Telegram Web Link
مفهوم یونیزان و غیریونیزان و آثار آن ها

تایش یونیزان ، تشعشعات خطرناکی را دارد که معمولا اشعه X ، گاما و برخی از اشعه های دیگر نظیر فرابنفش را شامل میشود. تصویر زیر ، گویای تفاوت فیزیکی امواج یونیزان و غیریونیزان می باشد.
علت نامگذاری امواج یونیزان ، انرژی بالای آن ها می باشد که می توانند آخرین الکترون را از مدار یا اوربیتال های موجود خارج کنند و همین موضوع ، عامل سرطانی شدن سلول های بدن است. البته از برخی از این اشعات برای مصارف مختلفی نظیر تشخیص بیماری ها با محدودیت های خاصی استفاده میشود. بنابراین در صورتی که نیاز باشد ما ریسک ابتلا به بیماری ها را در برابر اشعه های موجود بررسی کنیم ، باید این کار را برای امواج یونیزان انجام دهیم. نه امواج وای فای !
بر اساس تحقیقات صورت گرفته ، امواج غیریونیزان نظیر امواج رادیویی ، هیچ گونه اثر سوء روی بدن ندارند. فعالیت روزانه هزاران انسان که با امواج مختلف رادیویی مواجه هستند ، گویای این مسئله است.
کدام یک از امواج برای ما بی ضرر هستند؟

در یک کلام باید گفت امواجی با طول موج بالاتر! بنابراین امواج رادیویی ، وای فای و مایکروویو هیچ گونه ضرری برای انسان ها ندارند.

فاصله و قدرت لازم برای تاثیر امواج

سوالی که با مطالعه ی قسمت آخر از بخش قبلی برای اغلب افراد مطرح میشود آن است که چگونه امواج مایکروویو با وجود قدرت بالایی که در گرم کردن مواد غذایی در کوتاهترین زمان دارند ، برای انسان مضر نیستند؟

برای پاسخ به این سوال ، قدرت و فاصله ی لازم برای تاثیر این امواج را بررسی می کنیم. مایکروویو ها ، به وسیله ی لامپ ها مگنترون که در فضای داخلی آن ها قرار گرفته است ، با توانی حدود ۷۰۰ وات ، انرژی تولید می کنند که به واسطه ی بدنه ی مایکروویو ، این انرژی به صورت یکسان در تمامی بخش های پراکنده میشود. بنابراین حتی اگر شما در اتاقی با تعداد فراوانی دستگاه مایکروویو قرار بگیرید ، باز هم گرمایی از جانب دستگاه ها حس نمی کنید!
حال بررسی گرمای حاصل در اطراف مودم های وای فای جالب تر است. مودم ها با توجه به عدم استفاده از لامپ های مگنترون ، تنها با توان یک وات ، انرژی های اندک و ناچیز را در ابر های غیرقابل رویت برای ما انسان ها ذخیره می کنند. با توجه به این توضیحات ، اگر بخواهید تنها ۱ میلی لیتر آب را در اطراف مودم وای فای گرم کنید ، باید برای همیشه و تا زمانی که عمر دارید منتظر بمانید!
به تصویر بالا دقت کنید ؛ تمامی دستگاه هایی که تشعشعات را صادر می کنند ، در پیروی از قانون مربع معکوس مشترک هستند. طبق این قانون فیزیکی ، کمیت یا نیروی فیزیکی ، به طور معکوسی با مربع فاصله آن تا منبع متناسب است.
مطابق با تصویر ، هرچه قدر که میزان فاصله (A) از منبع بیشتر میشود ، مقادیر کمتری از تشعشعات دریافت میشود. همین قانون در تاثیر قدرت امواج رادیویی ، وای فای ، مایکروویو و نورانی اطراف ما به نسبت فاصله صدق می کند.
بنابراین قانون ، با تصور آن که امواج وای فای مضر هستند ، در صورتی که مودم روتر را در فاصله ۴۵ فیتی از خود قرار دهد ، می توانید از بی ضرر بودن آن اطمینان داشته باشید!
کنترل پیاده روی فقط با یک گوشی اندروید
گوگل نرم افزار Google Fit را در رقابت با اپل راه اندازی نموده و در برخی از گوشی های جدید آندروید گنجانده است. شماهم می توانید آن را از Goole Play بر روی گوشیهای قدیمی تر خود نصب کنید اما بهتر است آن را در گوشی های جدیدتر که با سخت افزار ردیابی حرکت تجهیز شده اند استفاده کنید.

برای شروع، از Google Play آن را اگر در حال حاضر بر روی گوشی شما نصب نیست ، نسخه مناسب برنامه را بر روی گوشی آندروید خود راه اندازی کنید.

شما باید بعد از نصب آن را set up کنید ، از جمله اعطای دسترسی به سنسورها زیرا به این دسترسی نیاز دارد تا شمارش گامهای شما را انجام دهد.
پس از نصب و set up آن (برنامه Google Fit) به اطلاعات جالبی مانند اینکه چه میزان پیاده روی کرده اید و بسیاری و دیگر از جزئیات تناسب اندام، مانند تخمین تعداد کالری سوزانده شده دسترسی خواهید داشت.
اگر به دنبال برنامه ای برای تناسب اندام و کمک در ورزش کردن هستید Google Fit را از دست ندهید.
تشخیص نسخه اندروید گوشی
شاید برای شما هم این مشکل پیش اومده باشه که ندونید نسخه اندروید گوشی تون چیه ونیاز به دونستنش دارید.
این مورد در خیلی از کارها قابل استفاده است.
مثلا وقتی میخواید یه اپ رو دانلود و نصب بکنید باید اول از سازگاری اش با گوشی تون مطمئن بشید.
یا با ارور problem with parsing package مواجه می شوید و این دو دلیل داره که یا نرم افزار خرابه یا نسخه اندرویدتون قدیمیه.......
برای این کار ابتدا به بخش setting (تنظیمات) بروید.
سپس به بخش about phone (درباره تلفن)...
بعد در قسمت android version میتونید نسخه اندروید رو ببینید.
اگر گزینه about phone پیدا نشد به بخش software information ( اطلاعات نرم افزار) بروید.
با چهار بار زدن پشت سر هم روی نسخه اندروید میتونید در نسخه های بالاتر از ۴ یه بازی جالب رو باز کنید.
جلوگیری از خوانده شدن پیام بعد از ارسال اشتباه در تلگرام
بعضی مواقع در تلگرام ما به صورت اشتباهی پیغامی را برای شخص مقابل ارسال میکنیم، همانطور که میدانید در تلگرام قابلیت پاک کردن پیام بعد از ارسال وجود ندارد و پیغام شما پس از ارسال برای طرف مقابل در سرورهای تلگرام باقی خواهد ماند و پس از آنلاین شدن وی نمایش داده میشود اما اگر شخص مقابل آنلاین نبود و تنها یک تیک پیغام (تیک ارسال) در زیر مسیج ارسال شده خورده بود و تیک دوم که به معنای رسیدن پیغام به شخص مقابل است (Message Delivery) هنوز نمایش داده نشده بود میتوانید با بلاک کردن شخص قبل از آنلاین شدن وی از دریافت و خواندن پیغام اشتباه توسط او جلوگیری کنید.
توجه کنید در این روش حتما باید منتظر بمانید فرد آنلاین شود و سپس او را از بلاک در بیاورید و به این صورت پیغام ارسال شده اشتباه برای او نمایش داده نمی شود.
انصراف از دانلود ویدئو بعد از 10 ثانیه
آیا می دانید که 50% از کاربران اینترنت در صورتی که مدت‌زمان بارگذاری یک ویدیوی آنلاین بیش از 10 ثانیه به طول انجامد، از مشاهده‌ی آن انصراف می‌دهند.
پس در ارسال فایلهای ویدئویی حجیم بر روی نت و یا تلگرام خودداری کنید تا شانس دیده شدن آن بیشتر شود.
باز کردن قفل و پسورد تلگرام
تلگرام قابلیت رمز گذاشتن محلی بر روی نرم افزار را داراست ، اما خوب شاید برخی از کاربران پسورد تعیین شده را فراموش کنند و قادر به دسترسی به تلگرام خود نباشد راه حل این کار بسیار ساده است !
از آنجایی که این رمز در سیستم شما ذخیره میشود و به صورت محلی است و نه در سرورهای تلگرام با پاک کردن نرم افزار کامپیوتر یا اپ گوشی تلگرام و نصب مجدد آن و لاگین کردن (login) دوباره میتوانید بدون از دست دادن هیچگونه داده ای رمز تلگرام خود را بردارید.
اینفوگرافیک رشد و ضریب نفوذ اینترنت
2024/10/07 12:33:18
Back to Top
HTML Embed Code: