Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📍همکاران بزرگوار یاد معلمان زندانی را در کنار آتش چهارشنبه سوری، گرامی داشتند.

#معلم_زندانی_آزاد_باید_گردد

چهارشنبه سوری مبارک🔥🔥🔥



به کانال چالش صنفی معلمان ایران
بپیوندید

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📍برگزاری جشن باستانی چهارشنبه سوری توسط خانواده بزرگ فرهنگیان #شیروان و #بجنورد

سه شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲

یادگاری از کهن آیین ما
روزگاران خوش شیرین ما



🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 دو روی سکه ی جرم و خیانت اجتماعی به آرمان های جامعه

🖊️ امضا: محفوظ

یک مملکت از دو مولفه اصلی #مردم و #حکومت تشکیل شده گرچه می توان ویژگی های یک کشور را با انواع شاخص ها، پارامترها و مولفه ها، مورد بررسی و ارزیابی قرار داد اما برای رسیدن به یک خروجی مناسب از تحلیل بیشتر دو ضلع اصلی این ساختار مورد مداقه قرار می گیرد. جدای از حکومت های کودتایی، استبدادی (توتالیتر) یا استعمارگر هر حاکمیتی در نهایت نتیجه تصمیم گیری مردم آن سرزمین است.
در ادامه راه است که حاکمیت ها شیوه خود را تغییر می دهند و موجبات نزدیکی یا فاصله گرفتن مردم از خود می شوند اما این به معنای پذیرش عدم مسئولیت پذیری مردم از وظیفه شهروندی و تاریخی خود نیست.
زمانی در این مملکت کسانی را که به درستی انتخابات نمایشی حکمرانان را تحریم می‌کردند اَنگ بی تفاوتی نسبت به مسئولیت خود و هر آنچه در ابتدا آمد به عنوان یک گناهکار یا خائن تلقی می کردند که البته اگر ملاک یک انتخابات آزاد و شرکت در آن نیز همان گونه باشد بکار بردن خیانت چندان خوشایند نمی آید ولی این از منظر همان احساس وظیفه ی شهروندی و تاریخی است که منتقدان را به این نوع نگاه وا دار می کند.
در نظریه 90-9-1 آمده که اکثریت جامعه را در هر شرایطی قشر خاکستری ( خاکستری کمی محافظه کارانه به نظر می آید باید از عناوینی چون بی تفاوت بی خیال بی خاصیت بدرد نخور و... استفاده کرد) یا محافظه کار تشکیل می دهند و برای تغییر چندان تمایلی ندارند یا به قول معروف مخالف وضع موجود نیستند.
1 درصد همیشه پیشرو هستند و آن 9 درصد باقی مانده کلید پیروزی یا تآثیر گذار برای ادامه حرکت و همراه کردن اکثریت می باشند.
در حالیکه مردم حداقل در دو دهه محافظه کارانه یا صادقانه به امید بهبود وضع موجود، کمر همت به مشارکت حداکثری در تعیین سرنوشت خود بستند اما از طرف مقابل پاسخ روشنی نه تنها دریافت نکردند بلکه شدت سانسورها، حذف کردن ها و تصفیه ها و در مجموع به بستن و محدود کردن همه راههای رسیدن به همگرایی و برپایی نظام مردم سالاری منجر شد و حکومت برای حفظ قدرت به هر کار و روشی دست یازید؛ فاشیسم دولتی‌ در همین بازه زمانی یعنی دو دهه اخیر از حرکت دانشجویان در کوی دانشگاه در سال 1378 تا خیزش اخیر مردم ( جنبش یا انقلاب ژینا) طیف تندرو تر اصلاحات در داخل که امیدشان به اصلاحات هر روز کمتر می شد سعی کردند از فرصت های ایجاد شده برای تغییر نهایت بهره مندی را ببرند که اوج آن جنبش سبز 1388 بود که بازهم محافظه کاری بر بخش رادیکال تر چربید و نه تنها اوضاع بهتر نشد بلکه همه آنچه ویژگی های یک ساختار تمامیت خواه و توتالیتر می باشد در رژیم هویدا تر شد.
دهه نود در حالی رو به پایان بود که 1 درصد پیش رو یا انقلابی یا هواخواهان تغییرات بنیادی در بخش ها و طبقات اجتماعی مختلف از جمله زنان آزادی خواه ( با نماد چهارشنبه های سفید و برداشتن حجاب اجباری) کارگران با تاسی از کارگران شرکت 7 تپه و شخص اسماعیل بخشی و شرکت واحد تهران، معلمان با هدایت #شورای_هماهنگی_تشکل_های_صنفی و جوانان آزاده و نیز قشرهای آسیب پذیر با تمام توان و نیروی خود برای برهم زدن وضع موجود و همراه کردن سایر گروهها و طبقات اجتماعی دیگر و نیز به عقب راندن حاکمیت از مواضع سخت گیرانه خود شدند اما هر بار یا بی تفاوتی اکثریت محافظه کار جامعه یا همان قشر خاکستری مواجه شدند یا نق زدن های تکراری و ملالت آور و بی خاصیت محفل های گوناگون جامعه از خانواده ها تا محل کار و اداری، هم در دی ماه 96 هم تیر 97 هم آبان 98 مردم یا سکوت کردند یا تماشاچی بودند و همین عاملی شد که در خیزش اخیر مردم جنبش ژینا #ما تماشاگر نمی خواهیم با ما همراه شوید به یکی از شعارهای اصلی معترضان خیابان های شهرها تبدیل شد.
آری همان گونه که عدم احساس مسئولیت شهروندی و تاریخی در یک برهه می توانست منتقدان زیادی داشته باشد در شرایطی که در جای جای این مملکت دست تبهکاران به خون مردم بویژه جوانان دختران و پسران رشید و آزاده، آلوده و از هیچ جنایتی نسبت به آنها دریغ نورزیدند و بارها و بارها مرزهای وقاحت، جنایت، تجاوز و کشتار را جابجا کردند و همه جنایت کاران تاریخ را روسفید کردند ساکت ماندن و نظاره گر بودن غیر از خیانت چه مفهومی را می تواند داشته باشد؟

📌در یاداشت بعدی سعی خواهد شد که دلایل و علل برخی از این رفتارهای اکثریت خنثی یا قشر خاکستری از منظر جامعه شناختی، تاریخی، سیاسی و روان شناسی اجتماعی پرداخته شود.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 مطمئن باشيد هيچ اشتباهى بزرگتر از نشستن و دست به كارى نزدن از ترس شكست خوردن نيست.
از كارهاى كوچك شروع كنيد، اگر برايتان دشوار است كارى كوچكتر را انتخاب كنيد اما بيكار ننشينيد.
با اوضاع و احوال و امكاناتى كه اكنون در اختيار داريد كارى كنيد و همواره به ياد داشته باشيد كسانى هستند كه شرايط دشوار تر از شما دارند و همچنان اميدوار و پر قدرت و نا اميد نشده اند.
هر قدمى كه برداريد هر قدر هم كه كوچك باشد، مقدمه اى براى موفقيت و پيروزى شما را كمى بيشتر به هدف نزديك ميكند.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 وقتی مدرسه #نابرابری را تثبیت می کند

🖊️فردین علیخواه

🔺از بعضی خانواده‌ها سؤال می‌کنم که برای تحصیل فرزندشان چقدر شهریه پرداخت کرده‌اند. با شنیدن پاسخ، بی‌اختیار سوت ممتدی می‌زنم!
به زمین نگاه می‌کنم و سرم را به چپ و راست تکان می‌دهم. از کسانی که این مبالغ هنگفت را پرداخت کرده‌اند می‌پرسم که این پول را در ازای دریافت چه خدماتی پرداخت کرده‌اند. می‌گویند: دو زبان خارجی یاد می‌دهند، معلم نقاشی‌شان فلانی است، موسیقی و حرکات موزون یاد می‌دهند، کلاس‌های ورزششان در فلان باشگاه است، از انواع هنرها می‌توانند یکی را انتخاب و فرد شناخته‌شده‌ای در آن هنر به آن‌ها درس بدهد، غذایشان تحت نظر یک متخصص تغذیه است، آن‌ها را به موزه‌ها، گالری‌ها و کتاب‌فروشی‌ها می‌برند، وضعیت پزشکی‌شان مدام چک می‌شود، برنامه‌های مشترک هنری با حضور والدین ترتیب می‌دهند، برایشان کلاس قصه‌گویی و شاهنامه‌خوانی برگزار می‌کنند و ...

👤بوردیو؛ جامعه‌شناس فرانسوی چند دهه قبل به نقد جدی نظام آموزشی فرانسه پرداخت. او معتقد بود که کارکرد نظام آموزشی آن است که دانش‌آموزان را برای زندگیِ پس از مدرسه یا دانشگاه توانمند کند و به آن‌ها مهارت‌های لازم برای فرهیخته بودن را بیاموزد. منظور او از فرهیختگی، کسب منش‌ها و شیوه‌های درک جهان، و نیز مهارت‌هایی بود که با داشتن آن‌ها افراد احساس نکنند که در مقایسه با سایرین چیزی کم دارند. مثلاً دانش‌آموزان پس از اتمام دوره تحصیل بتوانند به یک زبان خارجی حرف بزنند، وقتی یک تابلوی نقاشی دیدند بگویند که این تابلو در چه سبکی نقاشی شده است، اگر به یک موسیقی گوش کردند بگویند که این موسیقی در چه سبکی است، نام سازهای موسیقی را به‌درستی بدانند، با ایجاد ارتباط اجتماعی و نیز رفتار در موقعیت‌های اجتماعی مختلف نظیر رستوران یا گالری‌های هنری آشنا باشند. درمجموع توانایی درک و تعامل با عرصه اجتماع و هنر را کسب کنند.

از نظر او همه دانش آموزان با توان و قابلیت‌های یکسانی وارد نظام مدرسه نمی‌شوند. برخی از آن‌ها از قبل دارای خانواده فرهیخته‌ای هستند و روشن است که اگر در مدرسه چنین چیزهایی به دانش‌آموزان یاد داده شود توانایی‌ آنان صرفاً تکمیل خواهد شد چون از زمینه‌های قبلی برخوردارند. ولی عده‌ای از دانش آموزان هم هستند که در خانواده اصلاً چنین چیزهایی را نیاموخته‌اند و به تعبیری خانواده فقیری داشته‌اند. وظیفه نظام آموزش‌وپرورش آن است که روی این دانش‌آموزان بیشتر کار کند. به آنان بیشتر آموزش بدهد تا همپای دانش آموزان دسته اول شوند. امری که برخی آنرا تبعیض مثبت می‌دانند. نظام آموزش‌وپرورش باید وضعیت را عادلانه پیش ببرد تا درنهایت دانش‌آموزان با توانایی‌های مشابهی دوره تحصیل را به اتمام برسانند.

نظر بوردیو آن بود که نظام آموزشی فرانسه چنین نیست. درواقع نابرابری موجود در نظام آموزشی باعث می‌شود تا فقرا، با فرهنگ حاکم بر خانواده‌های فقیر وارد مدرسه شده و با همان فرهنگ خارج شوند. خانواده‌هایی که پولدارترند یا به تعبیر بوردیو سرمایه اقتصادی و فرهنگی بیشتری دارند فرزندان خود را به مدارس درجه‌یک می‌فرستند و خانواده‌های کم‌درآمد به مدارس ضعیف تر. نتیجه آنکه وارثان اقتصاد، هنر و سیاست همچنان وارث و مدعی این عرصه می‌مانند و وارثان فقر هم همچنان فقر را به نسل بعد از خود منتقل می‌کنند. نابرابری از طریق مدرسه مدام بازتولید می‌شود. بوردیو این امر را خشونت نمادین می‌داند. یعنی نظام آموزش‌وپرورش به شکل سمبلیک عده‌ای را از گردونه فرهیخته شدن و کسب مهارت‌های اجتماعی لازم برای زندگی امروزی کنار می‌گذارد.

آنچه بوردیو چند دهه قبل در خصوص نظام آموزشی کشور فرانسه گفت ظاهراً به شکلی آشکار در کشور ما در حال وقوع است. متأسفانه در کشوری که در قانون اساسی‌اش بر آموزش رایگان تأکید شده است روزبه‌روز شاهد طبقاتی شدن امر آموزش هستیم. نکته جالب آنکه در مدارس دولتی هم شاهد طبقاتی شدن هستیم و مسئله فقط مدارس خصوصی/دولتی نیست. برخی از مدارس دولتی هم که در مناطق مرفه نشین شهرها قرار دارند با دریافت مستمر هزینه از والدین تلاش می‌کنند خدمات ویژه‌ای به دانش آموزان ارائه دهند. و دراین‌بین آنچه مشهود است آنکه:

مدرسه در ایران به‌ تدریج تبدیل به سیستم تثبیت نابرابری‌های اجتماعی می‌شود.
ژن‌های مرغوب که در خانواده‌هایی با سرمایه فرهنگی و اقتصادی بالا رشد می‌کنند به مدارس مطلوب می‌روند و می‌شوند وارثان اقتصاد و هنر، و ژن‌های نامرغوب که والدین مرغوبی ندارند به مدارس ضعیف می‌روند و می‌شوند وارثان فقر!

📌سخن پایانی: مراقب باشیم. برخی از این مدارس چنین به والدین القاء می کنند که پدر و مادر خوب بودن یعنی کسی که چنین خدمات گران قیمتی را برای فرزندانش فراهم کند.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🚩 بیست و پنجم اسفند سالروز‌ جنایت بزرگ صدام و بمباران شیمیایی حلبچه و دردهایی که تمامی ندارند.

هوشیار باشیم،
جنایتکاران می‌‌میرند در گور پنهانند،
اما جنایاتشان باقی می‌‌ ماند.

#جنگ
#صلح
#حقوق_بشر
#سالگرد_بمباران_شیمیایی_حلبچه


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👤وزیر آموزش و پرورش:

سال ۱۴۰۲ شیرین تمام شد⁉️

قضاوت با شما



🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
At any given moment you have the power to say "This is not how my story ends."

در هر لحظه اى از زندگى، تو اين قدرت رو دارى كه بگى: " داستان من اينجورى تموم نميشه ! "

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
کانال چالش صنفی معلمان ایران
👤وزیر آموزش و پرورش: سال ۱۴۰۲ شیرین تمام شد⁉️ قضاوت با شما… 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🌅و اما بشنوید از وزیر آموزش و پرورش دیشب در صدا و سیما چه گفت:

سال 1402 شیرین تمام شد..


بله جناب وزیر شاید برای شما شیرین تمام شد اما نه فرهنگیان
سال 1402 بدترین سال با وزارت شما بود.

دستاوردهای وزارت شما برای فرهنگیان در سال 1402 به شرح زیر است :

6 ماه تاخیر در پرداخت حق التدریسی ها.
عدم پرداخت معوقات رتبه‌بندی 1400 و 1401.
عدم پرداخت حتی یکبار رفاهیات در مناسبت های متفاوت.
عدم پرداخت حق تثبیت
عدم پرداخت حق الزحمه طراحی سوالات نهایی
عدم پیگیری فوق العاده ویژه از جانب شما
عدم اختصاص هیچ سرانه ای به مدارس
عدم تحقق حذف مدارس کپری.
سوء استفاده از بازنشستگان و شاغلین برای گرفتن اضافه کار و عدم پرداخت آن.
افزایش تعرفه اسکان نوروزی در عین اینکه هیچ خدمات جدیدی ارائه نشد.
سوء استفاده از نو معلمان و بکارگیری اجباری آنان و عدم پرداخت حق و حقوق آنان به بهانه نبود نیرو.
عدم صدور احکام اعتراضات رتبه بندی بسیاری از همکاران.
عدم پرداخت بموقع
#پاداش پایان خدمت بازنشستگان.
عدم تحقق مسکن فرهنگیان
وووووووو

اینها تنها تعدادی از اتفاق های شیرین سال ‌1402 برای فرهنگیان با وزارت شما است جناب صحرایی....

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
لینک‌ کانال : چالش صنفی معلمان ایران

@kchaleshFI
🔴 #غلامرضا_غلامی_کندازی به مرخصی آمد

#غلامرضا_غلامی_کندازی عضور هیئت مدیره صنفی معلمان فارس، پس از رای دادگاه تجدید نظر به ٢ سال حبس تعزیزی امروز ٢۶ اسفندماه ١۴٠٢ به مدت ١٨ روز به مرخصی آمد.

به امید آزادی این همکار گرامی و دیگر اندیشه های دربند.

#انجمن_صنفی_معلمان_فارس

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تو سختی های زندگی مثل #سازمان_ملل باشین ابراز تاسف کنید
ولی خودتون رو درگیر جزئیات نکنید…




🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
کانال چالش صنفی معلمان ایران
📌 اعلامیه جهانی حقوق بشر: ماده2️⃣8️⃣ 🔺هر کس حق دارد برقراری نظمی را بخواهد که از لحاظ اجتماع و بین المللی، حقوق و آزادی‌ها‌یی را که در این اعلامیه ذکر گردیده، تامین کند و آنها را به مورد عمل بگذارد. #اطلاعیه_جهانی_حقوق_بشر 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 https://www.tg-me.com/kchaleshFI
📌 اعلامیه جهانی حقوق بشر:

ماده 2️⃣9️⃣


🔺هرکس نسبت به اجتماعی که فقط در آن اجتماع رشد آزاد و کامل شخصیت او امکان پذیر است تکالیفی بر عهده دارد. هرکس در اجرای حقوق و در مقام برخورداری از آزادیهای خویش، تنها از محدودیت هایی پیروی می کند که قانون منحصراً به منظور تامین شناسایی و حرمت به حقوق و آزادیهای دیگران، بالجمله برای تحقق بخشیدن به مقتضیات عادله اخلاق و نظام اجتماعی و مصلحت عمومی، در یک جامعه دموکرات وضع کرده باشد. 
در هیچ حال نمی توان حقوق و آزادی های مذکور را به نحوی بکار برد که با هدفها و اصول ملل متحد منافی باشد.


#اطلاعیه_جهانی_حقوق_بشر


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
۷نشانه‌ی عجیب در مورد این‌ که شما موفق خواهید شد!

آیا تا به حال در مسیری که قرار دارید دچار تردید شده اید؟

آیا میدانید موفقیت یک شبه افسانه‌ است؟



🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 به کجا می‌رویم:

از زوایایی دیگر به پدیده‌هایی
چون «کمپین من سلیطه‌ام» بنگریم.


✍🏼 رضا امانی‌فر

تحلیل جنبش‌های اجتماعی مبانی نظری و روشی‌ را می‌طلبد که در گام نخست بتواند آنها را از پدیده‌های زودگذر اجتماعی متمایز سازد.
در واژگان جامعه‌شناختی، کنش‌های جمعی برای پیشبرد منافع مشترک را «جنبش اجتماعی» می‌دانند.
این جنبش‌ها بستگی به تعداد اعضای آنها می‌توانند جنبش‌های کوچک، متوسط یا بزرگ - هزاران یا میلیون‌ها نفره - باشند که حول مسائل مشترکی گِرد می‌آیند و اهداف مشترکی را دنبال می‌کنند.
«کنش جمعی» ، «منافع مشترک» و «مسایل مشترک» مفاهیم کلیدی تعریف بالا هستند.
در واقع، جنبش‌های اجتماعی کنشی جمعی‌اند که حول مسائل مشترک و برای منافع مشترک شکل می‌گیرند.
با توجه به تعریف بالا و این مهم که جامعهٔ ایرانی «جنبشی فراگیر و رهایی‌بخش» را پیش گرفته که نیاز به #همبستگی اقشار مختلف تحت ستم دارد، در ادامه به چند نکته اشاره می‌شود:

۱- کمپین‌هایی نظیر «من سلیطه‌ام» معمولا «واکنشی» هستند، در حالی که جنبش‌های اجتماعی «کنش‌» محورند. برخی رادیکالیسمی متهورانه را در این واکنش‌ها می‌بینند، در حالی که رادیکالیسم کنشی رهایی‌بخش است که می‌تواند اقشار تحت ستم را حول خویش گِرد آورد و ساختارهای سلطه را دگرگون سازد. به سخن دیگر، این کمپین‌ها معمولا سوار بر واکنش‌های هیجانی می‌شوند و بدون این که جریان‌ساز باشند، بسیار زودگذرند و چون حبابی در زمان از بین می‌روند.

۲- زنان بخشی از اقشار تحت ستم جامعه هستند. جنبش زنان زمانی می‌تواند جریانی رهایی‌بخش را ایجاد کند که با دیگر اقشار تحت ستم پیوند برقرار کند و رهایی زنان را به رهایی آن اقشار گره بزند.
این کمپین‌ها معمولا نه تنها نمی‌توانند «همدلی و همراهی» لازم در دیگر اقشار تحت ستم را ایجاد کنند، بلکه در ایجاد همدلی و همراهی با بخش زیادی از هم‌جنسان خود نیز ناکامند.
معادلهٔ مادی ساده‌ای برای ایجاد همدلی و همراهی افراد و اقشار مختلف وجود دارد: افراد و اقشار مختلف آنگاه با یک کنش همدلی و همراهی می‌کنند که موضوع یا محتوای آن را مساله مشترک خود بدانند.

۳- من مفاهیم «همدلی» و «همراهی» را هدفمند به کار برده‌ام. ممکن است بتوان برای برخی توضیح داد که کمپین x یا رفتار y, به این دلیل و با آن استدلال شکل گرفته است، ولی تا این‌جای کار ما به صورت نظری یک نوع هم‌فکری در این افراد ایجاد کرده‌ایم.
در حالی که یک جنبش اجتماعی به #همدلی و #همراهی افراد و اقشار جامعه نیاز دارد. و این همدلی و همراهی ایجاد نمی‌شود الا حول مساله یا مسائل مشترک.

۴- جنبش ژینا در سال ۱۴۰۱ توسط بخشی از فعالین مطرح سیاسی و اجتماعی و از طریق برخی رسانه‌ها به «جنبش ضد حجاب» تقلیل یافت (هر چند پوشش اختیاری حق هر انسانی است) و مبارزهٔ مدنی به نمودها یا گزارش‌هایی از دختران و زنانی که روسری برداشته بودند، فرو کاست. این تقلیل می‌توانست - و می‌تواند - در گام نخست بخشی از جامعهٔ زنان را از همراهی با جنبش باز دارد. در این موضوع پژوهشی مستقل انجام نشده است ولی به صورت نظری می‌توان گفت که مسالهٔ اصلی و بنیادین زنان بلوچ، عرب و… و زنان اقشار تهی‌دست جامعه - که با فقر دست و پنجه نرم می‌کنند - احتمالا «برداشتن روسری» نباشد. این موضوع؛ یعنی نبود مسالهٔ مشترک بین زنانی که معترض به وضع موجود نیز هستند، می‌تواند بخشی از جامعهٔ زنان را از جنبش جدا کند. اشاره کردم که تحقیق مستقلی در این موضوع صورت نگرفته است ولی واقعیت عینی نشان داد که زنان بلوچ بلوچستان و عرب خوزستان و زنان اقشار تهی‌دست اجتماعی به صورت معناداری به این جنبش نپیوستند.
البته یک پژوهش روشمند می‌تواند دلایل و عوامل آن را بررسی نماید.
در گام دوم می‌توانست - و می‌تواند - بخش زیادی از مردانی که مسائل اقتصادی و اجتماعی و سیاسی موجود آنها را به حاشیه‌ رانده است را به حاشیه براند. در واقع، جنبش ژینا به سمت و سویی سوق پیدا کرد که این مردان یا بخشی از این مردان که می‌توانستند به جنبش بپیوندند را از صف جدا کرد. در این مورد نیز پژوهشی صورت نگرفته است ولی به صورت نظری و بر مبنای آن معادلهٔ مادی که پیشتر اشاره شد - همدلی و همراهی بر مبنای مسالهٔ مشترک به وجود می‌آید - می‌توان این نتیجه‌گیری را انجام داد.
در مورد کمپین‌هایی چون «من سلیطه‌ام» می‌توان پیش‌بینی کرد که این قبیل کمپین‌ها بخشی دیگر از اقشار درگیر جنبش ژینا را نیز از صف جدا کند.

ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:👇

https://telegra.ph/به-کجا-می-رویم-03-16


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 کار بی‌مزد/ معلمانی که حقوقشان پس از شش ماه به‌ صورت کامل واریز نشده است

📝به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رستا، مطهره مظهری؛ سرویس معلمان

«کارگر روز مزد هم در آخر شب، مزدش را می‌گیرد، ما چندین ماه است که سر کار می‌رویم ولی حقوقی دریافت نمی‌کنیم. دیگر حتی پول رفت و آمد هم نداریم‌. من اسمش را کارگر آموزشی هم نمی‌گذارم، این یک نوع برده‌داری است.»

این جملات یک معلم خرید خدمات است که پس از گذشت شش ماه از سال تحصیلی تنها حقوق دو ماه خود را به صورت علی‌الحساب و در حداقلی‌ترین حالت ممکن دریافت کرده است.

🔺یک معلم حق‌التدریس نیز می‌گوید:
شش ماه است که به اندازه دو معلم کار می‌کنم اما فقط یک حقوق می‌گیرم. بماند که اصلا در آموزش و پرورش، مبلغ حق‌التدریس مشابه مبلغ اضافه‌کار در سایر دستگاه‌ها محاسبه نمی‌شود.

متن کامل گزارش را در لینک زیر بخوانید:
rastakhabar.ir/?p=6711


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
کانال چالش صنفی معلمان ایران
📌 اعلامیه جهانی حقوق بشر: ماده 2️⃣9️⃣ 🔺هرکس نسبت به اجتماعی که فقط در آن اجتماع رشد آزاد و کامل شخصیت او امکان پذیر است تکالیفی بر عهده دارد. هرکس در اجرای حقوق و در مقام برخورداری از آزادیهای خویش، تنها از محدودیت هایی پیروی می کند که قانون منحصراً به…
📌 اعلامیه جهانی حقوق بشر:

ماده 3️⃣0️⃣


🔺هیچ یک از مقررات اعلامیه حاضر را نمی توان به نحوی تفسیر کرد که برای دولتی یا گروهی یا فردی متضمن حقی شود که بنا بر آن، بتواند به فعالیتی دست زند یا کاری انجام دهد که هدف آن از بین بردن حقی از حقوق و آزادی های مذکور در این اعلامیه باشد.


#اطلاعیه_جهانی_حقوق_بشر


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴 عیدی دادگاه انقلاب بجنورد به یک فعال مدنی و رسانه ای عضو شورای مرکزی سازمان معلمان ایران

۲۰ میلیون تومان جریمه !!!!

رأی بدوی شعبه اول دادگاه انقلاب در خصوص محکومیت جزای نقدی #محمود_صفدری منتخب فرهنگیان خراسان شمالی در شورایعالی آموزش و پرورش و مسئول سازمان معلمان در این استان، در شعبه ششم دادگاه تجدید نظر استان، عیناً تأیید شد.
بموجب دادنامه ای که به وی ابلاغ شده است، رأی محکومیت دویست میلیون ریال بابت دو اتهام #تشویش_اذهان_عمومی از طریق نشر اکاذیب و #تبلیغ_علیه_نظام که در شعبه اول دادگاه انقلاب شهرستان بجنورد صادر شده بود، عیناً تأیید شده است.

پیش تر نیز، همین شعبه تجدید نظر استان، دادنامه صادره از شعبه ۱۰۵ دادگاه کیفری دو شهرستان بجنورد، به مبلغ یکصد میلیون ریال را عیناً تأیید کرده بود.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
2024/09/30 00:40:50
Back to Top
HTML Embed Code: