Telegram Web Link
علائمی که نشان می دهد رابطه ارزش جنگیدن را ندارد :

سکوت های طولانی و ادامه دار
پنهان کاری و دروغ های زیاد
احساس آرامش و خوشحالی،حس نمیشه
حمایت وجود نداره و دائما لج و لجبازی دیده میشه
احساس ارزشمندی به فرد مقابل دست نمیده و تعهد واقعی وجود نداره
پذیرش اشتباه و عذرخواهی وجود نداره

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
*
چگونه با یک فرد لجباز ، برخورد کنیم؟

روی نظر خود ، اصرار نکنید
انعطاف پذیر باشید و با نیرو و اصرار بسیار ، روی حرف خود تاکید نکنید.
هرچقدر روی مسئله ای اصرار بیشتری داشته باشید ، فرد لجباز ، محکم تر پای تصمیمش خواهد ماند.

سعی کنید دلیل پنهان لجبازی فرد را متوجه شوید:
چه بسا پشت این رفتار لجبازانه ، دلیلی منطقی نهفته باشد. بنابراین سعی کنید بصورت صادقانه با فرد مذکور حرف بزنید و تشخیص دهید که دقیقا چه چیزی باعث این رفتارش می شود.
مثلا ممکن است فرد نیاز داشته باشد در زمان هایی ، تنها باشد یا بر روی کار خود متمرکز شود.در این حالت،با فراهم کردن این شرایط ، و اصرار نکردن بر بودن با او ، لجبازی برطرف خواهد شد.حتی ممکن است فرد لجباز ، برای انتقام گرفتن و یا صاف کردن یک بدهی رفتاری پیشین که از شما دارد ، لجبازی کند ، حتی اگر بداند ، در مسئله ای حق با شماست.

حس مهم بودن را به او بدهید
همیشه این حس را به او بدهید كه عقايد و نظرهای او برای شما مهم است.
اگر فرد مذکور حس کند که نظرهایش برای شما مهم است ، لجبازی کمتری را نشان خواهد داد.
هرکسی ، از برخورد مردم لجباز و از اینکه حاضر نیستند نظرشان را عوض کنند(حتی وقتی که از درون قانع شده اند) متنفر است.
اگر شما فرد لجبازی هستید ، سعی کنید دلیل قانع کننده ای را، برای این که حاضر به تغییر نظر خود نیستید ، به ذهنتان ارائه کنید و اگر نمی توانید چنین دلیلی را ارائه کنید ، بپذیرید که اشتباه کرده اید.

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
 
در مورد این مساله با همسرتان صحبت کنید
همه سوالاتی که دارید از او بپرسید تا بفهمید در لحظه ای که به شما خیانت می کرده چه فکری در رابطه با شما داشته و آیا زمان انجام این کار، اصلا فکر می کرده که به شما خیانت می کند؟

مشاور کمک بگیرید
به تنهایی مشکل خود را حل نکنید و برای مشورت حتما پیش یک مشاور خوب بروید و با کمک او برای زندگی تان تصمیم بگیرید.
 

همدیگر را ببخشید
آیا می توان خیانت را بخشید و آن را فراموش کرد؟ بخشیدن شاید ولی این مسئله فراموش کردنی نیست. چنانچه قبول کردید با عقل و قلب تان به زندگی مشترک ادامه دهید، تلاش کنید طرف مقابل را ببخشید و فرصتی دوباره به او بدهید.

وکیل بگیرید
چنانچه به فکر گرفتن طلاق هستید، امکان دارد بخواهید هر چه زودتر یک وکیل بگیرید. هر چه زودتر این کار را انجام دهید، موقعیت چانه زنی بهتری خواهید داشت.

پیش از هر كاری فكر كنید
چنانچه مدتی به ‌خود زمان داده‌اید و مشاوره و دیگر راهكار‌ها را هم امتحان كرده‌اید ولی فكر می‌كنید دیگر نمی‌توانید در این رابطه بمانید باید به بعضی مسائل توجه كنید. منابع مالی، شرایط خانوادگی و اجتماعی خود را بررسی كنید. آیا زمان مناسبی برای جدایی است یا احتیاج دارید مدتی دیگر به‌خود برای فراهم كردن شرایط لازم زمان دهید؟

خشم چاره ی کار خیانت نیست 
این که شما از خیانت آسیب دیده اید و غرور شما خدشه دار شده کاملا صحیح است ولی مجازات و خشم بیش از حد اوضاع را شوارتر و بدتر می کند و همه انسان ها در عصبانیت قدرت تصمیم گیری درست را از دست میدهند.
 
امکان دارد کاری کنید که باعث اتفاقی خطرناک شود یا راه بازسازی رابطه را از بین ببری و بعدا پشیمان شوید. پس با اینکه کار سختی است صبور باشید تا بتوانید به درستی تصمیم گیری کنید.
 💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
بهترین واکنش در برابر خیانت
اولین واکنش در برابر خیانت باید چگونه باشد؟
💠@rraavvaann

بعد از اینکه متوجه خیانت همسر یا نامزد خود شدید اولین تجربه شما هجوم احساسات منفی هستند که به یک باره روان تان را تحت تاثیر قرار میدهند. اولین واکنش ها در برابر خیانت معمولا بهترین واکنش در برابر خیانت نیستند.
نحوه مواجهه ما با خیانت به شدت تحت تاثیر احساسات است. واکنش ها در برابر خیانت معمولا به صورت خشم و پرخاشگری بسیار، شیون و زاری، لجبازی، پناه بردن به اطرافیان، فاصله گرفتن یا فرار کردن، سکوت در برابر خیانت  و …. بروز پیدا می کند که همگی ریشه در ضمیر ناخودآگاه ما دارد. این که بعد از خیانت چطور رفتار کنیم از جنبه های زیادی اهمیت دارد که به آن می پردازیم.

واکنش مناسب بعد از خیانت همسر
اولین و حتی دومین و سومین توصیه روانشناسان بعد از خیانت مراجعه به یک مشاور است. خیانت پر از آسیب های گوناگون است و پیچیدگی های زیادی دارد که باعث می شود عبور از آن به مرور زمان دشوار شود. وقتی متوجه خیانت می شویم باید حتما با یک متخصص صحبت کنیم.

۱.خیانت همسرتان را خصوصی نگه دارید
از روی خشم یا لجبازی یا برای مشورت و دریافت همدردی سراغ خانواده یا اطرافیان خود نروید. نظر هیچ یک از آنها نمی تواند به حل مشکل شما کمکی کند. اگر فرزندی دارید به هیچ عنوان نباید آنها را در جریان خیانت همسرتان قرار بدید. این اتفاق مثل سایر مسائل خصوصی دو زوج باید خصوصی بماند.

۲.خودتان را مقصر ندانید
شاید شما بصورت غیرمستقیم یا حتی مستقیم سهمی در خیانت طرف مقابل داشته باشید، اما قطعا شما مسئول رفتار هیچ شخص دیگری نیستید و تمام مسئولیت خیانت به عهده فردی است که مرتکب خیانت شده. خود تان را بابت کمبود ها و ضعف هایتان سرزنش نکنید. دچار خود کم بینی نشوید و اجازه ندهید این اتفاق اعتماد به نفس و عزت نفس شما را خدشه دار کند.

راجع به خیانت همسرتان تصویر سازی نکنید
اتفاقاتی که ممکن است بین همسرتان و نفر سوم افتاده باشد را در ذهنتان تصور نکنید، خودتان را در این موقعیت رنج آور و بی نتیجه قرار ندهید. تلاش نکنید از جزئیات ارتباط آنها اطلاعات بیشتری بدست بیاورید و تمام ذهنتان را درگیر اتفاقاتی کنید که بین همسرتان و فرد دیگر رخ داده.

۴.خودتان را با معشوقه همسرتان مقایسه نکنید
در تله قیاس گرفتار نشوید، فکر نکنید او انتخاب بهتری از شماست، زیبا تر است یا حتی جوان تر و خوش اخلاق تر. نفر سوم یک رابطه بودن نشان از یک رابطه بیمارگونه و یک فرد بیمار دارد. این نوع روابط به هیچ عنوان آینده ای ندارند و مبنای شکل گیری آنها تکانه های جنسی و اختلالات شخصیتی است.

۵.به دنبال امتیاز گرفتن نباشید
طبیعی است به خودتان حق بدهید حالا که خیانت دیده اید، طرف مقابل به هر شکل که شما مایل هستید باید هر کاری برای جبران خیانت انجام دهد. به احتمال زیاد هم موفق می شود به خواسته های خود برسید، کمی احساس آرامش داشته باشید حتی شرایط سنگینی بذارید برای جلوگیری از خیانت دوباره، رابطه را آن طور که دوست دارید پیش ببرید اما این شرایط پایدار نخواهد بود.

خواسته های مالی برای زنان یا کسب آزادی های خارج از زندگی مشترک برای مردان یا هر نوع باج خواهی دیگری ضامن ترمیم رابطه عاطفی و حفظ آن نخواهد بود بلکه امتیاز گرفتن بعد از خیانت خود تبدیل به یکی از عوامل فروپاشی رابطه خواهد شد.

۶.افکار آشفته خود را سامان بدهید
واکنش مغز در برابر خیانت، به پیروی از اصل بقا بعد از هر تجربه دردناک، شروع به تحلیل موقعیت و مشکلات پیش رو می کند. من چه کمبود هایی دارم؟ همسرم چه چیز هایی را از من پنهان کرده، چند بار به من خیانت کرده؟ کجای کارم اشتباه بود، حالا باید چه کاری انجام بدهم، چرا از خودم متنفرم، چطور احساس تنفرم را نسبت به همسرم کم کنم و صدها فکر منفی که بعد از خیانت ممکن است به ذهنتان خطور کند باید کنار گذاشته شود.

۷.راجع به خیانت با همسرتان صحبت کنید
بهترین واکنش در برابر خیانت این است که قبل از صحبت کردن در مورد آن، هیجانات خود را تحت کنترل در بیاوریم. از مرحله خشم و تلافی جویی عبور کنیم و خودمان را برای گفتگو آماده کنیم. سوالاتی که در ذهنمان وجود دارد را مرتب کنیم، به تمام پاسخ های احتمالی فکر کنیم و خود را برای شنیدن هر چیزی آماده کنیم.

۸.هیچ تصمیم بزرگی نگیرید
بعد از فهمیدن خیانت همسر نباید تصمیم بزرگی برای زندگی بگیرید. تغییرات اساسی و ناگهانی به هر شکلی که باشند ممکن است نتایج منفی را به بار بیاورند. تا زمانی که احساسات فروکش نکنند و دلایل خیانت و مشکلات رابطه ریشه یابی نشوند هرگونه تغییر اساسی باید زیر نظر متخصص باشد.
💠@rraavvaann
۹.جریان رابطه را حفظ کنید
حفظ روزمرگی به فراموش کردن خیانت کمک زیادی می کند. بعد از خیانت نباید از وظایف خود به عنوان همسر شانه خالی کنیم. روانشناسان تاکید دارند نباید به دلیل خیانت رابطه جنسی دو زوج قطع شود، نباید فعالیت های مشترک آنها مثل تفریح ها یا حضور در جمع خانواده و دوستان تغییر کند. حفظ جریان ارتباط در مراحل عبور از خیانت نقش مهمی دارند. هرچه شکاف عاطفی بیشتر شود و زوج ها از یکدیگر فاصله بگیرند کار ترمیم رابطه دشوار تر خواهد شد.

۱۰.توسعه فردی را شروع کنید
خیانت دیدن به سادگی اعتماد و عزت نفس افراد را ازبین می برد و فرد را در مرکز یک بحران احساسی و روانی قرار می دهد به همین دلیل باید هرچه سریع تر به توسعه فردی روی بیاورید. ویژگی های منفی تان را پیدا کنید و آنها را ازبین ببرید، ویژگی های مثبت جدیدی در شخصیت خود به وجود بیاورید، اهدافی که برایتان اهمیت داشته اند اما آنها را رها کردید دوباره روی کار بیاورید و به سمت اهداف خود قدم بردارید.

بعد از خیانت همسر چه کنیم؟
تا وقتی که از خیانت همسرتان اطمینان پیدا نکرده اید نباید رفتاری مشکوک انجام دهید اما پس از به اثبات رسیدن رفتار او باید برای حفظ خود و انجام بهترین واکنش در برابر او صحیح برخورد کنید.

چگونه بعد از خیانت همسر رفتار کنیم؟
خودتان را قضاوت نكنید
خودتان را سرزنش نكنید و در مورد خود قضاوت نکنید. شما بعد از این ماجرا دچار احساسات  ضد و نقیضی خواهید شد. ترس، خشم، انتقام، شك، بی‌اعتمادی، حس حماقت و... از مواردی هستند كه امکان دارد به سوی شما هجوم بیاورند. به‌ خود وقت بدهید كه از پس این احساسات بر بیایید و تصمیم صحیحی را بگیرید. زندگی مشترك‌تان را با این احساسات مورد قضاوت قرار ندهید و قبل از آن‌كه از پس این تناقضات بر بیایید در مورد ماندن یا رفتن تصمیم نگیرید.
 

با یکدیگر حرف بزنید
به صحبت های هم خوب گوش دهید و بین حرف دیگری نپرید. به هم احترام بگذارید و اجازه دهید موضوعات کاملا روشن شود. فهمیدن به معنی قبول کردن نیست. احساساتی مثل عصبانیت، شرم، ترس و گریه طبیعی بوده و جزو فرایندی است که باید بگذرد. تلاش کنید احساساتتان را بدون بی احترامی به هم و خشونت لفظی یا جسمی یا تهدید به ترک طرف مقابل بیان کنید. چنانچه نمیتوانید این کار را به تنهایی انجام دهید از یک روان شناس کمک بگیرید.

از خود مراقبت کنید
زمانی که متوجه روابط مخفی همسر خود می شوید، علاوه بر مشکلات روحی دچار مشکلات جسمی مثل : حالت تهوع و استفراغ، اسهال، مشکلات مربوط به خواب ( بی خوابی و یا پر خوابی)، لرزش، اختلال حواس، کم غذایی و کم اشتهایی هم می شوید که باید در این موقعیت از خود بیشتر مراقبت کنید.

به سرعت واکنش نشان ندهید
نباید به سرعت واکنش نشان دهید و از همسرتان جدا شوید نخست باید درمورد این مسئله قدری فکر کنید و وقت کافی برای فکر کردن و تصمیم گیری را به خود بدهید و همه فکر خود را به خیانت همسر درگیر نکنید بلکه مسایل دیگر را هم درنظر بگیرید.

برای خود وقت بگذارید
کمی از وقت خود را صرف دیدن فیلم های خنده دار تلویزیونی کنید و با کسانی بگذرانید که خنده بر لب شما می آورند چون زندگی هنوز ادامه دارد و خندیدن طبیعی و علامت سلامتی شخص است.
 
فکر کردن همیشه به خیانت می تواند شما را به طور کلی از زندگی دور کرده و روی شرایط روحی و کاری شما اثر گذار باشد. سبب ناراحتی بیشتر می شود و قدرت تفکر و تمرکز را از بین می برد. ولی برای مدیریت شرایط و تصمیم درست بهتر است اول از همه شرایط خود را مدیریت و وضعیت روحی خود را کنترل کنید.

 
بیش از اندازه بر روی نفر سوم حساس نشوید
اگر می خواهید به سرعت دیوانه شوید، پس می توانید یک میلیون سوال در باره آن مرد یا زن بپرسید، ساعتها پروفایل فیس بوک وی را دنبال کنید، و یا حتی تلاش کنید یک نظر آن فرد را ببینید. امکان دارد فکر کنید که دانستن همه چیز درباره این شخص می تواند به شما کمک کند ببینید چه چیزی در رابطه شما اشتباه بوده است، ولی در حقیقت، این کار هیچ جوابی به شما نمی دهد، حتی درد و غم شما را هم اضافه خواهد کرد.

درک بهتر اتفاق و پذیرفتن آن
بسیار مهم است که خیانت را توجیه نکنید و باید قبول کنید چه خیانت زن و چه مردان اتفاقی قابل توجیه نیست ولی از طرفی هم نباید بدون فکر و تحلیل ابعاد خیانت و علل آن واکنش نشان دهید.

باید با همسر خود حرف بزنید و سخنان او را بشنوید و به علل آن فکر کنید و احساسات خود را مدیریت کنید تا بتوانید به درک مناسبی برای تصمیم گیری برسید.
 
با تنبیه همسر خود تنها اوقات تلخی بیشتری درست می کنید و سبب می شوید رابطه تان حتی بدتر هم بشود. خوب است که مدتی از هم دور بمانید و سردتر و دورتر از قبل باشید، ولی بی رحمی کردن هیچ چیز را بهتر نخواهد کرد.

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
 
در مورد این مساله با همسرتان صحبت کنید
همه سوالاتی که دارید از او بپرسید تا بفهمید در لحظه ای که به شما خیانت می کرده چه فکری در رابطه با شما داشته و آیا زمان انجام این کار، اصلا فکر می کرده که به شما خیانت می کند؟

مشاور کمک بگیرید
به تنهایی مشکل خود را حل نکنید و برای مشورت حتما پیش یک مشاور خوب بروید و با کمک او برای زندگی تان تصمیم بگیرید.
 

همدیگر را ببخشید
آیا می توان خیانت را بخشید و آن را فراموش کرد؟ بخشیدن شاید ولی این مسئله فراموش کردنی نیست. چنانچه قبول کردید با عقل و قلب تان به زندگی مشترک ادامه دهید، تلاش کنید طرف مقابل را ببخشید و فرصتی دوباره به او بدهید.

وکیل بگیرید
چنانچه به فکر گرفتن طلاق هستید، امکان دارد بخواهید هر چه زودتر یک وکیل بگیرید. هر چه زودتر این کار را انجام دهید، موقعیت چانه زنی بهتری خواهید داشت.

پیش از هر كاری فكر كنید
چنانچه مدتی به ‌خود زمان داده‌اید و مشاوره و دیگر راهكار‌ها را هم امتحان كرده‌اید ولی فكر می‌كنید دیگر نمی‌توانید در این رابطه بمانید باید به بعضی مسائل توجه كنید. منابع مالی، شرایط خانوادگی و اجتماعی خود را بررسی كنید. آیا زمان مناسبی برای جدایی است یا احتیاج دارید مدتی دیگر به‌خود برای فراهم كردن شرایط لازم زمان دهید؟

خشم چاره ی کار خیانت نیست 
این که شما از خیانت آسیب دیده اید و غرور شما خدشه دار شده کاملا صحیح است ولی مجازات و خشم بیش از حد اوضاع را شوارتر و بدتر می کند و همه انسان ها در عصبانیت قدرت تصمیم گیری درست را از دست میدهند.
 
امکان دارد کاری کنید که باعث اتفاقی خطرناک شود یا راه بازسازی رابطه را از بین ببری و بعدا پشیمان شوید. پس با اینکه کار سختی است صبور باشید تا بتوانید به درستی تصمیم گیری کنید.
 💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
🍂

اگر همسرتان ابراز محبت برایش سخت است و به راحتی اینکار را انجام نمی‌دهد و
دوست دارید ابراز کردنش پررنگ شود؟

🔖 بهتر است در مواقع نادری که همسرتان ابراز محبت می‌کند یا رفتار عاطفی نشان می‌دهد،
شیرینی و لذت آن را دائما برای همسرتان بازگو کنید تا غیر مستقیم متوجه شود که یک ابراز‌ محبت کوچک چقدر می‌تواند حال همسرش را دگرگون کرده و مدتها لذت ببرد.

حالِ خوشتان را که با ابراز محبت همسرتان ایجاد شده با پیامکهای متنوع در طول روز و
هم حضوری برایش بازگو کنید تا همسرتان متوجه شود که ابراز‌ محبت چقدر می‌تواند

حال و هوای زندگی زناشویی را عوض کند.

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
#تلنگر

چقدر برای خودتان ارزش قائل هستید؟

اگر به جای آموختن، فقط روزهایتان را می گذرانید و هرساله فقط تولد می گیرید و سن تان را زیاد می کنید، بازنده محسوب می شوید.

اگر فقط برای داشتن آسایش، اتومبیل و خانه، زندگی می کنید، بازنده هستید.

اگر طولانی ترین مسافرت های شما، تا منزل خواهر و مادرتان است.

اگر هر روز و هرشب، سریال های بیشتری می بینید.

اگر هنوز نمی توانید روزی ده صفحه کتاب بخوانید.

و اگر نمی توانید روش زندگی تان را مثل همان هایی کنید که مدام از آنها مثال می زنید، بازنده محسوب می شوید.

اگر آموختن و ارتقای شخصیت خودتان را متوقف کرده اید.

اگر تمام عمر، فقط یک الگو را زندگی می کنید، جز بازنده ها محسوب می شوید.

اگر خوشحال بودن و شاد کردن دیگران‌ را نیاموخته اید.

اگر نمی توانید خود و دیگران را ببخشید.

اگر رقصیدن را نیاموخته اید یا جرات آن را ندارید.

اگر بازی و تفریح در برنامه ی شما نیست.
اگر شنا نمی کنید.

اگر نمی توانید یک روز از وقت تان را برای دیدن دریاچه ای در ۵۰ کیلومتری شهرتان آزاد کنید.
یا غروب آفتاب را در دشت و کویر ۲۰ کیلو متری تان تماشا کنید.

اگر خانواده، مهمانان و همه باید حتی در روزهای تعطیل، تا دیروقت منتظر شما بمانند تا با شما شام میل کنند، شما بازنده واقعی هستید.

اگر تاکنون آدم برفی نساخته اید.

اگر تاکنون به سالن تئاتر نرفته اید.

اگر گالری هنری یا مسابقه فوتبال یا والیبال را به صورت زنده ندیده اید.
شما بازنده اید.

اگر بعد از خواندن این متن می گویید: "ای بابا دلتان خوش است" شما زندگی را باخته اید.

برای خودتان احترام قایل شوید.
شما یک بار زندگی می کنید.

شادی و خوشبختی ذخیره کردنی نیستند!
قابل بازیافت هم نیستند.

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
💠چهار مرحله حذف در زندگی وجود دارد:

۱-  در ۵۵ سالگی؛
محل کار ، شما را حذف میکند..!!
مهم نیست که در طول حرفه خود چقدر موفق یا قدرتمند بوده اید ،
به یک فرد معمولی باز خواهید گشت..!!
بنابراین ، به طرز فکر و احساس برتری شغل گذشته خود نچسبید،
نفس خود را رها کنید،
وگرنه ممکن است احساس راحتی خود را از دست بدهید..!!

۲- در ۶۵ سالگی؛
جامعه بتدریج شما را حذف میکند..!!
دوستان و همکارانی که قبلاً با آنها ملاقات میکردید و معاشرت داشتید کمتر میشوند و بندرت کسی شما را در محل کار قبلی تان می شناسد..!!

نگویید «قبلاً.من مدیربودم،رئیس بودم..» یا «یک ..... بودم..» زیرا نسل جوان شما را نمی شناسد و شما نباید از این بابت احساس ناراحتی کنید...!!!

۳ - در ۷۵ سالگی؛
خانواده به آرامی شما را حذف میکند..!
حتی اگر فرزندان و نوه های زیادی دارید ،
بیشتر اوقات با همسرتان یا خودتان زندگی میکنید. 
وقتی فرزندان شما گهگاه به ملاقات می آیند ، این یک ابراز محبت است ، بنابراین آنها را بخاطر کمتر آمدنشان سرزنش نکنید ،
زیرا آنها درگیر زندگی خود هستند..!!

۴ - در ۸۵ سالگی؛
زمان میخواهد شما را از بین ببرد..!!
برخی از افرادی که می شناختید برای همیشه رفته اند.
در این مرحله غمگین نباشید ، زیرا این رسم زندگی است و همه در نهایت این راه را خواهند رفت..!!
بنابراین ، در حالی که هنوز کمی قدرت وتوانایی دارید ،
زندگی را به بهترین شکل اداره کنید..!!

هر چه از اموال خود میخواهی بخور هرسفری میتونی برو،هرکمکی می خواهی بکن،
هر چه میخواهی بنوش
بازی کن و کارهایی را که دوست داری انجام بده..!!

به یاد داشته باشید..
تنها گروهی که شما را حذف نمیکند،
  دوستان و همکاران قدیمی هستند....!!!

👈پس بیشتر  با دوستان قدیمی و صمیمی خود ارتباط برقرار کنیدوهیچ وقت آنهارا فراموش نکنید....!!!

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
آدمِ امن زندگی می‌دونی یعنی چی؟ یعنی اشتباهاتت رو پیشش اعتراف کنی و اون جای سرزنش دنبال راه حل باشه! از ضعف‌ها و مشکلات خانواده‌ت بهش بگی و اون نگاهش بهت تغییر نکنه. احساس نکنه بیشتر از تو میفهمه و نظرتو سبُک بشمره. تعصبش جلوتر از عقل و منطقش نباشه؛ توی بحث و گفتگو درد‌دل‌هایی که باهاش کردی رونزنه توی صورتت.از رویاهات بگی و مسخره‌ت نکنه! کنکاش نکنه توی اتفاقات زندگیت و اجازه بده اگه راحت بودی بهش بگی. با یه کار اشتباه قضاوتت نکنه. اگه لازم بود نظر بده بهت اما عقیده‌ش رو تحمیل نکنه. بتونی محبت و ابرازعلاقه کنی بهش و نگران ازچشم افتادن نباشی. می‌دونی چرا عمیقاً احساس تنهایی می‌کنیم؟ چون تعداد آدمای امنِ‌زندگی‌مون به صفر میل میکنه!

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
من هیچ وقت تسلیم نشدم!
خسته چرا..
اما تسلیم نه!
یه شبایی تا صبح اشک ریختم، از درد چشمام رو نبستم ،هی خاطرات رو مرور کردم اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگار نه انگار که اون آدم دیشبی خودم بودم.
کم آوردم؛ولی جا نزدم!
با همه‌‌ی دردها ادامه دادم،حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هیچی نباشه!
ادامه دادم؛ تا سرم پیش خودم بالا باشه!
ادامه دادم تا اگه نشد به خودم بگم:
«فدای سرت، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی..!»
بخاطر همینم هیچوقت نه پشیمونم، نه افسوس میخورم و نه منتظر کسی هستم که بیاد و نجاتم بده!
ناجی من همیشه خودم بودم و بس..

💠@rraavvaann
نود درصدمون همینیم

💠@rraavvaann
‏همیشه بهمون گفتن اگه طرف سرد شد داره خیانت میکنه؛
‏ولی یکی نگفت :
شاید گرفتار باشه ، شاید مشکلات خانوادگی داشته باشه، شاید بی پول باشه و دلش بخواد از همه یه دنیا فاصله بگیره.
یادمون ندادن وقتی طرفمون سرد شده دلیلشو بپرسیم، کنارش باشیم وکمکش کنیم تا همه چیز حل بشه.
تا سردی دیدیم یکی ازون پشت داد زد مثل خودش رفتار کن تا بفهمه.
تقصیر خودمون بود.
به دیگران حق دخالت دادیم اونام ذهنمونو مریض کردن..

💠@rraavvaann
7 نشونه که نشون میده پارتنرِ مناسبت رو پیدا کردی:
1_میتونی در کنارش آسیب پذیرترین نسخه خودت باشی و همچنان احساس امنیت کنی
2_اهداف و ارزش هاتون همسو هستن
3_بیشتر و بهتر از همه تشویق و حمایتت میکنه، بهت انگیزه میده و الهام بخشه
4_هردو میدونید که رابطه نیازمندِ تلاشه و تعارض در همه روابط هست اما رابطه سالم با سازش همراهه
5_ کنارش حسِ خونه بودن داری،  بهت احساس راحتی و امنیت میده
6_درباره آینده و برنامه هاش باهات حرف میزنه
7_وقتی کنارشی انگار《 شادی 》یه تعریف جدید پیدا میکنه

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
به تمام ادمهای اطرافتان زمان دهيد تا خودشان انتخابتان کنند..
وجودتان را به کسی یادآور نشويد
که ای فلانی من هم اینجا نشسته ام تایم های بودو نبودت را میشُمارم
بگذاريد خودشان بفهمند
یادشان بیاید
که در انسوی  مشغله هایشان
کسی شبیه شما با صبوری تمام چشم انتظارشان است
چشم انتظار یک روزبخیر،يك سلام!
ادمها را به اجبار  کنار خودتان حفظ نکنید...
خودشان اگر بخواهند سراغتان را میگیرند و اولویتشان میشوید!

💠@rraavvaann
این رابطه ها بشدت بیمارت میکنن :

❤️- رابطه ای که برای دریافت عشق و توجه باید همه جوره سرویس بدی و هر لحظه تلاش کنی
💛- رابطه ای که همیشه تو مقصر شناخته میشی و فقط تو مجبوری و باید عذرخواهی کنی
😄- رابطه ای که راحت نمیتونی از اشتباهاتت بگی یا درددل کنی، چون بعدا توسط حرف های خودت کلی سرزنش و مسخره میشی
💚- رابطه ای که تو و احساساتت فهمیده نمیشید و مجبوری همه چی رو درون خودت بریزی
💙- رابطه ای که براحتی خط قرمزهای تورو زیر پا میذاره و تورو به حساسیت بیش از حد هم متهم میکنه
💜- رابطه ای که برای اینکه ناراحتش نکنی هیچوقت نتونستی درست از خواسته هات و نیاز هات بگی

💠@rraavvaann
ما یک عذرخواهی به خودمان بدهکاریم :
برای تمام وقت‌هایی که می‌دانستیم قدرمان را نمیدانند اما باز محبت کردیم.
می‌دانستیم حرفمان را نمی‌فهمند، اما باز گفتیم. می‌دانستیم حقیقت را نمی‌گویند، اما باز وانمود کردیم که باور می‌کنیم تا خجالت نکشند.
ما به ‌خودمان یک عذرخواهی بدهکاریم برای تمام وقت‌هایی که سکوت کردیم، مبادا آدم رو به رو، دلش چون ما بشکند.

💠@rraavvaann
به آهستگی راه میرفت.
به آهستگی نفس میکشید.
به آهستگی احساساتش را تجربه میکرد.
و به آهستگی به درون خودش نزدیک و نزدیک تر میشد.
این آهستگی را دوست داشت.
فهمیده بود زندگی در آهسته بودن‌ها قابل لمس است،
و فهمیده بود به همین علت انسان‌ها به درد احتیاج دارند.
تا کمی سرعتشان کم شود،
آهسته شوند،
تا شاید بتوانند گاهی چشمانِ زندگی‌شان را ببینند.
و متوجه شوند که آسیب از سرعت است و سرعت‌ها از انتظارات و رویاها!
و زندگی، جریانی آهسته در لابه لای رویاها و انتظارات.
اکنون، به چشمان زندگی‌اش نگاه میکرد.
مدت‌ها بود دیگر برای ارتباط با زندگی‌اش به دردی احتیاج نداشت، البته که اگر دردی وارد میشد حبیب خانه‌ی قلبش بود اما گویی آهستگی‌ها به او کمک میکردند بدون دردهای تذکر دهنده، به زندگی‌اش وصل باشد.
چشمان زندگی‌اش را دوست داشت.
و برای اولین بار احساس میکرد، زندگی هم او را دوست دارد.

💠کانال تلگرامی علوم تربیتی و روانشناسی:

👇👇👇👇👇👇

@rraavvaann
7 نشونه که نشون میده پارتنرِ مناسبت رو پیدا کردی:
1_میتونی در کنارش آسیب پذیرترین نسخه خودت باشی و همچنان احساس امنیت کنی
2_اهداف و ارزش هاتون همسو هستن
3_بیشتر و بهتر از همه تشویق و حمایتت میکنه، بهت انگیزه میده و الهام بخشه
4_هردو میدونید که رابطه نیازمندِ تلاشه و تعارض در همه روابط هست اما رابطه سالم با سازش همراهه
5_ کنارش حسِ خونه بودن داری،  بهت احساس راحتی و امنیت میده
6_درباره آینده و برنامه هاش باهات حرف میزنه
7_وقتی کنارشی انگار《 شادی 》یه تعریف جدید پیدا میکنه

💠@rraavvaann
به تمام ادمهای اطرافتان زمان دهيد تا خودشان انتخابتان کنند..
وجودتان را به کسی یادآور نشويد
که ای فلانی من هم اینجا نشسته ام تایم های بودو نبودت را میشُمارم
بگذاريد خودشان بفهمند
یادشان بیاید
که در انسوی  مشغله هایشان
کسی شبیه شما با صبوری تمام چشم انتظارشان است
چشم انتظار یک روزبخیر،يك سلام!
ادمها را به اجبار  کنار خودتان حفظ نکنید...
خودشان اگر بخواهند سراغتان را میگیرند و اولویتشان میشوید!

💠@rraavvaann
2024/11/15 07:34:13
Back to Top
HTML Embed Code: