Telegram Web Link
در ادامه پروتکل tDCS برای ارتقای یادگیری خدمتتان ارائه می‌شود.👇

شما میتوانید نظرات و سوالات خود را درباره این پروتکل در اینجا کامنت کنید:
https://www.instagram.com/p/CWEXuYNPFLg/?utm_medium=copy_link

@medinateb
.
یکی از کاربردهای تحریک الکتریکی مغز در زمینه ارتقای عملکرد است.

مطالعات نشان داده در این پروتکل که با جریان مستقیم انجام می‌شود، طی چند جلسه میتوان توانایی یادگیری افراد را بهبود ببخشید.
#پروتکل

@Medinateb
مجموعه دانش‌بنیان مدیناطب طی تمام‌ سال‌های فعالیت خود همواره رو به جلو گام‌ نهاده و با ارائه برترین تجهیزات علوم اعصاب توانسته از مرزهای ایران فراتر رود.

هم اکنون مفتخریم اعلام کنیم که نمایندگی رسمی تمام تجهیزات مدیناطب در کشور آذربایجان، باکو؛ در حال فعالیت و خدمت رسانی به جامعه متخصص این کشور است.

https://instagram.com/dr.alirezaloo?utm_medium=copy_link

http://www.avizhehcenter.com/
📍به تازگی خبر گزاری‌ها به دستاورد شرکت دانش بنیان مدیناطب، دستگاه تحریک مغناطیسی مغز ایرانی پرداخته اند.

📌در بخشی از یک مورد آنها این گونه آمده است:

✔️ "به گزارش روز چهارشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، محمد محمدی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در خصوص این دستاورد گفت: دستگاه تحریک مغناطیسی مغز این شرکت با نام تجاری Magsurve از نظرسطح تکنولوژی و کاربردی قابل رقابت با مشابه خارجی است و در برخی از امکانات مورد استفاده از این دستگاه از تجهیزات پیشرفته تری نیز برخوردار است. این دستگاه با دریافت مجوزهای لازم از اداره کل تجهیزات پزشکی در داخل کشور طراحی و ساخته شده..."

برای مطالعه متن کامل این خبر میتوانید به سایت ایرنا مراجعه فرمایید:
https://b2n.ir/x62500
‍ ‍ ‍ 💢 بازی در کنار بیوفیدبک به کودکان برای کنترل خشم کمک میکند...

#مدینا_مقاله


🔹به تازگی گروهی از پژوهشگران فضایی را در بیمارستان کودکان بوستون فراهم آوردند تا کودکان بتوانند با روش بیوفیدبک برای کنترل ضربان قلب، تنفش و تنش‌های عضلانیشان بازی های کامپیوتری انجام دهند.

🔸 در این بازی که حدودا 10 سال پیش طراحی شده است، کودکان باید با حفظ آرامش خود، سفینه ای را کنترل کنند و به تعدادی سیارک مهاجم تیراندازی کنند و در صورت مواجهه با سفینه های دوست باید این کار را متوقف کنند.

🔹 برای انجام این کار سنسورهای مخصوصی برای رصد کردن ضربان قلب، تنفس و فعالیت عضلانیشان به آنها متصل میشود. هر چه بیشتر روی این موارد کنترل داشته باشند، بازی بهتر پیش میرود و این به عنوان پاداشی برای آنها باعث میشود که به سمت شرایط آرامش سوغ پیدا کنند و با تمرین و تکرار، از استرس‌های گوناگون و تنش‌های جسمی رهایی یابند.

🔸 حال ممکن است برای شما سوال شود که چرا برای کسب آرامش، یک بازی دارای خشونت انتخاب شده... فرضیه پژوهشگران این بود که اگر کودکان بتوانند در این شرایط چالشی و استرس برانگیز، خشم و هیجان خود را کنترل کنند پس در موقعیت های واقعی هم میتوانند و این تمرینی عمیق تر برای آنها خواهد بود.

🔹 با چنین امکاناتی در بیمارستان‌ها، که ممکن است دسترسی کودکان به روانشناس سخت باشد، کنترل تکانه هایی مانند پرخاشگری برای آنها تمرین خواهد شد و آرامش بیشتری را در طول بیماری های خود تجربه میکنند. به ویژه آن که انجام این بازی ها میتواند برای آنها جنبه سرگرمی نیز داشته باشد و از این جهت نیز برایشان جذاب است.

🔸لازم به ذکر است که شرکت کنندگان در این مطالعه، 40 کودک بین 10 تا 17 سال بودند که مشکلات کنترل خشم داشتند.

🔹این کودکان سپس به دو گروه تقسیم شدند که در نیمی از انها کنترل ضربان قلب و ... بازی را کنترل میکرد و نیمی دیگر ضربان قلب تاثیری در اجرای بازی نداشت. در نهایت مشخص شد که گروه اول در کنترل تکانه خشم پیشرفت شگرفی داشته است.

📌 اگر تا کنون از دستگاه بیوفیدبک استفاده نکرده اید، میتوانید در اینجا دستگاه را مشاهده کنید و جهت سفارش محصول برای کلینیک خود با ما در ارتباط باشید (88653017)




در ادامه میتوانید فایل PDF مربوط به این مقاله را دانلود و جهت اطلاعات بیشتر مطالعه فرمایید.


🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

A “Proof of Concept” Randomized Controlled Trial of a Video Game Requiring Emotional Regulation to Augment Anger Control Training


👥 تیم‌تحقیقاتی :


Peter Ducharme1, Jason Kahn1,2,3, Carrie Vaudreuil2,4, Michaela Gusman1, Deborah Waber1,2, Abigail Ross1, Alexander Rotenberg5,6, Ashley Rober1, Kara Kimball1, Alyssa L. Peechatka3 and Joseph Gonzalez-Heydrich1,2*


Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 تاریخ انتشار :

September 1, 2021

📕 ژورنال :


FRONTIERS in Psychiatry



🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
مرکز پارند با همکاری شرکت دانش‌بنیان مدیناطب برگزار می کند

🔸20 امین کارگاه نوروفیدبک اختصاصی ADHD و LD (آنلاین) و 330 امین کارگاه پارند؛
10 و 11 آذر ماه؛ ساعت ۱۰ الی ۱۷

▪️مدرس کارگاه: دکتر مسعود نصرت‌آبادی

📝 سرفصل های کارگاه

1- آشنایی با مکانیزمهای عصبی- روانی اختلالات ADHD و LD و چگونگی تاثیر نوروفیدبک بر آنها
2- طراحی و تدوین پروتکلهای ADHD براساس علائم بالینی فرد
3- طراحی و تدوین پروتکلهای اختلال یادگیری (LD) براساس نوع اختلا ل فرد
4- طراحی و ایجاد اسکرینهای مناسب برای ADHD و LD
5- آشنایی با روندهای درمانی همزمان با نوروفیدبک
6- طراحی پکیج درمانی براساس نیاز فرد
7- آشنایی با پاریاد، Cognitive Rehabilitation و Working Memory

📍کارگاه آموزشی به صورت کامل ضبط می گردد و لینک مشاهده آن به مدت یک ماه فعال خواهد بود.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☎️ برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با بخش آموزش مرکز پارند به شماره تلفن ۸۸۷۷۶۴۰۰-۰۲۱ الی 2 تماس بگیرید.

مدیناطب، اسپانسر رسمی دوره‌های آموزشی پارند
@appliedneuroscience
@medinateb
Medinateb
🍁 📣 🍁 🍂 شما دعوتید به خاص ترین جشنواره فروش مدینا طب در سال ۱۴۰۰ 🔶 دریافت تجهیزات رایگان یا تخفیف محصولات تا ۱۰۰ میلیون تومان 🔷 با خرید محصولات جشنواره می‌توانید بر اساس محصول خریداری شده از ۱ میلیون تا ۱۰۰ میلیون تومان به انتخاب خود تجهیزات رایگان…
🔸 خاص‌ترین جشنواره مدینا‌طب با استقبال گرم شما عزیزان به پایان رسید .


💎 با سپاس از همراهی همیشگی شما ،جشنواره های فروش مدینا طب تکرار خواهد شد، منتظر خبرهای خوب بعدی باشید ...


🌀 مدیناطب... پیشرو در ارائه تجهیزات نوین علوم اعصاب

@medinateb
‍ ‍ ‍ 💢 کار منزل و حافظه بهتر در افراد مسن...

#مدینا_مقاله


🔹 سالمندانی که همچنان کارهای خانه را خودشان انجام میدهند، عملکردهای شناختی بهتر، توجه بهتر و توان فیزیکی بالاتری دارند. در مقایسه با سالمندانی که دیگر کارهای منزل را خودشان انجام نمیدهند. حتی تعادل آنها در حرکت هایشان نیز بهتر است.

🔸 این‌ها نتیجه مطالعه ای است که اخیرا مقاله آن در ژورنال BMJ منتشر شده. از آنجایی که تحرک فیزیکی برای سلامت ذهن و بدن مفید است. گروهی از پژوهشگران بر این شدند تا درباره انجام کارهای روزمره در منزل و انجام کارهای خانه تحقیقاتی انجام دهند و ارتباط آن را با سلامت جسمی و ذهنی سالمندان کشف کنند.

🔹 در این مطالعه 489 نفر به شکل رندوم انتخاب شدند که در بازه سنی 21 الی 90 سال قرار داشتند. این افراد به دو گروه تقسیم شدند و افراد بالای 65 سال در گروه سالمندان قرار گرفتند. سپس از همگی تست‌هایی دریافت شد تا قدرت فیزیکی آنها سنجیده شود و همچنین سرعت آنها در کارهایی مانند نشستن یا راه رفتن.

🔸 همچنین توانمندی های شناختی آنها نیز ارزیابی شد. در زمینه های زبان، توجه، حافظه، توانایی دیداری. شرکت کنندگان پرسشنامه هایی را نیز پر کردند تا فعالیت آنها در منزل و این که چه مقدار کار منزل انجام میدهند مشخص شود.

🔹 کارهایی مانند گردگیری، شستن ظرف‌ها، مرتب کردن تخت، اتو کشیدن و ... از مواردی بود که در پرشنامه مطرح شد. همچنین شدت آنها نیز بررسی شد و از بین سالمندان تنها نیمی از آنها به اندازه مناسبی کارهای منزل را انجام میدادند.

🔸در نهایت مشخص شد گروهی که کارهای منزل را به مقدار بیشتر انجام میدادند، تا 14 درصد در توانایی های ذهنی بهتر بودند و همچنین سرعت حرکت آنها تا 23 درصد بیشتر بود.

🔹البته لازم به ذکر است که این مطالعه از نوع مشاهده ای است و رابطه علی و معلولی بین متغیرها برقرار نیست. اما به هر شکل اهمیت فعالیت داشتن را بیش از پیش نشان میدهد. بنابراین به سالمندان و گروه های سنی دیگر نیز توصیه میکنیم که هرگز بدن خود را محدود نکنند.



در ادامه میتوانید فایل PDF مربوط به این مقاله را دانلود و جهت اطلاعات بیشتر مطالعه فرمایید.


🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

Cross-sectional associations of housework with cognitive, physical and sensorimotor functions in younger and older community-dwelling adults: the Yishun Study


👥 تیم‌تحقیقاتی :


Shuen Yee Lee1, Benedict Wei Jun Pang2, Lay Khoon Lau2, Khalid Abdul Jabbar2, Wei Ting Seah2, Kenneth Kexun Chen2, Tze Pin Ng2,3,Shiou-Liang Wee1


Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 تاریخ انتشار :

22 November, 2021

📕 ژورنال :


BMJ Open



🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹مدیناطب، صدای زنان سرزمینم...

🔸به مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان، به ویدیوی کوتاهی می‌پردازیم.

🔹خشونت فقط جسمانی نیست، و سکوت کردن در برابر خشونت، پذیرفتن آن است.

✔️ سکوت نکنیم...

#مدینا_کلیپ

@Medinateb
#مدینا_تصویر
#مدیناکوییز

جسم پینه‌ای شاهراه‌ تعامل بین دو نیمکره مغز است.

در کوییز زیر پاسخ دهید جسم پینه‌ای از ماده سفید تشکیل شده یا خاکستری؟

@Medinateb
مدیناکوییز: جسم پینه‌ای از ماده ....... تشکیل شده است.
Anonymous Quiz
66%
سفید
34%
خاکستری
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💻 کاربرد های پنجره EMG را می‌دانید ؟

#مدینا_کلیپ

@medinateb
‍ ‍ ‍ 💢 تحریک مغزی نوین برای درمان افسردگی شدید...

#مدینا_مقاله


🔹 دانشمندان توانسته اند با ترکیب تحریک عمقی مغز و ثبت نوار مغز در لحظه افسردگی شدید در یک بیمار مقاوم به درمان را درمان کنند. در این روش مدار مغزی یک بیمار به شکل اختصاصی طی پروسه تحریک الکتریکی تنظیم شد و علایم افسردگی او پس از مدتی از بین رفت.

🔸 جان اولین نفری است که این درمان نوین را دریافت کرد. او از افسردگی شدید مقاوم به درمان (TRD) رنج میبرد و درمان مذکور را زیر نظر دکتر شث دریافت کرد.

🔹 طی یک عمل جراحی بدون بیهوشی، الکترودهایی در عمق مغز او قرار گرفت که تعدادی از آنها مربوط به تحریک الکتریکی و تعدادی مربوط به EEG بودند. اطلاعات دریافتی از الکترودهای مربوط به EEG پاسخ مدار مغزی را نسبت به تحریک نشان میدهد و بر اساس آن میتوان تحریک دقیق تر و اثربخش تری اعمال کرد.

🔸 از آنجایی که مغز احساس درد ندارد، این عمل جراحی را میتوان بدون بیهوشی انجام داد و جالب آن که بیمار پس از دریافت اولین پالس‌های تحریکی گزارش میدهد که احساس خیلی خوبی دارد.

🔹 “I was in the middle of a depressive episode that had lasted five years. I tried a number of different therapies and medication, ones that worked for me in the past and some new ones, but nothing was making a difference this time,”

🔸"من دچار افسردگی شدیدی بودم که 5 سال طول کشید. درمان‌های مختلفی را امتحان کردم ... اما هیچ کدام مانند این یکی در زندگی من تغییر ایجاد نکرد"

🔹بر اساس نظر پژوهشگران هدف اصلی این مطالعه طراحی روش‌های درمانی خصوصی سازی شده است تا اثربخشی بیشتری برای اختلال های مختلف داشته باشند. چرا که یک اختلال خاص در هیچ دو فردی کاملا مشابه نیست.

🔸جالب است بدانید طی مدت زمان 4 ماه که جان تحریک الکتریکی دریافت میکرد تا دوره درمانش تکمیل شود، در بخش هایی از این درمان، پژوهشگران بدون اطلاع او، تحریک الکتریکی را متوقف کردند و در این زمان‌ها علائم بازگشت داشتند که نشان دهنده اثربخشی تحریک بود.

🔹 دستاوردها و جزئیات این مطالعه بسیار بیشتر از این است و ذکر تمام آنها از حوصله این پست خارج است، به همین جهت پیشنهاد میکنیم که مقاله مربوط به آن را مطالعه فرمایید.

📌 چنین مطالعاتی اهمیت تحریک الکتریکی را نشان میدهند. قطعا نمیتوان برای تمام اختلال ها و تمام افراد از روش تحریک الکتریکی عمقی استفاده کرد چرا که احتیاج به جراحی و هزینه سنگین دارد. اما در سطوح دیگر میتوانید از مزایای تحریک الکتریکی بهره ببرید و با معقول‌ترین هزینه به مراجعین خود خدمات مربوطه را ارائه دهید. در اینجا میتوانید درباره تجهیزات تحریک الکتریکی مغز مدیناطب مطالعه فرمایید و جهت خرید با شماره 88653017 در تماس باشید.



در ادامه میتوانید فایل PDF مربوط به این مقاله را دانلود و جهت اطلاعات بیشتر مطالعه فرمایید.


🌀 آخرین مقالات علوم‌ اعصاب را در کانال تلگرام مدیناطب دنبال کنید...

👉 @Medinateb
💢 عنوان مقاله :

Deep brain stimulation for depression informed by intracranial recordings


👥 تیم‌تحقیقاتی :


Sameer A. Sheth, MD, PhD
Kelly R. Bijanki, PhD
Brian Metzger, PhD
Anusha Allawala
Victoria Pirtle
Josh A. Adkinson, PhD
John Myers, PhD
Raissa K. Mathura
Denise Oswalt, PhD
Evangelia Tsolaki, PhD
Jiayang Xiao
Angela Noecker
Adriana M. Strutt, PhD
Jeffrey F. Cohn, PhD
Cameron C. McIntyre, PhD
Sanjay J. Mathew, MD
David Borton, PhD
Wayne Goodman, MD
Nader Pouratian, MD, PhD


Acces to articles on medinateb telegram channel


🗓 تاریخ انتشار :

22 November, 2021

📕 ژورنال :


Biological Psychiatry



🌀 دانلود آخرین مقالات علوم اعصاب در کانال تلگرام مدیناطب...

👉 @Medinateb
2024/09/30 10:27:30
Back to Top
HTML Embed Code: