Telegram Web Link
📎 #_یک_تکه_کتاب

زندگی، گاهی یک سنگ به بار هستی اضافه کردن است، تا با آن بتواند زیباتر خودش را به ما نشان دهد.

باید به زیبایی او افزود و دوباره به آن نگاه کرد تا دید که چشمان ما چقدر ساده می تواند اعماق پنهان وجود را ببیند و آرام گیرد.

باید پایت را خیس کنی و از سرما نترسی.
بگذار تا دلت ترک بردارد و دوباره خودش را بازسازی کند.

📕 انسان و سمبولهايش
✍🏻 #كارل_گوستاو_يونگ
@nadidparid
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تو فیلم "Love" گاسپار نوئه، توی لحظات آخر فیلم مورفی فرزندش رو به آغوش میگیره و با گریه به اون میگه:
"من رو ببخش، زندگی خیلی سخت و بی‌رحمه"
فکر می‌کنم هر کسی توی هر لول و سطحی از زندگی برای یک بار هم که شده، چنین عذرخواهی به فرزندش بدهکاره...

@nadidparid
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#ویدئو #کوانتم
#ولفگانگ_پاولی از طریق فیزیک کوانتم ، برگشت اعمال مان به خودمان را اثبات کرد و در سال 1945 برنده جایزه نوبل فیزیک شد.

ویدئوی فوق در زمینه عدد کوانتمی منحصر به فرد هر الکترون در کائنات و رشته دستورات ارسالی هر عمل یا فکر ما به کائنات است.


@nadidparid
"آخرین
پاداش مُرده،
این است که
دیگر نمی میرد."

چون خیر و خوبی از بین رفته
پس چیزی برای مُردن(از بین رفتن) نمیماند.

وقتی نیچه گریست
#اروین_د_یالوم

@nadidparid
#_یک_تکه_کتاب

برای آنکه پیش‌پاافتاده‌ترین رویداد به ماجرایی مبدل گردد، باید و همین بس که به نقل کردن آن پرداخت.

این همان چیزی است که مردم را گول می‌زند: انسان همیشه نقال داستان است. او در احاطه‌ی داستان‌های خودش و داستان‌های دیگران زندگی می‌کند، هر چه را که برایش رخ میدهد از خلال این داستان‌ها می‌بیند؛ و می‌کوشد تا زندگی‌اش را طوری بگذراند که گویی مشغول نقل کردن آن است.

اما باید انتخاب کرد:
زندگی کردن یا نقل کردن.

📕 تهوع
@nadidparid
‍ اجازه ندهید تدابیر خیرخواهانه #رنج و #اندوه بی‌اندازه را به شما تحمیل کند .

نکات کلیدی:

-#تنهایی هنگام مرگ که ناشی از تدابیر دوران کووید است یکی از بزرگترین تراژدی‌های همه گیری است.

-ساکنین خانه سالمندان گزارش می‌دهند که این سیاست ها باعث بدتر شدن سلامت روانی و جسمی آنها شده است.

-سیاست‌های هم‌گیری آینده می‌باید ‌تعادل محافظت از افراد آسیب پذیر را با حفظ #روابط انسانی برقرار کند.

هر بار که درباره کتابم”هنر گمشده مردن “،سخنرانی عمومی دارم مخاطبی این سوال را دارد که‌چگونه ‌خط و مشی‌های‌دوران کویید-۱۹ را که ملاقات‌کنندگان از خانه سالمندان و بیمارستان‌ها را محدود می‌کند درک می کنی. آدم ها چگونه می‌توانند خوب بمیرند وقتی مجبور هستند به تنهایی بمیرند. چگونه آدمی خوب می‌میرد وقتی تنها با یک دستگاه دیجیتال یا عضو ناشناس کارکنان بالینی بیمارستان همراه باشد. چگونه افراد به خوبی #می‌میرند؟

جواب من همواره به این سوالات یکسان بوده. از میان همه وحشت‌های همه گیری کووید-۱۹، سیاست تحمیلی #تنها_مردن و مردن تنها در تاریخ به ‌عنوان #تراژدی ثبت خواهد شد.

وقتی #ویروس_کرونا در بهار ۲۰۲۰ ایلات متحده رو فرا گرفت، قرنطینه به نظر ضروری می‌رسید. #دانشمندان و #پزشکان مطمئن نبودند که ویروس چگونه گسترش یافته و موسسات در همه جا با کمبود کیت تشخیص فردی رو به رو بودند. برای محافظت از آسیب پذیرترین افراد و پیشگیری از شیوع, تدابیری به منظور محدود کردن رفت و آمد مردم و در نتیجه شیوع بیماری وضع شد.

در چندین ماه درک بهتری از ویروس و محافظت های شخصی جمع‌آوری شد. بعضی بیمارستان ها اجازه عیادت محدود دادند. اما بیشتر مراکز مراقبتی از جمله خانه سالمندان و مراکز توانبخشی، همچنان از راهنمایی مراقبت‌های پزشکی پیروی می‌کردند که ملاقات کنند‌گان را ممنوع می‌کرد مگر اینکه موارد جدید کووید-۱۹ در کمترین حد خود باشند، که هرگز اینگونه نشد.


نوشته :ال اس داجل
ترجمه :مجموعه روان درمانی پویشی
@nadidparid
من افراد زیادی را می‌شناسم که از خود بیزارند و برای رفع آن می‌کوشند نظر مثبت دیگران را به خود جلب کنند. ولی این راه حل نادرست و در حکم تفویض اختیار به دیگران است. وظیفه شما این است که خود را همانطور که هستید بپذیرید و در جهت رشد خود بكوشيد، نه آن که دنبال راهی برای مقبولیت یافتن نزد مردم باشید.

#کتاب #وقتی_نیچه_گریست
#اروین_دی_یالوم


@nadidparid
‍ ‍ 💢دروغ گویی کودکان را چگونه می توان کنترل کرد؟

🔸 از کودک بخواهید که در گفته هایش صادق باشد، به فرزندتان بگویید:
🔸 همه افراد خانواده ما مایل اند همیشه نسبت به دیگران صادق باشند.» وقتی در صحبت هایش صداقت را حفظ می کند از او به دلیل کاری که انجام داده است، قدردانی کنید. برای او شرح دهید که چرا دروغ گویی کار بدی است
🔸 توضیح دهید که وقتی حقیقت را نمی گوید دیگران را به دردسر می اندازد و احساس های آن ها را جریحه دار می کند به همین دلیل هیچ کس به او اعتماد نمی کند و این کار به شکل عادتی در می آید که ترک کردنش بسیار مشکل است. به کودکان یاد دهید که راستگویی سبب اطمینان می شود.
🔸 اگر متوجه شدید که کودکتان دروغ می گوید از او این سؤالات را بپرسید تا وجدان او را بیدار کنید: «آیا کاری که انجام داده ای درست بود؟ چرا فکر می کنی که با گفتن اصل ماجرا مرا نگران می کنی؟ آیا می دانی اگر همه اعضای یک خانواده همیشه به یکدیگر دروغ بگویند، چه اتفاقی می افتد؟»
@nadidparid
🔴▪️قدرت نه گفتن

🎙 @lect_negotio

⭕️چگونه نه بگوییم؟

مهارت نه گفتن یکی از مهارت های جرأت ورزی است؛ اگر نگران هستید که چگونه نه بگویید، برای شروع بهتر است جملات زیر را مد نظر قرار دهید:

1-می شه چند لحظه بهم فرصت بدید؟
2-الان یه مقدار گرفتارم چطوره بعدا باهم صحبت کنیم؟
3- اجازه میدید یه مقدار درموردش فکر کنم، بعدا بهتون خبر میدم.
4- خیلی دوست دارم بهتون کمک کنم، ولی متاسفانه نمیتونم.
5- الان خودم لازمش دارم نمیتونم بهتون قول بدم...
#نه_گفتن
#مهارت_اکتسابی

@nadidparid
#تیکه_کتاب

علت اینکه دنیا در حال حاضر به چنین وضع اسفناکی افتاده این است که همه کارشان را نیمه کاره انجام
می دهند، افکارشان را نیمه کاره بیان می کنند و گناهکار بودن یا پرهیزگار بودن شان هم نیمه کاره است.

ای بابا ! تا آخر برو و محکم بکوب، و نترس که موفق خواهی شد.
خداوند از نیمه شیطان، بسیار بیش از شیطان تمام عیار، نفرت دارد !


📕 #زوربای_یونانی
#نیکوس_کازانتزاکیس


@nadidparid
من افراد زیادی را می‌شناسم که از خود بیزارند و برای رفع آن می‌کوشند نظر مثبت دیگران را به خود جلب کنند. ولی این راه حل نادرست و در حکم تفویض اختیار به دیگران است. وظیفه شما این است که خود را همانطور که هستید بپذیرید و در جهت رشد خود بكوشيد، نه آن که دنبال راهی برای مقبولیت یافتن نزد مردم باشید.

#کتاب #وقتی_نیچه_گریست
#اروین_دی_یالوم


@nadidparid
گرایش #تمدن به محدود کردن زندگی جنسی همان قدر آشکار است که گرایش دیگرش، یعنی گسترش دایره‌ی #فرهنگ. همان مرحله‌ نخستین تمدن یعنی توتمیسم ممنوعیت برگزیدن محارم برای آمیزش جنسی را به همراه می‌آورد که شاید شدید‌ترین لطمه‌ای باشد که به زندگی عشقی انسان وارد آمده است. با تابوها، قوانین و رسوم، محدودیت‌های دیگری ایجاد می‌شوند که هم مردان هم زنان مشمول آنند. همه‌ تمدنها در این راه به یک اندازه پیش نمی‌روند؛ ساختار اقتصادی جامعه بر میزان آزادی جنسی باقی‌مانده تأثیر می‌گذارد. می‌دانیم که تمدن در این جا فرمانبرِ جبرِ ضرورت‌های اقتصادی است، زیرا مقدار زیادی از نیروی روانی را که خود مصرف می‌کند باید از زندگی جنسی سلب کند. از این حیث، تمدن با زندگی جنسی همان‌طور رفتار می‌کند که یک قوم یا قشر اجتماعی با قوم یا قشراجتماعی دیگری که تسلیم بهره‌کشی اوست. ترس از قیام سرکوب‌شدگان اقدامات احتیاطی شدیدی را ایجاب می‌کند.

تمدن و ملالت‌های آن، زیگموند #فروید
@nadidparid
#فروید درست می گفت که احتمالا مخزنی از افکار پیچیده در مغز، در مکانی ورای خود آگاهی وجود دارند و آماده برای زمانی هستند که فراخوانده شوند تا بر صحنه خودآگاهی گام نهند. در آن مخزن ناخودآگاه، نه تنها افکار، بلکه احساسات هم حضور دارند.

👌وقتی نیچه گریست، #اروین د یالوم
#روانکاوی

@nadidparid
سالهاست ما پی برده ایم که مشکل روان رنجوری (نوروز) این نیست که بیمار نمی داند که در زمینه شخصیتش اضطراب دارد و یا نمی داند که ریشه اضطراب در او در گذشته او است. و یا نمی داند که باید هم بستر داشته باشد بنابراین اگر فقط به بیمار بگوییم که ریشه اصلی بیماری شما در دوران کودکی شماست ( که البته خود آنرا بطور مبهم می داند ولی انکار می کند! ) فایده برای درمان ندارد.
او جاهل نیست ، مشکل آن نیست که پزشک می داند و بیمار نمی داند!

نکته اینجاست که او مقاومت درونی برای ارضای نیازهای خویش دارد و این مقاومت های درونی در سطح ناخودآگاه در شخصیت پنهان شده است و بخش آگاه او اکنون بحکم عصبیت و نِورُوز سرسختانه به این مقاومت ها چسبیده است و از بیماری عصبیت دفاع می کند.

مبانی روانکاوی کلاسیک
زیگموند فروید ترجمه شاهرخ علیمرادیان

#فروید
#روان_تحلیلی

@nadidparid
تعبیر خواب

#تعبیر #خواب تا جایی که در روشن ساختن افکار پنهان خواب (محتوای او) موفق باشد، به ما در تحقیقات‌مان در مورد او و تا جایی که ما را قادر سازد اقدامات اتخاذ شده به‌وسیله سانسور را از روی تأثیرشان بر روی افکار خواب بازسازی کنیم، در تحقیقاتمان در مورد نهادهای من و عملیات دفاعی آن‌ها، کمک می‌کند.

من و ساز و کارهای دفاعی، آنا فروید
ترجمه محمدعلی دادخواه

#فروید
#روانکاوی
@nadidparid
⭕️ پدیده Benjamin Franklin چیست؟

اگر می خواهید با دشمنان خود دوست شوید، از آنها خواسته های کوچک داشته باشید!
بنجامین فرانکلین با درخواست ساده ای (امانت گرفتن یک کتاب)، یکی از دشمنان خود را تبدیل به دوست کرد.

وقتی از دیگران می خواهید لطف کوچکی در حق شما بکنند (رزومه شما را یکبار بخوانند، سگ تان را به گردش ببرند، به شما ۲۰ هزار تومان پول قرض بدهند)، آنها شما را بیشتر دوست خواهند داشت.

دشوار است که خودمان را متقاعد کنیم و به شخصی که از او متنفریم محبت کنیم. اما با این کار فرض کرده ایم که او را دوست می داریم و ذهن مان آن را باور می کند.

برخی از پژوهشگران، ناهماهنگی شناختی (Cognitive Dissonance) را دلیل این پدیده می دانند.


@nadidparid
2024/09/29 19:34:00
Back to Top
HTML Embed Code: