Telegram Web Link
Leila Hashemi.pdf
123.9 KB
مقاله رابطه بین هوش هیجانی و شادکامی

@p_reaserch
WS_Volume 8_Issue 19_Pages 35-59.pdf
222.3 KB
🗞مقاله
خشونت جنسی در خانواده
@p_reaserch
💠💠💠💠💠💠
#دستگاه_عصبی

دستگاه عصبی به دو قسمت دستگاه عصبی مرکزی و دستگاه عصبی محیطی تقسیم می‌شود. دستگاه عصبی مرکزی شامل مغز و نخاع و دستگاه عصبی محیطی شامل عقده‌ها یا گره‌های عصبی و اعصاب بیرون از دستگاه عصبی مرکزی است.
دستگاه عصبی با داشتن نورونها ، هدایت تحریکات را به عهده دارد. تحریکات را حس می‌کند به مغز می‌فرستد در مقابل بخش تحریک شده که تحریک را حس کرده است واکنش نشان می‌دهد. این تحریکات اکثر اوقات از طریق نورونهای واسط صورت می‌گیرد. زیرا به ندرت یک نورون بسیار بلند در بدن یافت می‌شود. تحریکات باعث تولید مواد شیمیایی می‌شوند، این واسطه‌های شیمیایی از راس انشعابات انتهایی اکسون و دندریت که غالب اندامکهای جسم سلولی را دارا هستند، تولید می‌شوند.
پرده‌های مغز و نخاع
سطح بیرونی مغز و نخاع توسط سه پرده یا شامه پوشیده شده است پرده بیرونی سخت شامه ، میانی عنکبوتیه و درونی نرم شامه نامیده می‌شود. سطح بیرونی پرده‌ها بوسیله مزوتلیوم پوشیده شده است.
نخاع رابط مغز و قسمتهای دیگر بدن است اعصاب در فواصل معین به نخاع وارد و یا از آن خارج می‌شوند. اعصاب حسی از طریق ریشه‌های پشتی وارد نخاع می‌شوند اعصاب حرکتی ریشه‌های شکمی نخاع را ترک می‌کنند. دو ریشه پشتی و شکمی به هم متصل شده و اعصاب نخاعی را می‌سازند.

https://www.tg-me.com/p_reaserch
با سلام خدمت اعضای کانال پژوهش و روانشناسی
به یک تایپیست حرفه ای خانم در شهر تهران جهت همکاری نیازمندیم. در صورت تمایل به آیدی زیر پیام دهید:
@psy68
📙 مروری بر فصل های پایان نامه

1⃣ فصل اول : کلیات تحقیق، که شامل :
بیان مساله/ضرورت و اهمیت تحقیق/ اهداف/سوالات/فرضیه ها

2⃣ فصل دوم : ادبیات و پیشینه پژوهش، که شامل :
مبانی نظری / پیشینه پژوهش (مقالات و پایان نامه های مشابه، حدود20تا)

3⃣ فصل سوم : روش پژوهش

4⃣ فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها

5⃣ فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات ، که شامل :
جمع بندی و نتیجه گیری، محدودیت ها، پیشنهادات آتی

@p_reaserch
JFMH_Volume_18_Issue_ویژه_نامه_سومین.pdf
148.5 KB
9⃣بررسی تاثیر رسانه‌های نوپدید (اینترنت، ماهواره و تلفن همراه) بر خیانت عاطفی زوجین و عوامل موثر برآن
مقاله فارسی

@p_reaserch
رضايت_زناشويي_والدين_کودکان_کم_توان.pdf
159.4 KB
🔰عنوان مقاله:

رضایت زناشویی والدین کودکان کم توان ذهنی
@p_reaserch
بررسي_سلامت_رواني_و_استرس_والد_گ.pdf
307.7 KB
🔰مقاله: بررسی سلامت روانی و استرس والدگری در والدین کودکان کم توان ذهنی

@p_reaserch
saharnaz.pdf
853.8 KB
مقاله:
اثربخشی آموزش تحلیل رفتار کاربردی به والدین بر افزایش خودیاری کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم

@p_reaserch
🔰 مقاله:روانشناسی کودکان استثنایی

@p_reaserch
article_7879_959daebe469d3a1b433f583143d4b330.pdf
148.5 KB
مقاله بررسی فضای مجازی بر رضایت عاطفی زوجین

@p_reaserch
article_65901_032bd8d6265ff4d1a3bc9eef35a1fabb.pdf
239.1 KB
آسیب شناسی شبکه های مجازی بر روابط زناشویی

@p_reaserch
نقش_زن_در_پیشگیری_از_آسیب_های_اجتماعی.pdf
396.7 KB
مقاله

نقش زن در پیشگیری از آسیب های اجتماعی با موضوع فضای مجازی
(رایانه تلفن همراه ،نرم افزارها)

@p_reaserch
💠

💠درمان های #فرایندمدار در برابر درمان های #محتوامدار

✳️درمان های شناختی- رفتاری موجود را میتوان درمان هایی تلقی کرد که سخت محتوا محورند. این درمانگران عمدتا به محتوای افکار و باورهای افراد می پردازند.

✳️فراشناخت درمانگران در درجه اول به فرآیندها علاقمند هستند و معمولا تمرکز آنها بر محتوا، در حوزه فراشناختی است و نه محتوای حوزه های اجتماعی، جسمی و محیطی که در درمان های شناختی- رفتاری مورد تأکید میباشند.

✳️به عنوان مثال، یک درمانگر شناختی- رفتاری کلاسیک برای درمان افسردگی، ابتدا سعی می کند از طریق سؤال های سقراطی به بررسی شواهد تأیید کننده و رد کننده افکار و باورهای منفی فرد در باره خویشتن، جهان و آینده بپردازد. معمولا آنها از این سوال ها استفاده می کنند: "در این فکر شما چه تحریف شناختی نهفته است؟" و "چه شواهدی، مخالف فکر شما وجود دارد و آن را تأیید نمی کند؟" اما یک فراشناخت درمانگر به دنبال کاهش دامنه نفوذ اندیشناکی، اصلاح باورهای منفی درباره کنترل ناپذیری اندیشناکی و چالش با باورهای فراشناختی مثبت که مستلزم درگیر شدن در این فرآیندها در واکنش به خلق غمگین است.

✳️مداخله فراشناختی می طلبد که چنین سؤال هایی از بیمار پرسیده شود: "آیا می توانید در پاسخ به فکرتان، اندیشناکی را متوقف کنید؟“ و ”اندیشیدن افراطی به افکار چه معایبی به دنبال دارد؟“

✳️وقتی به محتوای شناخت اشاره می کنیم، منظورمان سیستم پردازش اطلاعات دانشی است، همان اطلاعاتی که در حافظه ذخیره شده اند یا در حال حاضر در هشیاری جریان دارند. باورها را می توان بخشی از این کتابخانه اطلاعات یا دانش تلقی کرد.

✳️وقتی به فرآیندها اشاره می کنیم، منظورمان اعمالی است که افراد از آنها برای کسب دانش و یادگیری دانش جدید استفاده می کنند. با استفاده از استعاره کتابخانه، فرآیندها را می توان به جستجوی کتاب، تعیین موقعیت آن در کتابخانه، مطالعه کتاب و استفاده از اطلاعات آن برای تغيير اعمال، افکار یا دانش تشبیه کرد.

✳️فرآیندها، باعث ارتباط دانش (باورها) با پیامدهای هیجانی و رفتاری می شوند. این فرآیندها تعیین می کنند که تجارب چه اثری بر دانش بگذارند. ما در درمان فراشناختی مستقیما کاری به دانشی مانند این باور که "من آدم بی ارزشی هستم" نداریم و تنها به فرآیندهایی می پردازیم که چگونگی استفاده از دانش را تعیین می کنند. برای برداشتن این گام مهم می توانیم به طور منطقی فرض کنیم چیزی که فکر می کنیم و به آن ایمان داریم، از فعالیت فرایندها حاصل می شوند. در واقع، این افکار، محتوا نیست، بلکه نتیجه فرآیند استفاده از محتوا است.

✳️حالت هایی که بیماران بد و ناخوشاینده تلقی می کنند (برای مثال، "احساس بی ارزشی“ یا ”احساس به وقوع پیوستن قریب الوقوع حمله قلبی") به این دلیل پدیدار می شوند که آنها دائما خودشان را درگیر این فرآیندها می کنند و به ایجاد و تداوم چنین اطلاعات معیوبی دامن می زنند.

✳️فراشناخت درمانی بر این نکته تأکید می کند که برای کمک به بیمار جهت قضاوت گری صحیح، باید فرایندهای شناختی (سبکهای تفکر، الگوهای توجهی) و راهبردهای خاص او برای استفاده از اطلاعات درونی را تغییر داد.

@p_reaserch
4_5875480561887216063.pdf
271.1 KB
مقاله در رشته روانشناسی
🔰عنوان پیش بینی افسردگی پس از زایمان براساس دلبستگی مادر به نوزاد ، سبک های دلبستگی و رضایت مندی زناشویی در مادران ..

@p_reaserch
#ورزش_درمان_افسردگی


📝چه ورزش‌هایی برای درمان افسردگی و اضطراب مفیدند

💠بررسی‌ها نشان داده است که ورزش می‌تواند به اندازه دارو برای جلوگیری از افسردگی و اضطراب مفید باشد اما بر خلاف دارو ورزش عوارض ندارد.

💠 برخی از ورزش‌ها برای جلوگیری از افسردگی مفیدتر هستند. بیشتر محققان ورزش‌های با شدت متوسط و هوازی را برای جلوگیری از افسردگی پیشنهاد می‌کنند. بهتر است هر جلسه ۳۰ تا ۴۰ ‌دقیقه ورزش کنید و این کار را چهار تا پنج بار در هفته‌ انجام دهید.

💠برای افرادی که اضطراب دارند ورزش‌هایی با شدت زیاد مفیدتر هستند. نشانه‌های ورزش شدید با اضطراب یکی است و بدن به این شرایط عادت می‌کند. بار دیگری که بدن با نشانه‌های اضطراب مواجه شود مغز آن را به نشانه‌های ورزش و سلامتی نسبت می‌دهد.

💠پیاده روی نیز برای جلوگیری از افسردگی و اضطراب مفید است. ۳۰ تا ۴۰ ‌دقیقه پیاده روی چهار بار در هفته‌ می‌تواند موثر باشد.

💠 در نهایت شنا بسیار به بهبود علائم هر دو بیماری کمک میکند .

@p_reaserch
اثربخشی_آموزش_والدین_بر_کاهش_علائم.pdf
131 KB
🔰مقاله اثربخشی آموزش والدین بر کاهش علائم اختلال سلوك و پرخاشگري
نوجوانان 16 -14 سال

@p_reaserch
article_709_abf0e6b52fb1f83bb353ff629bff9bf4.pdf
317.1 KB
🔰مقایسه اثربخشی برنامه یادگیری اجتماعی هیجانی و آموزش حل مسئله
1 اجتماعی بر کاهش نشانه های اختلال نافرمانی مقابله ای (ارزیابی والدین)

@p_reaserch
MJMS_Volume 59_Issue 2_Pages 124-131.pdf
681.8 KB
🔰مقاله
عنوان: بررسی اثربخشی آموزش گروهی والدین مبتنی بر فرزندپروری مثبت با
توجه به فرهنگ ایرانی بر پیشرفت تحصیلی و ارتباط مادر-کودک
زبان:فارسی

@p_reaserch
2024/09/22 13:31:40
Back to Top
HTML Embed Code: