Telegram Web Link
عثمان اسماعیلی، فعال کارگری علیرغم نیاز به درمان به زندان مرکزی سقز منتقل شد

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
عثمان اسماعیلی، فعال کارگری علیرغم نیاز به درمان به زندان مرکزی سقز منتقل شد ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
روز سه‌شنبه ٢٣ مرداد ١٤٠٣، عثمان اسماعیلی، فعال کارگری که در مرخصی استعلاجی به سر می‌برد، پس از احضار به شعبه دوم اجرای احکام کیفری سقز بازداشت و به زندان مرکزی سقز منتقل شد.
به گفته یک منبع مطلع، این فعال کارگری طی تماس تلفنی به شعبه دوم اجرای احکام کیفری سقز احضار و پس از حضور در شعبه مذکور، قاضی پرونده به وی اعلام کرده که «پزشکی قانونی سنندج تایید کرده است، شما توانایی تحمل حبس را دارید و باید به زندان برگردید». این فعال کارگری پس از ابلاغ جوابییه‌ی پزشکی قانونی سنندج بازداشت و به زندان سقز منتقل شده است.
این منبع مطلع افزود: این فعال کارگری فارغ از تنگی کانال نخاع که چهار مهره وی را به شدت درگیر کرده و نیاز مبرم به عمل جراحی دارد، در تاریخ ٣٠ مرداد ١٤٠٣ می‌بایست برای پیگیری نتیجه آخرین عمل جراحی‌اش در بیمارستان «فیروزگر» تهران حضور پیدا کند.
این منبع مطلع گفت: انتقال مجدد عثمان اسماعیلی به زندان سقز ادامه پروسه درمان وی را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.
روز شنبه پنجم خرداد ١٤٠٣، آقای اسماعیلی از زندان سقز به مرخصی استعلاجی اعزام و طی این مدت پنج بار در سنندج، مهاباد و تهران تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
این فعال کارگری از تاریخ بیست و سوم بهمن ١٤٠٢ برای انجام پروسه‌ی درمان از زندان سقز به زندان سنندج منتقل و علیرغم وضعیت وخیم جسمانی از رسیدگی پزشکی مناسب محروم مانده بود و روز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت ١٤٠٣ از زندان سنندج به زندان سقز بازگردانده شد.
روز یکشنبه سوم دی‌ ١٤٠٢، این فعال کارگری به دلیل بیماری «فتق اینگوینال» به بیمارستان خارج از زندان منتقل و پزشکی قانونی سقز تأیید کرد که وی باید در اسرع وقت مورد عمل جراحی قرار گیرد.
روز دوشنبه یازدهم دی‌ ١٤٠٢، شعبه دوم اجرای احکام کیفری سقز به خانواده عثمان اسماعیلی اعلام کردند که وی برای معالجه پزشکی به زندان اوین تهران منتقل شده است، اما مسئولان زندان اوین از پذیرش او خودداری کردند و وی مجددا به زندان سقز بازگردانده شد.

روز یکشنبه سوم دی‌ ١٤٠٢، این فعال کارگری به دلیل بیماری «فتق اینگوینال» به بیمارستان خارج از زندان منتقل و پزشکی قانونی سقز تأیید کرد که وی باید در اسرع وقت مورد عمل جراحی قرار گیرد.
روز دوشنبه یازدهم دی‌ ١٤٠٢، شعبه دوم اجرای احکام کیفری سقز به خانواده عثمان اسماعیلی اعلام کردند که وی برای معالجه پزشکی به زندان اوین تهران منتقل شده است، اما مسئولان زندان اوین از پذیرش او خودداری کردند و وی مجددا به زندان سقز بازگردانده شد.
روز دوشنبه بیست و دوم آبان‌ ١٤٠٢، عثمان اسماعیلی پس از مراجعه به شعبه دوم اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب سقز جهت اجرای حکم حبس بازداشت و روانه زندان شد.
این فعال کارگری پس از تأیید حکم حبس‌اش در دیوان عالی کشور، روز دوشنبه هشتم آبان‌ ١٤٠٢ ابلاغیه‌ای را جهت اجرای حکم حبس دریافت کرده بود.
روز دوشنبه ششم شهریور ١٤٠٢، عثمان اسماعیلی به همراه وکیل تسخیری‌اش فرزاد نصراللهی به رأی دادگاه بدویش اعتراض و لایحه فرجام‌خواهی را به دیوان عالی کشور ارسال کردند.
این فعال کارگری از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب سقز به اتهام "عضویت در کومله سازمان کردستان حزب کمونیست ایران" به سی و یک ماه و پانزده روز حبس و به اتهام "تبلیغ علیه نظام از طریق شرکت در مراسم خاکسپاری ژینا امینی" به هفت ماه و پانزه روز حبس تعزیری محکوم شده بود.
دادگاه با عنایت به وجود جهات تخفیف مندرج در ماده ۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ از جمله وضعیت سنی آقای اسماعیلی و متأهل بودن نام برده به استناد ماده اخیر الاشاره و ماده ۶ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب سال ۱۳۹۹ ناظر بر ماده ۳۷ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ مجازات حبس اشد فوق را به تحمل ۱۶ ماه حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی کاهش داده بود.
روز یکشنبه بیست و هشتم خرداد ١٤٠٢، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات عثمان اسماعیلی به ریاست قاضی "جواد مصطفایی"، رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب سقز و "کیوان جهانی"، مستشار دادگاه انقلاب سقز برگزار شده بود.
روز دوشنبه بیست و هشتم فروردین‌ ١٤٠٢، عثمان اسماعیلی با تودیع قرار وثیقه یک میلیارد تومانی به صورت موقت تا پایان مراحل دادرسی از زندان سقز آزاد شد.
روز چهارشنبه بیست و چهارم اسفند ١٤٠١، این فعال کارگری از بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج به زندان سقز منتقل شد.
روز چهارشنبه نوزدهم بهمن‌ ١٤٠١، آقای اسماعیلی بدون ارائه حکم قضایی در خیابان "شهدا" سقز از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و پس از یک هفته از بازداشتگاه اداره اطلاعات سقز به بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج منتقل شده بود
@raadiofarhang
عدم رسیدگی پزشکی به وضعیت جسمی سارا جهانی در زندان لاکان رشت

بنا به خبرهای رسیده #سارا_جهانی ، فعال حقوق زنان محبوس در زندان #لاکان_رشت علیرغم حال نامساعد جسمی از رسیدگی پزشکی تخصصی محروم مانده است. وی امروز، در پی اسپاسم عضلانی دچار مشکلات جسمانی شده و زمین خورده است و از اعزام به مراکز درمانی محروم مانده است.
در پی این اتفاق، بالای چشم وی دچار پارگی و خونریزی شد. اما مسئولین زندان به پزشک بهداری اجازه ویزیت وی را ندادند و تنها کمک بهیار، بالای چشم او را بخیه زده است. با توجه به شدت خونریزی و پارگی بالای چشمش نیاز به رسیدگی تخصصی پزشکی دارد.

@raadiofarhang
پرستاران و کادر درمان در شهر اراک با برپایی اعتصاب نسبت به پایمال شدن حقوق خود و عدم پاسخگویی مسئولان به مطالبات صنفی و معیشتی این قشر اعتصاب و اعتراض کردند.

این تجمعات و اعتصاب همزمان توسط پرستاران و کادر درمان در شهر تفت یزد نیز در جریان است.

طی روزهای گذشته تجمعات مشابهی در بیمارستانهای مختلف استان‌های آذربایجان شرقی، زنجان، فارس و ..‌. شکل گرفته است.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اعتراض یک شاطر نانوایی به قطعی برق و خراب شدن خمیر آرد در زاهدان

روز دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳، یک شاطر نانوایی از خراب شدن خمیر آرد بخاطر قطعی ۲ ساعت برق در زاهدان خبر میدهد، که با توجه به وضعیت گرمای شدید تابستان موجب بروز مشکلات عدیده‌ای برای شهروندان و کسبه بازار این شهر شده است.

این شهروند در ویدئو ارسالی می گوید: «این وضع خمیرهای ماست دو ساعت برق قطع شده هنوز نیومده همه خمیرها خراب شده ۶ الی ۷ کیسه آرد بودند.»

@raadiofarhang
ضرب و شتم و بازداشت یک شهروند بلوچ در پی یورش به منزلی توسط نیروهای اداره اطلاعات در زاهدان

بامداد روز ‌گذشته دوشنبه ۲۲ مرداد ماه ۱۴۰۳، در پی یورش نیروهای اداره اطلاعات زاهدان به منزلی واقع در منطقه بابائیان شهر زاهدان یک شهروند بلوچ همراه با ضرب و شتم بدون تفهیم اتهام و ارائه حکم قضایی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

هویت این شهروند بلوچ، «ابراهیم خارکوهی» ۲۵ ساله فرزند شهداد اهل و ساکن زاهدان توسط حال وش احراز شده است.

به گفته منابع آگاه: «بامداد روز گذشته حوالی ساعت ۳:۰۰، چند خودرو پلاک شخصی اداره اطلاعات زاهدان به منزلی یورش در بابائیان یورش برده و پس از ضرب و شتم یکی از ساکنین منزل وی را بدون تفهیم اتهام و ارائه حکم قضایی بازداشت کرده و به مکانی نامعلوم منتقل کردند.»

منابع افزوده‌اند: «با پیگیری خانواده و بستگان ابراهیم نیروهای اداره اطلاعات منکر بازداشت او شده‌اند و از پاسخ به خانواده شانه‌ خالی کرده‌اند.»

از اتهامات مطروحه و محل نگهداری وی تاکنون اطلاعی در دسترس نیست.

@raadiofarhang
اجرای حکم اعدام دستکم یک زندانی بلوچ در زندان کرمان

ادامه خبر👇👇👇
@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
اجرای حکم اعدام دستکم یک زندانی بلوچ در زندان کرمان ادامه خبر👇👇👇 @raadiofarhang
سحرگاه امروز سه‌شنبه ۲۳ مرداد ماه ، دستکم یک زندانی بلوچ از بابت اتهامات مرتبط به مواد مخدر‌ که پیشتر به اعدام با دو درجه تخفیف محکوم شده‌‌ و روز یک‌شنبه ۲۱ مرداد ماه ۱۴۰۳، جهت اجرای حکم اعدام به سلول انفرادی زندان کرمان منتقل شد به اجرا در آمد.

هویت این زندانی بلوچ، «فرج الله خاشی(جمالزهی)» ۴۷ ساله فرزند برکت متاهل و دارای شش فرزند اهل و ساکن واقع در شهرستان خاش، توسط حال وش احراز شده است.
وی در سال ۱۴۰۱، در سفر خود به شهر کرمان برای درمان بیماری ستون فقرات به همراه یکی از دوستانش در این شهر با اتهام حمل مواد مخدر بازداشت شده و در خودرو آنها مواد مخدر کشف شده که وی از وجود آنها بی اطلاع بوده و با این شرایط به اعدام با دو درجه تخفیف محکوم شده و حال حکم اعدام فرج‌الله در حالی اجرای شده که وی محکوم به اعدام با دو درجه تخفیف بوده و پرونده او در کمیسیون عف و بخشودگی استان کرمان در حال رسیدگی بوده است.»

روز گذشته با ملاقات حضوری خانواده با وی موافقت نشده و با اصرار زیاد خانواده نهایتا بعد از ظهر، آنها با فرج‌الله چند دقیقه ملاقات کابین داشته و آخرین دیدار با وی را انجام دادند.
@raadiofarhang
حکم  وفادار، رپر معترض مشخص شد

بعد از گذشت ۹۵ روز از بازداشت وفا احمد پور دامناب معروف به وفادار رپر معترض ایرانی ، حکم‌او از سوی دادگاه انقلاب شیراز مشخص شد
طی حکم صادره وی به اتهام اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی از طریق  همراهی با معاندین نظام به تبلیغ علیه نظام به استناد ماده پانصد قانون مجازات تبدیل شد.
مجازات یک سال حبس با تحت مراقبت پابند الکترونیکی که در صورت تصمیم به رای امکان کاهش مجازات وجور دارد.
دوسال ممنوع الخروجی و دو سال عدم فعالیت در فضای مجازی

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گوهر عشقی مادر جاوید نام ستار بهشتی  ویدیویی را از  فاطمه خوشرو  زندانی سیاسی سابق و از آسیب خوردگان آبان ماه نود و هشت منتشر کرده است که وی،از قبول نکردن درخواست پناهندگی خود در کشوری که هست می گوید و خطراتی که ممکن است پس از دیپورت وی برای او رخ دهد می گوید.

ادامه خبر👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
گوهر عشقی مادر جاوید نام ستار بهشتی  ویدیویی را از  فاطمه خوشرو  زندانی سیاسی سابق و از آسیب خوردگان آبان ماه نود و هشت منتشر کرده است که وی،از قبول نکردن درخواست پناهندگی خود در کشوری که هست می گوید و خطراتی که ممکن است پس از دیپورت وی برای او رخ دهد می گوید.…
فاطمه خوشرو و فاطمه داوند  در خطر دیپورت به ایران قرار دارند
فاطمه خوشرو در اعتراض به سیاست‌های ضدبشری جمهوری اسلامی ایران در آبان‌ماه ١٣٩٨ به جـمع اعتراضی مردم در خرم‌آباد پیوست، او در این اعتراضات بازداشت و پس از انتقال به تهران برای اخذ اعترافات اجباری مورد آزار و تعرض جنسی قرار گرفت.

همچنین ‏چند روز پس از اعتراضات ‎آبان۹۸ صدا و سیما جمهوری اسلامی ‎#فاطمه_داوند ۴۲ساله و مادر ۳فرزند را وادار به اعتراف اجباری در برابر دوربین #آمنه_سادات_ذبیح_پور کرد و سپس براساس همان اعترافات اجباری او را به ارتباط با گروه‌های کُرد مخالف نظام متهم کرد.

‏پناهجویان ایرانی فاطمه داوند و فاطمه خوشرو در کشورهای ترکیه و گرجستان در شرایط نگران‌کننده‌ای به سر می‌برند. هر دو زن در جریان اعتراضات آبان ۱۳۹۸ در ایران دستگیر شدند، مورد شکنجه و بدرفتاری قرار گرفتند و متعاقباً از کشور بیرون آمدند.

پس از خروج از ایران، بعنوان شاهد در دادگاه بین المللی مردمی آبان شرکت کردند. اخیرا مقامات ترکیه فاطمه داوند را دستگیر کرده‌ و مقامات گرجستان درخواست پناهندگی فاطمه خوشرو را رد کرده‌اند. جمهوری اسلامی ایران دارای سابقه‌ای مستند از انتقام و آزار و شکنجه افرادی است که نقض حقوق بشر و جنایات دولتی را افشا می‌کنند. در نتیجه، اخراج به ایران جان هر دو زن را در معرض خطر قریب الوقوع قرار می‌دهد.
از #آبان_خونین_۹۸ تقریبا پنج سال گذشته اما خانواده‌های دادخواه و مردم ایران همچنان از هشتگ #آبان_ادامه_دارد استفاده می‌کنند، یکی از دلایل آن، ادامه‌دار بودن جنایت‌های آبان۹۸ است، افرادی چون #منوچهر_بختیاری و #ناهید_شیرپیشه و #رضا_سلمانزاده برای دادخواهی خون فرزندشان در زندان محبوسند، فعالان و شرکت‌کنندگان در اعتراضات متحمل حبس و شکنجه شدند و دادخواهان آبان۹۸ هم همچنان تحت فشارهای شدید امنیتی قرار دارند.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دیدار مادران دادخواه و داغدار

دیدار خانواده ها ی جاوید نام هومن عبدالهی و شاهو بهمنی با مادر زنده یاد کیوان درویشی
کیوان درویشی در اعتراضات ۱۴۰۱ در پی اصابت گلوله ساچمه‌ای جان خود را از دست داده است.

شاهو بهمنی اهل روستای "تازه‌آباد آصف" از توابع شهرستان دیواندره، نیز در بیست و ششم آبان‌ماه ١٤٠١  در جریان اعتراضات سنندج بر اثر شلیک نیروهای سرکوبگر جان خود را از دست داد.
همچنین هومن عبدالهی معترض ۲۱ سالۀ  ساکن شهر سنندج بود که در جریان خیزش ۱۴۰۱  پس از اصابت گلوله از سوی نیروهای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران مجروح شد و در بیمارستان درگذشت.

@raadiofarhang
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گرامیداشت یاد جاوید حمیدرضا روحی

حمیدرضا روحی  در شامگاه جمعه ۲۷ آبان ۱۴۰۱، در جریان خیزش ۱۴۰۱ ایران، در منطقه شهر زیبا، تهران با شلیک مستقیم نیروهای سرکوب‌گر جمهوری اسلامی به قتل رسید.

@raadiofarhang
وفا احمدپور و دانیال مقدم به حبس و محرومیت اجتماعی محکوم شدند

ادامه خبر 👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
وفا احمدپور و دانیال مقدم به حبس و محرومیت اجتماعی محکوم شدند ادامه خبر 👇👇👇 @raadiofarhang
وفا احمدپور و دانیال مقدم توسط دادگاه انقلاب شیراز هر یک به تحمل یک سال حبس، دو سال ممنوعیت خروج از کشور و دو سال ممنوعیت فعالیت در فضای مجازی محکوم شدند. حکم حبس این افراد تحت نظارت پابند الکترونیکی در خارج از زندان اجرا خواهد شد.

حکم صادره توسط شعبه اول دادگاه انقلاب شیراز، آقایان احمدپور و مقدم بابت اتهام تبلیغ علیه نظام هر کدام به تحمل یک سال حبس، دو سال ممنوعیت خروج از کشور و دو سال ممنوعیت فعالیت در فضای مجازی محکوم شدند.

حکم حبس این افراد تحت نظارت پابند الکترونیکی در خارج از زندان اجرا خواهد شد و آنها دوران محکومیتشان را با محدودیت تردد تا شعاعی مشخص از منزل خود سپری خواهند کرد.

جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات وفا احمدپور و دانیال مقدم مورخ شانزدهم مردادماه، در دادگاه انقلاب شیراز برگزار شده بود.

دانیال مقدم، خواننده به همراه وفا احمدپور، معروف به “وفادار”در تاریخ بیستم اردیبهشت ماه، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در شیراز بازداشت و به بازداشتگاه اداره تروریستی اطلاعات شیراز موسوم به پلاک ۱۰۰ منتقل شدند.

این افراد مدتی بعد به بازداشتگاه مرکزی زندان این شهر واقع در زندان عادل آباد انتقال داده شدند.‌ مورخ شانزدهم تیرماه، دانیال مقدم با تودیع وثیقه از این زندان آزاد شد.

وفا احمدپور نیز اکنون دوران محکومیت یک سال حبس از بابت پرونده پیشین خود را در زندان عادل آباد شیراز سپری میکند. وی توسط دادگاه انقلاب از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال حبس محکوم شده بود.

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این جانی را شناسایی کنید

او پس از مزاحمت برای حجاب اجباری به علت ایستادگی و پاسخ بانوی شجاع به ماشین او حمله ور شده است.
او را شناسایی کنید

@raadiofarhang
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سه‌شنبه، ۲۳ مرداد‌ماه، ساشا سبحانی با انتشار استوری در صفحه اینستاگرام خود به درخواست «استرداد» خود از سوی معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه واکنش نشان داد.

او در این استوری می‌گوید: «من چمدان‌هایم را آماده کرده‌ام، فقط من با بیبی(پارتنرش) می‌آیم، فقط تختم دو نفره باشد.»

کاظم غریب‌آبادی، در نامه‌ای به سرپرست وزارت امور خارجه، خواستار پیگیری ویژه استرداد محکوم‌علیه محمدجواد سبحانی معروف به ساشا، از اسپانیا به ایران شد.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در این نامه ساشا سبحانی را به مشارکت در قمار، شرط‌بندی، فریب نوجوانان ایرانی، سوء استفاده از کودکان زیر سن قانونی و پولشویی منم کرده است.

در بهمن‌ماه سال ۱۳۹۹ روزنامه اسپانیایی «ال‌موندو» خبر  بازداشت موقت ساشا سبحانی، فرزند احمد سبحانی سفیر سابق ایران در ونزوئلا را منتشر کرد و از «بررسی استرداد» او به ایران در هفته‌های آینده خبر داده بود.

اکانت اینستاگرام آقای سبحانی سه میلیون و هشتصد هزار فالوئر دارد و به طور عمده به تبلیغ سایت‌های شرط‌بندی و پخش کلیپ‌هایی درباره زندگی لوکس او مشغول است.

@raadiofarhang
زندان ارومیه؛ آزادی سولماز حسن‌زاده، پس از هشت روز اعتصاب غذا در سلول انفرادی با قید وثیقه

ادامه خبر 👇👇👇

@raadiofarhang
رادیو فرهنگ گوتنبرگ
زندان ارومیه؛ آزادی سولماز حسن‌زاده، پس از هشت روز اعتصاب غذا در سلول انفرادی با قید وثیقه ادامه خبر 👇👇👇 @raadiofarhang
امروز سه‌شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، سولماز حسن‌زاده،خواهر جانباخته محمد حسن‌زاده با گذشت هشت روز اعتصاب غذا در سلول انفرادی زندان ارومیه و ۱۴ روز از بازداشت، با تودیع وثیقه ۵۰۰ میلیونی به ‌صورت موقت از زندان آزاد شد.
این عضو خانواده دادخواه، از روز سه‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، در اعتراض به وضعیت بلاتکلیف، ممنوعیت از حق ملاقات و بازجویی مکرر نهادهای امنیتی در سلول انفرادی زندان ارومیه دست به اعتصاب غذا زده بود. او همچنین از حق ملاقات و دسترسی به وکیل در بازداشت محروم شده بود.
همزمان روز یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، احمد حسن‌زاده و دايه عظیمه پدر و مادر  سولماز به اداره اطلاعات بوکان احضار و تهدید شده‌اند و به آنان اعلام شده، «این‌بار با دفعات قبلی متفاوت است و به سادگی نجات پیدا نخواهید کرد و دست بردارید.»
به ‌دنبال بازداشت خشونت‌آمیز احمد و سولماز حسن‌زاده، پدر و خواهر محمد حسن‌زاده از جانباختگان خیزش انقلابی ژن ژیان ئازادی در بوکان؛ روز چهارشنبه، دهم مرداد ۱۴۰۳، سولماز حسن‌زاده به بند زنان زندان ارومیه منتقل شد و همچنین احمد حسن‌زاده با تودیع وثیقه ۴ میلیاردی به ‌صورت موقت آزاد شد.
به‌ گفته یک منبع مطلع به کُردپا؛ احمد حسن‌زاده به اتهام «تبلیغ علیه نظام» متهم شده و به ‌صورت موقت از بازداشت آزاد شده است.
روز سه‌شنبه، نهم مرداد ۱۴۰۳، همزمان با سالروز تولد محمد حسن‌زاده از جانباختگان خیزش انقلابی ژن ژیان ئازادی در بوکان، نیروهای امنیتی به منزل خانوادگی او حمله کردند و ضمن بازداشت خشونت‌آمیز پدر و خواهر این جان‌باخته‌،  مادر محمد و دو زن همسایه را مورد ضرب ‌و شتم قرار دادند که در نتیجه مادر محمد به بیمارستان منتقل شد.
خانواده حسن‌زاده به‌ مناسبت سالروز تولد فرزند جان‌باخته‌‌شان درحال تدارک برای برگزاری یک مراسم در منزل خود بودند که با حمله نیروهای امنیتی مواجه شدند.
سولماز حسن‌زاده پیشتر و در مورخه پنجم مهر ۱۴۰۲ نیز به همراه سه شهروند دیگر به نام‌های "شیرین خیاط"، "سیمین خیاط" و "شیدا رضایی" به یک مهمانی در شهر سقز دعوت بودند که در ایست بازرسی بوکان – سقز توسط نیروهای حکومتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
همچنین چهاردهم شهریور ۱۴۰۲، احمد و سولماز حسن‌زاده، پدر و خواهر جانباخته محمد حسن‌زاده به اداره اطلاعات بوکان احضار و مورد بازجویی قرار گرفتند.
۲۵ آبان ‌۱۴۰۱، محمد حسن‌زاده ۲۸ ساله و اهل بوکان، در جریان اعتراضات مردمی این شهر هدف شلیک گلوله جنگی نیروهای سرکوبگر-حکومتی قرار گرفت و جان خود را از دست داد.
محمد حسن‌زاده یکماه قبل از کشته شدن، بدلیل اصابت سه گلوله ساچمه‌ای، چشم چپش را از دست داده بود. او سه بار در تبریز و تهران تحت عمل قرار گرفته بود، اما چشمش نابینا شد.
@raadiofarhang
2024/10/03 06:31:06
Back to Top
HTML Embed Code: