Telegram Web Link
🌗کشف حیرت‌انگیز ناسا: یافتن عناصر تشکیل‌دهنده حیات در نمونه سیارک Bennu

🔹تحلیل نمونه‌ای از سیارک Bennu که در مأموریت  OSIRIS-REx ناسا به زمین آورده شده است، خبر از وجود ذرات مملو از کربن، #نیتروژن و ترکیبات ارگانیک در این سیارک می‌دهد. این‌ها همگی عناصر لازم برای شکل‌گیری حیات هستند.

🔹منیزیم-سدیم فسفاتی که در این سیارک پیدا شده است، نشان می‌دهد این سیارک احتمالاً از سیاره کوچک پیری که آب عنصر  اصلی تشکیل‌دهنده آن است، جدا و در #فضا رها شده است.

🔸این اولین بار است که  ناسا این ماده معدنی را در نمونه‌ای از یک #سیارک مشاهده کرده است. پیش‌ازاین،  تیم JAXA’s (آژانس اکتشافات فضایی ژاپن) در سال ۲۰۲۰ فسفات را در نمونه سیارک Ryugu کشف کرده بود.

🔹بااین‌حال، منیزیم،سدیم،فسفات نمونه سیارک Bennu به علت خلوص بالا و سایز #ذرات آن با تمام مواردی که قبلاً کشف شده‌اند، متفاوت است.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗چهار فضانورد داوطلب #ناسا پس از یک سال تحقیق برای آمادگی سفر و اقامت در #مریخ، از یک محوطه کوچک کاملا بسته در تگزاس بیرون آمدند.
https://bbc.in/3LjEIdC

🔸این چهار #دانشمند یک سال را دور از تمام ارتباطات و تماس‌های انسانی گذراندند و سفر و زندگی در مریخ را شبیه‌سازی کردند.

🔹این #فضانوردان ۳۷۸ روز را در «زیستگاه مریخ» در هیوستون در تگزاس در محوطه‌ای بدون هیچ نوع منفذی به خارج گذراندند. این بخشی از تحقیقات ناسا است در مورد آنچه که برای زندگی انسان در این سیاره سرخ ضروری است.

منبع:bbc
╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗ما کجای جهان قرار داریم؟
╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🔸داستان خلقت کیهان آشکار شد

🌗تلسکوپ #جیمزوب ناسا موفق به تصویربرداری دقیق‌تر از پرورشگاه ستاره‌ای موسوم به 30 Doradus در ابر ماژلانی بزرگ شد که به‌واسطه ظاهر عجیبش به رتیل کیهانی شهرت یافته است.


╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗در تصویر روز ناسا چه می بینیم؟

🔹آیا ستارگان دیگر، مانند خورشید ما سیاره‌هایی دارند؟ مطمئناً همینطور است. شواهد نیز نشان‌دهنده لرزش‌های خفیف ستاره‌ای است که به‌دلیل گرانش سیارات فراخورشیدی درحال چرخش است. ستارگان نیز به دلیل حرکت سیارات درحال چرخش از جلو، کم‌نور می‌شوند.

🔸درمجموع، اکنون بیش از 5500 سیاره فراخورشیدی کشف شده‌ است. از این مقدار، هزاران سیاره توسط مأموریت‌های فضایی «کپلر» و «تس» ناسا و بیش از 100 مورد توسط طیف‌سنج «هارپس» کشف شده‌اند.

🔹سیارات از نوع #نپتون وسط را اشغال می‌کنند و به دلیل وجود متان جوی که ممکن است داشته‌ باشند، به رنگ آبی هستند. در کناره‌های تصویر، سیاراتی از نوع مشتری نشان داده شده‌اند که به رنگ قهوه‌ای مایل به زرد و قرمز ناشی از پراکندگی گازهای جوی هستند که احتمالاً حاوی مقادیر کمی کربن هستند.

🔸سیارات سنگی بسیاری از نوع #زمین با رنگ‌های مختلف درهم قرار گرفته‌اند. با کشف و بررسی بیشتر سیارات فراخورشیدی، بشریت درحال دستیابی به درک بهتری از رایج بودن سیارات مشابه زمین و میزان شانس امکان وجود زندگی در جهان است.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
Cosmos_A_Spacetime_Odyssey_S01E06_480p_BluRay_SoftSub_DigiMoviez.mkv
197.8 MB
🌗#کیهان_ادیسه_فضا_زمان

🔸مستند کیهان ادیسه فضا زمان

🤵🏽همراه با نیل دگراس تایسون
قسمت ۶

🔸ما از اتم ساخته شده ایم ،اتمهایی که در چشم شما هستند از کهکشانها و ستاره های شناخته شده بیشترند . به درون یک قطره سفر میکنیم ،کلروفیل ها ،فوتوسنتز ،#تاردیگرید ها. اگر راز #فتوسنتز را کشف کنیم آینده انرژی بشریت تامین خواهد شد .نگاهی به فرگشت گلها میکنیم و سپس چگونگی ایجاد بو و درک بو را بررسی میکنیم.
╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌗 یک موشک «فالکون ۹» ماهواره ارتباطی «ترک‌ست ۶ای» را به مدار زمین برد.

🔹شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) روز هشتم ژوئیه اولین #ماهواره ارتباطی تولید داخلی ترکیه را به مدار زمین فرستاد.

🔸یک موشک «فالکون ۹»(Falcon 9) در ساعت ۱۹:۳۰ به وقت منطقه زمانی شرقی، فضاپیمای «ترک‌ست ۶ای»(Turksat 6A) را از «پایگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال» فلوریدا به فضا پرتاب کرد.


🔹اولین مرحله فالکون ۹ پس از مدت کوتاهی طبق برنامه‌ریزی به زمین بازگشت و حدود ۸.۵ دقیقه پس از پرتاب روی سکوی فرود شناور بدون سرنشین شرکت اسپیس‌ایکس در #اقیانوس اطلس فرود آمد. براساس توضیحات ماموریت اسپیس‌ایکس، این پانزدهمین پرتاب و فرود برای این تقویت‌کننده ویژه بود.


╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
4_6016939003452850415.apk
37.7 MB
🌗برنامه‌ی فوق‌العاده‌ی "نقشه‌ی ستاره‌ها"

🔸با این برنامه کم حجم اما مفید در #کیهان گشت بزنید و با ستاره ها، سیاره ها، خوشه ها، #کهکشانها، صورت های فلکی و ... آشنا شوید.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗عکسی از دره #مارینر در مریخ که توسط مدارگرد مریخی الامل امارات متحده عربی گرفته شده است.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗اگر سفر به آینده برایتان جذاب است به متن زیر توجه فرمایید:

🔹«ریچارد گات» فیزیکدان دانشگاه #پرینستون،«سرگئی کریکالو» فضانورد روسی که در شش مأموریت فضایی حضور داشته است، نسبت به بقیه ی آدمهای روی #زمین 48/1 ثانیه جوانتر است. زیرا وی در سرعتی بسیار بالا در مدار حرکت کرده است و کم سن تر بودن نسبت به بقیه به معنی جهش به آینده و تجربه نکردن زمان حال مشابه با دیگران است. به گفته ی وی از جهتی میتوان گفت این فضانورد به سوی آینده سفر کرده و دوباره بازگشته است.
منبع:www.tabnak.ir

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗تصویری از خشک کردن عامدانه چنارهای زعفرانیه!

⚡️برای بهتر دیده شدن نمای ساختمان!!!

🔸بشر دوپا موجود عجیبیست😔

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗 به مناسبت 11 جولای روز جهانی جمعیت

چرا هند و چین جمعیت زیادی دارند؟

🔸#هند و #چین با هم حدود ۳ میلیارد جمعیت دارند که تقریبا معادل جمعیت بقیه دنیا است!
در واقع در سیصد سال گذشته سرعت رشد جمعیت هند و چین تقریبا برابر بقیه نقاط دنیا بوده است و جمعیت این دو کشور همواره از بقیه نقاط دنیا بیشتر بوده،علت مساحت بسیار زیاد و دارا بودن زمین‌های حاصلخیز فراوان است که منجر شده است این دو کشور امکان زندگی میلیاردها انسان را فراهم کنند.
فیلم در مورد #جمعیت این دو کشور است

http://www.youtube.com/watch?v=V7oiro8tYA4


╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗از کهکشان راه شیری تا...

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗شکارچی سیارکها پس از ۱۴ سال خاموش می شود.

🔸با نزدیک شدن به بالاترین میزان فعالیت خورشید در طول چرخه تقریبا ۱۱ ساله آن، پایان مأموریت نئووایز آغاز شده است. افزایش فعالیت خورشید از جمله انتشار شراره‌های خورشیدی مکرر و پرتاب جرم از تاج، جو زمین را گرم می‌کند و به انبساط آن منجر می‌شود. این امر، کشش بیشتری را در ماهواره‌هایی ایجاد می‌کند که به دور زمین می‌چرخند و از آنجا که #نئووایز به سیستم رانش مجهز نیست، نمی‌تواند خود را در مدار نگه دارد.

🔹پس از انجام دادن آخرین بررسی در۳۱ژوئیه، این کاوشگر در روز هشتم اوت در حالت خواب زمستانی قرار خواهد گرفت و سپس فرود آمدن را به سمت #زمین آغاز خواهد کرد تا نهایتا در اواخر سال ۲۰۲۴ یا اوایل سال ۲۰۲۵ در جو سیاره بسوزد.

🔸جانشین این ماموریت، #نئو_سروایور است که در حال حاضر با تاریخ پرتاب در سپتامبر ۲۰۲۷ در مرحله توسعه قرار دارد.

🔹در بیش از ۱۴ سال، نئووایز ۱.۴۵ میلیون بررسی #فروسرخ را روی بیش از ۴۴ هزار جرم در منظومه شمسی انجام داده است. همچنین بیش از ۳۰۰۰ #جرم نزدیک به زمین را مورد بررسی قرار داده که ۲۱۵ مورد از آنها را خودش کشف کرده است.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
Cosmos_A_Spacetime_Odyssey_S01E07_480p_BluRay_SoftSub_DigiMoviez.mkv
198.2 MB
🌗#کیهان_ادیسه_فضا_زمان

🔹همراه با نیل دگراس تایسون

🔸قسمت 7

🔹زمانی مردی بود ،که دنبال یافتن سن واقعی زمین بود، اون در تلاش برای این کشف مورد تهدید بسیاری واقع شد. سال ۱۹۶۶ #کالیفرنیا ،همه چیز خوب بود و رو به پیشرقت ،اما یک دانشمند باور داشت همه در خطر هستند ،خطری پنهان؛ مصمم شد جلوی این خطر را بگیرد.

🔸نمیشود این داستان #پترسون رو بدون برگشت به به زمان قبل تعریف کرد ،خیلی قبل تر از به وجود آمدن زمین .این ستاره ها بودن که مواد لازم برای ساختن زمین را فراهم کردند.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗ماده تاریک به صورت مستقیم آشکارسازی نشده است. در عوض، وجود داشتن و خواص آن، از روی اثرات گرانشی که بر روی ماده مرئی، تابش و ساختار #جهان می‌گذارد، شناخته شده است

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗سیاره‌ای شبیه به مردمک چشم

🔹بر اساس کشف جدید تلسکوپ فضایی جیمز وب (JWST)، سیاره‌ای دوردست که چند سال پیش کشف شد، می‌تواند یک سیاره شبیه به مردمک چشم با یک #اقیانوس عنبیه‌مانند باشد که با دریایی از یخ جامد احاطه شده است و به این ترتیب کاندید خوبی برای سکونت‌پذیری محسوب می‌شود.
🔸سیاره‌ یادشده که LHS-1140b نامیده می‌شود، در سال ۲۰۱۷ کشف شد. در ابتدا تصور می‌شد این سیاره از نوع مینی‌نپتون با ترکیبی چگال از آب، #متان و آمونیاک باشد؛ اما یافته‌های جدید که برای انتشار در مجله‌ی Astrophysical پذیرفته شده‌اند، نشان می‌دهند این سیاره یخی‌تر و مرطوب‌تر از آن چیزی است که دانشمندان تصور می‌کردند بنابراین LHS-1140b می‌تواند میزبان حیات باشد.
دیجیاتو

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗ناسا می‌خواهد مدت زمان سفرهای رفت‌و‌برگشتی به #مریخ را به ۲ ماه کاهش دهد

🔹ناسا ۷۲۵ هزار دلار روی یک سیستم موشکی جدید به نام موشک پالس #پلاسما (PPR) سرمایه‌گذاری کرده که هدف آن برطرف‌کردن یکی از بزرگ‌ترین موانع موجود برای انتقال انسان به مریخ است: زمان سفر. در واقع ادعا‌ شده که این سیستم موشکی می‌تواند انسان‌ها را در ۲ ماه به مریخ ببرد و برگرداند.

🔸#ناسا می‌خواهد با همکاری شرکت Howe Industries موشک پالس پلاسما را توسعه دهد. فضاپیمای مجهز به PPR در شرایطی که میزبان چهار تا شش مسافر باشد، می‌تواند تقریباً با سرعت ۱۶۰,۹۳۴ کیلومتردرساعت حرکت کند.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗تصویری فوق‌العاده زیبا از جزیره‌ی آتشفشانی Onekotan ثبت شده از #ایستگاه_فضایی
╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗فضای میان‌ستاره‌ای یا Interstellar

🔹نام فیلمی است درباره‌ی فضانوردانی که می‌خواهند از طریق #کرمچاله‌ سفر کنند تا سیاره‌ای قابل سکنی بیابند، به این دلیل که زمین در آینده به علت آتشک محصولات کشاورزی رو به نابودی است و هر روز محصولات بیشتری نابود می‌شود.
کوپر خلبان سابق #ناسا که حالا کشاورز شده به همراه پدر زن، پسر جوان و دختر ۱۰ ساله‌اش در یک مزرعه زندگی می‌کنند.
🔸مورفی (دختر کوپر) معتقد است که در اتاقش یک شبح وجود دارد که سعی دارد با او ارتباط برقرار کند....

🔹دسته‌بندی: علمی تخیلی

🔸دریافت مستقیم(دوبله)_حجم 1.3 گیگابایت:
http://www.mediafire.com/file/3cfw84gago0v6vy/%40Mehbaang_Interstellar.2014_persian.mkv
🔹دریافت مستقیم(زبان اصلی)_حجم 1 گیگابایت:
http://www.mediafire.com/file/2jg8b23fkd53qg7/%40Mehbaang_Interstellar.2014.mp4
🔸دریافت زیرنویس:
http://www.mediafire.com/file/4t2yl2oxe3ntpvp/%40Mehbaang_Interstellar.2014.srt


╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
2024/10/01 15:41:42
Back to Top
HTML Embed Code: