Telegram Web Link
📚چرم ساغری

 ▫️رمانی از انوره دو بالزاک است. بالزاک این رمان را در سال ۱۸۳۱ منتشر کرد. داستان مرد جوانی است که قطعه‌ای از چرم ساغری (چرم پوست کفل اسب) را پیدا می‌کند. این قطعه چرم، جادویی است و می‌تواند تمام خواسته‌های مرد جوان را برآورده کند. اما با برآورده شدن هر آرزو، چرم کوچک و کوچک‌تر می‌شود...
#englishliterature
📝 بررسی

▫️رمان چرم ساغری در سال 1831 توسط رمان نویس و نمایش نامه نویس فرانسوی هونوره د بالزاک (1899-1799) نوشته شده است. در اوایل قرن نوزدهم در پاریس، داستان مرد جوانی را روایت می کند که یک قطعه جادویی از چرم را پیدا می کند که تمام خواسته های او را برآورده می کند. با این وجود، برای هر آرزوی اعطا شده، بخشی از انرژی بدنی وی کم می شود و مصرف می کند. قبل از اتمام کتاب، بالزاک با انتشار یک سری مقالات و قطعات داستانی در چندین مجله پاریسی، هیجان را در این مورد ایجاد کرد. اگرچه او پنج ماه از تحویل نسخه خطی عقب افتاده بود، اما موفق شد علاقه کافی را ایجاد کند که این رمان بلافاصله پس از انتشار آن به فروش رفت. چاپ دوم، که شامل یک سری از دوازده "داستان فلسفی" دیگر بود، یک ماه بعد منتشر شد. اگرچه این رمان از عناصر خارق العاده ای بهره می برد، اما تمرکز اصلی آن نمایش واقعی از زیاده خواهی ماتریالیسم بورژوایی است. توجه بالزاک به جزئیات برای توصیف خانه قمار، یک فروشگاه عتیقه فروشی، یک ضیافت سلطنتی و سایر مناطق محلی استفاده می شود. کتاب او همچنین شامل جزئیاتی از زندگی خودش به عنوان نویسنده مبارز است و شخصیت اصلی را در خانه ای شبیه به شخصی که در ابتدای فعالیت ادبی اشغال کرده است قرار می دهد. موضوع اصلی چرم ساغری تضاد بین میل و طول عمر است. پوست جادویی نمایانگر نیروی زندگی مالک است.

▫️""با همه خصوصیت ساده لوحانه، نظریه ای که بالزاک در این کتاب مطرح می کند، باید پذیرفت که چرم ساغری داستانی است که به طرز ستایش انگیزی به پایان می رسد و سخت جذاب است. این داستان در شمار شناخته ترین و پرخواننده ترین آثار بالزاک است. چرا که نویسنده در این اثر، مانند بیشتر آثار خود، می تواند واقعیت و خیال را به طرز ستایش انگیزی به هم بیامیزد و رغبت و کنجکاوی خواننده را تا پایان برانگیزد. این اثر، که نسبت به داستان «لوئی لامبر» روح و دلنشینی کمتری دارد و کمتر از« جستجوی مطلق» شگفت انگیز و دلهره انگیز است، با دو رمان پیشین یکی از آثار عمده «بررسی های فلسفی» است که بالزاک در آنها از واقع گرایی دور شده و غالبا با ناشیگری، ولی با برانگیختن شوق و علاقه خواننده، سعی کرده که موضوعات عقیدتی را که اساس اثر اوست روشن گرداند. ""
(دکتر محمدتقی غیاثی. فرهنگ آثار. سروش.)

#ادبیاتانگلیسی #نقدوبررسی
🔹اُنوره دو بالزاک (به فرانسوی: Honoré de Balzac) (زاده ۲۰ مه ۱۷۹۹ – درگذشتهٔ ۱۸ اوت ۱۸۵۰) نویسندهٔ نامدار فرانسوی است که او را پیشوای مکتب واقع‌گرایی (ادبیات) اجتماعی می‌دانند. «کمدی انسانی» نامی است که بالزاک برای مجموعه آثار خود که حدود ۹۰ رمان و داستان کوتاه را در برمی‌گیرد برگزیده‌ است. توصیفات دقیق و گیرا از فضای حوادث و تحلیل نازک‌ بینانه روحیات شخصیت‌های داستان بالزاک را به یکی از شناخته‌ شده‌ترین و تأثیرگذارترین رمان‌نویسان دو قرن اخیر تبدیل کرده‌ است.

#ادبیاتانگلیسی #رمان
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👑 idioms;

🌂Wishes don't wash the dishes! 🍽
/ویشز دونت واش د دیشز/
با حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمیشه!

🌂Hung up on someone! 💕
/هانگ آپ آن سام وان/
به کسی دل بستن!
#english #idiom
▫️مسئله غریبی است!

انسان همیشه با خویشتن در جدال است. آرزوهایش را بر اثر آلام کنونی از دست میدهد و آلام خود را به امید آینده‌ای که به او تعلق ندارد، فریب میدهد. از این‌جاست که همه‌ی کار‌های انسان رنگ نابخردی و ناتوانی دارد.

▫️آری، در این دنیا هیچ چیزی کامل نیست، مگر بدبختی.

📕 چرم ساغری
✍🏽 اونوره دو بالزاک
#quote #english
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎼 So Sensual
🎧 Vargo

Close my eyes
Look inside , Realize
The endless space
Behind my eyes
Is shining
A mighty bright light
Rises out of my heart
I'm gliding
Through boundless space
I'm guided right from above
By your love
چشمانم رو ميبندم، و درك ميكنم
فضاى بي پايان پشت چشمانم را
از نورى عظيم و روشن ميدرخشه
از قلبم صعود ميكنم
دارم سر ميخورم، درون يك فضاى بى حد و مرز
با عشق تو، از اون بالاها هدايت ميشم

So sensual
Surrounded by your tenderness
Sensational
So sensual
Enchanted by your soft caress
Sensational
پر شور و احساس
با لطافت تو احاطه شدم
پر از احساس
با نوازش ملايم تو محصور شدم
پر از شور و حس

Gentle touch
I'm sound and safe
Filled with such
An overwhelming
Happiness that's shining
A mighty bright light
Rises out of my heart
I'm gliding
Through boundless space
I'm guided right from above
By your love
So sensual...
نوازش ملايم
من در امنيت و سلامت هستم
و پر از خوشبختى غافلگيركننده كه ميدرخشه
نورى عظيم و درخشان از قلبم بيرون ميتابه

#متن_موزيك
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📚 Resistance, Rebellion, and Death is a 1960 collection of essays written by Albert Camus and selected by the author prior to his death. The essays here generally involve conflicts near the Mediterranean, with an emphasis on his home country Algeria, and on the Algerian War of Independence in particular. 

 Albert Camus
#englishliterature
📝 Analysis;

💭Camus proclaims the call to justice and the struggle for freedom also declaimed in the Old Testament, particularly the minor prophets. But he does so in a modern context, where God is silent and man is the master of his own destiny. Although he sees no messianic age, he proclaims the hope that by continuous effort, evil can be diminished and freedom and justice may become more prevalent.

💭Also collected here, in the essay "The Artist and His Time," is the address Camus gave in December 1957 at the University of Uppsala, entitled "Create Dangerously". The speech is reminiscent of Tolstoy's essay, "What is Art?", in that Camus speaks of the social context of art, concluding that "the only justification [for the artist] ... is to speak up for those ... who cannot do so."

💭Biographically speaking, there is nothing as definitive concerning a man's life as the asides he speaks- to himself or while facing an audience. Letters and speeches written at the moment and not organized into a timeless work reveal more of a person's life and thought than any rote biography by an admirer. This is precisely what this book is. It does not explain Albert Camus. It reveals him. This is its first value. Here we find Camus' letters written during the war to a German friend, attempting to sift his love for his country despite its weaknesses and insanities. For himself and France Camus has tried to judge his own land and culture, to tap its vital bloodstream, discover its worth, and thus "absurdly" enter the larger family of mankind. For Americans, the book has an added value. Here is a man who speaks our own language, the traditional language of America in constant criticism of itself. And perhaps this explains the reading public's great affinity for this European. Finally the collected asides give us a greater insight into Camus' thinking. He details his war effort and distinguishes his support of killing from that of murdering. He etches his homeland, Algeria, attempting to preserve the familiar relationship of the past and the independence required of the present. Through his love of justice he exerts a forceful resistance against Christianity and Communism, though he respects both. Yet his passionate love of justice becomes quicksand and unveils his deep religious feeling. After all, as Camus says, "The only real artist then is God...all other artists are, ipso facto, unfaithful to reality". A statement in which he included himself. Certainly this is the most important book written about Camus, by one who knows best.

#analysis #englishliterature
📚 مقاومت، عصیان و مرگ

▪️آلبر کامو در واپسین سال زندگی‌اش از سه جلد «رویدادها»، ۲۳ مقاله را که فکر می‌کرد ارزش چاپ به زبان انگلیسی دارند، بیرون کشید. این مقالات دربارۀ مسائل مکرر معاصر بودند که گاه او را از نوشته‌جات خلاقه‌اش جدا می‌کردند تا به قول خودش از «خدمت‌ گزاری به حقیقت و آزادی؛ جنگ و مقاومت در اروپایی که تحت سیطرۀ زندان‌ها، اعدام‌ها و تبعیدهاست؛ تراژدی‌های الجزایر و مجارستان؛ وحشت مجازات اعدام؛ و تعهد نویسنده» بگوید.
#englishliterature #ادبیاتانگلیسی
📝 بررسی

▫️آلبر کامو در سخنرانی خود پس از دریافت جایزه نوبل ادبیات در سال 1957 گفت که نویسنده "امروز نمی تواند به کسانی که تاریخ می سازند خدمت کند، بلکه باید به کسانی که تابع آن هستند خدمت کند." و در این بیست و سه مقاله سیاسی، وی تعهد خود را به قربانیان تاریخ نشان می دهد، از ماکیس سقوط کرده مقاومت فرانسه گرفته تا تلفات جنگ سرد.

▫️مقاومت، شورش و مرگ هوش اخلاقی کامو را به نمایش می گذارد که به موضوعاتی از جنگ استعماری در الجزایر تا سرطان اجتماعی مجازات اعدام می پردازد. اما این کتاب تکان دهنده بیش از هر چیز بازتاب مشکل آزادی است و به همین دلیل متعلق به همان آثاری است که کامو را به عنوان وجدان قرن ما شهرت بخشید: بیگانه، شورشی و افسانه سیزیف.

▫️کامو زمینه ای تاریخی و فلسفی برای درک روابط اروپا و عرب از زمان سقوط امپراتوری عثمانی فراهم می کند که ممکن است به توضیح این که چرا امروزه در خاورمیانه اینقدر خصومت با اروپاییان (و آمریکایی ها) وجود دارد ، کمک کند. در حالی که کامو زنده نماند تا وقایع "بهار عربی" را ببیند، مطمئنا از عواملی آگاه بود که جهان را در زمان کنونی (و کاملا با تمرکز) بر فرهنگ عرب و گسترش آن متمرکز کرده است. با این حال، او متوجه شد که شکاف بیشتری بین مسیحیت و اسلام و بین خاورمیانه و اروپا و متحدان مربوطه در حال افزایش است.

▫️به من گفتید: «عظمت کشورم قیمت ندارد و هر چیزی که در راه عظمت آن به کار رود، نیکوست. در جهانی که همه‌چیز معنایش را از دست داده، کسانی، مثل ما آلمانیان جوان، که از فرط خوش‌اقبالی معنا را در سرنوشت ملت‌مان می‌یابند، باید همه چیز را فدای آن کنند». تا آن روزگار شما را دوست می‌داشتم، اما همان موقع از شما دل بریدم و گفتم: «نه، نمی‌توانم باور کنم که هر چیزی می‌بایست تابع هدفی باشد. چیزهایی هستند که قابل بخشش نیستند. من باید بتوانم در عین دوست‌داشتن کشورم، به عدالت هم مهر بورزم. من نمی‌خواهم کشورم به عظمتی دست یابد که آلوده به خون و دروغ است. من احیاء کشورم را در عین احياء عدالت می‌خواهم». و شما به طعنه گفتید: «بنابراین، تو کشورت را دوست نمی‌داری».
#analysis #englishliterature
🔸Albert Camus was a French philosopher, author, and journalist. He was awarded the 1957 Nobel Prize in Literature at the age of 44, the second-youngest recipient in history. His works include The Stranger, The Plague, The Myth of Sisyphus, The Fall, and The Rebel. 

🔸آلبر کامو (۱۹۱۳ – ۱۹۶۰)
نویسنده، فیلسوف و روزنامه‌نگار اهل فرانسه برنده جایزه ادبی نوبل بود. او یکی از نویسندگان بزرگ قرن بیستم و خالق کتاب مشهور بیگانه و مقاله جریان‌ساز افسانهٔ سیزیف است.
#englishliterature
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▫️نمی‌توان انکار کرد که انسان‌ها از مرگ می‌ترسند. حِرمان زندگی، خود بالاترین مجازات است و در انسان‌ها ترسی شدید ایجاد می‌کند. ترس از مرگ که از ناشناخته‌ترین ژرفنای وجود برمی‌خیزد او را ویران می‌کند. غریزهٔ زندگی زمانی که تهدید می‌شود، وحشت و رنج می‌آفریند.

▫️اگر ترس از مرگ واقعیتی مسلَّم است، واقعیتِ مسلَّمِ دیگر این است که چنین ترسی هر اندازه هم زیاد باشد، هیچ‌گاه برای فرو نشاندنِ امیالِ انسان کفایت نمی‌کند.

✍🏽 آلبر کامو
📕 مقاومت، عصیان و مرگ
2025/07/05 17:00:37
Back to Top
HTML Embed Code: