Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗دیدن هلال #رمضان از ایستگاه فضایی بین‌المللی

🔹#فضانورد اماراتی (سلطان النیادی) این فیلم را از نخستین روز ماه رمضان، طلوع و غروب خورشید با فاصله چند ثانیه و هلال ماه رمضان از پنجره ایستگاه فضایی بین المللی در توییتر منتشر کرد.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗#ادیسیوس فردا روی ماه می نشیند.

🔹کاوشگر خصوصی شرکت #اینتویتیو ماشینز(Intuitive Machines) موسوم به اودیسیس(Odysseus) بامداد فردا ماموریت IM-۱ خود را روی #ماه فرود می‌آورد.
، شرکت فضایی خصوصی اینتویتیو ماشینز(Intuitive Machines) می‌تواند به زودی تاریخ‌ساز شود، زیرا فرودگر قمری تجاری آن به نام اودیسیوس(Odysseus) روز پنجشنبه ۲۲ فوریه به وقت منطقه زمانی شرقی (بامداد جمعه به وقت ایران) در نزدیکی قطب جنوبی ماه فرود خواهد آمد.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗بهترین و با ارزش ترین کار زنبورهای عسل در طبیعت انتقال گرده از پرچم یک گیاه به مادگی گلی از گیاه دیگر از همان گونه می باشد. ارزش گرده افشانی زنبور عسل در بخش زراعت و منابع طبیعی بیش از ۱۰۰ برابر تولیدات #زنبور_عسل مثل عسل، #موم،بره موم،ژل رویال،زهر و... می باشد.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗دانشمندان با بررسی مجدد داده‌های دریافتی از تلسکوپ #کپلر دنیای جدیدی به نام "کپلر 1649c" کشف کردند که تنها 1.06 برابر بزرگ‌تر از زمین و میزان نوری که از ستارهٔ میزبان خود دریافت می کند 75 درصد نوری است که زمین از #خورشید ما دریافت میکند.

🔸این سیاره بر خلاف زمین، دور یک #کوتولهٔ قرمز گردش میکند و احتمال داده میشود نوعی #حیات بالقوه در آن شکل گرفته باشد.

🔹سیارات زیادی وجود دارند که از نظر #دما مانند زمین هستند ولی هیچ سیارهٔ دیگری قبل از این کشف نشده که علاوه بر اینکه در منطقهٔ قابل سکونت قرار گرفته باشد، هم از نظر دما و هم از نظر اندازه مشابه زمین باشد.

🔸سیارهٔ کپلر 1649c در اطراف یک کوتولهٔ قرمز در فاصلهٔ 300 #سال_نوری از زمین گردش میکند و هر سال آن تنها 19.5 روز زمینی است.
دانشمندان میگویند: این دنیای جذاب امید ما را بیشتر میکند وقتی بدانیم زمین دیگری در میان ستارگان دوردست قرار گرفته است.

منبع: #ناسا

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗اخیرا ستاره شناسان #روسیه و #آلمان یک تصویر کیهان با نمایی شگفت‌انگیز را منتشر کرده‌اند که تمامی جهان اطراف را به کمک اشعه ایکس به ما نشان می‌دهد. 

جزئیات عکس پرتو ایکس کیهان

🔹این #دانشمندان می‌گویند که خط آبی رنگ وسط تصویر، صفحه مربوط به کهکشان راه شیری را نشان می‌دهد و درخشش‌های قرمز رنگ بالا و پایین مربوط به گازهای داغ منتشر شده در اطراف منظومه شمسی بوده که به این شکل در زمینه تصویر دیده می‌شوند.

🔸در وسط تصویر نور آبی رنگ مربوط به منابع ساطع کننده با انرژی بالا دیده می‌شود و از آنجایی که گرد و غبار کیهانی کم‌انرژی‌ترین فوتون‌های پرتو #ایکس را جذب می‌کنند، این بخش از فضای اطراف به خوبی دیده نمی‌شود. قسمت سبز و زرد رنگ بزرگی هم که بخش زیادی از این تصویر کیهان را به خود اختصاص داده‌اند، مربوط به گازهای بسیار داغ است. دانشمندان حدس می‌زنند که این گازهای داغ در نتیجه شدیدترین انفجارهای کیهانی به وجود آمده‌اند؛ انفجارهایی همانند ابر نو اخترها که در کنار بقایای سیاه چاله کلان جرم وسط #کهکشان راه شیری بقایای عظیمی را در فضا پخش کرده‌اند.

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗آژانس فضایی «#ناسا» به دنبال شرکت‌کنندگانی است که به مدت یک‌سال کامل در زیستگاه شبیه‌سازی شده‌ای در سیاره مریخ زندگی کنند




╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗اولین کاوشگر مخصوص ماه٬ برای ساختن تاریخ و تمدن روی سطح ماه فرود آمد.

🔸فضاپیمای اودیسه پس از یک فرود میخکوب کننده، در نزدیکی قطب جنوبی #ماه فرود آمده و برای شروع یک هفته جمع آوری داده ها آماده می‌شود.

🔹این‌‌فضاپیمای خصوصی که با موفقیت در 22 فوریه برروی ماه فرود آمد. Odysseus نام داشت و توسط Intuitive Machines در #هیوستون، تگزاس ساخته شد، همچنین اولین فرودگر ماه ایالات متحده از سال 1972، زمانی که آخرین خدمه فضانوردان آپولو از ماه بازدید کردند، می‌باشد.

🔸در 23 فوریه، یک روز پس از فرود، Intuitive Machines گزارش داد که «کنترل‌کننده‌های پرواز در حال برقراری ارتباط هستند و به وسیله نقلیه فرمان می‌دهند تا داده‌های علمی را دانلود کند». اگر محموله‌های علمی #ادیسه طبق انتظار کار کنند، می‌توانند تا هفت روز داده‌ها را جمع‌آوری کنند.اودیسه اولین سفینه ای است که سوخت موشک مبتنی بر متان را در فضا می سوزاند. این ماه‌نورد از اولین ماه‌نوردهای پروژه آرتمیس، برای بازگشت انسان به سطح ماه است.


ویدیو لایو پرتاب:
https://www.youtube.com/live/Dg2ffigGcYM

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗طبق اعلام موزه‌های ملی #اسکاتلند،‌ فسیل‌های تازه به دست آمده توسط دانشمندان، به کشف کامل یک اژدهای ۲۴۰ میلیون ساله منجر شد.

🔹 براساس این بیانیه، خزنده کشف شده پنج متری و متعلق به دوره #تریاس برای نخستین‌بار در سال ۲۰۰۳ در چین شناسایی شد؛ اکنون «سی ان ان» در گزارش خود نوشته «شکل این #فسیل بسیار یادآور اژدهای چینی است»

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗هند تصمیم دارد در ماموریت آینده خود به مریخ یک هلی کوپتر به این سیاره بفرستد و در حقیقت جا پای بالگرد مریخی نبوغ متعلق به ناسا بگذارد.

🔹سازمان فضایی هند هم اکنون مشغول توسعه کانسپت این هلی کوپتر است که همراه یک لندر در آغاز دهه ۲۰۳۰ میلادی به #مریخ می رود.

🔸نخستین ماموریت #هندوستان به سیاره سرخ MOMنام داشت و طی آن مدارگردی در نوامبر ۲۰۱۳ میلادی به فضا پرتاب و در سپتامبر ۲۰۱۴ میلادی وارد مدار سیاره شد. این فضاپیما به مدت ۸ سال در مدار سیاه عملیات علمی انجام داد و در ۲۰۲۲ میلادی ارتباط آن با زمین قطع شد. ماموریت بعدی هندوستان به مریخ بسیار بلند پروازانه است.

🔹محموله های علمی برنامه ریزی شده برای #پهپاد شامل یک حسگر دما، حسگر رطوبت، فشار، سرعت بادُ میدان الکتریکی و یک ردیابی علمی و همچنین یک ردیاب غبار است تا توزیع عمودی غبارهای هوابرد را بسنجد.

🔸این وسیله نقلیه هوایی طوری طراحی می شود تا بتواند ۱۰۰ متر بالاتر از سطح مریخ و در اتمسفر سیاره پرواز کند. این در حالی است که هلی کوپتر #نبوغ در بیش از۲ساعت پرواز ( کل پروازهای ابزار) به ارتفاع۲۴متر رسید و مسافت۱۷ کیلومتر را طی کرد.
╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌗#اقیانوس آرام از دید ایستگاه فضایی بین المللی

╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
🌗شرح در متن تصاویر
╭┅═ঈ🌎ঊ═┅╮
🆔 @keyhan_n1
╭┅═ঊ🌗 ঈ═┅╮
2024/10/02 18:20:21
Back to Top
HTML Embed Code: