Telegram Web Link
•◇• زمستان کوله‌بارش بر دوش بود و داشت می‌رفت که بهار از راه رسید و صدایش زد: ببین برادرجان! حق با تو بود، خانه‌نشینی مردم، همیشه تقصیر زمستان نیست.

| دکتر اسماعیل امینی

#کلمات_علیه_کرونا

@khodnevis_ir
اطلاعیه
•◇• برندگان مسابقه داستانک‌نویسی
#کلمات_علیه_کرونا
سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت معرفی می‌شوند



khodnevis.ir
instagram.com/khodnevis99
@khodnevis_ir
اعلام نفرات برتر مسابقه کلمات علیه کرونا

•◇• مسابقه داستانک‌نویسی #کلمات_علیه_کرونا با اعلام نفرات برگزیده به کار خود پایان داد.
نفرات اول تا سوم این مسابقه به ترتیب:
احمد نوری از شهر قم برای داستانک [همراه]
مهدی خدادادی از شهر الیگودرز برای داستانک [فاصله]
الهه ایزدی از شهر تهران برای داستانک [دخترک]

متن کامل خبر معرفی برندگان مسابقه را در این صفحه بخوانید



khodnevis.ir
instagram.com/khodnevis99
@khodnevis_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«دیگه وقتشه نویسنده بشین»

دومین مسابقه سالانه خودنویس

با موضوعِ «استقلال»
در محورهای
۱. خوداتکایی و پیشرفت اقتصادی
۲. خودباوری و جنبش علمی
۳. الگوی فرهنگ اسلامی_ایرانی
۴. استقلال سیاسی
طرح داستان خود را با انتخاب یکی از محورهای مسابقه در کمتر از ۱۰۰۰ کلمه بنویسید و از طریق سایت خودنویس به آدرس khodnevis.ir ارسال کنید.


اطلاعات بیشتر در
khodnevis.ir
instagram.com/khodnevis99
@khodnevis_ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
آموزش طرح‌نویسی؛
«چطور یک طرح خوب بنویسیم؟»

دومین مسابقه داستان‌نویسی سالانه خودنویس با موضوع استقلال

طرح‌های زیر ۱۰۰۰ کلمه خود را با رعایت موضوع و محورهای مسابقه به سایت خودنویس ارسال کنید.

Khodnevis.ir
Instagram.com/khodnevis99
@khodnevis_ir
مسابقه خودنویس ۲

مصرف محتوای مردم طی سال‌های اخیر تغییرات جدی کرده است. افزایش مصرف محتوای مردم در فضای مجازی و غالب بودن محتواهای کوتاه و سطحی در این فضا، منجر به سطحی شدن تفکر مردم در بلندمدت می‌شود که اثرات آن را بعضا در اتفاقات گوناگون مشاهده کرده‌ایم.

«کتاب» یک رسانه عمیق است که می‌تواند سطح تفکر مردم را افزایش دهد و در سال‌های اخیر مجموعا وضعیت مناسبی نداشته است. مشارکت مردم در تولید محتوای عمیق یکی از راه حل‌هایی است که برای تغییر این شرایط وجود دارد. در مسابقه خودنویس سعی کردیم که کنار مردم باشیم تا بتوانیم استعدادهای آنها را کشف کنیم و پرورش دهیم. اقبال مردم به خودنویس فراتر از تصور همه بود. در اولین مسابقه خودنویس، ۴۵۹ داستان بلند از ۳۱ استان کشور به دست ما رسید که ۲۰ نفر طلایی در کارگاه‌های آموزشی اساتید خوب کشور شرکت کردند و اثر خود را تقویت کردند. خبر خوب اینکه تا قبل از پایان بهار، اولین اثر خودنویس ۱ منتشر خواهد شد و سایر آثار نیز به مرور در دسترس مردم قرار خواهد گرفت.

حالا مسابقه خودنویس تبدیل به نشرسرای خودنویس شده است. ما در نشرسرای خودنویس، علاوه بر برگزاری مسابقه سالیانه با موضوع خاص و جوایز خوب، راه را برای مردم و کسانی که فکر می‌کنند استعداد داستان نویسی دارند باز گذاشته‌ایم تا آثار خود را برای ما در سایر موضوعات نیز ارسال کنند و اگر استعدادی کشف شد، کنار آنها تا انتشار اثر و پس از آن باشیم.

مسابقه خودنویس ۲ در روز میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام فراخوان داد. موضوع این مسابقه «استقلال» است و چهار محور «خوداتکایی و پیشرفت اقتصادی»، «خودباوری و جنبش علمی»، «الگوی فرهنگ اسلامی - ایرانی» و «استقلال سیاسی» را مدنظر قرار دارد. جوایز ۱۰، ۷ و ۵ میلیون تومانی هم در انتظار نفرات برتر این مسابقه است. منتهی مسابقه امسال با مسابقه قبلی یک تفاوت جدی دارد. شما باید به جای نوشتن داستان بلند، فقط طرح داستان خود را برای ما بفرستید. تا ۲۰ خرداد هم بیشتر فرصت نیست. نویسندگان طرح‌های برتر پس از اعلام نظر داوران، ۶ ماه فرصت دارند تا زیر نظر مربیان، آثار خود را بنویسند و در نهایت مجددا با هم رقابت کنند.

اگر آرزوی نویسنده شدن دارید، این فرصت را از دست ندهید.

+ فراخوان مسابقه داستان نویسی خودنویس
+ تیزر مسابقه خودنویس ۲
+ موشن گرافیک: چگونه یک طرح داستان بنویسیم؟
+ احسان رضایی دبیر علمی خودنویس ۲ شد
نشرسرای خودنویس pinned «مسابقه داستان‌نویسی مخصوص نوقلمان؛ فراخوان مسابقه داستان‌نویسی خودنویس با موضوع استقلال Khodnevis.ir Instagram.com/khodnevis99 @khodnevis_ir yun.ir/ltuklf»
لایو مژده لواسانی با احسان رضایی (دبیر علمی دومین مسابقه سالانه داستان‌نویسی خودنویس) برای پاسخگویی به سوالات شرکت‌کننده‌های مسابقه داستان‌نویسی خودنویس در صفحه اینستاگرام مژده لواسانی.

زمان: چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت‌ماه، ساعت ۲۲:۰۰

Khodnevis.ir
Instagram.com/khodnevis99
@khodnevis_ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
لایو مژده لواسانی با احسان رضایی (دبیر علمی مسابقه داستان‌نویسی خودنویس)

در این ویدئو احسان رضایی به سوالات مختلف در خصوص نحوه شرکت در مسابقه پاسخ می‌دهد.

Khodnevis.ir
Instagram.com/khodnevis99
@khodnevis_ir
Audio
گفتگو احسان رضایی (دبیر علمی مسابقه خودنویس) در خصوص دومین مسابقه داستان‌نویسی خودنویس، با برنامه رادیویی «ققنوس»، از رادیو فرهنگ، 4 خرداد 99

Khodnevis.ir
Instagram.com/khodnevis99
@khodnevis_ir
#نویسنده‌‌ها

علی درزی متولد خرداد ۶۷ در شهرستان کردکوی از استان گلستان است.
او لیسانس کامپیوتر گرایش سخت افزار دارد و به‌دلیل علاقه‌اش به سینما، نوشتن را به صورت جدی با هدف نوشتن فیلم‌نامه از سال ۹۵ شروع کرد.
درزی سال ۹۷ با دیدن فراخوان مسابقه داستان‌نویسی خودنویس در یک کانال تلگرامی، در مسابقه شرکت کرد و پس از گذراندن موفقیت‌آمیزِ مراحل مختلف مسابقه، در نهایت با نظر داوران نفر برگزیده مسابقه شد.
کتابِ میرزا میقنی گورکن نوشته‌ی علی درزی است. اثرِ برگزیده‌ی اولین مسابقه سالانه خودنویس. این اثر در خرداد امسال چاپ و منتشر شد. داستانِ خواب و مرگ و نجات. داستانِ پیرمردی چاه‌کن و تنها در روستای جیران. داستانِ خواب‌های عجیب و دختربچه‌ای قرمزپوش که زمان مرگ برخی از اهالی روستا را به میرزا می‌گوید.

نسخه‌ی کاغذی کتاب میرزا مقنی گورکن را می‌توانید از سایت khodnevis.ir، و نسخه‌ی الکترونیکی را از اپلیکیشن طاقچه تهیه کنید.

#مسابقه_داستان‌نویسی


Khodnevis.ir
Instagram.com/khodnevis99
@khodnevis_ir
فراخوان ششمین دوره جشنواره خاتم منتشر شد

به گزارش روابط عمومی نشرسرای خودنویس، به‌ نقل از خبرگزاری مهر، فراخوان ششمین دوره جشنواره خاتم در سه بخش داستان کوتاه، روایت داستانی و ویژه‌ پیامبر رحمت در سال ۹۹ منتشر شد.
در این فراخوان آمده است: موضوع داستان و روایت داستانی باید با الهام از ویژگی‌های شخصیتی و سیره حضرت رسول اکرم (ص) با توجه به نیازهای مخاطب و شرایط امروز جهان و مستند به اسناد و روایات معتبر باشد.

تألیف و ارسال آثار برای همه گروه‌های سنی، پیروان همه ادیان و مذاهب و به زبان‌های مختلف آزاد است. حجم آثار ارسالی حداکثر ۵۰۰۰ کلمه باشد. آثاری به بخش مسابقه راه می‌یابند که از طریق پست و یا از طریق پایگاه اینترنتی جشنواره در فرمت‌های doc.docx. و pdf به همراه نشانی دقیق پستی و الکترونیک، شماره تلفن ثابت و همراه و شرح حال کوتاهی از نویسنده ارسال شود. همچنین قبلاً منتشر نشده و یا در سایر مسابقات ارائه نشده باشند. آثار ارسالی به شرکت‌کنندگان عودت داده نخواهد شد.

مهلت ارسال آثار، ۳۰ دی‌ماه ۹۹ است. آئین اختتامیه و تقدیم جوایز در اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

Khodnevis.ir
Instagram.com/khodnevis99
@khodnevis_ir
«آتشگاه» به زودی منتشر می‌شود

کتاب آتشگاه، نوشته‌ی احمد مدقّق به زودی توسط نشر صاد منتشر می‌شود.
به گزارش روابط عمومی نشرسرای خودنویس، احمد مدقّق داستان‌نویس اهل کشور افغانستان است که داستان‌های تحسین‌شده‌ای دارد.
«آوازهای روسی» او در یازدهمین جایزه ادبی جلال‌ آل‌احمد تحسین شده است.
آتشگاه، داستانی در رده‌ی سنی نوجوانان، قصه‌ی جذابی درباره‌ی پسری نوجوان، به نام حبیب را روایت می‌کند که درگیر اتفاقات خطرناکی می‌شود.
اخبار تکمیلیِ انتشار این اثر را در نشر صاد پی‌گیری کنید.
#کتاب

Khodnevis.ir
Instagram.com/khodnevis99
@khodnevis_ir
احدســیزده یک ســر و گردن از میــرزا بلندتــر بــود. لب هایــش می لرزید، نگاهش را از روی میرزا برداشت و به جلو خیره شد: «یوسف، یوسف رو ندیدی؟». «یوسف؟ نه، مگه گم شده؟». میرزا از کنار شانۀ احدسیزده به خرابه های روبه رویش اشاره کرد: «شاید اونجا باشه!». احدسیزده بدون اینکه جوابی بدهد، مثل جن زده ها، مات و مبهوت بــه راهــش ادامه داد و در یک لحظه ناپدید شــد. میرزا بــه امید پیدا کردن یوسف به سمت خرابه ها رفت. نور خورشید بعد از عبور از ابرهای سنگی، گرمایش را از دست داده بود و بــا روشــنایی خاکســتری رنگش فضای اطــراف خرابه ها را ســردتر می کرد. میرزا قوز کرده بود. دســتانش را با نفســش گرم می کرد و در بین ویرانه ها، به آرامــی گام برمی داشــت. ناگهــان چیــزی قرمز رنــگ در کنــار تک درختــی خشــکیده روی ســنگ چین چاه، نظرش را جلب کرد. بچه ای ســرش را در چاه فرو برده بود. «یوسفه!». میــرزا به ســمتش دویــد. بــه چند قدمــی اش کــه رســید، خشــکش زد...

| گزیده‌ای از کتاب میرزا مقنی گورکن اثر علی درزی |

Khodnevis.ir
Instagram.com/khodnevis99
@khodnevis_ir
2024/09/22 13:19:07
Back to Top
HTML Embed Code: