Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 تفاوت سحرخیزان و شب‌زنده‌داران!

شما جزو کدام دسته هستید؟

🎓پژوهش و روانشناسی:
@p_reaserch
18سایت عالی برای دانلود فول تکست #پایان_نامه های دانشگاه های اروپایی و آمریکایی!
@p_reaserch

🔵D-Scholarship:
http://goo.gl/GrGnlA

🔵DART-Europe E-theses Portal :
http://goo.gl/Yp1ZKu

🔵dissexpress:
http://goo.gl/bszwvn

🔵Duquesne University ETD:
http://goo.gl/L15GxI

🔵ETD:
http://goo.gl/kMeppo

🔵Library and Archives Canada :
http://goo.gl/4HwrgG

🔵Louisiana State University ETDs :
http://goo.gl/FwsRBU

🔵MIT DSpace:
http://goo.gl/PBiFM3

🔵National ETD Portal :
http://goo.gl/I2GGyR

🔵NDLTD :
http://goo.gl/CIlQES

🔵OATD:
http://goo.gl/ShAvhi

🔵Ohiolink:
http://goo.gl/vxX8Vr

🔵Penn State University eTD database:
http://goo.gl/D9kH0e

🔵PQDT Open:
http://goo.gl/D8tRaq

🔵Spectrum, Concordia University:
http://goo.gl/0FhHrI

🔵The HKU Scholars Hub - Theses:
http://goo.gl/6hF4bP

🔵Trove:
http://goo.gl/PhXOtB

🔵Vanderbilt ETDs:
http://goo.gl/XVzLh8

☑️با ما همراه باشید در:
🎓کانال پژوهش و روانشناسی:

JOIN

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
@p_reaserch
رابطه خشم و کینه و سرطان
بر اساس یک تحقیق همسو که در مجله The Journal of Behavioral Medicine به چاپ رسیده است، افرادی که دیگران را می بخشند و کمتر دچار خشم، احساسات منفی سرکوب شده، تنفر و انزجار هستند، از سلامت فیزیکی بهتری برخوردارند.

به طور مثال این افراد شب‌ها راحتتر می خوابند، کمتر بیمار می شوند و در نتیجه میزان داروی کمی مصرف می کنند. همچنین مشکلاتی همچون کمر درد و یا گرفتگی عضلات، سردرد، سرگیجه و  اسپاسم معده در آنها وجود ندارد.

دانشمندان احساسات منفی هنگام شیمی درمانی را از خود سرطان مهلک‌تر خوانده و بر این باورند که بدبینی، ناامیدی، احساس ضعف و شکست تا 60 درصد می تواند باعث بازگشت بیماری در افراد سرطانی شود. علت این امر  رابطه مستقیم احساسات منفی، ترس، دلهره و نفرت با تعریق در بدن و آزادسازی هورمون های آدرنالین و کورتیزول است که هر دو عاملی جدی برای ایجاد تومورهای سرطانی در بدن محسوب می‌شوند.
بر همین اساس کارشناسان توصیه می کنند افراد به طور دوره ای نسبت به پاکسازی بدن خود از انرژی های منفی اقدام کنند و تا حد امکان همدیگر را ببخشند.

اگر شما هم می خواهید زندگی سالمی داشته باشید عادت بخشیدن دیگران و روحیه گذشت و فداکاری را در خود نهادینه کنید و اگر هم با شخصی دچار اختلاف هستید برای سلامت خودتان هم که شده اول شما پیشقدم شوید و اختلاف و ناراحتی را از بین ببرید.

🎓پژوهش و روانشناسی:
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
پویش "بیا حرف بزنیم" برای پیشگیری و درمان افسردگی

اهداف اصلی این پویش عبارتند از افزایش آگاهی جمعیت عمومی از افسردگی، علل و پیامدهای آن، تشویق افراد مبتلا به افسردگی جهت مراجعه و دریافت خدمات درمانی، تشویق اعضای خانواده و دوستان فرد مبتلا به افسردگی برای ایفای نقش حمایتی، ترویج رویکرد گسترش آگاهی عمومی در میان نهادها، دستگاه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در جهت انگ‌زدایی از حرف زدن پیرامون موضوعات مربوط به سلامت روان.

🔹روز۷ آوریل برابر با ۱۸ فروردین  مطابق هر سال، روز جهانی سلامت نام دارد.

🔹سازمان بهداشت جهانی موضوع روز جهانی سلامت ۲۰۱۷ را افسردگی تعیین کرده است.

🔹هسته اصلی پویش ملی پیشگیری و درمان افسردگی، اهمیت حرف زدن در مورد افسردگی، به عنوان یکی از اجزای حیاتی درمان است.

🔹انگ پیرامون بیماری‌های روانی همچنان مانع از این می‌شود که افراد مبتلا به افسردگی درخواست کمک کنند و به دنبال درمان باشند در سطح عمومی، در اخبار، رسانه‌ها یا شبکه‌های اجتماعی باید گفتگو در مورد افسردگی تشویق شود.
لینک کمپین افسردگی: بیا حرف بزنیم

🎓پژوهش و روانشناسی:
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
4_5963290837541453859.pdf
332.8 KB
مقاله درمورد اثر نوروفیدبک در درمان اختلال یادگیری درس ریاضی کودکان

@p_reaserch
@p_reaserch
🔵درمان اتیسم کشف شد

سلامانه : محققان دانشگاه ایالتی میشیگان دریافته‌اند که یک پروتئین خاص می‌تواند باعث بسیاری از علائم اختلال اوتیسم شود.سندرم X شکننده، یک حالت ژنتیکی است که باعث مشکلات زیادی در رشد کودکان می‌شود و یکی از اصلی‌ترین عوامل بیماری اوتیسم است. هرچند که ژن باعث این سندرم در سال 1991 کشف شد، اما تازه مشخص شده که چه چیزی باعث درمان آن می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری «سلامانه» به نقل از سایت «یو پی آی»، هونگبینگ وانگ، فیزیولوژیست دانشگاه میشیگان در بیانیه‌ای آورده است: «ما با 600 تا 800 پروتئین مقصد شروع کردیم و عملاً در انبار کاه به دنبال سوزن بودیم. اما سوزنی که پیدا کردیم ADCY1 است. زمانی که سطح این پروتئین را در موش‌های مبتلا به سندرم X شکننده بررسی کردیم، دیدیم که میزان آن در این موش‌ها 20 تا 25 درصد بیشتر است.» با کاهش این پروتئین، بسیاری از رفتارهای اوتیسم در موش‌های بیمار از بین رفت.

کاهش این پروتئین باعث شده که سیگنال‌دهی نورون‌ها به سطح نرمال کاهش یابد و به این ترتیب، موش‌ها به رفتار طبیعی نزدیک شوند.

🎓پژوهش و روانشناسی:

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
4_5965194328392335365.pdf
3 MB
درمان اختلالات خواندن . نوشته دکتر مصطفی تبریزی و همکاران
🎓پژوهش و روانشناسی:
@p_reaserch
4_5958665561490588035.doc
81 KB
پرسشنامه تصمیم گیری اسکات

🎓پژوهش و روانشناسی:
@p_reaserch
📢📢📢📢📢
توجه توجه

🔵تخفیف ویژه نوروز تا مدت محدود

انجام کلیه فعالیتهای علمی پژوهشی خود را به ما بسپارید🎓
💻خدمات ما شامل:
انجام کلیه پروژه های نرم افزاری
نگارش پروپوزال، پایان نامه، (کلیه مقاطع از کارشناسی تا دکترا) رشته علوم انسانی
نگارش طرح سازمانها و ادارات
نگارش و چاپ مقاله در کوتاهترین زمان
انجام ترجمه تخصصی (کلیه رشته ها)
تهیه پاورپوینت روز دفاع
به دوستان خود اطلاع دهید
📌پژوهش و روانشناسی:
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA

@p_reaserch
🔵 نحوه جستجو و دسترسی به متن کامل مقالات همایش های موجود در بانک مجامع علمی SID:

ابتدا با ورود به نشانی www.SID.ir روی گزینه بانک مجامع علمی فارسی کلیک کرده و وارد آن شوید. سپس در بالای صفحه و در کادر مخصوص جستجو، کلیدواژه مورد نظر خود را وارد کرده و با انتخاب گزینه مقالات برای یافتن مقاله، انتخاب گزینه مجامع علمی برای دسترسی به عنوان همایش مربوطه، انتخاب گزینه نویسندگان برای یافتن نام نویسنده و انتخاب سازمان برگزار کننده برای دسترسی به نام سازمان مربوطه بر روی جستجو کلیک کرده و به مقالات مورد نظر دسترسی پیدا کنید. جهت کسب نتایج بهتر سعی کنید از کلیدواژگان کوتاه و مختصر استفاده کرده و از به کاربردن کلمات ترکیبی زیاد و جملات پرهیز کنید.
🎓پژوهش و روانشناسی:
@p_reaserch
به هم خنديدن چه بر سر مغز مي آورد؟
💠پژوهشگران آلمانی دریافته‌اند، مغز قادر به تمایز قائل شدن بین خنده ناشی از شادی، قلقلک یا تمسخر دیگران است و هر نوع خنده تأثیر متفاوتی بر سلامت فرد می‌گذارد.
💠به گزارش ایسنا، تحقیقات نشان می‌دهد، انواع مختلف خنده دارای تأثیرات متفاوت مغزی است و انسان از سنین کودکی قادر به تمایز قائل شدن بین خنده ناشی از شادی، قلقلک یا تمسخر دیگران است.
💠محققان دانشگاه توبینگن آلمان با بررسی تغییرات در الگوی مغز در زمان شنیدن انواع مختلف خنده، تأثیر آن را بر روی عملکرد مغز و سلامتی مورد ارزیابی قرار داده اند.
💠مطالعه ای بر روی 33 زن سالم و بررسی شبکه ادارکی- احساسی نشان می دهد، بخش هایی از مغز که به پردازش اطلاعات اجتماعی و سطح بالا حساس هستند، بیشتر به خنده های ناشی از شادی یا قلقلک و مناطق حساس به صداهای پیچیده به خنده های تمسخرآمیز واکنش نشان می دهند.
💠در این تحقیق برای نیمی از داوطلبان یک فیلم کمدی بصورت جمعی نمایش داده شد و گروه دوم نیز یک فیلم کسالت بار را تماشا کردند؛ پس از اتمام فیلم، نمونه گیری از سلول های ایمنی موسوم به سلول های قاتل طبیعی گرفته شد که با سلول‌های سرطانی ترکیب و میزان اثربخشی آنها در زمان وقوع بیماری مورد بررسی قرار گرفت.
💠نتایج بدست آمده نشان می دهد، افرادی که در هنگام دیدن فیلم کمدی خندیده بودند، از سیستم ایمنی قوی تری برخوردار بودند و خنده می تواند تا 40 درصد سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
💠دکتر «دیرک ویلدگروبر» سرپرست تیم تحقیقاتی خاطر نشان می کند: خندیدن به کسی یا خندیدن با دیگران با پاسخ های متفاوت مغز همراه است؛ مغز با قدرت تمایز قائل شدن بین انواع مختلف خنده (ناشی از شادی، قلقلک یا تمسخر) می تواند عملکرد بدن در مقابل بیمار یها را تقویت کند.
💠با استفاده از تصویربرداری رزونانس مغناطیسی عملکردی (fMRI)‌ فعالیت مغزی افراد در هنگام شنیدن سه نوع خنده مختلف مورد بررسی قرار گرفت.
💠خنده ناشی از قلقلک در پستانداران غیر انسانی نیز دیده می شود، اما در انسان دارای عملکردهای پیچیده ای است که می تواند دارای بار مثبت یا منفی بوده و الگوهای ارتباطی متفاوتی در مغز ایجاد می کند.
💠مناطق مغزی حساس به پردازش اطلاعات اجتماعی پیچیده در زمان شنیدن صدای خنده ناشی از شادی یا قلقلک فعال می شوند که این فعالیت در زمان شنیدن خنده تمسخرآمیز دیده نمی شود.
💠به گفته محققان، محرک هایی که بر این الگوها تأثیر می گذارند، می تواند برای آزمایش روش های درمانی جایگزین مورد استفاده قرار بگیرد.
💠نتایج این مطالعه در مجله PLOS ONE‌ منتشر شده است.

🎓پژوهش و روانشناسی:

@p_reaserch
⭕️ قابل توجه دانشجویان، اساتید، فارغ التحصیلان، کارشناسی، ارشد، دکترا
📝️ مقاله و پایان نامه تون رو به صورت تخصصی ویرایش کنید.
📉تحلیل آماری پایان نامه و مقاله تون رو به صورت تخصصی انجام دهید.
📕 از کنفرانسها و همایش هایی که در آینده برگزار میشه با خبر بشید؟!؟!
📔 میخوای مقاله ای آماده کنی برای قوی کردن رزومه و مصاحبه دکتری؟؟!؟
📒 نمیدونید عنوان پایان نامه تون رو از کجا باید پیدا کنید.
💿 با نرم افزارهای تخصصی مثل Spss،Endnoteو... آشنا بشید.
📋 پرسشنامه های مختلف رو دانلود کنید.

و صد ها مطالب ارزنده دیگه در این خصوص

😊 پس زمان رو از دست نده و عضو کانال ما بشید...

👇👇👇👇👇👇👇
🎓پژوهش و روانشناسی:
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAADw78xnczLRv0LmNQA
4_635669174286287050.pdf
334.8 KB
پرسشنامه خودپنداره فضلی
@p_reaserch

مقاله انگلیسی در مورد بی اشتهایی روانی
اُتیسم خفیف رو به افزایش است/این کودکان در مدارس عادی جایی ندارند

http://migna.ir/vdchqmnk.23nvidftt2.html

ميگنا- دکتر حمیدرضا پوراعتماد، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، درباره بیماری اُتيسم و وضعیت فراگیری آن در کشور می‌گوید: اُتيسم دو دسته علائم مهم دارد؛ یکی ضعف ارتباط اجتماعی است و دیگر هم علایق و رفتارهای اضافه. به‌عبارت‌دیگر ما با دو گروه بیمار اُتیستیک طرف هستیم که یا کمبودهای رفتاری یا رفتارهای اضافه دارند و درمان اُتيسم هردو اینها را پوشش می‌دهد.

این متخصص اُتيسم در ادامه با اشاره به اینکه دیده می‌شود که عده‌ای که تخصص در حوزه اُتيسم ندارند زمام کار را در دست گرفته‌اند، تصریح کرد: «در دو، سه سال گذشته اُتيسم به یک مسئله سیاسی- اجتماعی تبدیل شد. وزارت بهداشت یک نگاه خاص به آن دارد، برخی انجمن‌های به‌وجود‌آمده به صورت دیگری به این مقوله نگاه می‌کنند و درکل می‌شود این مسئله را فهمید که کسانی در حوزه اُتيسم مشغول به سیاست‌گذاری هستند که اگر از آنها بپرسید آیا حداقل با ٣٠ کودک مبتلا به اُتيسم کار کرده‌ای، جوابشان منفی است.... ادامه مطلب

🎓 @p_reaserch
https://www.tg-me.com/p_reaserch/445

برای دانلود رایگان مقاله های پولی از سایت الزویر (Elsevier) به شرح زیر اقدام نمایید.


۱- ابتدا به سایت www.elsevier.com مراجعه کنید.

۲- مقاله مورد نظر خودتونو یا بر اساس کلیدواژه یا از بین ژورنال های مد نظر جستجو کنید.

۳- در قسمتی که به چکیده مقاله رسیدید و گزینه purches رو مشاهده کردید در قسمت آدرس در مرورگر بعد از com عبارت زیر رو وارد کنید
.sci-hub.io
۴- کلید اینتر بزنید.

۵- حروف تصویر رو وارد کنید و از لینک دانلود، مقاله مورد نظرتون رو رایگان دانلود کنید.

🎓@p_reaserch
2024/09/25 09:10:34
Back to Top
HTML Embed Code: