Telegram Web Link
‌•چهار نشانه مهم برای شناختن شخصیت خواستگار
۱- اگر مشاهده کردید خواستگاری در مقابل پدر و مادرش تسلیم مطلق است، از خود هیچ اختیاری ندارد و حتی توصیه‌های غیرمنطقی آنها را می‌پذیرد، كمی در انتخاب خود تردید كنید.
۲- اگر مشاهده كردید برای خواستگارشما مسائلی مثل شیوه برگزاری مراسم عروسی به‌طور افراطی مهم‌تر از خود رابطه است، آن را به عنوان یک نشانه منفی در نظر بگیرید.
۳- اگر خواستگار شما با شما بسیار مهربان است، اما در حین رانندگی یا در تعاملات روزمره در کوچه و خیابان با مردم خشونت می‌کند، یقین داشته باشید که پس از سپری شدن دوران شیرین اولیه رابطه، خشونت علیه شما را هم آغاز خواهد کرد.
۴- آدم‌ها در دوره خواستگار ی تلاش می‌کنند که بهترین حالت رفتاری خود را بروز بدهند. اگر قسمت عمده دوره خواستگاری شما به بحث و تلخ‌کامی می‌گذرد، این نشانه بسیار بدی از یک زندگی دردناک پس از عقد و عروسی است.
۵ راهکار درستِ پایان‌دادن به یک زندگی مشترک :

*آماده‌شدن
اگر طرفین برای جدایی آماده نباشند و طرح این موضوع از سوی یکی باعث غافل‌گیری دیگری شود، آسیب‌های ناشی از جدایی به مراتب شدیدتر خواهد بود. جدایی ازجمله مقاطع حساسی است که نباید شتاب‌زده به آن وارد شد. پس حتما هم به خودتان و هم به همسرتان فرصت کافی برای آماده‌شدن بدهید.

*پذیرش سهم خطاهایتان
در رابطه‌ای که بر پایه‌ی صمیمیت واقعی بنا شده باشد، طرفین باید بتوانند که بر نقاط قوت و ضعف خود آگاهی پیدا کنند و هرکدام‌شان سهم خود را در شکست رابطه‌شان بپذیرند.

*حفظ کرامت خود و دیگری
حفظ آبرو اهمیت بسزایی در امر طلاق دارد.
طرفین نه‌تنها باید به عزت نفس خود احترام بگذارند، بلکه باید در حفظ عزت نفس طرف مقابل‌شان نیز کوشا باشند و به‌ این ترتیب به همدیگر کمک کنند تا از شکست رابطه‌شان احساس شرمساری و سرشکستگی نداشته باشند.

*تعیین حدومرزها
همان‌طور که پیشتر نیز گفته شد، تماس بیش‌ازحد پس از جدایی مانع پایان‌گرفتن کامل روابط شکست‌خورده می‌شود. درعوض، بهتر است که در همان روند جدایی بر سر این موضوع که بنابه دلایل مختلف چقدر به همدیگر اجازه‌ی برخورد و تماس می‌دهید، توافق کنید.

*امید به آینده
امید به آینده را در خودتان زنده نگهدارید
روابط امروزتان، هرچند تلخ یا شیرین، به بخشی از خاطرات زندگی‌‌تان تبدیل خواهند شد. حتی اگر در رابطه‌ای شکست خورده‌اید و اکنون از این بابت به‌شدت رنج می‌کشید، بدانید که این حس‌وحال بد تا ابد با شما باقی نمی‌ماند. چه بسا که نافرجامی‌ رابطه‌ی اخیرتان مقدمه‌ای بر آغاز روابط مستحکم‌تر و باثبات‌تری در آینده باشد که درحال‌حاضر از موضع فعلی قادر به پیش‌بینی‌شان نیستید.
•برای محافظت کردن از انرژی و روان خودتون :
اشکالی نداره به بعضی از تماس ها پاسخ ندین!
اشکالی نداره که نظر خودتون رو تغییر بدین!
اشکالی نداره که بخواین تنها باشین!
اشکالی نداره که چند روز مرخصی بگیرین! 
اشکالی نداره که بخواین برای مدتی از محیط کار فاصله بگیرین!
اشکالی نداره چند روز مسافرت برین!
اشکالی نداره از یک رابطه عاطفی بیرون بیایین!
اشکالی نداره بابت مشکل خودتون صحبت کنین!
چون شما لایق آرامش و عشق هستین، و در کنارش نیاز هست که جاری باشین!
پس انقدر به خودتون سخت نگیرین و کاری که فکر میکنین برای سلامت شما مفیده رو انجام بدین!

•حرف‌های منفی دیگران را نادیده بگیرید:
اگر به دیگران اجازه دهید بیشتر از اینکه بازده‌ای به زندگیتان بدهند، از آن کسر کنند، تعادل زندگیتان بر هم خورده و بدون اینکه بفهمید اسیر منفی‌بافی خواهید شد. نظرات بی‌فایده و آزاردهنده دیگران را نادیده بگیرید. هیچکس حق قضاوت کردن درمورد شما را ندارد. ممکن است داستان زندگیتان را شنیده باشند اما مطمئناً نمی‌توانند حس و حالتان را درک کنند. شما هیچ کنترلی روی حرف‌های دیگران ندارید؛ اما کنترل اینکه به آنها اجازه بدهید این حرفها را به شما بزنند یا نه دست خودتان است. شما می‌توانید حرف‌های مسموم آنها را رد کنید تا به ذهن و فکرتان آسیب نرسانند.
مشاوره رایگان

اگر با همسرتون اختلافات زیادی دارید
یا در معرض طلاق هستید
یا بحث خیانت اتفاق افتاده است.
و نیاز به کمک یک مشاور و روانشناس دارید

میتوانید به طور رایگان از مشاوره استفاده کنید.

برای یک کار پژوهشی و آموزشی

به من یک پیام دهید تا شرایط خدمتتون عرض شود
@A232_A232
همه انسان‌ها برای ارضای پنج نیاز اساسی که در ژن‌های ما ریشه دارند تلاش می‌کنند، این نیازها عبارت اند از:

۱) نیاز به بقا،
۲) نیاز به عشق و احساس تعلق،
۳) نیاز به قدرت و پیشرفت،
۴) نیاز به آزادی،
۵) نیاز به تفریح.

این سیستم ژنتیکی ساده در ارضای نیازهای افراد زیادی، عالی عمل می‌کند تا آنها احساس شادی، سلامت و رضایت کنند. افرادی که در زندگی فاقد چنین احساس‌هایی باشند از ته دل آرزو دارند به شادی، سلامت و خشنودی دست یابند. اما متاسفانه سیستم ژنتیکی ما در مورد زندگی مشترک خوب عمل نمی‌کند.
ویلیام گلاسر
از کتاب ازدواج بدون شکست
بسیار مهم است که بگذارید بعضی چیزها از بین بروند، خودتان را از آنها رها سازید و از دستشان خلاص شوید. منتظر نباشید تا قدر تلاش‌هایتان را بشناسند و عشقتان را بفهمند، در را ببندید، آهنگ را عوض کنید، خانه‌تکانی کنید، گرد و غبارها را بتکانید، از آنچه هستید دست بردارید و به آنچه که واقعا هستید روی آورید.
پائولو کوئیلو
از کتاب انسان جدید، زندگی جدید
می خواهید کاریزماتیک و جذاب باشید و شخصیتتون قدرتمند باشه؟

چند تا تمرین خوب برای شخصیت بالایی داشتن؛

*در جر و بحث‌های دیگران دخالت نکنید و هیچوقت خودتون رو نفر سوم هیچ رابطه و مشاجره ای قرار ندید.

*تا زمانی که نظری از شما نپرسيدند، پاسخی ندید.

*موقع قضاوت و داوری در مورد ديگران، لحظه‌ای صبر کنید و به خودتون بگید که اگه من جای طرف مقابل باشم درموردش نظر میدم؟ و آیا اصلا نظر دادن من تاثیری روی زندگیم میزاره؟!

*و در آخر و مهم‌ترین بخش هم اینکه، در مقابل افراد عصبانی و خشمگین، چند دقیقه‌ای چیزی نگید و سکوت کنید.
اگر از آنهایی هستید که بدونِ انتظار جواب، مدام حرف های تان را می نویسید و برای مخاطب تان می فرستید،
آن هم در شرایطی که او یا خواب است یا سرکار یا سفر یا هر جای دیگر و دسترسی به تلفن همراهش ندارد،
بدانید که در آستانه دل بستن قرار گرفته اید.

چرا که از بارزترین نشانه های دلبستگی، حرف زدن زیاد است!
شش نشانه اینکه شما بیش از حد فکر می کنید:

*مدام لحظات خجالت آور را در ذهن خودتان مرور می کنید.

*زمان زیادی را صرف نگرانی درخصوص چیزهایی می کنید که کنترلی روی آنها ندارید.

*گفت و گوهایی که با دیگران داشته اید را در ذهن خود مرور می کنید و درباره اینکه چه چیزهایی باید می گفتید یا نمی گفتید فکر می کنید.

*برای شما سخت است که بیخیال برخی چیزها شوید و مدام اشتباهات خود را مرور می کنید.

*گاهی اوقات متوجه آنچه در اطراف شما می گذرد نمی شوید چرا که در حال فکر کردن به چیزهایی هستید که اتفاق افتاده اند یا در آینده ممکن است اتفاق بیافتد.

*زمان زیادی را صرف فکر کردن به این می کنید که چه معنای پنهانی ممکن است پشت حرف هایی که دیگران زده اند باشد.
*
یکی از مراجعینم پرسید یه رابطه سالم چه ویژگی‌هایی داره و از کجا بدونم که رابطه‌ام داره خوب پیش میره!؟
‏_گفتم نشونه‌ها که زیاده ولی به هفت تا علامت بیشتر دقت کن
رابطه‌های خوب با حرفای قشنگ شروع میشن ولی با رفتارای درست دوام پیدا میکنن ببین که این رابطه . . .

*چقدر از اضطرابت کم میکنه ؟
‏ در جریانید که یک رابطه خوب قراره یه دغدغه از زندگی‌تون کم کنه نه اینکه یه بار و فشار و اضطرابی به مشکلات‌تون اضافه کنه!

*چقدر به آرامشت اضافه میکنه ؟
حس آرامش در رابطه یعنی با کسی باشی که کنارش خیال راحتی داشته باشی، نه اینکه هر روز باهاش بجنگی تا دوست داشته شدن و آرامش‌ رو ازش مطالبه کنی یا مطالبه کنه!

*چقدر بهت احساس امنیت و اطمینان میده ؟
خلاصه‌‌اش یعنی اینکه چقدر ميتونی با طرف مقابلت از احساساتت ، نگرانی‌هات و خواسته‌هات آزادانه و بدون ترس از اين كه ناراحت بشه، قضاوت‌ت کنه یا بذاره بره گفتگو کنی!

*چقدر باعث رشد و پیشرفتتون شده؟
یه رابطه خوب رابطه‌ایه که عزت نفس و اعتماد بنفس‌ رو ببره بالا و باعث شادی و موفقیت جفت‌تون بشه!. رابطه‌ای که تو اون مدام با خودت بگی نکنه زشتم!، نکنه بدهیکلم!،نکنه خیلی حرف میزنم!یا ناکافی‌ام! و روز به روز عقب‌ترت ببره؛ بیشتر پل سقوطه...

*چقدر احساساتت رو ابراز میکنی !
و اجازه ابراز احساسات رو میدی ؟؟؟
رابطه‌ای که در اون وقت حرف زدن هیچ نیازی به سانسور کردن حال و هوات نداری و می‌تونی راحت باشی، با یه آدم امن در ارتباط برابر هستی

*چقدر واسه همدیگه شنونده خوبی هستید!؟
حقیقتا که حرف زدن با کسی که درکت کنه و فقط شنونده باشه و قضاوتت نکنه، از بوس و هم آغوشی هم حیاتی‌تره

*چقدر به هم اعتماد دارید ؟
احترام قائلید!، متعهدید! و تو جنبه‌های مختلف صمیمی هستید !؟
به بیان دیگه «دوستت دارم»، «ممنونتم» «عذر میخوام» «گوش میدم» «بیا خوش بگذرونیم» از كلمات جادويی هستن كه تو يه رابطه سالم زياد شنيده ميشن.
*
اگر از شرایط خود راضی نیستید، اگر دلتان می‌خواهد در خود یا زندگی‌تان تغییر ایجاد کنید،
از خود نپرسید چه باید بکنم؟

بلکه بپرسید:
چه چیزی در توان من است؟
چه کاری می‌توانم بکنم؟
چه امکاناتی دارم؟

با توجه به محدودیت‌های شخصی و محیطی کدام تغییر هرچند کوچک را می‌توانم در زندگی‌ ایجاد کنم تا رضایت بیشتری از آن داشته باشم؟

وقتی واقعیت‌های زندگی را در نظر نمی‌گیرید و بدون توجه به توان، امکانات و محدودیت‌ها برای ایجاد تحول در زندگی برنامه‌ریزی می‌کنید، احتمال به نتیجه رسیدن بسیار اندک و ناامیدی شما روز به روز بیشتر می‌شود تا جایی که به احساس درماندگی می‌رسید و توقف می‌کنید.

یک قدم کوچک اما انجام شدنی شما را بیشتر جلو می‌برد تا چندین گام بزرگی که امکان برداشتن آنها وجود ندارد.
برای برداشتن اولین گام کوچک چه می‌توانید بکنید؟
عاملی که
اینگونه زندگی را
بر ما غم‌انگیز ساخته
پیری و پایان لذت‌ها نیست

بلکه قطع امید است ...

ویلیام شکسپیر
*
راهکارهایی برای افزایش آرامش کسانی که ذهنیت والد پرتوقع و سرزنشگر دارند

یاد بگیرید که استراحت کنید یه تایمی رو فقط برای خودتون باشید و اصلاً به این فکر نکنید که کارها بدون وجود شما انجام نمیشه یا سخت انجام میشه.
نجات دنیا فقط به شما بستگی نداره، حتی اگه خودتون حس کنید که حتماً همینطوره!

شما چیزهای زیادی توی ذهن دارید که بخواهید به بقیه یاد بدید ولی انتظار نداشته باشید که مردم فوراً تغییر کنند و به حرف شما گوش کنند. چیزی که برای شما بدیهی به حساب میاد، ممکنه برای اونها کاملاً واضح و آشکار نباشه مخصوصاً اگه عادت نداشته باشند به اندازه شما به مسائل اهمیت بدند بسیاری از افراد شاید دوست داشته باشند کاری رو انجام بدند که به نظر خودشون درسته نه به نظر شما درسته! و شاید اصلاً با نظرات کلی شما هم موافق باشند ولی دلایل مختلفی دارند و نمیتونند خیلی سریع مطابق میل شما تغییر کنند.

برای شما آسونه که بتونید در مورد اعمال اشتباه دیگران نظر بدید و تلاش کنید که خودتون همه کارهای غلط بقیه رو تصحیح کنید. حالا شاید بعضی اوقات هم اونها واقعاً اشتباه کرده باشند اما ربطش به شما چیه؟!
به این فکر کنید که شما هیچ ارتباطی با اونها ندارید و بذارید راه خودشون رو برن!

در مورد خودتون هم موضوع همینه، بهتره از انتقاد شدید خودتون دست بردارید این کار فقط شما رو بیشتر آزرده میکنه، منطقی فکر کنید آیا این انتقادات شدید باعث پیشرفت شما میشه؟ یا بیشتر باعث استرس و تردید شما میشه؟

یاد بگیرین که احساس ابرقهرمان بودن خودتون رو کنترل کنید و به جا و به موقع و در شرایطی که بقیه ازتون طلب کمک میکنند، ازش استفاده کنید.

صادقانه بخوایم بگیم،
پاشنه آشیل شما عصبانیت شماست! شما خیلی راحت عصبانی میشیدو در نظر بقیه به عنوان یه آدم انعطاف ناپذیر و ناخوشایند نشون داده میشید که به زور میخواد اونها رو به کار درست وادار کنه. به عقب برگردید و ببینید که تا حالا با عصبانیت خودتون چند نفر ازتون دور شدند در حالی که می تونستید با رفتاری ملایم اونها رو نصیحت کنید! یادتون باشه منظور ما سرکوب خشم نیست چون این کار هم باعث ایجاد آسیب‌های دیگه میشه!
👌قانون 2 دقیقه برای درمان تنبلی

قانون 2 دقیقه به شما می گوید اگر انجام دادن کاری کمتر از 2 دقیقه طول می کشد آن را انجام بدهید. این قانون توسط دیوید آلن مطرح شد. مثلا می‌خواهید شروع به نوشتن یک مقاله کنید اما قبل از آن باید یک تماس تلفنی کوتاه بگیرید؟ حتما این تماس را بگیرید.

آیا می خواهید بعد از خوردن شکلات، کاغذ بسته بندی آن را در جیب اتان بگذارید سریعا آن را در سطل زباله بندازید؟ کارهایی را که بیش از 2 دقیقه زمان می برند، بلافاصله انجام دهید و برای انجام آن تعلل نکنید.

اگر با خود فکر می کنید که این کارهای ریز و کوچک را برای انجام کارهای مهم تر باید به تعویق بیندازید، فقط دارید خودتان را گول می زنید. برای درمان تنبلی کارهایی که انجام آن کمتر از 2 دقیقه طول می کشد را بلافاصله انجام دهید.
اين جمله که اگر زد تو هم بزن آسيب زیادی به كودک ما خواهد زد.

تمام آموخته‌های فرزندتان را زير سوال خواهد رفت و اين سوال پيش می‌آيد پس اگر كسی كار بدی كرد من هم می‌توانم آنرا تكرار كنم. كودكی كه ميزند درونش لبريز از حس بد به خود و ديگران است. در حقيقت كودكی كه كتک می‌زند از كودكی كه كتک می‌خورد بيشتر آسيب می‌خورد و احساسات منفی بيشتری را درون خود احساس می‌كند. به علاوه او را در خطر آسيب فيزيكی بعضا جبران‌ناپذير قرار ميدهيد و به كودكان خشم، مجازات و كينه‌ورزی را آموزش خواهد داد.

آموزش خشونت به كودكمان تنها به او آسيب می‌زند. بجای اینکه بگیم تو هم بزن، بگیم نذار بزنتت! دستتش رو بگير متوقفش كنيد بگو تو حق نداری منو بزنی!



🔔 افکار مخربی که قاتل خاموش روابط عاشقانه هستند

تلۀ «همه یا هیچ»
به نظر شما، همسرتان همیشه اشتباه می کند یا هیچ کاری را درست انجام نمی دهد.
مثال: همیشه فکر می کنه حق با اونه!

نتیجه گیری مصیبت بار
یکی از زوجین درباره پیامد منفی کارهای طرف مقابل اغراق می کند.
مثال: نباید این پول رو خرج می کرد، حالا وضعیت مالی مون خراب می شه!

تلۀ «باید»
یکی از زوجین تصور می کند که طرف مقابل خواسته اش را برآورده خواهد کرد؛ چون به گمانش او باید از این خواسته باخبر باشد.
مثال: تو باید بدونی که من چقدر از فلانی بدم می آد، حتی اگه با خودش بگم و بخندم!

برچسب گذاری
شما به شکلی ناعادلانه و با نادیده گرفتن ویژگی های مثبت همسرتان، به او برچسب می زنید.
مثال: تو چقدر تنبلی!

سرزنش کردن
به شکلی ناعادلانه و غیرمنطقی، همسرتان را به خاطر مشکلات رابطه تان یا مشکلات بزرگ تر سرزنش می کنید.
مثال: تو من رو بدبخت کردی!

اتصالی احساسی
در این وضعیت، یکی از زوجین باور دارد که احساسات و افکار طرف مقابل را نمی توان مدیریت کرد.
مثال: اصلا نمی شه با تو حرف زد!

تخیل بیش از اندازه
در این وضعیت، شما درباره رفتار همسرتان نتیجه ای منفی می گیرید که پایه و اساس منطقی ندارد.
مثال: این روزها خیلی سرش شلوغه، حتما سروگوشش جایی می جنبه!

زرنگ بازی
شما سعی می کنید با شناسایی انگیزه پنهانی همسرتان، از او زرنگ تر باشید!
مثال: خیلی مهربون شده. حتما می خواد آخر هفته با دوستاش بره بیرون!

عذاب سرخوردگی
شما بر انتظارات ایدئالی تمرکز می کنید که ریشه در گذشته دارند.
مثال: همیشه به فکر پدر و مادرشه. اصلا من براش مهم نیستم!

☑️ ممکن است برخی از این افکار سمی تا اندازه ای ریشه در حقیقت داشته باشند؛ اما میزان تحریف، اغراق و تمرکز بیش از اندازه ما بر آنها، لذت های رابطه عاشقانه را از بین می برند. توانایی جست وجو و کشف رفتارها و ویژگی های مثبت در شریک عاطفی مان، به غلبه بر افکار مسموم کمک می کند.
2024/10/03 02:36:07
Back to Top
HTML Embed Code: