Telegram Web Link
📝📝برای یک بار هم که شده مدیران نالایق را محاکمه کنید

♈️ هیوندای با ۵٧ هزار نفر نیروی انسانی در سال حدود ۶ میلیون دستگاه خودرو تولید می‌کنه‌

♈️ ایران‌خودرو با ۸۰ هزار نفر نیروی انسانی ۵۰۰ هزار دستگاه خودرو تولید داره

🔰 پ ن:
♈️در سال‌های اخیر این بنگاه اقتصادی(و نه تولیدی) به حیاط خلوت برخی افراد ذی‌نفوذ و نمایندگان وقت مجلس تبدیل شد، تا جاییکه به جای تولید خودروی باکیفیت، به یک صندوق سرمایه‌ای مبدل و با جمع‌آوری پول‌های مردم به نام ثبت‌نام(که در هیچ کجای دنیا مرسوم نیست) اقدام به عملیات اقتصادی میکرده و با توزیع قطره‌چکانی خودرو، مانع از کاهش قیمت آن شده؛

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ بخش دیگری از اظهارات هولناک احمد زیدآبادی از #شکنجه او در سال ۸۸ در مناظره با شیخ مهدی طائب و دفاع شیخ مهدی طائب از سازمان اطلاعات سپاه:

🔰زیدآبادی:‌ به من گفتند یا اعتراف میکنی و تواب میشی یا #آقا گفته تو را میکشیم بالا (اعدام میکنیم)

♈️طائب: تو سپاه هم کتکت زدند، من میدونم بچه‌های ما کتک نمیزنند.
زیدآبادی: کاش کتکم میزدند

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝جلوی بودجه های بی‎مر برای دستگاه‎های فرهنگی را بگیرید

♈️این خطا از دولت احمدی‎نژاد شروع شد

🔰روزنامه جمهوری اسلامی نوشت :

♈️کاری که با لایحه بودجه می‌توان انجام داد، حذف اهرم‌های فشار است که نقششان، تأمین همان هزینه‌های زائد، بی‌ثمر و سربار از طریق خارج کردن آن از جیب مردم و ریختنش به جیب گشاد دستگاه‌های آویزان و بی‌خاصیت است.

♈️دستگاه‌های آویزان از دولت‌های نهم و دهم اختراع شدند و متأسفانه دولت‌های یازدهم تا سیزدهم نیز آن را ادامه دادند. این دستگاه‌ها به نام کار فرهنگی بودجه‌های کلانی دریافت کردند ولی با اینکه حدود ۲۰ سال از آن تغذیه کردند، نه‌تنها خدمتی به فرهنگ نشد بلکه مشکلات فرهنگی افزایش یافت و فاصله مردم از مبانی اخلاقی، دینی و فرهنگی بیشتر شد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
♈️ روزنامه کیهان، جزو معدود جراید دولتی در جهان باشد که از بودجه عمومی استفاده می کند و اخبار دروغ منتشر می کند ‼️

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝تغییر ریل سیاست‌گذاری خارجی اولویتی فوری است!

غلامرضا علیزاده ،تحلیلگر
@jomhuriyat

♈️سخنگوی روسیه گفته: ایران مجبوره با افتتاح کریدور زنگزور موافقت کنه

🔰الف) مخاطرات ژئوپلیتیکی و ژئواکونومیکی و ژئواستراتژیکیِ ایجاد کریدور زنگزور برای ایران:

♈️افتتاح چنین دالانی از سویی مزیت‌های ارتباطی زیادی برای ترکیه و کشورهای تُرک آسیای میانه و قفقاز خواهد داشت و این مساله نیز در نوبه خود می‌تواند اهمیت ارتباطی و ژئوپلیتیکی ایران را تحت تاثیر قرار دهد.

♈️از سوی دیگر، احتمال عبور کریدور شرق-غرب (پروژه یک کمربند-یک‌جاده‌ی چین) از منطقه زنگزور که پیش‌بینی ‌می‌شود چین را به اروپا متصل نماید نیز ممکن است مزیت‌های ژئواستراتژیک ایران را نه تنها در منطقه بلکه در سطح جهانی با چالش مواجه کند.

🔰ب) منافع کریدور زنگزور برای ترکیه و روسیه:

♈️کشورهای منطقه‌‌‌‌‌ی قفقاز جنوبی، به‌‌‌‌ویژه ترکیه‌‌‌‌ و جمهوری‌آذربایجان به‌‌‌‌دنبال بهره‌‌‌‌بردن از این‌‌‌‌ فرصت‌‌‌‌ برای تثبیت‌‌‌‌ جایگاه خود در این‌‌‌‌ ارتباط تاریخی‌‌‌‌ هستند، با این حال اهمیت‌‌‌‌ این‌‌‌‌ اتصال محدود به‌‌‌‌ تجارت کالا نیست‌‌‌‌ و ترانزیت‌‌‌‌ انرژی اگر مهم‌‌‌‌تر از آن نباشد، به‌‌‌‌ همان اندازه برای ترکیه‌‌‌‌ و برای کشورهای اروپایی‌‌‌‌ از اهمیت‌‌‌‌ برخوردار است‌‌‌‌.

♈️عبدالقادر اورال‌اوغلو، وزیر حمل و نقل و زیربناهای ترکیه اخیراً اذعان داشت: با افتتاح کریدور زنگزور، ظرفیت حمل و نقل بار از طریق خطوط ریلی و جاده‌ای کمربند وسطی افزایش خواهد یافت. این مساله نیز باعث رشد مثبت تجارت میان شرق و غرب خواهد شد که از پکن تا لندن ادامه دارد.

♈️این کریدور برای روسیه نیز اهمیت بسزایی پیدا کرده است:
یکی‌‌‌‌ از مزایای گذرگاه زنگزور برای روسیه‌‌‌‌ این‌‌‌‌ است‌‌‌‌ که‌‌‌‌ برای نخستین‌‌‌‌بار در طول تاریخ‌‌‌‌ توسط‌‌‌‌ راه‌‌‌‌آهن‌‌‌‌ به‌‌‌‌ ترکیه‌‌‌‌ متصل‌‌‌‌ می‌‌‌‌شود و این‌‌‌‌ امر، به‌‌‌‌ لحاظ استراتژیک‌‌‌‌ و اقتصادی برای مسکو ارزش بالایی‌‌‌‌ دارد.
ارزش این‌‌‌‌ مساله‌‌‌‌ با توجه‌‌‌‌ به‌‌‌‌ بحران اوکراین‌‌‌‌ و مسدود‌‌‌‌شدن تماس‌های روسیه‌‌‌‌ با اروپا و آمریکا به‌‌‌‌ واسطه‌‌‌‌ تحریم‌‌‌‌های بی‌‌‌‌سابقه‌‌‌‌، بیش‌‌‌‌ از پیش‌‌‌‌ است‌‌‌‌.

♈️مسکو هم‌‌‌‌ به‌‌‌‌ لحاظ مسیرهای دسترسی‌‌‌‌ و هم‌‌‌‌ به‌‌‌‌ لحاظ شرکای اقتصادی و به‌‌‌‌ویژه مالی‌‌‌‌، بهره زیادی از دوستی‌‌‌‌ ترکیه‌‌‌‌ خواهد برد. گذرگاه زنگزور نه‌‌‌‌تنها یک‌‌‌‌ مسیر زمینی‌‌‌‌ میان دو کشور ایجاد خواهد کرد، بلکه‌‌‌‌ همکاری پوتین‌‌‌‌ برای پیشبرد پروژه، نظر مساعد آنکارا را نیز به‌‌‌‌سوی کرملین‌‌‌‌ جلب‌‌‌‌ خواهد کرد و همچنین ارتباط ریلی روسیه با ارمنستان را بدون چشم‌داشت به گرجستان برقرار خواهد ساخت.

🔰ج) بضاعت ایران در مواجهه با ایجاد کریدور زنگزور

♈️به نظر نمی‌رسد ایران در عمل ظرفیت و قدرت چندانی به منظور به شکست کشاندن سازوکار جدیدی که در قفقاز جنوبی جریان دارد را داشته باشد. (اظهارات وقیحانه مقامات روسی را در همین چارچوب تحلیل کنید) واکنش‌ها و اظهارات پرهیاهوی مقامات ایرانی طی ماه‌های اخیر که بیشتر بر حول محور «عدم تغییر مرزها» شکل گرفته با توجه به رویکرد روسیه اهمیت خود را از دست داده است.

♈️از سویی نیز ایران شانس زیادی برای مداخله در ایجاد کریدوری که روسیه و ارمنستان با ایجاد آن موافق باشند، ندارد.
ایران همواره سعی کرده سیاستی هماهنگ با روسیه در قبال قره‌باغ و بازپس‌گیری سرزمین‌های اشغالی آذربایجان پیگری نماید، و برحق تاریخی آذربایجان نسبت به قره‌باغ تاکید کند، اما به نظر نمی‌رسد که تهران از رویکرد اخیر مسکو نسبت به تحولات قفقاز جنوبی رضایت چندانی داشته باشد. از همین‌رو روابط نزدیک‌تری با ایروان برقرار کرده است.

🔰د) رویکرد تجویزی:

♈️به باور من، ایران هرچه زودتر می‌بایست برای حفظ منافع ملی، دکترین سیاست خارجی‌اش را تغییر دهد. وقتی حفظ نظام و قوام کیان مملکت تا آنجا اهمیت پیدا می‌کند که می‌توان احکام عبادی و مسَلّم را هم تعطیل کرد؛ پس نباید دست روی دست گذاشت و خود را به مثابه‌ی کارت برنده روس‌ها جا انداخته و چه‌بسا به عنوان مستعمره (!) روس‌ها قلمداد کرد.

♈️با عنایت به حساسیت ویژه رهبری عالی نظام، تغییر ریل سیاست‌گذاری اولویتی فوری است، از این حیث که با نظرداشت دائمی‌نبودنِ دشمنی‌ها، نسبت به تغییر فاز تقابلی با غرب، اهتمام کرده و رهیافت موازنه مثبت را پی گرفت و سیاست شکست‌خورده نگاه متواضعانه به شرق را به کناری نهاد و طرح عاجلِ دیگری انداخت.
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝لحظه‌ای نیاندیشیدن می‌تواند ما را به خدمتِ شر دربیاورد.
@jomhuriyat

♈️"ابتذالِ شر" ایده‌ای برای توضیح این است که چگونه انگیزه‌های غیرشرورانه گاهی به کارها و پیامدهای شرورانه می‌انجامد. این ایده بر دوره‌ی خاص تمرکز دارد و ابتذالِ شر را فقط در دوران شرِ رادیکال (عصر تاریکی) رایج می‌داند. در زمانه‌ی کنترل و بدآگاهی (پروپاگاندا) مفاهیم و امور ممکن است که سطحی و پیش‌پاافتاده شوند.

♈️عادی‌شدن، تحمل‌پذیربودن، مداراپذیربودن و توجیه‌پذیربودنِ نادرستی‌ها و ناراستی‌ها اتفاق می‌افتد و ممکن است که یک جامعه نسبت به نادرستی‌ها حساس نباشد و خشم و بیزاری از آن‌ها نداشته باشد.

♈️ ابتذال شر ایده‌ای برای جلوگیری از این عمومی‌شدن، عادی‌شدن، پیش‌پافتادگی و سطحی‌شدنِ نادرستی‌ها و ناراستی‌هاست و توضیح می‌دهد که چگونه ندانستن، ماموربودن، مجبوربودن، مقصردانستنِ همه، انتخاب‌دیگری‌نداشتن، ناآماده‌بودن دیگران یا هر طفره‌رفتنِ دیگری می‌تواند منجر به پیشرفتِ شر شود.

♈️مهمترین مسئولیتِ شخصیِ ما اندیشیدن است. اندیشیدن به هرچه می‌بینیم، می‌خوانیم، می‌گوییم و انجام می‌دهیم. طفره‌نرفتن ما از اندیشیدن و نادیده‌نگرفتنِ حقیقت می‌تواند جلوی نادرستی‌ها را بگیرد. ابتذالِ شر با تخطی و طفره‌رفتن ما از مسئولیتِ شخصی رخ می‌دهد. چون آگاهی مبنای همه‌چیز است.

♈️هر نادرستی‌ای که از آن آگاهی داریم، مسئله‌ی ماست. بی‌اعتنایی و بی‌تفاوتی نسبت به آن یا نسبت به دیگران و جلوگیری‌نکردن از عمومی‌شدنِ درد و رنج در محدوده‌ی مسئولیتِ شخصی ماست. ایده‌ی ابتذال شر (در یک چارچوب عقل‌گرایانه) بر مسئولیتِ افراد در برابر آگاهی‌شان تأکید می‌کند.

♈️ ‏در چنین وضعیتی، نادیده‌گیریِ آگاهیِ خود، دعوت به سازش، سکوت، بی‌طرفی، انضباط، اطاعت، تن‌دادن و نپرسیدن می‌تواند به نادرستی‌ها کمک کند.

♈️ابتذالِ شر می‌تواند ارتکاب، حمایت، توجیه یا حتی پذیرش یک نادرستی و ناراستی باشد. مطیع‌بودن و منضبط‌بودن هیچ ترجیحی نسبت به امرِ وجدانی ندارد. ابتذال شر برپایه‌ی این ایده است که رویارویی عمومِ افراد با نادرستی‌ها، غیرمستقیم است. ما با شرِ سطحی‌شده، عادی‌شده و توجیه‌پذیر روبرو هستیم و ناگزیر مبارزه‌ی مستقیم با آن داریم. اما اندیشیدنِ مدام می‌تواند به شر پایان دهد.

♈️درواقع مقابله با شر رادیکال با پایبندی به حقیقت ممکن است. مبارزه ما هم باید برای جلوگیری از تداوم یا تکرا آن نادرستی باشد. خوش‌آمد و بدآمد و حتی اصلاح دیگران هم اهمیتی ندارد. هر انتقاد، اعتراض یا اقدامی برای تغییر است.

♈️عادی‌سازیِ شر موجب ازبین‌رفتن شر نمی‌شود. شرِ تحمل‌پذیر، شر است و تحمل‌پذیریِ آن از نادرست‌بودنش کم نمی‌کند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰کار فرهنگی، یا بذل و بخشش سیستماتیک؟

♈️بیش از ۵۷ هزار میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۳ برای نهادهای بی‌در و پیکر «به نام کار فرهنگی» پیش‌بینی شده تا اوضاع خودشان را در آنها سر و سامان دهند؛
بعد به مردم میگن برای صرفه‌جویی بیشتر، بجای کولر از پنکه استفاده کنید!

♈️ مسعود پزشکیان همین چند قلم را حذف کند، ۵۷ هزار میلیارد تومان به خزانه بر می‌گردد.

لازم نیست یارانه بنزین را حذف کند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
♈️ روزهای پایانی دولت نتانیاهو؛
تظاهرات گسترده و اعتصاب عمومی علیه نتانیاهو
؛

پس از یک شبانه‌روز اعتراضات گسترده در اسرائیل به دنبال کشف جسد شش گروگان کشته شده در غزه، اعتصاب عمومی بر اساس فراخوان اتحادیه پرقدرت کارگری و کارمندان این کشور از روز دوشنبه، ۱۲ شهریور، آغاز شد. همزمان با آغاز اعتصاب عمومی که با هدف فشار بر دولت اسرائیل به راه افتاده است، نخست ‌وزیر…

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ تشریح وضعیت اسفبار میادین نفتی مشترک ایران از زبان جناب آقای عبدالحمید نادریان، فعال حوزه نفتی؛

♈️ برداشت قطری ها از پارس جنوبی ۱۰ برابر ایران است.

♈️ عبدالحمید نادریان فعال حوزه نفت:
ایران ۱۵ میلیارد و قطر ۱۵۰ میلیارد دلار از پارس جنوبی سود کرده است. در دولت رییسی یک تفاهم نامه اجرایی نشد.

♈️ از قرارداد با روسیه، چین و هند یک لیوان برای ایران آب گرم نشد.
۴۸ درصد مخازن ما با قطر مشترک است و اگر سرمایه گذاری نکنیم قطر می برد و برای این کار ۳۰۰ میلیارد دلار نیاز داریم.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝ساختارِ چاپلوسی در جهانِ سوم

✍️ صادق زیباکلام
@jomhuriyat

♈️تعریفِ استاندارد چاپلوس، بزرگ نشان دادن، خاص معرفی کردن و موفق جلوه دادن یک مقام و مسئول دولتی یا معروف برای کسبِ امتیاز است. هر چند امتیاز می‌تواند شامل موارد مختلفی باشد ولی انتهای چاپلوسی، دسترسی به پول و امکانات مادی است. اگر هدفِ اولیه چاپلوسی را به قدرت رسیدن و سِمَت پیدا کردن تلقی کنیم، خودِ سِمت و مقام نیز در نهایت به پول، امکانات و تسهیلات منتهی می‌شوند.

♈️اگر چاپلوسی در ناخودآگاه جامعۀ هنرمندان، نویسندگان، دانشگاهی‌ها و حرفه‌ای‌های دیگر رسوب کرده باشد که راهِ دستیابی به پول و شهرت از طریق ارتباطات دولتی است، خود به خود توجیه‌های اغراق‌ آمیز، موفق خطاب کردن مدیران ناکارآمدِ دولتی، نادیده گرفتن  فکت ها، تحریفِ آمار، طرح ارادت‌های غیر واقعی و تایید بی‌پایۀ مدیران دولتی، به فرهنگ عمومی تبدیل می‌شود. افراد می‌آموزند که پله‌های ترقی را با استفاده از واژگان پر طمطراق و تعظیم و قیام در برابر مدیران، می‌توان راحت و بی هزینه طی نمود.

♈️در کشورهای جهان سوم که نهادِ دولت بر هر نوع ارتقایی تسلط و نظارت دارد، این فرهنگ به تدریج عمومی شده و شهروندان با محافظه کاری و لطیفه گویی از آن عبور می‌کنند. در دستگاه‌ها و وزارت‌خانه‌هایی که منابع مالی قابل توجه و ارزهای خارجی در اختیار دارند، صنعتِ چاپلوسی پیشرفته‌تر شده و غلظتِ فریب و میزانِ تمجید پیچیده تر می‌شوند.

🔰چند نکته:

♈️چاپلوسی محصول ساختارهای ناکارآمد و متمرکز است. به میزانی که در یک جامعه، امکانات، منابع و فرصت‌ها متمرکز و نزد دولت باشند، به همان میزان می‌توان انتظار داشت چاپلوسی در فرهنگ، عمومی گردد. تمرکز در ذات خود، بی عدالتی می‌آورد؛ چه این تمرکز نزد دولت باشد چه تمرکزِ ثروت نزد یک درصدِ جامعه. از این رو برای اندازه گیری پیچیدگی و غلظتِ چاپلوسی، فهمِ ساختارِ اقتصادی یک جامعه، قدمِ اولِ شناخت است. متملق به یک امیدی تملق می‌کند و در هر صورت، می‌خواهد نیازهای خود را برآورد کرده و احیاناً به امکانات و قدرت بیشتر، طمع دارد.

♈️در عین حال، در کشورهای جهانِ سوم که تمرکز ثروت و قدرت وجود دارد، یک اتفاقِ تعیین کنندۀ دیگری نیز شکل می‌گیرد: ظهورِ یک اکثریتِ ضعیف با اعتماد به نفس بسیار پایین. چاپلوس در عین اینکه طمع دارد و محتاج است از مناعت طبع و شخصیت والا برخوردار نیست. حاضر است به هر رفتاری تن دهد، تا سمت خود را حفظ کند و به رقم‌های بالاتری برسد. چاپلوس آگاهانه دروغ می‌گوید و حیله به کار می‌برد. چاپلوس و دریافت کنندۀ چاپلوسی، هر دو محصولِ یک ساختار معیوبِ اقتصادی و فرهنگی هستند. یک نظامِ اقتصادی سالم، شهروندانِ سالم به ارمغان خواهد آورد. اقتصادِ سالم، ثبات سیاسی نیز به همراه می‌آورد. عدالت اجتماعی نیز در سایه اقتصادی سالم به دست می‌آید.

♈️مادامی که کشورهای جهان سوم، پارادایم حکمرانی خود را بر تمرکز ثروت، قدرت و رانت بنا کرده باشند نه تنها نمی‌توان در انتظارِ شهروندانِ مدنی نشست، بلکه اهدافی مانند آزادی فکری و دموکراسی نیز رویایی بیش نخواهند بود. کارِ لازم فرهنگی در جهان سوم این است که تملق و فرصت طلبی در فرهنگ عمومی مذموم شناخته شوند. اما کلیدِ تقابل با چاپلوسی، سالم سازی ساختار اقتصادی از یک طرف و اعتباریابی اشخاص از طریق زحماتِ خود آنها از طرف دیگر است.

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰وقتی سرداری سخن از قلم کردن دست و پا، سر دهد!

♈️وقتی او به جای محکمه حکم محاربه صادر کند!
وقتی از حقوق متهم همانی می‌داند که می‌گوید!
وقتی می‌گوید متهم حقوقی دارد زمانی که تحویل قانون شود!
و...

♈️چه انتظاری داریم فلان افسر و سرباز چه‌ها نکنند با یک متهم که جنازه اش تحویل خانواده شود؟!

♈️"آورده‌اند که نوشین‌روانِ عادل را در شکارگاهی صَید کباب کردند و نمک نبود. غلامی به روستا رفت تا نمک آرد. نوشیروان گفت: نمک به قیمت بستان تا رسمی نشود و ده خراب نگردد. گفتند: از این قدر چه خَلَل آید؟ گفت: بنیادِ ظلم در جهان اوّل اندکی بوده‌است هرکه آمد بر او مَزیدی کرده تا بدین غایت رسیده.

🔰اگر ز باغِ رعیّت مَلِک خورد سیبی
بر آورند غلامانِ او درخت از بیخ

به پنج بیضه که سلطان ستم روا دارد
زنند لشکریانش هزار مرغ به سیخ"

(سعدی، گلستان، باب اول، سیرت پادشاهان)
 
✍️مجتبی لطفی
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝نبرد اصلی جهانی در کجاست؟
#یدالله_کریمی_پور
@jomhuriyat

♈️جنگ ها، نبردها، مشاجرات و تنش های غزه؟ اکراین؟ ساحل(کشورهای جنوب صحرای آفریقا=ساوان)، دریای چین جنوبی؟، شمالگان؟ و شاخ آفریقا؟ کدامیک برترین و تعیین کننده ترین مناقشه در جهت رقم خوردن سرنوشت جهان و جهانیان به شمار می روند؟

♈️هیچ‌کدام از این مناقشات به اندازه رقابت انتخاباتی بین دونالد ترامپ و کامالا هریس، در سرنوشت جهان و بلکه جهانیان موثر نیست. در عالم واقع آن چه در ۱۵ آبان ماه در آمریکا رخ خواهد داد، متغیری است که همه این رخداد هه تا حدود زیادی تابع آن به شمار می روند.

♈️ ولادیمیر پوتین به عنوان رهبری باهوش و تاکتیسین این گزاره رو از سالها پیش درک کرده و از ۲۰۱۵ تا امروز با هزینه شگفت انگیز برای تاثیر گذاری در انتخابات آمریکا متمرکز شده است. ۲۰۱۶ با انتخاب ترامپ به هدفش دست یافت و از ماه‌ها پیش نیز باردیگر یکی ازتمرکزهای اصلی کرملین بر پیروزی دونالد محسوب می شود.

♈️به گمانم همان گونه که یک دهه پیش اوان متیوز در نیوزویک پیش بینی کرد، ترامپ یک دست‌نشانده برجسته در برنامه بزرگ کرملین برای ایجاد تفرقه در ناتو، تحریک انزواطلبی آمریکا و فروپاشی اتحادیه اروپا است. در عمل،احتمال اینکه تمام تلاش‌های هکرهای روسی، اندیشکده ها و کانال‌های تبلیغاتی تأثیر واقعی داشته باشد زیاد نیست، ولی تلاش‌های روسیه واقعی هستند.

همان‌طور که کراس می‌گوید: "روسیه دارد به‌طور مؤثری از دموکراسی و دستگاه‌های قانونی آمریکا به نفع خود بهره برداری می کند. با این همه بعید است هفت ایالت کلیدی ۶۳ روز دیگر همچنان مانند امروز پشتیبان ترامپ باقی بمانند. ولی حتی با انتخاب هریس، کار به پایان نخواهد رسید. شاید بشود پیام داد:
"آمریکایی‌ها، منتظر بر پایی گونه ای جنگ داخلی با سناریوی پوتین خواسته باشند"

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰فاجعه آموزشی

♈️از ۸۵ درصد کل دانش آموزان کشور که در مدارس دولتی درس می خوانند ، فقط یک  نفر از رتبه های برتر هستند.

♈️۲۲ نفر از مدارس سمپاد ، ۴ نفر از مدارس غیر انتفاعی ، دونفر از مدارس نمونه  دولتی و یک نفر از مدارس هیات امنایی است.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝نکاتی پیرامون رتبه های برتر کنکور

محمد حبیبی فعال صنفی معلمان:
@jomhuriyat
♈️از ۸۵ درصد کل دانش آموزان کشور که در مدارس دولتی درس می خوانند ، فقط یک  نفر از رتبه های برتر هستند.
۲۲ نفر از مدارس سمپاد، ۴ نفر از مدارس غیر انتفاعی، دونفر از مدارس نمونه دولتی و یک نفر از مدارس هیات امنایی است.

♈️این نتایج نشان می دهد که مدارس دولتی با یک ابر بحران در زمینه کیفیت آموزشی مواجه هستند .

♈️اما مدارس غیرانتفاعی هم با وجود تبلیغات فراوان حاکمیت برای برون سپاری آموزش و هزینه های گزافی که بر خانواده های  ایرانی تحمیل می شود، همچنان فاقد کیفیت  آموزشی مناسب هستند .

♈️از ۳۰ نفر برتر سه رشته اصلی  ریاضی، تجربی و انسانی، هجده نفر سهم سه استان تهران، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی است.
۱۹ استان هیچ سهمی در رتبه های برتر ندارند.

♈️در حالیکه سهم این سه استان در تولید ناخالص داخلی، ۳۱ درصد است، بیش از ۶۰ درصد  رتبه های برتر از این سه استان است.

♈️این در حالی است که سه استان خوزستان، بوشهر و فارس با تامین بیش از ۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی، هیچ سهمی از رتبه های برتر ندارند.

♈️علاوه بر ابر بحران کیفیت آموزش رایگان در کشور، بحران ناترازی در بازتوزیع منابع بویژه در حوزه آموزش، در حال تقسیم کشور به دو حوزه شمال و جنوب است.
#جمهوریت
@jomhuriyat
♈️با عدم تامین درآمدهای پیش بینی شده، واردات بنزین و... اعلام شده دولت برای سال پیش رو بیش از ۳۰۰ همت کسری بودجه خواهد داشت.

♈️کسری که دولت را در پرداخت پول گندمکاران، حقوق پرسنل دولتی و... با مشکلات فراوانی مواجه کرده که برای رفع آن، برای امسال، با موافقت رهبری، سهم صندوق توسعه ملی از صادرات نفت از ۴۰ به ۲۰ درصد می رسد.

♈️صندوقی که قرار بود با ذخیره بخشی از درآمدهای حاصل از فروش نفت و گاز، آن را به ثروت های مولد تبدیل تا سهم نسل های آینده از ذخایر ملی، برای تولید و ایجاد اشتغال و... باشد.

♈️ولی برخلاف آن مشی، دارایی صندوق برای تامین بودجه صداوسیما و کسری های اینچنینی استفاده شده است!

♈️قابل تامل، در هر جا، هنگامه بحران اقتصادی، دولت ها دست به اصلاحات مالی و انضباطی زده؛ از جمله بودجه های غیرضروری را کم یا حذف می کنند.

♈️تصویر، بودجه نهادهای فرهنگی و مذهبی سال پیش روست. به تجربه چهار دهه هزینه و فعالیت و عدم خروجی مناسب، بی شک کم هزینه ترین گزینه، کاهش و حذف بودجه این نهادهاست.

♈️البته، گزینه اصلی برای نجات، همچنان همان تعامل با دنیا و رفع تحریم هست!

حبیب رمضانخانی

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰پیامبر  خاتم صلی الله علیه می فرماید : آفت دین من سه چیز است:

♈️«فقیه بدکار، پیشوای ظالم  و مقدس نادان».

♈️«هر زمان که امت من از بانگ زدن بر روی ظالم عاجز شود مرگ آن فرا رسیده است»

♈️«چون ظالم را ببینید و هر دو دستش را از ظلم باز ندارید، نزدیک است که خدا همگی شما را گرفتار عذاب نماید»

◾️رحلت پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) تسلیت باد

#جمهوریت
@jomhuriyat
♈️جمعیت ١٠ درصدی اتباع افغان در ایران، بخاطر عدم نظارت و هویت مجهول‌شان، بیش از ٣٠ درصد بزه و جرائم خشن کشور را رقم می‌زنند!

♈️در نظر داشته باشید؛ جمعیت قابل توجهی از این اتباع از قوم پشتون با تمایلات تکفیری و افراط‌گرایانه هستند، این فقط یک چالش اجتماعی نیست، خطریست برای امنیت کشور!

محمد پارسی
#جمهوریت
@jomhuriyat
فرانسوا ولتر:

♈️ویرانی كار یك کشور از دو چیز است:
نداشتن مردان دانشمند و کاردان
و نبودن آنها بر سر كارهای کشوری
...

♈️آنهایی كه در زبان بازی مهارت به خرج می دهند،
بیشتر، نیت پلید را در دل خود می پرورانند.

♈️زمانی یك جامعه دارای فضیلت اخلاقی است كه قانون، همه افراد جامعه را با یک چوب براند.

♈️اگر بر ناتوان خشمگین شوی، دلیلش این است كه قوی نیستی.

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰 سیدعلیرضا موسوی بلده:

♈️آقای رئیس جمهور ‎پزشکیان! یکی از روش‌های حل مشکل ناترازی ‎بنزین و ترافیک و آلودگی هوا اعطای گواهینامه موتورسیکلت به زنان است.

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 برداشت قطری‎ها از پارس جنوبی ۱۰ برابر ایران است

♈️عبدالحمید نادریان فعال حوزه نفت: ایران ۱۵ میلیارد و قطر ۱۵۰ میلیارد دلار از پارس جنوبی سود کرده است. در دولت رییسی یک تفاهم نامه اجرایی نشد.

♈️ از قرارداد با روسیه، چین و هند یک لیوان برای ایران آب گرم نشد.

♈️ ۴۸ درصد مخازن ما با قطر مشترک است و اگر سرمایه گذاری نکنیم قطر می برد و برای این کار ۳۰۰ میلیارد دلار نیاز داریم.

#جمهوریت
@jomhuriyat
2024/11/05 18:44:09
Back to Top
HTML Embed Code: