Telegram Web Link
🔴▪️تکنیک تحسین کردن


💡برای دستیابی به موفقیتهای بیشتر بدنبال افرادی بگردید که به آن موفقیتها دست یافته اند، آنها را تحسین نمایید و بدین گونه خود را هم ارتعاش با خواسته تان قرار دهید.

اگر دو نفر که رابطه زیبایی با هم دارند را می بینید به جای حسدورزی شروع نمایید به تحسین روابط زیبای آنها تا جهان شما را به سمت جذب روابط عالی هدایت نماید.

اگر فردی را می بینید که صاحب اتومبیلی است که آرزوی داشتنش را دارید به جای حسادت و آه و ناله در همان لحظه شروع کنید به تحسین طرف مقابل و خداوند را بابت دیدن فردی موفق سپاسگزار باشید تا جهان به شما بهتر از آرزویتان را ببخشد.

👈و اینگونه خود را هم فرکانس با آنچه در طلبش هستید قرار دهید.

#نکات


🎙 @lect_negotio
🔴 چگونه هنگام صحبت مخاطب را به گذشته ببریم؟

شاید درباره‌ی زمان حال صحبت کنید و بعد بخواهید مخاطب را به زمان گذشته ببرید. برای این کار شاید از عبارتی مانند «اجازه بدهید شما را به عقب ببرم.» استفاده کنید. هنگام بیان این جمله به‌آرامی به سمت راست یا چپ حرکت کنید تا نشان دهید که به سوی زمان گذشته می‌روید. به زمان آینده می‌روید؟ در مسیر مخالف آن حرکت کنید. دوباره به گذشته می‌روید؟ همان مسیری را بروید که پیش‌تر در آن حرکت کردید؛ این‌گونه می‌توانید توجه مخاطب را پیوسته جلب کنید و او را با خود همراه نگه دارید.

#صحبت_از_گذشته
#تکنیک_سخنرانی
🎙 @lect_negotio
🔴▪️جواب «نه» را داخل ساندویچ بپیچید‼️



با یک عذرخواهی کوچک و بیان دلیل به طرفتان «نه» بگویید. مثلا به یک مهمانی دعوت شده اید ولی به هر دلیلی نمی توانید در آن شرکت کنید. سعی کنید از تکنیک ساندویچ استفاده کنید. یعنی شما یک ساندویچ درست می کنید و کلمه «نه» را در آن قرار می دهید. خیلی مختصر، به صورت رودررو یا تلفنی به کسی که دعوتتان کرده می گویید که: «می خواستم درباره دعوتت صحبت کنم. من از تو خیلی ممنونم اما این بار واقعا نمی توانم به مهمانی بیایم.از اینکه فکر من بودی بسیار متشکرم. امیدوارم همیشه من را در نظر بگیری.»

👈این می شود یک عذرخواهی کوتاه و خلاصه که هیچ اشکالی ندارد اما اگر بیش از اندازه توضیح بدهید، ممکن است به دردسر بیفتدید. البته حواستان جمع باشد که در همین لحظات هم لحنتان صمیمانه و در عین حال جدی باشد. 


#نه_گفتن
#چگونگی_نه_گفتن
#نکات


🎙 @lect_negotio
🔴▪️نفرت همکاران تان را جذب نکنید

👈اگر عادت دارید در محل کارتان با صدای بلند با تلفن حرف بزنید، این رو بدانید که همکاران تان علاقه ای به شنیدن مسائل شخصی یا حتی کاری شما ندارند.
اگر با تلفن با دیگران در مورد مسائل شخصی یا کاری صحبت می کنید، صدای بلندتان مزاحم بقیه ی کارکنان می شود.
در محل کار همه ی افراد باید به آرامش همکاران شان توجه داشته باشند.
اگر نمی توانید تن صدایتان را کنترل کنید بهتر است در زمان صحبت با تلفن به اتاق دیگری بروید.
همچنین خوبست به این نکته هم توجه داشته باشید و در محل کار تلفن همراه خودتان همیشه در حالت بی صدا باشد.
بسیاری از مواقع کارکنان برای انجام کاری میزشان را ترک می کنند و تا زمانی که برگردند تلفن همراه شان که جامانده بی وقفه زنگ می خورد.
این مسأله به شدت آزار دهنده است و مزاحم بقیه ی کارکنان می شود. حتی اگر خودتان هم حضور داشته باشید، صدای بی وقفه ی زنگ و پیغام گوشی تان دیگران را اذیت می کند.

#نکات
🎙 @lect_negotio
🔴 کلام فقط 7 درصد ماجرای صحبت کردن و ارتباطات شما

شاید تعجب کنید اگر دریابید که فقط ۷ درصد از اطلاعاتی که شما به دیگران منتقل می‌کنید، با استفاده از زبان‌تان است. باقی آن به شکل زیر است:
۳۸ درصد اینکه چطور صحبت می‌کنید – کیفیت صدا، لهجه، قدرت صدا، تأکید، اظهارات، سرعت بیان، حجم صدا، زیر و بمی و غیره.
۵۵ درصد زبان بدن – طرز ایستادن، موقعیت، ارتباط چشمی، حالات صورت، حرکات سر و بدن، اداها، تماس و غیره.
وقتی مجهز به اطلاعات باشید، ساده است که بفهمید چرا زبان بدن می‌تواند گذارهای شما را به جلب‌‌توجه‌کننده‌های بهتری تبدیل کند.

#زبان_بدن

🎙 @lect_negotio
🔴▪️زمانی که مشتری درباره عیب محصولتان صحبت می‌کند با او موافقت کنيد.

🔺امروزه دیگر ادبیات فروش با اصرار( hard- selling یا به عبارتی فروش با چرب زبانی و فشار)، در کسب و کارها کمرنگ شده است. زمان فروش محصول، در کنار مشتری و در جبهه او قرار بگیرید. اگر مشتری از معایب محصولتان صحبت کرد با او موافقت کنید. البته این به آن معنا نیست که شما تسلیم شوید، در کنار تصديق او از مزایای محصول حرف بزنید. در آخر برای او اینگونه استدلال کنید که چرا با وجود این معایب باز هم این محصول انتخاب خوبی برای او خواهد بود.

🔻بعنوان مثال اگر در حال فروش خودرو هستید و مشتری فکر کند خودرویی که شما پیشنهاد کردید کوچک است. شما با این موضوع موافقت کنید، او نیز متعجب شده و به شما اعتماد خواهد کرد. در این زمان به دنبال راهی بگردید تا به او توضیح دهید با وجود همه این مشکلات و نگرانی‌ها، چرا این محصول برای او انتخاب مناسبی است. برای مثال یکی از استدلال‌هایی که می‌توانید بیاورید اینگونه است که بگویید: درست است که خودرو کوچک است اما این باعث می شود، پارک کردن آن در خیابان راحت‌تر باشد.
#مشتری
#فروشنده

🎙 @lect_negotio
🔴▪️اعتدال صحبت کردن را در مصاحبه‌های شغلی رعایت کنید.

🔹هیچ‌وقت نباید در مصاحبه‌های شغلی و رسمی از جواب‌های تک‌ کلمه‌ای استفاده کرد، به‌ویژه تک‌ کلمه‌هایی مثل «بله» یا «خیر» که کاملا خشک و بی‌احساس به نظر می‌آیند و می‌توانند اثر بدی روی مصاحبه‌کننده بگذارند. در واقع نباید بی‌خودی سوالات را کش داد اما نباید بیش از اندازه هم مختصر بود؛ چرا‌ که این حس را به فرد مقابل منتقل می‌کند که مصاحبه‌شونده حرفی برای گفتن ندارد. باید دقیق باشید و در حالی‌‌که خلاصه می‌گویید، بیش از اندازه تک‌پالسی و بی‌احساس هم جلوه نکنید.
#اعتدال

🎙 @lect_negotio
🔴▪️اگر در ارتباط با دیگران بیشتر شما در حال صحبت کردن هستید و اصلا گوش شنوا برای شنیدن صحبت‌های طرف مقابل ندارید، باید برای بهبود این وضعیت کار جدی انجام دهید.

🔸شنونده فعال بودن یکی از بهترین روش‌ها برای برقراری ارتباط خوب است. در نقش یک مدیر، وقتی کارمندان بدانند که شما واقعاً به آنها گوش می‌دهید ، در صورت نیاز به صحبت درباره یک موضوع ، حتما مشکلات را با شما درمیان می‌گذارند.
#پرحرفی

🎙 @lect_negotio
🔴▪️ممکن است خلاصه تجربیات حرفه‌ای شما در رزومه‌هایی که می‌نویسید پر از کلمات ثقیل و اغواگر باشد و همه چیز با اغراقی واضح نوشته شده باشد.

🔅به عنوان مثال استفاده از عباراتی مانند «فراتر از انتظارها»، «توانایی ثابت‌شده»، «قدرت تحلیل فوق‌العاده»، «ارتقای کیفیت کار در کمترین زمان ممکن» و غیره این تصور را پیش می‌آورد که شما در تشریح مهارت‌های خود بزرگ‌نمایی کرده‌اید و احتمالا واقعیت جور دیگری است. شاید چنین اقدامی در نگاه اول جذاب به نظر برسد، اما به اندازه لازم بازگوی توانایی‌ها و مزایای متقاضی نخواهد بود. شاید بهتر باشد به دستاوردهایی که داشته‌اید اشاره‌ای مستقیم کرده، و یا پروژه‌هایی که توانایی انجام دادنش را دارید به صراحت بازگو نمایید.
#اغراق

🎙 @lect_negotio
🔴▪️چرا استفاده از کلمات سنگین در محاوره اثر منفی روی مخاطب می‌گذارد؟

🔴افرادی که کلمات سنگین را در صحبت‌های خود به کار می‌برند، معمولاً تلاش می کنند تا با این روش، خود را سلطه طلب یا مقتدر نشان دهند. جالب تر آنکه مدیران موفق معمولاً از کلمات عادی در گفتار خود استفاده می کنند و تلاش نمی کنند که با بیان این کلمات، قابلیت های خود را به دیگران اثبات کنند. در مقابل آنها می خواهند مخاطبین شان، گفته های آنها را به راحتی درک کنند.
#کلمات_سنگین
#محاوره

🎙 @lect_negotio
🔴▪️قوانین میلیون دلاری

1⃣هیچوقت چیزی را که خودتان نمی‌خرید به دیگران نفروشید.
2⃣هرگز برای کسی که به او احترام نمی‌گذارید کار نکنید.
3⃣فقط با کسانی کار کنید که از کار کردن با آن‌ها لذت می‌برید.
#چارلی_مانگر

🎙 @lect_negotio
🔴▪️چرا استفاده از کلمات سنگین در محاوره اثر منفی روی مخاطب می‌گذارد؟

🔴افرادی که کلمات سنگین را در صحبت‌های خود به کار می‌برند، معمولاً تلاش می کنند تا با این روش، خود را سلطه طلب یا مقتدر نشان دهند. جالب تر آنکه مدیران موفق معمولاً از کلمات عادی در گفتار خود استفاده می کنند و تلاش نمی کنند که با بیان این کلمات، قابلیت های خود را به دیگران اثبات کنند. در مقابل آنها می خواهند مخاطبین شان، گفته های آنها را به راحتی درک کنند.

🎙 @lect_negotio
🔴▪️یک بار از همکارم پرسیدم چرا ساعتت را در دست راستت می‌بندی؟ گفت این که دست چپ نبستم باعث شده نان شب تو قطع شود؟ همان جا فهمیدم واقعا خیلی از چیزها به من مربوط نمی شوند.
#همکار
#نسنجیده_سخن_گفتن

🎙 @lect_negotio
🔴▪️مثبت سخن بگوییم...

1⃣به جای اینکه بگویید ببخشید که درخواست کمک می‌کنم بگویید متشکرم که کمکم می‌کنید.

2⃣به جای اینکه بگویید ببخشید که دیر پاسخ شما را میدهم، بگویید متشکرم از اینکه برای پاسخ من شکیبا بودید.

3⃣به جای اینکه بگویید ببخشید که پرحرفی می‌کنم بگویید که متشکرم از اينکه به حرف‌های من گوش دادید.

4⃣به جای اینکه بگویید ببخشید که بد خلق بودم، بگویید متشکرم که با من وقت گذراندید.
#مثبت
#ببخشید

🎙 @lect_negotio
🔴▪️پیرمردی هندوانه می‌فروخت...

- ۱ عدد ۳ دلار

- ۳ عدد ۱۰ دلار
مرد جوانی آمد و ۳ هندوانه را به صورت تک تک خرید و برای هر کدام ۳ دلار پرداخت کرد.

مرد جوان به هنگام ترک آنجا رو به پیرمرد گفت: "متوجه شدی که من ۳ هندوانه را بجای ۱۰ دلار، ۹ دلار خریدم؟ شاید کاسبی بلد نیستی.

پیرمرد خندید و گفت: مردم هر سری بجای ۱ هندوانه، ۳ هندوانه می‌خرند و سعی می کنند به من کاسبی یاد بدهند.
#هندوانه
#پیرمرد

🎙 @lect_negotio
🔴▪️طی آزمایشی، محققین از تعدادی از سخنرانان خواستند تا طی مجموعه ای از سخنرانی های ده دقیقه ای در برابر طیف گوناگونی از مخاطبین از این سه حرکت استفاده کنند و قرار بود در انتهای سخنرانی نیز نظر مخاطبین ثبت و ضبط شود.

نتایج این گونه بود:

👋سخنرانانی که از کف دست به سمت بالا استفاده کرده بودند نظر ۸۰ درصد مخاطبین را جلب کرده بودند...

👋 که این میزان برای سخنرانان دیگر با موضوع سخنرانی مشابه ولی این بار با کف دست به سمت پایین به ۵۰ درصد کاهش یافت.

☝️میزان رای مثبت به سخنرانی در حالت سوم (استفاده از انگشت اشاره) نیز ۳۰ درصد بود و برخی از مخاطبین نیز سالن را ترک کرده بودند.

#نکات
🎙 @lect_negotio
🔴▪️ نگاهی بر فیلم سخنرانی پادشاه مثالی از کم رویی

⭕️ فیلم سینمایی King's Speech محصول سال 2012 میلادی به کارگردانی Tom Hooper است.

این فیلم داستان پادشاه جورج ششم انگلستان، است (Colin Firth نقش او را بر عهده داشت) وی مشکل گفتاری دارد و برای پادشاهی نیاز است که بارها و بارها سخنرانی ارائه کند.

🌀 یک مربی سخنرانی، برای این که به هدف خود برسد مطمئناً درخواست‌هایی از شخص مُراجع خود خواهد داشت، درخواست‌هایی مانند تمرین و ... حداقل‌هایی هست که مراجعان به یک مربی سخنرانی باید برای موفقیت خود در دستور کارش قرار دهد.

👈 اما اتفاق ویژه در این فیلم، این است که مُراجع این مربی، پادشاه کشور است! و از همین رو این مربی این امکان را ندارد که سختگیری زیادی به پادشاه داشته باشد، در عین حال که باید کاری نتیجه بخش داشته باشد! مربی سخنرانی با ضبط صدای پادشاه - در حالی که وی صدای خود را نمی‌شنید - و پخش مجدد آن برای پادشاه باعث شد که وی متوجه شود می‌تواند به خوبی صحبت کند.
#نقدفیلم
#فن_بیان
🎙 @lect_negotio
🔴▪️ افزودن نام شخص به کلمات منجر به حس خوبی هنگام تعامل با افراد می شود.

⭕️ یکی از ویژگی‌های بسیار عالی در استفاده مناسب از کلمات مناسب این است که تا حد ممکن از نام اشخاص در جملات استفاده کنیم مثلاً به جای عبارت بسیار معمولی

از این ملاقات خوشحالم

🌀 می‌توانیم بگوییم که سعید جان! (یا سعید عزیز)‌ از این که شما رو ملاقات می‌کنم خیلی خوشحالم

👈 هرچقدر که می‌توانید از نام افراد در صحبت‌هایتان با آنها استفاده کنید و ببینید که آنها چقدر بیشتر شما را دوست خواهند داشت.

#صدازدن_نام_شخص
#تعامل_شخصی
#ترفند_مذاکره

🎙 @lect_negotio
🔴▪️از به کار بردن عبارت بی معنا یا تکراری خودداری کنید.

⭕️استفاده از عباراتی مثل: “این نظر من بود”، “اِاِاِاِ… منظورم این بود که”، “خب” و… به غیر از اینکه هیچ اطلاعات مفیدی به حرف‌های شما اضافه نمی‌کند، شما را نگران نشان می‌دهد.

#عبارات_بی_معنا

🎙 @lect_negotio
🔴▪️پاسخی برای از دست دادن مشتری

⭕️برای از دست دادن مشتری به سوالاتش با بله و خیر جواب بدهید.
⁉️«آیا شما این مدل را دارید؟» بله
⁉️«آیا می توانید تا سه شنبه تحویل دهید؟» بله
⁉️«آیا اینها در انبار موجود است؟» بله

❇️وقتی پاسخ یک مشتری را با بله و خیر می دهید، ممکن است بدون اینکه کاری کرده باشید، فروش را از دست بدهید.
بعد از دیدن علائم خرید مشتری، طوری به مشتری پاسخ گویید که هم راهی باشد برای ادامه مکالمه و هم تاییدی بر اینکه «مشتری خواهان جنس شماست.»

↙️به این مثال ها دقت کنید:
«آیا شما این مدل را دارید؟» آیا این مدل را می خواهید؟ اگر مشتری بگوید بله یعنی کار تمام است و شما جنس خود را فروخته اید.
🔺«آیا می توانید تا سه شنبه تحویل دهید؟» آیا سه شنبه روزی است که باید تحویل فوری داشته باشید؟
🔻در این پاسخ شما نیاز اصلی پشت این جمله را فهمیده اید و به آن پاسخ داده اید. «آیا اینها در انبار موجود است؟» تحویل فوری! مشتری نیاز دارد سریع به جنس دسترسی پیدا کند. در اینجا هم باید نیاز را درک کنید و بپرسید که آیا به تحویل فوری نیاز دارید؟

#از_دست_دادن_مشتری

🎙 @lect_negotio
2024/10/05 07:31:57
Back to Top
HTML Embed Code: