Telegram Web Link
🅱 10 تصمیم مدیریتی که کارکنان را از سازمان دور می سازد:


در اینجا ده تصمیم مدیریتی که به فرهنگ سازمانی آسیب می زند و موجب ترک سازمان توسط کارکنان می شود ، ذکر می گردد:

🚩   تصمیم به رتبه بندی و امتیازدهی کارکنان خود ، یکی در مقابل دیگری

  🚩 تصمیم به اجرای بازخورد 360 درجه که کارکنان را تشویق ( یا حتی وادار) به بازخورد ناشناس به یکدیگر می کند.

🚩 درخواست از کارکنانی که می خواهند در داخل سازمان جابجایی شغلی داشته باشند، برای کسب اجازه از مدیر فعلی خود.

🚩 درخواست از کارکنان برای ارائه دلیل مستند ( مانند اطلاعیه فوت) هنگام فوت یکی از اعضای خانواده شان، جهت ارائه مرخصی.

🚩 تصمیم به محاسبه هر غیبت کوچک از کار، در برابر کارکنان.

🚩  تصمیم به ثبت و یادداشت تخلفات، بجای توانمندسازی و شناخت موفقیت های کارکنان.

🚩 تصمیم به پر کردن پست سازمانی خالی با استخدام های خارج از سازمان، زمانیکه افراد مناسبی در حال حاضر در داخل سازمان وجود دارند.

🚩 تصمیم به اینکه واحد HR  بجای تیم حل مساله و فرهنگ ساز ، به یک تیم اجرای قانون تبدیل شود.

🚩 تصمیم به استخدام افراد با حقوق کمتر از نرخ بازار برای پست سازمانی مربوطه ، به دلیل صرفه جویی در هزینه ها.

🚩🚩 تصمیم به اداره سازمان بوسیله مطالعه تئوریها، بجای گوش دادن به کارکنان شایسته ای که استخدام شده اند.



📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱توصیه هایی به مدیران به‌منظور بهبود فرهنگ سازمان:


1- ارزش‌های اصلی خود را مشخص کنید.
2- تجسم چیزی باشید که از دیگران انتظار دارید.
3- ارتباطات باز را تقویت کنید.
4- همکاری و کار گروهی را تشویق کنید.
5- بر توسعه کارکنان سرمایه‌گذاری کنید.
6- به دستاوردهای کارکنان پاداش دهید.
7- تعادل بین کار و زندگی را ارتقا دهید.
8- به تنوع در محیط کار توجه کنید.
9- نقش کارکنان را در دستیابی به اهداف سازمان شفاف کنید.
10- نوآوری و خلاقیت را تشویق کنید.
11- به رفاه کارکنان توجه کنید.
12- اعتماد و امنیت روانی را تقویت کنید.
13- با همدلی و دلسوزی رهبری کنید.
14- حس مالکیت و مسئولیت پذیری را تقویت کنید.




📍 @organizationb
🅱هفت اشتباه مدیریتی مدیران تازه کار


اغلب کسانی که به تازگی به جرگه مدیریت پیوسته‌اند خواسته یا ناخواسته مرتکب اشتباهاتی می‌شوند که می‌تواند برای آنها خطرناک و زیانبار باشد. در برخی موارد، مدیران از این اشتباهات مطلع می‌شوند و سعی می‌کنند تا آنها را تکرار نکنند اما گاهی اوقات اشتباهاتی از مدیران کم تجربه سر می‌زند که نادرست به نظر نمی‌رسند و همین‌ها هستند که می‌توانند عمر مدیریتی یک مدیر را کوتاه کرده و عملکرد او را زیر سوال ببرند.

🔸در ادامه به هفت مورد از مهم‌ترین اشتباهات پنهان و ناملموس مدیریتی اشاره خواهد شد.

🚩 شما به کارکنان‌تان گوش می‌کنید اما به آنها توجه کافی ندارید

در اغلب موارد کارکنان در انتقال منظورشان به مدیر مافوق‌شان به ابزاری غیر از کلمات متوسل می‌شوند و زبان بدن‌شان گویای بسیاری از ناگفتنی‌هاست. متاسفانه اغلب مدیران تازه کار به دلایل مختلف تنها به گوش کردن به صحبت‌های کارکنان بسنده می‌کنند و در نتیجه به افراد نگاه نمی‌کنند و حرکات شان را زیرنظر ندارند.

🚩 شما وانمود می‌کنید که تجربه زیادی در زمینه مدیریت دارید

بسیاری از مدیران کم تجربه سعی می‌کنند تا به کارکنان شان ثابت کنند باتجربه و جا افتاده هستند. این نقش بازی کردن دیر یا زود افشا خواهد شد و همین مساله اعتماد کارکنان نسبت به مدیر گزافه‌گو را سلب خواهد کرد.
پس اگر برای اولین بار به‌عنوان مدیر کارتان را شروع کرده‌اید با جسارت به این موضوع اشاره کنید و برای کمک گرفتن از دیگران برای پیشبرد اهداف هیچ تردیدی به خرج ندهید.

🚩 شما خودتان را درگیر مسائل جزئی و تصمیم‌گیری‌های پیش‌پا افتاده می‌کنید

یک رئیس خوب کسی است که به کارکنانش این امکان را می‌دهد تا زمانی که به کمک فکری او نیاز دارند به او مراجعه کنند و از او کمک بخواهند و پس از آن هر طور که خودشان صلاح می‌دانند عمل کنند.
یک مدیر خوب سعی می‌کند همیشه یک فضای مناسب برای تصمیم‌گیری و عمل کردن برای کارکنانش ایجاد کند تا کارکنان احساس فرمانبرداری محض نداشته باشند. چنین اختیار عملی می‌تواند به ارتقای کیفیت محیط کار و علاقه‌مندتر شدن افراد به کارشان کمک زیادی کند.
 
🚩 شما از ترسیم تصویر بزرگ و اهداف بزرگ و بلندمدت غفلت می‌کنید

شما به‌عنوان مدیر باید بدانید که وظیفه یک مدیر فقط پیشبرد اهداف خرد و برداشتن گام‌های کوچک به جلو نیست، بلکه باید برای ترسیم اهداف بزرگ و بلندمدت و یادآوری آنها به همه کارکنان پیشقدم شد و اقدامات هر کدام از بخش‌های یک سازمان را با اهداف و کارکردهای سایر بخش‌ها هماهنگ و همراه ساخت و از این طریق است که کارکنان تحت رهبری یک مدیر می‌فهمند که کاری که انجام می‌دهند و موفقیت‌هایی که کسب می‌کنند چه تاثیر بسزایی بر موفقیت و پیشبرد اهداف سایر بخش‌ها دارد.

🚩 شما به هر پروژه و هر پیشنهادی جواب مثبت می‌دهید

مدیران تازه کار باید بدانند که قرار نیست به هر پیشنهادی که از مقام‌های مافوق به آنها می‌شود جواب مثبت بدهند. آنها باید بدانند که درگیر شدن با پروژه‌های متعدد به شدت از کارآیی آنها و افرادشان خواهد کاست و اینکه به بعضی پیشنهادها و خواسته‌ها باید جواب رد داد. این جواب‌های منفی اگر با استدلال قوی و درست همراه باشد نه تنها موقعیت یک مدیر را متزلزل نخواهد ساخت، بلکه باعث می‌شود تا تمرکز او و کارکنانش روی پروژه‌های مهم افزایش یابد و بر بهره‌وری شان افزوده شود.

🚩 شما فقط به مدیریت زیردستان تان می‌پردازید

گاهی اوقات مدیران تازه کار آنقدر خود را غرق در رسیدگی به امور مربوط به زیردستان‌شان می‌کنند که برقراری ارتباط با مافوق‌ها و تحکیم این روابط را به فراموشی می‌سپارند در حالی که هر مدیری هر چقدر هم توانمند و کارآمد باشد به ارتباط و تبادلات فکری با مدیران مافوق و روسای خود نیز نیاز دارد و هم باید یاد دهنده باشد و هم یادگیرنده.

🚩 شما با همه کارکنان‌تان به یک شکل رفتار می‌کنید

واقعیت اینست که هر کدام از کارکنان به شکلی خاص و منحصربه‌فرد تشویق می‌شوند و نمی‌توان از یک الگوی رفتاری برای همه افراد بهره برد. پس بهتر است پس از شناسایی افرادتان با هر کدام به شکلی مطلوب او برخورد کنید و به آنها واکنش نشان دهید.

منبع: Forbes


📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱 استرس چگونه برعملکرد تاثیر می‌گذارد؟



استرس داشتن، ویژگی اصلی خیلی از مشاغل است. اما در فروش، چه به صورت فردی و چه به صورت سازمانی، نوعی استرس خاص حاکم است. وقتی آمار و ارقام روند نزولی پیدا می‌کند، واکنش مدیران افزایش فشار بر سازمان فروش است.

گروهی ۷۰ نفره از مدیران عامل یک کنفرانس تکنولوژی جهانی که سال گذشته برگزار شد، در پاسخ به این سوال که وقتی عملکرد مالی آنها افت می‌کند، چه راهکاری دارند، بی‌درنگ پاسخ دادند که از تیم فروش می‌خواهیم اعداد و ارقام را بالا بیاورند.

سر پا نگه داشتن کسب‌وکار، یکی از وظایف تیم فروش است، اما فشاری که بر آنها وارد می‌شود، محیطی پراسترس را ایجاد می‌کند که می‌تواند نتیجه معکوس به بار آورد. استرس زیاد در هر موقعیت حرفه‌ای، مانع شکوفایی استعدادها می‌شود و به تصمیم‌گیری ضعیف منجر می‌شود.

هنگام مواجهه با استرس شدید، توانایی ما برای تمرکز، حل مشکلات و توجه دقیق به جزئیات، به طور چشمگیری کاهش پیدا می‌کند. وقتی فروشنده‌ها برای بستن قراردادهای جدید، بیش از حد تحت فشار قرار می‌گیرند، عصبی می‌‌شوند و چرخه‌های فروشی که وعده داده‌اند را یا نیمه‌کاره می‌گذارند یا به آنها پایان می‌دهند.

تحمیل یا دیگر رفتارهای نامناسب، اثربخشی فروش را کاهش می‌دهد و به حاشیه سود آسیب می‌زند. خیلی از مشتریان هم وقتی برای خرید تحت فشار غیرعادی قرار می‌گیرند، واکنش معکوس نشان می‌دهند و اقدام به خرید نمی‌کنند؛ مخصوصا وقتی قرار باشد راه‌حل‌های پیچیده به آنها فروخته شود.

استرس باعث می‌شود کل تیم‌های فروش طوری رفتار کنند که هر معامله‌ای یک کسب‌وکار خوب به نظر بیاید. برای اینکه قراردادی راحت‌تر امضا شود، باید یک تخفیف بزرگ در نظر گرفت؟ اشکالی ندارد. این قرارداد دردسرساز به نظر می‌رسد و مشتری مناسب نیست؟

چه اهمیتی دارد، باید آمارهای این ماه را درست کنیم. در این شرایط، رویکرد این است: تحت هر شرایطی و با هر هزینه‌ای، به درآمدزایی برسیم. تمرکز فروشنده‌ها کوتاه مدت می‌شود و انگار فقط به آنها دستور داده شده کاری انجام دهند. این رویکرد،‌ عواقب بلندمدتی برای کسب‌وکار دارد: افزایش ضرر و شکست در ایجاد یک تجربه فروش جذاب.

رهبران کسب‌وکار در تلاش برای به حداکثر رساندن جنب‌وجوش و ایجاد حس اضطرار در سازمان فروش، اهمیت کسب نتایج خوب ماهانه یا فصلی را پررنگ‌تر از هر چیز دیگر می‌کنند. آنها با این کار، بازدهی بلند مدت کسب‌وکار را با ریسک مواجه می‌کنند.


افزایش هیجانات ذهنی و روانی، عملکرد را ارتقا می‌دهد؛ اما تا یک حد مشخص. از آن به بعد، هرقدر استرس افزایش یابد، عملکرد ضعیف می‌شود. پس بهترین حالت حد میانه‌ است و سطح بهینه استرس، بالاترین میزان عملکرد را ایجاد می‌کند.

اصطلاح فنی این سطح بهینه
استرس مفید (eustress) نام دارد که مدیران باید دقیقا بر همین میزان استرس تمرکز کنند تا بهترین نتایج را بدست آورند. آنها بجای اینکه فقط استرس بخش فروش را برای بالا بردن آمار فروش افزایش دهند، می‌توانند با ۳ راهکار زیر عملکرد فروشنده‌های خود را به حداکثر برسانند:

🚩 تمرکز بر ایجاد یک تجربه فروش استثنایی

تجربه فروش عاملی مهم است که وقتی مشتریان گزینه‌های مختلف خود را ارزیابی می‌کنند بر تصمیم‌گیری آنها اثر می‌گذارد. تحقیقات نشان می‌دهد تجربه فروش بر حدود ۲۵٪ معیارهای تصمیم‌گیری خرید و فروش بنگاه به بنگاه (B۲B) اثر می‌گذارد. تجربه فروش عبارت است از: ایجاد ارزش جهک مشتریان از طریق کمک به دیدن مشکلاتی که مورد توجه آنها نبوده، فرصت‌هایی‌ که از آن آگاه نبوده‌اند و راه‌حل‌هایی که پیش‌بینی نکرده‌اند.

🚩 تمرکز بر فرآیند فروش نه دستاورد آن

فرآیند فروش یک نقشه راه برای ایجاد تجربه فروشی است که برای مشتری ارزش دارد و شما را از رقبا متمایز می‌کند. اگر می‌خواهید فرآیندی ایجاد کنید که به فروشنده‌ها کمک کند بیشتر بفروشند، آنرا با نحوه خرید خریداران هماهنگ‌سازی کنید. در هر مرحله از فرآیند فروش، چند اقدام کلیدی وجود دارد که می‌گوید آیا می‌توان به مرحله بعد رفت یا نه.

🚩 تمرکز بر مربی‌گری جهت ارتقای عملکرد

فروش محصولات و خدمات پیچیده به تخصصی نیاز دارد که هیچگاه در برنامه‌های آموزشی بصورت کامل به آن پرداخته نمی‌شود. باید در موقعیت‌های واقعی، مهارت‌ها را توسعه داد و این کار از طریق مربی‌گری محقق می‌شود. وقتی مدیران بر پرورش استعداد فروش تمرکز کنند، روی یک مزیت رقابتی سرمایه‌گذاری کرده‌ و می‌توانند مدل‌های خوبی ارائه کنند.



📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱نبود دیالوگ، آفت محیط کار


تعارض‌ها، اختلاف‌ها و سوتفاهم‌ها مسائلی هستند که مکرراً در محیط کار مشاهده می‌شود. اما چرا این مسائل حل نشده باقی می‌ماند و حتی به مرور زمان به بدبینی، سوءظن و حتی تعارض‌های بزرگتری منجر می‌شود. یکی از دلایل مهم در ایجاد یا تشدید این مسائل عدم برقراری دیالوگ در محیط کار است. زمانی که ما دیالوگ برقرار نمی‌کنیم به تبع آن در جهت حل مسائل نیز نمی‌توانیم گام برداریم.

اما چرا در محیط کار دیالوگ برقرار نمی‌شود؟
1- عدم وجود اعتماد به نفس کافی
2- خودبرتربینی
3- غرور و منیت
4- لجبازی
5- عدم بلوغ فکری
6- عدم آموزش نحوه برقراری دیالوگ مناسب

توصیه هایی برای برقراری دیالوگ در محیط کار:
1- شنوده خوبی باشید.
2- محترمانه صحبت کنید.
3- نگرش برد- برد داشته باشید.
4- پیش‌فرض‌ها و کلیشه‌های خود را نسبت به دیگران کنار بگذارید.



📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱استرس چیست و چه تاثیری دارد؟


استرس پاسخ بدن به فشارهایی است که بر آن وارد می‌شوند. بسیاری از رویدادهایی که در زندگی برای افراد رخ می‌دهند، می‌توانند زمینه‌ به وجود آمدن استرس را فراهم کنند. استرس معمولاً زمانی به وجود می‌آید که ما موقعیتی جدید، غیرمنتظره یا تهدیدآمیز را تجربه می‌کنیم یا احساس می‌کنیم که کنترل کمی بر روی موقعیت داریم.

واکنش افراد به استرس متفاوت است. توانایی ما برای مقابله با استرس به ذخیره ژنی، اتفاقات دوران کودکی، شرایط اجتماعی و اقتصادی ما بستگی دارد. هنگام رویارویی با استرس، بدن‌ ما هورمون‌های استرس تولید می‌کند. گاهی اوقات استرس مفید است و به ما کمک می‌کند که بر ترس یا درد خود غلبه کنیم. اما استرس زیاد، اثرات منفی دارد.


تاثیر استرس بر عملکرد شغلی

حضور فرد در کاری که با توانایی‌ها و اطلاعات او همخوان نیست یا تغییر در وظایف کاری، از جمله عوامل زمینه‌ساز استرس در محیط کار هستند. به طور کلی استرس شغلی استرسی است که با محیط کار یا عوامل مرتبط با آن ارتباط دارد. استرس روی سازمان‌ها و افراد شاغل در آن تاثیر می‌گذارد. هر چه میزان استرس شغلی بالاتر باشد، عملکرد فرد بیشتر مختل می‌شود.

در ادامه چند مورد از تاثیرات استرس بر عملکرد شغلی را مطرح می‌کنیم:
➡️باعث زودرنجی یا پرخاشگری کارکنان در ارتباط با همکاران یا مشتریان می‌شود.
➡️باعث بی‌تفاوتی و بی‌علاقگی فرد برای رسیدن به ظاهر خود می‌شود.
➡️باعث کاهش خلاقیت و اعتماد به نفس می‌شود.
➡️باعث بی‌تفاوتی نسبت به وظایف و افزایش اشتباهات می‌شود.
➡️باعث اختلال در تمرکز و ناتوانی درتصمیم‌گیری می‌شود.
➡️باعث خستگی مفرط، ناراحتی و احساس گناه می‌شود.




📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🅱 در گله گرگها 3 گرگ اول پیر یا بیمار هستند تا از گله عقب نمانند،5 گرگ بعدی قویترنها هستند، بقیه اعضای عادی گروه و گرگ آخر، رهبر گروه(گرگ نر آلفا)است تا بتواند مسیر و خطرات را کنترل کند...(نمونه از شیوه کارتیمی)


📍 @organizationb
🅱 روش‌های انگیزش کارکنان

🌀آموزش

🌀فرآیند های منصفانه کسب و کار

🌀استاندارد های اخلاقی

🌀مزایای اجتماعی

🌀پاداش

🌀احترام به کارکنان

🌀خوش رویی نسبت به مشتریان

📍 @organizationb
🅱 ۷تکنیک مؤثر برای قبولی در مصاحبه شغلی

🔹لباس مصاحبه خود را از شب قبل انتخاب کنید

🔸در حالی که به سوالات گوش میدهید سرتان را تکان دهید

🔹نمونه کار های خود را به یاد داشته باشید

🔸درباره کارفرمایان خود منفی صحبت نکنید

🔹قبل از مصاحبه شغلی شرح شغل را دوباره بخوانید

🔸پاسخ خود را به سوالات متداول مصاحبه تمرین کنید.

🔹با تحقیق درباره شرکت و مصاحبه کنندگان شروع کنید.


📍 @organizationb
🅱 کیفیت تصمیم گیری

🟢کیفیت تصمیم‌گیری یا به اختصار DQ، چارچوب تعیین کننده برای تصمیم گیری خوب را فراهم می‌کند.

🟤این مجموعه زیرشاخه ای از تجزیه و تحلیل تصمیم گیری یا (Decision Analysis) یا به اختصار DA است و از مفاهیم و ابزارهایی است که شفافیت بهترین انتخاب را در یک محیط نامشخص و پویا ایجاد می‌کند.

🟡کیفیت تصمیم گیری  نه تنها از DA برای رسیدن به جواب “درست” استفاده می‌کند، بلکه مهم‌ترین طرفین را نیز در فرآیند تصمیم گیری برای دستیابی به تراز و تعهد به اقدامات درگیر می‌کند.

🔴 کلیه تصمیمات با کیفیت بالا شش شرط را برآورده می کند:

تعهد به عمل
تنظیم قاب مناسب
استفاده از استدلال منطقی
در نظر گرفتن گزینه های دیگر
جمع آوری داده های معنی دار
شفاف سازی ارزش ها و مبادلات تجاری

تمرکز بر روی هر عنصر از این مدل تصمیم گیری منطقی و درگیر کردن افراد مناسب در زمان مناسب و به صورت درست، این امکان را فراهم می‌کند تا ارزش قابل توجهی ایجاد کرده و از اشتباهاتی که باعث از بین رفتن ارزش می شود جلوگیری کند.


📍 @organizationb
🅱 ۶ نشانه از مدیری که باید ترکش کنید!

🔹مدیری که شمارا تحقیر میکند.

🔹پشت سرتان حرف میزند نه جلویتان

🔹رشد و توسعه شما برایش مهم نیست

🔹بودن و نبودن شما برایش مهم نیست

🔹زحمت شمارا نادیده میگیرد

🔹وارد حریم شخصی شما میشود


📍 @organizationb
🅱 روزى ١٠ دقيقه يا هفته اى ٧٠ دقيقه؟

⭕️ كسب مهارت و نهادينه كردن دانش، نيازمند تمرين است؛ نيازمند ممارست است و تكرار و تكرار و تكرار! بدون صرف زمان و انرژى نتيجه‌اى به دست نمى‌آيد.
به قول حافظ: به راحتى نرسيد آنكه زحمتى نكشيد.

⭕️ اما براى تثبيت دانسته‌ها يا تمرين مهارت‌ها، كدام مدل بهتر است: روزى ١٠ دقيقه مرور و تمرين، يا هفته‌اى یک بار به مدت ٧٠ دقيقه؟
تحقيقات نشان مى‌دهد كه تعداد دفعات تكرار و فاصله ميان تكرارها، در سرعت يادگيرى و ميزان درونى شدن يك موضوع تاثيرگذارند.

⭕️ هر چه بيشتر تكرار كنى و هر چه فواصل ميان مرورها و تمرين‌ها كوتاه‌تر باشد، يادگيرى بهتر و سريع‌تر اتفاق مى‌افتد؛ به عنوان مثال روزى ١٠ دقيقه بهتر است از هفته‌اى یک بار به مدت ٧٠ دقیقه.

📍 @organizationb
🅱 چگونه تاب آورشوید؟

Resilience

🔴
تاب آوری به معنای قدرت و توانایی مقابله با شرایط دشوار و چالش ها و مشکلات زندگی است.


▫️تاب آوری فرد چگونه ایجاد میشود؟

هدف گذاری در زندگی
باور به توانایی ها
انعطاف پذیری
خوش بینی به آینده بهتر
تقویت مهارت های حل مسئله
اقدام در برابر مشکلات
مراقبت از سلامتی جشم و روح

📍 @organizationb
🅱 کالینز در کتاب اش با عنوان "از خوب به عالی" می گوید:

◀️ برندگان هرگز به خوب بودن راضی نمی شوند آنها همیشه در جستجوی عالی بودن هستند و به عالی بودن نیز متعهدند.

▪️تعریف عالی بودن :
عالی بودن یعنی به چالش کشیدن استانداردهای رایج و فراتر از آن عمل کردن است.

▪️تعریف خوب بودن:
خوب بودن هم یعنی در چارچوب استانداردها و معیارها عمل کردن. خوب بودن یعنی برخورداری از سطح قابل قبول در فکر و اندیشه

🔳در دنیای به شدت متغیر امروز، با خوب بودن نمی توان پیروز شد. برندگان وقتی می توانند برنده باشند و برنده بمانند که متفاوت و منحصر بفرد باشند و فقط با عالی بودن می توان متفاوت بود و ارزش های متفاوت عرضه کرد؛ بنابراین لازم است برای همیشه از شهر خوب بودن به کشور عالی بودن مهاجرت کنیم، زیرا این مهاجرت برای برنده بودن و تبدیل شدن به شخصیتی منحصر بفرد و ارزشمند که شایستگی اش را داریم ضروری است.

📍 @organizationb
🅱 چهار نوع زندگی شغلی


1️⃣کارمندی

⭕️ما برای دیگران کار میکنیم

2️⃣کار فرمایی


⭕️دیگران برای ما کار میکنند

3️⃣خوش فرمایی


⭕️ما برای خودمان کار میکنیم

4️⃣سرمایه گذاری


⭕️سرمایه برای ما کار میکند

📍 @organizationb
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🅱 سخنرانی کوتاه سایمون سینک در مورد اهمیت علاقه به شغل

🔰من معتقدم که عشق به کار حق شماست نه یک امتیاز ویژه. من خیلی متاسفم که فقط تعداد بسیار کمی هستند که میتونن بگن من عاشق کارم هستم



📍 @organizationb
🅱چگونه در مصاحبه شغلی به سوال «بزرگ‌ترین نقطه ضعف شما چیست» پاسخ دهیم؟



🟢شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در مصاحبه شغلی، این سوال را بشنوید: «بزرگ‌ترین نقطه ضعف شما چیست؟». بعضی کارجوها از شنیدن این سوال تعجب می‌کنند و بعضی دست‌پاچه می‌‌‌شوند. علتش هم این است که تصور همه ما این است که مصاحبه باید حول محور توانمندی‌‌‌ها و مهارت‌‌‌های کارجو باشد، نه نقطه ضعف‌‌‌هایش. اما گاهی مسئول مصاحبه تصمیم می‌گیرد مسیر مصاحبه را عوض کند و شما باید برای شنیدن این سوال، آماده باشید و نترسید.

🟠صحبت از نقطه‌ضعف‌‌‌ها قرار نیست ذهنیت مسئول مصاحبه را نسبت به شما تغییر دهد. فقط باید به شکلی مثبت و‌ سنجیده درباره نقطه‌ضعف‌‌‌ها صحبت کنید. تجربه نشان داده اگر یک برنامه عملی داشته باشید و در کنارش، به خودآگاهی برسید، می‌توانید از این فرصت استفاده کنید تا با جوابی هوشمندانه، از سایر کارجوها متمایز شوید.

🔵راه پاسخ به این سوال شایع این است که از قبل آماده شوید و نقاط ضعفی را شناسایی کنید که نشان از قدرت شما دارند. این به مسئول مصاحبه نشان می‌دهد که به قدر کافی دارای خودآگاهی هستید که نقاطِ نیازمند به اصلاحِ خود را بشناسید.

🟣وقتی در مصاحبه از شما درباره نقاط ضعفتان سوال می‌شود، می‌توانید جوابتان را طوری انتخاب کنید تا مسیر گفت‌‌‌وگو به سمتی برود که درباره اقداماتی که برای بهبود نقطه‌ضعفتان و تبدیل آن به نقطه قوت انجام داده‌اید، صحبت کنید. چند مورد از نقاط‌ضعفی که ممکن است داشته باشید و بهتر است درباره‌‌‌شان صحبت کنید، از این قرارند:

🔹درگیر جزئیات می‌‌‌شوم.
🔹نمی‌توانم پروژه‌‌‌ها را رها کنم.
🔹در «نه» گفتن به دیگران، ناتوانم.
🔹از تمام شدن مهلت پروژه‌‌‌ها می‌‌‌ترسم.
🔹در بعضی زمینه‌‌‌ها تجربه کمی دارم.
🔹بعضی وقت‌‌‌ها اعتماد به نفس ندارم.
🔹کمک خواستن از دیگران برایم سخت است.
🔹کار با بعضی آدم‌‌‌ها و شخصیت‌‌‌ها برایم سخت است.
🔹نمی‌توانم میان کار و زندگی‌‌‌ام توازن برقرار کنم.
🔹از ابهام خوشم نمی‌‌‌آید.

🔴مثلاً اگر بگویید: "در فلان زمینه به تجربه بیشتری نیاز دارم."، زمینه‌‌‌ای که در آن تجربه ندارید هرچه باشد، صحبت از آن به مسوول مصاحبه نشان می‌دهد که خودآگاه هستید و دوست دارید خودتان را به چالش بکشید. بسیاری از مردم در بعضی زمینه‌‌‌ها تجربه زیادی ندارند، مثلا ارتباط کلامی، رهبری تیم، تفسیر داده‌‌‌ها و برنامه‌‌‌ای خاص مثل پاورپوینت. اگر کسب تجربه در یک حوزه خاص، جزو نقطه ضعف‌‌‌های شماست، حواستان باشد که آن حوزه، جزو لازمه‌‌‌های شغل مربوطه نباشد.

🔺منبع: Indeed



📍 @organizationb
🅱 چهار نوع زندگی شغلی


1️⃣کارمندی

⭕️ما برای دیگران کار میکنیم

2️⃣کار فرمایی


⭕️دیگران برای ما کار میکنند

3️⃣خوش فرمایی


⭕️ما برای خودمان کار میکنیم

4️⃣سرمایه گذاری


⭕️سرمایه برای ما کار میکند

📍 @organizationb
🅱 چند روانشناس ورزشی، ورزشکارانی را که به مقامهای جهانی دست یافته بودند با ورزشکارانی مقایسه کردند که هرگز نتوانسته بودند توانمندی های خود را به جایی برسانند.

🔹آنها کشف کردند تنها تفاوت بین این دو گروه این بود که قهرمانان جهانی می توانستند فوری اشتباهات خود را ببخشند، بدون اینکه آنها را با خود حمل کنند؛ در حالی که ورزشکاران دسته دوم هر گاه مرتکب خطا می شدند، خود را مورد سرزنش و عتاب قرار می دادند.

🔹در این تحقیق، زیر این جمله به تأکید خط کشیده شده است:
"موفق شدن پاداش کسی است که خود را می بخشد؛ احساس گناه و سیلی زدن به خویشتن، جریمه اش شکست است."

👤 سو پتن ثوئل

📍 @organizationb
🅱 جوزدگی چیست؟!


🚩در اواسط ۱۹۷۰ شرکت شکلات سازی "مارس" یکباره متوجه شد فروش شکلات هایش افزایش یافته است در حالی که هیچ تغییری در بودجه تبلیغاتی ایجاد نشده بود، قیمت شکلات هم تغییری نکرده بود، محصول هم همان بود، پس چرا فروششان بیشتر شده بود؟ 
کار، کار فضاپیمای مکان یاب ناسا بود! مأموریت این فضاپیما این بود که نمونه ای از خاک یکی از سیاره های نزدیک را به زمین بیاورد. فرود این فضاپیما روی سیاره مریخ (مارس) با تبلیغات زیادی همراه بود و موفقیت ناسا عنوان اول همه روزنامه ها شده بود.
نام شکلات "مارس" از روی نام بنیانگذار شرکت، "فرانکلین مارس" انتخاب شده بود، نه به خاطر سیاره مارس، ولی تکرار نام مارس در رادیو تلوزیون باعث شده بود ذهن مردم بیشتر از قبل متوجه شکلات مارس شود و فروش این شکلات بالا برود! 


🚩 در یک تحقیق راجع به "روز هالووین" معلوم شد که مردم یک روز قبل از هالووین خیلی بیشتر به محصولات نارنجی رنگ (مثل نوشابه پرتقالی) تمایل پیدا می کنند! قبل از هالووین محرک های نارنجی رنگ مربوط به این سنت (مثل کدو تنبل و محرک های نارنجی) افکار را به سمت محصولات نارنجی رنگ می برند! 


🚩در شهرهای آفتابی آمریکا مثل میامی خیلی راحت تر می توانید ببینید که همسایه تان چه ماشینی سوار می شود تا شهرهایی که مثل سیاتل اغلب بارانی هستند.
در شهرهای آفتابی تمایل مردم برای عوض کردن ماشین شان بیشتر می شود، پژوهش روی داده های حاصل از فروش یک و نیم میلیون ماشین نشان داد که از هر هشت ماشین که خریده می شود یکی به خاطر "اثر اجتماع" است: وقتی مردم می بینند همسایه شان ماشین جدید خریده تمایل به خرید ماشین جدید پیدا می کنند!


تحقیقات فوق نمونه ای بودند از مطالعات گسترده ای که نشان دهنده تلقین پذیری گروهی در انسان ها هستند. انسان موجودی اجتماعی است و به شدت تمایل دارد رفتاری نشان دهد که او را "عضو" یک گروه نماید. این تمایل به تعلق به گروه باعث می شود که انسان ها به شدت تمایل به "جو زدگی" داشته باشند.

البته شدت این تمایل در افراد برون گرا - هیجانی خیلی بیشتر از افراد درون گرا - منطقی است، یعنی فردی با تمایلات شخصی "هیستریونیک" خیلی بیشتر از افرادی با تمایلات "اسکیزوئید" و "وسواس جبری" دچار جو زدگی می شود با این حال همه ما اگر حواس مان را به تصمیمات و انتخاب هایمان جمع نکنیم به شدت دچار جو زدگی می شویم و بی آن که بدانیم تصمیمات همسایه یا تیتر روزنامه ها یا حتی رنگی که در ویترین مغازه ها بیشتر به چشم می خورد بر تصمیمات ما اثر می گذارند، آن گاه خود ما نیز جزئی از این "شبکه مسری" ناقل "ویروسی" خواهیم شد که از دیگران به ما انتقال یافته است!
البته اثر اجتماع و فشار گروه
(peer pressure)
همیشه هم جنبه منفی ندارد بلکه گاهی فشار گروهی یک تغییر مثبت را تسریع و تسهیل می کند.


مثلأ موفقیت درمانی کسانی که برای ترک سیگار در یک برنامه گروهی شرکت می کنند بیش از کسانی است که از روش های انفرادی درمان استفاده می کنند، همچنین بسیاری از افراد به دلیل تمایل به تعلق به یک گروه به یک باشگاه ورزشی می روند و گروه باعث می شود برنامه ورزشی آنان استمرار داشته باشد.
به قول مولانا: 
چون بد مطلق نباشد در جهان
نیک و بد نسبی است این را بدان!



📍 @organizationb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/11/20 09:19:48
Back to Top
HTML Embed Code: