Telegram Web Link
همراز صادقی راهی زندان اوین شد

همراز صادقی، از «دختران خیابان انقلاب»، در تاریخ بیستم مرداد ماه خود را به اجرای احکام زندان اوین معرفی کرده و به بند زنان این زندان منتقل شده است.

خانم صادقی از کسانی بود که در اسفند سال ۱۳۹۶ در جریان اعتراضات «دختران خیابان انقلاب» علیه حجاب اجباری بازداشت شده بود.

وی پیشتر توسط یکی از شعب دادگاه انقلاب تهران به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به تحمل یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.

@raadiofarhang
سولماز حسن‌زاده، خواهر محمد حسن‌زاده از جان‌باختگان خیزش ژن ژیان ئازادی/ زن زندگی آزادی که در سالروز تولد برادرش در تاریخ نهم مرداد۱۴۰۳ توسط نیروهای امنیتی در منزل خانوادگی‌اش بازداشت شد در هفتمین روز اعتصاب غذای خود در سلول انفرادی زندان مرکزی ارومیه به سر می‌برد.

همزمان روز یکشنبه بیست و یک مرداد، دایه عظیمه و احمد حسن‌زاده ، مادر و پدر محمد حسن‌زاده به ستاد خبری اداره اطلاعات بوکان احضار و مورد بازجویی و تهدید قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
سولماز حسن‌زاده، خواهر محمد حسن‌زاده از جان‌باختگان خیزش ژن ژیان ئازادی/ زن زندگی آزادی که در سالروز تولد برادرش در تاریخ نهم مرداد۱۴۰۳ توسط نیروهای امنیتی در منزل خانوادگی‌اش بازداشت شد در هفتمین روز اعتصاب غذای خود در سلول انفرادی زندان مرکزی ارومیه به سر…
به گزارش منابع آگاه ، سولماز حسن‌زاده از تاریخ شانزده مرداد در اعتراض به ادامه بازداشت خود در سلول انفرادی زندان مرکزی ارومیه دست به اعتصاب غذا زده است. او در این مدت از حق دسترسی به وکیل و ملاقات با خانواده محروم بوده است.

در ادامه فشار بر این خانواده دادخواه، روز یکشنبه بیست و یک مرداد، دایه عظیمه و احمد حسن‌زاده، مادر و پدر محمد و سولماز حسن‌زاده به صورت تلفنی به ستاد خبری اداره اطلاعات بوکان احضار و برای چند ساعت مورد بازجویی و تهدید ماموران امنیتی قرار گرفته‌اند.

در تاریخ نهم مرداد ۱۴۰۳، خانواده حسن‌زاده در تدارک برگزاری مراسم سالروز تولد محمد حسن‌زاده بودند که نیروهای امنیتی بدون ارائه حکم قضایی به منزل آنان یورش برده و ضمن ضرب و شتم اعضای خانواده، احمد حسن‌زاده و فرزندش سولماز حسن‌زاده را بازداشت کردند.

دایه عظیمه، مادر محمد حسن‌زاده، نیز در جریان یورش نیروهای امنیتی مورد ضرب و شتم قرار گرفت و به بیمارستان قلی‌پور بوکان اعزام شد. نیروهای امنیتی همچنین ضمن بازرسی منزل، وسایل شخصی این خانواده از جمله تلفن و لپ‌تاپ با با خود بردند.

روز ده مرداد، احمد حسن‌زاده با قرار وثیقه چهار میلیارد تومانی به صورت موقت از زندان این شهر آزاد شد، اما سولماز حسن‌زاده به سلول انفرادی زندان مرکزی ارومیه انتقال یافت.

محمد حسن‌زاده در تاریخ بیست وپنج آبان ۱۴۰۱ در جریان خیزش ژن ژیان ئازادی / زن زندگی آزادی در بوکان در اثر ضربات چاقو کشته شد. نهادهای امنیتی از بازداشت فردی به اتهام قتل محمد حسن‌‌زاده خبر دادند اما خانواده وی، آن را سناریو نهادهای امنیتی دانسته و حکومت را مسئول کشته شدن فرزندشان می‌دانند.

در یک سال گذشته بارها این خانواده دادخواه از سوی نهادهای امنیتی احضار و بازداشت شده‌اند.

شبکه حقوق بشر کردستان
@raadiofarhang
داستان خوانى برنامه اى از رادیو فرهنگ، این هفته  داستان ” سيب سرخ دارم" نوشته و اجرا میترا درویشیان
میترا درویشیان نویسنده و فعال حقوق بشر این هفته داستان ” سيب سرخ دارم ” از مجموعه داستان “شهر رام  “را از رادیو فرهنگ گوتنبرگ  براى شما شنوندگان گرامى اجرا و به ارمغان آورده اند ، توجه شما شنوندگان گرامى را به شنیدن این داستان زیبا و با احساس  جلب مینماییم

https://www.radiofarhang.nu/archive/41564.htm?amp=1
https://soundcloud.com/radiofarhang/4pcpmaaxib8k
سردار شاهمرادیان، دانشجوی بازداشت شده پس از ۱۸ ماه حبس با وثیقه آزاد شد
سردار شاهمرادیان، دانشجوی اهل شهر سنندج و از بازداشت شدگان جنبش ژن ژیان ئازادی پس از تحمل یک سال و هفت ماه و ١٤ روز بازداشت، در نهایت با تودیع وثیقه سنگین ٧ میلیاردی از زندان مرکزی این شهر آزاد شد. وی پیشتر به محاربه متهم شده بود.
هه نگاو
فرمیسک بابایی از فعالین زنان در پاوه بار دیگر بازداشت شد
فرمیسک بابایی از فعالین زن کُرد و اهل شهرستان پاوە، پس از احضار دستەجمعی خانوادەاش بە ادارە اطلاعات پاوە، بازداشت و بە بازداشتگاه میدان نفت کرمانشاه (بازداشتگاه اداره اطلاعات) منتقل گردید.
علی شریف‌زاده اردکانی، وکیل ماشاالله کرمی، پدر محمدمهدی کرمی، از جانباختگان خیزش انقلابی ۱۴۰۱، در گفت‌وگویی با «شبکه شرق» از صدور حکم توقیف اموال موکلش خبر داد.
به گفته این وکیل دادگستری حکم توقیف اموال در حالی صادر شده که دادگاه کیفری مربوطه بابت اتهام «پولشویی و تحصیل مال نامشروع» حکمی صادر نکرده و از سوی دیگر، اتهامات امنیتی ماشاالله کرمی ارتباطی با اموالی که او به واسطه هبه مردم به دست آورده، ندارد.
او همچنین گفت: «پیش‌تر شعبه دوم دادگاه انقلاب کرج مجموعا آقای کرمی را به شش سال حبس بابت اتهامات اجتماع و تبانی (پنج سال) و تبلیغ علیه نظام (یک سال) محکوم کرد که مجازات اشد قابلیت اجرا داشت.»
شریف‌زاده اردکانی افزود به حکم صادره اعتراض شده، اما تاکنون نتیجه این پرونده اعلام نشده است.
@raadiofarhang
پنج فعال زن در مجموع به بیش از ٢٠ سال حبس محکوم شدند
آناهیتا دوستدار، نینا گلستانی، رزیتا رجایی، آناهیتا حجازی و نگین عدالتخواه پنج فعال زن اهل گیلان که در حوزه رسانه‌ای و زیست‌محیطی فعال بودند، توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران در مجموع به تحمل بیش از ٢٠ سال و ٧ ماه حبس تعزیری محکوم شدند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
لیلا مهدوی، مادر جاویدنام سیاوش محمودی، ضمن انتشار این ویدیو نوشت:

«به قتل رسیدن فرزندانمان در خیابان  کشورمان یک فاجعه عمیق و دردناک انسانی و یک نوع نسل‌کشی جوانان است، که بسیار هولناک است ما  هر لحظه که گذشت بدترین  لحظه‌های زندگی را به بدترین نوع ممکن   سپری کردیم. ۳۰ شهریور دومین سالگرد نیلی‌شدن فرزند من است. ما دادخواه خون فرزندانمان هستیم.»


#سیاوش_محمودی

@raadiofarhang
کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه در نامه‌ای به سرپرست وزارت خارجه، خواستار پیگیری ویژه استرداد «محمدجواد (ساشا) سبحانی» از اسپانیا به ایران شد.
او اتهامات ساشا سبحانی را «مشارکت در قمار و شرط‌بندی، فریب نوجوانان و سوءاستفاده از کودکان و پولشویی» ذکر کرد.
@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اعتراض شجاعانه پرستار یزدی به پایمال شدن حقوق پرستاران و وعده‌های دروغین مسئولان؛ کارد به استخوان رسیده است.

@raadiofarhang
محمد سیف‌زاده، وکیل دادگستری برای تحمل دوره حبس احضار شد

محمد سیف‌زاده وکیل دادگستری و نایب رییس کانون مدافعان حقوق بشر برای تحمل دوره محکومیت حبس یک ساله‌اش به زندان اوین احضار شد.

این وکیل دادگستری به دلیل نوشتن نامه به دبیرکل سازمان ملل متحد و اعتراض به اعدام‌ و کشتار در جریان انقلاب "زن، زندگى، آزادى"، به حبس محکوم شده است.

آقای سیف‌زاده، ۲۵ اردیبهشت سال گذشته توسط شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به اتهام واهی «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «نشر اکاذیب» به یک سال حبس محکوم شد.

این وکیل دادگستری پیشتر در یک فایل صوتی به دلیل آنچه "غیر‌قانونی بودن دادگاه‌های انقلاب" عنوان کرد، از حضور در جلسه رسیدگی به اتهاماتش خودداری کرده بود.

@raadiofarhang
وکیل ماشاالله کرمی: موکلم را به دلیل "پخش غذای نذری" به حبس محکوم کردند

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
وکیل ماشاالله کرمی: موکلم را به دلیل "پخش غذای نذری" به حبس محکوم کردند ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
علی شریف‌زاده اردکانی، وکیل دادگستری با اشاره به تداوم بازداشت و بلاتکلیفی ماشاالله کرمی، زندانی سیاسی و پدر زنده‌یاد محمدمهدی کرمی، افزود: "رفتار آقای کرمی با عناصر مادی و معنوی اتهامات «اجتماع و تبانی» و «تبلیغ علیه نظام» همخوانی ندارد. او نهایتا غذای نذری پخش کرده که مبالغ لازم برای آن نیز باکمک‌های مردمی و با نیت خیر آنان تامین شده است."

این وکیل دادگستری گفت: "ما به حکم صادره اعتراض کردیم و پرونده برای بررسی و اعلام نظر، به شعبه ۱۲ دادگاه تجدیدنظر البرز ارجاع شد اما هنوز نتیجه این پرونده اعلام نشده است."

وی در ادامه با اشاره به تقاضای دادگاه انقلاب برای ضبط اموال ماشاالله کرمی با استناد به دو ماده قانون جمهوری اسلامی، افزود:"مواد یادشده به تحصیل اموال از طریق ارتکاب جرم یا استفاده از اموال در مسیر ارتکاب جرم اشاره دارد حال آنکه این اموال هیچ نقشی در اتهامات اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام ندارد."

آقای اردکانی می‌گوید که وکلای تمام طرف‌های این پرونده از دادگاه تجدیدنظر خواسته‌اند تا جلسه‌ای حضوری با تمام طرف‌ها برگزار کند و ابراز امیدواری کرد که حکم برائت برای ماشاالله کرمی صادر شود.

ماشاالله کرمی در تاریخ سی‌ویکم مرداد سال گذشته، توسط مزدوران وزارت تروریستی اطلاعات در منزل خود در کرج بازداشت و وسایل الکترونیکی خانواده او مانند تلفن‌های همراه آنان، نیز ضبط شد.
@raadiofarhang
جمعی از زنان زندانی در بند نسوان لاکان رشت  همگام با سه شنبه های اعتراضی ودر اعتراض به حکم اعدام، شریفه محمدی و پخشان عزیزی  امروز سه شنبه ۲۳ مرداد  دست به اعتصاب غذا زدند
جمعی  از زنان محبوس در زندان لاکان رشت ضمن اعلام همبستگی با کارزار سه شنبه های نه به اعدام به طور ویژه علیه احکام اعدام برای شریفه محمدی و پخشان عزیزی ،امروز ۲۳مرداد  دست به اعتصاب غذا زدند ،لازم به توضیح است که در زندان لاکان رشت  ۱۴ نفر در معرض اجرای حکم اعدام قرار دارند.
صدای اعتراض هر روز بلندتر و همه گیرتر می شود و مخالفین اعدام، فعالین حقوق بشر و سازمانها و نهادهایی که به اشکال مختلف حمایت خود را از شریفه محمدی و سایر محکومین به اعدام نشان داده‌اند ، منتظر هستند تا دیوان صدای آنها را شنیده و پرونده ها را عادلانه و منصفانه بررسی کرده با لغو حکم اعدام و ازادی بی قید و شرط شریفه محمدی این آبروریزی قضایی را جبران کند.
سه شنبه
۲۳ مرداد ۱۴۰۳

@raadiofarhang
دیدار مادران دادخواه و داغدار

دیدار خانواده ها ی جاوید نام هومن عبدالهی و شاهو بهمنی با مادر زنده یاد کیوان درویشی
کیوان درویشی در اعتراضات ۱۴۰۱ در پی اصابت گلوله ساچمه‌ای جان خود را از دست داده است.

شاهو بهمنی اهل روستای "تازه‌آباد آصف" از توابع شهرستان دیواندره، نیز در بیست و ششم آبان‌ماه ١٤٠١  در جریان اعتراضات سنندج بر اثر شلیک نیروهای سرکوبگر جان خود را از دست داد.
همچنین هومن عبدالهی معترض ۲۱ سالۀ  ساکن شهر سنندج بود که در جریان خیزش ۱۴۰۱  پس از اصابت گلوله از سوی نیروهای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران مجروح شد و در بیمارستان درگذشت.

@raadiofarhang
نرگس منصوری از زندان اوین به مرخصی اعزام شد
روز گذشته، نرگس منصوری، فعال مدنی محبوس در زندان اوین به مرخصی کوتاه مدت اعزام شد.

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
نرگس منصوری از زندان اوین به مرخصی اعزام شد روز گذشته، نرگس منصوری، فعال مدنی محبوس در زندان اوین به مرخصی کوتاه مدت اعزام شد. ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
بر اساس اطلاعات دریافتی، اعزام به مرخصی خانم منصوری روز دوشنبه بیست و دوم مردادماه، با تودیع سند ملکی و چک ضمانت به مدت سه روز صورت گرفته است.

این فعال مدنی پیشتر در مردادماه نود و هشت در هنگام بازگشت از محل کار خود توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. در نهایت در آبان نود و هشت ، توسط شعبه بیست و شش دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری از بابت اتهام “اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی” به پنج سال حبس تعزیری و از بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام” به یک سال حبس تعزیری محکوم شد.

وی اوایل سال ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی جهت تحمل دوران محکومیت خود بازداشت شد.

سپس خانم منصوری در اردیبهشت ۱۴۰۲،با تودیع وثیقه سه میلیارد تومانی جهت سیر مراحل درمان به مرخصی پزشکی اعزام شد. او مجددا در تاریخ دهم آذرماه همان سال توسط نیروهای امنیتی در شهرستان خوی بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.

در نهایت او اوایل اسفند ماه سال گذشته، از بابت پرونده جدیدی که در دوران حبس علیه وی گشوده شد، توسط شعبه بیست و هشت دادگاه انقلاب تهران، از بابت اتهامات اجتماع و تبانی بر علیه امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام به سه سال حبس محکوم شد.

نرگس منصوری، چهل و هفت ساله، از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، مادر یک فرزند چهارده ساله است
هرانا
@raadiofarhang
تداوم بی‌خبری از سرنوشت منیژه خشنود در بازداشت اطلاعات

با گذشت حدود دو هفته از بازداشت «منیژه خشنود» زن کُرد اهل بوکان، تاکنون هیچ اطلاعی از سرنوشت وی در دسترس نیست و پیگیری‌های خانواده‌ او در این زمینه بی‌نتیجه مانده است.

منیژه خشنود، شهروند ۵۶ ساله عصر روز چهارشنبه دهم مرداد ماه، در جریان هجوم مزدوران اداره تروریستی اطلاعات به منزل خانوادگی‌ او در شهر بوکان بازداشت شده است.

مزدوران امنیتی جمهوری اسلامی حین بازداشت این فعال زن کُرد اقدام به تفتیش منزل و ضبط تلفن همراه او نموده‌اند.

به گفته یک منبع نزدیک به خانواده خشنود، تلاش‌های این خانواده برای مطلع شدن از سرنوشت و محل نگهداری منیژه خشنود تاکنون بی‌نتیجه مانده و نهادهای امنیتی خامنه‌ای پاسخگوی خانواده نیستند و همین منجر به نگرانی آنها شده است.

@raadiofarhang
2024/10/03 09:09:47
Back to Top
HTML Embed Code: