Telegram Web Link
هنگام مواجه شدن با ابلهان ، انسان تنها یک راه برای نشان دادن شعور دارد ؛ که همکلام نشدن با آن‌هاست!


📖 #در_باب_حکمت_زندگی
✍🏻 #آرتور_شوپنهاور

@nadidparid
🔔📃 راهبرد کنترل:

🔻راهبرد کنترل یعنی هرگونه تلاش برای تغییر دادن، خودداری کردن، یا خلاص شدن از افکار و احساسات ناخواسته.

🔻زمانی که از راهبردهای کنترل زیاد، یا به‌طور نامناسب، یا در موقعیت‌هایی که عملاً کنترلی وجود ندارد، استفاده شوند ایجاد مشکل می‌کنند و کیفیت زندگی را در بلندمدت کاهش می‌دهند.

📚 کتاب: تله شادمانی
🖊 نوشته: راس هریس
🖊 ترجمه: دکتر علی صاحبی، مهدی اسکندری
🖨 ناشر: سایه سخن.

@nadidparid
🔏 #مدیریت‌ارتباطات

⭕️از گفتن دو جمله پرهیز کنید؛

🔴جمله ی نخست (فرقی نمی کنه...)
🔹اوقاتی که نظرمان را در مورد موضوعی جویا می شوند مگر می شود فرقی نکند؟ این جمله نشانِ منفعل بودن مخاطب یا بی تفاوتی اوست و از نظر آداب اجتماعی جمله مودبانه ایی نیست.

🔴جمله ی دوم (بد نیستم...)
🔹وقتی که کسی حالمان را جویا می شود، اگر بد نیستیم چرا نمی گوییم خوبم؟ این جمله موجب می شود گمان کنیم مخاطب در ابراز احساسات مثبتش، بخل می ورزد یا انسان شاکری نیست. از همه مهمتر به خودِ ما تلقینِ احساسِ ناخوشی می کند.
🔸لطفا حساس باشیم، نظر بدهیم، ابرازِ وجود کنیم و مثبت بیاندیشیم.
📤حساس ها نمی گویند: به من چه، فرقی نمی کنه، بد نیستم، من این مدلی ام، حوصله ندارم، نظری ندارم، که چی؟ تحمل ندارم، اعصابم خرده، همین که گفتم و... این جملات فاقد شعور عاطفی هستند.
@nadidparid
🔔📃 برشی از یک کتاب

🔻زندگی، یک انتخاب است. درد و رنجِ روانی، یک انتخاب نیست.

🔻در زندگی هر مسیری که در پیش بگیرید، کم و بیش به مشکلات و درد و رنج دچار خواهید شد.
پس، انتخاب در مورد داشتن یا نداشتنِ درد و رنج نیست، بلکه در مورد این است که آیا می‌خواهید با وجود درد و رنج، بهره‌مندی از یک زندگی هدفمند را انتخاب کنید؟

📚 کتاب: زیستن با ریتم زندگی و نه با آهنگ خشم
🖊 نوشته: جورج اچ. ایفرت، متیو مک‌کی، جان فورسایت
🖊 ترجمه: دکتر علی صاحبی، مهدی اسکندری
🖨 نشر: سایه سخن.

@nadidparid
🔔📃 اینفودمی چیست

🔻اینفودمی به معنای مواجهه انبوه اطلاعات درست و نادرستی است که در شبکه های اجتماعی یافتن منبع موثق و مطمئن را دشوار می‌سازند. پدیده‌ای است که در زمانی کوتاه حجم زیادی از اطلاعات تولید و منتشر می‌شود. چون اطلاعات بیش از حد، مغز ما را خسته می‌کند، ‌تأثیرگذاری بر ما بسیار راحت‌تر می‌شود. با شیوع اینفودمی به‌خاطر آوردن، جای دانستن را می‌گیرد.

@nadidparid
انزوا عیبی دارد که مانند معایب دیگر آن، به‌آسانی قابل درک نیست و آن این است: همانطور که اگر آدمی به طور مستمر در خانه بماند، جسمش در برابر تأثیرات بیرون چنان حساس میشود که هر نسیم خنک او را بیمار میکند، خُلق آدمی هم در اثر انزوا و تنهاییِ ممتد چنان حساس میشود که بی‌اهمیت‌ترین حوادث، حرف‌ها یا حتی حالت چهره دیگران او را نگران، رنجیده خاطر یا مجروح میکند، در حالی که کسانی که مدام در آشوب و اغتشاش زندگی می‌کنند، هیچ متوجه اینها نمی‌شوند»
#کتاب #در_باب_حکمت_زندگی
#آرتور_شوپنهاور

@nadidparid
🔳⭕️به جای تمركز بر تغيير بنيادين خودتان(كه احتمال موفقيت كمی دارد) تمام سعی خود را برای ارتقای عملكردتان براساس توانايی‌های موجود به كار بگيريد.

#کتابخانه
#مدیریت_بر_خود
#پیتر_دراکر
@nadidparid
🔳⭕️یکی از چیزهایی که در محیط کار باید از آن اجتناب کنید، قهرمان‌ پرستی است. اگر قصد دارید فرهنگ تیمی قوی بسازید، صحبت از کارمندی حرفه‌ای که بتواند یک‌ تنه بار شرکت را به دوش بکشد مخرب است.

می‌توانید از لیگ بسکتبال حرفه‌ای آمریکا در اواخر سال‌های ۱۹۹۰ الهام بگیرید. در این زمان تیم شیکاگو بولز حتی با وجود حضور مایکل جردن، بهترین بازیکن تاریخ لیگ حرفه‌ای بسکتبال در تیم، به قهرمانی دست نمی‌یافت. پس‌ازاینکه فیل جکسون به سمت سرمربی‌گری تیم منصوب شد، مایکل جردن کم‌کم یاد گرفت چگونه تیم را هدایت کند و به جای تک‌روی، هوای بازیکنان دیگر را داشته باشد.

به‌محض اینکه مایکل جردن آموخت در عوض اینکه صرفا سوپراستاری باشد که در تیم حضور دارد، بخشی از تیم شیکاگو بولز باشد، تیم از سال ۱۹۹۱ موفق به کسب شش قهرمانی پشت سر هم شد.

#مایکل_جردن
#تک_روی
#قهرمان_پرستی
@nadidparid
سلام به اعضای خانواده وارثان فروید❤️❤️❤️
هر کسی دوست داره محتواهای روانشناسی تولید کنه با اسم و مشخصات خودش می ذارم تو کانال. اگر هم علاقه مندید و نمی دونید از کجا باید شروع کنید بازم بهم بگین راهنمایی تون می کنم❤️❤️❤️
برای حمایت از تویی که می خوای رشد کنی سراپا آماده ایم❤️
اینم آی دی منه👇👇👇
@ravanyarii
...عشق چیز خطرناک و پیچیده ای است. می تواند آدم عوضی را به یک انسان خوب تبدیل کند- و می تواند آدمی شریف و صادق را تا پایین ترین درجات انسانی نزول دهد!

📖 #سرو_غمگین
✍🏻 #آگاتا_کریستی

@nadidparid
وقتی دلواپس اجاره‌خانه و صورتحساب قصاب هستی، دیگر وقتی برای نگرانی درمورد آزادی نخواهی داشت

✍🏻 #اروین_دیويد_يالوم

@nadidparid
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔳⭕️مجموعه‌ای از چند خطای دید جالب

🔴 عکسها و فیلم های خطای دید نشان می دهد که دیدگاه و زاویه دید ما چقدر در تصمیم گیری و مدیریت ما موثر است که نمونه ها را در بالا شاهد هستیم.
استفاده از تکنیک های خطای دید میتواند سبب خلق پیام های پنهانی شود. این پیام‌ها گاه برای بیان آشکار در زمان مناسب و یا جهت کشف توسط بیننده طراحی می‌شوند. تکنیک هایی نظیر پس مشاهده ، طراحی عدسی، تصاویر مکمل و ابینگهوس برخی از مهم ترین موارد استفاده در طراحی پیام های پنهانی است.

#خطای_دید
@nadidparid
ayande-yek-pendar.pdf
3.5 MB
📒 آینده یک پندار
🔸 زیگموند فروید
🔸 ترجمه هاشم رضی

@nadidparid
اگر در دوران جوانی با تنهایی انس و الفت گرفته باشیم،عادت به انزوا و بودنِ با خویش به طبیعت ثانوی ما تبدیل می شود. بنابراین،عشق به انزوا که قبلا به قیمت صرف نظر کردن از علاقه به معاشرت با دیگران تمام می شد، اکنون عشقی طبیعی و سهل است: آنگاه تنهایی چون عنصری است لازم برای حیات، همانطور که ماهی به آب نیاز دارد. از این رو هر کس که شخصیتی یکتا دارد و در نتیجه شبیه دیگران نیست و منزوی است، در سالمندی احساس سبکباری می کند.
شوپنهاور



@nadidparid
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 خطاهای شناختی، قسمت اول
📀 مدت كليپ : ۱۳ دقیقه و ۴۷ ثانیه
#کلیپ #دکتر_آذرخش_مکری
@nadidparid
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 خطاهای شناختی، قسمت دوم
📀 مدت كليپ : ۱۳ دقیقه و ۵۷ ثانیه
#کلیپ #دکتر_آذرخش_مکری

@nadidparid
افراد افسرده، یعنی شخصیت‌های اندوهگین و مضطرب، در مقایسه با شخصیت‌های شاد و آسوده، با این‌که به‌طور کلی از حوادث ناگوار خیلی رنج می‌برند، درعوض کم‌تر به حوادث ناگوار واقعی گرفتار می‌شوند، زیرا کسی که بر همه چیز با بدبینی می‌نگرد، همواره منتظر بدترین وقایع است و در نتیجه پیشگیری می‌کند، کم‌تر از کسی که همیشه به همه چیز جلوه و رنگ شادی می‌بخشد، اشتباه خواهد کرد.


#آرتور_شوپنهاور

@nadidparid
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 خطاهای شناختی، قسمت سوم
📀 مدت كليپ : ۱۰ دقیقه و ۱۴ ثانیه
#کلیپ #دکتر_آذرخش_مکری

@nadidparid
در دهۀ ۱۹۶۰ تعدادی از روان‌شناسان اجتماعی فرانسوی با همكاری یك مؤسسۀ تحقیقاتی بزرگ، در اروپا یك مركز شبانه روزی تأسیس كردند.

در این مركز، نوجوانان ۱۲ تا ۱۹سال آموزش می‌دیدند و زندگی می‌كردند. مدّت یك سال همه چیز به صورت عادی جریان داشت
و آزمایش‌های مختلف كمی و كیفی بر روی آنان انجام گرفت.

در طول این یك سال، هر نوجوان سه وعدۀ غذایی روزانه با احتساب میان وعده‌ها، ۸۰۰ گرم غذا می‌خورد.

پس از یك سال به تدریج و آگاهانه شایعه كردند به علت وضعیت اقتصادی نابسامان شبانه‌روزی، ممكن است غذا به لحاظ كمی و كیفی جیره‌بندی شود.

شش ماه بعد از این شایعه، میزان غذای مصرفی روزانه هر فرد از ۸۰۰ گرم به ۱۲۰۰ گرم افزایش یافت.
هنگامی كه عملاً جیره‌بندی را آغاز كردند، مصرف غذا از ۱۲۰۰ گرم به ۱۵۰۰ گرم رسید و حتی در اواخر این دورۀ چهارساله، نوجوانانی بودند كه در شبانه روز بیش از ۵ كیلوگرم غذا می‌خوردند.

دلیل افزایش مصرف این بود كه نوجوانان آیندۀ خود را مبهم می‌دیدند.

هنگامی كه مركز شبانه‌روزی در وضع عادی قرار داشت، افراد غذای خود را به یكدیگر تعارف می‌كردند
و نسبت به یكدیگر رابطه‌ای مبتنی بر نیكوكاری، شفقت و نوعی از خودگذشتگی داشتند. امّا هنگامی كه شایعۀ كمبود غذا مطرح شد، تعارفات، رعایت ادب و رفتارهای مهربانانه، نسبت به یكدیگر كمتر شد.

در واقع به دلیل مبهم بودن آینده، اخلاقی زیستن بر پایۀ عدالت، احسان، رعایت ادب و.. به مرور زمان كمرنگ گشت.

آینده ی مبهم و نامعلوم افراد از نظر مالی، شغلی و ... آستانۀ اخلاق و تحمل را در هر جامعه ای كاهش می‌دهد.

به طور مثال، در جامعه‌ای كه همۀ افراد با هر تخصصی می‌توانند شغلی داشته باشند، كارشكنی، حسادت، تهمت، سخن‌چینی، چاپلوسی و.. كمتر است.

به طور كلی در جامعه‌ای كه نیازهای اساسی انسان‌ها در آن تأمین می‌شود، افراد بر پایۀ موازین اخلاقی زندگی می‌كنند.

پس اخلاقی زیستن ارتباطی به نصیحت های اخلاقی و ازدیاد مجالس دینی ندارد.
اخلاقی زیستن نیاز به آرامش ذهنی و ثبات اقتصادی دارد.

@nadidparid
2024/09/29 21:28:32
Back to Top
HTML Embed Code: