Telegram Web Link
🅱 جوزدگی چیست؟!


🚩در اواسط ۱۹۷۰ شرکت شکلات سازی "مارس" یکباره متوجه شد فروش شکلات هایش افزایش یافته است در حالی که هیچ تغییری در بودجه تبلیغاتی ایجاد نشده بود، قیمت شکلات هم تغییری نکرده بود، محصول هم همان بود، پس چرا فروششان بیشتر شده بود؟ 
کار، کار فضاپیمای مکان یاب ناسا بود! مأموریت این فضاپیما این بود که نمونه ای از خاک یکی از سیاره های نزدیک را به زمین بیاورد. فرود این فضاپیما روی سیاره مریخ (مارس) با تبلیغات زیادی همراه بود و موفقیت ناسا عنوان اول همه روزنامه ها شده بود.
نام شکلات "مارس" از روی نام بنیانگذار شرکت، "فرانکلین مارس" انتخاب شده بود، نه به خاطر سیاره مارس، ولی تکرار نام مارس در رادیو تلوزیون باعث شده بود ذهن مردم بیشتر از قبل متوجه شکلات مارس شود و فروش این شکلات بالا برود! 


🚩 در یک تحقیق راجع به "روز هالووین" معلوم شد که مردم یک روز قبل از هالووین خیلی بیشتر به محصولات نارنجی رنگ (مثل نوشابه پرتقالی) تمایل پیدا می کنند! قبل از هالووین محرک های نارنجی رنگ مربوط به این سنت (مثل کدو تنبل و محرک های نارنجی) افکار را به سمت محصولات نارنجی رنگ می برند! 


🚩در شهرهای آفتابی آمریکا مثل میامی خیلی راحت تر می توانید ببینید که همسایه تان چه ماشینی سوار می شود تا شهرهایی که مثل سیاتل اغلب بارانی هستند.
در شهرهای آفتابی تمایل مردم برای عوض کردن ماشین شان بیشتر می شود، پژوهش روی داده های حاصل از فروش یک و نیم میلیون ماشین نشان داد که از هر هشت ماشین که خریده می شود یکی به خاطر "اثر اجتماع" است: وقتی مردم می بینند همسایه شان ماشین جدید خریده تمایل به خرید ماشین جدید پیدا می کنند!


تحقیقات فوق نمونه ای بودند از مطالعات گسترده ای که نشان دهنده تلقین پذیری گروهی در انسان ها هستند. انسان موجودی اجتماعی است و به شدت تمایل دارد رفتاری نشان دهد که او را "عضو" یک گروه نماید. این تمایل به تعلق به گروه باعث می شود که انسان ها به شدت تمایل به "جو زدگی" داشته باشند.

البته شدت این تمایل در افراد برون گرا - هیجانی خیلی بیشتر از افراد درون گرا - منطقی است، یعنی فردی با تمایلات شخصی "هیستریونیک" خیلی بیشتر از افرادی با تمایلات "اسکیزوئید" و "وسواس جبری" دچار جو زدگی می شود با این حال همه ما اگر حواس مان را به تصمیمات و انتخاب هایمان جمع نکنیم به شدت دچار جو زدگی می شویم و بی آن که بدانیم تصمیمات همسایه یا تیتر روزنامه ها یا حتی رنگی که در ویترین مغازه ها بیشتر به چشم می خورد بر تصمیمات ما اثر می گذارند، آن گاه خود ما نیز جزئی از این "شبکه مسری" ناقل "ویروسی" خواهیم شد که از دیگران به ما انتقال یافته است!
البته اثر اجتماع و فشار گروه
(peer pressure)
همیشه هم جنبه منفی ندارد بلکه گاهی فشار گروهی یک تغییر مثبت را تسریع و تسهیل می کند.


مثلأ موفقیت درمانی کسانی که برای ترک سیگار در یک برنامه گروهی شرکت می کنند بیش از کسانی است که از روش های انفرادی درمان استفاده می کنند، همچنین بسیاری از افراد به دلیل تمایل به تعلق به یک گروه به یک باشگاه ورزشی می روند و گروه باعث می شود برنامه ورزشی آنان استمرار داشته باشد.
به قول مولانا: 
چون بد مطلق نباشد در جهان
نیک و بد نسبی است این را بدان!



📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
‼️شروع دوره یک شنبه 21 مرداد ، حضوری و آنلاین ‼️
⭕️ دوره جنآب منابع انسانی ( جذب، نگهداشت، آموزش و بکارگیری )

💎 تنها دوره پیشرفته جناب دکتر سعید شهباز مرادی

💼 HR strategic Planning and Research & OD Manager - شرکت ملی نفت ایران
💼 HR Counsultant & HR Strategic Management Project Leader  - بانک ملت
💼 Human capital development advisor - شاپرک
💼 Human Capital Management Consultant - گروه صنعتی گلرنگ

  ۴۸ ساعت آموزش تخصصی حضوری و آنلاین

☕️به همراه امتیاز حضور در گردهمایی های تخصصی مدیران

📑 با ارائه گواهی معتبر مدیریت منابع انسانی از سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای کشور


📉 جهت کسب اطلاعات بیشتر و با خبر شدن از دوره های بعدی:
@khanehmaana
@khanehmaana
🅱چرا مدیریت ذره‌بینی به درد نمی‌‌خورد؟!

◀️ مادر مرحومم، که تا نزدیک ۷۰ سالگی‌‌اش در واحد منابع انسانی یک شرکت کار می‌کرد، کارمندی بود که امثال او را «متعهد» می‌‌نامند: هیچ‌گاه دیر نمی‌کرد، خالصانه در حل مشکلات کمک می‌کرد و به سازمانش تعهد داشت. هیچ‌گاه شکایت نمی‌کرد و وقتی او را برای کاری فرا می‌‌خواندند، بیشتر از آنچه از او انتظار داشتند انجام می‌‌داد. او به اندازه جوانی که در عصر دیجیتال بزرگ شده، به استفاده از تکنولوژی مشتاق بود.

◀️ چیزی که به زندگی کاری او پایان داد، نه محدودیت‌‌های جسمی بود، نه ذهنی. رفت‌‌وآمد در زمستان‌‌های اضطراب‌‌آور منطقه «نیو انگلند» هم مانع او نبود. چیزی که باعث توقف کارش شد، یادداشتی از طرف سرپرست بخش بود که روی میز او گذاشته شده بود و تذکر داده بود یکی از مراجعه‌هایش به سرویس بهداشتی بیش از حد طول کشیده است!

◀️ مادرم در آن زمان به من توضیح داد آن صمیمیتی که انگیزه اصلی او برای ادامه کارش بود رنگ باخته و گفت‌وگوهای دوستانه گاه و بیگاه در محیط کار، به خاطر نظارت دقیق بر کارکنان، غیرممکن شده بود.

🔸اخیرا مقاله‌‌ای درباره نرم‌‌افزارهای نظارت بر کارکنان دورکار خواندم. این برنامه‌ها، همه‌چیز را از فعالیت کیبورد تا وب‌‌سایت‌‌هایی که بازدید شده، ردیابی می‌کنند. نسخه‌های دیگر آنها هم سرعت کارگران انبارها را در برداشتن و بسته‌‌بندی آیتم‌‌ها اندازه می‌گیرند. مهم نیست این نرم‌‌افزار چه چیزی را می‌‌سنجد، اعتماد نداشتن و مدیریت ذره‌بینی تقریبا حتی وفادارترین کارکنان را هم دلسرد می‌کند.

🔸افراد برای انگیزه داشتن، باید سه نیاز اساسی را محقق کنند: شایستگی، استقلال و رابطه مندی (یا عضوی از یک تیم بودن). مدیریت خرد با هر سه اینها در تناقض است. سایه انداختن بر هر حرکت کارکنان یعنی ایمان نداشتن به توانایی آنها برای انجام خوب کارهایشان. همچنین استقلال آنها در چنین شرایطی رنگ می‌‌بازد. و مثل داستان مادر من، حس تعلق داشتن و رابطه‌‌مندی را خراب می‌کند، چون هر فردی حس می‌کند همیشه تحت فشار است تا بر انجام وظیفه خودش متمرکز شود. با افراد مثل ماشین رفتار کردن، هر گونه پتانسیلی برای انگیزه درونی را از بین می‌‌برد و با ماهیت اجتماعی بشر مبارزه می‌کند.

◀️ سه پادزهری که می‌توانند با این جریان مقابله کنند، عبارتند از:

▪️درباره ماهیت انسان آموزش ببینید. درباره اینکه انسان‌‌ها چطور به بهترین عملکرد می‌‌رسند، تصمیم‌گیری می‌کنند و با هم همکاری دارند، اطلاعات بگیرید. سراغ هر کدام از مطالب روان‌شناسی یا علوم اعصاب که ترجیح می‌دهید بروید.

▪️کار دشوار ایجاد مهارت‌‌های نرم را بپذیرید. اگر می‌خواهید گروهی را در شرکت رهبری کنید، باید بدانید چطور احساس راحت‌‌تری خواهند داشت. از آنها بپرسید: فکر می‌کنید چطور می‌توانید عملکرد بهتری داشته باشید؟ چه چیزهایی یک «روز عالی‌‌» در کار شما می‌‌سازد؟

▪️به دنبال شفافیت ماموریت و همچنین معیارها باشید. به راحتی می‌توان ماموریت بزرگ‌تر سازمان را فدای انداره‌گیری‌های دقیقه به دقیقه کرد. به کارکنان خود یادآوری کنید که چرا کاری که انجام می‌دهند مهم است و چطور می‌تواند زندگی آنها را ارتقا دهد.


📍 @organizationb
🔆 اگر از یک فروشنده قدرت مذاکره را بگیرید، دیگر هیچ فرقی با یک شهروند عادی اجتماع نخواهد داشت و اگر به هر شهروند کوچه و خیابان، قدرت مذاکره کردن بدهید، می‌شود برترین فروشنده جهان.

🔺 اگر همین جمله را باور دارید، وقتش رسیده مذاکره کردن را کمی عمیق‌تر از قبل فرابگیرید و درونی‌سازی کنید.

https://www.tg-me.com/PelleBs_Mozakere

🟨 کانال صفر تا صد مذاکره به بیان آیدین نامدار به شما کمک خواهد کرد به اعماق علم و هنر مذاکره صفر کرده و فرابگیرید هرآنچه را که در مسیر تبدیل شدن به یک مذاکره کننده خبره نیاز دارید. از علم و آگاهی اولیه بگیرید تا ظریف‌ترین تکنیک‌‌های سرنوشت‌ساز

همین الان روی لینک کلیک کرده و به کانال صفر تا صد مذاکره بپیوندید و دوستان‌تان را هم از طریق همین پست به این کانال جذاب دعوت کنید.

https://www.tg-me.com/PelleBs_Mozakere
🅱چندکارگی یک تهدید بزرگ برای سلامتی است؛ نه یک افتخار!

🔸فرضیه‌ها و باورهای مختلف و متضادی درباره مالتی‌تسکینگ یا چندکارگی یا  چند وظیفه‌ای وجود دارد. برخی تحقیقات آن را عاملی برای موفقیت بیشتر و رسیدن سریع‌تر به اهداف روزانه توصیف کردند و به آموزش و پرورش استعدادها برای چندکارگی مشغول شدند.
دسته دیگری از مطالعات هم شدیدا با آن مخالف هستند و آن را عامل عدم تمرکز، کاهش شدید بهره‌وری و ضریب هوشی معرفی می‌کنند.

◀️ مطالعات چه می‌گویند؟

🔸یک مطالعه در سال ۲۰۰۵ که نشان داد حواس‌پرتی ناشی از پاسخ‌گویی به ایمیل‌ها و تماس‌ها و اعلان‌های دستگاه‌های دیجیتالی، می‌تواند تا ۱۰ برابر عامل افت ضریب هوشی باشد.

🔸تحقیقات دانشگاه استنفورد در سال ۲۰۰۹ نیز نشان می‌دهد چند وظیفه‌ای سنگین می‌تواند بهره‌وری فردی را مختل کرده و در طیف وسیعی از کارها، عملکرد بدتری داشته باشیم.
حداقل سه مطالعه و تحقیق علمی دیگر اثبات کردند مالتی‌تسکینگ «استرس»، «اضطراب» و «خستگی» را افزایش می‌دهد.

◀️ تجربه خودمان چه می‌گوید؟

🔸آیا قبول دارید وقتی همه کارها را یک باره با هم انجام می‌دهیم، دچار استرس بیشتری می‌شویم و تمرکز خود را از دست خواهیم داد؟
این وضعیت با داشتن یک دستگاه کامل متصل به اینترنت در جیب‌مان بغرنج‌تر شده است.

🔸آیا این روزها با داشتن ترکیبی از مسئولیت‌های مراقبتی بهداشتی از خودمان، پاندمی ویروس کرونا، مراقبت و تربیت فرزندان، زندگی روزانه، کار و تلفن‌های هوشمند، امکان دارد کسی کتابی مانند King Lear را بنویسد یا قوانین حرکت و جاذبه را کشف کند؟

🔸بله؛ شاید شما کارهای بیشتری در یک بازه زمانی کوتاه انجام داده باشید ولی ضریب هوشی خود را نابود کردید و یک سری کارهای بدون روح و تمرکز انجام داده‌اید.

◀️ حس خوب اما گول‌زننده‌ی چندوظیفه‌ای

🔸چندوظیفه‌ای می‌تواند یک احساس خوب در شما ایجاد کند؛ غالبا یک لحظه شاد جنون‌آمیز؛ اینکه به خودتان افتخار کنید که همه توپ‌ها را در هوا معلق نگه داشته و از پس کنترل و مدیریت همزمان همه آن‌ها برمی‌آیید.

🔸اما این فقط در ذهن شما است که همه‌چیز خوب و درست و کنترل شده و بی‌نقص است. این وضعیت و خوشحالی برای شما مصنوعی است؛ مانند خوردن یک نوشابه انرژی‌زا یا نوشیدنی کافئین‌دار که موجب حواس‌پرتی و انحراف فکری می‌شود.

🔸قطعا ما نمی‌توانیم در زندگی‌های امروزی از مالتی‌تسکینگ جلوگیری کنیم، اما باید سعی کنیم تا حد امکان آن را کاهش دهیم یا اینکه دست به مدیریت آن بزنیم. شواهد زیادی وجود دارد که چندوظیفه‌ای به طور جدی برای سلامتی ما مضر است؛ حتی اگر روی کارایی و بهره‌وری کاری ما تاثیرگذار نباشد یا اینکه عادت کرده باشیم تمرکز خود را حفظ کرده و همزمان چند کار را باهم انجام دهیم.
چند وظیفه‌ای با یک هشدار بهداشتی و سلامتی همراه است نه با یک مدال قهرمانی و افتخار!



📍 @organizationb
🔹انتخاب آگاهانۀ اعضای تیم، انتقال فرهنگ سازمانی و جامعه‌پذیر نمودن آن‌ها، چینش صحیح مسیر شغلی آن‌ها و درنهایت تلاش برای حفظ و نگهداری افراد تاثیرگذار و مهم در سازمان، مهارت‌هایی هستند که مدیران منابع انسانی و صاحبان کسب‌ و کار  لزوما باید به آن‌ اشراف داشته باشند📌📌

🔹مدت دوره : ۱۱۰ ساعت
🔹همراه با پکیج کتاب و پنل انتقال تجارب
🔹 بهره مندی از اساتید فعال در حوزه منابع انسانی

📲کانال تلگرام
@aryana_support
https://www.tg-me.com/aryana_businessschool 
  ——————————————————— 
  دوره جامع منابع انسانی، مدرسه کسب و کار آریانا:   
B2n.ir/p71578
———————————————————  
امکان دریافت مشاوره و انتخاب دوره هدفمند برای تخصص شما:
☎️ 02188342900
📲09358834292
🔺ظرفیت دوره محدود است.
🔺با ارائه گواهینامه معتبر از مدرسه کسب و کار آریانا
🅱 تیم سازی کسب و کار

تیم سازی صرفا به معنای استخدام چند نیروی مختلف و واگذاری برخی از وظایف به آن ها نمی باشد. تیم سازی یعنی ساخت ارتباطات قوی بین افرد گروه. افرادی که با هم سازگاری دارند، ذهنیت سازنده دارند و با وجود تفاوت هایی که با یکدیگر دارند برای هدفی مشخص تلاش می کنند و درکنار آن تجربه ای ارزشمند کسب می کنند.

از طرفی تیم سازی می تواند شامل فعالیت هایی باشد که مدیران جهت تسهیل بخشی از پروژه های خود به تیم های خارج از شرکت، برون سپاری می کنند. این موضوع برخلاف باور بخی از افراد اصلا امتیاز منفی محسوب نمی شود و در مواردی به سرعت و کارایی تیم شما نیز کمک خواهد کرد.

اگر دوست دارید سازمان یا شرکت‌تان بقا داشته باشد باید روش‌هایی جدید برای استفاده از خلاقیت و پتانسیل افراد در همه سطوح پیدا کنید. بهره‌مندی از نظر و دیدگاه سایرین و مشارکت دادن نیروهای کارآمد برای انجام امور، به قدری مهم و اساسی است که از آن به عنوان انقلاب سوم در شیوه‌های مدیریتی یاد می‌شود. انجام فعالیت تیمی موجب بالا رفتن تعهد و مالکیت، شکوفایی خلاقیت و ایجاد مهارت در نیروها می‌گردد.

امروزه یک مدیر و رهبر باید قادر به توانمند کردن افراد و تسهیل‌کننده تیم‌ها باشد و نه تنها در جایگاه رهبر تأثیرگذار یک تیم، بلکه به عنوان یک عضو مؤثر از خود آن تیم شناخته شود.

🔺 چطور تیم سازی کنیم؟
هرساله تعداد زیادی کسب وکار در کشور ما شروع به کار می کنند، اما حقیقت تاسف بار این است که اکثر آن ها با شکست روبرو می شوند. عوامل زیادی از جمله دسترسی به سرمایه، درک بازار، نوآوری و … نباید دست کم گرفته شده است. اما یک عامل وجود دارد که تقریبا تمامی صاحبان کسب و کار می توانند آن را کنترل کنند و به صورت مستقیم موفقیت سازمان را در بلند مدت تضمین کنند، این عامل چیزی نیست جز استخدام افراد مناسب و ترکیب آن  ها در یک تیم

برای تیم سازی شما می بایست 9 گام زیر را به ترتیب طی کنید:

🔹انتظارات و وظایف را در همان روز اول کاملا شفاف بیان کنید.
🔹به فردیت و زندگی غیرکاری افراد تیم تماما احترام بگذارید تا شاهد شکوفایی آنان در کار باشید.
🔹بین اعضای تیم ارتباط برقرار کنید اما نه با کلام بلکه با رفتار و سیستم مدیریتی خود
🔹هوش هیجانی اعضای تیم را تقویت کنید و به آن به چشم یک برگ برنده در مدیریت صحیح نگاه کنید.
🔹مثبت اندیشی را در سبک مدیریت خود پیاده کنید تا این طرز تفکر در بین اعضای تیم شما نیز تقویت شود.
🔹گفتگو کنید؛ تقویت مهارت های ارتباطی بین رهبر و اعضای تیم و تشویق اعضا به گفتگو بسیاری از اختلافات را حل خواهد نمود.
🔹پاداش دادن به کارهای چشم گیر و موفقیت های فردی و تیمی، انرژی فوق العاده ای به کالبد تیم شما تزریق خواهد نمود.
🔹در تیم سازی تنوع ایجاد کنید؛ تیم خود را محدود به یک بازه سنی، جنسیت، پیشینه و عقیده یکسان محدود نکنید.
🔹اعتماد، انعطاف و علاقه افراد به اندازه تخصص آن ها در تیم سازی مهم است. به هیچ وجه آن ها را دست کم نگیرید.


📍 @organizationb
نگو کارآموز بگو کشف استعداد

💎 کارآموزها، مهمترین عامل افزایش خلاقیت و نوآوری در شرکت‌ها هستند.

🌟 پلتفرم دانشکار با ۲۶۰,۰۰۰+ کارآموز و کارجو از بهترین دانشگاه‌های کشور، بستری مناسب برای انتخاب بهترین نیروی انسانی سازمان شماست.

📌 ثبت رایگان فرصت کارآموزی و استخدامی در لینک زیر:
🌐 httb.ir/lFNmz ◀️
🌐 httb.ir/lFNmz ◀️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱 شرطی سازی کلاسیک (Classic Conditioning) چیست؟


مهندسی رفتار، دانش تنظیم پاسخ ها به محرک های محیطی با استفاده از ابزارهای تشویق و تنبیه و شرطی سازی است. شرطی سازی کلاسیک ماحصل مطالعات ایوان پاولوف در یک قرن پیش می باشد.

محرک A --> پاسخ X
محرک B --> بدون پاسخ
محرک A و B --> پاسخ X
محرک B --> پاسخ X

مثلا شنیدن بوی عطر معشوق قدیمی، احساسات خوشی را بازآفرینی می کند.

💡به همین دلیل از سلبریتی های محبوب در تبلیغات تجاری استفاده می شود تا حس خوشایند مشابهی نسبت به محصول در ذهن مخاطبان ایجاد شود!


📍 @organizationb
🍂🌱دانلود سریع؛ رویایی برای همه فصول
اولین جشنواره سرویس LTE آسیاتک، با ۳۰۰ هزار تومان تخفیف 🤩


🌟۴۰۰ گیگ اینترنت بین‌الملل شــ۶ـــش ماهه ⬅️ به همراه سیمکارت LTE 💰 فـــــقـــــط ۱.۱۵۰.۰۰۰ تومان

📌کد تخفیف: LTE300

🔗برای دریافت تخفیف‌های ویژه کلیک کنید.
🔗برای دریافت تخفیف‌های ویژه کلیک کنید.


📞جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره رایگان ۰۰۰۰ ۹۰۰۰ داخلی ۹۹ تماس بگیرید.
✴️سیستم سازی واقعی را آموزش بیینید✴️

🔹هفت ساعت آموزش حرفه‌ای
🔹برگزاری به صورت غیرحضوری
🔹کاملا رایگان به مدت محدود
🔹دسترسی به فایل ها ویدئوها


🟠سرفصل های مینی کارگاه:
ماژول اول: الگوریتم سیستم سازی
ماژول دوم: تدوین و اجرای استراتژی
ماژول سوم: آموزش فرایند نویسی
ماژول چهارم: نرم افزارهای سیستم سازی
ماژول پنجم: شاخص های کلیدی عمکرد


🟢برای شرکت در مینی کارگاه سیستم سازی و دسترسی به فایل به صورت رایگان با لینک زیر به گروه اختصاصی مینی دوره بپیوندید.

https://www.tg-me.com/+6SabjXbUIEgyYzZk


———————————————————
با ما در ارتباط باشید
تماس
021-46138782
🌐وبسایت
https://systemsaziacademy.ir/
🅱 سه جمله بسیار آزار دهنده در سازمانها از نظر آدام گرانت:

▪️تجربه ما که این را نشان نمی دهد

▪️ما اینجا اینطور کار نمی کنیم

▪️این پیشنهاد هیچوقت اینجا به درد نمی خورد

آیا تا به حال کسی این جملات را به شما گفته است؟ اگر بله، پس شما با یک کُشنده نوآوری روبرو شده اید!

📍 @organizationb
Forwarded from Karboom
وبینار «کوچینگ؛ کلاهی جدید برای مدیران سازمان!»

سال‌ها پیشنهاد می‌شد که مدیر به جای مدیریت، نقش رهبری را برای افرادش انتخاب کند و جملاتی مانند رهبران بعد از همه غذا می‌خورند و... به گوش می‌خورد. اما همچنان دیده می‌شد این رویکرد هم گاهی پاسخگو نبود و گاهی حتی لیدر بودن هم به‌عنوان غایت مدیریت نمی‌توانست جوابگو باشد. در سال‌های اخیر، کلاه جدیدی به کلاه‌هایی که مدیران می‌توانند بر سرشان قرار دهند اضافه شد؛ کوچینگ!
در همین راستا سازمان‌های زیادی به سمت ایجاد فرهنگ کوچینگ در سازمان از طریق ایجاد مدیر در نقش کوچ و قرار دادن کوچ‌های داخلی و خارجی در سازمان حرکت کردند.
در این وبینار قصد داریم به‌طور کلی به تعریف کوچینگ و کارکردهای آن در سازمان و مدیریت بپردازیم.

📌 با کلیک روی این لینک، می‌توانید در این وبینار ثبت‌نام کنید


از آقای حمیدرضا شندآبادی عزیز بابت این همراهی سپاسگزاریم.
#کاربوم
#زندگی_شغلی_بهتر
🅱 در سازمان ها چه نوع مدیرانی وجود دارند؟

👤مدیر پرخاشگر و سو استفاده گر

این مدیران تمرکز شدیدی بر روی رشد و کسب و کار دارند؛ در حالی که حس انسان دوستانه خود را از دست داده اند.

👤مدیر راضی نگه دارنده دیگران

هر تصمیمی میگرند بر مبنای پاداش و مجازات است و اهمیت زیادی می دهند به اینکه چه کسی چه فکری میکند و چه واکنشی نشان می دهد.

👤مدیر بی اعتنا و اختلال گر

مدیرانی هستند که با برداشت نادرستی از واقعیت زندگی می کنند. آن ها بخش هایی را انتخاب می کنند که با عقایدشان سازگاری دارند و هرچیزی که متضاد باشد نادیده میگیرد.

👤مدیر محرک رشد

این مدیران در حالی که نتیجه گرا هستند خالصانه به موفقیت و آسایش افراد اهمیت میدهند.ان ها با کنار گذاشتن شیوه مدیریت سنتی و ابداع استراتژی های جدید که ریشه ذر ذهن باز و یادگیری دارند.


📍 @organizationb
🔥توکن داگزت رو دو برابر بفروش!🔥

🕯والکس به قید قرعه، توکن‌های داگز ۳ نفر رو با دو برابر قیمت می‌خره؛

⚡️۳ نفر از بین کسانی که وارد لینک زیر بشن و قیمت داگز رو درست حدس بزنن!

📌پس حتما سر بزن و شانست رو امتحان کن👇


@wallexchange
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱 سبک رهبری شما کدام است؟

🔺۳سبک برای رهبری مؤثر

⭕️رهبری عملکرد محور

🔸رهبران عملکرد محور به هر قیمتی به
نتیجه اهمیت می دهند.این افراد عملگرا و در تصمیم گیری سریع هستند.

🔴توصیه برای رهبران عملکرد محور

🔸درباره تاثیر تصمیم های سریع تان بر فرایندهای موجود تامل کنید.
🔸فقط به داده ها اتکا نکنید؛ بلکه با کارمندانتان صحبت کنید.

⭕️رهبران فرد محور

🔶هنگامی که کارکنان احساس ارتباط و نزدیکی با فرهنگ محل کار و مدیرانشان کنند، کارایی و انگیزشان بیشتر میشود. رهبران فرد محور محیطی امن ایجاد میکنند که کارکنان چالش های خود را گفته و درخواست کمک کنند.

🔴توصیه برای رهبران فرد محور

🔸هنگام تصمیم گیری های دشوار مطمئن شوید که راه حل هایتان بر پایه داده های محکم و و قابل اطمینان هستند.


⭕️رهبر فرایند محور

🔸سازمان های مقیاس پذیر به فرایند های قابل اعتماد نیاز دارند و یک رهبر فرایند محور میتواند به خوبی این فرایندها را تصور و پیاده سازی کند.

🔴توصیه برای رهبر فرایند محور

🔸به اعضای تیم تان بازخورد دهید تا به آن ها کمک کنید و همچنین به دغدغه هایی که درباره روند کاریشان دارید اشاره کنید.

📍 @organizationb
📚هنگامی که دانش مدیریت را به‌طور شفاهی می‌آموزید آن را درک می‌کنید، اما این آگاهی و شناخت با قرار گرفتن در جایگاه یک مدیرعامل حرفه ای و روبه‌رو شدن با چالش‌های آن متفاوت است. 🖇
دانش آکادمیک و تجربۀ‌زیستۀ‌مدیرعاملی باید هم راستا و در کنار هم قرار بگیرند تا مدیرانی توانمند و هوشمند تربیت شوند.

📲کانال تلگرام
@aryana_support
https://www.tg-me.com/aryana_businessschool
———————————————————
دوره مدیرعامل حرفه ای، مدرسه کسب و کار آریانا:
B2n.ir/p32047
———————————————————
امکان دریافت مشاوره و انتخاب دوره هدفمند برای تخصص شما:
☎️ 02188342900
📲09358834292
🔺ظرفیت دوره محدود است.
🔺ارائه گواهینامه از وزارت علوم
🅱 ویژگی های بازخورد تاثیر گذار


1️⃣مشخص


بیان واضح و‌ مشخص نظر و انتظارات برای جلوگیری از سو تفاهم

2️⃣هدف گرا


در راستای هدف فرد و نزدیک کردن عمل فرد به هدفش

3️⃣آینده محور


اگر این کار دوباره بخواهد انجام شود، به چه تغییراتی نیاز دارد؟

4️⃣منعطف


هر بازخوردی لزوما درست نیستو نیاز به بحث و گفتگو دارد

5️⃣فرایند محور


بازخورد موثر به فرایند و کار مربوط میشود نه شخص

6️⃣قابل رسیدگی


بازخورد باید در زمینه ای باشد که قابلیت تغییر و رسیدگی را دارد

📍 @organizationb
توجه🧨 توجه🧨 توجه🧨 توجه
📢 فرصتی ویژه برای افرادی که وقت برای آموزش ندارند!!!!!

📌با دوره EMBA از بقیه جلوتر باش!!!

🎯تکنیک ها و استراتژی های حرفه‌ای رو یادبگیر و جایگاه بیزینست در بازار رو بالا ببر!

📣برای اطلاع از شرایط دوره و ثبت نام همین حالا به آیدی زیر پیام دهید:👇🤩

💥@Ayabs_support💥


🌐Www.ayabs.com
☎️02126407570
Instagram: ayabusinessschool
🅱 چهار آسیب سندروم غرور و دو راهکار رهایی از آن

🔸️چرا برخی از مدیران نمی‌توانند روابط خوبی با کارمندان خود داشته باشند؟
این رابطه ناموفق چگونه به شکست و ضربه خوردن در کسب‌و‌کارشان منجر خواهد شد

🔹️《سندروم غرور》یکی از پدیده‌هایی است که همواره به مدیران آسیب زده است. نمونه‌ای از این آسیب‌ها و چند روش برای جلوگیری از آن را ببینید.

🔷آسیب ها

تعریف  و تمجید اطرافیان باعث میشود فرد ضعف های خود را فراموش کند.
فرد مغرور چیزی را باور میکند که می خواهد نه چیزی که حقیقت دارد.
این پدیده باعث کم شدن ارتباط مدیران با کارمندان و ضعف مدیریتی میشود.
لذت از تعریف و تمجید فرد را قابل پیشبینی و مسیر سو استفاده از آن را هموار میکند.

🔷راه کار ها


اگاهی به توانایی هایی که فرد را بهتر میکند و در عین حال به غرور او دامن میزند.
قدردانی از دیگران و به یاد آوردن نقش آن ها در موفقیت فرد.
کنار گذاشتن افراد متملق که باعث عقب ماندن فرد میشود.

📍 @organizationb
2024/10/02 06:21:59
Back to Top
HTML Embed Code: