Telegram Web Link
مرکز پارند با همکاری شرکت دانش‌بنیان مدیناطب برگزار می کند

🔸326 امين كارگاه از مجموعه كارگاه هاى پارند و 62 امین کارگاه تحریک الکتریکی فراجمجمه‌ای (tES) بصورت آنلاین
tDCS, tACS, tRNS, tPCS, CES
سه شنبه 27 مهر ماه؛ از ساعت ۱۰ الی ۱۷


▪️مدرس کارگاه: دکتر مسعود نصرت‌آبادی؛ روانشناس سلامت؛ مدرس و پژوهشگر علوم اعصاب کاربردی

📍مباحث عملی در قالب فیلم های ضبط شده در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.

📍فیلم ضبط شده کارگاه تا یک ماه برای مرور و مشاهده مجدد، فعال خواهد بود.

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☎️ برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با بخش آموزش مرکز پارند با شماره تلفن2ـــ ۸۸۷۷۶۴۰۰-۰۲۱ تماس بگیرید.

مدیناطب، اسپانسر رسمی دوره‌های آموزشی پارند
@appliedneuroscience
@medinateb
‍ ‍ ‍ 💢 بهبود راه رفتن در افراد مبتلا به پارکینسون با tDCS...

#مدینا_مقاله


🔹مطالعه‌ای جدید نشان داده است که تحریک الکتریکی مغز با جریان مستقیم میتواند به بهبود راه رفتن در افراد مبتلا به پارکینسون کمک کند و اثربخشی تمرینات اروبیک را نیز برای این افراد افزایش دهد.

🔸 این اثربخشی را میتوان حتی بعد از یک جلسه تحریک مشاهده کرد با این توضیح که سرعت گام برداشتن در این افراد بیشتر میشود، زمان واکنش آنها کم میشود و کنترل شناختی بیشتری روی قدم زدن خود و اعمال حرکتیشان دارند.

🔹 شرکت کنندگان در این مطالعه 20 فرد مبتلا به پارکینسون بودند که دانشگاه سائوپائولو مداخلات تحریکی را به شکل sham و تحریک واقعی روی این افراد اعمال کرد.

🔸 تحریک الکتریکی (sham/active) حین انجام تمرینات ایروبیک برای شرکت کنندگان اعمال شد. طی دو جلسه با فاصله زمانی یک هفته.

🔹 محققین در این پژوهش با استفاده از tDCS قشر پیش پیشانی شرکت کنندگان را تحریک میکردند تا فعالیت بیشتری داشته باشد چرا که در افراد مبتلا به پارکینسون، فعالیت ضعیف در این ناحیه باعث میشود که کنترل حرکتی در آنها کاهش پیدا کند.

🔸بر اساس آمارهای سازمان جهانی بهداشت، 1 درصد از افراد بالای 65 سال در تمام دنیا، مبتلا به اختلال پارکینسون هستند. بنابراین، توسعه روش‌های درمانی برای کمک به این قشر از افراد بسیار نیاز است و چنین مطالعاتی امکان مداخلات بیشتری را برای کمک به این افراد به ما میدهد.

📌 اگر شما هم میخواهید با این روش به بیماران پارکینسون کمک کنید، میتوانید در اینجا دستگاه تحریک الکتریکی مغز neurostim2 را مشاهده کرده و جهت سفارش محصول با ما در ارتباط باشید (88653017)




در ادامه میتوانید فایل PDF مربوط به این مقاله را دانلود و جهت اطلاعات بیشتر مطالعه فرمایید.


🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

👉 @Medinateb
[email protected]
1.1 MB
💢 عنوان مقاله :

Aerobic Exercise Combined With
Transcranial Direct Current Stimulation
Over the Prefrontal Cortex in Parkinson
Disease: Effects on Cortical Activity,
Gait, and Cognition


👥 تیم‌تحقیقاتی :

Lilian Teresa Bucken Gobbi, PhD, Priscila Nóbrega-Sousa, MSc, Diego Orcioli-Silva, PhD, Victor Spiandor Beretta, MSc, Ellen Lirani-Silva, PhD, Alexandre Hideki Okano, PhD, Rodrigo Vitório, PhD

Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 تاریخ انتشار :

28 May 2021

📕 ژورنال :


Neurorehabilitation and Neural Repair



🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
‍ ‍ ‍ 💢 نوروفیدبک با fMRI برای بهبود توجه پایدار...

#مدینا_مقاله


🔹در کلینیک‌ها روشی که برای انجام نوروفیدبک استفاده می‌شود، EEG است که با تعدادی الکترود نوار مغزی افراد مانیتور میشود و در صورتی که شروطی را رعایت کنند، پاداش دریافت خواهند کرد (مانند اجرای یک فیلم یا بازی).

🔸 اما در سال‌های اخیر نوروفیدبک در سطح پژوهشی، از امواج مغزی فراتر رفته و همان اصول نوروفیبدک با fMRI انجام می‌شود. شرکت کنندگان در دستگاه قرار میگیرند و کارکرد مغز آنها، با دستگاه fMRI رصد میشود. مزیت این روش، که همچنان در سطح پژوهشی است، نسبت به نوروفیدبک با EEG، امکان دسترسی و تنظیم عملکرد نواحی عمقی است.

🔹 گروهی از پژوهشگران اخیرا با روش fMRI-Neurofeedback دو مدار مهم از مغز را هدف قرار داده اند تا با تنظیم عملکرد آنها، توجه پایدار افراد را به میزان چشمگیری بهبود ببخشند: مدار DMN و مدار SAN. مطالعات پیشین نشان داده است که این دو مدار نقش کلیدی در فرایند توجه پایدار در افراد دارند.

🔸 در این مطالعه، 15 فرد سالم شرکت کردند و قبل و بعد از جلسات نوروفیدبک، آزمون‌های رفتاری و توجهی را تکمیل کردند. طی جلسه نوروفیدبک، افراد تمرین می‌کردند که کنترل فعالیت هر کدام از این مدارها را در دست بگیرند و به شکل ارادی بین آنها جابجا شوند.

🔹 نتایج نشان داد گروهی که در جلسات نوروفیدبک شرکت کردند، نسبت به سایرین در توجه پایدار خود پیشرفت داشتند هر چند که این پیشرفت موقتی بود.

🔸چنین پژوهش‌هایی نشان دهنده اثربخشی روش‌های غیر دارویی و غیر تهاجمی در درمان اختلالات و بهبود مهارت‌های شناختی است. بنابراین با انجام بیشتر این پژوهش‌ها میتوان به توسعه روش‌های درمانی بدون عوارض دارویی برای بیماری‌های مختلف امید داشت.

📌 اگر تا کنون از دستگاه نوروفیدبک استفاده نکرده اید، میتوانید در اینجا تنها دستگاه نوروفیدبک در ایران که مجوز وزارت بهداشت را دارد مشاهده، و جهت سفارش محصول برای کلینیک خود با ما در ارتباط باشید (88653017)




در ادامه میتوانید فایل PDF مربوط به این مقاله را دانلود و جهت اطلاعات بیشتر مطالعه فرمایید.


🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

Network-based fMRI-neurofeedback training of sustained attention


👥 تیم‌تحقیقاتی :

Gustavo S.P.Pamplona JenniferHeldner RobertLangnerd YuryKoushfLar MichelsgSilvioIonta FrankScharnowskichij Carlos E.G.Salmonb

Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 تاریخ انتشار :

1 November 2020

📕 ژورنال :


NeuroImage



🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
🍁 📣 🍁

🍂 شما دعوتید به خاص ترین جشنواره فروش مدینا طب در سال ۱۴۰۰


🔶 دریافت تجهیزات رایگان یا تخفیف محصولات تا ۱۰۰ میلیون تومان



🔷 با خرید محصولات جشنواره می‌توانید بر اساس محصول خریداری شده از ۱ میلیون تا ۱۰۰ میلیون تومان به انتخاب خود تجهیزات رایگان یا تخفیف دریافت کنید

🔶 نکته جذابتر اینکه می‌توانید بن هدیه را به دوستان خود واگذار کنید


🍁 ما در شرکت دانش بنیان مدینا‌طب، ایجاد فرصت های ویژه‌ برای خرید تجهیزات حوزه نوروساینس و توانبخشی را رسالت خود می‌دانیم . امید ما گسترش کاربردهای علمی و بالینی تجهیزات به‌روز ، در جامعه متخصصین ، درمانگران و پژوهشگران این حوزه است .


🔴 شما می‌توانید برای مشاهده محصولات ، ثبت درخواست مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید .

🌀 تماس:

☎️ 02188653017
📱 09373706961
📍ارتباط با ادمین:
🎧 @MTGneuro

@Medinateb
روز جهانی کاردرمانی مبارک

و تبریک ویژه به مخاطبین کاردرمانگر عزیز مدیناطب🌹

@medinateb
روز جهانی کاردرمانی🥳
Anonymous Poll
33%
کاردرمانگرم
67%
کاردرمانگرا رو دوس دارم
‍ ‍ ‍ 💢 عوامل محیطی برای داشتن مغزی جوان

#مدینا_مقاله


🔹زندگی در محیط‌هایی که غنی از محرک‌های گوناگون هستند، به ناحیه هیپوکامپ مغز ما کمک می‌کند که جوان‌تر بماند.

🔸 هیپوکامپ ناحیه ای از مغز است که در حافظه ما و یادگیری‌های ما نقش کلیدی دارد. هر چه این ناحیه بهتر کار کند، با افزایش سن با احتمال کمتری دچار افت عملکردهای شناختی می‌شویم.

🔹 مطالعه‌ای جدید بر این اساس که بر روی تعدادی از موش‌ها انجام شده نشان داده است که محیط‌های غنی حتی میتوانند در سطح ژن بر هیپوکامپ تاثیر بگذارند.

🔸 در این مطالعه دکتر کمپرمن و همکارانش تعدادی از موش‌های کم سن را به دو گروه تقسیم کردند و برای گروهی محیط غنی شامل وسایل بازی، تونل، چرخ و فلک و ... فراهم کردند اما موش‌های دیگر هیچ یک از اینها را نداشتند.

🔹 نتایج نشان داد افزایش سن ژن‌های موش‌های گروه اول را در ناحیه هیپوکامپ کمتر تحت تاثیر قرار داده است به بیان دیگر این موش‌ها، هیپوکامپ جوان‌‌تری نسبت به موش‌های هم سن خود داشتند.

🔸البته یکی از سوال‌های پژوهش حاضر این است که تا چه حد میتوانیم نتایج این مطالعه را با وجود تشابه ژنتیکی زیاد بین موش ها و ما، به انسان‌ها تعمیم دهیم.

🔹به هر شکل چنین پژوهش‌هایی نشان دهنده اهمیت تاثیر محیطی که در آن زندگی میکنیم بر مغز و حتی ژن‌های ما است. بنابراین برای کودکان خود محیط هایی غنی فراهم آورید.


در ادامه میتوانید فایل PDF مربوط به این مقاله را دانلود و جهت اطلاعات بیشتر مطالعه فرمایید.


🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

Environmental enrichment preserves a young
DNA methylation landscape in the aged
mouse hippocampus


👥 تیم‌تحقیقاتی :

Sara Zocher , Rupert W. Overall, Mathias Lesche 2,3, Andreas Dahl & Gerd Kempermann

Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 تاریخ انتشار :

23 June 2021

📕 ژورنال :


Nature Communications



🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
#مدیناکوییز
#مدینا_تصویر

🔹بر اساس نظریه قریمی و منسوخ شده فرنولوژی یا جمجمه شناسی، از برآمدگی‌ها یا فرورفتگی‌های جمجمه میتوان به شخصیت افراد پی برد و همچنین درباره قدرت و ضعف عملکردهای شناختی‌ آنها نتیجه گیری کرد.

🔸برای مثال جمجمه شناسان معتقد بودند، برآمدگی‌های جمجمه در پشت گردن با شدت میل جنسی افراد ارتباط دارد.

✔️در کوییز زیر پاسخ دهید کدام یک از دانشمندان، بنیان‌گذار این مکتب بود؟

@Medinateb
کدام یک از دانشمندان زیر عقیده داشت با بررسی برآمدگی‌های جمجمه می‌توان به شخصیت افراد پی برد؟
Anonymous Quiz
62%
گال
6%
اسپری
23%
کاخال
10%
پنفیلد
‍ ‍ ‍ 💢 تاثیر تحریک مغناطیسی مغز بر حافظه رویدادی...

#مدینا_مقاله


🔹حافظه رویدادی اشاره دارد به حافظه ما درباره تجربیات ما در زندگی، خاطرات ما از اتفاقاتی که برایمان رخ داده و به طور کلی به خاطر سپاردن موارد مختلف است.

🔸 پژوهشگران اخیرا در مطالعه ای توانسته اند با استفاده از تحریک مغناطیسی مغز با جریان مکرر یا rTMS این حافظه را در افراد بهبود ببخشند.

🔹 با قرار دادن کویل دستگاه TMS روی ناحیه قشر پیش پیشانی سمت چپ و اعمال فرکانس کند مکرر، میتوان امواج مغز و فعالیت آن را به گونه ای در این ناحیه تنظیم کرد که عمکلرد حافظه را تقویت میکند.

🔸 در این مطالعه در ابتدا از 40 دانشجو خواسته شد که لیست کلماتی را حفظ کنند. سپس نیمی از آنها در ناحیه قشر پیش پیشانی تحریک واقعی و نیمی دیگر تحریک sham دریافت کردند.

🔹 تحریک Sham در اصل هیچ تاثیری روی مغز نمی‌گذارد و فرد فکر میکند که واقعا در حال دریافت تحریک است. در کارهای پژوهشی حضور گروه sham برای حذف اثر پلاسبو لازم است.

🔸در نهایت مشخص شد آن گروهی که تحریک واقعی در ناحیه پیش پیشانی دریافت کرده بود در مقایسه با گروه دیگر عملکرد بسیار بهتری در آزمون‌های حافظه داشتند.

🔹همچنین نوار مغزی شرکت کنندگان ثبت شد و مشخص شد موج مغزی در گروهی که تحریک دریافت کرده بودند و در ناحیه پیش پیشانی آنها کندتر شده بود و به سمت موج بتا رفته بود، که با بهبود عملکرد حافظه ارتباط دارد.

📌 اگر تا کنون از دستگاه TMS/rTMS استفاده نکرده اید، میتوانید در اینجا دستگاه را مشاهده کنید و جهت سفارش محصول برای کلینیک خود با ما در ارتباط باشید (88653017)




در ادامه میتوانید فایل PDF مربوط به این مقاله را دانلود و جهت اطلاعات بیشتر مطالعه فرمایید.


🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

Stimulation of the left dorsolateral prefrontal cortex with slow rTMS enhances verbal memory formation


👥 تیم‌تحقیقاتی :


Mircea van der Plas ,
Verena Braun ,
Benjamin Johannes Stauch,
Simon Hanslmayr



Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 تاریخ انتشار :

September 28, 2021

📕 ژورنال :


PLOS BIOLOGY



🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
Forwarded from Medinateb
🍁 📣 🍁

🍂 شما دعوتید به خاص ترین جشنواره فروش مدینا طب در سال ۱۴۰۰


🔶 دریافت تجهیزات رایگان یا تخفیف محصولات تا ۱۰۰ میلیون تومان



🔷 با خرید محصولات جشنواره می‌توانید بر اساس محصول خریداری شده از ۱ میلیون تا ۱۰۰ میلیون تومان به انتخاب خود تجهیزات رایگان یا تخفیف دریافت کنید

🔶 نکته جذابتر اینکه می‌توانید بن هدیه را به دوستان خود واگذار کنید


🍁 ما در شرکت دانش بنیان مدینا‌طب، ایجاد فرصت های ویژه‌ برای خرید تجهیزات حوزه نوروساینس و توانبخشی را رسالت خود می‌دانیم . امید ما گسترش کاربردهای علمی و بالینی تجهیزات به‌روز ، در جامعه متخصصین ، درمانگران و پژوهشگران این حوزه است .


🔴 شما می‌توانید برای مشاهده محصولات ، ثبت درخواست مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید .

🌀 تماس:

☎️ 02188653017
📱 09373706961
📍ارتباط با ادمین:
🎧 @MTGneuro

@Medinateb
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💬 کارگاه‌های آموزشی برگزار شده در مهر ماه 1400
🤝 پارند - مدیناطب

تحریک الکتریکی فراجمجمه‌ای (tES)
🔃 نوروفیدبک پیشرفته

🌐 مدینا‌طب مفتخر است به برگزاری برترین کارگاه‌ها در حوزه‌ی نوروساینس

🔴 برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر درباره ی کارگاه های آتی ، با بخش آموزش مرکز پارند به شماره تلفن ۸۸۷۷۶۴۰۰-۰۲۱ تماس بگیرید

@appliedneuroscience
@medinateb
💢 در این ویدیو دکتر محمد نامی مقاله‌ای را که اخیرا در Nature's Scientiric Reports منتشر شده گزارش میدهند.

در این پژوهش از ترکیب روش‌های مختلف تحریک الکتریکی برای ارتقا عملکرد ورزشکاران بوکس استفاده شد.

در اینجا ببینید:

https://www.instagram.com/tv/CV5I8NXAzXz/?utm_medium=copy_link


✔️ مفتخریم که با ارائه برترین تجهیزات در زمینه علوم اعصاب، در کنار بهترین پژوهشگران، پا به پای علم جهان پیش می‌رویم.

✔️ مدیناطب، انتخاب پژوهشگران نوروساینس...

@Medinateb
مرکز پارند با همکاری شرکت دانش‌بنیان مدیناطب برگزار می کند

🔸 328 امین کارگاه پارند و 17 امین کارگاه بیوفیدبک مقدماتی (آنلاین)؛
26 و 27 آبان ماه؛ ساعت ۱۰ الی ۱۷

▪️مدرس کارگاه: دکتر مسعود نصرت‌آبادی

📝 سرفصل های کارگاه

۱- مقدمه ای بر بیوفیدبک (تعاریف، مفروضات و نحوه عملکرد)
2- سخت افزارها و نرم افزارها، اصطلاحات فنی و غیر فنی
۳- ماژولهای دما و هدایت پوستی (اتصال سنسور و الکترودها، ثبت سیگنال با کیفیت، آرتیفکت ها و حذف آنها، ثبت داده، تنظیم آستانه ها، انواع فیدبک)
۴- ماژول EMG (موارد ذکر شده در گزینه ٣)
۵- ماژول تغییر پذیری ضربان قلب (موارد ذکر شده در گزینه ٣) و حیطه فرکانس (تحلیل طیفی) و حیطه زمان
۶- کاربردهای بیوفیدبک در اختلالات مختلف روانشناختی، روانپزشکی و جسمانی

📍کارگاه آموزشی به صورت کامل ضبط می گردد و لینک مشاهده آن به مدت یک ماه فعال خواهد بود.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☎️ برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با بخش آموزش مرکز پارند به شماره تلفن ۸۸۷۷۶۴۰۰-۰۲۱ الی 2 تماس بگیرید.

مدیناطب، اسپانسر رسمی دوره‌های آموزشی پارند
@appliedneuroscience
@medinateb
شما معمولا از یک کانال neurostim2 استفاده میکنید یا دو کانال همزمان؟

اطلاعات بیشتر

در نظرسنجی زیر پاسخ دهید👇


@medinateb
2024/09/30 08:21:03
Back to Top
HTML Embed Code: