Telegram Web Link
جایگاه و کارویژه‌های سکولاریسم در غرب و جهان اسلام-۳

عدم اشاعه سکولاریسم در جهان اسلام

به‌طور اعم و خاورمیانه به‌طور اخص دلایل مختلفی دارد، برای نمونه شهرنشینی آنگونه که در غرب شکل گرفت در خاورمیانه به‌وجود نیامد، و یا مدرنیته از سوی اندیشمندان اسلامی (بر خلاف عالمان مسیحیت) فقط آن مقدار پذیرفته شد که بتواند در راستای خدمت به اسلام قرار گیرد.
در مدرنیتۀ غربی، قدرت و منزلت با محوریت انسان مورد توجه قرار می‌گیرد، ولی در اسلام قدرت متعلق به خداوند است و انسان محور نمی باشد.
بنابراین، جهان اسلام برای رسیدن به پیشرفت و تعالی و برای اجتناب از سکولاریسم و همچنین رهایی از وابستگی به غرب می بایست هویت اسلامی خود را دنبال کند و با احیای تمدن اسلامی، دین اسلام را به عنوان پیشرفته ترین تمدن بازشناسایی و به جهانیان شناسانده و راه نجات و سعادت مسلمانان را هموار سازد. و این به معنی بازگشت مجدد به عزت و افتخار اسلامی‌خواهد بود.
در این راستا، عالمان و متفکران دین اسلام با تکیه بر هویت اسلامی و نشان دادن اسلام واقعی، برای برون رفت از بحرانی که در جوامع اسلامی به‌وجود آمده، می‌باید بر تلاش‌های خود بیفزایند. چراکه آنها ایفاگر نقش اصلی و در جبهه مقدم تقابل با سکولاریسم قرار دارند.

🇮🇷 «دکتر محمد سجاد شیرودی» 🇮🇷

🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید

https://eitaa.com/joinchat-625606851Cfdd4a6e2df
🎧 کتاب صوتی " چرا ملت ها شکست می خورند "

ریشه های قدرت، ثروت و فقر
نوشته دارون عجم اوغلو و جیمز ای. رابینسون
👤 ترجمه محسن میردامادی

🔹نویسندگان در کتاب " چرا برخی ملت ها شکست میخورند؟ "، به ارزیابی عملکرد ‌اقتصادی جوامع در طول تاریخ پرداخته اند. آنان با رد فرضیات جغرافیا، فرهنگ و غفلت سیاستمداران، عامل اصلی اختلاف میان کشورها را وجود نهادهای سیاسی و اقتصادی متفاوت میدانند.
آنان درسطح اول مطالعه خود نهادهای سیاسی و اقتصادی را به دو دسته بهره کش و فراگیر تقسیم می کنند. نهادهای اقتصادی فراگیر که در گرو شکل گیری نهادهای سیاسی فراگیر می باشند و در مراحل بعد خود حامی این دسته از نهادها هستند، با حفظ حقوق‌ مالکیت، زمینه های ایجاد تخریب ‌خلاق را فراهم می آورند.
در سطح دوم مطالعه به این موضوع پرداخته می شود که چرا نهادهای سیاسی و اقتصادی فراگیر در تعداد اندکی از کشورها شکل گرفته است؟ آنان تاریخ متفاوت جوامع و وجود برهه های سرنوشت ساز در برخی از جوامع را دلیل تفاوت در این موضوع می دانند...

🇮🇷 «دکتر محمد سجاد شیرودی» 🇮🇷

🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید

https://eitaa.com/joinchat-625606851Cfdd4a6e2df
پشت‌پردۀ کشف حجابِ هم‌زمان چند پلتفرم چیست؟

🔺در روزهای گذشته برخی پلتفرم‌ها مثل دیجی‌کالا، طاقچه و ازکی اقدام به انتشار عکس کشف حجاب دست جمعیِ کارکنانشان در محیط کار کرده و در فضای مجازی منتشر کردند.

🔺برخی از این پلتفرم‌ها در مهرماه گذشته همزمان با اغتشاشات اقدام به همراهی با اغتشاشگران و حامیان خارجی آنها کردند.

🔺حالا در آستانه سالگرد اغتشاشات بار دیگر دیجی‌کالا که از آن به‌عنوان یک پروژه ضدامنیتی نامبرده می‌شود، سردمدار کشف حجاب شده است.

🔺شواهد مختلفی از نحوه به‌وجود‌آمدن چنین پلتفرم‌هایی با پوشش استارتاپی وجود دارد که نشان می‌دهد این پلتفرم‌ها صرفاً یک کسب‌وکار اقتصادی نیستند و لایه‌های دیگر غیر اقتصادی دارند.

🔺بااین‌حال برخی کارشناسان معتقدند جریانی که با پوشش استارتاپی در یک زمان خاص اکوسیستم (تجاری - خدماتی - رسانه‌ای) را به‌وجود آورده حالا با خط‌شکنی در کشف حجاب درحال محک‌زدن مسئولان و نوع مواجهه آنها با این هنجارشکنی است تا گام‌های بعدی خود را عملیاتی کند/فارس


© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
حساسیت به انحراف کم شد، شیخ فضل‌الله به دار کشیده شد

رهبر انقلاب:
چه شد که غربی‌ها، مشخصا انگلیسی‌ها، در این مساله [مشروطه] کامیاب شدند؛ از چه شگردی استفاده کردند که کامیاب شدند. در حالی که مردم که جمعیت اصلی هستند، می‌توانستند در اختیار علما باقی بمانند و اجازه داده نشود که شیخ فضل‌الله جلو چشم همین مردم به دار کشیده شود؛ قاعده‌ی قضیه این بود. به نظر من مشکل کار از این‌جا پیش آمد که اینها توانستند یک عده‌ای از اعضای جبهه‌ی عدالت‌خواهی - یعنی همان اعضای دینی و عمدتا علما - را فریب بدهند و حقیقت را برای اینها پوشیده نگه دارند و اختلاف ایجاد کنند... انسان می‌بیند که حساسیت آنها را در مقابل انحراف کم کرده‌اند؛ اما حساسیت بعضی‌ها مثل مرحوم آشیخ فضل‌الله باقی ماند... یک جمع دیگری از همین جبهه، این حساسیت را از دست دادند و دچار خوش‌باوری و حسن‌ظن و شاید هم نوعی تغافل شدند. البته انسان حدس می‌زند که بعضی از ضعف شخصیتی‌ها و ضعف‌های اخلاقی و هوای نفس بی‌تاثیر نبود. ۱۳۸۵/۰۲/۰۹

تاریخ ایران و جهان به روایت رهبر انقلاب

پس نگذارید حساسیت حجاب کم شود که داستان شیخ فضل‌الله نوری دیگری تکرار شود


© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
📍درس سیاست

📌چرا محمدبن حنفیه در کربلا نبود؟

📢پاسخ:
محمدبن حنفیه برادر ناتنی امام حسین علیه السلام است. مادرش، خوله دختری از نسل مسلمه حنفیه یمنی است. لذا او را ابن حنفیه می نامند.

📍علل عدم حضور در کربلا:
1⃣برخی براین باورند که محمد در زمان قیام کربلا بیمار بوده است.
اما در هیچ منبع کهنی، به این مطلب اشاره نشده است، جز متنی با عنوان حکایه_المختار_فی_اخذ_الثار که به لهوف ضمیمه شده و مال سیدبن_طاووس نیست.
مرحوم مامقانی بیمار بودن ابن حنفیه را در زمان قیام صحیح نمی داند.
در گفت وگوی امام حسین علیه السلام با محمدبن حنفیه نیز سخنی از بیماری نیست.

2⃣برخی علت نیامدن ابن حنفیه را ماموریت_اطلاعاتی وی از طرف امام حسین علیه السلام می دانند.
تنها منبع این خبر ابن_اعثم است. به عقیده و تحقیق برخی مورخان معاصر از جمله استاد رجبی_دوانی، این روایت برای دفاع از محمد جعل شده است.
برفرض پذیرش، در این روایت، محمد تمایلی به همراهی با امام نشان نمی دهد و امام نیز او را مجبور نمی کند.

📌 برخی منابع آمده که امام حسین عليه السلام خطاب به ابن حنفیه نوشت:
💠 از حسین بن علی به محمدبن حنفیه و هرکسی که از بنی_هاشم نزد اوست. هرکس به من بپیوندد به شهادت می رسد و هرکس روی گرداند به پیروزی دست نیابد. بنابراین، خطاب امام شامل وی هم می گردد.
محمدبن حنفیه هنگام حرکت امام حسین علیه السلام از مدینه به مکه نیز، همراه امام حسین علیه السلام نبود.

در جمع بندی می توان گفت:
محمدبن حنفیه اگرچه حرکت امام را مشروع می دانست، اما روحیه خطرپذیری و تفکر انقلابی نداشت.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
❇️ نترسید!

🔰 تکلیف ماها را حضرت سیدالشهدا (علیه‌السلام) معلوم کرده است...


© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
به میثم تمار گفتن به علی دشنام بده؛ نداد
به طیب گفتن به امام دشنام بده؛ نداد
به آرمان گفتن به آقا دشنام بده؛ نداد
هر سه به جرم ارادت به ولی شهید شدند

این است عاقبت مریدان ولایت

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
معرفی احزاب سیاسی منحرف و ضاله؛

سازمان کومله کردستان حزب کمونیست ایران

(به کردی: کۆمهڵه ڕێکخراوی کوردستانی حیزبی کۆمۆنیستی ئێران، به انگلیسی: Komala Kurdistan's Organization of the Communist Party of Iran)

یک سازمان سیاسی در کردستان ایران است که با مشی سیاسی کمونیستی و چپ رادیکال فعالیت می‌کند. این گروه در گذشته سازمان انقلابی زحمتکشان کردستان ایران نام داشت، اما با تأسیس حزب کمونیست ایران در سال ۱۳۶۲ به این حزب پیوست و با پذیرفتن نقش سازمان منطقه‌ای این حزب در کردستان ایران، نام خود را به کومله سازمان کردستان حزب کمونیست ایران تغییر داد و از آن زمان با این نام فعالیت می‌کند.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
کومله سازمان کردستان حزب کمونیست ایران همزمان با انقلاب بهمن ۱۳۵۷، به همراه دیگر احزاب و سازمان‌ها در کردستان ایران دست به فعالیت مسلحانه زد.

تاکنون چندین انشعاب در درون کومله سازمان کردستان حزب کمونیست ایران اتفاق افتاده و احزاب دیگری ایجاد شده‌اند که با نام کومله فعالیت می‌کنند.
دبیرکلی کومله سازمان حزب کمونیست ایران را در حال حاضر ابراهیم علیزاده و سرکرده کومله عبدالله مهتدی بر عهده دارد.



© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
تاسیس؛

در پاییز سال ۱۳۴۲ جمعی از دانشجویان کُرد که تازه با مسائل سیاسی و ادبیات چپ و کمونیستی آشنا شده بودند ، در تهران دور هم جمع شدند و تشکیلاتی را بنیان نهادند که بعدها کومه له نام گرفت.

بنیانگذاران کومه له ۱۱ نفر بودند که عبارتند از: فؤاد مصطفی سلطانی، محمدحسین کریمی، عبدالله مهتدی، مصلح شیخ‌الاسلامی، ساعد وطن‌دوست، شعیب زکریایی، فاتح شیخ‌الاسلامی، یدالله بیگلری، حسین مرادبیگی، ایرج فرزاد، محسن رحیمی.

این سازمان تا ۲۶ بهمن ۱۳۵۷ و به مدت ۹ سال به صورت مخفیانه فعالیت کرد و در این مدت در بسیاری از دهات ها و شهرهای کردستان و در اکثر مراکز صنعتی و دانشگاهی در سراسر ایران، توانسته بود نفوذ کند و بصورت یک تشکیلات نسبتاً منسجم و در عین حال گسترده درآید.

در روز ۲۴ بهمن ۱۳۵۷ محمدحسین کریمی که یکی از بنیانگذاران کومله بود در جریان تصرف شهربانی شهر سقز، زخمی شد و دو روز بعد جان باخت. به همین دلیل تشکیلاتی که تا آن زمان بصورت مخفی و با نام تشکیلات فعالیت می‌کرد، تصمیم گرفت برای زنده نگه‌داشتن نام او، این روز را به عنوان روز فعالیت علنی تشکیلات کومه‌له نامگذاری کند.

کومه‌له جزو اولین جریانات چپ و کمونیستی بود که از همان ابتدای روی کار آمدن جمهوری اسلامی، علیه نظام مستقر و کردهای حامی نظام، دست به اسلحه برد.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
زنان در کومله؛

برابری زن و مرد از نگاه تروریست های کومله، یعنی جدا کردن زن و شوهرهایی که بطور رسمی ازدواج کرده اند و اخراج شوهر و نگه داشتن زن برای دوستی با فرماندهان و مسئولان آموزشگاه پیشمرگی کومله!

این نوع برخوردها بارها با زن و شوهرها در اردوگاه کومله روی داده است و فریب خوردگان متاهل، به بهانه های واهی ناچار شده اند تا از هم جدا شوند و با پیشمرگان دیگری زندگی کنند.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
2024/11/15 15:59:50
Back to Top
HTML Embed Code: