Telegram Web Link
♦️و چنین شد که کوتوله‌ها «جان» گرفتند و به جان هم افتادند؛ خرجش چند ⁧اکانت⁩ است و یک ⁧منبر⁩!

▪️ مصطفی فقیهی

🔹وقتی «اکثریت» از «چرخه» خارج شوند، «اقلیتِ به جای مانده»، مجال «صدرنشینی» می‌یابد.

🔹و چون حلقه تنگ و تنگ‌تر شد و پاک‌سازی به گروه‌های اقلیت‌ هم رسید، چیزی نمی‌ماند جز کوتاه‌قامتانِ سیاسی و شبه‌جریان‌های تهی و متوهم که با ژست دلسوزانه برای نظام سیاسی، وارد عرصه می‌شوند؛ هرچند تجربه ثابت کرده که جز با تصاحبِ همه‌ی ارکان قدرت، عقب نخواهد نشست!

🔹و شیرین آن‌که در این خلوتی بازار و خالی‌بازیِ قدرت، حتی کوچک‌ترین امکان و ابزارِ این جماعتِ تازه به سطح آمده، در چشمِ مملو از خطای شناختیِ ⁧ #اقلیت_حاکم⁩، چونان آ‌پشنی جذاب و تاثیرگذار، شناسایی می‌شود.

🔹در این شرایط که احزاب سیاسی، اصناف و جامعه‌ی مدنی، قدرتی برای ورود به زمین انتخابات ندارند، مهمترین خصلت برای ورود به وادی اثرگذاری -به جز «همراهی محض با اقلیت حاکم»، به عنوان شرط کافی- عبارت می‌شود از:

▪️ هر منبری‌ای که حتی ۱۰۰ نفر دور خود دارد

▪️ هر اکانت توییتری با همراهی مشتی سایبری سازمان‌دهی‌شده

▪️ امتیاز بیشتر برای اکانت‌های تیکِ آبی‌داری که برای خود ده‌ها اکانت دیگر در قالب «فن» و «حامی» با «تیک آبی» تولید می‌کنند

🔹در واقع، با نشان دادن «چراغ سبز» به این خُرده‌اقلیت‌های مهمل و مطیع، چند رقیبِ «قصیرالقامه» برای «اقلیت حاکم» تراشیده می‌شود تا «قدِ بلندترشان» به چشمِ عموم آید و به خیال خود، شور و نشاطی انتخاباتی تولید شود.

🔹در ادامه اما، اگر رقیبِ تراشیده‌شده، «خوش‌تراش» نباشد و از درِ «تمامیت‌خواهی» وارد جدال شود، با «خرده‌امتیازی» جذب می‌شوند تا مبادا قدمی پیش آیند و مدعی سهم از «هسته‌ی مرکزی قدرت» شوند. هرچند، آشتیِ کوتوله‌ها با «اقلیت حاکم»، از جنس «صلح مسلح» است که بی‌تردید در روزگاری نزدیک، شکسته شده و منجر به سهم‌خواهی در «تمامی پیکره‌ی قدرت» خواهد شد.

🔹درواقع، هر چه سرعتِ تولید و رشد این «قارچ‌های سمی» در طیِ مسیرِ قدرت و توسعه‌ی اثرگذاری، سریع‌تر باشد، توهم و شتاب‌شان برای سیطره بر قدرت، بیشتر هم خواهد بود؛ پس در برابر هر نقدی -با اعتنا به رویه‌ی حذفی پیشین که خود محصول آن هستند- دستور شدیدترین شکل حمله را صادر کرده و چنین می‌شود که در بزنگاهِ رقابتِ درون‌گروهی خود، همه‌ی این شبه‌جریان‌های بی‌هویت و بی‌هوادار، به جان هم می‌افتند تا مباد رویای ناممکن‌شان محقق نشود.

🔹و اینک، نیک پیداست که از کجا به کجا، طی‌الطریق شد. که اگر نزاع قدرت در نیم‌قرن قبل، میانِ جریان‌های هویت‌مند، نخبه و محبوبِ توده‌های مردم -ولو به غلط- تقسیم شده بود، با ⁧ #خالص‌سازی⁩ تمام‌عیار و آغاز مقطع‌ «حذف اکثریت محض»، اقلیتِ ساختارمندِ هیأتی - منبری که در تخیل خود، انتشار تصویرشان در صفحات میانی یک هفته‌نامه‌ی استانی را هم پس می‌زدند - اینک می‌توانند سودای «قدرت کلان» و چینش نیروهای خود در ساختار قدرت را نه در خواب، که در واقعیت مرور ‌کنند.

🔹از سوی دیگر، بدنه‌ی این شبه‌جریان‌های اقلیت که به سرعت و یک‌شبه متولد و در مسیرِ «صدر» قدم برمی‌دارند، با تمهیدات مدیران خود، خیلی زود ذیل یک ساختار مشخص، شغلی مجهز و حقوقی مفرح و مرتفع، جمع‌آوری شده و تحت «آموزش سیاسی از صفر» با زاویه‌ی نگاه سازمان یا فرقه و با رویکرد منجی‌گونه از مجموعه‌ی خود، «مغزشویی» می‌شوند.

🔹و در این میان، بیچاره جوانان زلالی که با خیالی خام اما خدمت‌گزارانه، از مراکز و مساجد مذهبی جذب و از احساسات پرشورشان، نهایت سوءاستفاده می‌شود. و تلخ است، سرنوشت محتوم اینان که پس از درک و فهمِ عمر رفته، لعنت بر عقل نیم‌بند خود و نیات شوم مدیران سازمانی می‌کنند.

@mostafafaghihi
♦️خطر بزرگ سلفیون شیعه و نفوذ تا فیها خالدونِ نظام!

▪️مصطفی فقیهی

🔹«غربالگری ⁩» توسط ⁧«سلفیونِ شیعه» ⁩ (به تعبیر عزت‌الله ⁧ضرغامی ⁩) نوعاً همان ⁧ «خالص‌سازی⁩» از سوی باند⁧ جلیلی و جبهه‌ی منحوسِ⁧ «پایداری» ⁩است که تا «فیها خالدونِ نظام» رخنه کرده و رفته‌رفته، به ⁧ «رگ گردن ⁩» هم نزدیک و نزدیک‌تر می‌شود…

@mostafafaghihi
♦️جیمی‌جامپرِ متملق و شبه‌انقلابی، مهمان چندهزار دلاری و عاقبتِ عاریه‌سازی از چهره‌ی مردم!

▪️مصطفی فقیهی

🔹کاشف به عمل آمد که «جیمی‌جامپرِ ایرانی»، مهمان رایگان دولت به قطر است! آن‌هم با ۳۰۰۰ دلار ضرر و جریمه از بیت‌المال!

🔹اگرچه می‌شد تشخیص داد که «خودی» هستند و «میهمان»؛ نه فقط از سرِ این جیمی‌جامپ نابلد، که از تصاویر روزهای قبل از تماشاگران ایرانی، می‌شد دریافت قصه را! که همگی بی‌برو برگرد، مداحی می‌کرد و از قضا، محاسنِ خاصِ صورت‌شان، جلوه‌گری!

🔹«ملت» راحت می‌فهمند دیگر! و دست‌ حضرات، زیادی برای‌شان رو شده! بالاخص وقتی این جیمی‌جامپ، حاوی هیچ پیامی هم نباشد! که داستانش، رسوای کوچه‌وبازار می‌شود!

🔹مضحک است که «طرف» ، خود را به وسط زمین رسانده‌ که صدایش را در گلو اندازد و فریاد زند «ایران»؟ یا «جمهوری اسلامی ایران»؟ خب که چه؟ مردم که دارند بازی ایران را می‌بینند! و نیازی به تکرار نامش نیست.

🔹 اساساً انگیزه‌های خاصی پشت این چنین اقداماتی‌ست. این یکی اما، نبود! و حاوی هیچ پیامی هم نبود! گویی برادر کرانقدر ارزشی، تنها قصد نمایشِ خود را به بالاسرهای دولتی داشت؛ چونان کارمند متملقی که از فرط بی‌هنری، در مراسم عروسی دختر مدیر، دم درب سالن عروسی می‌ایستد و از حضور میهمانان در مراسم عروسی دختر رییس، قدردانی می‌کند! انگیزه‌ی کارمند، نه خدمت به رییس، که صرفاً در چشم او برجسته‌شدن است!

🔹اما حضرات مسئول! نکنید! زشت است! ادامه ندهید این خلاقیت‌های سبک و سوخته را! که این روش‌ها دیگر زیادی تابلوست! نمی‌شود که دیگر همه‌چیز را فیک بسازید، عاریه بیاورید، مصنوعی بسازید؛ که این حجم از عاریه‌سازی و ویترین‌سازی از مردم، بی‌سابقه است در دنیا! یا که لااقل من ندیده‌ام…

🔹 نکنید؛ که بالاخره، روزگاری خواهد آمد که صدای این تدبیر عقب‌مانده، از جای دیگری بیرون زند. و باز هم بی‌آبرویی‌اش بر شما خواهد ماند…

@mostafafaghihi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️جلیلی روشنفکر می‌شود؛ این‌بار، حمله به «مداح-بازیگر»!

▪️مصطفی فقیهی

🔹چهار نفر ناشناس را کت‌وشلوار به تن می‌کنند، ژست کارشناس سیاسی به او سنجاق می‌کنند و در نهایت، چهار حرف عادی و پُرتکرارِ فعالان فضای مجازی در نقد انقلابیون را بر زبان‌شان می‌نشانند تا مثلاً ثابت کنند که تلویزیون، در نزدیکیِ انتخابات، خیلی روشنفکر شده است. که البته حتی در تقلید این روش قدیمی هم، ناموفق هستند.

این قسمت، حمله‌ی «سیمای جلیلی» به #مداح_بازیگر های تلویزیون که پس از شعرخوانی‌های منتقدانه (در دوره‌ی روحانی علیه روحانی) به تقلید طنازانه‌ی صدا روی آورده‌اند.

@mostafafaghihi
🔹مصطفی فقیهی: #حسینیه‌_جماران ⁩ رسماً پاتوق ⁧ #سعید_جلیلی ⁩ و تیمی از ضدملی‌ترین شخصیت‌های نامحبوب کشور است.

🔹کاش ⁧ #سیدحسن_خمینی ⁩ پاسخ دهد که چرا باید جریان ضد جمهورِ جلیلی-مصباح که عامل اولیه‌ی گرفتاری‌های دو دهه‌ی اخیر کشور است و از قضا همه‌ی مکان‌های عمومی و غیرعمومی برای سخنرانی‌های او آماده به خدمت است، در جماران وعده‌ی دیدار کند؟

@mostafafaghihi
♦️تیپیکال اغلب مسئولین و مدیران؛ این متکلمین وحده‌ی خود جذاب پندار!

▪️مصطفی فقیهی

🔹این آقای جذاب، تیپیکالِ اغلبِ مسئولین و مدیران است!

🔹فرصت حرف زدن نمی‌دهد؛ اگر دهان‌ش خشک و مجبور به سکوت شود تا لاجرم، نفسی تازه کند، تو فرصت حرف زدن می‌یابی. اما چشمان‌ش را که ببینی، گویی تعجیل دارد که نوبت‌ش شود.

🔹خوب که بنگری، درخواهی یافت که به حرف‌هایت گوش نمی‌دهد، و تنها متمرکز بر جملاتی‌ست که باید بگوید! مدام سر تکان می‌دهد و در تایید حرف‌ت، کلمه‌ای نامفهوم بر زبان می‌راند تا سخن‌ت را بِبُرد! و فرصت از تو بقاپد! تا خود به زبان آید و باز سفره‌ی دل، باز کند از دستاوردها! از قطار به ریل بازگشته! از پاک‌دستی و نبوغ و افکار درخشان‌ش! از این‌که چقدر از مدیر قبلی، کاراتر و حرفه‌ای‌تر است! از بی‌خوابی‌هایش! و ۲۲ ساعت کار مداوم‌ش در شبانه‌روز! و حقوقی که هیچ‌گاه نگرفته! و از قلیلی پرنفوذ که نمی‌گذارند این «خادمِ ملت» کار کند!

🔹تو اما کمی بیشتر که حرف بزنی، حوصله‌اش سر می‌رود؛ یک آن می‌بینی که به گوشه‌ای از اتاق خیره شده. و تو نمی‌دانی بر او چه می‌گذرد؛ این متکلمین وحده‌ی خود جذاب پندار! که طاقت شنیدن ندارند. که تنها «زبان» هستند و نه حتی لَختی «گوش»!

🔹پس همان بهتر که ساکت شوی و بگذاری او سخن کند. و ببافد! از هر آن‌چه دل تنگ‌ش می‌خواهد! حالا که به سخن اُفتاد، تو می‌توانی بی‌آن‌که به حرف‌های تکراری‌اش التفات کنی، به برنامه‌های کاری‌ات، بیاندیشی! و خیال‌ت راحت، که او «گوش» می‌خواهد! و از بی‌اعتنایی‌ات، مطلقاً آگاه نخواهد شد!

🔹آرام، تمرکزت را از بیانات‌ش، به مسائل و کارهای آتی خود منتقل کن! حالا هم او تخلیه می‌شود از انبانِ کلمات و احساس رضایت می‌کند! و هم تو از رتق و فتقِ ذهنیِ امور خود، راضی خواهی بود!

🔹پس بگذار آن‌قدر سخن کند که سخن‌دان‌ش «پاره» شود! بگذار تا جای ممکن، «متکلم وحده» باشد. و بماند! که اگر چنین نکند، شب خوابش نمی‌رود! حس بدی دارد؛ گویی چیزی سخت، بر شانه‌های‌ش سنگینی می‌کند! انگار از خدمات امروزش به رعیت، ارضا نشده! دلهره‌ای آشنا اما تلخ از حرف‌هایی که نزده! و نه آن‌ها که گفته!

@mostafafaghihi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
قرارگاه‌های محترم سایبری!

لطفاً تولید محتوا و تبلیغات خود را به نوجوانانِ آموزش‌ندیده، نسپارید!

اگرچه می‌دانم که سالیانی‌ست که چنین کرده و می‌کنید.

🔗 مُصطفی فقیهی
@mostafafaghihi
♦️حنجره‌ی گُشادِ سلفیونِ شیعه!

▪️مصطفی فقیهی

🔹خوب بنگرید که «تعداد دوربین‌هایی که از حاضران بیش‌تر است»

🔹این تصویر دیدنی از سخنرانی ⁧ #سعید_جلیلی⁩، خیلی معنادار است. و دقیقاً منعکس‌کننده‌ی حدِّ محبوبیت - سطح هیاهوی «سلفیون شیعه» در جامعه‌ است.

🔹در واقع، صدای این جماعت که کشور را ملک طلق خود می‌دانند، میلیون‌ها برابرِ تعداد حامیان قلیل‌شان است.

🔹و با همین قِلَّتِ محض و پشتوانه‌های سنگین متکی بر قدرت و ثروت، برای «مظلوم‌ترین اکثریت محض» تصمیم گرفته و زندگی را بر آنان تلخ می‌کنند.

@mostafafaghihi
♦️اندر احوالات کامنت‌های تلویزیونی

▪️مصطفی فقیهی

🔹هیچ چیزی به شیرینیِ این کامنت‌ها نیست که به صورت آنلاین و از زبان مردم بر صفحه‌ی تلویزیون ظاهر می‌شود.

🔹گویی نه حتی کارمندان تلویزیون، که گعده‌ای منتخب از جریان جلیلی-پایداری، مشغول کامنت‌نویسی هستند! ادبیات و منطق و جریانِ سیاسی‌شان هم، همه یکی‌ست!

🔹کمی خلاقیت داشته باشید و برای باورپذیری، یک‌درصد کامنت‌ها را با نظرات اکثریت ملت، منطبق کنید.

@mostafafaghihi
♦️دیجی‌نوردی به‌جای سفارت‌نوردی!

▪️مصطفی فقیهی

🔹وقتی جماعتی گوش به فرمان، یک سایت خرید داخلی را برای حذف رقیب یک هم‌جبهه، چنین می‌نوازند، طبعاً پای پول وسیعی درمیان است!

🔹حالا در مقیاس ملی؛ به یاد دارید که رقبای دولت قبل، همین جماعت را برای بالا رفتن از سفارت عربستان و دیگر سفارت‌خانه‌ها استخدام کردند؟

🔹وقتی حذف یک سایت خرید کالا، این اندازه‌ صرفه‌ی اقتصادی دارد، برای حذف یک دولت، پای چه سرمایه‌ی هنگفتی وسط بوده است؟

🔹پی‌نوشت: حالا که دولت، رقیب ندارد، برای جلوگیری از بیکاری بچه‌ها و به دست آوردن سایر قله‌ها، اقدام به فتح سایت خرید کالا می‌شود. چندان که برادر حسین، سال گذشته پیشنهاد تسخیر این سایت‌ها و استفاده از «امکانات نظام» را صرفاً برای انقلابیون مطرح کرده بود.

@mostafafaghihi
♦️حیف از آن جشنواره‌ی فجر که به پای ایدئولوژی مشترک ⁧«جلیلی-پایداری»⁩ ذبح شد/ «جشن خانه‌ی سینما» اعتباری تازه می‌یابد؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹جشنواره‌ی فیلم عمار (فجر سابق) به کار خود پایان داد. آن‌هم در کم‌استقبال‌ترین شکل ممکن و حتی بسیار ‌کم‌تر از جلب توجه عمومی به یک قسمت از برنامه‌ی فوتبال ۳۶۰ ⁧ #فردوسی‌پور⁩!

🔹آن‌چنان که گویی اکثریت قریب به اتفاقِ فیلم‌ها و حتی تماشاگران این ⁧ #جشنِ_درون_سازمانی⁩، محصول حلقه‌ی ⁧ #امام‌صادقی‌ها⁩ بوده‌ که بار دیگر، دستاوردی ماندگار برای ⁧ #دولت_محرومان⁩ بر جای گذاشت.

🔹خود مسلمان‌پندارهایی که از قرائتِ بدون خطای دعای تحویل سال هم عاجزند، اما نمی‌دانند که همین اندک هنرمندان باقی‌مانده در این جشنواره، پس از کسب شهرت و دریافت جایزه، به جمع معترضین به وضع موجود خواهند پیوست. و باز، تکرار تکراری تاریخ! همان‌ نوسلبریتی‌ها هم، از دست اینان دَر می‌روند و به وقتِ لازم، همراهی نمی‌کنند و بل، استوری‌های اعتراضی منتشر می‌کنند! و باز «ارشاد» آن‌ها را ممنوع‌التصویر می‌کند و باز، حمله‌ی افراطی‌ها که «این‌ها به لطف جشنواره‌ی دولتی دیده شدند» و اصرار بر تولید هنرمندِ انقلابی! و باز که این حلقه‌ی تنگ، تنگ‌تر و تنگ‌تر ‌شود!

🔹دوم. با چنین اوضاع آشفته‌ای و در شرایطی که مقامات ارشاد، دم از «دوران اوجِ سینما» می‌زنند، به احتمال زیاد، اتفاقی نو در برابر سینمای تمام دولتی، شکل گیرد.

🔹یکی از ساده‌ترین نوعِ این مواجهه از سوی سینماگران، تولید جشنواره در برابر جشنواره‌های دولتی‌ست. مثلاً جشن‌هایی چون ⁧ #جشن_خانه_سینما⁩، #جشن_انجمن_منتقدان یا حتی ⁧ #جشن_حافظ⁩ در برابر جشنواره‌ی تمام دولتی فجر، پا گیرد و اعتبار و اهمیتی مضاعف برای اهل سینما پیدا کند.

🔹پی‌نوشت: حقیقتاً حیف از آن جشنواره‌ی پر شورِ سابقاً فجر که به پای ایدئولوژی مشترک ⁧ #جلیلی_پایداری⁩ ذبح شد. جشنواره‌ی فجر، با آن حس‌وحالِ متفاوت در دهه‌ای که دنیا برای خیلی از مردم، کاملاً سینمایی از حنسِ وطنی بود !

🔹حالا اما از جنازه‌اش هم چیزی باقی نمانده! اگرچه شک ندارم که روزی احیا خواهد شد.

@mostafafaghihi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️رییس سوپر حزب‌اللهی سازمان سینمایی، مشهورترین دعای ایرانیان را هم بلد نیست؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹حُولَ حالِنا؟ و الانهار؟!

🔹جالب است که این حضرات خود را ⁧ #سوپرمذهبی⁩ می‌خوانند، اما منطقاً نمی‌توانند در شمارِ مذهبیون باشند!

🔹چون از تلفظ صحبح و قرائتِ سالمِ ساده‌ترین و پرتکرارترین «ادعیه» هم ناتوانند! دعایی که کودکان مکتب نرفته هم، از پسِ تلفظِ بی‌عیب و نقص آن، برمی‌آیند! آن‌هم نه از روی کاغذ، که از حفظ!

🔹دعا که مهم نیست؛ از آن‌جا که خیلی مذهبی است، خم می‌شود و در مقابل جمعیت، چادر دخترش را می‌بوسد! هر چند سناریویی باشد برای پوشاندنِ «افتضاح» ابتدای جشنواره و سخنان کارگردان مشهور پیرامون روسری!

@mostafafaghihi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹واکنش پرشورِ وزیر به ⁧ #چادربوسی⁩ معاونش در ⁧ #جشنواره_عمار⁩ (فجر سابق):

‏«آفرین»، با تایید سر و تشویق

🔹چشمان خزاعی اما، دوخته بر سیمای رییس و دو لب مبارک است؛ کاری به حضار ندارد، هدف چیز دیگری‌ست که علی‌الظاهر محقق شد. اگرچه از واکنش وزیر، در حین قرائتِ دعای تحویل سالِ معاونش، اطلاعی در دست نیست.

▪️مصطفی فقیهی

@mostafafaghihi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️ای که آمد صف اول! تا تَه بمان/چون که «میثم» از «معلی» تا «قله‌ها» را طی کند

▪️مصطفی فقیهی

🔹۸ سالِ عمرمان،با برجام‌ها بر باد شد
🔹دست و پا گیرِ من و امثال ابراهیم شد

🔹از هزاروچارصد ابزارها،یک‌به‌یک برپا شد
🔹بر نبوغ و هوش ‌ما، دمادم اقرار شد

🔹از مدح دولت،صله‌ها بر بام شد
🔹ادای مگ‌مگ و دوستان،مایه‌ی هِرهِرِ نو ارباب شد!

🔹هر کس ندارد این هنرها را آهای!
🔹جمع کند بیرون رود از مُلک‌مان

🔹ورنه تکراری ‌شود ایام تلخ
🔹دُر و گوهرهای من،دیده نمی‌شد تا ابد

🔹یادتان هست؟قطع می‌شد برق، می‌گفتند از حجاب و روسری‌ها است و بس‌
🔹قطع می‌شد آب،می‌گفتند موی زن،بیرون شُدَه‌ست

🔹قحط واکسن بود می‌گفتند شاش شترهامان دواست
🔹هر چه اشکال بود،از آن رقص بچه‌هاست

🔹چون که دولت بر یَدِ «ابراهیم ماهر» بوسه زد
🔹دولت ما،رکوردِ همه عالم بِزَد

🔹پس گرانی‌ها یک‌به‌یک،بیمار شد
🔹پول ملی،سلطه‌ی آفاق شد

🔹گوشت و مرغ بر سفره‌ها بارش گرفت
🔹وفورِ نعمت‌ و ثروت،فراوانی شد

🔹مردمان هر یک به سویی بر سفر
🔹کودکان در زیرزمین،«هسته‌ها» مکشوف شد

🔹ای که آمد صف اول!تا تَه بمان
🔹چون که میثم از معلی تا قله‌ها را طی کند
@mostafafaghihi
♦️قرار است برای «انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴» چه کنند؟ و چه کسی را در برابر ⁧ #رییسی⁩ بنشانند؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹در انتخابات ۱۴۰۴، با روندی که دیگر از سوی ⁧ #خالص‌سازان⁩ به راهبردی غیرقابل عدول بدل شده، ‌تردیدی نیست که نه دیگر کسی چون همتی تاییدصلاحیت خواهد شد و نه حتی چهره‌هایی چون پزشکیان، یا اصول‌گرایانی مثل باهنر یا مطهری و …

🔹درواقع، به زعم من، کسی که یک‌درصد هم ناخالصی داشته باشد و از دیگرسو، فقط نیم‌درصد شانس پیروزی؛ نمی‌تواند در مدار قرار گیرد و به گردونه‌ی انتخابات ۱۴۰۴، وارد شود؛ پس یقین است که تأییدصلاحیت نخواهد شد.

🔹با این احوالات پیچیده، حقیقتاً ماه‌هاست برایم سوال است که برای تمدید ریاست‌جمهوری رییسی چه خواهند کرد؟

🔹روشن است که هدف، استمرار ریاست‌جمهوریِ رییسی در پسا ۱۴۰۴ است و قطعی‌ست که خالص‌سازان هم، به استراتژی‌های مشابهِ سال‌های ۹۲ و ۹۴ و ۹۶ و حتی ۱۴۰۰، به هیچ‌وجه من‌الوجوه تن نخواهند داد.

🔹چندان که یک‌بار با رد ⁧ #هاشمی_رفسنجانی⁩ در ۹۲ و خطای تحلیلی مبتنی بر بی‌خطر بودنِ حسن ⁧ #روحانی⁩، به تایید صلاحیت او تن داده و ناخواسته، ۸ سال او را تحمل کردند و برنامه‌های مهم و حیاتی خود را به تعویق انداختند. پس قرار نیست آن خطا، هیچ‌وقت از سوی خالص‌بازان تکرار شود.

🔹با این حال، سوأل همچنان مطرح است که حضرات، چه خواهند کرد؟ و در کنار رییسی، چه فرد یا افرادی را تایید خواهند کرد؟

🔹آن‌هم در شرایطی که با کاهش اقبال رأی‌دهندگان به رییسی و احتمال کاهش مشارکت در ۱۴۰۴ نسبت به ۱۴۰۰، و به فرض ردصلاحیت عمومی و تن دادن اضطراری به چهره‌ای تندرو (مثلا زاکانی)، اساساً امید، یقین و چارچوبی بدون ریسک برای پیروزی رییسی قابل تصور است؟

🔹پس چه خواهد شد؟ وقتی از ⁧ #ناطق⁩ تا ⁧ #لاریجانی⁩، از ⁧ #خاتمی⁩ تا ⁧ #پزشکیان⁩، از ⁧ #همتی⁩ تا ⁧ #محسن_هاشمی⁩، از ⁧ #احمدی‌نژاد⁩ تا ⁧ #لاریجانی⁩ و از ⁧ #ضرغامی⁩ تا حتی یکی چون ⁧ #بادامچیان⁩ هم رد شوند، پس چه کسی می‌ماند؟ من اما حتی از ردصلاحیت یکی مثلِ ⁧ #قالیباف⁩ در ۱۴۰۴، تعجب نخواهم کرد.

🔹مثلاً فکرش را بکنید که در ۴۷ امین سال انقلاب و در جدال انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴، رقیب رییسی، ⁧ #زاکانی⁩ باشد، یا ⁧ #بذرپاش⁩ و یا ⁧ #قاضی‌زاده_هاشمی⁩!

🔹آن‌وقت از یک طرف، شکل و ماهیت انتخابات، همین مفهوم فعلی‌اش را هم از دست می‌دهد و از سوی دیگر، می‌شود یقین داشت رییسی پیروز می‌شود؟ ۳۰ درصد هم نمی‌شود احتمال داد زاکانی پیروز می‌شود؟ اگر یکی چون بذرپاش پیروز شد، تکلیف چیست؟ زحمت این همه تلاشِ خالص‌سازان برای یک مقصود خاص، هدر نمی‌رود؟ اصلاً اگر همین رقبای احتمالی هم تا ۱۴۰۴ به لیستِ سیاهِ «مطرودانِ ردصلاحیت‌شده» پیوستند، تکلیفِ خالص‌سازانِ مظلوم و بی‌چاره‌ی این دیار، چه خواهد بود؟

🔹پس چه باید کرد؟ این‌ها هم که هیچ، نمی‌شود! البته که راه‌کار هست؛ اما خب «نشدنی» است. هرچند خالص‌سازان، ثابت کرده‌اند که برای آن‌ها، «نشدن» مفهوم و معنایی ندارد. چراکه حضرات، چند صباحی‌ست که از استراتژیِ مظلومانه و پساشکستِ «ما مکلفیم به تکلیف و نه نتیجه» عبور کرده‌ و اینک، به این راهبرد مُسلّم و تعبیر استثنایی رسیده‌اند که:

♦️«ما مکلفیم به تکلیف، و مجبوریم به کسب نتیجه‌ی مطلوب؛ مگر آن‌که خلافش ثابت شود. اما از آن‌جا خلافی ندارد که ثابت شود، «نتیجه» هم «مجبور» به «تایید مطلوب» است»

@mostafafaghihi
2024/11/18 06:22:03
Back to Top
HTML Embed Code: