Telegram Web Link
Forwarded from مرکز روانشناسی و مشاوره زندگی نو
🔴ظرفيت باقيمانده ٢ نفر🔴 كارگاه درمان متمركز بر شفقت(CFT) ، زمان ٩٥/٣/١٣ و ٩٥/٣/١٤ ، مدرس: دكتر مهرنوش اثباتي
Forwarded from مرکز روانشناسی و مشاوره زندگی نو
🔵درمان متمركز بر شفقت(CFT)🔵

در درمان متمرکز بر شفقت، آسیب شناسی و فرمول‌بندی اختلالات روانی حول و حوش سه سیستم تنظیم هیجانی صورت می‌گیرد و باور بر این است که در وضعیت بروز مشکل یا اختلال روانی این سه سیسم تعادل خود را از دست داده اند در نتیجه بازگردانندن تعادل به انها یکی از اهداف درمان محسوب می شود. این سه سیستم تنظیم هیجانی عبارتند از:
1 . سیستم تهدید و حفاظت از خود
(The threat and self-protection system)
2. سیستم سائق-برانگیختگی، جستجوی منبع و مشوّق
((The incentive and resource-seeking, drive-excitement system
3. سیستم تسکین، رضایت و امنیت
(The soothing, contentment and the safeness system)
در این رویکرد نه تنها اختلالات روانی را به بیش‌فعالی و بیش‌حساسیتی سیستم تهدید مرتبط می‌دانند بلکه در موارد بسیاری نیز آن را به رشد ناکافیِ سایر سیستم¬های تنظیم هیجانی به ویژه سیستم تسکین‌دهندگی و اندورفین- اکسی‌توسین مرتبط می‌دانند که منجر به شکل‌گیری خودارزیابی¬هایی منفی همچون خودانتقادگری و شرم در فرد می‌شود.

#درمان_متمرکز_بر_شفقت
كارگاه ١٣و١٤خرداد

🔴همكاران عزيز لطفا به كانال زير ملحق بشيد و اون رو به دوستانتون معرفي كنيد
به زودي با كلي مطلب و مقاله جديد در حوزه علوم رفتاري بافتگرا در خدمتتون خواهيم بود🔴
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

https://www.tg-me.com/lcgpsychannel
🔵 خصوصیات و اعمال درمانگر موثر
🔹 بخش اول
دکتر بروس ومپولد
مترجم: علی فیضی

مطمئنا روان‌درمانی به طور چمشگیری موثر است. سوال پیچیده‌تر این است که کدام عوامل روان‌درمانی را موثر می‌سازد؟ روی هم رفته شواهد پژوهشی چندان روشن و واضح نیست و مقداری بحث و جدل در مورد برخی مسائل وجود دارد، اما به نظر می‌رسد که شواهد کافی وجود دارد که نشان می‌دهد روان‌درمانگران اهمیت بسیاری در ارائه فواید درمانی دارند. هدف این مقاله آن است که:
• به طور خلاصه شواهد مرتبط با روان‌درمانی موثر را بیان کند.
• در مورد نقش درمانگر در ارائه درمان بحث کند.
• خصوصیات و اقدامات درمانگران موفق را به تفصیل بیان کند.

جهت مطالعه ادامه مطلب وارد لينك زير شويد: 👇
https://www.tg-me.com/lcgpsychannel
کارگاه تخصصی درمان متمرکز بر شفقت (CFT)

مدرس: دکتر مهرنوش اثباتی
تاریخ برگزاری: 13 و 14 خرداد

🔴ظرفيت باقي مانده ٢ نفر🔴

🔹درمان متمرکز بر شفقت (CFT) رویکردی مشابه با تن‌درمانی (فیزیوتراپی) نسبت به بهداشت روان در پیش گرفته است، به این معنی که در این رویکرد معتقدیم ظهور یک مشکل ممکن است منبع مشکل را نشان ندهد. مثلا شما مشکلی در کمر خود دارید و تلاش‌هایی که برای بهبود وضعیت آن انجام داده‌اید مفید واقع نشده است. یک متخصص به شما می‌گوید کف پایتان خیلی صاف است و باعث خم‌شدگی زانوها به سمت داخل می‌شود. این وضعیت زانوها لگن شما را تحت تاثیر قرار داده و به عضلات پشتتان فشار می‌آورد. این متخصص بدون اینکه به کمر شما دست بزند با کار روی وضعیت صافی کف پا مشکل کمردرد شما را حل می‌کند. در درمان متمرکز بر شفقت نیز کاری شبیه به این انجام می‌شود. به این معنا که اگر صرفا روی تغییر سیستم تهدید (یکی از سه سیستم تنظیم هیجانی) تمرکز کنیم ممکن است این نکته را تشخیص ندهیم که بخشی از مشکل در دیگر سیستم‌های تنظیم هیجان مخصوصا سیستم تسکین‌دهندگی است. این سیستم هیجانی کانون تمرکز اصلی در آموزش شفقت است و برای بهزیستی حیاتی است....
#درمان_متمرکز_بر_شفقت

https://www.tg-me.com/PersianACBS
ACT🔹RFT🔹FAP🔹CFTانجمن علم رفتاري بافتاري
ظرفيت كارگاه CFT تكميل
كارگاه درمان متمركز بر شفقت(CFT)
روز اول
مدرس دكتر مهرنوش اثباتي

بخش فارسي انجمن بين المللي علوم رفتاري بافتگرا & گروه تغيير سبك زندگي

@PersianACBS
@LCGPSYchannel
Forwarded from مرکز روانشناسی و مشاوره زندگی نو
🔴خصوصیات و اعمال درمانگر موثر
🔹((بخش دوم))
دکتر بروس ومپولد
مترجم: علی فیضی

🔑ویژگی و رفتار درمانگران موثر

1. درمانگران موثر مجموعه پیچیده‌ و سطح بالایی از این مهارت ها را دارا هستند:
الف. خوب و روان حرف می‌زنند
ب. دیگران را خوب می‌فهمند
پ. هیجان های خودشان را خوب و متناسب و متعادل بروز می‌دهند.
ت. گرم و پذیرا هستند
ج. همدلی دارند
ح. روی دیگران خوب تمرکز می‌کنند

2. درمانجویان یک درمانگر موثر احساس میکنند درمانگر آن‌ها را خوب فهمیده، به درمانگر اعتماد میکنند و باور دارند که درمانگر خواهد توانست به آن‌ها کمک کند. درمانگر این شرایط را در لحظات آغازین تعامل و از طریق کلام و زبان بدن ایجاد میکند. در تماس های اولیه، درمان‌جویان حساسیت بالایی به نشانه های پذیرش، فهمیده شدن و تخصص دارند. هرچند ایجاد این شرایط در طول درمان ضروری است، اهمیت آنها در تعامل اولیه به جهت ایجاد درگیری و تعهد در فرایند درمان بسیار زیاد و ضروری است.

جهت مطالعه ادامه مطلب به سايت گروه تغيير سبك زندگي مراجعه كنيد: 👇
http://saeghclinic.com/extra-6629.html

كانال تلگرام گروه تغيير سبك زندگي: 👇
https://www.tg-me.com/lcgpsychannel
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
همكاران محترم
سركار خانم دكتر مهرنوش اثباتي و جناب آقاي دكتر علي فيضي انتخاب شايسته شما عزيزان را در انتخابات گروه هاي تخصصي انجمن روانشناسي ايران تبريك گفته و از يزدان توفيق روز افزون شما را خواستاريم.

بخش فارسي انجمن بين المللي علوم رفتاري بافتگرا

https://www.tg-me.com/PersianACBS
Channel name was changed to «انجمن علوم رفتاري بافتگراACT🔹RFT🔹FAP🔹CFT»
ACT 🔹
RFT 🔹
FAP 🔹
CFT 🔹

بخش فارسي ACBS
نمايندگي انجمن علوم رفتاري بافتگرا در ايران
@PersianACBS
#ارزش‌ها_در_ACT

قاعده‌ای کلی درباره ارزش‌ها
#علی_فیضی
(نکته‌ای برگرفته از کارگاه آموزشی دکتر راس هریس)

به عنوان یک قاعده کلی در یاد داشته باشید که تقریبا همیشه می‌توان ارزش‌ها را در یک کلمه بیان کرد: عشق‌ورزی، مراقبت، مهربانی، کنجکاوی، گشودگی، انصاف، عدالت، صداقت. اگر نمی‌توانید ارزش‌های خود را در یک کلمه بیان کنید یا برای این کار نیاز دارید آن را در یک جمله کامل بیان کنید احتمالا دارید از قواعد یا نظام باورها یا احکام یا قضاوت‌های خود درباره خوب و بد صحبت می‌کنید.
https://www.tg-me.com/PersianACBS
Forwarded from مرکز روانشناسی و مشاوره زندگی نو
🔵خصوصیات و اعمال درمانگر موثر
🔹بخش سوم
دكتر بروس ومپولد
مترجم: علي فيضي

•درمانگر موفق طرح درمانی ارائه میکند که با تبیینات ارائه شده برای درمانجو متناسب است.
همین که درمانجو تبیین را پذیرفت، طرح درمان باید برای درمانجو معنی دار باشد و توافق او را بیشتر کند. طرح درمان بایستی شامل اقدامات سالم باشد یعنی درمانگر موثر درمانجو را ترغیب میکند تا کاری را انجام بدهد که مطابق با علاقه او باشد رویکردهای درمانی متفاوت شامل اقدامات متفاوتی است اما همه این اقدامات به لحاظ روانشناختی سالم هستند.

جهت مطالعه بخش سوم از موضوع درمانگر موثر از طريق لينك زير وارد سايت شويد: 👇
http://www.saeghclinic.com/extra-6648.html

كانال تلگرام گروه تغيير سبك زندگي:
https://www.tg-me.com/lcgpsychannel
🔵اجتناب مفید در مقابل اجتناب مشکل زا
🔹تهيه و تنظيم:
🔹عیسی حکمتی

در موارد متعددی محدود شدن خزانه رفتاری ما در حضور محرکهای نمادین کاملا مناسب است. اگر شما در منطقه ای زندگی می کنید که مستعد طوفان است، پیروی از گزارش تلویزیونی که به ساکنین منطقه هشدار می دهد طی ساعات خاص از خانه بیرون نروند، بسیار مفید است. گرچه مراعات کردن این توصیه و هشدار آشکار دامنه اعمال ما را محدود می سازد، اما انتخابی عاقلانه است. اینجا کنترل نمادین سودمند است، زیرا بدین طریق ما قادر می شویم از آسیب پرهیز کنیم. با این حال در برخی موارد، زبان می تواند ما را فریب داده و ما را وادار به اجتناب از محرکهایی نماید که بی ضرر (و حتی سودمند) هستند.
مثال زیر را در نظر بگیرید. تجسم کنید که در حال قدم زدن در یک جنگل هستید و بعد از چندین ساعت تصمیم می گیرید به خانه برگردید. از بخت بد شما گم می شوید و با یک چهارراه روبروی می شوید که در آن هیچ علامتی وجود ندارد که به شما نشان دهد کدام راه به مکانی منتهی می شود که شما اتومبیل خود را در آنجا گذاشتید. شما یکی از این راهها را به صورت تصادفی انتخاب می کنید و امیدوارید که شما با امنیت کامل به اتومبیل خود برسید. در واقع شما مسیر دست چپ را برای رسیدن به اتومبیل انتخاب می کنید، اما بعد از ده دقیقه، خودتان را وسط یک باتلاقی می بینید که در حال فرورفتن در آن هستید. بخت با شما یار هست و شما موفق می شوید که به شاخه های درختی آویزان شده و بدین طریق خود را از باتلاق بیرون بکشید. بعد سریعا به همان چهارراه برگشته و با دیدن رهگذری که به نظر می¬رسد ایشان هم مثل شما گم شده اند، به سرعت دنبال وی می دوید. طبیعتا نخستین چیزی که شما به وی خواهید گفت این است که از مسیر سمت چپ نرود، چون ممکن است در باتلاق بیفتد.
اجازه بدهید داستان را برای چند لحظه اینجا متوقف کرده و به تحلیل این اتفاق بپردازیم. گرچه شما پیامد عمل خود را از طریق مواجهه مستقیم یاد گرفتید (شما مسیر سمت چپ را بر گزیده و در باتلاق فرو رفتید)، رهگذر دیگر این پیامد را از طریق زبان یاد گرفت. اکنون هر دوی شما یاد گرفتید که از مسیر چپ اجتناب کنید، اما اجتناب شما ناشی از یادگیری مستقیم است، در حالیکه اجتناب رهگذر، ناشی از یادگیری ارتباطی است (ارتباط دهی نمادین شرطی «اگر-پس» بین مسیر سمت چپ و فرورفتن در باتلاق).
فرض کنید رهگذر دیگری، با فهمیدن اینکه شما به دنبال مسیری برای رسیدن به اتومبیل خود هستید، به شما می¬گوید که می داند که پارکینگ کجاست. وبنابر این شما پشت سر ایشان راه می افتید و از مسیر روبرو شروع به راه رفتن می کنید؛ یعنی دیگر مسیر چپ و راست را پشت سر می گذارید. اکنون نوبت شماست که از طریق زبان یاد گرفته و از تجربه مستقیم رهگذر دیگر سود بجویید. بعد از ساعتها پیاده روی نهایتا به به ورودی جنگل می رسید. دیر قت است و هوا در حال تاریک شدن. رهگذری که شما پشت سر ایشان می آمدید با خوشحالی از به پایان رساندن یک پیاده روی طولانی به طرف اتومبیل خودش می دود، اما در این هوای نسبتا کم نور، یک لحظه متوجه می شوید که اینجا همان محلی نیست که شما اتومبیل خود را پارک کردید. در واقع متوجه می شوید که این مرد شما را به ورودی شرقی که اتومبیل خود را در آن پارک کرده بود آورده و نه ورودی شمالی که اتومبیل شما در آن پارک شده است. روشن می شود که برای رسیدن به اتومبیل خود، می بایست مسیر رسات را انتخاب می کردید. حالا بازگشتن به خانه زمان زیادی طول خواهد کشید (باید از یکی بخواهید که شما را به خانه برساند).
این مثال سه نوع اجتناب را نشان می¬دهد، دو نوع نخست عموما مفید هستند، در حالیکه نوع سوم عموما مشکل آفرین است. نخست، شما یاد گرفتید که بواسطه مواجهه مستقیم با پیامد رفتارتان از خطر اجتناب کنید. افتادن در باتلاق بعد از برگزیدن مسیر چپ به شما آموخت که در آینده از این مسیر اجتناب نمایید. دوم اینکه، با هشدار دادن به رهگذر اول که از مسیر چپ نرود، وی از طریق زبان یاد گرفت که که از خطر اجتناب کند. گرچه او هرگز از مسیر سمت چپ نرفته بود، اما او می داند که نباید آن مسیر را برود. سوم، با شنیدن از رهگذر دوم درباره اینکه از مسیر روبرو باید بروید و نه از مسیر سمت راست، شما بواسطه زبان یاد گرفتید از چیزی که در واقع برایتان مفید بود اجتناب کرده و به سوی آن چیزی بروید که برایتان مفید نبود. این نوع آخر اجتناب، به دلیل دور ساختن ما از پیامدهای مفید، مشکل زا است.

https://www.tg-me.com/PersianACBS
Forwarded from مرکز روانشناسی و مشاوره زندگی نو
ويدئويي از متافور صفحه شطرنج
مشاهده ويدئو در سايت زير👇
http://www.saeghclinic.com/extra-4907.html

كانال تلگرام گروه تغيير سبك زندگي👇
https://www.tg-me.com/lcgpsychannel
🔵👇ويدئو سخنراني پروفسور هيز همراه با زيرنويس فارسي :
(ترجمه و زيرنويس : دكتر سيروس مومن زاده رئيس بخش فارسي ACBS)
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔹چگونه می‌توانیم زمانیکه در زندگیمان دچار درد و رنج می‌شویم ، با موفقیت عمل کنیم ؟
بیش از هزار تحقیق علمی نشان می دهد که بخش مهمی از پاسخ به این پرسش را می‌توان در یادگیری انعطاف پذیری روانشناختی جستجو کرد. استیون هیز یکی از پژوهشگرانی است که این فرایند را شناسایی، و آنرا در عمل با روش معروف توجه آگاهی و پذیرش بکار برده، که از آن بنام درمان مبتني بر پذیرش و تعهد(ACT) یاد می‌شود . در این سخنرانی احساسی، هیز ماهیت انعطاف پذیری روانشناختی را در چندین جمله ساده و قابل درك، بصورت فشرده بررسی می‌کند.
او حاضرین را به سفر دلخراش خود می‌برد که در آنجا با اختلال ترس(فوبي) روبرو شده بود، به آن لحظه که دست به انتخابی زد که زندگی اش را متحول کرد: به سمت این انتخاب که "از خودم فرار نمی‌کنم".
هیز نشان می‌دهد که چگونه این انتخاب کمک می‌کند که ما با جوهر عمیق معنا و هدف در زندگی پیوند بخوریم و اینگونه استدلال می‌کند که اتخاذ یک نگرش توام با عشق هنگامی که درد را تجربه می‌کنید این امکان را به شما میدهد که عشق را به دیگران و دنیای اطراف عرضه کنید.

استیو هیز، پروفسور (Foundation) دانشکده روانشناسی در دانشگاه نوادا می‌باشد. مولف ۳۸ کتاب و بیش از ۵۴۰ مقاله علمی بوده، و نشان داده که چگونه زبان و فکر می‌تواند به رنج انسانها منجر شود و درمان مبتني بر پذیرش و تعهد را بنیان نهاده که در محدوده های وسیعی قابل استفاده می‌باشد .
کتاب معروف استیو تحت عنوان " از زندان ذهنت خارج شو و زندگي كن" در مجله تایمزاز میان سایر عناوین رسانه ها، مورد توجه قرار گرفته بود و تا مدتی پر فروش ترین کتاب خود راهنما در ایالت متحده آمریکا شناخته می‌شد.
دکتر هیز نماینده چندین جامعه علمی و دریافت کننده چندین جایزه ملی بوده، همچون جایزه موفقیت دوره عمر حرفه ای از طرف انجمن درمان شناختی و رفتاری.
این سخنرانی در یک رویداد به شکل طرح کنفرانسی تد تاک اجرا، ولی مستقلا توسط یک گروه محلی تنظیم شده بود.

اين سخنراني توسط دكتر مومن زاده سرپرست بخش فارسي ACBS ترجمه شده است.

آدرس كانال تلگرام بخش فارسي ACBS كه نماينده رسمي رويكرد درمان مبتني بر پذيرش و تعهد مي باشد و همچنين گروه تغيير سبك زندگي مجري برنامه هاي آموزشي، پژوهشي و كاروزي در حوزه علوم رفتاري بافتاري در ادامه قابل پيگيري مي باشد.

https://www.tg-me.com/PersianACBS

https://www.tg-me.com/lcgpsychannel

www.lcgpsy.com
🔵كانال رسمي بخش فارسي ACBS🔵

🔹مجري آموزش، پژوهش، كاروزي ..🔹

🔹در حوزه علوم رفتاري بافتگرا🔹

🔹با مدرسين آموزش ديده و بين المللي🔹

👇👇👇هر عضو يك حامي و معرف👇👇👇
https://www.tg-me.com/PersianACBS
🔵پيام تشكر پروفسور هيز از دكتر سيروس مومن زاده( سرپرست بخش فارسي ACBS) براي ترجمه ويدئو انعطافپذيري روانشناختي: 👇

Steven Hayes <
To Dr Sirous Momenzadeh <
Thursday, 16 June, 2016 12:57 AM

Wonderful news and thank you for all of your help on this.

The really hard part if getting these talks in front of normal people.
I know you will share the news and links with ACT interested folks
in Iran but do ask them to think how non-professionals might be reached.
Thousands of people have been touched just by a link on a webpage
for people with anxiety disorders or a support group for depression etc.
They vary country to country so the local knowledge of ACT
professionals is how that happens. It does not take much time ... just local
knowledge -- If even 2-3 of the ACT interested
professionals put in the effort it will make a difference
so getting folks to think that way could be important in reaching people
who might be uplifted

My best, and with appreciation for all you have done

Your friend

- S

Steven C. Hayes
Foundation Professor
Behavior Analysis Program
Department of Psychology /298
University of Nevada
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔵ويدئو سخنراني پروفسور هيز
✍🏼همراه با زيرنويس فارسي
🔹انعطاف پذيري روانشناختي: چگونه عشق، انسان را از درد و رنج به سمت هدف زندگي سوق مي دهد.
تهيه و تنظيم در بخش فارسي ACBS 👇👇👇
@PersianACBS
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔷ويدئو سخنراني پروفسور هيز
✍🏼همراه با زير نويس فارسي
🔹انعطاف پذيري روانشناختي:
📣اخبار مربوط به
ACT RFT CFT FAP
https://www.tg-me.com/joinchat-AwYp0DwEkHEJrGM17f4V2A
2024/11/18 15:24:55
Back to Top
HTML Embed Code: