Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♈️ 🎥خانم دیکتاتور شیخ حسینه چطور بنگلادش رو از فقر نجات داد.

🔰 کتاب صوتی

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سلام بر ایران زیبا و سرزمین مادری ما
♈️ سلام بر ملت بزرگ و پرغرور وطن

🔰 صبح زیبای خانواده جمهوریت بخیر
شاد و سلامت و سربلند باشید

♈️ میدان نقش جهان؛
 هم‌چنین معروف با نام تاریخی میدان شاه و پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران با نام رسمی میدان امام، میدان مرکزی شهر اصفهان است که در قلب مجموعه تاریخی نقش جهان قرار دارد.
بناهای تاریخی موجود در چهار طرف میدان نقش جهان شامل عالی‌قاپو، مسجد شاه (مسجد امام)، مسجد شیخ لطف‌الله و سردر قیصریه که ورودی اصلی بازارچه اصفهان است. علاوه بر این بناها دویست حجره دو طبقه پیرامون میدان واقع شده‌است که عموماً جایگاه عرضهٔ صنایع دستی اصفهان می‌باشند.

♈️ میدان نقش جهان در تاریخ ۸ بهمن ۱۳۱۳ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد و در اردیبهشت ۱۳۵۸ جزء نخستین آثار ایرانی بود که به‌عنوان میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت جهانی رسید.

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰 فرشاد مومنی: آقای پزشکیان از شوک درمانی بپرهیزید/ بانک‌های خصوصی در تحریک دولت به سمت اجرای سیاست‌های تورم‌زا نقش دارند

♈️به آقای رئیسی گفتیم شوک نرخ ارز را انجام نده، انجام داد.

♈️ببینید چقدر افلاس دولت را افزایش داد!

♈️آقای پزشکیان ما را با آنها که چنین توصیه‌هایی درباره قیمت بنزین می‌کنند، رودررو کنید.

♈️فرشاد مومنی اقتصاددان گفت: من در حضور آقای پزشکیان هم گفتم که حتی اگر این داده مخدوش هم اعتبار می‌داشت، این متغیر باید در کنار 74 متغیر دیگر قرار می‌گرفت تا بتوان درباره قیمت بنزین صحبت کرد، آقای پزشکیان سخنان ناصحانه اقتصاددان‌ها را بشنود و تجربه آقایان رئیسی، روحانی و هاشمی رفسنجانی و ماجراهای سال‌های 96 و 98 و 1401 را لحاظ کند.

♈️اگر مساله دولت درباره تعیین تکلیف قیمت بنزین، فقر اندیشه‌ای است،آقای پزشکیان ما را با آنها که چنین توصیه‌هایی به دولت می‌کنند، رودررو کند و فقط گوش کند و بین خود و خدا، آن استدلال‌هایی که معتبر و مستند یافت را اجرا کند. چرا لرزه به دل مردم می اندازید.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝گزارش استراتژیک
#یدالله_کریمی_پور
@jomhuriyat

♈️رئیس جمهور با سه ایده در انتخابات پیروز شد: همبستگی(وفاق) ملی، محور قرار گرفتن کار کارشناسی و مبنا بودن قانون اساسی، سند چشم انداز و برنامه هفتم توسعه. لازمه حرکت در این جهات، دستیابی رئیس جمهور به گزارشی جامع، روشن و ساده، یا به عبارت دیگر، دسترسی ایشان به گزارش استراتژیک بلند مدت عملکرد کلان ۴۵ ساله حکومت است.

♈️ چنین گزارشی با مبنا قرار دادن قانون اساسی، از جمله می بایست پاسخ های درستی برای پرسش های زیر در اختیار رئیس‌جمهور بگذارد:

🔰۱- آیا اصل ۲۰ قانون اساسی، یعنی "برخورداری همه ایرانیان از حمایت یکسان قانونی"، محقق شده است؟
🔰۲- آیا اصل ۲۲، یعنی "مصونیت حیثیت، جان، مال، حقوق، مسکن و شغل اشخاص از تعرض"، محقق شده است؟
🔰۳- آیا اصل ۲۳، یعنی "آزادی اندیشه و ممنوعیت تفتیش عقاید" محقق شده است؟
🔰۴- آیا اصل ۲۵، یعنی "ممنوعیت بازرسی و نرساندن نامه ها، ضبط و فاش کردن مکالمات تلگرافی و تلکس، سانسور، عدم مخابره و نرساندن آنها، استراق سمع و هر گونه تجسس" محقق شده است؟
🔰۵- آیا اصل ۲۸، یعنی "آزادی انتخاب شغل و داشتن حق شغل" محقق شده است؟
🔰۶- آیا اصل ۲۹، یعنی "برخورداری از تامین اجتماعی از نظر بازنشستگی، بیکاری، از کار افتادگی، بی سرپرستی، در راه ماندگی، حوادث و سوانح، نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت‌های پزشکی به صورت بیمه و غیره" محقق شده است؟
🔰۷- آیا اصل ۳۰، یعنی" آموزش و پرورش رایگان برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه و تامین وسايل تحصیلات عالی را تا سرحد خودکفایی کشور" محقق شده است؟
🔰۸- آیا اصل۳۱، یعنی "حق داشتن مسکن متناسب با نیاز" محقق شده است؟
🔰۹- آیا اصل ۳۷، یعنی "حق استفاده از اصل برائت" محقق شده است؟
🔰۱۰- آیا اصل ۳۸، یعنی "ممنوعيت شکنجه و اجبار به اقرار و شهادت در دادگاه" محقق شده است؟
🔰۱۱- آیا اصل ۳۹، یعنی "ممنوعیت هتک حرمت فرد بازداشتی و زندانی"محقق شده است؟
🔰۱۲- آیا اصل ۴۲، یعنی "حق برخورداری از نیازهای اساسی: مسکن، خوراک، پوشاک، بهداشت، درمان، آموزش و پرورش و امکانات لازم برای تشکیل خانواده" محقق شده است؟
🔰۱۳- آیا اصل ۱۶۵، یعنی "حق برخورداری از محاکمه علنی" محقق شده است؟
🔰۱۴- آیا اصل ۱۶۸، یعنی " حق برخورداری زندانی سیاسی از محاکمه علنی با حضور هیات منصفه" محقق شده است؟
🔰۱۵- آیا اصل ۱۷۱، یعنی "حق برخورداری از دریافت خسارت در موارد اشتباه قاضی یا هر نهاد دولتی" محقق شده است؟
🔰۱۶- آیا اصل ۱۹، یعنی " برخورداری اقوام و قبایل از حقوق مساوی" محقق شده است؟
🔰۱۷- آیا اصل ۲۶، یعنی "آزادی احزاب، جمعیت ها، انجمن های سیاسی و صنفی و انجمن های اسلامی و اقلیت های دینی شناخته شده" محقق شده است؟
🔰۱۸- آیا اصل ۲۴، یعنی "آزادی بیان در نشریات و مطبوعات" محقق شده است؟

♈️جناب رئیس‌جمهور، البته برای تهیه گزارش استراتژیک از کارکرد ۴۵ ساله جمهوری اسلامی، این ۱۸ پرسش، تنها در ورودی آن محسوب می شود. صدها پرسش دیگر در ارتباط با سیاست خارجی، رویه دولت های پیشین در اقتصاد، تجارت نفت و گاز و...هست، که در صورت لزوم ارائه خواهد شد. به گمانم ممکن نیست جناب شما بتوانید بدون دستیابی به چنین گزارشی، موانع پیچیده پیش روی را دقیق شناخته و از پس آن ها برآیید.
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝چرا پرونده سقوط عادی بالگرد شهید رئیسی را مختومه نمی کنید؟/ چرا این همه پرونده ی باز وجود دارد؟
محمد مهاجری
@jomhuriyat

♈️مقامات اف‌بی‌آی رسما اعلام کردند  ترور ترامپ نتیجه‌ی یک تصمیم شخصی و بدون عامل خارجی بوده. آنها می‌گویند فردی که برای ترور دونالد ترامپ تلاش کرده بود به تنهایی عمل کرد و هیچ نشانه‌ای از مداخله خارجی در آن وجود ندارد.

♈️اطلاعیه FBIنمونه ای است از حرفه ای‌گری یک نهاد که نشان‌دهنده استقلال نهادی، عدم سوگیری، شفافیت، داوری منصفانه و  کار کارشناسی و ... است. پرونده‌ای به این اهمیت، ظرف مدت کوتاهی بسته می شود و افکار عمومی از  جنگ اعصاب هر روزه بر سر این پرونده نجات می یابد.

♈️مقامات امریکا نمی توانستند بازی در بیاورند  و آن را  به ایران یا یک کشور و ملت مسلمان بچسبانند؟

♈️اگر این اتفاق در کشور ما افتاده بود، استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل و کومله و منافقین و عناصر خودفروخته داخلی و  مثلا چند خبرنگار رسانه های داخلی را با هم قاطی نمیکردیم و یک آش شله قلمکار نمی‌پختیم تا ملت، نوش جان کنند و کیف‌شان کوک شود؟  اسمش را هم می‌گذاشتیم کشف بزرگ ناشی از عملیات  محیرالعقول و پیچیده و کلی خودتعریفی از اقتدار و عظمت نهادهای امنیتی  و ....الی آخر.

♈️مقایسه کنید این پرونده را با پرونده هایی که در کشور ما باز شده و بعضی از انها بعد از ماهها و سالها هنوز مختومه نشده و گاه‌وبیگاه تحلیلگران و شبه تحلیلگران پیرامون آنها افاضه می کنند.

🔰به عنوان مثال:

♈️سقوط  بالگرد شهید رئیسی: نتیجه بررسی‌های فنی و دقیق چندگروه تخصصی و کرشناسی نشان می دهد هیچ شواهدی مبنی بر خرابکاری، حمله، توطئه و امثال آن در این سانحه وجود ندارد و تنها دلیل سقوط، خطای انسانی بوده است. با این حال ختم پرونده اعلام نمی‌شود و فضا برای شایعه افکنی مهیا باقی می‌ماند. نباید مصالح ملی را برای ملاحظه حال فلان خانم یا بهمان آقا نادیده گرفت. قال قضیه را بکنید و خلاص.

♈️پرونده شهادت شهیدان رجایی و باهنر:با گذشت 43 سال از این واقعه هنوز در باره این موضوع حرف می‌زنیم . همین دو سه شب پیش، تلویزیون پرونده‌اش را مفتوح کرد .

♈️قتل های زنجیره ای با قدمت 25سال

♈️فتنه 88 که یکی از متهمان اصلی‌اش راست‌راست راه می رود و هر روز به بهانه ای به ریش مملکت می خندد.

♈️سقوط هواپیمای اوکراینی درسال 1398

♈️ناآرامی‌ها در سالهای 1396و 1398و 1401

♈️ ماجرای تخلف ملکی مربوط به حوزه علمیه حجت الاسلام صدیقی

♈️این سیاهه حتما  با آنچه شما در خاطر دارید، طولانی تر خواهد شد.


♈️ایام پرونده های ناتمام،مستدام!

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝 الکترال کالج چیست؟
آیا مجمع الکترال رئیس‌جمهور آمریکا را انتخاب می‌کند یا مردم؟

اسفندیار خدایی، دکترای مطالعات آمریکا
@jomhuriyat

♈️ قضاوت ما ایرانیها درباره آمریکا غالباً با حب یا بغض همره است. در این زمینه بازار شایعات هم داغ است. پیچیدگی‌های انتخابات آمریکا ابهامات و سوالات زیادی برانگیخته است. برخی مدعی‌اند که رئیس‌جمهور آمریکا را یک عده سیاستمدار در مجمع الکترال انتخاب کنند نه مردم. به گمان آنها در انتخابات ۲۰۱۶ با وجود آنکه هیلاری کلینتون سه میلیون رای بیشتر کسب کرد، اعضای مجمع الکترال با نظارت استصوابی به او خیانت کردند و رای خود را به سبد ترامپ ریختند! اینطور نیست و بحث نظارت استصوابی هم بی‌ربط است.

♈️ هیلاری کلینتون به این علت شکست خورد که در چند ایالت کلیدی شکست خورد. هر ایالت آمریکا با توجه به جمعیتی که دارد، سهمیه یا آراء الکترال مشخصی دارد که مساوی با مجموع تعداد نمایندگان آن ایالت در سنا و مجلس نمایندگان است. (هر ایالت دو سناتور و متناسب با جمعیت، تعدادی نماینده مجلس دارد) جهت سهولت با مثالی از کشورمان توضیح می‌دهم: تهران ۳۸ نماینده در مجلس دارد پس ۳۸ سهمیه رای الکترال دارد. خوزستان و فارس هرکدام ۱۸ نماینده در مجلس دارند پس هرکدام ۱۸ سهمیه الکترال هم دارند به همین ترتیب لرستان، کرمانشاه و سمنان هم هرکدام ۹، ۷ و ۴ سهمیه الکترال دارند. هر ایالت آمریکا هم با توجه به مجموع تعداد نمایندگان خود در کنگره، تعداد مشخصی سهمیه یا رای الکترال دارد.

♈️ تمام ایالات آمریکا مجموعاً ۵۳۸ سهمیه الکترال دارند. بیشترین سهمیه را کالیفرنیا با ۵۵ رای الکترال دارد. آلاسکا، داکوتای جنوبی و شمالی و چند ایالت دیگر فقط سه سهمیه الکترال دارد. تگزاس ۳۸ و فلوریدا و نیویورک هرکدام ۲۹ سهمیه رای الکترال دارند. بقیه ایالات بین ۳ تا ۲۰ سهمیه الکترال دارند.

♈️ نکته بسیار مهم: هرکدام از کاندیداها که در یک ایالت پیروز شوند، تمام سهمیه الکترال آن ایالت را از آن خود می‌کنند و کاندیدای شکست خورده هیچ سهمیه‌ای از آراء الکتورال آن ایالت را کسب نمی‌کند. تکرار می‌کنم هیچ! یعنی هر ایالت یا قرمز جمهوری‌خواه (ترامپ) می‌شود و یا آبی دموکرات (هریس). در انتخابات آمریکا رقابت بین ایالتهاست. این پاراگراف را دوباره بخوانید!

♈️ در نهایت هر کس نصف بعلاوه یک، یعنی ۲۷۰ رای الکترال از مجموع ۵۳۸ رای الکترال را کسب کرد، رئیس‌جمهور می‌شود. در جلسه‌ای نمادین و تشریفاتی به نام مجمع الکترال، حزب پیروز هر ایالت تعدادی افراد مساوی با سهمیه آن ایالت را به نمایندگی به این مجمع می‌فرستد و رئیس‌جمهور کسی خواهد بود که رای الکتورال بیشتری کسب کرده و این جلسه تشریفاتی است. اینکه گفته می‌شود آنها می‌توانند خیانت کنند تاکنون در انتخابات آمریکا هرگز رخ نداده یا سرنوشت‌ساز نبوده. گاهی بخصوص نمایندگان کاندیدای شکست خورده ممکنه جهت شوخی یا مسخره‌بازی، رای خود را به فلان هنرپیشه یا سیاستمداری که اصلاً کاندیدا نیست بدهند که این پدیده چندان اهمیت ندارد چون آراء الکترال کاندیدای شکست خورده را معمولاً پیگیری نمی‌شوند و گاهی حتی لازم نیست که آنها به پایتخت سفر کنند چون نتیجه قبلاً در انتخابات مشخص شده.

♈️ نکته مهم دیگر: برخی ایالات به دلیل بافت جمعیتی و نژادی و فرهنگی خود در یکصد سال گذشته همواره طرفدار دموکراتها یا جمهوریخواهان بوده‌اند، بنابراین اهمیت آنها در رقابت انتخاباتی کمتر است. مثلاً مردم کالیفرنیا همیشه به دموکراتها رای داده‌اند، پس کار کاندیدای دموکرات مثل هریس در کالیفرنیا برای پیروزی سخت نیست و انتخابات در این ایالت رقابتی نیست. ترامپ حتی نیازی نمی‌بیند که به کالیفرنیا سفر کند چون وقت تلف کردن است! برعکس ایالاتی هم هستند که همیشه حامی جمهوری‌خواهان هستند مثل ایالت تگزاس. می‌شود گفت با توجه به گرایش سیاسی غالب در کالیفرنیا و تگزاس، انتخابات در این دو ایالت تشریفاتی است. مهم نیست که مشارکت در این دو ایالت ۱۵ درصد باشد یا ۸۵ درصد چون کم یا زیاد بودن مشارکت تعداد سهمیه الکترال این ایالتها را تغییر نمی‌دهد حتی اگر کامالا هریس در کالیفرنیا پنج میلیون رای بیشتر از ترامپ کسب کند به درد او نمی‌خورد.

♈️ اما هشت ایالت پاندولی (نوسانی) یا صحنه نبرد هستند مثل پنسیلوانیا، میشیگان، آریزونا، جورجیا، ویسکانسین و چند ایالت دیگر. در ایالتهای پاندولی احتمال پیروزی هر دو نامزد جمهوریخواه و دموکرات وجود دارد، لذا رقابت در این ایالتها خیلی داغ و پر سر و صداست و پیروزی در این ایالات و کسب سهمیه آراء الکتورال آنها بسیار مهم و سرنوشت‌ساز است. وقتی تعداد آراء الکترال کسب شد در سراسر کشور نزدیک باشد، ممکن است در ایالت پنسیلوانیا یک نامزد با اختلاف هزار رای تمام بیست رای سهمیه الکترال این ایالت را کسب کند و با کسب حد نصاب ۲۷۰ رای الکترال، رئیس‌جمهور شود.

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰این 110هزار میلیاردتومان بودجه کشور، خرج کمک به چه دستگاهها و سازمانهایی می‎شود؟

روزنامه هم میهن نوشت
:

♈️در آخرین سند بودجه دولت سیزدهم یعنی بودجه ۱۴۰۳، ۳۰۷ هزار میلیارد تومان کسری تراز عملیاتی وجود دارد. یعنی تفاضل هزینه‌های دولت منهای اعتبارات عمرانی از درآمدهای دولت منهای درآمد نفت و فروش اموال و اوراق یک کسری ۳۰۷ هزار میلیارد تومانی دارد.

♈️بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد دولت رقمی نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد تومان بودجه تحت عنوان کمک و حمایت در بخش‌های مختلف پیش‌بینی کرده است؛ یعنی رقمی که با یک‌سوم از کسری بودجه کشور برابری می‌کند، به اسم کمک به مؤسسات و نهادهای مختلف قرار است پرداخت شود.

♈️در بین ارقام هزار میلیاردی، ستاد بازسازی عتبات قرار است یک هزار و چهار میلیارد تومان کمک بگیرد و یا صندوق بازنشستگی برای پرداخت حقوق بازنشستگان قوه قضائیه ۵ هزار میلیارد تومان کمک دریافت خواهد کرد. در بین ارقام هزار میلیاردی، ردیف کمک به صداوسیمای جمهوری اسلامی با ۲ هزار میلیارد تومان جزو ارقام قابل تأمل است.

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰 استاد مصطفی ملکیان
تصور روحانیون از آزادی

♈️ اشتغال ذهنی به «یک معنا» مهمتر از اشتغال جسمانی و فیزیکی به آن است.
متاسفانه باید بگویم روحانیون ما اشتغال ذهنیشان نسبت به امور جنسی بسیار بالاست.

♈️ به این ترتیب، اگر کسی گفت «آزادی» باز ذهن این‌ها به سمت آزادی در امور جنسی جهت‌گیری می‌کند.
• فکر می‌کنند که اگر هر مردی با هر زنی سخن می‌گوید، حتماً سر و سر جنسی در این میان است. قرارداد جنسی می‌خواهند امضا کنند... و گویی نمی‌توانند باور کنند که کسی به دیگری به عنوان انسان نگاه کند، نه شریک جنسی.

♈️ اینکه از ابتدا که من به خاطر دارم از مجلات زمان شاه، از «آزادی»، با عناوین «ول‌انگاری» و «بی‌بندوباری» یاد می‌کردند تصورشان از آزادی بی‌بندوباری و ول انگاری جنسی است...

#جمهوریت
@jomhuriyat
♈️ این وضعیت سه دانش آموز ممتاز کنکوری سال ۸۰ ایران، در آمریکا را مشاهده بفرمایید تا معنای فرار مغزها و ضررهای غیرقابل جبران کشور را متوجه بشوید!

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝غلغله در اسرائیل؛ برگ برنده مخالفان!
#صابر_گل_عنبری
@jomhuriyat

♈️یازده اسرائیلی در ۲۴ ساعت گذشته در کرانه باختری و نوار غزه کشته شده‌اند. چهار نفر از آن‌ها نظامی و در کرانه باختری بودند که اکنون متعاقب حمله گسترده ارتش اسرائیل شاهد افزایش عملیات فلسطینی‌هاست.

♈️7 نفر دیگر در غزه کشته شده‌اند که 6 نفر آن‌ها از گروگان‌های اسرائیلی بوده‌اند. بازگرداندن اجساد آن‌ها موجی از خشم و انتقاد را در جامعه اسرائیلی علیه شخص نتانیاهو به راه انداخته است. آنچه مخالفان نتانیاهو و جریان راست افراطی را به شدت عصبانی کرده است این که به نوشته روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت سه نفر از شش نفر قرار بود بر اساس متن پیشنهادی مصر، قطر و آمریکا در ژوئیه گذشته در مرحله نخست آزاد شوند، اما به علت مخالفت نخست وزیر اسرائیل این توافق امضا نشد.

♈️اپوزیسیون اسرائیل برای اعتراضات خیابانی گسترده در ساعات آینده در اعتراض به خودداری نتانیاهو از توافق، فراخوان داده و اتحادیه سندیکاهای کارگری «هستدروت» نیز تحت فشار است که نافرمانی مدنی و اعتصاب سراسری را اعلام کند. رئیس این اتحادیه خواستار نشست اضطراری برای بررسی این مساله شده است.

♈️همچنین اختلافات میان دستگاه‌های امنیتی و وزیر دفاع اسرائیل با نتانیاهو و راستگرایان افراطی به شدت بالا گرفته و امروز گالانت طی بیانیه‌ای به تصمیم دیروز کابینه برای ادامه اشغال نوار مرزی میان مصر و غزه (فیلادلفیا) اعتراض کرده و خواستار لغو فوری آن با هدف امضای سریع توافق مبادله اسرا شده است.

♈️حالا باید دید اعتراضات امشب علیه نتاتیاهو و شرکای راست افراطی او در چه سطح و گستره‌‌ای است و این که آیا اتحادیه کارگران اعتصاب سراسری را اعلام می‌کند؟ چنین تصمیمی و فلج کردن اقتصاد می‌تواند فشارها بر نتانیاهو  را وارد مرحله‌ جدیدی کند که تحمل این وضعیت را برای او بسیار دشوار خواهد کرد. این تصمیم هستدروت می‌تواند برگ برنده مخالفان نتانیاهو باشد.

♈️بازگشت مرده و نه زنده گروگان‌های اسرائیلی دو وجه و پیامد دارد؛ نخست این که اهرم فشار حماس را برای امتیازگیری در مبادله اسرا تضعیف می‌کند.
در حال حاضر بیش از یکصد گروگان دیگر در غزه وجود دارد و دقیقا مشخص نیست که چه تعداد از آن‌ها زنده هستند.  

♈️اکنون فشار اپوزیسیون، معترضان وبخشی از دولت و در راس آن وزیر دفاع تلاش برای امضای هرچه سریعتر توافق باحماس برای جلوگیری از کشته شدن هر چه بیشتر این اسراست که تاکنون تعداد زیادی از آنها درحملات اسرائیل کشته شده‌اند.

♈️البته به گفته منابع اسرائیلی شش نفری که اجساد آنها دیروز پیدا شده است، هدف تیراندازی قرار گرفته‌اند. بنابه اعلام این منابع، نگهبانان با توجه به نزدیک شدن نیروهای ارتش اسرائیل به منطقه وبرای جلوگیری از دستیابی نتانیاهو به پیروزی بزرگی با زنده پیدا شدن آنها اقدام به تیراندازی کرده وآنها را به قتل رسانده‌اند. در این خصوص حماس هنوز بیانیه‌ای صادر نکرده، اما یکی از رهبرانش دولت اسرائیل رامسئول کشته شدن این افرادعنوان کرده است.

♈️ناگفته نماندکه قبلا سخنگوی شاخه نظامی حماس گفته بود که حتی اگر ۵ تا ۱۰ اسیر اسرائیلی هم زنده بماند، همان بهایی را مطالبه خواهند کرد که در مقابل همه آن‌ها مطالبه می‌کردند. این گفته ابو عبیده می‌تواند به این معنا باشد که امکان دارد حماس برای خالی نماندن دستانش تعدادمعدودی از اسرای مهم (افسران عالی رتبه) اسرائیلی را به اماکن خاصی منتقل کرده باشدکه دسترسی اسرائیل به آنها سخت‌تر باشد.

♈️وجه دوم این که درعین حال که کشته شدن هرچه بیشتر اسرای اسرائیلی می‌تواندقدرت چانه‌زنی حماس درمذاکرات را کم‌تر کند، در آن سونیز با توجه به این که اساسا نتانیاهو تا به امروز باهر نوع توافقی مخالفت می‌کند، به گفته برخی تحلیل‌گران اسرائیلی تداوم جنگ تنها به کشته شدن بیشتر گروگان‌ها می‌انجامد وکمکی به تحقق اهداف دیگر نمی‌کند.

♈️دولت اسرائیل دراین 11 ماه هرآنچه می‌خواسته علیه نوارغزه بکار گرفته ودر کنار این نسل کشی بی‌سابقه، این منطقه را به ویرانه‌ای تبدیل کرده است؛ اما با این حال نه اشغال کامل نوار غزه میسر بوده ونه حماس نابودشده است و نه ساکنان این منطقه به خارج از آن کوچ کرده‌اند. بعید است که اگریک سال دیگر هم از این جنگ بگذرد، اهداف پیشگفته اسرائیل جزکشتار بیشتر زنان وکودکان بی‌گناه غزه برآورده شود.

♈️این جنگ ویرانگر روزی به اتمام خواهدرسید، اما اگر درآن روزهمچنان اهداف سیاسی وامنیتی اسرائیل باوجود اعمال این حجم سنگین وافسار گسیخته قدرت تخریب محقق نشده باشد وهمه گروگان‌‌ها هم جزهمان تعدادبسیار اندکی کشته شده باشند، دردسر وپیامدپایان جنگ به این نحو برای نتانیاهو واسرائیل به مراتب بیشترخواهد بود وبعید است که تحت الشعاع بهای بی‌سابقه وسنگینی که غزه پرداخته است وتبدیل شدن آن به تلی از آوار قرار گیرد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝  منظور از بین‌المللی شدن چيست ؟
@jomhuriyat


♈️سه اصل است :‌ #رقابت #كيفيت #استاندارد ، يكی از بهترين مصاديق برای فهم بین‌المللی شدن کشور كره جنوبی است ، این کشور هم پيشرفت خارق‌العاده ‌ای كرده است هم سالانه نزديک به يک تريليون دلار توليد ناخالص ملی دارد هم‌ فرهنگ و ادبياتش را حفظ كرد و هم با تکنولوژی روز جهان رقابت میکند ، آيا من و شما میتوانيم سه نفر از مقامات كره جنوبی را نام ببريم احتمالاً خير چون کشور کره‌جنوبی یک سيستم است نه فرد ...

♈️اما همین‌ که در جهان گفته شود ونزوئلا ، ليبي یا ایران همه میدانند نام كدام فرد را بايد مطرح كنند(چاوز، قذافی و ...) ، اولین شرط توسعه‌يافتگی اين است كه همه بپذيریم #سيستم‌‌‌ها مبنای تحول هستند و افراد فقط باید این سيستم‌ را به بهترین شکل مديريت ‌كنند نه هر کاری دلشان خواست انجام دهند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝مشکلاتی که  در سایه شعار های تو خالی و عدم چاره جویی، تبدیل به بحران های فراگیر شدند.

حبیب رمضانخانی
@jomhuriyat

♈️با مطرح شدن احتمال تغییرات در عرضه و قیمت بنزین، مجدد حساسیت ها و هشدارها نسبت به آن بالاتر رفته که نشان می دهد، این مسأله تبدیل به یک بحران شده است!

♈️بنزین و درماندگی در حل مشکل آن، نمونه و نمادی است گویا از وضعیت باقی بخش های جامعه که در پی تمام این سال ها، به جای چاره جویی، گذر زمان و به عقب انداختن آن، راهکار مسئولان برای مواجهه با آن ها بوده است!

♈️نمادی از مشکلات فزاینده کشور، که به دلیل آنچه در سال های گذشته، خاصه اعتراضات سال ۹۸ به آن انجام شده، کسب را یارای ورود به آن نیست. از طرفی همگان هم می دانند، ادامه این وضعیت، با این حجم مصرف و واردات هم در آینده شدنی نیست!

♈️از یک سو، به دلیل قیمت پایین و نداشتن راهکارهای نظارتی، قاچاق گسترده آن، خاصه در مرزهای شرقی، یارانه و سرمایه ایرانیان را تاراج و نصیب همسایگان می کند!

♈️از طرفی بحث خودروهای پر مصرف داخلی مطرح هست که در کوتاه مدت نه امکان بهبود تکنولوژی آن ها میسر است، نه توان توقف تولید به دلیل تقاضای زیاد امکانپذیر است و نه ارزی برای واردات وجود دارد.

♈️بدتر، آلایندگی آن ها، با مصرف بالا و بنزین بی کیفیت، به فصل سرما نرسیده، همین تابستان گلوی شهرهای بزرگ را فشرده که نه توان و زیرساختی برای حمل و نقل عمومی مهیاست و نه آموزش و فرهنگ سازی اصولی در عدم استفاده از خودروهای تک سرنشین و استفاده از حمل و نقل عمومی برای کاهش مصرف سوخت و کاهش آلایندگی صورت گرفته است!

♈️حال با این مشکلات عمده، در ادامه، نه جامعه و اقتصاد توان پذیرش شوک افزایش قیمت سوخت را دارد، نه اصلاح ساختار معیوب مصرف در کوتاه مدت برای دولت شدنی است و نه کشور توان این حجم از مصرف و واردات را خواهد داشت!

♈️نمونه همین بحران را ما در مورد صنعت برق داریم. قطعی ها و کمبود شدید برق، که هر سال بیشتر و بحرانی تر می شود، از آن جهت است که سرمایه ای برای احداث نیروگاه و تولید برق نیست؛ چون تحریم مانع ورود سرمایه گذار و تکنولوژی خارجی و قیمت پایین و دستوری مانع ورود و انگیزه سرمایه گذار داخلی شده است.

♈️همین کلاف سردرگم را در ده ها مسأله دیگر، از جمله سیاست خارجی، آمریکا، فلسطین و... داریم. مثلا الان از پس ترور و تجاوزات اسراییل، نه امکان ورود به یک جنگ گسترده با آن رژیم هست، نه تضمینی برای عدم تکرار ترورهای آن ها هست، نه توان اقناع محور مقاومت برای عدم واکنش را داریم و نه امکان حل و فصل بحران جنگ غزه از طریق گفتگو و مباحث دیگر مطرح است...

♈️چکیده کلام: بنزین به عنوان نمادی از مشکلات عدیده ساختاری هست که از پی آن ایدئولوژی، بدون در نظر گرفتن واقعیت ها، بر شعار و وعده های توخالی اکتفا کرد. چاره جویی برای حل مشکلات را به گذر زمان و آینده سپرد و نهایت تلنبار شدن مشکلات، اینگونه کشور را درگیر بحران های متعددی کرد که با این مشی، حالا نه جامعه و مردم کشش اصلاحات و تغییرات بزرگ را دارند و نه تحریم و منافع اقلیت اجازه ورود و تغییر را می دهد. هر چه زمان نیز می گذرد، بحران ها عمیق تر، مشکلات و نارضایتی ها بیشتر و اصلاحات هزینه برتر و دست نیافتنی تر می شوند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝این یک عمل جنایتکارانه علیه آینده هیرکانی و ایران است!

محمد درویش
@jomhuriyat

1️⃣ تا تصاویر را نبینی باور نمی‌کنی که ممکن است یک هموطن برای دریافت چند ریال بیشتر به همین راحتی بگوید: مامور هستم و معذور و چنین درخت تناور و شادابی را در جنگل الیمالات ریشه‌کن کند.

2️⃣ ماجرا زمانی دردناک‌تر می‌شود که بدانیم این تراژدی به همین قتل یک درخت ختم نشده و حتی قدرت دادستان مازندران هم بر مافیای قدرتمندی که چنین دستوری داده نرسیده!

3️⃣ ای دوستان ذوب در ولایت! آن ادعا کمرتان را بزند که به همین راحتی خلاف دستور رهبر نظام اقدام به قطع ارزشمندترین درختان هیرکانی می‌کنید و یا دربرابر این جنایت سکوت پیشه می‌فرمایید ...

4️⃣ سازمان‌های منابع‌طبیعی، محیط‌زیست، دادستانی و نهادهای بازرسی به سرعت باید ورود کرده و خاطیان را شناسایی و مجازات کنند.

5️⃣ آقای رییس‌جمهور! یادتان هست پیش از انتخاب‌شدن چه توییتی زدید؟ اگر یادتان رفته در انتهای این پنجاه‌ثانیه دوباره آن را نگاه کنید. ما منتظر عمل به عهدتان هستیم.

6️⃣ در همین باره، گزارش‌های حر منصوری و حنیف‌رضا گلزار را بخوانید.

https://www.tg-me.com/darvishnameh/12674

#جمهوریت
@jomhuriyat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♈️ عشق و علاقه به وطن و سرزمین مادری، چیزی نیست که بتوان آنرا در دیار غربت و رنگ و لعاب غرب به دست فراموشی سپرد .

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝رتبه تولید علم ایران یک پله دیگر سقوط کرد؛ ایران، هفدهم در جهان
@jomhuriyat

♈️آخرین رتبه‌بندی منتشرشده از سوی پایگاه «سایمگو» (Scimago) که اردیبهشت ماه سال جاری منتشر شده بود، رتبه شانزدهم ایران را از نظر انتشارات علمی نشان می‌داد؛ ولی بررسی‌ها حاکی از این است که در حال حاضر ایران به جایگاه هفدهم از نظر انتشار مقالات علمی رسیده است.

♈️ایران از سال ۲۰۱۱ تا سال ۲۰۲۲ در بین کشورهای منطقه رتبه اول را داشت ولی در سال ۲۰۲۳ پس از حدود ۱۲ سال پیشتازی در منطقه، ترکیه با پشت سر گذاشتن ایران به رتبه چهاردهم رسید. ترکیه در سال ۲۰۲۲ رتبه هفدهم را داشت.

♈️عربستان نیز که رتبه ۱۹ جهان را در سال ۲۰۲۲ داشت، در سال ۲۰۲۳ به رتبه ۱۸ جهان رسیده است و در بین کشورهای منطقه نیز جایگاه سوم را دارد.

♈️داده‌های پایگاه اسکوپوس نشان می‌دهد که انتشارات ایران در سال جاری (تا ۳۱ آگوست ۲۰۲۴)، ۵۱ هزار و ۶۶۳ مورد است. عربستان با ۴۸ هزار و ۶۹۹ انتشارات در رتبه‌بندی جهانی، در رتبه هجدهم و در یک قدمی ایران قرار دارد./ مهر

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝دولت گردن‌نگیر

امتداد - داوود حشمتی:

@jomhuriyat

♈️به اعتقاد بسیاری، آنچه در پاییز 1401 اتفاق افتاد، لبریز شدن صبر مردمی بود که در ابتدای سال ناگهان با افزایش وحشتناک قیمت‌ها روبه رو شدند. افزایش قیمتی که در اثر حذف ارز 4200 برای کالاهای اساسی اتفاق افتاد. تصمیمی که این روزها با شانه خالی کردن احسان خاندوزی وزیر اقتصاد دولت قبل بار دیگر ابعاد فاجعه آمیز آن مقابل چشم همه قرار گرفته است.

♈️حالا بازی «گردن‌نگیری» و فرار کردن از زیربار مسئولیت این تصمیم مهم آغاز شده است. مجلس می‌گوید: «ما راضی نبودیم » و «دولت تضمین کرده بود قیمت‌ها تغیر  نکند». وزیر اقتصاد دولت قبل می‌گوید با آن مخالف بود. هیچ فرد دیگری از اعضای دولت قبل هم حاضر نیستند از تصمیمی به این مهمی که در دوران آنها اتخاذ شده بود دفاع کنند.

♈️فتح‌الله توسلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجالس یازدهم و دوازدهم گفته است که در این باره جلسه غیرعلنی در مجلس برگزار شد و رئیس کل بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه حضور داشته و گفته بودند « این اتفاق باید بیفتد تا مشکلات حوزه ارزی که آن موقع تشدید شده بود، مهار شود و به اقتصاد ملی کمک شود.»

♈️توسلی تاکید کرده که در آن زمان مسعود میرکاظمی به کمیسیون اقتصادی مجلس رفته و « متعهد شد قیمت کالاهای اساسی که مربوط به حذف ارز ترجیحی می‌شد، به قیمت شهریور سال ۱۴۰۱ باقی بماند که این عملا اتفاق نیفتاد.»

♈️خاندوزی مدعی شده است که تصمیم به حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی یک «تکلیف» بود که در قانون بودجه مجلس بر دوش دولت گذاشته بود. اما در آنطرف رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس می گوید: «دولت سیزدهم به شدت پیگیر این موضوع بود بین ۸ تا ۱۳ میلیارد دلار هم برای آن برآورد شد چراکه می‌گفتند حذف ارز ترجیحی به اقتصاد ملی کمک می‌کند.»

♈️دولت گذشته مدعی بود که با ارائه ارز ترجیحی فساد بزرگی در کشور رخ داده است. اما جالب اینکه فساد دقیقا در زیرمجموعه دولت و در حیطه وزیر کشاروزی رخ داد که در حال واردات همان کالاهای اساسی بود. همان وزیری که حالا برای سه سال باید به زندان برد.

♈️آن روزها گذشته اما و امروز هیچ کس مسئولیت این تصمیم بزرگ را نمی پذیرد. اعضای دولت رئیسی در واکنش به اظهارات خاندوزی و نمایندگان مجلس سکوت کردند و هیچ کس از تصمیم دولت قبل دفاع نمی کند. ظاهرا به اعتقاد همه این افراد، مقصر اصلی ابراهیم رئیسی بود که آنهم به دلیل درگذشت نمی تواند از خودش دفاع کند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝از الآن به فکر اربعین آینده بودن شرم‌آور نیست؟!

مجید مرادی
@jomhuriyat

♈️علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به بازدیدش از دو مرز گذر زائران اربعین به عراق، «ارتقاء و وضعیت بهتر» خدمت‌رسانی به زائران را تمجید کرد اما گفت که «باید برای مراسم اربعین سال آینده اقدام‌های بیشتری پیش‌بینی شود.»

♈️شهرداری تهران با مالیات ساکنان تهران اداره می‌شود. مالیات مردم تهران باید صرف بهسازی همین شهر و خدمت رسانی به مردم همین شهر شود.
هزینه کردن مالیات مردم تهران برای راهپیمایان اربعین در خوزستان و ایلام و عراق توجیهی ندارد.

♈️زمانی قاضی القضات فعلی شهردار یکی از مناطق تهران را که اهل گرگان بود برای اهدای کامپیوتر به مرکزی فرهنگی در استان گلستان محکوم کرد.

♈️شرم آور نیست سخنگوی شورای شهر تهران نادعلی از اکنون برای پیاده‌روی اربعین سال آینده ندا دهد در حالی که کشور غرق در گرداب تورم و تحریم و ناترازی انرژی و فقر و فلاکت است؟!

♈️با این که نگارنده سوابق درخشانی در رد صلاحیت شدن از سوی شورای خالص ساز نگهبان قانون اساسی دارد اما بر آن است که نتیجه تحریم انتخابات مجلس و شوراها همین است. باید تا پایان این دوره تحمل کرد.

خیر است ان شاء الله!

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سلام بر وطن و سرزمین آبا و اجدادی ما
♈️ سلام بر ملت بزرگ و آزاده ایران زمین

🔰 صبح تابستانی خانواده جمهوریت بخیر
روز پرخیر و برکتی پیش رو داشته باشید

♈️ آبشار رویایی و اسرارآمیز شلماش در سردشت یکی از شگفت انگیزترین جاذبه های طبیعی است که در در شهر سردشت واقع شده است. این آبشار یکی از پربازدیدترین آبشارهای خروشان کشور است.

♈️ ارتفاع آبشار شلماش در سردشت به پنجاه متر می رسد و در دره ای سرسبز و کنار جنگل های این منطقه پراکنده جا خوش کرده است.
آبشار شلماش،سردشت،آذربایجان غربی

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ لطفا بمانید؛

♈️ چه کسی است که نداند جوانان و هموطنان مان درچه شرایط سختی دست وپا میزنندو بزرگترین دارایی این ملت، یعنی امیدجامعه تضعیف شده است؛

♈️ اما واقعیت این است که اینجا خاک ماست، سرزمین مادری ماست، همانجایی که در آن زاده شدیم، در آغوش گرم مادر قد کشیدیم و عطر تنش را به یاد داریم، اینجا خاطرات پدرمان را زنده می کند، مردی که علیرغم تمام سخنی ها، با سیلی صورتش را سرخ می‌کرد و برای ما نماد یک قهرمان واقعی بود
،

♈️ هم بازی های مهربان و دوست داشتنی مان را یادتان هست، علی، کاوه، لیلا، سعید، مازیار.....؟!!!!
چقدر دلتنگ دیدارشان هستیم،

♈️ بیایید در اینجا بمانیم، در سرزمین مادری مان بمانیم و به جای مهاجرت، برای آبادی وطن مبارزه کنیم و مطمئن باشیم که روزهای خوب از راه می رسند و مردم ایران عزیز، با عزت و کرامت و برخورداری در کنار هم زندگی خوشی خواهند داشت .

♈️ ایران، مامان، بابا، خواهر برادر و فامیل و دوستان، به شما و آغوش گرمتان نیاز دارند، پس شجاعانه بمانیم و دست در دست هم برای آینده میهن تلاش کنیم،
برای دریاچه ارومیه، برای پیروز، برای خزر و دماوند و خلیج فارس و شمال..
برای ایران

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰سخنان قابل تأمل  یک اقتصاددان:

♈️«...مردم دیگر نمیتوانند اشکنه ای که علم الهدی (امام جمعه مشهد) گفته بود را هم بخورند...»

👤جعفر خیرخواهان:

♈️«... بخشی از مردم می بینند که بین زنده ماندن و مردن دیگر فرقی نیست که معترضان  همین‌ها هستند و با این شیوه مدیریت روز به روز تعدادشان بیشتر می شود!...»

#جمهوریت
@jomhuriyat
2024/10/01 02:33:04
Back to Top
HTML Embed Code: