Telegram Web Link
👣وارثان فروید👣
❇️ رسانه های اجتماعی فریبنده🤷‍♂ 5⃣پست‌ها و ویدیوهای کوتاه و جالب توجه یکی از دلایلی که افراد در هر سنی به رسانه‌های اجتماعی علاقه دارند این است که پست‌ها کوتاه و به راحتی قابل هضم هستند. رسانه‌های اجتماعی تلاش زیادی نمی خواهد. برخلاف تماشای یک فیلم دو ساعته…
❇️ رسانه های اجتماعی فریبنده🤷‍♂

7⃣ پیشنهادات تعاملی: راه دیگری که ما مجذوب رسانه‌های اجتماعی می‌شویم، درخواست‌های ظریف از پلتفرم است که ما را وادار به تعامل می‌کند (مونتاگ، و همکاران، 2019). بدون اینکه بدانیم، یا انتخابی آگاهانه داشته باشیم، در حال پیام رسانی، یا بررسی یک صفحه جدید هستیم - همه اینها ناشی از یک تلنگر، درخواست یا پیشنهاد ظریف از خود پلتفرم رسانه اجتماعی است.
8⃣پیش بینی، پاداش و دوپامین: انتقال دهنده عصبی دوپامین در گرایش، خواستن یا پیش بینی پاداش نقش دارد (Blum, et al., 2013). هنگامی که اعلان رسانه‌های اجتماعی را می‌بینیم، در مراکز پاداش خود با دوپامین مواجه می‌شویم که اعلام می‌کند: «پاداش در راه است!» (شولتز، و همکاران، 1997؛ شرمن، و همکاران، 2016). این فعال شدن مدار پاداش ما انگیزه ما را برای دنبال کردن پاداش افزایش می دهد (آریاس-کریون و همکاران، 2010) - بنابراین ما بارها و بارها به بررسی رسانه های اجتماعی ادامه می دهیم.
9⃣ ترس از دست دادن (FOMO): رسانه های اجتماعی فقط مکانی برای ارسال تصاویر و پیام های سرگرم کننده نیستند، بلکه مکانی است که در آن محصولات را خرید و فروش می کنید، به دوستان خود پیام می دهید و ... . اگر استفاده از رسانه‌های اجتماعی مشکل‌ساز شود، رها کردن برنامه‌ها بدون از دست دادن فعالیت‌های اجتماعی، و پیام‌های دوستان بسیار سخت است. رسانه‌های اجتماعی کاربردهای خود را متنوع کرده‌اند، بنابراین اگر ما به رسانه‌های اجتماعی متصل نباشیم تا بتوانیم به آن دسترسی داشته باشیم، ترس بسیار واقعی از فقدان وجود دارد (Przybylski، و همکاران، 2013).
مترجم : #سیدمهدی #رباط_جزی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
#فروید معتقد بود که جلسه درمانی نباید به صورت رو در رو باشد. آیا این یک تلاش زودهنگام برای فاصله گذاری اجتماعی توسط زیگموند فروید بود؟ به هر حال او دوران سختی را در زمان همه‌گیری #آنفولانزای _اسپانیایی ۱۹۲۰-۱۹۱۸ پشت سر گذاشته بود.

فرض بر این است که این طرز چینش و نشستن، بیمار را ترغیب می‌کند تا تمام آنچه را که به ذهنش خطور می‌کند بدون هیچ گونه سانسوری به زبان بیاورد. به بیان دیگر، اگر #مراجعین اخم درمان‌گر را هنگام خود افشایی ببینند ممکن است مانع از بروز احساساتشان شود.

گری گرینبرگ عنوان می کند،’ فروید تمرکز خود را بر روی انسان‌ به عنوان منبع #رنج و #آرامش گذاشت، بیش از آن‌که نگران برخورد #شهاب_سنگ به #زمین یا خاموشی ناگهانی #خورشید‌ باشد.

دختر فروید، سوفی هالبرشتات فروید، در سال 1920 بر اثر آنفولانزای اسپانیایی درگذشت. او 27 سال سن داشت.

در سال ۱۹۱۸ #مرگ و میر عجیبی میان افراد جوان که درست در سن ۲۸ سالگی بودند شکل گرفت،به عبارت دیگر افراد جوان در اواخر دهه بیست سالگی خود به طرز عجیبی در مقابل این ویروس آسیب پذیر بودند.

یکی از نظریه‌هایی که در نشریه‌ای تحت عنوان “مرگ و میر خاص درطول همه‌گیری آنفولانزای ۱۹۱۸ “نوشته‌ای به سرپرستی #آلن_گگنون جمعیت‌شناس در دانشگاه مونترال، معمای مرگ و میر این نسل را از این قرار است که در معرض آنفولانزای روسی اوایل سال ۱۸۹۰ درست بعد از تولد آن‌ها می‌داند.

این نظریه اکنون در حال بررسی است تا ببینیم آیا توضیح می‌دهد که چرا در حال حاضر افراد مسن‌تر، نه آنهایی که در اوایل دهه بیست سالگی خود هستند، به‌ویژه در برابر #کووید-19 آسیب‌پذیر هستند.

فروید چه کرد؟ چگونه توانست پیش از ظهور همه پیشرفت‌های علمی #مدرن در #روان‌شناسی و روان‌پزشکی دوام بیاورد؟ واکنش او به #از دست_دادن عزیزان در میان این همه گیری چه بود؟

فروید در ۲۷ ژانویه ۱۹۲۰ درست دو روز بعد از مرگ دختر محبوبش در نامه‌ای به اسکار فیستر نوشت: امروز بعدازظهر خبر رسید که سوفی نازنین ما در هامبورگ در اثر ابتلا به ‌#ذات‌الریه‌ آنفولانزا از ما گرفته شده است. #مادری نمونه و همسری دوست داشتنی در اوج سلامت خود تنها در عرض چهار الی پنج روز از میان ما رفت ، چنان که گویی هرگز وجود نداشته است. اگرچه چند روزی بود که نگران او بودیم. اما با این حال امید خود را از دست ندادیم. قضاوت از فاصله دور بسیار سخت است و این فاصله باید همچنان یک فاصله بماند.‌

روان درمانی پویشی
@nadidparid
فرانکل: معضل انسان امروزی این است که دیگر غریزه یا سنت نیست که به او بگوید باید چه کند. حتی دیگر خودش هم نمی ‌داند چه می ‌خواهد بکند.
دو واکنش رفتاری شایع به این بحران ارزشی عبارتند از: همرنگی با جماعت و تسلیم در برابر استبداد.

اروین یالوم
روان‌درمانی اگزیستانسیال
#روانکاوی
@nadidparid
دروغگویان بیمارگونه( pathological liars)
#بخش #اول
ادامه دارد...

📌اکثر افراد دروغ می گویند.

در یک هفته، حدود 95 درصد افراد دروغ می گویند. ناامید نشوید، خوشبختانه اکثر مردم به ندرت دروغ می گویند و به طور معمول هر روز دروغ نمی گویند. با این حال، بخش کمی از مردم زیاد دروغ می گویند🙊.
در مطالعه ای که توسط کریستین ال هارت انجام شده نشان دادند که گروه کوچکی از مردم جهان (کمی بیش از 5 درصد) نیمی😅 از دروغ ها را می گویند(چقدر پرکارن).
از این دروغگوهای پرکار اغلب به عنوان دروغگویان بیمارگون (pathological liars)، اجباری یا عادتی یاد می شود.

مترجم : #سیدمهدی #رباط_جزی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
👣وارثان فروید👣
دروغگویان بیمارگونه( pathological liars) #بخش #اول ادامه دارد... 📌اکثر افراد دروغ می گویند. در یک هفته، حدود 95 درصد افراد دروغ می گویند. ناامید نشوید، خوشبختانه اکثر مردم به ندرت دروغ می گویند و به طور معمول هر روز دروغ نمی گویند. با این حال، بخش کمی از…
تحقیق علمی در مورد دروغگویان بیمارگونه

در ابتدا باید ذکر کنیم که تحقیقات علمی کمی در این مورد انجام شده است. تعریف و تئوری پذیرفته شده جهانی از دروغ بیمارگونه وجود ندارد. با این حال، بیشتر افراد در جامعه، از نظر مفهومی دروغگویان بیمارگونه را افرادی می دانند که زیاد دروغ می گویند.

در مطالعه‌ای که کریستین ال هارت انجام داده، با ۲۵۱ فرد بزرگسال در مورد باورهایشان درباره دروغ‌گویی بیمارگونه مصاحبه شده است.

نتایج مطالعه در ادامه...

مترجم : #سیدمهدی #رباط_جزی🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
👣وارثان فروید👣
تحقیق علمی در مورد دروغگویان بیمارگونه در ابتدا باید ذکر کنیم که تحقیقات علمی کمی در این مورد انجام شده است. تعریف و تئوری پذیرفته شده جهانی از دروغ بیمارگونه وجود ندارد. با این حال، بیشتر افراد در جامعه، از نظر مفهومی دروغگویان بیمارگونه را افرادی می دانند…
دروغگویان بیمارگونه
#بخش #سوم
این مطالعه نشان داد که 91 درصد از پاسخ دهندگان با یک دروغگوی بیمارگونه ارتباط داشته اند.
🤷‍♂100 درصد آنها عنوان کردند که دروغگو عمدتاً دروغ های خودخواهانه گفته است.
🤥آنها تخمین زدند که دروغگوهای بیمارگونه ای که می شناختند روزانه 10 یا بیشتر دروغ می گفتند.

🤭در مقابل، آنها تخمین زدند که اکثر مردم تقریباً دو دروغ در روز می گویند. آنها همچنین گزارش دادند که تقریباً نیمی از دروغ‌هایی که دروغگویان بیمارگونه گفته‌اند، به نظر می‌رسد که بدون هیچ دلیل مشخصی گفته شده‌اند.
الگوی دروغگویی در تصویر ذکر شده است
اگر با دروغگوی بیمارگون برخورد داشتین الگوی دروغگویی کدام مورد بوده
Anonymous Poll
51%
دروغگویی درباره خودشان
14%
دروغگویی درباره دیگران
25%
پنهان کاری
11%
دروغ های سفید
آدم وقتی بیش از حد رنج بکشد وضعیتش به کمدی نزدیک میشود و میتواند به دردناکترین چیزها هم بخندد. گمانم این هم نوعی هیستری باشد.

📖 #رودخانه‌ی_تباهی
✍🏻 #ماساجی_ایشیکاوا

@nadidparid
ثبات(grit) یک ویژگی شخصیتی است و فردی که این ویژگی را داشته باشد پشتکار و اشتیاق نشان می دهد و برای رسیدن به اهداف بلندمدت سخت تلاش می کند. ثبات با سایر ویژگی های شخصیتی مانند انعطاف پذیری و سرسختی ارتباط دارد.
مفهوم Grit توسط آنجلا داکورث و همکارانش (2007) گسترش پیدا کرد، و تحقیقات نشان می‌دهد که افرادی که دارای این ویژگی هستند به موفقیت بالایی دست پیدا می‌کنند.

تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
اگر با این عبارات به میزان بالایی موافق هستید احتمالا دارای ویژگی ثبات (grit) هستید؟

برامون کامنت کنید در مورد خودتون با کدوم عبارات زیر به میزان بالایی موافق هستید؟؟؟🙄🙄
Anonymous Poll
29%
1.برای غلبه بر یک چالش مهم، بر مشکلات مسیر غلبه کرده ام
25%
2.شکست ها مرا دلسرد نمی کنند
11%
3.من فردی سخت کوش هستم
17%
4.هر کاری را که شروع می کنم تمام می کنم.
7%
5 به هدفی رسیده ام که سال ها زمان برده است.
12%
6. من فردی باپشتکار ( diligent) هستم.
ما هیچ‌کس را به‌طورِ تصادفی انتخاب نمی‌کنیم،
بلکه ما فقط با آن‌هایی ملاقات می‌کنیم که از قبل در ناخودآگاهِ ما حضور داشته‌اند.
#زیگموند‌_فروید
@nadidparid
📌حفظ رابطه مهم وقتی ارزش ها یکسان نیستند

بعضی مواقع ما می توانیم انتخاب کنیم که با چه کسی صمیمی شویم و یا تصمیم بگیریم که کدام ارزش‌ها برایمان مهم‌تر هستند و با افرادی که آن ارزش‌ها را دارند رابطه صمیمانه تری برقرار کنیم. اما گاهی اوقات روابطی داریم که آنها را "انتخاب نکرده ایم" و واقعا ارزش های کاملاً متفاوتی با ما دارند و مجبور به انتخاب های دردناک و دشوار در مورد نحوه هدایت آن روابط یا حتی ماندن یا ترک آن روابط می شویم.
فرض کنید جوانی که گیاهخوار است، خواهر دوقلویی دارد که اگر در غذای او گوشت نباشد به آن لب نمی زند.

#مرضیه #یگانه_فر🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
👣وارثان فروید👣
📌حفظ رابطه مهم وقتی ارزش ها یکسان نیستند بعضی مواقع ما می توانیم انتخاب کنیم که با چه کسی صمیمی شویم و یا تصمیم بگیریم که کدام ارزش‌ها برایمان مهم‌تر هستند و با افرادی که آن ارزش‌ها را دارند رابطه صمیمانه تری برقرار کنیم. اما گاهی اوقات روابطی داریم…
📌حفظ رابطه مهم وقتی ارزش ها یکسان نیستند #بخش #دوم

تعریف "ارزش ها"

فرهنگ لغت آکسفورد ارزش ها را به عنوان «اصول یا معیارهای رفتار یک فرد» تعریف می کند. قضاوت فرد در مورد آنچه در زندگی مهم است."
🎭با این تعریف، ارزش‌های ما فقط یک فکر صرف نیستند - آنها نشان می دهند ما چه کسی هستیم، جهان را چگونه می‌بینیم، و چگونه باید در آن رفتار کرد. وقتی کسی که دوستش داریم و عمیقاً به او وابسته هستیم، با ارزش‌های اصلی ما مشترک نیست، عمیقاً دردناک است.
در مثالی که عنوان شد موضوع فقط خوردن گوشت نیست بلکه خواهر او نسبت به حیوانات یا زمین عقاید مشابهی ندارد. و به اندازه او به محیط زیست اهمیت نمی دهد.

#مرضیه #یگانه_فر🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
👣وارثان فروید👣
📌حفظ رابطه مهم وقتی ارزش ها یکسان نیستند #بخش #دوم تعریف "ارزش ها" فرهنگ لغت آکسفورد ارزش ها را به عنوان «اصول یا معیارهای رفتار یک فرد» تعریف می کند. قضاوت فرد در مورد آنچه در زندگی مهم است." 🎭با این تعریف، ارزش‌های ما فقط یک فکر صرف نیستند - آنها…
📌حفظ رابطه مهم وقتی ارزش ها یکسان نیستند #بخش #سوم

گاهی اوقات این فاصله ارزش ها می تواند بیش از اندازه باشد که بتوان این ارزشها را تعدیل کرد.
کودکی که احساس می کند والدینش او را دوست ندارند به این دلیل که والدین جنسیت یا تمایلات جنسی آنها را رد می کنند، ممکن است ادامه دادن در آن رابطه را بسیار دردناک بدانند.
👨‍👩‍👧‍👦در چنین مواردی، افراد احساس می کنند مجبور به ترک رابطه می شوند.
اما اگر مصمم باشیم که رابطه را به طور کامل از دست ندهیم، وظیفه داریم بفهمیم که چگونه رابطه ای را که هم عمیقاً مهم و هم در عین حال بیگانه است، با کسی که دوستش داریم اما کاملا دوستش نداریم، پیش ببریم.
#مرضیه #یگانه_فر🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
👣وارثان فروید👣
📌حفظ رابطه مهم وقتی ارزش ها یکسان نیستند #بخش #سوم گاهی اوقات این فاصله ارزش ها می تواند بیش از اندازه باشد که بتوان این ارزشها را تعدیل کرد. کودکی که احساس می کند والدینش او را دوست ندارند به این دلیل که والدین جنسیت یا تمایلات جنسی آنها را رد می کنند،…
چگونه با اختلافات خود کنار بیاییم
#بخش #چهارم
✳️ پی بردن به نحوه هدایت چنین روابطی آسان نیست و هر رابطه باید راه خود را در طول زمان پیدا کند. اما کارهایی وجود دارد که می‌توانیم برای کمک به مقابله با تفاوت‌ها و احتمالاً پر کردن شکاف انجام دهیم.
1⃣ در مورد این مسائل به درستی صحبت کنید. به حرف های یکدیگر گوش دهید فقط منتظر نباشید که جواب بدهید، بلکه خوب گوش کنید، در مورد آنچه گفته شده فکر کنید و آن را با زبان خود بیان کنید.
❇️ وقتی در مورد ارزش‌های خود صحبت می‌ کنید آرام، صریح و صادقانه صحبت کنید. به طرف مقابل حمله نکنید؛ در مورد آنچه باور دارید و احساس می کنید صحبت کنید (به عنوان مثال، از "من فکر می کنم / احساس می کنم ...") استفاده کنید.
ممکن است بعد از صحبت کردن، متوجه شوید که آنطور که فکر می‌کردید با یکدیگر مخالف نبوده اید - یا اینکه هر یک از شما کمی دیدگاهش را تعدیل کند.

🔰حتی اگر این اتفاق نیفتد، حداقل تا جایی که می توانید یکدیگر را درک خواهید کرد، که به خودی خود باعث ایجاد ارتباط می شود.

#مرضیه #یگانه_فر🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid

.
👣وارثان فروید👣
چگونه با اختلافات خود کنار بیاییم #بخش #چهارم ✳️ پی بردن به نحوه هدایت چنین روابطی آسان نیست و هر رابطه باید راه خود را در طول زمان پیدا کند. اما کارهایی وجود دارد که می‌توانیم برای کمک به مقابله با تفاوت‌ها و احتمالاً پر کردن شکاف انجام دهیم. 1⃣ در مورد…
چگونه با اختلافات خود کنار بیاییم
#بخش #پنجم

2⃣سعی کنید ببینید این تفاوت در ارزش ها و عقاید از کجا می آیند. اگر سعی کنید دلایل پشت آن را درک کنید، ممکن است بتوانید نظر فرد دیگر را بهتر درک کنید. شاید در محیط بسیار متفاوتی بزرگ شده اند و یا آموزش های متفاوتی دیده اند. شاید تحت تأثیر اعضای خانواده یا دوستان قرار گرفته باشند و همین کار را برای نظر خود نیز انجام دهید. دانستن این چیزها در مورد یکدیگر می تواند باعث ایجاد شفقت شود و کمک کند موضع آنها شبیه حمله نباشد.
3⃣ در بین این عقاید و ارزشها نقطه مشترک پیدا کنید. حتی اگر نظر شما با هم متفاوت باشد، احتمالاً در مورد چیزهای کلیدی خاصی با هم موافق هستید - چون همه ما انسان هستیم، بعید است کاملاً مخالف کسی باشیم. فقط روی تفاوت‌های موجود تمرکز نکنید: بدانید که در بسیاری از زمینه‌ها نیز نقاط مشترک وجود دارد. از طریق این مناطق است که ممکن است بتوانید همچنان به دیگری متصل شوید.

#مرضیه #یگانه_فر🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
👣وارثان فروید👣
چگونه با اختلافات خود کنار بیاییم #بخش #پنجم 2⃣سعی کنید ببینید این تفاوت در ارزش ها و عقاید از کجا می آیند. اگر سعی کنید دلایل پشت آن را درک کنید، ممکن است بتوانید نظر فرد دیگر را بهتر درک کنید. شاید در محیط بسیار متفاوتی بزرگ شده اند و یا آموزش های متفاوتی…
چگونه با اختلافات کنار بیاییم
#پایان

4⃣ عقاید خود را به دیگران تحمیل نکنید.
تلاش برای تحمیل عقاید خود به شخص دیگری رفتاری سازنده و یا حتی ممکن نیست. در واقع داشتن نظرات مختلف می تواند مفید باشد. در مورد پذیرش تفاوت‌های خود فکر کنید - آنها را به‌جای منابع بالقوه اصطکاک، به‌عنوان موارد مثبت در نظر بگیرید.
5⃣آیا آنها درست هستند (یا حداقل تا حدی)؟ ممکن است یک فکر عقیده یا ارزش حالت همه یا هیچ نباشد. شاید هر دوی شما بتوانید بخش هایی از آنچه را که دیگری معتقد است بپذیرید یا در هر دو دیدگاه متضاد نقاط مشترکی پیدا کنید.
6⃣ مرزهای خود را بشناسید. مهم است بفهمیم چقدر تفاوت وجود دارد. اگر چیزهایی که شما و دیگری در مورد آنها اختلاف نظر دارید اساساً برای هر یک از شما مهم است و به احتمال زیاد نمی توانید سازش کنید، یا زمینه مشترک بیابید پس راه هایی برای پیمودن این مسیر کنار یکدیگر با احترام و همدلی پیدا کنید.

تفاوت در ارزش های اصلی می تواند در هر رابطه ای به شدت چالش برانگیز باشد.
♨️در یک رابطه دلبستگی مهم( مثل رابطه با پدر و مادر)، این امر به ویژه صادق است. وقتی مرد جوان تصمیم می‌گیرد اعتقادات خانوادگی را ترک کند، به این دلیل این کار را انجام می‌دهد زیرا احساس می‌کند دیگر نمی‌تواند بخشی از این گروه باشد. خانواده او نیز احساس طرد شدن و رهاشدگی می کند - که او دیگر با عقایدی که در تمام طول زندگی خود داشته اند، هم عقیده نیست.
⛔️پر کردن شکاف هایی از این دست می تواند بسیار دلهره آور و در نهایت ممکن است غیرقابل حل باشد. و اگر این اختلافات باعث اسیب به تعاملات شود، ممکن است رابطه به طور چشمگیری صمیمیت کمتری داشته باشد. یا حتی ممکن است تمام شود.
در هر صورت، در رابطه‌ای که در آن عشق و دلبستگی وجود دارد، خود تلاش بدون توجه به نتیجه، احتمالاً باعث یادگیری و رشد می‌شود، و تلاش‌ها آینده‌ای با پشیمانی کمتر ایجاد می‌کنند.
#عقیده #ارزش #رابطه #چالش

#مرضیه #یگانه_فر🌹🌹🌹
تیم #ترجمه و #تولید محتوای کانال #وارثان #فروید
#مدیر مسئول و #ویراستار: #سیدمجتبی #رباط_جزی
@nadidparid
📌 تفکر جادویی چیست؟

✍️تفکر جادویی زمانی اتفاق می افتد که فرد بین رویدادهایی رابطه تصور می کند که در عالم واقعیت هیچ ربطی به هم ندارند. تفکر جادویی نوعی تفکر غیرعلی است(یعنی، تفکری که از روابط علت ----> معلولِ عقلانی پیروی نمی کند).

یک مثال از تفکر علی این است:
اگر ترمز کنم، اتومبیل خواهد ایستاد.

در تفکر جادویی فرد ممکن است فکر کند اگر تا ۱۰ بشمارد، از یک تصادف جلوگیری خواهد کرد.
نمونه هایی از باورهای منعکس کننده ی تفکر جادویی این ها هستند:
اگر هرکاری را ۷ بار انجام دهم، می توانم از وقوع رویداد های بد پیشگیری کنم.
اگر پایم را روی ترک های پیاده رو بگذارم، کمر مادرم خواهد شکست.


📚کتاب:آسیب شناسی روانی بر اساس DSM5
🖊 ترجمه:مهدی گنجی

@nadidparid
احساس خوشبختی می کنی؟
Anonymous Poll
59%
بله
41%
خیر
مطالعه هیولا 1939👹

آزمایش هیولا یک مطالعه ی لکنت زبان در سال 1939 بود که به وسیله ی وندل جانسون بر روی 22 کودک یتیم در "دوانپورت، دانشگاه آیووا" هدایت میشد. 🏢
جانسون یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد خود به نام ماری تئودور را برای انجام این پژوهش انتخاب نمود و خود بر کار او نظارت داشت. 🤦‍♀
بعد از تقسیم بچه ها به دو گروه؛ ماری تئودور نیمی از بچه ها را به خاطر گفتار روان و صحیحشان تحسین کرد و نیمی دیگر را بعد از هر بار صحبت و سخنرانی تحقیر نمود و به آنها گفت لکنت زبان دارند.👬
تعدادی از آنها که گفتار نرمال داشتند ولی در این آزمایش، درمان منفی گرفته بودند؛ از تاثیر این آزمایش رنج بردند و برخی دچار مشکلات دائمی شدند.😮‍💨
این پژوهش توسط همتایان وندل جانسون "مطالعه هیولا"نامیده شد زیرا آنها از اینکه او برای اثبات یک نظریه روی کودکان یتیم آزمایش کرده بود؛ وحشت زده بودند.👻
این مطالعه به خاطر ترس از لکه دار شدن شهرت جانسون مخفی نگه داشته شد زیرا آزمایشات انسانی زیادی توسط نازی ها در طول جنگ جهانی دوم انجام شده بود.
دانشگاه آیووا به صورت علنی برای انجام این آزمایش عذرخواهی کرد.🥀🥀

#مرضیه #جعفری


@nadidparid
2024/09/29 01:37:02
Back to Top
HTML Embed Code: