Telegram Web Link
🍃‌‌‌لبخند زدن مغز را آماده می کند تا افکار و رفتارهای مثبت نشان دهد و فرد را به موفقیت های بیشتری سوق دهد. افرادی که به طور منظم لبخند می زنند، به شادی، رضایت، آرامش درونی و موفقیت های بیشتری در مقایسه با آدم های اخمو می رسند.

‌همه ی ما عادت کرده ایم که صرفا در زمان خوشی و خوشحالی لبخند بزنیم، اما عمل لبخند زدن به خودی خود باعث تولید بیشتر آندورفین، دوپامین و سروتونین می شود. ‌
‌این هورمون ها باعث ایجاد احساس سرخوشی شده ومسکن های طبیعی برای بدن محسوب می شوند. ‌

‌محققان آمریکایی بر روی بیماران مبتلا به افسردگی بررسی هایی انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که آندورفین آزادشده به واسطه ی یک لبخند واقعی باعث ایجاد تغییرات فیزیولوژیکی مثبت روی بدن بیماران می شود. ‌
‌در نتیجه اگر شما هم می خواهید افسردگی و خمودگی از شما دور بماند، بهتر است عادت کنید که هر روز لبخند به لب داشته باشید. ‌
‌بدون شک این لبخند شما، گرمابخش قلب های پیرامون تان نیز خواهد بود.
۷ نکته کلیدی برای تشویق کودکان به آموختن

1) خودتان، مثال و الگوی عملی برای او باشید.
کودکان دوست دارند از والدین خود بیاموزند و تقلید کنند. به مطالعه علاقه نشان دهید تا آنها شما را سرمشق خود قرار دهند. با صدای بلند برای آنها کتاب بخوانید تا این علاقه به مطالعه به آنها تلقین شود. برای جلب علاقه کودک می توانید قسمتی از داستان را خودتان بخوانید و اجازه دهید کودک خودش بقیه داستان را بخوانید.

۲) وقتی می خواهید به یک کودک آموزش بدهید، برای وسوسه کردن او می توانید در بدو امر با یک بازی مرتبط با موضوع شروع کنید. سپس یک گام جلوتر رفته و با نظم و ترتیب بیشتری به او آموزش دهید. مثلاً بازی ها و سرگرمی های ریاضی ابزار مناسبی برای آموزش اعداد به کودکان کم سن و سال هستند.

۳) میل به آموختن را به او تلقین کنید. خوب گوش دادن، خوب نگاه کردن، خوب اندیشیدن و خوب خواندن را به عنوان چهار اصل مهم یادیگری به او معرفی کنید. وقتی کودک در این مورد مهارت پیدا کند و این مفاهیم را به کار گیرد، چهارچوبی برای آغاز میل به آموختن در او شکل می گیرد.

۴) هیچ چیز مانند جایزه در کودکان، انگیزه ایجاد نمی کند.
هنگام کسب موفقیت، به آنها جایزه بدهید. باید بدانید کودک شما به چه چیزی علاقه دارد. از همان به منظور تحریک انگیزه او برای دستیابی به هدف استفاده کنید. نیازی نیست از جوایز گران قیمت استفاده کنید. یک اسباب بازی گران قیمت سطح توقع او را بالا می برد.

۵) کودک را از تکنولوژی و علم روز دنیا دور نکنید.
تکنولوژی روش کمکی دیگری برای یادگیری و ابزاری است که والدین می توانند عاقلانه از آن استفاده کنند. با ارائه بازی های کامپیوتری درسی درباره موضوعاتی نظیر ریاضی و زبان های خارجه، می توانید شدت وابستگی و علاقه او را به کامپیوتر مهار و کنترل کنید.

۶) فرزند خود را تنها به کتاب ها و متن های درسی مدرسه محدود نکنید.
با استفاده از منابع دیگر مانند کتاب ها و مجلات کودکان، افق فکری او را وسیع تر کنید.

۷) اجازه دهید کودک نقش بازی کند، اشعار را از حفظ بخواند یا برای شما داستان تعریف کند.

فرزندان شما می توانند به نوبت به دیگری گوش فرار داده و یا ارتباط برقرار کنند. این روش، مهارت های شنیداری و برقراری ارتباط را که اهمیت بسیاری هم دارند، پرورش می دهد.
به طور تناقض‌آلودی، خودداری از پاسخ دادن به توهین، یکی از موثرترین پاسخ‌های ممکن است.
یک دلیلش این است که خاموشی ما ممکن است برای فردی که توهین کرده است، گیج‌کننده باشد؛ به این معنی که نمی‌داند آیا توهینش را فهمیده‌ایم یا خیر؛

به علاوه، با این کار اجازه نمی‌دهیم از توهینش لذت ببرد و در نتیجه به احتمال زیاد پریشان می‌شود.

پاسخ ندادن نشان می‌دهد که بود و نبود او در نظرمان یکسان است و از آنجا که هیچ‌کس دوست ندارد نادیده گرفته شود، عدم تمایلِ ما به پاسخ‌دهی، احساس تحقیرشدگی را در او بر می‌انگیزد...

📘فلسفه‌ای برای زندگی
📝ویلیام بی اروین
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
قابل توجه والدین
علت ریشه کن نشدن رفتارهای بد در کودک:
والدین در صورت مشاهده رفتار بد در کودک، قبل از حذف آن رفتار ، علت آن را شناسایي برطرف کنید چون بدون حذف علت اصلی مجددا رفتار بد تکرار می شود
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حق شناسی به خاطر داشته های کوچک زندگی...

#روانشناسي


ترجمه و صدا: ایمان فانی
💟عشق ورزی به کودک👦🏼👧🏻

🌀"دوستت دارم".این جمله باید اولين چيزی باشد که کودکتان صبح ها، پس از بيدار شدن از خواب می شنوند و نيز آخرین جمله ای باشد که پس از شنيدن آن به خواب میرود. موقع دعوا و مشاجره و هر زمانی که انتظارش را ندارند بگویيد که "دوستت دارم".
🌀 کودک را آغوش بگيرید. هيچ مانعی برای در آغوش گرفتن کودکتان وجود ندارد. زندگی کوتاه است. کودک شما فقط و فقط یک بار سه ساله است. فقط و فقط یک بار چهار ساله است.
🌀لمسش کنيد. آرام به پشت او بزنيد. بازوهایتان را دور شانه هایش حلقه کنيد، موهایش را به هم بریزید.
🌀در بازی اش شریک شوید. توپ بزنيد، برای پرندگان دانه بریزید و بادبادک هوا کنيد و با او مسابقه بدهيد.
🌀گوش دهيد. گوش دهيد! واقعاً درحين گوش دادن جملاتی به زبان بياورید که نهایت توجه تان را به صحبت های او نشان دهيد. مانند (وای
چه جالب) ( من اصلاً نمی دانستم ) (بيشتر در این مورد توضيح بده )
🌀بدون به زبان آوردن کلمه ای با او حرف بزنيد. به تماشای بازی او در مدرسه یا زمين بازی بنشينيد. لحظه هایی که به شما نگاه میکند یا نگاهتان باهم تلاقی می کند ،به او لبخند بزنيد. علائم خاصی برای رابطه تان تعریف کنيد که فقط خودتان دونفر معنی آنها را بدانيد.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥درون گرا یا برون گرا☝️

👈کدام بهتر است؟
👈آنها از نظر رفتاری، هیجانی و عصب شناختی چگونه اند؟
گاهی فقط بايد ديدگاهمان را عوض كنيم تا نگوييم : "فرزندم لجباز است "

بگوييم: "به دنبال استقلال است
او دارد "من" وجودی خويش را می شناسد و هويت خود را پيدا می كند و من خوشحالم كه مي تواند "نه" بگويد و توانايی مخالفت و ابراز عقيده اش را دارد.
بسياری از مشكلات و مسائل بين والدين و فرزندان ناشی از سوء تفاهم است. كودك به دنبال امنيت در آغوش مادر می گردد و مادر گمان مي كند كودك "بغلی" شده ...
كودك از وحشت ديدن يك برنامه تلويزيونی شبها به اتاق والدين پناه می برد و ظن پدر اين است كه او وابسته شده و در اين مورد خاص هم به كودكی كه در جست و جوی خودشناسی است برچسب "لجباز" می خورد.
زمانی كه اندكی زاويه ديدمان را تغيير دهيم و فرزندمان را طوری ببينيم كه در حال شناخت هويت خود و تلاش براي مستقل شدن است، به جای عصبانی شدن مراقبش خواهيم بود و كمكش خواهيم كرد.
چگونه تنها خوابیدن را به کودک آموزش دهیم


کارگروه تربیتی پرتال جامع و تخصصی کودک، مهدکودک و خانواده: کودک را تا تختش همراهی کنید، به او شب به خیر بگویید و او را ببوسید. به کودک قول دهید که بعد از یک دقیقه دوباره برمی گردید و او را می بوسید به شرط آنکه روی تختش دراز بکشد


1. شیوه ی " پاداش دهی "
 این شیوه زمانی کارآمد است که کودک قبل از خوابیدن بی قراری می کند و آرام نمی گیرد و شما تصمیم می گیرید که از یک روش ملایم برای تغییر این شرایط استفاده کنید. این شیوه بر پایه ی "پاداش دهی" بنا شده است. کودک را تا تختش همراهی کنید، به او شب به خیر بگویید و او را ببوسید.
به کودک قول دهید که بعد از یک دقیقه دوباره برمی گردید و او را می بوسید به شرط آنکه روی تختش دراز بکشد. از اتاق خارج شوید و بلافاصله برگردید و دوباره کودک را ببوسید. اگر کودک تلاش می کند تا بلند شود، عصبانی نشوید بلکه او را با آرامش و مهربانی سرجایش قرار دهید. و به او یادآوری کنید که او را تنها در صورتی او را می بوسید که روی تختش دراز بکشد. این شیوه می تواند به شکل یک بازی اجرا شود، خواهید دید که زمان لازم برای خواباندن کودک در اتاقش هر شب کمتر می شود. 
زمانی که احساس کردید کودک در حال به خواب رفتن است دیگر به اتاقش نروید. ممکن است در شب های اول مجبور شوید کودک را 100 یا 200 بار ببوسید و حتی تا 3 ساعت این شیوه را ادامه دهید تا کودک به خواب برود. سعی کنید خونسرد و آرام باشید و اگر مشکلی در ناحیه کمر دارید می توانید به جای بوسیدن کودک سر و یا دست او را نوازش کنید.

2. شیوه ی " جدا سازی تدریجی "
 از این شیوه زمانی استفاده کنید که وابستگی کودک به شما زیاد است و پیش بینی می کنید که به زمان بیشتری برای آموزش نیاز دارید. از آنجا که کودک تغییرات کوچک و جزیی را راحت تر می پذیرد، در این شیوه به طور تدریجی تنها خوابیدن را به کودک آموزش خواهید داد. 
برای شروع، کنار تخت کودک بنشیند تا زمانی که کودک به خواب برود، در شب بعد کمی دورتر از تخت بنشینید و هر شب ته تدریج این فاصله را بیشتر کنید تا جایی که از اتاق خارج شوید و جلوی در اتاق و در دیدرس کودک بنشینید به طوری که بتوانید با کودک حرف بزنید. در زمان اجرای این شیوه بهتر است با کودک ارتباط چشمی و فیزیکی برقرار نکنید. خواندن یک کتاب برای کودک می تواند مفید باشد. به یاد داشته باشید که نوازش کودک قبل از خواب باعث آرامش بیشتر کودک می شود.

3. شیوه ی " رفت و برگشتی "
 اگر طاقت گریه ی کودک را ندارید اما تصمیم دارید که کودک را در زمان خواب از خود جدا کنید، این شیوه به شما توصیه می شود. کودک را به رختخواب ببرید و به او توضیح دهید که می خواهید از اتاق خارج شوید اما نزدیک اتاق او حضور خواهید داشت و از او بخواهید که در تختش باقی بماند. به او شب به خیر بگویید و از اتاق خارج شوید. اگر کودک از جایش بلند شد و شروع به گریه و بی تابی کرد، به اتاق برگردید و او را دوباره در تخت بگذارید و مجددا به او شب به خیر بگویید و از اتاق خارج شوید. این کار را تا زمانی که کودک به خواب رود ادامه دهید.
سعی کنید از ارتباط چشمی خودداری کنید و با صدای آرامش بخش برای گفتن شب به خیر استفاده کنید. ثبات رفتار و تن صدای شما تاثیربسیار مثبتی خواهد داشت. بنابراین صبر خود را از دست ندهید و به یاد داشته باشید که اگر عصبی باشید نمی توانید به کودک آرامش و حس اطمینان بدهید.

4. شیوه ی " Ferber "
در صورتی که همه ی راه ها را امتحان کرده اید اما نتیجه نگرفته اید، این شیوه به شما کمک می کند تا به کودک کمک کنید که در اتاقش بخوابد. بعد از گفتن شب به خیر، کودک را ببوسید و از اتاق خارج شوید. اگر کودک شروع به گریه کرد، بعد از 30 ثانیه برگردید و او را آرام کنید، بهتر است کودک را از تختش بلند نکنید. دوباره از اتاق خارج شوید و در صورتی که کودک باز هم گریه کرد، پنج دقیقه صبر کنید و بعد از آن به اتاق بروید و او را آرام کنید. بیشتر از 30 ثانیه در اتاق نمانید و دوباره خارج شوید. هر بار که از اتاق خارج می شوید 5 دقیقه بیشتر بیرون بمانید. 

در شب اول حداکثر زمانی که بیرون از اتاق خواهید ماند را 15 دقیقه در نظر بگیرید. در شب دوم از 10 دقیقه شروع کنید و حداکثر زمان را 20 دقیقه در نظر بگیرید. زمان بیرون ماندن از اتاق را تا جایی افزایش دهید که به 30 دقیقه برسید. زمان 30 دقیقه ای را تا وقتی که کودک در برابر این شیوه مقاومت می کند ادامه دهید تا به نتیجه برسید. استفاده از این شیوه ممکن است برای والدین استرس زا باشد، بنابراین توصیه می شود که پدر و مادر به صورت یک شب در میان مسولیت اجرای این روش را بر عهده بگیرند.
قبل از خواب اعداد یک تا 100 را به صورت برعکس بشمارید ، این کار به تقویت ذهن و کاهش ابتلا به آلزایمر کمک می کند و باعث آرامش در خواب میشود.
علل و راه‏های درمان درس نخواندن و انجام ندادن تکالیفـ کودکان چیست⁉️

⭕️نکته :
شما باید برای رفع این مشکل، از روش حل مسأله استفاده کنید بدین معنا که علل احتمالی را در نظر گرفته، در پی از بین بردن آن باشید.

علل گوناگون مشکلات درسی کودکان چنین است:

1. مشکلات جسمی: ممکن است فرزند شما در بینایی یا شنوایی ضعف داشته یا به بیماری مزمنی مبتلا باشد. مراجعه به متخصص، نگرانی شما را از این جهت از بین می‏برد.

2. مشکلات روحی: فشارهای روحی ناشی از اختلاف پدر و مادر، حسادت به فرزند تازه متولد شده، تبعیض و مقایسه‏ی کودک با دیگران، سرزنش و توبیخ و... به طور قطع در رشد تحصیلی او اثر منفی دارد و او را از انجام امور درسی باز خواهد داشت.

3. اختلال در یادگیری: اختلال در یادگیری یا ناتوانایی‏های یادگیری که 80 درصد به صورت اختلال در خواندن خود را نشان می‏دهد، یکی از عوامل مشکلات درسی و عدم انجام تکالیف است.

کودکان مبتلا به این اختلال از جهت هوش بهر، متوسط رو به بالا هستند؛ پس برخلاف تصور برخی، اختلال در یادگیری، به معنای عقب‏ ماندگی ذهنی نیست.

مشکلات این گونه کودکان، مربوط به ادراک، تمیز، حافظه و توالی دیداری و شنیداری است و به طور معمول در تشخیص کلمات مشابه چون دوز و زود و غاز و زاغ، روز و زور، و... مشکل دارند.

4. خستگی: بازی و فعالیت‏های فیزیکی بیش از حد، سبب خستگی فراوان و در نتیجه، عدم انجام تکالیف خواهد شد؛ پس این گونه فعالیت‏ها نیز باید حساب شده و براساس برنامه باشد.

5. حواس‏پرتی: برخی کودکان، وقتی تنها هستند، حواسشان پرت می‏شود؛ پس باید زمینه‏ای فراهم شود که یا مادر در اتاق کودک باشد یا کودک در محل فعالیت مادر (آشپزخانه) به تکالیفش برسد تا در صورت حواس‏پرتی، مادر به او کمک کند.

6. هوش فوق‏ العاده: در مواردی (گرچه اندک)، هوش بهر بالای کودک، مانع از انجام تکالیف است؛ زیرا از دید او، انجام تکالیف، بسیار بچگانه است. برای چنین کودکی می‏توانید با هماهنگی با معلم، برنامه ‏ی ویژ ه ‏ای را ترتیب دهید.
🍃انسان به شدت تلاش مي كند تا همچنان بدبخت باقی بماند.
اما اين را نمي داند.
آنگاه كه بداند، از مضحك بون آنچه با خود مي كند خنده اش خواهد گرفت.

انسان با آفريدن بدبختي به تمام شيوه هاي ممكن، ‌به راستي شاهكار مي كند. كوچكترين فرصت را از دست نمي دهد. هرچيزي را كه مي تواند بدبختش سازد در هوا مي قاپد!

اين رويه را بايد تغيير داد.
زندگي هر دو فرصت را در اختيار تو قرار مي دهد.
هم روز را، هم شب را،
هم گل را، هم خار را،
همواره بين اين دو تعادل برقرار است، نصف به نصف،
بسته به توست كه كدام را برگزيني. معجزه اينجاست كه اگر تو خار را برگزيني دير يا زود هيچ گلي را نخواهي ديد، زيرا ذهنت به خار انس خواهد گرفت. فقط قادر خواهي بود خار را ببيني، گل را از كف خواهي داد. كوچكترين توجهي به آن نخواهي داشت.

عين همين اتفاق در مورد كسي كه گل را برمي گزيند مي افتد:
او شروع به فراموش كردن خار مي كند و توجه اش به خار جلب نمي شود. نگاهش چنان مثبت مي شود كه همه چيز را متفاوت مي بيند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥چگونه استرس بر مغز شما اثر می‌گذارد؟

و برای رهایی از آن چه روش هایی وجود دارد؟☝️
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥چگونه در برخورد با افراد سخت و آزار دهنده آرامش خود را حفظ کنیم؟☝️

پیشنهاد ویژه امروز
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥چرا زوجها به هم خیانت می‌کنند؟☝️

این ویدیو را تماشا کنید و بفرستین برای زوج های که بهش نیاز دارند‌...
🌸در موضوع عملكرد تحصيلي متغيرهاي مختلفي تاثير گذار هستند. يكي از اين متغيرها، ناتوانيهاي يادگيري است كه در برنامه هاي بعدي به آن پرداخته خواهد شد.

در اين برنامه مروري بر تكنيكهاي فرزند پروري خواهيم داشت:

🌸تكنيكهاي فرزند پروري عبارتند از تكنيكهاي تشويقي و تنبيهي

تكنيكهاي تشويقي عبارتند از : ارتباط كلامي صحيح ، داشتن وقت مشترك با فرزند، تحسين ، امتياز دهي

🌸تكنيكهاي تنبيهي عبارتند از بازگيري پاداش ، ناديده گرفتن و توجه كردن ، و محروميت زمان مند.

🌸 در هر اصلاح و تغيير رفتاري لازم است هميشه تكنيكهاي تشويقي قبل از تكنيكهاي تنبيهي به كار روند.

🌸در مورد تحسين بدانيم والديني فرزندانشان به تحسين از جانب ديگران وابسته ميشوند كه در تحسين كردن بسيار سخت گيرانه عمل ميكنند ، يا اينكه بسيار افراطي و غير واقع بينانه.

🌸 در مورد عملكرد تحصيلي فرزندان نيز لازم است از تكنيكهاي تشويقي و تنبيهي استفاده شود.

🌸لازم است قبل از هر اقدامي ، حتما در مورد عملكرد تحصيلي فرزندمان آسيب شناسي دقيقي داشته باشيم ؛ يعني دقيقا بدانيم كه علت مشكل تحصيلي فرزندم چيست ؟
آسيب شناسي دقيق به ما كمك ميكند كه بتوانيم راهكارهاي دقيق و اثر بخشي داشته باشیم.
هر چیزی فرکانسی دارد.
هر لغت، صدا، رنگ، درخت، حیوان، گیاه، مواد معدنی و هر چیزی که فکرش را بکنید. هر شهر یا کشوری فرکانسی دارد. اجزا هوا، زمین، آتش، آب همگی دارای فرکانس مخصوص به خود هستند.

تندرستی، بیماری، ثروت، بی پولی، موفقیت و شکست نیز از این قانون مجزا نیستند. هر اتفاق، موقعیت و شرایطی نیز دارای فرکانس می باشد، حتی احساسات و افکار شما.
فرکانس واقعی احساس شما چیزی است که شما احساس میکنید و شما هر احساسی داشته باشید چیزهایی که در فرکانس مشابه با آن هست را جذب میکنید.

وقتی شاد هستید و دائما این احساس را دارید در این صورت فقط افراد شاد، شرایط خوب و اتفاقات خوب به سراغتان خواهند آمد.
اگر احساس استرس میکنید و دائما این حس را دارید در این صورت استرس بیشتری توسط افراد، شرایط و اتفاقات وارد زندگی‌تان خواهد شد.

👤راندا برن
•وقتی زنی غر میزند، مردش چکار کند؟
مردی زیرکه و عاقلانه رفتار میکنه که وقتی میبینه خانومش شروع به غُرغُر کردن کرده، قبل از هر چیزی گارد نگیره و جلوی حس های منفی که در وجودش داره شکل میگیره را بگیره.
اولین قدم اینه که مرد با کلام خودش حس های منفی خانوم را کم کنه. یعنی اینکه با خانومش هم احساسی کنه. جملاتی ساده مثل منم متاسفم، حق با توئه، من حرفت را میفهمم، عزیزم از من چه کاری بر میاد تا انجام بدم
این جملات از سمت آقا میتونه اوضاع را تغییر بده، چون در کاهش احساسات منفی خانم خیلی موثره.
دومین قدم این که میتونید در طولانی مدت علت های احساسات منفی خانم را متوجه بشید و اونو رفع کنید. مثلا در مورد اینکه خانوم خونه از کارهای خونه خسته شده بود،اقای خونه میتونه با تقدیر و تشکرهای که از خانم داره و یا بر عهده گرفتن کارهای کوچیک خونه در ایجاد نشدن این حس در همسرش جلوگیری کنه. اگر شما آقایون میدونستید یه تشکر و یه دوستت دارم ساده چه معجزه ای میکنه روزی هزاران بار محبت و عشق خودتون را نثار همسرتون میکردید.
ابراز عشق بی‌قید و شرط والدین نسبت به فرزندان بسیار مهم است.برای همین والدین باید کودک را بدون توجه به جنسیت، ظاهر، توانایی و صفات شخصیتی‌اش دوست داشته باشند. والدین در چنین عشقی، قید و بندهای پرورش فرزند را بدون هیچ چشم‌داشتی می‌پذیرند و محبت بی دریغ خود را در تمامی روابط با کودک ابراز می‌کنند. چنین عشقی، بیشترین تأثیر را بر خویشتن کودک می‌گذارد.

اما توجه بیش از حد والدین به فرزندان هم می‌تواند مخرب باشد و همان‌طور که کمبود عشق و مهربانی ممکن است به نامهربان شدن کودکان بینجامد، توجه بیش از حد نیز اثرات مخربی بر کودک دارد. از مهم‌ترین عوامل ایجاد مهربانی، مشاهده و یادگیری آن در دوران کودکی در محیط خانواده است. والدینی که سرد و غیردوستانه برخورد می‌کنند، نمی‌توانند انتظار داشته باشند فرزندانی مهربان و دلسوز داشته باشند، زیرا صمیمیت و مهربانی نیز مانند دیگر الگوهای رفتاری تا حدودی قابل آموزش و یادگیری است.

یادتان باشد که کودتان را تنبیه بدنی نکنید. کودک با مشاهده تنبیه بدنی می‌آموزد که می‌توان از این الگوی نامناسبِ رفتاری هنگام بروز مشکلات یا در مواقع عصبانیت استفاده کند و ممکن است این رفتار را در مورد کودکان دیگر و در آینده در مورد سایر افراد جامعه به‌کار گیرد. کتک کاری، ضرب و شتم، چاقو کشی و نهایتا قتل نمونه‌‌هایی از این الگوبرداری است. وجود والدین معتاد یا بزهکار در خانه برای کودکان الگوی نامناسبی است، زیرا در چنین محیطی حرمت و ارزش‌های انسانی از بین می‌رود و کودک احترام به حقوق انسانی خود و دیگران را نمی‌آموزد.

یادتان باشد سرزنش دائم به علت اخلاق و رفتار و وضع ظاهری فرزندان ممکن است باعث ایجاد خودپنداری منفی در کودک شود و در نتیجه به ناتوانی او در دوست داشتن خود و دیگری بینجامد. این امر از جمله علل مؤثر در نامهربانی کودکان به شمار می‌رود. همچنین رعایت عدالت و مساوات بین فرزندان توسط والدین نمونه‌ مناسبی است از برابری حقوق افراد برای کودک. این موضوع باعث می‌شود کودک یاد بگیرد همان‌طور که در خانواده تمام فرزندان از حقوقی برابر برخوردارند، در جامعه نیز انسان‌ها با هم برابرند و شایسته‌ احترام.
🍃تا به حال به این فکر کردید که چرا رفتار دیگران نسبت به شما همیشه یکسان نیست.
مثلا رفتار همسایه‌تان یک روز با شما خوب است و روز دیگر بد است
چرا یک روز رئیستان لبخند به لب دارد و روزی دیگر شما را به کم کاری متهم می‌کند. یک روز چهره‌تان زیباست و روزی دیگر متفاوت است!
شاید بیشتر اوقات مشکل از حال درونی شماست. زمانی که شما در حالت درونی خوبی نیستید یعنی احساس خوبی ندارید این احساس بد شما و این ناهماهنگی شما با جهان هستی به صورتی به شما برگردانده میشود و نتیجه‌اش میشود اخم پستچی به شما، بدرفتاری همسایه‌تان نسبت به شما و برخورد بد رئیستان.
زمانی که حستان خوب نیست روی بد و‌ حس ناخوشایند مردم اطرافتان را به خود جذب می‌کنید.
و اما زمانی که حستان خوب است و ارتعاشات مثبت می‌فرستید احساسات خوب دیگران را به خود جذب می‌کنید در واقع شما تعیین می‌کنید که دیگران با شما چه برخوردی داشته باشند.
وحالا می‌توانید دلیل رفتارهای متغیر دیگران را بفهمید.
همه چیز از خودتان شروع میشود.
2024/10/03 19:30:11
Back to Top
HTML Embed Code: