدلالی با انگیزه شناخته می‌شود و همه ما این کار را می‌کنیم.

پیتر دیتو، دکترای روانشناسی اجتماعی از دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید: " انگیزه، احساسات و شهود بر قضاوت تاثیر می‌گذارند و با انگیزه کافی استدلال کردن، یک تمایل فراگیر در شناخت انسان است و مردم توانایی اندیشیدن بر اساس منطق را دارند، امّا آرزوها، امیدها، ترس‌ها و انگیزه‌های ما اغلب، مقیاس‌های سنجش حقیقت را خنثی می‌کنند تا اگر به چیزی که می‌خواهیم اعتقاد داشته باشیم و این موضوع را پذیرفتیم، آن را به عنوان واقعیت درک کنیم. "

روانشناسان می‌گویند که در عصر سیاست قطبی امروز و زمانی که واقعیت‌ها مورد حمله قرار می‌گیرند، فهم این گرایش و یافتن راه‌هایی برای دور زدن آن به گونه‌ای است که باید به سرعت مورد بررسی قرار گیرد.


حقیقت‌های آبی و قرمز
بسیاری از تحقیقات اولیه در مورد انگیزه استدلال کردن نشان داد که مردم واقعیت‌ها را به گونه‌ای متفاوت ارزیابی می‌کنند، بدین معنی که ارزیابی آن‌ها به گونه‌ای است که این واقعیت‌ها شخصا تهدیدآمیز باشند.

بیش از دو دهه پیش، دیتو و دیوید اِف لوپز که هر دو پزشک بودند، شرکت کنندگان یک مطالعه تحقیقاتی را با یکدیگر مقایسه کردند. افرادی که به آن‌ها گفته شده بود که دارای برخی اختلالات در آنزیم لوزالمعده خود هستند، آزمایش‌های خود را با دقت کمتری ارزیابی کردند. (مجله شخصیت و روانشناسی اجتماعی، ۱۹۹۲)

دیتو در این خصوص می‌گوید: " برای این که بتوانید یک چیزی که نمی‌خواهید را باور کنید، باید اطلاعات بیشتری به دست بیاورید. "

ما فقط در خصوص موارد سلامتی و تندرستی خودمان را فریب نمی‌دهیم، چرا که تحقیقات نشان می‌دهد اگر واقعیت ها، اعتقاد‌های شخصی، هویت گروهی و یا ارزش‌های اخلاقی ما را به چالش بکشند، ارزیابی و تفسیر متفاوتی می‌کنیم.

دیتو می‌گوید: " از نظر رسانه‌های مدرن، این موضوع ممکن است بدین معنی باشد که شخصی به منظور حمایت از عقاید خود، یک مقاله سیاسی را در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارد و ممکن است اگر این کار را نکند احتمالا ماجرا به طور کامل بررسی می‌کند. "
به عنوان مثال؛ دیتو و بریتانی لیو، دانشجوی سابق او، ارتباط میان اعتقادات اخلاقی مردم و ارزیابی آن‌ها از واقعیت‌ها را نشان داده‌اند و آن‌ها طی این تحقیق، دریافتند افرادی که مشکلات اخلاقی داشتند و اعدام را برای این منظور کارآمد نمی‌دانستند کمتر تصور می‌کردند که اعدام کردن یک روش موثر برای جلوگیری از جرم باشد (روانشناسی اجتماعی و علم شخصیت, ۲۰۱۲) که دیتو در این خصوص این طور توضیح می‌دهد: " مردم مرز بین قضاوت‌های اخلاقی و واقعی را از بین می‌برند. "


افرادی که به صورت جدی از یک جناح سیاسی حمایت می‌کنند، احساس می‌کنند که مخالفان آن‌ها به طور عمدی، واقعیت‌ها را نادیده می‌گیرند، امّا به طور کلی، هر دو جناح سیاسی راست و چپ معتقد هستند که مواضع آن‌ها مستند است و دیتو در این مورد می‌گوید: " ما اکنون در جهانی زندگی می‌کنیم که حقایق قرمز و واقعیت‌های آبی وجود دارد و من معتقدم که این فرآیند‌های استدلال مغرضانه باعث درگیری سیاسی می‌شوند و برای هر یک از شما سخت است که شخص مقابل را بی خرد و بی منطق نبینید. "

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
🌱 قبل از شروع یک رابطه جدید این سوالات رو از خودت بپرس :

- من آمادگی ذهنی برای شروع یک رابطه جدید رو دارم ؟
- آیا رابطه عاطفی با شریک عاطفی قبلیه من در ذهنم به بی تفاوتی رسیده ؟
- نقاط قوت و وضعف من در رابطه قبلی چی بود ؟
- چه تجربیاتی از ارتباط قبلیم یاد گرفتم ؟
- معیار ها و استاندارهات برای یک رابطه چیه؟
- چه خط قرمز هایی در یک رابطه داری ؟
- در رابطه فعلی به دنبال چه اهدافی هستم؟

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
🌱شوخی در این ۵ مورد با بچه ها نه تنها بامزه نیست بلکه نابود کنندست!

۱) هیچکسی حق نداره در مورد وزن یه بچه باهاش شوخی کنه، با این کار تصویر بدنی و عزت نفسش رو تحت تاثیر قرار ندید


💭اگه بچه دوست صمیمی دختر/ پسر داره، جای مزه پروندن لفظای دوست دختر/ پسرته نیست با این کار حس شرم رو‌ به بچه ها منتقل نکنید و دوستیاشون رو ازشون نگیرید

۳)ویژگی های ظاهری بچه ها هرچی که باشه نباید باهاش شوخی بشه

۴) خجالتی بودن بچه ها
خجالتی بودن نباید دستمایه خنده بشه، حرفای شما بعدا به صدای درونی اونا تبدیل میشه

۵) هیچ وقت بچه هارو بخاطر اینکه باهوش هستن یا نیستن دست نندازید

+نذارید سمت کمال گرایی و اضطراب پرت بشن

و در آخر بچه ها بقدری قلب پاکی دارن که شوخی ها و انتقادات شما رو واقعیت هایی در مورد خودشون میدونن و به جای ناراحتی از شما خودشون رو سرزنش می کنند

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
🌱 ۹ مسئله ای که بعد از گذشت شش ماه از رابطه باید درمورد شرایط عاطفیت بدونی :

.۱ چه چیزی باعث خنده یا ناراحتی شریک عاطفیت میشه؟
۲ چه مسائلی خط قرمز شریک عاطفیت هست و انجامشون غیر قابل قبوله و ممکنه باعث جدایی بشه؟
۳ اهداف شریک عاطفیت برای ۱ تا ۵ سال آینده چیاهست؟
۴ وقتی شریک عاطفیت مضطرب یا ناراحت هست انجام چه کارهایی توسط تو حالش رو بهتر میکنه؟
۵ زبان عشق شریک عاطفیت چیه؟
۶ هدف شریک عاطفیت از این رابطه چیه؟
۷ بابت چه اتفاقات و چه کارهایی شریک عاطفیت به خودش افتخار میکنه؟
۸ شیوه مورد علاقه تفریح شریک عاطفیت چی هست؟
۹ بهترین و سخت ترین اتفاق زندگی شریک عاطفیت چی هست؟
اگر ۶ تا از این ۹ تا رو در مورد شریک عاطفیت میدونی تبریک میگم به نظر میرسه شناخت کافی از هم دارید.

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
🌱یه سری عقاید و رفتار هارو باید ریشه کن کنیم :

1- سرزده خونه کسی نریم.
2- از بچه نپرسیم پدرتو بیشتر دوست داری یا مادرتو.
3- از بچه های فامیل راجب درساشون نپرسیم.
4- متراژ و قیمت خونه صاحب خونه رو نپرسیم.
5- راجع به قد و وزن و سن اشخاص چیزی نپرسیم.
6- وقتی مهمون میاد تلویزیون رو خاموش کنیم.
7- وقتی پدر یا مادری بچشو تنبیه کرده طرفداری بچه رو نکنیم.
8- توی تربیت بچه ها دخالت نکنیم.
9- بدون اجازه همسایه مهمونی نگیرم با موزیک و سروصدای زیاد.
10- در مترو و اتوبوس به کسی زل نزنیم.
11- موقع رانندگی به ماشین بغلی نگاه نکنیم.
12- به رانندگی خانم ها خرده نگیرین.
13- وقتی چراغ سبز میشه بوق نزنین‌.
14- به آرامی غذا بخوریم مخصوصا تو مهمونی.
15- هنگام برف شاخه درختان رو سبک کنیم.
16- زباله هارو تفکیک کنیم.
17- در مترو و اتوبوس حق تقدم با کسایی هست که می‌خوان پیاده بشن.
18- به جای همش سریال دیدن ورزش کنین و پادکست گوش بدین و کتاب بخونین.
19- هر سال به دندانپزشکی برین.
20- هرگز بدون ادکلن سرکار نرین
‌‌
🔽🔽
https://chat.whatsapp.com/KbXpoJ0pG5W3punDQuhe0J
🌱سندروم خستگی مزمن نتیجه چیست؟

🫧 سندروم خستگی مزمن در پی استرس مزمن و زمانی رخ می‌دهد که فشار بیش از حد بر مغز وارد شود که در این صورت به استرس بیماری‌زا مبدل می‌شود.

🫧 هیچ درمان یا داروی شناخته شده ای نمی‌توان برای درمان کلی سندرم خستگی مزمن تجویز کرد، شایع ترین شکایت از این بیماری بیشتر در بین جوانان و افراد میانسال مشاهده می شود اما از علایم مهم قابل مطرح در این نوع از اختلال می توان به سردرد، ضعف و درد عضلانی، درد مفاصل، گلو درد، ریزش مو، اختلال کارکرد جنسی، فقدان خواب رضایت بخش، حمله اضطرابی، طپش قلب و تنگی نفس اشاره کرد.

🫧درمان های متعدد برای این سندرم شامل درمان شناختی رفتاری جهت غلبه بر باورهای اشتباه، گروه درمانی، داروهای متعدد روانپزشکی بسته به طیف علایمی که در فرد وجود دارد، قابل طرح است .کاهش استرس و ایجاد آرامش در زندگی فردی که به خستگی مفرط مزمن مبتلا است از طریق بیوفیدبک به عنوان روشی که در اصل به این عده توانایی را می دهد که بیاموزدند بهتر پاسخ های غیرارادی بدن خود را کنترل و تنظیم کند، روش مناسبی خواهد بود.

🫧تغییر در خلق و خو، تغییر در روابط بین دوستان و اعضای خانواده می‌تواند به خاطر خستگی زیاد باشد از این رو با توجه به اینکه تا کنون درمان خاصی برای این بیماری کشف نشده، اما می‌توان برخی نشانه‌های این بیماری را کنترل و بهبود بخشید.

🫧داشتن رژیم غذایی سالم، مصرف داروهای ضدافسردگی، یادگیری تکنیک‌های خوب برای مدیریت خواب، مصرف داروهای خاص برای کاهش درد و یا مراجعه به کلینیک مشاوره برای انجام درمان شناختی - رفتاری می‌تواند مفید باشد. مبتلایان به این بیماری بهتر است شرایط استرس زا و فعالیت‌های چالش برانگیز را بتدریج کاهش دهند.

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نذارید بخشش آدمهای مهم زندگی تون تموم بشه.‌‌.‌
💠@rraavvaann
🟥اگر به دنبال ازدواج موفق هستین :

🔴باور های غلط و انتظارات نادرست رو رها کنین،مثل اینکه همسرم رو تغییر میدم! یا من همینم که هستم

🔴احترام خانواده همسرتون رو همیشه نگه دارین ، همسرتون رو در موقعیتی قرار ندین،که مجبور به انتخاب بین شما و خانواده اش بشه! ،

🔴همسرتون رو با شخص
دیگه ای مقایسه نکنین(حتی در ذهنتون) ،

🔴برای همسرتون والد نباشین،به جاش دوست و همراه باشین

🔴مشکلات جنسی خودتونو از همون اول جدی بگیرین و در صورت لزوم با یک متخصص صحبت کنین

🔴احساس ناراحتی خودتونو پنهون و سرکوب نکنین و صادقانه و با لحنی مهربون بیان کنین

🔴مسائل خصوصی زندگی  زناشویی رو با پدر و مادر،فامیل یا دوستانتون هرگز مطرح نکنین

🔴در حضور دیگران با شوخی های بی مورد به خاطر خنده اطرافیان همسرتون رو تحقیر نکنین

🔴با کار خودتون ازدواج نکنین و برای همسرتون وقت بزارین ، برای حل مشکلات باهم صحیت کنین !

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
✌️علامت هایی که پایان رابطه رو نشون میده :

۱. هیچ اهمیتی بهت نمیده و انگار براش وجود نداری
۲. به خاطر ترسایی که داری باهاش موندی نه حس عشق و دوست داشتن
۳. برای رابطه خیلی تلاش میکنی و اصلا به چشمش نمیاد
۴. همه ی کارات رو باب میل اون انجام میدی که ناراحت نشه و تو رو از خود اصلیت خیلی دور کرده
۵. در کنارش دیگه احساس امنیت و راحتی نداری حتی درباره ی آینده و اهدافت هم براش اهمیتی نداره‌‌

💠@rraavvaann
به آهستگی راه میرفت.
به آهستگی نفس میکشید.
به آهستگی احساساتش را تجربه میکرد.
و به آهستگی به درون خودش نزدیک و نزدیک تر میشد.
این آهستگی را دوست داشت.
فهمیده بود زندگی در آهسته بودن‌ها قابل لمس است،
و فهمیده بود به همین علت انسان‌ها به درد احتیاج دارند.
تا کمی سرعتشان کم شود،
آهسته شوند،
تا شاید بتوانند گاهی چشمانِ زندگی‌شان را ببینند.
و متوجه شوند که آسیب از سرعت است و سرعت‌ها از انتظارات و رویاها!
و زندگی، جریانی آهسته در لابه لای رویاها و انتظارات.
اکنون، به چشمان زندگی‌اش نگاه میکرد.
مدت‌ها بود دیگر برای ارتباط با زندگی‌اش به دردی احتیاج نداشت، البته که اگر دردی وارد میشد حبیب خانه‌ی قلبش بود اما گویی آهستگی‌ها به او کمک میکردند بدون دردهای تذکر دهنده، به زندگی‌اش وصل باشد.
چشمان زندگی‌اش را دوست داشت.
و برای اولین بار احساس میکرد، زندگی هم او را دوست دارد.

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
ما یک عذرخواهی به خودمان بدهکاریم :
برای تمام وقت‌هایی که می‌دانستیم قدرمان را نمیدانند اما باز محبت کردیم.
می‌دانستیم حرفمان را نمی‌فهمند، اما باز گفتیم. می‌دانستیم حقیقت را نمی‌گویند، اما باز وانمود کردیم که باور می‌کنیم تا خجالت نکشند.
ما به ‌خودمان یک عذرخواهی بدهکاریم برای تمام وقت‌هایی که سکوت کردیم، مبادا آدم رو به رو، دلش چون ما بشکند.

💠@rraavvaann
این رابطه ها بشدت بیمارت میکنن :

❤️- رابطه ای که برای دریافت عشق و توجه باید همه جوره سرویس بدی و هر لحظه تلاش کنی
💛- رابطه ای که همیشه تو مقصر شناخته میشی و فقط تو مجبوری و باید عذرخواهی کنی
😄- رابطه ای که راحت نمیتونی از اشتباهاتت بگی یا درددل کنی، چون بعدا توسط حرف های خودت کلی سرزنش و مسخره میشی
💚- رابطه ای که تو و احساساتت فهمیده نمیشید و مجبوری همه چی رو درون خودت بریزی
💙- رابطه ای که براحتی خط قرمزهای تورو زیر پا میذاره و تورو به حساسیت بیش از حد هم متهم میکنه
💜- رابطه ای که برای اینکه ناراحتش نکنی هیچوقت نتونستی درست از خواسته هات و نیاز هات بگی
💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
به تمام ادمهای اطرافتان زمان دهيد تا خودشان انتخابتان کنند..
وجودتان را به کسی یادآور نشويد
که ای فلانی من هم اینجا نشسته ام تایم های بودو نبودت را میشُمارم
بگذاريد خودشان بفهمند
یادشان بیاید
که در انسوی  مشغله هایشان
کسی شبیه شما با صبوری تمام چشم انتظارشان است
چشم انتظار یک روزبخیر،يك سلام!
ادمها را به اجبار  کنار خودتان حفظ نکنید...
خودشان اگر بخواهند سراغتان را میگیرند و اولویتشان میشوید!

💠@rraavvaann
7 نشونه که نشون میده پارتنرِ مناسبت رو پیدا کردی:
1_میتونی در کنارش آسیب پذیرترین نسخه خودت باشی و همچنان احساس امنیت کنی
2_اهداف و ارزش هاتون همسو هستن
3_بیشتر و بهتر از همه تشویق و حمایتت میکنه، بهت انگیزه میده و الهام بخشه
4_هردو میدونید که رابطه نیازمندِ تلاشه و تعارض در همه روابط هست اما رابطه سالم با سازش همراهه
5_ کنارش حسِ خونه بودن داری،  بهت احساس راحتی و امنیت میده
6_درباره آینده و برنامه هاش باهات حرف میزنه
7_وقتی کنارشی انگار《 شادی 》یه تعریف جدید پیدا میکنه

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
زندگی شاید شبیه به یک پازل باشد
هر کدام از آدم ها و اتفاقات زندگی یک قطعه ی پازل هستند...
وقتی به دنیا می آییم درست همان لحظه که بند نافمان را می زنند و ما را سر و ته می کنند ، تمام قطعات پازل به هم می ریزد و ما شروع می کنیم به گریه کردن!!!
هر کدام از ما یک زمان مشخصی را فرصت داریم تا پازل زندگیمان را مرتب کنیم... تا همه چیز را سر جای خودش بگذاریم...
برای درست کردن پازل زندگی باید از قسمت های ساده شروع کرد ... باید اتفاق های ساده را کنار هم قرار داد تا بتوانیم قسمت های سخت و پیچیده را سر جای خودش بگذاریم...
یک رویا پردازی، یک زیاده خواهی، یک اشتباه همه چیز را خراب می کند...
فقط کافیست یک قسمت زندگی را اشتباه بچینی...
باید همه چیز را خراب کنی و دوباره از نو بسازی... چون با یک اشتباه تا آخر زندگی ات پر از اشتباه می شود
باید چهار چشمی حواسمان به زندگیمان باشد
خدا نکند که یک قسمت پازل گم شود... نمی شود برایش جایگزین پیدا کرد..

برای یک زندگی درست ما اول باید بفهمیم از زندگیمان چه می خواهیم...

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann

علائمی که میگه افسردگی داری😔😕
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
اگه بیخودی و بی‌دلیل عصبانی هستی و از علایق و سرگرمی‌های گذشته دیگه هیچ لذتی نمیبری

افسردگی یعنی کلی کار واسه‌ی انجام دادن داری ولی اصلا شوق و ذوق انجامشون رو نداری

اگه احساس درموندگی و ناامیدی داری و همش هم فکر میکنی هیچ چیزی دیگه درست نمیشه و هیچ چیزی نمیتونه وضعیتت رو بهتر کنه

اگه هر وقت که دلت میخواد نمیتونی بخوابی یا خیلی زیاد میخوابی یا خواب به چشمات نمیاد

اگه احساس از خود بیزاری داری و خودتو بخاطر اشتباه‌ها و خطاها به شدت سرزنش میکن

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💠@rraavvaann

احتمالا بسیاری از ما اردکی که
روی آب شناور است را دیدیم،
ظاهری آرام که اگر دنیا را آب ببرد
اردک را خواب می‌برد 🦢
اما چه کسی از تلاطم و تقلاهای اردک زیر آب
آن هم با آن ظاهر آرام خبر دارد؟
«سندروم اردک» اولین بار در دانشگاه استنفورد
و در مورد دانشجوها مطرح شد؛
در زندگی ما هم روزایی هست که
خیلی در تلاشیم تا تظاهر کنیم
زندگی‌مون داره عالی پیش میره
و آروم و شادیم؛ اما خودمون می‌دونیم
در واقع چقدر داریم زحمت می‌کشیم تا ادامه بدیم،
دووم بیاریم و مشکلات زندگی‌مون رو مدیریت کنیم
زندگی هم همین است خیلی از آدم‌هایی که
با آنها روبه‌رو می‌شویم
در حالیکه فشار روانی سنگینی به دوش می‌کشند
با ظاهری آرام، تظاهر به شاد بودن می‌کنند.

💠@rraavvaann
Forwarded from تبادل بکر
🎫
کتابخانه‌ی صوتی من
‌‏𖤂‏ @ketabegooya_man

انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته
‌‏𖤂‏ @Learn_English_deeply

قانون‌جذب‌و ارتعاشات‌ثروت(پیشرفت‌انگیزشی)
‌‏𖤂‏ @ganunejazb

با کلاس و با سیاست رفتار کن (روانشناسی)
‌‏𖤂‏ @family95

کتاب‌های ا𝐏𝐃𝐅ا رایگان دانلود کن
‌‏𖤂‏ @Modern_Books

ذهن زیــبــا " خــودشــنــاســے "
‌‏𖤂‏ @SFREDAMHDARD4030

پی‌دی‌اف هر کتابی خواستی اینجا دانلود کن
‌‏𖤂‏ @ppdffff

شیرین‌ترین کتاب‌های صوتی
‌‏𖤂‏ @avaye_shirine_ketab

از جنس آگاهی و تفکر
‌‏𖤂‏ @kamitafacor

غزل " غزل " غزل " غزل " غزل "
‌‏𖤂‏ @ghaz2020

دانستنی‌های‌علمی‌تخصصی پزشکی مزاج‌شناسی
‌‏𖤂‏ @infopezeshki

چگونه از کائنات درخواست کنیم؟
‌‏𖤂‏ @moovafaghiiat

• آیلتس رو فول شو •
‌‏𖤂‏ @ArazIELTS

کتابخانه‌ی صوتی نایاب
‌‏𖤂‏ @audiiobo0ok

از حال بد به حال خوب
‌‏𖤂‏ @halekhobhalebad

دختری مثل کتابخانه
‌‏𖤂‏ @Girlandbook

شعر خوب بخوانیم
‌‏𖤂‏ @seda_tanha

انگلیسی مثل آب خوردن
‌‏𖤂‏ @MyMindsetForEnglish

کافه‌شاپ تخصصی روانشناسان
‌‏𖤂‏ @Cafaravanshenasan

خدا خدا خدا خدا
‌‏𖤂‏ @niiroye_bartar

"تکنیک‌های دفع انرژی منفی"
‌‏𖤂‏ @feng_shui_enerji

آموزش آسان زبان آلمانی
‌‏𖤂‏ @learn_german_official

موفقیت موفقیت موفقیت
‌‏𖤂‏ @moovafaghiiatt

«زیباترین اشعار دوبیتی و متن ڪوتاه»
‌‏𖤂‏ @aftabmahtabi

سخنان ماندگار الهے قمشه‌ای
‌‏𖤂‏ @ostad_ghomshei

کانال قانون جذب
‌‏𖤂‏ @Ghanoonejaozb

موفقیت خودشناسی
‌‏𖤂‏ @movafagiiatzehn

قانون جذب با کوین ترودو
‌‏𖤂‏ @Keviintorodo

انگیزشی‌ترین کانال تلگرام
‌‏𖤂‏ @moovafaghiatvideo

«ثروت_ثروت_ثروت»
‌‏𖤂‏ @Serrvatmandan

حضرتِ شعر...!
‌‏𖤂‏ @SHaBaNeHaYe_Bi_To

سرای پایان‌نامه، مقاله و پرسشنامه
‌‏𖤂‏ @Arshevkhaneh

مدیریت و دیجیتال مارکتینگ
‌‏𖤂‏ @drebusiness

روانشناسی خودآگاهی خودشناسی
‌‏𖤂‏ @advice_psychologist

عاشقانه و شاعرانه‌های ادبی
‌‏𖤂‏ @Adibaneeh

آوازهای خیالی
‌‏𖤂‏ @avazhaykhyali

موزیک بی‌کلام
‌‏𖤂‏ @instrusongs

افکـار زنـده _ تمرین مثبت‌اندیشی
‌‏𖤂‏ @Afkarezendeh

با من از شعر نگو
‌‏𖤂‏ @habsiyeh

شعر و حکایت و موسیقی
‌‏𖤂‏ @navayearam_z_y

پله پله تا اوج موفقیت انگیزشی
‌‏𖤂‏ @ganunejazb_raz

گردشگری طبیعت
‌‏𖤂‏ @Jahangram

جزوه، کتاب، مقاله، فایل درخواستی
‌‏𖤂‏ @Archiveketabkhan

از فرش تا عرش
‌‏𖤂‏ @moovafaaghiat

کانال دکتر علیرضا آزمندیان
‌‏𖤂‏ @azmandiiy

چگونه دیگران را جذب خود کنیم؟
‌‏𖤂‏ @ghodrratedaron

شاد و مثبت باش معجزه می‌شه
‌‏𖤂‏ @enrjyemosbt

جملاتی که به شدت آرووومت می‌کنه
‌‏𖤂‏ @Mojezeyekhodshenasi

مهندسی عمران و محاسبات
‌‏𖤂‏ @sazehcal

انگلیسی با داستان صوتی و کوییز
‌‏𖤂‏ @sweet_sound_of_book

قانون جذب کائنات (راز)
‌‏𖤂‏ @jazbomoragheb

شعر ناب و ڪوتاه
‌‏𖤂‏ @sher_moshaer

مراقبه و مدیتیشن رایگان
‌‏𖤂‏ @moragabh

چگونه دیگران را شیفته‌ی خود کنیم.
‌‏𖤂‏ @MOJZH_AGAHI

مرجع فیلم‌های انگیزشی
‌‏𖤂‏ @FilmAangizeshi

کتاب‌های صوتی آرامش با داستان
‌‏𖤂‏ @arameshbadastan

زبان ترکی رو قورت بده
‌‏𖤂‏ @ArazTurkish

ذهن زیبا موفقیت‌ساز
‌‏𖤂‏ @Zehn_ziiiba

یک میلیون کتاب 𝐏 𝐃 𝐅
‌‏𖤂‏ @ketaboozendegi

تخصصی علوم تربیتی و روانشناسی
‌‏𖤂‏ @rraavvaann

کانال ترفند (جورواجور)
‌‏𖤂‏ @Tarfandsani

کتاب کتاب کتاب کتاب
‌‏𖤂‏ @kettabiism

گلچین موسیقی سنتی ایرانی
‌‏𖤂‏ @sonati4444telegram

کتابخانه‌ی کودک و نوجوان
‌‏𖤂‏ @childrenbook

آموزش قانون جذب ((کائنات))
‌‏𖤂‏ @razjazbe

کتاب‌های صوتی نایاب
‌‏𖤂‏ @ArchiveAudio

شعری برای تووو
‌‏𖤂‏ @sher_O_deltangee

نکات مهم گرامر زبان انگلیسی
‌‏𖤂‏ @learn_grammar_official

دانلود رایگان کتاب‌های صوتی
‌‏𖤂‏ @Sot_Books

روانشناسی‌‌کودک و مشاوره‌خانواده دکتر انوشه
‌‏𖤂‏ @dranushe

قدیمی‌ترین کتابخانه‌ی تلگرام
‌‏𖤂‏ @bokhapdf

"حافظ" فروغ" مولانا" خیام"
‌‏𖤂‏ @AShaarMandgar

جملاتی که فهم و شعور را بالا می‌برد
‌‏𖤂‏ @ashar_nab53

نحوه‌ی نگهداری از گل و گیاهان آپارتمانی
‌‏𖤂‏ @cactus_education
🔺
2024/06/28 01:45:13
Back to Top
HTML Embed Code: