Telegram Web Link
عدم پاسخگویی در حزب؛

بر خلاف شعار آزادی و برابری زن و مرد در کومله، در گروهک تروریستی کومله، نه تنها ارزشی برای زنان قائل نیستند، بلکه بارها اخبار تجاوز کادرهای رده بالای این گروهک به زنان منتشر شده است، زنانی که مورد تجاوز هم قرار گرفته اند از متجاوزان شکایت کرده اند، اما در این گروهک هیچ نهادی پاسخگوی شکایات نیست و شکایت های این زنان نگون بخت به جایی نمی رسد، دست آخر زنان و جوانان فریب خورده پس از مدتی ناچار می شوند در اوج درماندگی و استیصال گروه را ترک کرده و به کشور بازگردند.

در این گروهک کادرها به عیش و نوش پرداخته ولی جوانان تازه واردی که در این گروهک می مانند را به تله مرگ می فرستند، البته مطمئنا کومله و دیگر گروهک های معاند، از مرگ فریب خوردگان بیشتر خوشحال می شوند تا زنده ماندنشان، چرا که با مرگ هر فریب خورده ای، برای مدتها نام این گروهک بر سر زبان ها می افتد و ماه ها خوراک تبلیغاتی خواهند داشت.

این در حالی است که تا بحال خبری مبنی بر اینکه یک فرزند عضو رده بالای گروهک های کردی که همگی ساکن کشورهای اروپایی هستند، در درگیری ها کشته شده باشد، منتشر نشده است، اینها جوانان بی کس و روستایی هستند، که نصیبشان مرگ خواهد بود، جوانانی بیسواد و بی بضاعتی که فریب تبلیغات دروغین این گروهک ها را خورده اند.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
برخی فعالیت های کومله

از جمله فعالیت‌های برجسته کومه له در عرصه نظامی علیه جمهوری اسلامی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سازماندهی و رهبری جنگ خونین نوروز ۱۳۵۸سنندج که به رهبری کادرهای شناخته شده کومه له نظیر صدیق کمانگر و ایوب نبوی و فرماندهی فرمانده مشهور کومهله، محمد مایی (کاک شوان) انجام شد.

کوچ تاریخی مردم مریوان به رهبری فواد سلطانی

در شهر پاوه به همراه حزب دمکرات کردستان در برابر جمهوری اسلامی و حامیان نظام جمهوری اسلامی.

حمله به لشکر زرهی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جاده بانه-سردشت به فرماندهی سپهبد صیاد شیرازی

مسلح کردن زنان و شرکت دادن آنها در جنگهای پارتیزانی و کارهای سیاسی در سال ۱۳۶۱ که بدین ترتیب کومه له به اولین جریان سیاسی تبدیل شد که تا آن زمان در سطح خاورمیانه به صورت رسمی زنان را وارد عرصه فعالیت نظامی کرد.

کومه‌له در عرصه فعالیت مدنی و جمعی و شوراهای مردمی نقش داشت.

اولین شوراهای شهر و شورای محلات (بنکه‌ها) در شهر سنندج با سازماندهی کومه‌له تشکیل شد.

تشکیل اتحادیه دهقانان که فواد مصطفی سلطانی خود ایده‌پرداز و مسئول سازماندهی آن در روستاهای مریوان بود و بعدها کادرهای کومه‌له در مناطق روستایی شهرستان‌های سقز، کامیاران و بانه، بوکان، سردشت و اشنویه هم این اتحادیه‌ها را برپا کردند و یکی از وظایف این اتحادیه‌ها برچیدن آخرین بازماندگان اربابان و زمینداران وابسته به حکومت پهلوی و همچنین تقسیم این اراضی افراد بین مردم آبادی‌ها بود.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
انشعابات در کومله

در سال ۲۰۰۰ میلادی، پس از مدتها کشمکش درونی، آن دسته از اعضا و رهبران کومله که اعتقاد داشتند کمونیسم مانع رسیدن آنها به سهیم شدن در قدرت در آینده کردستان ایران است، به رهبری عبدالله مهتدی و عمر ایلخانی زاده، انشعاب کردند و سازمان زحمتکشان کردستان ایران را بنیانگذاری کردند.این حزب، خود در سال ۲۰۰۷ دچار انشعاب شد و شاخه رفورم و اصلاحات به رهبری عمر ایلخانی زاده از آن جدا شد. این دو جریان بعدها هر کدام دارای چندین انشعاب دیگر شدند.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
نشریات حزبی و رادیو

کومله سازمان حزب کمونیست ایران نشریه‌ای به نام پیشرو (به کردی: پێشڕه‌و) را منتشر می‌کند که به زبان کردی سورانی منتشر می‌شود. پیشرو ارگان این سازمان محسوب می‌شود و مواضع و تحلیل‌های سیاسی اعضای آن از اوضاع سیاسی و اجتماعی کردستان، ایران، خاورمیانه و جهان را در خود دارد.
علاوه بر این کومله در گذشته نشریه‌ای ادبی، فرهنگی،هنری و روشنفکری را به نام پیشَنگ (به کردی: پێشه‌نگ) منتشر می‌کرد که مطالب تئوریک، فلسفی، شعر، داستان و نقد در آن به چاپ می‌رسید. انتشار پیشَنگ از سال ۱۳۹۰ خورشیدی متوقف شده‌است.

علاوه بر این دو نشریه، اعضای سازمان مواضع و نظریات خود را در نشریهٔ جهان امروز نیز منتشر می‌کنند که به زبان فارسی و توسط حزب کمونیست ایران منتشر می‌شود.
کومله همچنین دارای یک رادیو به نام رادیو صدای آزادی و برابری (به کردی: ڕادیۆ ده‌نگی ئازادی و یه‌کسانی) است که از تاریخ ۱ نوامبر ۲۰۰۴ فعالیت خود را آغاز کرده‌است. علاوه بر این کومله به صورت مشترک با حزب کمونیست ایران از سایت خبری پیام و تلویزیون کومله برای انتشار مواضع و تولید برنامه‌های خود استفاده می‌کند.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
🔺 اغتشاشات فرقه ای

نام اتفاقات سال قبل و آینده را «اغتشاشات فرقه ای» باید نامید.

تمامی فرقه ها؛ از وهابیت گرفته تا بهائیت و دراویش و عرفان حلقه و شیطانگرایان تا کومله و فرقه منافقین، همه آمده اند.

جنس این اغتشاش با همه اغتشاش ها تفاوت داشت و خواهد داشت... خشونت حرف اول را می زند و این حجم از خشونت، فقط با فرقه های انحرافی همخوانی دارد.

🚨مساله خشونت های سازمان یافته در فرقه های انحرافی را جدی بگیریم.


© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
دِموکْراتِ کُرْدِسْتانِ ایران؛

حِزْب، حزبی که پس از جنگ جهانی دوم، در بخشی از مناطق و شهرهای کردنشین غرب کشور تشکیل شد.
در چند روز آینده زمینه‌های پیدایش این حزب و تحولات آن تا دورۀ معاصر به لحاظ سیاسی و تاریخی بررسی می‌شود.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
الف ـ جنبش های محلی در کردستان ایران

در ایران همواره بر هم‌بستگی نژادی و تاریخی کردها با دیگر ایرانیان تأکید می‌شود؛ اما این پیوند مانع بروز برخی بحرانهای اجتماعی و سیاسی میان کردها و حکومت مرکزی نشده است.
در سالهای آغازین قرن ۱۴ ش / ۲۰ م، برخی شورشها در مناطق کردنشین و ازآن‌جمله شورش اسماعیل آقا سمکو (سمیتقو) سالارالدولۀ قاجار، ملا خلیل و محمد رشید خان بانه رخ داد. اغلب این حرکتها تا قبل از جنگ جهانی دوم (شهریور ۱۳۲۰ / سپتامبر ۱۹۴۱) دارای ویژگیهای مشترکی مانند تنگی پهنۀ جغرافیایی قیام و عدم سازمان‌دهی بوده‌اند؛ درواقع بیشتر شورشی موقت در اعتراض به رفتار دولت مرکزی و کارگزاران محلی، و همه فاقد اهداف معین یا منسجم بودند. رهبر این حرکات را بیشتر رؤسای عشایر منطقه و رهبران مذهبی تشکیل می‌دادند، و معمولاً با کشته‌شدن آنها، قیام به‌کلی از بین می‌رفت؛ به‌علاوه چون میدان اندیشۀ قیام آنها تنگ و سطحی بود، زود گرفتار می‌شدند، یا وقتی حرکت در جهت اهداف و خواسته‌های فردی آنها پیش نمی‌رفت، دست از جنبش برمی‌داشتند و طبعاً با شکست مواجه می‌شدند (قاسملو، کردستان ... ، ۸۶- ۸۸؛ ایگلتن، ۱۸- ۱۹، ۲۵، ۱۲۱-۱۲۳؛ مولودی ۳۳-۲۸)

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
حوادث سال های ۱۳۲۰ ش و اشغال ایران توسط متفقین، موقعیتی به وجود آورد که به روند مسائل جاری در کردستان سرعت و ماهیت دیگری بخشید.
به‌رغم استقرار نیروهای متفقین در منطقه، مهاباد و اطراف آن در امتداد بوکان تا سقز در وضع خاصی قرار گرفت. به این معنی که هیچ‌یک از نیروهای متفقین در آنجا حضور نداشتند. سابقۀ وجود حرکات محلی از یک سو و خلأ ایجادشده در منطقه دو عامل مؤثر در ایجاد اولین سازمان نیرومند سیاسی کردی به نام جمعیت احیای کرد .
تأسیس جمعیت احیای کرد توسط چند تن از مردم مهاباد یک حرکت مستقل تلقی می‌شد که مصادف با ایجاد فرقۀ دموکرات آذربایجان در تبریز با حمایت شوروی و نهایتاً تأسیس جمهوری خودمختار آذربایجان به رهبری پیشه‌وری بود.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
شیری ز پا افتاد و همگی شیر شدند...


© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
🔺پروژه تکراری سال های قبل

🚨جنایت و اغتشاش🚨

▪️از این وقایع در روزهای آینده توسط بیگانگان بیشتر خواهید دید

چون ‎سالگرد_مهسا_کومله نزدیک است و می‌خواهند آتش آشوب و اغتشاش دوباره شعله‌ور شود و مردم را بترسانند.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
به نظر می‌رسد که به‌رغم جدایی جناح توده‌ای حزب به رهبری غنی بلوریان در کنگرۀ چهارم (۱۳۵۹ ش / ۱۹۸۰ م) و جناح چپ و غیر توده‌ای (انقلابی) به رهبری جلیل گادانی در کنگرۀ هشتم (۱۳۶۶ ش / ۱۹۸۷ م) از جناح قاسملو که مدعی ناسیونالیسم کرد و چپ سوسیالیستی بود و بر درخواست خودمختاری برای کردها و مذاکره با دولت جمهوری اسلامی تأکید می‌کرد، همچنان اندیشه‌های او به‌عنوان برنامۀ رسمی حزب مورد تأکید بوده است.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
در این دوره حزب با داشتن هیئت نمایندگی، در نشست انترناسیونال سوسیالیست در اتریش (۱۳۶۷ ش) شرکت کرد و متعاقب آن در ۱۳۷۱ ش / ۱۹۹۲ م، رسماً به عضویت انترناسیونال سوسیالیست در آلمان پذیرفته شد.
اتخاذ خط مشی سوسیالیسم دموکراتیک از سوی حزب باعث شد تا از سوی احزاب و سازمانهای سوسیالیست دنیا، مورد استقبال واقع شود و از حمایت های آنها بهره‌مند گردد.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
بعد از ترور قاسملو (۱۳۶۸ ش / ۱۹۸۹ م)، و جانشینی صادق شرفکندی (معروف به دکتر سعید) به جای وی و تشکیل کنگرۀ نهم (۱۳۷۰ ش / ۱۹۹۱ م) موسوم به کنگرۀ قاسملو، اندیشه‌های او در باب ایدئولوژی و عمل حزب مورد تأیید مجدد قرار گرفت. بنابراین به نظر می‌رسد بعد از ترور قاسملو، حزب دموکرات مواضع خود را در مورد مذاکره و گفت‌وگو و اینکه مسئلۀ کردستان راه حل نظامی ندارد، تغییر نداد .
به‌طورکلی ایدئولوژی حاکم بر حزب دموکرات را می‌توان اندیشۀ چپ‌گرایانۀ معتدل با خط مشی ناسیونال سوسیالیست دانست.

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
باید توجه داشت که چنان‌که بعضی محققان معتقدند، احزاب سیاسی در کشورهای در حال توسعه را غالباً باید یک جنبش اجتماعی دانست تا حزب سیاسی. این احزاب پیش از آنکه متأثر از منافع قشر خاصی از جمعیت باشند، تحت تأثیر اقتدار فرد یا گروهی از نخبگان اداره‌کنندۀ آن قرار دارند.
به نظر می‌رسد که حزب دموکرات نیز خصلت جنبش‌بودن خود را بیشتر حفظ کرده است، زیرا به‌رغم وجود نهاد و سازمان حزبی، رهبران آن بیشترین تأثیر را در خط مشی کلی حزب بر جای گذارده‌اند .

© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
🔸امنیت سه بخش دارد:
داخلی، مرزی، راهبردی

1⃣ برای اختلال امنیت_داخلی، نقشه حجاب و دلار و رفراندوم کشیدند که طرفی نبستند.

2⃣ در اختلال امنیت_راهبردی هم ناموفق بودند؛ عربستان زانو زد، عراق در آرامش و اسرائیل در التهاب داخلی.

3⃣ حال سراغ امنیت_مرزی ما آمده‌اند. آذربایجان نشد، طالبان، عبدالحمیدها هم که مشغول کارند...

▫️تنش مرزی ایران، تله_آمریکایی، رویای اسرائیلی


© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻

💯📮https://eitaa.com/drshiroody
2024/11/15 18:30:29
Back to Top
HTML Embed Code: