Telegram Web Link
اینشتین نابغه علم فیزیک پس از جنگ جهانی اول به روانکاو و متفکر بزرگ اتریشی زیگموند فروید نامه ای می‌نویسد و نظر وی را درباره پدیده جنگ جویا می‌شود.
فروید در پاسخ به اینشتین درباره‌ جنگ چنین می‌گوید: طبیعت انسان را نمی ‌توان عوض کرد. تنها می‌ توان کمی آن را تعدیل کرد. شاید مهم ترین رسالت فرهنگ، تعدیل کردن این طبیعت ستیزه ‌جو باشد.
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
اغلب آدم‌ ها همیشه همین طورند، اگر کسی را پذیرفتند ، همهٔ عیوبش را حُسن می بینند و کوچک ترین انتقادی بر شخص مورد پسند ایشان وارد نیست و اگر از کسی نفرت پیدا کردند، از همهٔ خصلت های نیکوی او چشم ‌پوشی می‌کنند و عیوب او را بزرگ می نمایانند.

روزهای برمە، جورج اورول
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
بر ماست که لذت ببریم از غذا، از بوهای خوش، از رنگها، از جامه های زیبنده، از موسیقی، از بازیها، از نمایش ها و از همه گونه تفریح که هر کس میتواند بی آنکه آزاری به کسی برساند بدان بپردازد.

باید همه چیز را به کار برد و تا هر اندازه که بتوان از آن لذت برد. باید به دیگران پیوست و در پیوند دادنشان به هم کوشید، زیرا هر چیز که در راستای پیوند دادنشان به هم باشد خوب است.
برای سهیم کردن دیگران در شادی خود باید کوشید؛ با آگاهی کامل باید با همه طبیعت یکی شد.
یکدیگر را در آغوش بگیریم، ای میلیون ها مردم.
رومن‌ رولان، سفر درونی
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
فرض کن یک رودخانه، دوشاخه‌ی فرعی بزرگ و هم اندازه دارد. یکی از آنها از روش تصفیه‌ی الف استفاده می‌کند که خطر مرگ بر اثر آب آلوده را از پنج به دو درصد کاهش می‌دهد. دیگری از روش تصفیه‌ی ب استفاده می‌کند که خطر را از یک درصد به صفر تقلیل میدهد، یعنی خطر کاملا از بین می‌رود. خب روش الف یا ب؟ اگر تو هم مثل بقیه فکر کنی، روش ب را انتخاب خواهی کرد، که احمقانه است، چون با روش الف سه درصد افراد کمتر می‌میرند و با روش ب فقط یک درصد کمتر. روش الف سه برابر بهتر است. به این تصور غلط #انحراف_ریسک_صفر می‌‌گویند.

رولف دوبلی
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
یکی از جمع بندی های شوپنهاور که به من کمک کرد این بود که شادی های نسبی از سه منبع ریشه میگیرند: آنچه که فرد هست، آنچه که دارد و آنچه که در چشم دیگران جلوه میکند. او تأکید میکند که ما تنها بر اولی تمرکز میکنیم و دومی و سومی، یعنی داشته ها و شهرتمان را حساب نمی کنیم، زیرا هیچ اختیار و نظارتی بر آن دو نداریم و آن ها را میتوانند از ما بگیرند و از ما گرفته خواهد شد. درست همانطور که افزایش سن اجتناب‌ ناپذیر زیبایی را از تو میگیرد.
درواقع، داشتن، عاملی معکوس در خود دارد. شوپنهاور میگوید: اغلب آنچه ما داریم شروع میکند به داشتن ما.

اروین یالوم
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
بردگی عاطفی یعنی نادیده گرفتن عواطف و ارزش‌های خود. یعنی برای گرفتن تائید دیگران و پذیرفته شدن توسط جامعه نیازهای‌مان را سرکوب کنیم و از خود بیگانه باشیم.‏ بردگی عاطفی یعنی با اندوه و اجبار به دیگری پاسخ دهیم و به ‌جایش در وجودمان خشم تلمبار کنیم.

مارشال روزنبرگ
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
به بهای نابودیم عاشقش شده‌ام. اما عاشق شدن به معنای دوست داشتن نیست. ممکن است عاشق زنی بشوی و در عین حال از او نفرت داشته باشی. این را به خاطر بسپار.

فئودور داستایوفسکی
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
مردی که محبوب بی چون و چرای مادرش باشد، همه ی عمر احساس یک فاتح را خواهد داشت. اطمینانی که به موفقیتش دارد، موفقیت واقعی را برایش به ارمغان می آورد.

زیگموند فروید
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
زیباترین انسان ‌هایی که تاکنون شناخته ‌ام آن ‌هایی بودند که شکست خورده‌ بودند، رنج می ‌کشیدند، دچار فقدان شده بودند و با این حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بیرون آمدند. این افرادی حسی از قدردانی، حساسیت و فهم زندگی داشتند که آنها را پر از شفقت، ملایمت و توجه عمیق عاشقانه می‌کرد. زیبایی این افراد اتفاقی و بی‌سبب نبود.

الیزبت کوبلر
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
عشق فعال بودن است، نه فعل پذیرى، پایدارى است، نه اسارت به طور کلى، خصیصه فعال عشق را مى توان چنین بیان کرد که عشق در درجه‌ى اول نثار کردن است نه گرفتن.

هنر عشق ورزیدن، اریک فروم
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
سینمای روانشناسی را در اینستاگرام نیر دنبال کنید 👇

https://instagram.com/cinemapsy
تجملات هیچ‌وقت جاذبه‌ ای برایم نداشته. من چیزهای ساده را دوست دارم. کتاب‌ها را، تنهایی را، یا بودن با کسی که تو را می‌فهمد.

دافنه دوموریه
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
هیج رابطه ای قادر به از میان بردن تنهایی نیست. هریک از ما در هستی تنهاییم. ولی میتوانیم در تنهایی یکديگرشریک شویم. همان طور که عشق درد تنهایی را جبران میکند، اگر بتوانیم موقعیت های تنها و منفرد خویش را درهستی بشناسیم و سرسختانه با آنها رویارو شویم، قادر خواهیم بود رابطه ای مبتنی بر عشق و دوستی با دیگران برقرار کنیم.

اروین د. یالوم، روان درمانی اگزیستانسیال
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
#عشق! همه چیز آن اسرارآمیز است: پیدایش و تکامل و نابودی‌اش.گاهی مطمئن و بی مقدمه مثل یک روز فرح‌بخش فرا میرسد. گاهی مثل آتش زیر خاکستر سالهای سال گرما می‌بخشد و موقعی‌ که همه چیز از بین میرود ناگهان چون شعله‌های حریق سر میکشد. گاهی مثل مار به درون قلب انسان میخزد و بە ناگاه خارج میشود.

ایوان تورگنیف
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
بیشتر زن‌ها از خودشون‌ می‌پرسن‌: چرا بچه‌دار بشم‌؟ تا گرسنگی‌ بکشه‌؟! از سرما بلرزه‌ و از خیانت‌ و حقارت‌ عذاب‌ ببینه‌؟! یا از مریضی‌ توی میدون‌های‌ جنگ‌ نفله‌ بشه‌؟!
این‌ زن‌ها امید ندارن‌ که‌ بچه‌هاشون‌ سیر بشن‌ و جای‌ گرمی‌ واسه‌ زندگی‌ پیدا کنن‌! امید ندارن‌ کسی‌ به‌ حقوق‌ بچه‌هاشون‌ احترام‌ بذاره‌ و اون‌ها بزرگ‌ بشن‌ و اونقدر زنده‌ بمونن‌ تا بتونن‌ جنگ‌ و مریضی‌ رو از دنیا پاک‌ کنن‌. شاید این‌ مادرها حق‌ داشته‌ باشن‌، شاید هم‌ نه‌! ولی‌ بگو هیچ‌ بودن‌ بهتره‌، یا درد کشیدن‌؟! من‌ حتی وقتی‌ واسه‌ شکست‌ها و دردهایی‌ که‌ توی زندگی‌ داشتم‌ گریه‌ می‌کردم‌، بازم‌ اعتقادم‌ این‌ بوده‌ که‌ درد کشیدن‌ از هیچ‌ بودن‌ بهتره‌! اگه‌ نظرمو درباره‌ی‌ زندگی‌ کردن‌ یا به‌ دنیا اومدن‌ بخوای‌ باید خیلی‌ قاطع‌ بهت‌ بگم‌ که‌: به‌ دنیا اومدن‌ خیلی‌ بهتر از هرگز به‌ دنیا نیومدنه‌!

اوریانا فالاچی، نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
آنهایی که بیش از بقیه از مرگ می‌ترسند، کسانی‌اند که با حجم زیادی از زندگی نزیسته، به مرگ نزدیک می‌شوند.

از کتابِ مامان و معنى زندگى
اروین دی یالوم
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
وقتی جوان و حساسیم، بیش از هر وقت آزار‌پذیریم؛ و حال آن که وقتی گردش خون کندتر شود، وقتی چنان تند و تیز حس نکنیم، وقتی مجهزتر شده‌ایم و اموخته‌ایم چگونه آزار و آسیب را تحمل کنیم، دست به عصاتر راه می‌رویم.

جولین بارنز، درک یک پایان
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
تنهایی یعنی غیبت شیرین نگاه ها ...

میلان کوندرا
#مشاوره

🆔 @moshaverpsy
پیج سینمای روانشناسی، به همراه #تحلیل و لینک #دانلود فیلم ها را در اینستاگرام دنبال کنید 👇

https://instagram.com/cinemapsy
2024/09/30 15:39:25
Back to Top
HTML Embed Code: