Telegram Web Link
آشنایی با فرمتهای تصویری
داده‌های تصویر دیجیتال می‌تواند به سه حالت در یک فایل ذخیره شود: به‌صورت غیرفشرده، فشرده و برداری. دو حالت اول را تحت یک نام و به‌صورت تصاویر شطرنجی (raster images) می‌شناسند. البته باید توجه داشت ‌در‌ نهایت تمام تصاویر هنگام نمایش به شبکه‌ای از نقاط رنگی (پیکسل‌ها) تبدیل می‌شوند که داده‌های هر پیکسل در تعدادی بیت ذخیره می‌شود که نشانگر رنگ و عمق رنگی آن است.
اما این‌که آیا در فایل نیز این اطلاعات به‌صورت همین شبکه‌ای یا به‌صورت برداری ذخیره شود، تفاوت میان دو خانواده از فرمت‌ها، یعنی تصاویر شطرنجی و تصاویر برداری را معین می‌کند. در تصاویر برداری، اطلاعات تصویر به‌صورت یک توصیف هندسی ذخیره می‌شود: مثلا این تصویر شامل یک دایره و یک مربع ‌داخل هم است. این نوع ذخیره‌سازی سبب می‌شود تصاویر برداری قابل نمایش دقیق و با کیفیت روی هر صفحه‌ و با هر اندازه‌ای باشد.
فرمتهای شطرنجی معروف:
BMP
JPEG
JPEG2000
TIFF
GIF
PNG
معروفترین فرمت برداری:
SVG
پیدا کردن شماره IP در اندروید
گاهی اوقات برای انجام برخی تنظیمات و یا کاربریها نیاز داریم تا شماره IP اتصال گوشی خود به شبکه Wi fi را بدانیم.
برای به دست آوردن شماره IP گوشی اندرویدی خود ابتدا منوی Settings گوشی خود را باز نموده و بر روی Wi fi کلیک کنید. از منوی گوشی خود انتخاب Advanced را کلیک نموده و در منویی که باز می شود شماره IP اتصال خود به شبکه را پیدا کنید.
احتیاط در باز کردن فایلهای پیوست ایمیلها
یکی از روشهای معمول ارسال ویروس های کامپیوتری و یا نرم افزارهای مخرب آلوده از طریق پیوستای ایمیل است. بسیار محتاط باشید و در باز کردن پیوستهای ایمیلها همواره تردید داشته باشید حتی وقتی این ایمیل از دوستان، خانواده، و همکارانتان دریافت شده است. یکی از تاکتیک های رایج برای ارسال ویروس ها استفاده از نام افرادی است که می شناسید تا اعتماد شما را به دست آورند.
خصوصا بر روی پیوستهایی که پسوند html دارند هیچوقت کلیک نکنید.
به پیغامهایی مانند اینکه اعتبار اکانت ایمیل شما پایان یافته است (مانند یاهو و مانند) آن نیز توجه نکنید و یا آدرس فرستنده را نگاه کنید. در کلیه این ایمیلها آدرس فرستنده آدرسی غیر از سرور یاهو است.
چگونه با گوشی هوشمند خود عکسهای بهتری بگیریم
1- لنز خود را تمیز کنید
اسمارت فون‌ها مدت زیادی در دست، جیب یا کیف‌ها نگه داری می‌شوند و این سبب جمع شدن پرز و چربی روی سطح عدسی دوربین آنها می‌شود. قبل از گرفتن هر عکسی این مزاحم‌ها را از روی لنز خود پاک کنید.
2- شات را ثابت کنید
لرزش دست دارید؟ باد شدیدی می‌وزد؟ لازم نیست همه جا یک سه پایه دنبال خود راه بیندازید یک راه ارزان‌تر و سبک تر هم وجود دارد. شما می توانید برای جلوگیری از حرکت بدن هنگام عکس گرفتن به یک شی محکم تکیه کنید.
3- نور دوست شماست
وجود نور طبیعی هنگام عکس برداری بسیار عالی است اما همیشه ممکن است این امکان وجود نداشته باشد یا موضوع مورد علاقه شما در سایه باشد. می توانید در طول روز از فلاش خود برای حذف این سایه‌های اضافی استفاده کنید. علاوه بر این می‌توانید از اپلیکیشن‌های مخصوص دوربین استفاده کنید که می‌تواند دوربین را با نور محیط تطبیق دهد این اپلیکیشن برخی از مشکلات نور سفید را هم حل می‌کند.
4- زاویه‌های متفاوت را امتحان کنید
اگر هر کاری می‌کنید نور مناسب برای عکس‌برداری بدست نمی‌آید و نمی‌توانید شات مناسبی بگیرید بهتر است جای خود را عوض کنید! این یک قاعده کلی است، اگر شما می‌توانید از یک موضوع یا صحنه به شیوه‌های مختلفی عکس بگیرید باید از هر زاویه‌ای که امکان دارد عکس برداری از آن صحنه را امتحان کنید. این یک راه نجات بخش برای زمانی است که عکسی که فکر می کردید عالی شده تار و پرسایه از آب در آمده و شما چند عکس جایگزین از زاویه‌های متفاوت آن صحنه دارید.

5- رزولوشن را بالا ببرید
اگر تلفن شما امکان انتخاب سایز عکس را به شما می‌دهد ، همیشه بزرگترین سایز بهترین انتخاب است. به طور کلی همیشه سایز بزرگتر عکس باعث گرفتن جزئیات بیشتر هم می‌شود. به خصوص وقتی بعدا می‌خواهید سایز عکس را تغییر را دهید و آن وقت می‌بینید باز هم همه چیز روشن و واضح است.
6- از زوم دیجیتال اجتناب کنید
زوم دیجیتال به صورت تئوری ایده خوبی است اما در عمل به شدت بعضی از بهترین شات‌های شما را خراب می کند. به عنوان روش جایگزین به جای زوم کردن به موضوع مورد علاقه خود نزدیکتر شوید یا اگر واقعا می‌خواهید خیلی زوم شده عکس بگیرید روش های دیگری را امتحان کنید.
7- حالت‌های تخصصی عکس برداری گوشی خود را امتحان کنید
وقتی می‌خواهید از موصوعات بسیار کوچک عکس بگیرید حالت Macro بهترین حالت است. این حالت را به راحتی می‌توانید از تنظیمات اپلیکیشن دوربین خود پیدا کنید. در ضمن به خاطر داشته باشید که برای عکس گرفتن از چشم‌اندازها یا عکس‌های پرتره این حالت را خاموش کنید در غیر این صورت تصویر بسیار تاری خواهید داشت. البته برخی از گوشی‌ها به طور خود کار هنگام عکس برداری از مناظر این حالت را خاموش می‌کند اما بهتر است پس از یکبار استفاده از این روش از خاموش بودن آن مطمئن شوید. در کنار این حالت، گزینه‌های دیگری برای نور روز، فلورسنت و حتی مناظر هم وجود دارد.

8- زمان پاسخ را یاد بگیرید
همیشه از وقتی که دکمه گرفتن عکس را فشار می‌دهید تا وقتی که عکس کاملا گرفته می‌شود یک فاصله زمانی وجود دارد. درست که این فاصله بسیار کوتاه است اما در نظر گرفتن همین چند ثانیه می‌تواند عکس شما را بسیار واضح یا خیلی تار کند. با گرفتن چند عکس نمونه مقدار این فاصله زمانی را بدست آورید.

9- از اپلیکیشن‌های مختلف کمک بگیرید
وقتی که یک عکس انتظارات شما را بر آورده نمی‌کند - به خصوص وقتی یک صحنه خاص را از دست می دهید- سعی کنید از اپلیکیشن‌های گوناگون زیادی که برای اسمارت فون ها وجود دارد بهره بگیرید. برای آندروییدی‌ها و آی‌فون که انتخاب‌های زیادی وجود دارد اما سایر پلت‌فرم‌ها هم اپلیکیشن‌های مخصوص خودشان را دارند. این اپلیکیشن‌ها تنظیمات بهتری برای نور و رنگ تصویر و زاویه عکس برداری دارند و با اضافه کردن فیلترهای هنری کمک می‌کنند تا بهترین کیفیت را برای عکس خود بدست آورید.
امروزه با افزایش حجم کار، به‌خصوص در کلا‌نشهرهایی مانند تهران، استفاده از فروشگاه‌های اینترنتی برای تهیه اقلام و کالاهای مورد نیاز به‌شدت رواج یافته است. نیازنداشتن به زمان زیاد برای جست‌وجو در خیابان و پاساژها، تنوع انتخاب بالا و راحتی پرداخت، از جمله مواردی است که موجب شده افراد و به‌خصوص نسل جوان، علاقه‌مند باشند از طریق اینترنت به خرید لوازم مورد نیاز خود اقدام کنند. اما لازم است برخي مسايل را حتما قبل از خرید بررسی کرده و به آنها توجه کنید.
توجه به نماد اعتماد الکترونیکی
یک خریدار نمی‌داند که چه شخص یا شرکتی در پشت یک پنجره فروشگاه اینترنتی قرار دارد و متاسفانه میزان این فروشگاه‌های متقلب هم کم نیست. برای حفظ امنیت و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اقدام به صدور نماد اعتماد الکترونیکی به فروشگاه‌های اینترنتی مجاز کرده است. بر طبق این استاندارد، نماد اعتماد باید به‌صورت یک لوگو در سمت راست یا چپ سایت قرار بگیرد که با کلیک روی لوگوی نماد، مشخصات کامل فروشنده (نام شرکت و آدرس سایت، صاحب امتیاز، آدرس دفتر، تلفن و...) نمایش داده مي‌شود. پس حتما در هنگام خرید دقت کنید آن فروشگاه دارای نماد اعتماد هست یا خیر؟
نکات مهم در خرید اینترنتی
نماد اعتماد الکترونیکی که توسط وزارت صنعت صادر می شود
2024/10/07 10:20:37
Back to Top
HTML Embed Code: