Telegram Web Link
Audio
دیدی ای دل که غم یار چه کرد؟....
Forwarded from Great decision
خصوصیت           👈 ویژگی
در مقابل                    در برابر
ضیق                     تنگنا
دسته‌جمعی                گروهی
دائمی                      همیشیگی
راحت                    آسان   
سؤال                    پرسش



چند جایگزین فارسی
Forwarded from Great decision
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
نازارِ پشتِ شاه عباسی
دکتر #علی الفتی

زبان کردی کلهری

پشت شاه عباسی=
نام محله ای در شهرسرپل ذهاب
هفته جهانی سلامت روانِ مرداست؛
هرچند با وجود مشکلات و....بیشتر شبیه یه جوک هست
ولی سلامتتون برقرار مردان روزگار....
Forwarded from Great decision
چالش یادگیری دکتر #شهرام

اعضای گروه درمان غالباً انتظار بهبود دارند به پدیده ی تغییر رفتار بر اثر انتظار تغییر و نه دستکاری آزمایشگر اثر دارونما میگویند کلمه ی placebo از کلمه ی لاتین به معنای من......... 1....... گرفته شده است بر عکس اعضای گروه گواه ممکن است مأیوس شوند چون تحت درمان قرار نمیگیرند در این مورد می توانیم از اصطلاح اثر یأس نما استفاده کنیم که در آن کلمه ی frusto‏ از کلمه ای لاتین به معنای .....2.... گرفته شده است.۰


1. من خوب خواهم شد
2.مایوس بودن
رابطه ها ناگهانی خراب نمی شود پیوند عاطفی بین زوج ها در یک روز قطع نمی شود و فاصله آنها به طور جادویی زیاد نمیشود

وقتى بتدریج و در روزهای زیاده
با هم غذا نمی خورید
به هم نگاه نمی کنید
با هم تفریحی نمی روید
و از همه مهمتر با هم حرف نمی زنید سلام و خداحافظی نمی کنید….

به قول #نیچه: تا زمانیکه دو نفر حرفی برای گفتن و گوشی برای شنیدن دارند می شود به عمر ارتباطشان امید داشت.

https://www.tg-me.com/qodrattaqeer
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بعد از رفتن هر بیمار به مهمترین بیمار فکر میکردم ، به خودم!

«فروید»
هنوز هم فكر می کنید فلان مرحله زندگی بگذرد، همه چیز درست می‌شود؟!...
Audio
بزم خصوصی هنرمندان:

پرویز_یاحقی (ویولن)
فرهنگ_شریف (تار)
رضا_ورزنده (سنتور)
جهانگیر_ملک (تنبک)

(اجرای قطعاتی در ابوعطا)

"
Forwarded from Great decision
در پی الزامات تکاملی:

مردان و زنانی که صدای جذابی دارند، باکرگی خود را زودتر از دست می دهند.

گالوپ و فردریک ۲۰۱۰
به نقل از بارلو


دکتر #شهرام
«قدرتْ بدن‌هایی غمگین می‌خواهد.
‏قدرتْ غم نیاز دارد چون می‌تواند بر آن مسلط شود. از این رو، شادی، مقاومت است، چونکه تسلیم نمی‌شود.
‏شادی، در مقام توانِ زندگی، ما را به جاهایی می‌کشانَد که غم‌ نمی‌تواند.»

‏*ژیل دُلوز
Forwarded from Great decision
بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود...
💥💥💥💥💥💥 💥
احتمالا بسیاری از شما اصطلاح آرکتایپ را با روانشناس سوئیسی به نام #یونگ شنیده اید.
که در علم روانشناسی تحلیلی به معنای تکرار یک سری کهن الگوها در شخصیت‌ها و داستان‌ها از گذشته تاکنون است.

در این بخش می خواهیم به آرکیتایپهایی بپردازیم که به کهن الگوهای قهرمان درون معروف هستند و به برندها راه پیدا کرده اند.

به نظر شما دلیل علاقه خاص افراد به بعضی از برندها چیست؟ برای مثال چرا اپل اینقدر محبوب شده و قشر خاصی از جامعه هرگز دوست ندارند آن را با برندهای محبوب دیگری مثل سامسونگ عوض کنند؟ بد نیست بدانید موضوعی به نام آرکتایپ (archetype) یا کهن الگو، از دلایل اصلی ایجاد چنین حسی در مشتریان این برند هستند.

شخصیت برند شما حاکم است یا جادوگر؟ حکیم و خردمند است یا قانون‌شکن؟ اگر در مورد این لغات کنجکاو هستید باید به شما بگوییم که تقریبا تمامی برندهای موفق از بزرگترین‌ها تا نمونه‌های مشابه ایرانی، استفاده از کهن الگوها یا آرکتایپ برند را برای نفوذ به ریشه‌های دیداری و شنیداری مشتریان خود انجام می‌دهند.
چند نمونه از برندها و ارتباطشان با آرکیتایپهای قهرمان درون بررسی می کنیم .

@qodrattaqeer
قــدرت تــغــیــیــرر...
احتمالا بسیاری از شما اصطلاح آرکتایپ را با روانشناس سوئیسی به نام #یونگ شنیده اید. که در علم روانشناسی تحلیلی به معنای تکرار یک سری کهن الگوها در شخصیت‌ها و داستان‌ها از گذشته تاکنون است. در این بخش می خواهیم به آرکیتایپهایی بپردازیم که به کهن الگوهای قهرمان…
۱۲کهن الگوی قهرمان درون یا برند

۱ـ آرکتایپ معصوم:
شخصیت معصوم هرچند در کودکان بیشتر دیده می‌شود. اما بعضی‌ها حتی وقتی بزرگ می‌شوند همچنان دیدشان به زندگی مثل یک کودک زیباست. این افراد دنیا را پاک و بدون پلیدی می‌بینند و احساس می‎کنند همه آدم‌ها مهربان‌اند و قلب پاکی دارند و زندگیشان را با لذت و خوشحالی می‌گذرانند و همواره دنیا را جای امنی می‌بینند.

۲ـ آرکتایپ یتیم:
خیلی وقت‌ها در داستان‌ها دیده‌اید که شخص اول داستان، یتیم است. اما ما حتی اگر والدینمان را از دست نداده باشیم بازهم می‌توانیم با آن شخصیت هم‌ذات پنداری کنیم. مخصوصا اگر کهن الگوی یتیم درون ما غالب باشد.

۳ـ آرکتایپ جنگجو:
ما همگی در زندگی جنگ‌هایی داریم که باید در آن جنگ‌ها سخت تلاش کنیم تا برنده شویم. اما دشمن ما آدم‌ها نیستند بلکه مشکلات‌اند. کهن الگوی جنگجو چون خیلی تبحر خاصی در جنگیدن و تاب آوری دارد، می‌تواند در شرایط سخت خیلی خوب دوام بیاورد و استاد حل کردن مشکلات و رودررو شدن با مشکلات است.

۴ـ آرکتایپ حامی:
یک سری آدم‌ها هم هستند که در هر جایی باشند، دوست دارند به بقیه کمک کنند. مثل یک مادر مهربان یا یک پدر فداکار، بدون قیدوشرط به انسان‌ها کمک می‌کنند و حواسشان به مشکلات بقیه هست تا در صورت لزوم به آن‌ها کمک کنند.

https://www.tg-me.com/qodrattaqeer
قــدرت تــغــیــیــرر...
۱۲کهن الگوی قهرمان درون یا برند ۱ـ آرکتایپ معصوم: شخصیت معصوم هرچند در کودکان بیشتر دیده می‌شود. اما بعضی‌ها حتی وقتی بزرگ می‌شوند همچنان دیدشان به زندگی مثل یک کودک زیباست. این افراد دنیا را پاک و بدون پلیدی می‌بینند و احساس می‎کنند همه آدم‌ها مهربان‌اند…
۵ـ آرکتایپ جستجوگر:
همه‌ی ما در زندگی یک سری سؤال‌های عمیق داریم که یافتن جوابشان سخت است و نیاز به مطالعه و تحقیق زیاد دارد. اما کهن الگوی جستجوگر از وقت گذاشتن برای پیدا کردن سؤالاتش راجع به زندگی و مفهوم آن خسته نمی‌شود و حاضر است انرژی و زمان زیادی بگذارد تا به جوابش برسد و اعتقاد دارد وقتی به جواب سؤال‌هایش برسد روحش آزاد می‌شود.

۶ـ آرکتایپ عاشق:
یک سری عشق‌های اسطوره‌ای در افسانه‌ها هستند که دقیقا شرح‌حال کهن الگوی عاشق می‌تواند باشد: خسرو و شیرین، رومئو و ژولیت، لیلی و مجنون.

۷ـ آرکتایپ نابودگر:
همه ما در زندگیمان نیاز داریم گاهی اوقات عصیان‌گر باشیم و چارچوب‌های غلط را درهم بشکنیم. کهن الگوی عصیانگر باعث می‌شود ما بتوانیم ریسک کنیم و برای نابود کردن چارچوب‌های غلط تلاش کنیم. از طرف دیگر گاهی نیاز داریم یک سری عقاید، خاطرات و حتی اشیا را دور بیندازیم تا بتوانیم جایش را با عقاید محکم‌تر و درست‌تر پر کنیم.

۸ـ آرکتایپ آفرینش‌گر:
شخصیت‌های هنرمند و دانشمند را دیده‌اید؟ احساس کرده‌اید که این شخصیت‌ها چقدر دنیای درونی عجیب‌وغریبی دارند؟ به خاطر این است که آن‌ها کهن الگوی غالبشان کهن الگوی آفرینش‌گر است. این شخصیت‌ها در دنیای درونیشان که پر از ایده‌هایی برای خلق کردن است غرق می‌شوند و تمام تلاششان را می‌کنند تا بتوانند از ذهنشان که آفریننده خودشان به آن‌ها هدیه داده استفاده کنند تا خودشان هم آفریننده باشند. آفرینش‌گر هنرهای زیبا یا مخترع وسایل کاربردی است.

۹ـ آرکتایپ حاکم:
آدم‌هایی با کهن الگوی غالب، از آن‌هایی هستند که دوست دارند همیشه بر همه نظارت داشته باشند و عاشق قدرت هستند و اتفاقا یک قدرت درونی و کاریزمایی هم دارند که باعث می‌شود بقیه از آن‌ها اطاعت کنند. آن‌ها می‌دانند چگونه باید آدم‌های اطرافشان را کنترل کنند و چگونه می‌توانند نظر خودشان را به بقیه تلقین کنند.

۱۰ـ آرکتایپ فرزانه:
یک شخصیت کلیشه‌ای وجود دارد که در سریال‌ها یا حتی انیمیشن‌های کودکیمان زیاد دیده‌ایم. شخصیت‌هایی مثل یک مادر بزرگ یا پدربزرگ پیر و دانا یا شخصیتی مثل یک جغد دانا در انیمیشن‌های کودکانه. پروفسور دامبلدور هم یکی از این مثال‌هاست.
این شخصیت‌ها داناترین شخصیت‌ها هستند و بسیار زیاد مطالعه داشته‌اند و به‌عنوان دانای کل در داستان‌ها نشان داده می‌شوند. اما یک نقطه ضعف این کهن الگو می‌تواند احتیاط زیاد و عدم عمل‌گرایی باشد. اگر این کهن الگو به صورت افراطی در اشخاص وجود داشته باشد باعث می‌شود آن شخص یک عالم بدون عمل شود و درنتیجه داناییش به کار نیاید.

۱۱ـ آرکتایپ جادوگر:
شاید با شنیدن اسم کهن الگوی جادوگر فکر کنید این یک کهن الگوی فانتزی و خیالی است و به دنیای جادوگرها مربوط می‌شود یا یاد فیلم‌های هری پاتر بیفتید. اما درواقع این‌طور نیست! احتمالا نام شخصیت گتسبی بزرگ را شنیده‌اید. گتسبی یکی از معروف‌ترین و بهترین مثال‌های کهن الگوی جادوگر است. کهن الگوی جادوگر از آن شخصیت‌های آرمان‌گرا هستند که کلی آرزو و هدف برای خودشان دارند و سخت کوشانه برای رسیدن به آن‌ها تلاش می‌کنند. جادوگری این اشخاص در این است که ناممکن‌های ذهن افراد عادی را به ممکن تبدیل می‌کنند.

۱۲ـ آرکتایپ دلقک:
عاقل‌تر از آنیم که دیوانه نباشیم. (مهدی اخوان ثالث)
این جمله احتمالا شعار شخصی با کهن الگوی دلقک متعادل است! بعضی‌ها شاید فکر کنند کهن الگوی دلقک کاملا در مقابل کهن الگوی فرزانه قرار دارد. اما وقتی به فلسفه مصرع بالا نگاه کنید می‌بینید که این‌طور نیست.

https://www.tg-me.com/qodrattaqeer
معروف‌ترین برندهای دنیا چه آرکتایپی دارند؟
قــدرت تــغــیــیــرر...
معروف‌ترین برندهای دنیا چه آرکتایپی دارند؟
آرکتایپ بی‌گناه یا معصوم و کوکاکولا
خالص، ساده و بی‌آلایش. این سه صفت برای تشخیص آرکتایپ معصوم به کار می‌روند. مخاطب هدف این شخصیت برند نیز دقیقا افرادی است که به دنبال برندی معتبر و ساده هستند. اگر آرکتایپ برند معصوم به سخن بیاید احتمالا خود را این‌گونه معرفی می‌کند: «من مانند کودکی معصوم هستم که با روحیه‌ای شاداب و صمیمانه در عین سادگی، به دنبال میل به زیستن هستم. زندگی می‌تواند بسیار ساده، جذاب و قابل پیش‌بینی باشد و در آن نیاز به کارهای خارق‌العاده نیست؛ صرفا حفظ کیفیت و لمس حس زندگی می‌تواند کافی باشد. هدف من از زیستن، شادمانی و لذت از حس زنده بودن است.»
ویژگی‌های شاخص کهن الگوی بی‌گناه یا معصوم: ساده، شاد، خوش‌بین، میل به زیستن و پیش‌بینی‌پذیر.
نوع شعار برند: زندگی لازم نیست سخت باشد، آن را ساده نگه دارید.
رنگ‌های سازمانی قابل استفاده: سبز روشن (طبیعت و زندگی)، طیف رنگ پاستیلی، نیلی، آبی و صورتی.
نمونه برندهایی با شخصیت معصوم: برند داو، مک دونالد، کوکا کولا، نستله، پیور لایف و… .

آرکتایپ همه‌پسند یا یتیم و ایکیا
من متعلق به همه شما هستم. البته این یک شوخی با کهن الگوی همه‌پسند است. این آرکتایپ برند قصد تغییر شما و عادت‌های شما را ندارد بلکه در کنار تمامی تصمیمات و راهی که شما در پیش گرفته‌اید می‌ماند. هویت برند The Regular Guy یا همه‌پسند کاملاً مربوط به قابل دسترسی، دوستانه و قابل اعتماد بودن است. این کهن الگو اغلب با رنگ‌هایی مانند نارنجی، آبی و سبز نشان داده می‌شود و لحن صدایی معمولی و محاوره‌ای دارد.
برند IKEA نمونه‌ای عالی از آرکتایپ برند همه‌پسند است. نه‌تنها همه می‌توانند مبلمان و وسایل راحت زندگی خریداری کنند، بلکه به کمک راهنمای خود محصول می‌توانید آن را سرهم کرده و استفاده کنید.
ویژگی‌های شاخص کهن الگوی همه‌پسند: نوع دوست، احترام به سلایق، خوشرویی، دوستانه، متواضع و همدل.
نوع شعار برند: همه یکسان آفریده شدند.
رنگ‌های سازمانی قابل استفاده: سبز آبی، آبی، سرمه‌ای، زرد متمایل به نارنجی.
نمونه برندهایی با شخصیت همه‌پسند: IKEA، والمارت، ebay، GAP، Wendy’s و… .

https://www.tg-me.com/qodrattaqeer
قــدرت تــغــیــیــرر...
آرکتایپ بی‌گناه یا معصوم و کوکاکولا خالص، ساده و بی‌آلایش. این سه صفت برای تشخیص آرکتایپ معصوم به کار می‌روند. مخاطب هدف این شخصیت برند نیز دقیقا افرادی است که به دنبال برندی معتبر و ساده هستند. اگر آرکتایپ برند معصوم به سخن بیاید احتمالا خود را این‌گونه معرفی…
آرکتایپ جنگجو و نایک

با مشاهده شخصیت اساطیری هرکول چه ویژگی‌هایی به ذهن شما می‌آیند؟ کهن الگوی قهرمان جنگجو ، همیشه نماد شجاعت و منبع الهام، جسارت، سخت‌کوشی و عزم و اراده است. برندهایی که این شخصیت را برای خود انتخاب می‌کنند، قصد دارند به شما این حس را القا کنند که با تلاش و تمرکز می‌توان مرتفع‌ترین قله‌های جهان را فتح کرد.
«من به عنوان کهن الگوی قهرمان، به شما می‌گویم که هر چیزی با قدرت اراده و عزمی راسخ قابل دستیابی است. در مسیر موفقیت همواره سختی‌ها و ناملایماتی وجود دارند و تنها راه رسیدن به قله اهداف، تمرین و ممارست است. من از ضعف، آسیب‌پذیر بودن و ترسو بودن متنفرم و معتقدم هر کسی باید به خود ایمان داشته باشد.»
ویژگی‌های شاخص کهن الگوی قهرمان: شجاعت، افتخارآفرینی، اعتمادبه‌نفس، پرانگیزه، مطمئن و مصمم.
نوع شعار برند: هر جا اراده‌ای باشد، راهی هم هست.
رنگ‌های سازمانی قابل استفاده: زرد روشن، قرمز جگری، سبز تیره و آبی.
نمونه برندهایی با شخصیت قهرمان: نایک، فدکس، بی ام دبلیو، مارول، دی سی و… .

https://www.tg-me.com/qodrattaqeer
قــدرت تــغــیــیــرر...
آرکتایپ جنگجو و نایک با مشاهده شخصیت اساطیری هرکول چه ویژگی‌هایی به ذهن شما می‌آیند؟ کهن الگوی قهرمان جنگجو ، همیشه نماد شجاعت و منبع الهام، جسارت، سخت‌کوشی و عزم و اراده است. برندهایی که این شخصیت را برای خود انتخاب می‌کنند، قصد دارند به شما این حس را القا…
آرکتایپ مراقب و حامی و ولوو

حامی، نوع‌دوست و مراقب؛ اگر وجهه‌ای از برند شما در این حیطه می‌گنجد، انتخاب کهن الگوی حامی می‌تواند شما را در دل مخاطب هدف جای دهد. این آرکتایپ را می‌توان در برندهایی مشاهده کرد که اکثرا روی مراقبت‌های بهداشتی، مراقبت از کودکان و یا حیوانات خانگی متمرکز هستند. رنگ‌ها، تبلیغات، نوشته‌ها و در کل برند بوک این شرکت‌ها باید اعتماد مخاطب را در مراقبت از عزیزان بدست آورد.
«من دوستی هستم که همواره می‌توانید به آن اعتماد کنید و از هرگونه فداکاری برای ارتقا زندگی شما دریغ نخواهم کرد.»
ویژگی‌های شاخص کهن الگوی حامی: همدل، حامی، فداکار، اطمینان‌بخش و پرورش دهنده.
نوع شعار برند: مراقبت از دیگران لذت‌بخش است.
رنگ‌های سازمانی قابل استفاده: رنگ‌های خنثی، آرامش‌بخش و طبیعی مانند صورتی، کرم، سبز و آبی کمرنگ.
نمونه برندهایی با شخصیت مراقب: یونیسف، پمپرز، WWF، ولوو، کارترز.

https://www.tg-me.com/qodrattaqeer
Forwarded from Great decision
چالش یادگیری دکتر #شهرام


جمعیت "غیربالینی" چیست؟
2024/11/05 06:52:24
Back to Top
HTML Embed Code: