Telegram Web Link
۱/۱
عکس اول: مراسم عمامه‌گذاری در #حوزه_علمیه روستای #قره‌بلاغ که تقریبا همه اهالی مرد و پسر روستا سواد قرآنی دارند و بزرگ‌ترین #حوزه گلستان به شمار می‌رود.

عکس دوم: موسس حوزه #یارمحمد_جان_نظری که از مریدان #شیخ_عثمان_نقشبندی در #اورامانات #کردستان بود (عکس‌هایشان زینت بیشتر مکان‌ها و خانه‌ها است)/ فاتحه‌خوانی بر مزار یار محمد که معمولا زنان اجازه حضور همزمان با مردان را ندارند.

عکس سوم:در مراسم سفره نان و پنیر و خرما همراه چای همیشه آماده است. چای به سبک قدیم با پیاله نوشیده می‌شود.

‐------
سفری #مردم‌شناختی و پر تجربه‌ای به #ترکمن‌_صحرا داشتم و می‌خواهم با تمرکز بر این سفر چند نکته را در خصوص #قومیت‌ها به اشتراک بگذارم.

آنجا که بودم به مراسم #عمامه_گذاری دو روزه بیست و هشت فارغ‌التحصیل حوزه علمیه روستای معروف #قره_بلاغ دعوت شدم که اجازه آخوندی گرفتند.

عمده این گردهمایی بزرگ مسابقات قرانی، سخنرانی‌ها و معاشرت #روحانیون حنفی مذهب و #طلبه‌ها است و البته جمعیت کلانی که برای تبریک گویی به آنجا می‌آیند.

#کامیل_احمدی #مردم_شناسی_تصویری #مردم_شناسی
@kameel_ahmady
۱/۲
عکس چهارم :مرکز حفظ قرآن در #گنبد_کاووس که همانند بسیاری از دیگر مراکز با کمک‌های مردمی اداره می‌شود. بچه‌ها از سنین پایین اینجا با صدای بلند قرآن تلاوت می‌کنند و #حافظ می‌شوند. همین‌جا زندگی و صبح‌ها به مدرسه دولتی می‌روند. حدود دوازده ساعت درس و قران می‌آموزند. تنبیه بدنی به شیوه مدارس قدیم در این درس‌خانه‌ها رایج است.

--------
ترکمن‌صحرا برای خیلی‌ها درگیرهایی نیروهای چپ اول انقلاب، لباس‌های زیبای ترکمنی و البته اسب‌های اصیل ترکمن و تجارت پر سود مسابقات اسب‌دوانی را تداعی می‌کند.

#گلستان منطقه‌ای به حاشیه رانده و بیشتر به حال خود گذاشته شده بنظر می‌آید که مردمانی نجیب و کم‌توقع که البته گلایه‌های بسیار هم دارند.
استانی کوچک و زیباست، مردمانی از طوایف متعدد ترکمان، آذری، بلوچ و سیستانی‌های مهاجر قدیمی و جدید و البته مازندرانی‌ها که با هم انس گرفته‌اند،دارد.

#کامیل_احمدی #مردم_شناسی_تصویری #مردم_شناسی
@kameel_ahmady
۱/۳
عکس پنجم: در بدو ورود مهمان سفره‌ای وسط اتاق پهن می‌شود که در آن انواع کیک و بیسکویت،تخمه‌ها، نان محلی، ماست و پنیر به همراه چای بسیار کمرنگ که معمولا در آن میخک، زعفران و یا هل هست وجود دارد.
--------
برایم قابل تامل بود که ترکمن‌ها به #ترکیه تعلق خاطر بیشتری دارند تا به هم‌زباناشان در کشور همجوار #ترکمنستان و حتی گروهای مذهبی‌شان در تعامل و ارتباطی دیرین‌تر با #بلوچستان و #کردستانات.

حکایت همان است که قدیما گفته‌اند: همدلی از همزبانی بهتر است

#مردم_شناسی_تصویری #مردم_شناسی #کامیل_احمدی
#kameel_ahmady
@Kameel_Ahmady
Instagram.com/kameelahmady
www.kameelahmady.com
https://uupload.ir/files/h7ym_whatsapp_image_2020-10-29_at_19.38.03.jpeg

▪️تصاویر خانواده پناهجوی #کورد اهل #سردشت که غرق شدند و امروز سر تیتر اغلب روزنامه های انگلیسی بود برای من بار دیگر قصه‌ رنج‌های این #سرزمین و مردمانش را زنده کرد. به خصوص آن سه #کودک معصوم.

▪️من از همان دیار می‌آیم؛ نه چندان دور از شهری که سال‌هاست روی خوش به خود ندیده، #سردشت... شهرستانی کوهستانی که عموم مردم، آن را به بمباران شیمیایی‌اش می‌شناسند اما من می‌خواهم بگویم رنج‎ها و نابسامانی‌هایی که این سرزمین به خود دیده بیش از این‌هاست.

▪️محرومیت‌هایی که ریشه در مسائلی مانند عدم #توسعه #اقتصادی و #مرکز_پیرامون دارد و از دیرباز باعث پدیدار شدن معضلاتی مثل #بیکاری گسترده، علی الخصوص #کولبری و افزایش میل به #مهاجرت که به اپیدمی خطرناکی در کشور تبدیل شده برای رسیدن به زندگی سعادتمند تر شده است.

▪️مهاجرت‌هایی که با مخاطرات بسیار روبروست و نمونه تکان‌دهنده‌اش را در روز گذشته دیدیم.

▪️در این میان اما نکته قابل تامل این است که برخی #پناهجویان که کودک نیز به همراه دارند مرارت‌های بسیاری را برای رسیدن به نقطه مطلوب‌تر متحمل می‌شوند حال‌آنکه در پهنای #اروپا می‌توانند جایی را برای زندگی انتخاب کنند اما اخیرا به عبور از آب‌های عمدتا متلاطم #کانال_مانش تن می‌دهند و جان‌ خود و عزیزانشان را به آب می‌سپارند.

▪️تاسف از این نوع شیوه انتخابگری پناهجویان منافی انتقاد از سیاست‌های سخت‌گیرانه اخیر اروپا و به خصوص #بریتانیا در قبال پناهجویان نیست.

▪️برای من که تجربه زیستن را در آنجا دارم و شاهد سیاست‌های سخت‌گیرانه و حتی ضد حقوق بشری برخی کشورها در قبال پناهجویان بوده‌ام که اتفاقا نیروی کار ارزان جامعه‌هایشان را تامین می‌کنند، این موضوع نگران‌کننده است.

▪️به خصوص اینکه بریتانیا متعهد به تمامی #کنوانسیون‌ها و پذیرش پناهجویان است و اینکه بخواهد بواسطه برگزیت و پس از خروج کامل از #اتحادیه_اروپا پروسه پذیرش پناهجویان حتی در خارج از مرزهای این کشور مثلا در جزایر دور افتاده همانند #استرالیا عملی کند، خلاف #حقوق_بشر است و برماست که در دفاع از حقوق پناهجویان به خصوص کودکانی که قربانی بی‌تعهدی #دولت‌ها می‌شوند باشیم.

▪️چه‌بسا پرهیز از تصمیمات هیجانی و مسئولیت‌پذیر دولت‌ها از تکرار این فجایع جلوگیری کند.

#کردستان #سردشت #مکریان #کودکان #پناهجویان #کامیل_احمدی
#kameel_ahmady
@Kameel_Ahmady
Instagram.com/kameelahmady
www.kameelahmady.com
4_5859708200730757403.pdf
317.5 KB
با مجله موفقیت گفت‌وگویی داشتم درباره مسائل اجتماعی در ایران امروز. در این مصاحبه به عمیق‌تر شدن لایه‌های فقر و پیامدهای آن پرداختم.

💢 کامیل احمدی: طبقه متوسط به سمت فقر حرکت میکند
وقایع اقتصادی اخیر، تنگناهای اقتصادی و تشدید تحریمها این گمانه‌زنی را بیشتر و بیشترتقویت میکند که طبقه متوسط و طبقه متوسط رو به بالا به نوعی در روند تبخیر قرار گرفته اند و محتمل است که با سرعت بیشتری طبقه متوسط تنزل پیدا کرده و به طبقه فقیر تبدیل شود. بعد از آن هم طبقه فقیر جای خودش را به آخرین طبقه که فقر مطلق باشد خواهد داد.

▪️سیاست‌های اجتماعی بیشتر باعث و بانی اتمیزه کردن جامعه ایران شده و ارتباط میان طبقات با دیگر بخش‌ها یا گروه‌های اجتماعی را می‌توان گفت مختل و یا قطع کرده است. هرکدام از این‌ها منافع خاص خودشان را دارند و در زمان لازم به خاطر تعارض همین منافع است که همبستگی اجتماعی و همدلی اتفاق نمیافتد، همین تعارض یا نگه داشتن منافع خودی به هر قیمت است که مانع تدوام و یا ایجاد پیوند اجتماعی می شود.

🔸 متن کامل را در قالب pdf می‌توانید دانلود کنید

🔸ادامه در پست بعدی👇
💢 قسمت دوم:

▪️ما باید در خصوص مسئولیت‌های شهروندی‌مان و در قبال همدیگر یک بازنگری کلان داشته باشیم. ساخت، ترمیم و ارتقا چنین ارتباط و مهارت‌هایی، قطعاً یک میانجی قدر می‌خواهد و این میانجی در بسیاری از جوامع، معمولاً دولت‌ها هستند که جامعه مدنی نیز البته به یاریش می آید.

▪️موضوعی که این روزها مخصوصاً در جوامع علمی در مورد آینده ایران به آن پرداخته می‌شود؛ بحث فروپاشی اجتماعی است و اینطور به نظر می‌آید که پروسه فروپاشی اجتماعی آغاز شده ولی هنوز به شکل کاملش اتفاق نیفتاده است.

▪️مردم ایران با در نظر گرفتن تمام شرایط، وضعیت اقتصادی و تنگناهای که با آن‌ها روبه‌رو هستند و متاسفانه تشدید هم می‌شود، خوشبختانه هنوز دارای عقلانیت و درایت کلی برای دست نزدن به واکنش‌های رادیکال هستند. هرچند این را هم در نظر بگیریم که همه طبقات و گروه‌های اجتماعی هم به این شکل فکر نمی‌کنند چرا که اگر بحث نوظهور خیزش گرسنگان درست باشد، ممکن است دیدگاه آن جمعیت‌ها یا دیگر گروهای مشابه، خیلی دورسونگر و همسو با وضعیت فعلی و منافع ملی نباشد و وضعیت از کنترل خارج شود.

▪️مهمترین اقدام در این احوال، این است که هر چه زودتر بستری برای ایجاد و تقویت همبستگی ملی در داخل فراهم و عقلانیتی در سطح بین المللی حاکم شود و البته همه اینها مستلزم این است که این پروسه به سرعت اتفاق بیفتد.

🔸 متن کامل را در قالب pdf می‌توانید دانلود کنید.

#کامیل_احمدی
#kameel_ahmady @Kameel_Ahmady
Instagram.com/kameelahmady
www.kameelahmady.com
#رسانه/ مکتوب
🔸20 سال از مدیریت آسیب‌های اجتماعی عقب هستیم / نفع بعضی سازمان در نگه‌داشتن آسیب‌هاست
🔸〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🔸

▪️تا زمانی که در یک جامعه بستر فقر در حوزه فرهنگی، اجتماعی و به ویژه اقتصادی گسترده شده باشد، برطرف نشود و بستر اشتغال مناسب وجود نداشته باشد مسائل اجتماعی همچنان ادامه خواهد داشت. اگر آسیب ها را بخواهید جمع بندی کنید، فقر بانی اصلی پیدایش، تداوم و گستردگی آسیب های اجتماعی است. این در توان هیچ کس به جز دولت با عزمی برای برطرف کردن مشکلات اقتصادی جهت ساماندهی معضلات اجتماعی اقدام کند.

https://www.rokna.net/fa/tiny/news-625902

#کامیل_احمدی
#kameel_ahmady @Kameel_Ahmady
Forwarded from بایو و فایلهای پژوهش
#رسانه/مکتوب
#آفتاب_یزد
▪️کامیل احمدی: مردم به سیاست‌های قهری خو گرفته‌اند
سیاست‌های قهری در ایران و برخی از کشور‌های خاورمیانه به سبقه تاریخی‌ای بر‌می‌گردد که مردم به وسیله آن تربیت اجتماعی_سیاسی پیدا کرده‌اند و به اصطلاح خو گرفته‌اند. از لحاظ مردم شناختی این موضوع را در سلول خانواده به عنوان یک نهاد عملا غیرسیاسی مشاهده می‌کنیم و سپس آن را در سطح کلان‌تر یعنی اجتماع و نهاد قانون‌گذاری می‌بینیم. تاثیری که روی تربیت جامعه تاثیر خود را گذاشته و باعث شده است که به شکل خودکار ذهن ما به این شیوه تربیت پیدا کند و در مقابل فشار، واکنش عمل‌گرایانه انجام دهد.

http://aftabeyazd.ir/?newsid=175030

#کامیل_احمدی
#kameel_ahmady
@kameel_ahmady
#رسانه/مکتوب
#رکنا
▪️کامیل احمدی: افزایش فقر در ایران طی دو سال گذشته / 5 درصد ایرانیان دچار فقر غذایی/ سه استان در صدر کمبود غذا

حدود 21 درصد کودکان جهان در معرض عدم امنیت غذایی قرار دارند، این آمار در ایران نزدیک به 5 درصد است که متاسفانه می تواند در مقیاس جمعیت کشوری چشمگیر باشد. اگرچنانچه قیمت مایحتاج زندگی افراد بالا رود، به عبارتی با تورم قیمت گوشت، مرغ و... میزان خرید این اقلام و در نتیجه کاهش مصرف، شاهد افزایش سوء تغذیه در جامعه هستیم.

https://www.rokna.net/fa/tiny/news-633947

#کامیل_احمدی
#kameel_ahmady
@kameel_ahmady
💢برخلاف تمام تحلیل‌های حقوقی، تخصصی و #امید به #قضاوت منصفانه در حالی محکوم به ۸ سال زندان شدم که در صد روز بازداشت و بازجویی‌های فراقانونی، امکان دسترسی به #وکیل نداشتم و این حکم پس از دو جلسه غیرکارشناسی دادگاه در پروسه‌ای مملو از ایرادات حقوقی صادر شد.

محور حقوقی اتهامم به پژوهشی در مورد آسیب‌زاترین سنت‌ها درباره #کودکان در کم‌برخوردارترین مناطق ایران بازمی‌گردد اما هدف اصلی، اتهام ارتباط پژوهش‌هایم به سناریوی #نفوذ_فرهنگی، #سند_۲۰۳۰ یونسکو سازمان ملل و توقف فعالیت‌هایم با جامعه هدف تحقیقاتم و اقلیت‌هاست.

اکنون با تمام باقیمانده توانم به این حکم اعتراض و امیدوار به دادرسی #منصفانه در تجدید نظر هستم.

#جای_پژوهشگر_زندان_نیست
#کامیل_احمدی #عدالت #پژوهش
#kameel_ahmady
@kameel_ahmady
مشارکت شما کمکی خواهد بود برای تقویت حوزه پژوهش و مطالبه گری در راستای تقویت جامعه مدنی 👇
https://uupload.ir/files/ndj1_photogrid_plus_1613143422965.jpgپاسخ من با توجه به اینکه اظهاراتم با گاردین به طور کامل منتشر نشد، متن کامل را در اینجا منتشر می‌کنم:
این اتهامات بی‌اساس علیه من زمانی شکل گرفت که در پروسه دادگاه و محکومیت به دلیل تحقیقاتم بودم. یقین می‌دانم که این برچسب‌های غیرواقعی با هدف آسیب رساندن به پایگاه اجتماعی و علمی‌ام به صورت کاملا سازماندهی شده و هدفمند با کمک برخی افراد، بر من وارد شد و جالب‌تر آنکه درست پس از خروجم از کشور نیز همان افراد با انگیزه‌های رقابتی و با هدف تخریب تحقیقات، موقعیت شغلی و زندگی شخصی‌ام همچنان نیز به صورت سازماندهی شده من را آماج حملات خود قرار داده اند.
در حال حاضر نیز برخی رسانه‌ها به سفارش یا تحت فشار و هجمه آن‌ها به صورت تقطیع شده به انتشار برخی مطالب غیر واقعی درباره من مبادرت می‌ورزند.
این اتهامات در تابستان گذشته و تنها ۴۸ ساعت پیش از دادگاه من آغاز شد و من همه این تهمت‌های بی‌اساس و سازماندهی شده را رد و محکوم می‌کنم و ناچارم که بگویم برخی از این افراد که انگیزه و خصومت شخصی نیز با من دارند توسط بخشی از حاکمیت حمایت می‌شوند.
من این اتهامات را نه تنها نمی‌پذیرم که به شدت محکوم نیز می‌کنم.
این روایت‌ها متاسفانه هرگز مورد ارزیابی و راستی‌آزمایی قانونی قرار نگرفته‌اند. باید بگویم که نام دو نفر از اتهام‌زنندگان به من در پروسه بازجویی و تحقیقات پرونده‌ام بارها مطرح شده بود.
روایت‌هایی که نخستین بار در فضا و شرایطی هیجانی توسط صفحه‌ای فمنیستی در اینستاگرام منتشر شد که سوگیری و انتشار داستان‌ها و روایت‌های ساختگی درباره افراد را در کارنامه خود دارد که پس از افشای موضوع، مجبور به حذف آنها و عذرخواهی شده است.
بسیار متاسفم که برخی جنسیت و حتی خودشان را دستاویزی برای پیشبرد اهدافی خاص می‌کنند. قصد آن‌ها این است که با تضعیف تحقیقات علمی من، صدایم را خاموش کنند تا عرصه به نفع آ‌نها خالی شود.
موضع و قلم من درباره روابط و ارتباطات شخصی کاملا مشخص و روشن است.همواره گفته‌ام که مسئولیت کارهای خود را برعهده می‌گیرم و خطاب به این افراد نیز باید بگویم که موفق به خاموش کردن صدای من نمی‌شوید چون هدف من کاهش رنج کسانی است که قربانی آسیب‌های اجتماعی می‌شوند. من مصمم‌تر از پیش در مسیر علمی خود پیش خواهم رفت و درباره آسیب ها و حوزه های ملتهب اجتماعی، با در نظر گرفتن منافع جامعه هدفم کار خواهم کرد.
در پایان باید این نکته را نیز اضافه کنم که از گفت‌وگوی صریح، بی‌طرف و عادلانه در این خصوص در بستری مناسب مثل رسانه‌ای تصویری که امکان تقطیع سخنانم وجود نداشته باشد استقبال می‌کنم.
کامیل احمدی
حکم دادگاه و دادگاه تجدیدنظر.pdf
1.7 MB
▪️موارد اتهامی، بخش‌های اصلی حکم دادگاهم و دفاعیه دادگاه تجدیدنظر را به منظور شفاف‌سازی اذهان عمومی و در اعتراض به حکم غیرعادلانه ام در سایتم به آدرس زیر منتشر کردم، که بنظرم برای اثبات بی‌گناهی من کافی است. باشد که در تاریخ که بهترین داور است ثبت شود.
#کامیل_احمدی
#جای_پژوهشگر_زندان_نیست
https://kameelahmady.com/fa/in-the-end-i-struggled-with-a-decision-that-had-been-going-on-for-a-long-time-not-out-of-choice-but-out-of-coercion/
@kameel_ahmady
| #درنگ | برای #کامیل_احمدی


🎞🎙🖌 یادداشت‌ها و سخن‌رانی‌ها 👇
| Instagram | YouTube | SoundCloud | Site |
2024/09/21 22:56:45
Back to Top
HTML Embed Code: