Telegram Web Link
🔴داستان موفقیت جف بزوس: "مشتری‌محور باشید"



🔹جف بزوس از همان روزهای نخست راه‌اندازی آمازون، دغدغه‌ی خلق راهکارهای جدید، مطابق با نیازها و خواسته‌های مشتریان را داشته است. او اعتقاد دارد باید روی مشتری تمرکز کرد، نه بر رقبا.
نیاز نیست وقت‌تان را برای پیش گرفتن از رقبا هدر دهید، بلکه به جای این کار، از بازار جلو بزنید. جف بزوس پیشنهاد می‌کند به دنبال راه‌هایی برای به هیجان درآوردن مشتریان باشید تا مدام بیشتر بخواهند.

🔹بزوس در نامه‌ی خود به سهام‌دارانش در سال 2017 میلادی نوشت:
«آنچه درباره مشتریان برایم جالب است، این است که همیشه به طور عجیبی ناراضی هستند. هیچ‌گاه انتظارات‌شان به پایان نمی‌رسد، بلکه بالاتر هم می‌رود؛ طبیعت انسان اینچنین است. در این دنیا نباید ثابت ماند و تنها نشست و استراحت کرد؛ چراکه مشتریان اجازه‌ی این کار را به ما نمی‌دهند.»

🔹لازم است بازار خود را از نزدیک بشناسید و بدانید مشتریان دنبال چه چیزی هستند. اگر نیاز آنها را برآورده کنید، باز هم سراغ‌تان خواهند آمد.
به عقیده‌ی بزوس، این تنها راه ترقی و پیشرفت در بازاری بوده که همواره در حال دگرگونی است. بزوس در تمام تصمیمات آمازون روی همین اصل تکیه کرده است.



✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 کلام فقط 7 درصد ماجرای صحبت کردن و ارتباطات شما

شاید تعجب کنید اگر دریابید که فقط ۷ درصد از اطلاعاتی که شما به دیگران منتقل می‌کنید، با استفاده از زبان‌تان است. باقی آن به شکل زیر است:
۳۸ درصد اینکه چطور صحبت می‌کنید – کیفیت صدا، لهجه، قدرت صدا، تأکید، اظهارات، سرعت بیان، حجم صدا، زیر و بمی و غیره.
۵۵ درصد زبان بدن – طرز ایستادن، موقعیت، ارتباط چشمی، حالات صورت، حرکات سر و بدن، اداها، تماس و غیره.
وقتی مجهز به اطلاعات باشید، ساده است که بفهمید چرا زبان بدن می‌تواند گذارهای شما را به جلب‌‌توجه‌کننده‌های بهتری تبدیل کند.

#زبان_بدن

🎙 @lect_negotio
🔴▪️جواب «نه» را داخل ساندویچ بپیچید‼️



با یک عذرخواهی کوچک و بیان دلیل به طرفتان «نه» بگویید. مثلا به یک مهمانی دعوت شده اید ولی به هر دلیلی نمی توانید در آن شرکت کنید. سعی کنید از تکنیک ساندویچ استفاده کنید. یعنی شما یک ساندویچ درست می کنید و کلمه «نه» را در آن قرار می دهید. خیلی مختصر، به صورت رودررو یا تلفنی به کسی که دعوتتان کرده می گویید که: «می خواستم درباره دعوتت صحبت کنم. من از تو خیلی ممنونم اما این بار واقعا نمی توانم به مهمانی بیایم.از اینکه فکر من بودی بسیار متشکرم. امیدوارم همیشه من را در نظر بگیری.»

👈این می شود یک عذرخواهی کوتاه و خلاصه که هیچ اشکالی ندارد اما اگر بیش از اندازه توضیح بدهید، ممکن است به دردسر بیفتدید. البته حواستان جمع باشد که در همین لحظات هم لحنتان صمیمانه و در عین حال جدی باشد. 


#نه_گفتن
#چگونگی_نه_گفتن
#نکات


🎙 @lect_negotio
🔴▪️تکنیک تحسین کردن


💡برای دستیابی به موفقیتهای بیشتر بدنبال افرادی بگردید که به آن موفقیتها دست یافته اند، آنها را تحسین نمایید و بدین گونه خود را هم ارتعاش با خواسته تان قرار دهید.

اگر دو نفر که رابطه زیبایی با هم دارند را می بینید به جای حسدورزی شروع نمایید به تحسین روابط زیبای آنها تا جهان شما را به سمت جذب روابط عالی هدایت نماید.

اگر فردی را می بینید که صاحب اتومبیلی است که آرزوی داشتنش را دارید به جای حسادت و آه و ناله در همان لحظه شروع کنید به تحسین طرف مقابل و خداوند را بابت دیدن فردی موفق سپاسگزار باشید تا جهان به شما بهتر از آرزویتان را ببخشد.

👈و اینگونه خود را هم فرکانس با آنچه در طلبش هستید قرار دهید.

#نکات


🎙 @lect_negotio
🔴▪️نکات(تاثیر زبان بدن در مصاحبه شغلی)

🎙 @lect_negotio

⭕️میانگین زمان یک مصاحبه استخدامی حدود 40 دقیقه است، اما 33 درصد از 2000 مدیر شرکت‌کننده در یک نظرسنجی اظهار کردند که آنان در 90 ثانیه اول مصاحبه خواهند فهمید که آیا داوطلب را استخدام می‌کنند یا خیر⁉️

در همان نظرسنجی، مدیران اشتباهات زیر را به عنوان دلایل اصلی رد داوطلب برشمردند:

1⃣ 70 درصد اعتقاد داشتند داوطلبان استخدام از نظر ظاهر و پوشش بیش از حد غیررسمی در جلسه مصاحبه ظاهر شدند.

2⃣ 67 درصد گفتند متقاضیان استخدام قادر نبودند تماس چشمی برقرار کنند.

3⃣ 55 درصد به خاطر نحوه از در وارد شدن مصاحبه‌شونده به اتاق مصاحبه.

4⃣ 47 درصد مدیران ابراز می‌کردند که داوطلبان استخدام هیچ اطلاعاتی درباره شرکتی که برای مصاحبه آمده‌اند نداشتند.

5⃣ 38 درصد مدیران به خاطر کیفیت صدا و میزان اعتماد به نفس و هم‌چنین نداشتن لبخند متقاضی را رد کردند.

6⃣ 33 درصد دلیل رد کردن را نوع نشستن متقاضی هنگام مصاحبه بیان کردند.

7⃣ 26 درصد بد دست دادن متقاضی را دلیل رد شدن می‌دانند.

8⃣ 21 درصد یکی از دلایل رد شدن متقاضی را دست به سینه نشستن او هنگام مصاحبه عنوان کردند.


💡 پی نوشت:
در چند دقیقه اول یک مصاحبه شغلی, زبان بدن شما است که سخن می گوید, چرا که از کوزه همان برون تراود که در اوست.

☝️توصیه می شود که حداقل ۳ درصد از درآمدتان را روی توسعه خودتان سرمایه گذاری کنید.

🎙 @lect_negotio
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️کلید موفقیت در فروش چیست

👈سطح تناسب ذهن فرد در فروش از عوامل مهم در فروش است.

👤برايان تريسي

#کلید_موفقیت_فروش
#برایان_تریسی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️طبقه‌بندی تحلیل‌های پیشرفته کسب‌و‌کار :

🎙 @lect_negotio

⭕️تحلیل‌های پیشرفته کسب و کار، در مقالات و منابع مختلف،طبقه‌بندی‌های متفاوتی دارند.
🗞یک طبقه‌بندی عمومی که شامل انواع تحلیل‌های پیشرفته باشد را می‌توان به شرح زیر توصیف کرد:

1⃣داده‌کاوی (Data Mining):
عبارت است از فرآیند اکتشاف الگو و روندهای منظم و پنهان در داده‌های بزرگ و توزیع‌شده با استفاده از مجموعه‌ی وسیعی از الگوریتم‌های ریاضیات و آمار. این الگوریتم‌ها معمولاً روی مقادیر عددی و غیرمتنی اعمال می‌شوند. داده‌کاوی از علومی مانند هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی، آمار، پژوهش عملیاتی و مدیریت پایگاه‌های داده استفاده می‌کند.

2⃣متن‌کاوی (Text Mining):
فرآیندی است که در آن، اطلاعات باکیفیت و مفید از متون علمی و تجاری استخراج می‌شوند. در متن‌کاوی، امکان طبقه‌بندی متون علمی بر اساس محتوا، تفکیک نظرات کاربران و مشتریان بر اساس نظرات درباره محصولات و خدمات، اکتشاف توالی متون علمی در بازه‌های زمانی مختلف و تحلیل روند توسعه علمی در سال‌های آتی و مشابه آن وجود خواهد داشت.

3⃣وب‌کاوی (Web Mining):
عبارت است از به‌کارگیری روش‌های داده‌کاوی و متن‌کاوی در صفحات وب که با هدف شناسایی روند استفاده از صفحات، انواع کاربران مراجعه‌کننده به وب‌سایت سازمان، تحلیل میزان استفاده از اینترنت، کاوش محتوا در صفحات وب درباره یک موضوع خاص، تحلیل ساختار وب‌سایت، تحلیل روند کلیک‌ها و ورودی‌ها به وب‌سایت‌های مختلف از طریق یک وب‌سایت، و موضوعات مشابه آن انجام می‌شود.

4⃣فرآیندکاوی (Process Mining) :
مجموعه‌ای است از روش‌های مدیریت فرآیند در سازمان بر مبنای الگوریتم‌های ریاضی و آماری که بر اساس اطلاعات ذخیره شده در تاریخچه تغییرات پایگاه داده در روزهای کاری مختلف، اقدام به شناسایی گلوگاه‌های فرآیندی و نقاط دارای ارزش‌افزوده در فعالیت سازمان کرده و تلاش می‌کند تا فرآیندهای سازمان، در بهینه‌ترین وضعیت ممکن اجرا شوند.

5⃣تحلیل احساسات (Sentiment Analysis):
یا به عبارت دیگر عقیده‌کاوی، عبارت است از به‌کارگیری علم پردازش زبان طبیعی (Natural Language Processing) و علوم زبان‌شناسی (Linguistics) برای بررسی نظرات، دیدگاه‌ها و عقاید کاربران، کارکنان و مشتریان بر مبنای داده‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی مختلف به اشتراک می‌گذارند. در تحلیل احساسات، امکان بررسی و تحلیل دیدگاه‌های فرد، گروه یا حتی جامعه، در بازه‌های زمانی مختلف و پیش‌بینی روندهای آتی بازار و کسب‌و‌کار بر مبنای آن‌ها وجود خواهد داشت.

6⃣یادگیری عمیق (Deep Learning):
در یادگیری عمیق، هدف کاوش داده‌ها در سطوح مختلف و با عمق زیاد بر مبنای مجموعه‌ای از روش‌های یادگیری ماشینی است. در یادگیری عمیق، نرم‌افزار بدون هیچ پیش‌فرضی اقدام به یادگیری از شرایط محیطی کرده و به تدریج خود را با یافته‌ها وفق می‌دهد به‌صورتی که بدون در اختیار داشتن دانش اولیه از حوزه تحت آموزش و یادگیری، قادر به درک و پیش‌بینی روندهای آتی آن حوزه باشد.

7⃣جریان‌کاوی (Stream Mining):
امروزه سرعت تولید داده‌های جدید، از روند فزاینده‌ای برخوردار است. به همین دلیل امکان توقف تولید داده‌ها و استفاده از الگوریتم‌ها برای تحلیل آن‌ها در برخی از شرایط امکان‌پذیر نیست. از این‌رو الگوریتم‌هایی برای کاوش جریان داده‌ها ابداع شده‌اند که مبتنی بر الگوریتم‌های قبلی هستند ولی برای یادگیری و پیش‌بینی در حین تولید داده، بهینه‌سازی شده‌اند. این الگوریتم‌ها ضمن دریافت داده‌هایی که به تازگی تولید شده‌اند، بخشی از داده‌های قدیمی را از مجموعه داده‌ها به تدریج حذف می‌کنند و با داده‌های جدید، فرآیند یادگیری را ادامه می‌دهند تا همواره به‌روز و موثر باشند.
📚منبع: تعالی ساز

#طبقه_بندی_تحلیل
#کسب_کار
#نکات
🎙 @lect_negotio
🔴▪️اجزای سخنرانی؛ چطور سخنرانی جذاب و منسجمی ارائه دهیم؟

⭕️سخنرانی اجزای مختلفی دارد. اگر نتوانید هر بخش را به‌درستی مدیریت کنید، توجه مخاطب را از دست می‌دهید. باور کنید یا نه،‌ این یکی از بدترین اتفاقاتی است که ممکن است در حین سخنرانی برایتان بیفتد.

🔶اجزای اصلی سخنرانی عبارت‌اند از:

1️⃣مقدمه
📌مقدمه‌ی سخنرانی هدف سخنرانی‌تان را مشخص می‌کند؛ نکات کلیدی‌تان را از پیش اطلاع می‌دهد و به مخاطب‌تان می‌گوید که چرا باید به سخنان شما گوش دهد.

2️⃣بدنه: بدنه‌ی سخنرانی‌تان نقطه‌ای است که تک‌تک نکات اصلی‌تان را با جزئیات شرح می‌دهید. بدنه جایی است که داستان‌تان را تعریف می‌کنید.

3️⃣نتیجه‌گیری: نتیجه‌گیری سخنرانی‌تان، هدف و نکات اصلی شما را خلاصه می‌کند و در عین حال، اثری ماندگار بر مخاطب می‌گذارد.

4️⃣گذارها: گذارها باعث می‌شوند سخنرانی‌تان از بخش یا نکته‌ای به بخش و نکته‌ای دیگر جریانی آرام داشته باشد.

#سخنرانی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️چطور در سخنرانی‌مان از مثال استفاده کنیم؟

⭕️مثال‌ها ابزارهایی هستند که سخنران یا ارائه‌دهنده می‌تواند از آنها استفاده کند تا به مخاطب کمک کند که موضوع و نکات کلیدیِ ارائه را بهتر درک کند. سه نوع مثال اصلی وجود دارد: مختصر، مسبوط و فرضی

✳️مثال‌های مختصر
📌مثال‌های مختصر برای توضیح بیشتر نکته‌ای به کار می‌روند که شاید بلافاصله برای مخاطبان واضح نباشد، اما آن‌قدر پیچیده نیست که نیاز به مثالی طولانی‌تر داشته باشد.

✳️مثال‌های مسبوط
📌از مثال‌های مسبوط زمانی استفاده می‌شود که سخنران درباره‌ی موضوعی پیچیده‌تر سخن می‌گوید و چنین می‌اندیشد که مخاطبش شاید با آن آشنا نباشد.

✳️مثال‌های فرضی
📌مثال فرضی مثالی ساختگی است که می‌تواند زمانی به‌کار رود که سخنران، موضوعی پیچیده را توضیح می‌دهد که وقتی آن را در شرایطی واقعی‌تر یا مرتبط قرار دهد، بهتر معنا می‌یابد.
#سخنرانی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️نکات(قانون مکث 3 ثانیه)




⭕️کسی از شما سؤالی ميپرسد، سريعا جواب ندهيد، سه ثانيه مكث کرده، سپس جواب دهيد. 

يا در ماشين نشسته ايد و خیلی هم عجله داريد، قبل از روشن كردن ماشين، بر روی صندلی ماشین به آرامی، سه ثانيه مكث كنيد بعد ماشينتان را روشن كنيد.
       
اين مكث های سه ثانيه باعث افزایش قدرت و صبر شما شده و در نتیجه باعث ماندگاری و افزون شدن انرژی مثبت شما ميشود؛ در اين كار ممارست بخرج دهيد تا اينكه ملكه ذهن شما شده و در حافظه تان ثبت گردد.

🔆مهم ترين فايده مكث سه ثانيه جلوگیری از بروز خشم و عصبانيت میباشد و به شما ترمزی ميدهد كه خودتان را كنترل كنيد.



✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️تاثیرگذاری کلامی :

⭕️استفاده از روش هیپنوتیزم کلامی
از ویژگی های مذاکره کننده موفق، استفاده از تاثیرگذاری یا هیپنوتیزم کلامی است.
با این روش، صورت مسئله تغییر می کند و شخص مخاطب بدون این که متوجه شود به سمتی که ما می خواهیم حرکت می کند.
🤔برای مثال می گوییم قبل از امضای قرارداد،
موافق نوشیدن چای هستید؟
با این روش، امضای قرارداد، موضوع ثانویه تلقی شده و چای نوشیدن، به عنوان موضوع اصلی مطرح می شود!

در مذاکره فروش نیز همواره توصیه می شود با خریدار به گونه ای صحبت شود که خرید، قطعی شده و درباره رنگ و کیفیت و سایز و شرایط بعد از خرید گفتگو صورت پذیرد.

استفاده از سوالات به جا می تواند هم نشان از تسلط فرد به بحث باشد و به چالش کشیدن فرد مخاطب و از سوی دیگر، انتظار جواب نیز خودش به تاثیرگذاری کلام کمک می کند.

برای تاثیرگذاری مناسب کلام، تلفظ صحیح و آهنگ کلمات، تلفظ صحیح آواها، قدرت مکث، تمرکز مناسب، خروج صدا از حنجره و افزایش دایره لغات نیز می تواند ما را یاری رساند.

#نکات
#فن_بیان
🎙 @lect_negotio
🔴▪️مراحل تبدیل مشتریان بالقوه به مشتری وفادار

🔹یکی از ارزشمند­ترین دارایی‌­هایی هر سازمانی مشتریان فعلی آن می­ باشند. هر چقدر تعداد این مشتری­ ها بیشتر باشد و حجم خرید و وفاداری بالاتری داشته باشند، آن بنگاه اقتصادی موفق ­تر خواهد بود.

🔹برای موفقیت در فروش باید در درجه اول بر روی حفظ مشتری­ های فعلی ارزشمند متمرکز شد و در مرحله دوم به دنبال جذب مشتری جدید بود. در این پست به بررسی مراحل تبدیل مشتری بالقوه به مشتری وفادار می‌پردازیم.

#مشتریان_بالقوه
#مشتریان_وفادار

🎙 @lect_negotio
🔴▪️شخصیت شناسی با مدل نشستن


🚩خلاق، جذاب، تنبل با رفتار کودکانه

🚩تخیل قوی، ایده پرداز

🚩بی نظم، دقیق درخرید، تمرکز پایین

🚩انتقادناپذیر، وقت شناس، آرام

🚩لجباز، صبور، مصمم، اعتمادبه نفس کم



🎙 @lect_negotio
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️راهکارهای عملی غلبه بر استرس هنگام سخنرانی.

#سخنرانی
🎙 @lect_negotio
🔴▪️ماتریس اگر _پس در مذاکره



سناریوهای «اگر- پس» و یک برنامه‌ی پشتیبان داشته باشید.


وقتی واردِ مذاکره‌ای می‌شوید، داشتن سناریوها و گزینه‌های مختلف در ذهن، بسیار مفید است؛ مذاکره‌ها را با یک «ماتریس اگر- پس» تنظیم کنیم؛ یعنی جدولی داشته باشیم با ردیف‌هایی از «اگرها»، یعنی چیزهایی که ما می‌خواهیم، ولی ممکن است طرف مقابل به آنها نه بگوید، در مقابل این ردیف‌ها، ستون‌هایی از «پس» وجود دارد، یعنی مواردی که در صورتِ رد شدنِ «اگرها» توسط مشتری، غیرقابل مذاکره خواهند شد و قطعی هستند.


داشتن گزینه‌هایی در ذهن، به کاهش ترس ما از مذاکره، کمک می‌کند؛ یکی از دلایل این مسئله این است که با این کار، اولویت‌های شما مشخص می‌شود.


توجه کنید که در صورت به توافق نرسیدن، کدام عوامل نقش ایفا خواهند کرد و پیامدهای عدم توافق، برای مشتریان شما، شرکت شما، تیم شما و خود شما چه خواهد بود.


بر شکست تمرکز نکنید و بر آنچه می‌توانید انجام بدهید و موارد عملیِ همراه با آن، تمرکز کنید.


#مذاکره_بازاریابی
#سناریو_اگر_پس



✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️کلید موفقیت در فروش چیست

👈سطح تناسب ذهن فرد در فروش از عوامل مهم در فروش است.

👤برايان تريسي

#کلید_موفقیت_فروش
#برایان_تریسی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️تاثیرگذاری کلامی :

⭕️استفاده از روش هیپنوتیزم کلامی
از ویژگی های مذاکره کننده موفق، استفاده از تاثیرگذاری یا هیپنوتیزم کلامی است.
با این روش، صورت مسئله تغییر می کند و شخص مخاطب بدون این که متوجه شود به سمتی که ما می خواهیم حرکت می کند.
🤔برای مثال می گوییم قبل از امضای قرارداد،
موافق نوشیدن چای هستید؟
با این روش، امضای قرارداد، موضوع ثانویه تلقی شده و چای نوشیدن، به عنوان موضوع اصلی مطرح می شود!

در مذاکره فروش نیز همواره توصیه می شود با خریدار به گونه ای صحبت شود که خرید، قطعی شده و درباره رنگ و کیفیت و سایز و شرایط بعد از خرید گفتگو صورت پذیرد.

استفاده از سوالات به جا می تواند هم نشان از تسلط فرد به بحث باشد و به چالش کشیدن فرد مخاطب و از سوی دیگر، انتظار جواب نیز خودش به تاثیرگذاری کلام کمک می کند.

برای تاثیرگذاری مناسب کلام، تلفظ صحیح و آهنگ کلمات، تلفظ صحیح آواها، قدرت مکث، تمرکز مناسب، خروج صدا از حنجره و افزایش دایره لغات نیز می تواند ما را یاری رساند.

#نکات
#فن_بیان
🎙 @lect_negotio
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️سخنرانی جول اوستین با موضوع قدرت کلام و تاثیر آن بر آینده.

⚠️20 مگابایت.

#سخنرانی
🎙 @lect_negotio
⭕️ پدیده Benjamin Franklin چیست؟

اگر می خواهید با دشمنان خود دوست شوید، از آنها خواسته های کوچک داشته باشید!
بنجامین فرانکلین با درخواست ساده ای (امانت گرفتن یک کتاب)، یکی از دشمنان خود را تبدیل به دوست کرد.

وقتی از دیگران می خواهید لطف کوچکی در حق شما بکنند (رزومه شما را یکبار بخوانند، سگ تان را به گردش ببرند، به شما ۲۰ هزار تومان پول قرض بدهند)، آنها شما را بیشتر دوست خواهند داشت.

دشوار است که خودمان را متقاعد کنیم و به شخصی که از او متنفریم محبت کنیم. اما با این کار فرض کرده ایم که او را دوست می داریم و ذهن مان آن را باور می کند.

برخی از پژوهشگران، ناهماهنگی شناختی (Cognitive Dissonance) را دلیل این پدیده می دانند.


🎙 @lect_negotio
🔴▪️ ۳ عصر بازاریابی


🔸اَل ریس و جک تروت در کتاب «جایگاه‌سازی، نبردی در ذهن» می‌نویسند: برای درک بهتر برندینگ، باید نگاهی گذرا به سیر تکاملی بازارها بیاندازیم و با سه عصر مختلف در شکل‌گیری و تکامل بازارها آشنا شویم:

🔤عصر کالا
این عصر از دهه ۱۹۵۰ میلادی آغاز شد که در آن، تولید کالاهای مختلف به ناگهان افزایش یافت و برندها برای فروش بیشتر مجبور به افزایش حجم تبلیغات‌شان شدند.

🔹در آن عصر، شرکت‌ها برای موفقیت در بازارشان به دو چیز نیاز داشتند: محصولی که کمی بهتر از محصولات رقبا باشد و تبلیغاتی که جذاب‌تر و گسترده‌تر از رقبا باشد.

🔹این تلاش برای بهتر بودن و معروف بودن، در نهایت رقابت در تمام بازارها را سخت و سخت‌تر کرد چون هر برندی معتقد بود کیفیت، شهرت و محبوبیت بالاتری دارد.

🔹در این شرایط، بسیاری از برندها برای اثبات برتری‌شان، حتی سراغ دروغ‌گویی و یا نگفتن تمام حقایق رفتند.

8️⃣عصر تصویر
بعد از آن که عصر کالا مشکلات زیادی را برای شرکت‌ها به وجود آورد، عصر بعدی یعنی عصر تصویرسازی آغاز شد که در آن، برندها تلاش می‌کردند با ایجاد تصویری مطلوب، رویایی و لوکس از خودشان در ذهن مشتریان، موفقیت‌شان را تضمین کنند.

🔹معمار عصر تصویرسازی، دیوید آگیلوِی، از مشهورترین افراد صنعت تبلیغات بود. او در مشهورترین سخنرانی‌اش در این باره می‌گوید: تبلیغ باید به گونه‌ای باشد که باعث شکل‌گیری و تقویت تصویری مطلوب از برند در ذهن مشتریان هدف آن بشود.

🔹آگیلوِی توانست با تصویر‌سازی از برندهایی مثل رولزرویس و زیراکس، کاربرد تبلیغات در ایجاد تصویری مطلوب و لوکس از یک برند در ذهن مشتریان را به همگان ثابت کند.

🔹اما بسیاری از برندهایی که با کمک تصویرسازی به موقعیت خوبی رسیده بودند، به دلیل اشکالات فنی و کیفیتی‌شان، خیلی زود دچار افول و نابودی شدند.

🔤 عصر جایگاه‌سازی
امروزه کاملا آشکار و روشن است که دیگر نمی‌توان با کمک تبلیغ گسترده یک برند یا تصویرسازی مطلوب از آن، نمی‌توان به موفقیت بلندمدت دست یافت.

🔹برای همین، بسیاری از متخصصان برندینگ معتقدند وارد عصر جدیدی به نام عصر جایگاه‌سازی شده‌ایم که در آن باید جایگاه منحصر به فردی را در ذهن مشتریان‌مان برای برند مدنظرمان ایجاد کنیم.

🔹برای مثال، با این که آی‌بی‌اِم، کامپیوتر را تجاری‌سازی نکرد و این برند اسپِری رَند بود که این کار بزرگ را انجام داد، اما همه ما تصور می‌کنیم آی‌بی‌اِم اولین عرضه‌کننده کامپیوترهای شخصی و شرکتی در دنیاست.

🔹مثال آی‌بی‌اِم و بقیه برندهای موفق امروزی، به ما تاکید می‌کند برای موفقیت در بازارهای رقابتی و شلوغ امروزی، باید یک جایگاه خالیِ جذاب را در ذهن مشتریان هدف‌مان پیدا کنیم و برندمان را در آن جایگاه قرار بدهیم.



✉️ Telegram |📷  Instagram
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/10/02 02:25:16
Back to Top
HTML Embed Code: