Telegram Web Link
مهاجرت به کانادا ۶۴ درصد کاهش یافت
کانادا در سه ماهه دوم سال جاری میلادی در شرایطی که مرزهای بین المللی جهت مهار همه گیری ویروس کرونا بسته بودند، تنها ۳۴۲۶۰ شهروند دائم قبول کرد که ۶۴ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشت.
به گزارش بلومبرگ، با ادامه محدودیت های مرزی، مهاجرت به کانادا دو سوم در سه ماهه دوم سال جاری میلادی کاهش یافته است. مهاجرت یکی از مولفه های اصلی رشد اقتصادی کاناداست که در خطر قرار دارد.
آخرین اطلاعات دولتی نشان می‌دهد کانادا در سه ماهه دوم سال جاری میلادی در شرایطی که مرزهای بین المللی جهت مهار همه گیری ویروس کرونا بسته بودند، تنها 34260 شهروند دائم قبول کرد. این رقم در این دوره در سال گذشته میلادی برابر با 94275 بود که نشان دهنده 64 درصد کاهش است.
مهاجرت بالا به کانادا طی چند سال گذشته یکی از اجزای اصلی تلاش‌های دولت این کشور برای افزایش نیروی کار و مقابله با مسن شدن جمعیت آن بوده است. رشد جمعیتی مبتنی بر مهاجرت با پشتوانه تامین مسکن و بازار کار صورت گرفته و یکی از معدود نقاط روشن اقتصاد کاناداست. اقتصاد کانادا از صادرات پایین و سرمایه گذاری تجاری ضعیف رنج میبرد.
@kapinstitute
DLI
ها برای دانشجویان بین المللی دوباره باز می شوند
از تاریخ 20 اکتبر سال 2020 ، DLI های همه دانشجویانی که قصد تحصیل در کشور کانادا را دارند می بایست با نتیجه COVID-19 که توسط استان یا قلمرو آنها به تصویب رسیده است، مطابقت کند. این مهم برای دانشجویان بین المللی که در حال حاضر در خارج از کانادا هستند دوباره بازگشایی شوند. لیست جدیدی از DLI ها با برنامه های آماده شده COVID-19 در دسترس خواهد بود.
اگر در تاریخ 20 اکتبر 2020 یا بعد از آن قصد دارید به عنوان دانشجوی بین المللی به کانادا بیایید، قبل از سفر به کانادا، DLI شما باید در لیست DLI های منطبق با نتیجه آزمایش COVID-19 مصوب باشد. این تغییر برای همه دانشجویان بین المللی الزامی است، خواه از ایالات متحده سفر کنید یا از هر کشور دیگر.
این تغییر بر دارندگان مجوز تحصیل در کانادا تأثیر نمی گذارد.
اگر از قبل در کانادا بوده اید و این کشور را ترک نکرده اید، می توانید با همان DLI ادامه تحصیل دهید. در غیر اینصورت اگر کانادا را ترک کرده باشید و یا قصد ترک آن را دارید می بایست DLI شما منطبق با تست COVID-19 که توسط استان یا قلمرو محل زندگی شماست، تایید گردد.
@kapinstitue
🔴مهاجرت گسترده پرستاران ایرانی در چند ماه اخیر

🔹رئیس هیات مدیره نظام پرستاری تهران گفت: از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا در کشورهای اروپایی، به دلیل کمبود نیروهای متخصص در بیمارستان‌های اروپا، شرایط ورود پرستاران به این کشورها فراهم شد بطوریکه شرط نمره زبان برای پذیرش برداشته شد و پرستاران به راحتی جذب این کشورها می‌شوند

🔹آرمین زارعیان افزود: کشور‌های اروپایی، آمریکای شمالی و استرالیا بیشترین درخواست جذب پرستاران ایرانی را دارند که با توجه به شیوع ویروس کرونا و بهتر بودن شرایط مهاجرت پرستاران، درخواست‌ها مبنی بر مهاجرت پرستاران طی چند ماه اخیر افزایش چشمگیری داشته است. طی چند ماه اخیر بیش از هزار پرستار درخواست خروج از کشور را داشتند

🔹وی گفت: عدم دریافت به موقع و دقیق پاداش کرونا، بی‌تدبیری در زمینه حفظ منابع انسان و عدم جذب نیروهای ۸۹ روزه از اصلی‌ترین دلایل مهاجرت پرستاران ایرانی است.
@kapinstitute
#بلغارستان #گزارش
صعود یک پله ای رشد اقتصادی بلغارستان
موسسه معتبر رتبه بندی مودیز اعتبار بلغارستان برای سرمایه گذاری های خارجی را یک پله صعود داد.
موسسه رتبه بندی مودیز، موسسه ‌ای است که پشتوانه اعتباری انتشار دهندگان اوراق قرضه و سایر روش‌های عمومی استقراض را مد نظر قرار می دهد تا با توجه به استراتژی های گذشته و آینده شرکت، مشخص شود ناشر تا چه اندازه توانایی عمل به تعهدات خود را دارد.
موسسه مودیز در سال 1909 در واقع 102 سال پیش توسط "جان مودی" بنا شد.
حال پس از گذشت سال ها و افزایش اطمینان به این موسسه، درآمد مودی بالغ بر 688 میلیون دلار در سال 2010 اعلام شده است.
دو موسسه مودی و اس اند پی، در واقع 40 درصد از کشور ها و شرکت های تجاری دنیا را زیر نظر دارند.
@kapinstitute
🔴 ده‌ها نفر از دانشجویان ایرانی در اوکراین خبر از عدم تمدید اقامتشان توسط این کشور داده‌اند.

🔻دانشجویان هر سال برای تمدید اقامت خود‌ باید اقدام کنند اما به گفته این دانشجویان اوکراین ویزای آنها را فقط تا اخر ماه اکتبر تمدید کرده است.

🔻این دانشجویان می‌گویند اختلافات دیپلماتیک بین ایران و اوکراین پس از ساقط‌شدن هواپیمای اوکراینی در ایران می‌تواند دلیل این نوع برخورد باشد.

🔻گفته می‌شود بیش از صد دانشجوی ایرانی در اوکراین اقامت دارند.

🔻این دانشجویان در مصاحبه با خبرگزاری دانشجوی ایران گفته‌اند اگر مشکل آنها حل نشود در نیمه ترم اول باید به ایران بازگردند. / بی بی سی
@kapinstitute
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
انواع مختلف ویزا که با نام های متفاوت شناخته می شوند. رایج ترین انواع ویزا با توجه به هدف سفر را باهم از زبان «هانی تنهایی» مدیرعامل موسسه بین المللی کارسازان آریان پارس بشنویم
@kapinstitute
به استحضار عزیزانی که قصد مشاوره و یا هرگونه کار مهاجرتی دارند، می‌رساند:

موسسه بین المللی کارسازان آریان پارس به علت شیوع جهشی کوید19 در این ایام تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشد و فقط از طریق آنلاين (واتس آپ) پاسخگو است.
+359894415111
@kapinstitute
جمعيت مهاجر کشورهای خليج فارس چقدر است؟

▪️88% جمعیت امارات خارجی است
▪️70% جمعیت کویت خارجی است
▪️65% جمعیت قطر خارجی است
▪️55% جمعیت عمان خارجی است
▪️54% جمعیت بحرین خارجی است
▪️38% جمعیت عربستان خارجی است

🔸51% کل جمعیت شورای همکاری خلیج فارس خارجی است!
@kapinstutute
پذیرش بدون کنکور کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار MBA
تاریخ انتشار :۱۲:۰۹ - ۲۷ مهر ۱۳۹۹پ
پذیرش بدون کنکور کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار MBA
پذیرش دوره کارشناسی ارشد مشترک کاردیف متروپولیتن انگلستان و دانشگاه وارنا بلغارستان با همکاری دانشکده فنی دانشگاه تهران از طریق مصاحبه و بررسی مدارک بدون محدودیت نوع رشته قبلی آغاز شده است.
به گزارش وانانیوز،
پیرو تفاهم نامه منعقد شده دانشکده فنی دانشگاه تهران با دانشگاه مدیریت وارنای بلغارستان VUM (Varna University of Management) و دانشگاه کاردیف مترو پولیتن انگلستان CMU (Cardiff Metropolitan University) دوره کارشناسی ارشد MBA همراه با اعطاء گواهی MBA دانشگاه تهران و دو کارشناسی ارشد از دانشگاه کاردیف مترو پولیتن و وارنا برگزار خواهد شد.
https://vananews.com/fa/news/373621

@kapinstitute
#مهاجرت

ایرانیان همچنان پرچمدار خرید خانه در ترکیه

🔻ایرانیان بیشترین میزان خرید خانه در ترکیه، بین ماه‌های ژانویه تا سپتامبر را به خود اختصاص داده‌اند.

🔹اتباع ایرانی در این بازه زمانی 4 هزار و 716 خانه در ترکیه خریداری کرده‌اند.

🔸شهروندان عراقی با 4 هزار و 165 خانه، در رتبه دوم خرید خانه پس از ایران قرار گرفته‌اند.

🔹کشورهای افغانستان، آذربایجان، آلمان، یمن، کویت، اردن، انگلیس، قزاقستان، چین، فلسطین، اوکراین، مصر، لبنان، لیبی، سوئد، آمریکا و قطر، در جایگاه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

🔸علی‌رغم شیوع ویروس کرونا، میزان خرید خانه توسط اتباع خارجی در ماه سپتامبر 26.1 درصد افزایش یافته است.

🔸بر این اساس در بازه زمانی بین ژانویه و سپتامبر 2020، اتباع خارجی با خرید 17 هزار و 91 خانه در استانبول و آنتالیا، 65 درصد فروش خانه به خارجیان ترکیه را به خود اختصاص دادند.
@kapinstitute
#بلغارستان #گزارش
کمترین نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی مربوط به ایرلند، رومانی و بلغارستان است
سهم مالیات از اقتصاد کشورهای اروپایی چقدر است؟
فرانسه بالاترین نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی اروپا را دارد.
به گزارش پایگاه خبری نقدینه، نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی که بیانگر سهم مالیات از کل تولیدات ناخالص داخلی است تا پایان سال 2019 به طور متوسط در 28 کشور عضو اتحادیه اروپا معادل 41.1 درصد و در 19 کشور عضو منطقه یورو به طور متوسط 41.2 درصد بوده است. نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی در بین کشورهای مختلف تفاوت زیادی با یکدیگر دارد تا جایی که درآمدهای مالیاتی حدود 47.4 درصد کل تولید ناخالص داخلی فرانسه را تشکیل می دهد.
دانمارک با 46.9 درصد و بلژیک با 45.9 درصد در رده های بعدی قرار دارند. این نسبت در سوید 43.6 درصد، اتریش 43.1 درصد، ایتالیا 42.6 درصد و فنلاند 42.3 درصد بوده است. از سوی دیگر اما کمترین نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی مربوط به ایرلند با 22.7 درصد بوده و رومانی با 26.8 درصد و بلغارستان با 30.3 درصد در رده های بعدی قرار دارند
@kapinstitute
#مهاجرت #کانادا
وزیر مهاجرت کانادا می‌گوید در سه سال آینده به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر اقامت دائم می‌دهد
دولت کانادا اعلام کرده در سه سال آینده بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار مهاجر می‌پذیرد. این رقم سالانه ۵۰ هزار نفر بیش از برنامه قبلی است.
مارکو مندیچینو، وزیر مهاجرت کانادا، روز گذشته در یک کنفرانس خبری در اوتاوا گفت که قرار است تا سه سال آینده بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر شامل کارگران ماهر، بستگان خانواده و متقاضیان پناهندگی پذیرفته شوند.
وزیر مهاجرت کانادا این را یک برنامه "بلندپروازانه" سه ساله مهاجرتی دولت لیبرال این کشور نامیده است.
بنا به این طرح، در سال آینده میلادی یعنی ۲۰۲۱ به ۴۰۱ هزار مهاجر، در سال ۲۰۲۱ به ۴۱۱ هزار و سال ۲۰۲۳ به ۴۲۱ هزار مهاجر اقامت دائم کانادا داده می‌شود.
پذیرش این تعداد مهاجر هر سال برابر با حدود یک درصد جمعیت ۳۷ میلیونی کانادا است.
در این برنامه به دلیل شیوع کرونا سالانه حدود ۵۰ هزار نفر به طرح قبلی افزوده شده است.
دولت لیبرال کانادا، سال گذشته وعده داده بود که بیش از یک میلیون مهاجر را در یک دوره سه ساله بپذیرد. اما محدودیت‌های ناشی از بحران کرونا و سفر روند کاررا کند کرده است.
@kapinstitue
#مهاجرت #آلمان
روند رسیدگی به درخواست های پناهندگی در آلمان دوباره طولانی تر شده است
براساس پاسخ حکومت آلمان فدرال به سوال جناح پارلمانی حزب چپ در پارلمان آلمان «بوندستاگ» که روز دوشنبه نشر شد، روند رسیدگی به درخواست های پناهندگی از ۶.۲ ماه در سه ماه نخست سال روان به ۱۰ ماه در سه ماه دوم افزایش یافته است.
مسوولان لمان " دلیل اصلی افزایش روند رسیدگی به درخواست های پناهندگی، دو تغییر عمده در آمار است که به خصوص در «پی اقدامات انجام شده برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا» به وجود آمده است.
براین اساس اداره آلمان فدرال برای مهاجرت و پناهندگی (بامف) در راستای اقدامات لازم برای جلوگیری از ابتلا به کرونا، به صورت موقت ارسال پاسخ های رد را به متقاضیان پناهندگی، تقریبا به صورت کامل متوقف کرده است.
حکومت آلمان فدرال می گوید، متقاضیان پناهندگی (در طول این دوره) تقریبا به هیچ صورت به مشاوره حقوقی یا دفترهای وکالت دسترسی نداشتند. افزون براین آن بخش از محکمه های آلمان هم که شکایات پناهجویان را می پذیرند، به صورت بسیار محدود در دسترس بوده اند.
مقامات مسوول آلمان فدرال در ادامه این پاسخ می نویسد: «احکامی که در این دوره صادر شده، اما ارسال نشدند، پس از این مرحله به تدریج به دست پناهجویان رسانده می شوند.»
در ادامه آمده است، از سوی دیگر شعبه های اداره بامف "در ماه های گذشته که دسترسی به پناهجویان کاهش یافته بود، نخست رسیدگی به درخواست های قدیمی تر پناهندگی را به پایان رساندند و به این ترتیب به صورت هدفمندانه در مورد دوسیه هایی تصمیم گرفتند که مصاحبه با متقاضیان انجام شده بود، اما تصمیم گیری راجع به درخواست های آن ها به دلایل مختلف به تعویق افتاده بود" و رسیدگی به دوسیه های قدیمی تر باعث شده که میانگین دوره رسیدگی به درخواست های پناهندگی افزایش یابد.
@kapinstitue
#بلغارستان #گزارش
سه شرکت نرم افزاری بلغارستان در Deloitte’s Technology Fast 500 Ranking

سه شرکت نرم افزاری بلغارستان برای سریعترین رشد در اروپا، خاورمیانه و آفریقا وارد رتبه بندی Deloitte Technology Fast 500 شده اند.
این شرکت ها عبارت اند از : Botron - با 503٪ رشد درآمد، Accedia - با 280٪ رشد و ScaleFocus با - 185٪ رشد درآمد هستند.

هر سه شرکت مستقر در صوفیه هستند و Appfire آمریکایی در ژوئن سال جاری بالاترین رتبه - Botron را به دست آورد.

رتبه بندی Technology Fast 500 بر اساس اطلاعات مالی موجود طی سالهای 2015 تا 2018 است. لازم به ذکر است که این رتبه بندی شامل شرکت هایی است که فعالانه و با ابتکار عمل خود ، داده های مربوط به فعالیت های خود را ارائه می دهند و نه همه شرکت های بالقوه. ویژگی دیگر این است که رتبه بندی در تاریخ 30 آوریل 2020 بسته شده است ، براساس اطلاعات مالی موجود که مربوط به سالهای 2018 است. تعداد سازمان های درگیر بر اساس تأثیر COVID-19 و شرایط ذکر شده اصلاح نشده است. ممکن است از آن زمان شرکت ها تغییر کرده باشند.
نسخه امسال شرکت های 22 کشور را با توجه به متوسط ​​نرخ رشد سالانه آنها رتبه بندی می کند. رشد تک تک شرکت کنندگان در این رتبه بندی از 157 تا 39754 درصد متغیر است.
این رتبه بندی تقریباً کاملاً تحت سلطه شرکت های حوزه فناوری مالی و توسعه نرم افزار است. Top 5 شامل سه شرکت فین تک است ، از جمله رهبر در رتبه بندی - Revolut انگلیس. سه شرکت از پنج شرکت برتر از انگلستان هستند. دو نفر دیگر از آلمان هستند. این لیست شامل شرکت هایی از انگلیس (98) ، هلند (70) ، آلمان (47) ، سوئد (46) و بلژیک (35) است. /

منبع : Investsofia.com
@kapinstitute
#بلغارستان #خبر
خبر خوش شرکت فستو آلمان برای بلغارستان
سرمایه گذاری 40 میلیون یورویی در صوفیا
شرکت فستو FESTO به تازگی اعلام کرد که سومین کارخانه تولید محصولات خود را در اطراف صوفیا به مساحتی نزدیک به 20 هزار متر مربع مساحت به ارزش 40 میلیون یورو راه اندازی خواهد کرد.
به گفته مسوولان این شرکت آلمانی، با افتتاح این کارخانه برای 150 نفر شغل مستقیم و نزدیک به 500 نفر هم شغل مرتبط، اشتغال زایی خواهد شد.
گفتنی است این شرکت در مناطق smolyan و Druzhba بلغارستان نیز کارخانه تولیدی دارد.
@kapinstitute
لندن در پی سخت‌تر کردن سیاست مهاجرتی و اخراج مهاجران غیرقانونی است
لندن اعلام کرد که قصد دارد سیاست مهاجرتی خود را سخت‌تر کند تا بدین ترتیب جلوی هجوم مهاجران غیرقانونی برای ورود به بریتانیا از راه کانال مانش را بگیرد.
پریتی پاتل، وزیر کشور بریتانیا ضمن اعلام این مطلب گفت که کشورش از این پس درخواست‌های پناهندگی را بر اساس مسیری که فرد مهاجر برای ورود به کشور طی کرده بررسی می‌کند.
خانم پاتل در ادامه مهاجرانی که راه کانال مانش برای ورود غیرقانونی به کشورش انتخاب می‌کنند را به «خرید پناهندگی» با گذر غیرقانونی از کشوری به کشور دیگر متهم کرد و گفت سیاست پذیرش پناهجو در بریتانیا بر اساس طرحی جدید مورد بازنگری قرار می‌گیرد.
وزیر کشور بریتانیا که در کنگره سالانه حزب محافظه‌کار سخن می‌گفت بدون اشاره به جزئیات طرحی که در این خصوص برای ارائه در دست دارد از «بازسازی عمده نظام پذیرش پناهجو» در سال آینده خبر داد و تاکید کرد که چنین اصلاحاتی طی ده‌های گذشته در بریتانیا بی سابقه است.
@kapinstitute
دولت آمریکا اعطای ویزا به نیروی کار ماهر را «به‌شدت» محدود می‌کند
دولت آمریکا روز سه‌شنبه از برنامه جدید خود برای محدود كردن اعطای ویزا به نیروی کار ماهری خبر داد که از خارج از كشور می‌آیند.
واشنگتن اعلام کرد که این کار با هدف اولویت دادن به افرادی انجام می‌شود که در داخل این کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا، شغل خود را از دست داده‌اند.
وزارتخانه‌های کار و امنیت داخلی آمریکا اعلام کردند به‌زودی جزئیات قوانین جدید در این باره که چه کسی می‌تواند ویزا دریافت کند را منتشر خواهند کرد و به این ترتیب امکان استفاده از ویزای H-1B توسط شرکت‌ها محدود خواهد شد.
تخمین‌های اولیه حاکی از آن است که با اجرایی شدن مقررات جدید، حدود یک سوم از درخواست‌های متقاضیان کار در آمریکا رد شود.
پیش از این در ماه ژوئیه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا دستورالعملی را صادر کرده بود تا صدور ویزای H-1B به‌طور موقت تا پایان سال به حالت تعلیق درآید.
پاتریک پیزلا، معاون وزیر کار آمریکا نیز ضمن حمایت از مقررات جدید اعلام کرد که تا کنون از برنامه H-1B سوء استفاده‌های زیادی می‌شده؛ از جمله اینکه به شرکت‌ها اجازه داده شده بود تا به جای نیروی کار آمریکایی از نیروی کار ارزان خارجی استفاده کنند.
او گفت: «نیروی کار آمریکایی از پستهای رده‌های میانی با درآمد خوب اخراج می‌شوند و نیروی کار غیر آمریکایی جایگزین آنها می‌گردند...این کار باعث شده تا سطح دستمزدها در ایالات متحده نیز پایین باقی بماند که اشتباه است.»
برنامه H-1B که در دوران ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش راه اندازی شد، به بسیاری از شرکت‌ها کمک کرد تا نیروی کار مورد نیاز خود برای پست‌های تخصصی را پیدا کنند.
این برنامه به‌ویژه در دورانی که رشد سریع صنایع، يافتن نیروی کار واجد شرايط را بسیار سخت کرده بود، به کمک شرکت‌های آمریکایی آمد. بسیاری از شرکت‌ها اصرار دارند که هنوز برای پر کردن پست‌های مهم خود، به این برنامه نیاز دارند.
ایالات متحده برای مشاغلی مانند برنامه‌نویسی رایانه، حسابداری، معماری و مدیریت پایگاه داده‌ها می‌تواند سالانه تا ۸۵ هزار ویزای H-1B صادر کند. این ویزاها معمولاً در ابتدا برای یک دوره سه ساله صادر می‌شوند و قابل تمدید نیز هستند. شهروندان هند و چین بخش قابل توجهی از حدود ۵۰۰ هزار دارنده این ویزا را در ایالات متحده تشکیل می‌دهند.
قرار است شرح کامل قوانین جدید در هفته جاری منتشر شود.
@kapinstitute
مشروح مصاحبه اختصاصی کانال ایرانیان مقیم بلغارستان با سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در صوفیا
پیش از ورود لازم به ذکر است، این مصاحبه در پنج قسمت "کنسولی"، "اقتصادی"، "فرهنگی"، "روابط بین ایران و بلغارستان و تحلیلی از پیروزی اخیر "جوبایدن" در انتخابات ریاست جمهوری اخیر آمریکا و تاثیر آن بر ایرانیان مقیم خارج از کشور" و در قسمت پایانی "تعامل با ایرانیان خارج از کشور با رویکرد خدمت محوری"، طی پنج روز متوالی، بر روی خروجی کانال ایرانیان مقیم بلغارستان قرار میگیرد.
گفتنی است پیش از این سید "محمد جواد رسولی محلاتی" مسوولیت های مهمی شامل سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در ریاض، مدیرکل اسبق امور مجلس و قوانین وزارت امور خارجه و مدیرکل اسبق ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه را در کارنامه کاری خود عهده دار بوده است.
بار دیگر فرصت را مغتنم دانسته و از جناب آقای رسولی محلاتی که با سعه صدر به تمام سوالات ایرانیان مقیم بلغارستان "بولگاریااینفو" پاسخ کامل داده اند، کمال تشکر را دارم.
مشروح این مصاحبه به شرح زیر است.
قسمت اول. بخش کنسولی
*جناب آقای سفیر، به نظر من در این مدت نقطه قوت سفارت جمهوری اسلامی ایران در صوفیا تعامل با ایرانیان مقیم و خدمات کنسولی است که انصافا عملکرد ممتاز و درخشانی داشته است. همچنین یکی دیگر از ابتکارات این سفارتخانه تعامل با همه ایرانیان مقیم بلغارستان بدون در نظر گرفتن مذهب، گرایش های فکری و ... است و حتی تلاش برای آشتی بین پناهجویان با کشور عزیزمان ایران می باشد. لطفا نظر خود را در این خصوص بیان فرمایید.
در ابتدا عرض سلام، ادب و احترام دارم خدمت یکایک هموطنان عزیز و فهیم مقیم بلغارستان و برای تمامی آنها آرزوی سلامتی و بهروزی می نمایم. از اظهارات محبت آمیز شما در خصوص عملکرد سفارت در تعامل با ایرانیان مقیم و ارائه خدمات کنسولی سپاسگزارم. از زمانی که اینجانب افتخار خدمت به ایرانیان مقیم بلغارستان را پیدا کردم با توجه به تجربیاتی که در زمان تصدی اداره کل امور ایرانیان خارج از کشور وزارت خارجه داشتم، تمامی تلاش خود را بر این قرار دادم که یک رویکرد مبتنی بر تعامل حداکثری و خدمت محوری را با ایرانیان مقیم در دستور کار قرار دهم. در این دوره مجموعه سفارت تلاش نمود تا با یک نگاه فرهنگی – تمدنی، پویا و باز به ایرانیان مقیم بلغارستان بنگرد. تلاش کردیم همه ایرانیان مقیم را صرف نظر از گرایشات فکری، مذهب، عقاید و ... به یک چشم ببینیم و خدمات کنسولی را به بهترین شکل ممکن به یکایک آنها حتی کسانی که تحت تعقیب قضائی بودند، ارائه دهیم، مشکلات آنها را بر طرف نماییم و هیچ استثنائی در این خصوص قائل نشویم. این رویکرد مطالبه جدی مقامات عالیرتبه کشور است. برای مثال مقام معظم رهبری در خصوص اهتمام در امر رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور بیان داشته اند: " باید در این زمینه بنشینید و برنامه ریزی كنید. كاری هم نداشته باشید كه انقلابی است یا انقلابی نیست. فرقی نمی كند، ایرانی است. در حوزه كاری خودتان هرجا مشاهده كردید كه یك ایرانی مشكلی پیدا كرده، آن وقت شما جدا وارد شوید. همه دیپلماسی كشور-حتی- بیشتر از دیپلماسی كشور را به كار بگیرید."
به لطف خدا و همراهی همکاران سفارت به خصوص شخص کنسول محترم، جناب آقای محمد رضائی، اقدامات خوبی در این زمینه انجام شد که امید وارم توانسته باشد رضایت هموطنان عزیز را جلب نموده باشد.
@bulgariainfo
#بلغارستان #خبر
 بلغاری ها می توانند از سال 2021 به مدت 6 ماه بدون ویزا وارد انگلستان شوند
سفارت بلغارستان در لندن اعلام کرد که از اول ژانویه 2021، شهروندان بلغارستان می توانند برای مدت کوتاهی تا 6 ماه بدون ویزا در انگلیس ورود و اقامت کنند.
طبق گفته سفارت بلغارستان در لندن، بلغاری ها که برای کار، تحصیل و یا اقامت در انگلیس می خواهند برای مدت طولانی تر از 6 ماه اقامت داشته باشند، باید برای گرفتن ویزا اقدام کنند.

@kapinstitute
2024/09/28 17:16:05
Back to Top
HTML Embed Code: