Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔰افشاگری غلامعلی جعفرزاده جانباز و نماینده سابق و شجاع رشت از غارت نفت ایران توسط آقازاده های یکی از مسولین جمهوری اسلامی

♈️اینها از فروش هر کشتی نفت ۹ درصد دریافت می کنند. اینها از تحریم دارند نون می خورند، تمام اسناد آن را هم دارم

♈️نفت به چین می فروشند و پول افریقایی می گیرند و در ازای آن پول افریقایی رییسی مجبور شد برود آفریقا و از آنها جنس بخرد ، شما ایران را ذلیل کردید

♈️روسیه گفته اگر پزشکیان رای بیاورد ما تمام تفاهم نامه را لغو خواهیم کرد

♈️ما ۳۰ درصد کمتر از قیمت جهانی به چین نفت می فروشیم و پول ما بلوکه می شود و جنسی که آنها تصمیم می گیرند به ما می فروشند

♈️آیندگان از ما می پرسند وقتی کشور غارت می شد شما چکار کردید؟

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰در تصویر بالایی، وقتی حمیدرضاعارف، فرزند محمدرضاعارف، معاون اول پزشکیان و معاون اول پیشین خاتمی را در جلسه معارفه وزیر صمت دیدم، بی‌اختیار به یاد حضور هادی رضوی داماد محمدشریعتمداری وزیر بازرگانی حسن روحانی، در نشست مشترک او و پدرزنش با برخی مدیران عامل بانک‌ها در تصویر پایینی و آقازادگی و ژن خوب و ثروت نجومی و شرکت MTN آفریقای جنوبی و ایرانسل و پرونده اختلاس بانک سرمایه و بقیه ماجرا و مظلومیت و محرومیت دهها میلیون جوان مشابه فرزندان خودم افتادم که بخاطر ژن نامرغوبشان بیکارند و ما آنها را در این دوره به رای دادن تشویق کردیم و تنم لرزید!

♈️پس از حضور شایبه‌برانگیز امثال شهرام دبیری و دنیامالی در کابینه پزشکیان که هریک به تنهایی برای بدبین شدن نسبت به دولت کافیست، ظاهرا ما باید همچنان دست و دلمان بلرزد!

اکبراعلمی

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ همتی: کدام اسب زین شده را تحویل دولت داده اید؟ تورم ۴۰ درصدی؟

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سلام بر ایران زیبا، سلام بر سرزمین مادری ما
♈️ سلام بر ملت عزیز ایران زمین
♈️ صبح زیبا و دلنشین خانواده جمهوریت بخیر
هفته خوب و شادی پیش رو داشته باشید

🔰تصاویری بی بدیل از قدم زدن در جنگل‌های هیرکانی بی نظیر گیلان در هوای بارانی

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝در باره گزینش‌ها
✍️عباس عبدی، اعتماد ۱۰ شهریور ۱۴۰۳

@jomhuriyat

♈️با انتصاب آقای دکتر قایم‌پناه، به عنوان مسئولیت اداره گزینش کشور، این انتظار می‌رود که یکی از مهم‌ترین زمینه‌های عدم تعادل در کشور تخفیف یافته و به سوی بهبودی سیر کند، بویژه با مصاحبه‌ای که کردند و نسبت به وضع کنونی گزینش معترض شدند. در این یادداشت می‌کوشم توضیح دهم که چرا بدون حل مسأله گزینش، تحولی جدی در نظام اداری و کارشناسی و معالا در اداره امور کشور رخ نخواهد داد.

♈️برخی رویکردهای تحلیلی، دموکراسی را برای شرایط خاصی از جوامع موثر و مفید نمی‌دانند و به جای آن اتکای به یک دستگاه اداری کارآمد و قوی را مفیدتر می‌دانند. به طور قطع می‌توان شواهدی جدی در دفاع از این رویکرد ارایه کرد. برای نمونه تأکید بر دموکراسی در جوامعی که زمینه‌های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی متناسب با دموکراسی را ندارند، چگونه به تیولداری اداری منجر می‌شود.

♈️نظام بوروکراتیک که لازمه توسعه در دنیای جدید است در این ساختار تبدیل به مانعی جدی در پیشرفت شده و عهده‌دار توزیع رانت و ساختاری فسادزا می‌شود. ساختاری که دارای مغزی کوچک، ولی اندام‌هایی بزرگ است. مثل تریلی با بار سنگین را بخواهند با موتور پراید به حرکت در آورند.

♈️اگر مدیریتی خیرخواه و صالح در نظام اداری شکل بگیرد، طبعاً می‌توان بوروکراسی کارآمدی را ایجاد کرد و بی‌نیاز از دموکراسی شد. ولی همه حرف در مورد همین «اگر» است. متاسفانه سیاستمداران و مسئولین اداری نیز اغلب دنبال حداکثر کردن منافع خود هستند و هنگامی که منافع آنان اقتضا کند که معمولاً هم شرایطی پیش می‌آید که اقتضا کند، نظام اداری و سلسله مراتبی را در خدمت منفعت و خیر شخصی و گروهی در می‌آورند و خیر عمومی و توسعه را به حاشیه برده و فراموش می‌کنند.

♈️در چنین شرایطی سطح کارشناسی نظام اداری بسیار تنزل می‌کند. فساد و ناکارآمدی رویه غالب می‌شود، و از همه بدتر اینکه نیروهای کارآمد موجود نیز ترجیح می‌دهند کنار بروند. این نظام اداری غیر کارکردی و مانع پیشرفت می‌شود. به قول معروف؛ «بچه زاییده که قاتق نان شود، ولی قاتل جان شده است.»

https://telegra.ph/در-باره-گزینش%E2%80%8Cها-08-30
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝ترور شخصیت، میراث شوم چپ ایرانی....؛
@jomhuriyat

♈️شروع اندیشهٔ ترور شخصیت مخالفان به‌طور سیستماتیک را باید از شهریور ۲۰ و تشکیل حزب تودهٔ ایران دانست. حزب توده که توسط بقایای گروه ۵۳ نفر تشکیل شده بود را می‌توان منسجم‌ترین و بزرگ‌ترین حزب کمونیستی خاورمیانه دانست. اصول سازمانی و تشکیلات بوروکراتیک در این حزب به‌شدت قوی و قدرت بسیج توده‌ها را به‌طور زیادی دارا بود. این حزب برای تبلیغ و نشر اندیشه‌های خویش چندین و چند روزنامه تٲسیس نمود. از جمله روزنامهٔ مردم و دنیا. نشریهٔ دنیا بیشتر به مسائل تئوریک حزب می‌پرداخت و روزنامهٔ مردم راهی برای ارتباط با توده‌ها بود از همان بدو شکل‌گیری حزب و شروع به کار، فحاشی‌ها و ناسزاهای آن نثار تمام شخصیت‌های ملّی و غیرملّی شد از قوام و مصدق و محمدرضاشاه گرفته تا سیدضیا و جمال امامی و مسعودی و .... تقریباً شخصیتی نبود که از حمله‌های این حزب در امان مانده باشد تنها استثنا اعضا و سمپات‌های حزب بودند آن هم تا زمانی که در موضع‌گیری‌هایشان زاویه‌ای با نظر شورای مرکزی حزب پیدا نکرده باشند.

♈️به دنبال غائلهٔ آذربایجان و دستور مستقیم شوروی به اعضای حزب مبنی برحمایت از فرقهٔ جدایی‌طلب پیشه‌وری ( جهانشاه‌لو، ۱۰۸:۱۳۸۸) بعضی از اعضای اصلی از حزب بنا بر علایق میهن‌پرستی خویش جدا شده و از این عمل آن‌ها اعلام برائت نمودند. مهم‌ترینشان خلیل ملکی بود تا پیش از آن ملکی از دید توده‌ای‌ها رفیق و هم‌سنگر و مبارز راه آزادی بود ولی به یکباره تبدیل به عامل امپریالیست و دشمن شد و حزب در بیانیه‌ای وی را جاسوس انگلیس خواند طبری دربارهٔ ملکی چنین گفت:
«ملکی جاسوس و خائنی است که سرانجام به زباله‌دان تاریخ افتاد». در همین باره و حملهٔ بی‌امان توده‌ای‌ها به ملکی، وی بیان می‌دارد رنج و شکنجهٔ روحی‌ای که هم‌رزمان سابق من (توده‌ای‌ها) بر من تحمیل کرده‌اند خیلی کشنده‌تر از شکنجه‌های جسمانی‌ای است که در زندان به من داده‌اند و یا می‌توانند بدهند. (پیشداد و کاتوزیان ۵۰۸-۵۰۹) حزب با دیگر انشعاب‌کنندگان هم همین رویه را در پیش گرفت و شخصیت آن‌ها را لجن‌مال نمود. البته یادآوری این نکته لازم است که ایدئولوژی رسمی حزب توده ماركسیم-لننيسم بود و بر اساس آموزه‌های لنین، ترور سیاسی مخالفین نه‌تنها درست بلکه لازم است.

♈️لنین دربارهٔ نقد و شیوهٔ آن می‌گوید زبان بخش‌های نقدشده می‌باید در خواننده نسبت به کسانی که به اینگونه اقدامات دست می‌زنند نفرت، دل‌زدگی و خشم برانگیزاند این زبان برای متقاعد کردن نیست، می‌خواهد صف دشمن را از هم بپاشاند نمی‌خواهد خطای مخالفان را اصلاح کند، می‌خواهد آنان را نابود و زمین را از لوث وجودشان پاک کند. سرشت این زبان چنان است که بدترین اندیشه‌ها و بدترین شک و تردیدها نسبت به مخالفان را در خواننده برمی‌انگیزاند.
(لنین مجموعه آثار جلد ۱۲، صص ۴۲۴-۴۲۵)

🔰برشی از مقالهٔ ترور شخصیت، میراث شوم چپ ایرانی....
✍️ بهروز حسینی-از کتاب
#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰نیایش صبحگاهی🌺 🍃

♈️الهی......
بیاموزم.....که در پیشگاه تو
پندی ندهم که به آن عمل نمی کنم

♈️بیاموزم
اگر کسی بدی کرد و بد گفت
چنان شماتتش نکنم که گوئی او بد است و من نیک....

♈️بیاموزم
تا به دیگران چنان ننگرم که گوئی من دانم و دیگری نداند...

♈️بیاموزم
اگر جفا کردم در حق کسی.. پوزش بطلبم از او...و اگر نیکی کردم...نهان دارمش..

♈️بیاموزم
سجاده نمازم....این کره خاکی باشد و اوقات نیازم....هر دم و بازدمی که می آید و می رود...به اذن تو

♈️بیاموزم
سخت نگیرم به خلق  که عمر آدمی  آهی و دمی است.....و دل بنهم به صدق ...که طریق عیاری است ....همراهم کن....اگر دل می برم از خلق و با انصاف و عدل..میزانم کن و با محرمان خلوت انس... همرازم کن...

♈️الهی....
دمی از ما فارغ مشو....که جهانیان تشنه صلح و محبت و دوستی اند....ببار ای رحمت کثیر و بی منت....که زمین را دیانت مهربانی....آرزوست!

تنتون سلامت🌺
عاقبتتون بخیر🌺
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝رسوایی دولت سیزدهم در پرداخت وامهای سرسام آور به کارمندان بانکهای دولتی/ 91 هزار میلیارد تومان به خودشان تسهیلات دادند
🔰روزنامه اعتماد نوشت:

♈️آن‌گونه که اخیرا بانک مرکزی اعلام کرده است؛ در سال گذشته حجم کل تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها (از مجموع ۲۹ بانک و موسسه اعتباری) رقمی به ارزش ۹۱ تریلیون و ۵۹۸ میلیارد و ۳۷۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان می‌رسد.
اما سوالی که مطرح می‌شود، این است که چرا این حجم از تسهیلات (۹۱ هزار میلیارد تومانی) که می‌توانست به بخش تولید به منظور خروج از رکود واحدهای تولیدی تخصیص پیدا کند به کارمندان بانک‌ها پرداخت شده است؟

👤احمد حاتمی‌یزد، کارشناس ارشد حوزه بانکی:

♈️بنده سال ۱۳۶۰ مدیرعامل بانک تجارت بودم و همین سوال را در جلسه مدیران عامل بانک‌ها مطرح کردم که چرا به جای پرداخت تسهیلات به بخش تولید این وام‌ها را به کارمندان بانک‌ها می‌دهید ؟ در پاسخ یکی از مدیران اعلام کرد که آشپزی که غذایی درست می‌کند خودش هم باید از آن غذا بخورد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝وقتی خودکامگی در چاه خویش گرفتار می‌شود

مرضیه حاجی هاشمی
@jomhuriyat

♈️در جامعه شناسی سیاسی، فروپاشی ساختار سیاسی به زمانی اطلاق می‌شود که گسستی در نیروهای اصلی ساخت قدرت یا به عبارت دیگر از هم گسیختگی در هسته سخت قدرت رخ دهد.

♈️این فروپاشی در اصل نوعی خود ترمیمی سیستمی برای رسیدن به وضعیت پایدار است که پیش درآمدهایی نیز دارد. از اساسی‌ترین آنها نشانه‌های پایدار و مستمر ناکارآمدی در بخش‌های مختلف ساختار سیاسی و نارضایتی‌های انباشت شده اقشار و گروه‌های مختلف است که پس از درک آن توسط بخشی از ساخت قدرت، مراحل ذهنی و عینی ریزش و فروپاشی آغاز می‌شود.

♈️اما ممکن است، سالها بگذرد تا هشدارهای جدی فروپاشی با توجه به نشانه‌های بیش از پیش آن، توسط متخصصان، کارشناسان و تحلیلگران اعلام شود و هسته سخت قدرت، اندکی به لحاظ کمی و کیفی  به سمت انعطاف، تغییر وضعیت دهد تا با یاری گرفتن از کنشگران بیشتری، پیامدهای مرحله ذهنی ریزش و فروپاشی را کاهش دهد و مانع ورود به مرحله عینی شود، به این امید که شاید بخشی از اقشار به شدت ناراضی و ناامید از بهبود و اصلاح را جذب کند و برای مدتی ولو ناپایدار و کوتاه آنها را امیدوار نگه دارد.

♈️«تحقیقاتی که سعی کرده‌اند، ساختارهای سیاسی مستعد فروپاشی را تعریف کنند، بر این نکته بیشترین توافق را دارند که هرچه پایگاه قدرت یک حکومت، کوچک‌تر باشد، قدرت سیاسی آن کمتر و برای فروپاشی مستعدتر خواهد بود»؛ لذا هرچه هسته سخت قدرت کوچکتر و متصلب‌تر باشد، علی رغم اینکه به نظر می‌آید به دلیل امکان کمتر گسستگی، احتمال فروپاشی، کمتر و قدرت دولت بیشتر است؛ اما «بعد سیاسی قدرت حکومت به توانایی آن در گنجاندن نخبگان (هم فعلی و هم در حال ظهور) و گروه‌های محروم (بخش‌های متوسط و پایین جامعه) درون نظام سیاسی بستگی دارد».

♈️یک مسئله بسیار مهم در اینجا وجود دارد که وقتی حکومتی به لحاظ وجود ساختار سیاسی فرد محور به مرحله هشدار فروپاشی رسید، آیا اقدام برای افزایش پایگاه قدرت و توسعه کمی و کیفی هسته قدرت برای جلوگیری از فروپاشی، موثر خواهد بود؟ پاسخ این است که طبق نظر «هانتینگتون» چنین ساخت قدرتی به دلیل «رشد پایین نهادهای سیاسی به ویژه احزاب از جذب گروه‌های جدید درون پایگاه قدرت ناتوان است».

♈️تمام تلاش چنین ساختارهای سیاسی می‌تواند، صرف بازگرداندن بخشی از نیروهای قدیمی سیاسی و کنشگران پیرامون آنها شود که زمانی از هسته سخت قدرت بیرون رانده شده‌اند. به دلیل عدم امکان شبکه سازی نهادمند، توسط آنها در طول سالیان دراز و خانه نشین و منزوی بودن آنها و تحولات جدی اجتماعی، حضور مجدد آنها در پایگاه قدرت نیز نمی‌تواند، موجب جذب گروه‌های جدید و درک مطالبات آنها شود، به گونه ای که با تمام توان خویش نیز قادر به ایجاد تحرک سیاسی- اجتماعی مؤثر در جامعه نخواهند بود و آنها همچنین تنها می توانند، اقلیتی را نمایندگی کنند که بسیاری از این اقلیت نیز به طور مشروط و محدود حامی خواهند شد و این دقیقاً زمانی است که خودکامگی در چاه خودش گرفتار می‌شود.

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰آقایان و آقازاده‌های بی‌شرمشان چوب تاراج به این کشور زده‌اند

♈️دیروز در گفتگو با یکی از همکاران شنیدم شرکتی متعلق به امپراتوری آقازاده‌هایی که ثروت میلیارد دلاری از تحریمهای ایران به هم زده‌اند، «یک کار کوچکشان» این است که سهمیه‌های ارزی با رانت ویژه ثبت سفارش کالا می‌گیرند، ارز مربوطه را به نرخ دولتی و‌ نیما می‌خرند و آن را در بازار آزاد می‌فروشند، سپس به تولیدکنندگان مستأصلی که سقف ثبت سفارش ندارند، پوسته خالی ثبت سفارش را می‌دهند که کالایشان را وارد کشور کنند.
‏آقایان و آقازاده‌های بی‌شرمشان چوب تاراج به این کشور زده‌اند.

پدرام سلطانی

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝نوندونی خشکیده!

احمد زیدآبادی:


♈️سید محمود نبویان از اعضای جبهۀ پایداری در مجلس نوشته است:
"‏جناب آقای پزشکیان، آیا جمع شدن اغتشاشگران و حامیان آن‌ها در دولت شما خبر از برنامه‌ریزی برای اغتشاش گسترده و به هم ریختن نظم عمومی و آرامش مردم می‌دهد؟"

♈️خدمت آقای نبویان و دوستانشان باید عرض کرد که این "نوندونی سیاسی" دیگه عصاره‌اش کشیده شده و پاک خشکیده است! بنابراین، فکر نوندونی سیاسی تازه باید باشند!

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝جناب رئیس جمهور، کافیست تا پایتان را از سفره مردم بردارید و گام در مسیر توسعه بگذارید.
مجید بهمن زاده، حقوقدان و کارشناس ارشد علوم سیاسی، دهم شهریورماه سال ۱۴۰۳
@jomhuriyat

♈️اظهارات اخیر رئیس جمهور در خصوص وضعیت قیمت بنزین در ایران و مقایسه آن با نرخ جهانی و درنهایت اطلاق عدم منطقی بودن قیمت فعلی سوخت در ایران تعجب برانگیز و به غایت نگران کننده بود، زیرا بنیادی ترین متغیر عدالت اقتصادی ،تناسب قیمت های موجود با سطح درآمد شهروندان است و مقایسه قیمت یک کالای راهبری چون سوخت در ایران با سطح متوسط درآمد عمومی ماهیانه ۲۵۰ دلار و درآمد حداقل سه هزار دلاری یک کارگر در آمریکا و اروپا، اشتباهی خطرناک و غیرقابل جبران است.

♈️به عنوان مثال، با فرض قیمت یک دلار برای هر لیتر سوخت، می‌توان گفت که نسبت قیمت سوخت به حقوق یک کارگر غربی، یک به سه هزار است و چنانچه قیمت بنزین را در ایران، تک نرخی و معادل یک هزار و پانصد تومان برای هرلیتر بنزین در نظر بگیریم، نسبت حقوق متوسط یک کارگر ایرانی با بنزین هزاروپانصدتومانی، معادل یک به هزار خواهد بود، و این بدان معناست که یک فرد ایرانی با توجه به درآمد متوسط خود، بنزین را سه برابر گرانتر از یک کارگر اروپایی یا آمریکایی خریداری می کند و ادعای ارزان بودن سوخت درایران با توجه به نسبت سطح درآمد خانوار و تورم افسار گسیخته و نرخ سوخت، ادعایی کاملا غلط و عوامانه است .

♈️لذا بنظر می‌رسد که چنانچه دولت آقای پزشکیان، درخصوص رفع مشکلات بنیادین  اقتصادی کشور مصمم است، ضرورت دارد تا از ادامه مسير دولت های سابق، بویژه تامین بودجه عمومی از محل تحمیل گرانی ویرانگر بر آحاد جامعه صرفنظر کند و همانند تمامی کشورهای در حال توسعه، ریاضت اقتصادی و صرفه جویی مالی را نخست بر دولت بار کند و با حذف رانت، انحصار و تقلیل بودجه های نجومی برخی نهادهای بی خاصیت و ماجراجویی های برون مرزی، روند افزایش فقر و فلاکت را در کشور متوقف کرده و با تمرکز بیشتر بر  صنایع زود بازده، پا در مسیر توسعه کشور قرار دهد.

♈️بعنوان مثال، صنعت توریسم در دو حوزه درمانی و گردشگری، دارای ظرفیت بالقوه ای معادل ۲۵ میلیارد دلار در آمد در کشور است، اگر چه در طی سالهای اخیر و به جهت همه گیری بیماری کرونا و دگم اندیشی و کج فهمی برخی مسؤلین، شاهد رکود ویرانگر در حوزه گردشگری و صنایع دستی بودیم، اما با توجه به ظرفیت بی بدیل منابع طبیعی، آب و هوای چهارفصل و آثار تاریخی بی شمار و اقامت گاههای نسبتا مناسب بخش خصوصی، این حوزه با سرعت زیاد و در یک پروسه زمانی سه ساله قابل احیا و بازیابی بوده و هزاران شغل پایدار در کشور ایجاد خواهد کرد.

♈️حوزه دیگری که از سوی دولتهای قبل مورد توجه لازم قرار نگرفته است، ظرفیت علمی، بنیه مالی و سرمایه گذاری ایرانیان خارج از کشور است، زیرا براساس آمارهای مختلف، حدود ۷ میلیون نفر ایرانی در خارج از کشور اقامت دارند که دارای بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار سرمایه هستند و می‌توان با اجرایی کردن واقعی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر خصوصی سازی، بخش قابل توجهی از سرمایه هموطنان ایرانی را با سیاست های معقول و تضمین های قانونی، جذب صنایع مادر و راهبردی، نظیرخودروسازی، نفت و گاز و ساختمان کرد .

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝 هولوکاست جمجمه ها؛
فهرستِ شیندلر (Schindler's List)
لئو شاهوفسکی

♈️ ‌شاید در دنیای ما به‌راه‌انداختنِ کوره‌های آدم‌سوزی دیگر چیزِ عجیبی نیست، آنگاه که انسان‌ها را واردِ معادلاتِ ریاضی کنیم، امّا این مغزهاست که زودتر از دست‌ها سلاخی می‌کند. وحشتِ کشتار و شکنجه‌ی یهودیان توسّطِ دولتِ هیتلر - قطعِ‌نظر از ارقامِ خیالی و اغراق‌آمیزِ آن -، کم‌تر از کشتار و پاکسازیِ آفریقایی‌ها توسّطِ اروپاییان نیست.

♈️ همان‌اندازه که قتل و اجبار به بیگاریِ یهودیان در آلمان رقّت‌انگیز بود، نباید کشتار و استعمارِ بومیانِ استرالیایی توسّطِ دگرگشت‌گرایان فراموش شود. این‌که بلژیکی‌ها در کنگو به‌خاطرِ حمل‌نکردنِ لاستیک دست و پای سیاهان را می‌بُریدند و پرتغالی‌ها ثروت‌شان را غارت می‌کردند، در هر مقیاسی بزرگ‌تر از جنایاتی‌ست که بر یهودیانِ آلمان رفته است. آیا گناهِ آفریقا و هند و پاکستان و فلسطین و افغانستان این است مستندات و عکس‌ها و رسانه‌های کم‌تری از جنایاتِ جنگی علیهِ یهودیان دارد؟

♈️ تاریخِ سیاهان و سرخ‌پوستان و دیگر مستعمراتْ قساوتِ ذهنِ مخوفِ اروپاییْ پُشتِ آن کلّه‌های سفید و ظریف‌شان را نشان می‌دهد، و ما هنوز در پیِ محاکمه‌ی هیملر و آیشمن و منگله‌ایم.
غزّه را فراموش نکنید، زندان‌ها و شکنجه‌گاه‌های آمریکا و اسرائیل را فراموش نکنید، بوی باروتِ خرابه‌های کمونیستی و انقلابِ فاحشه‌خانه‌ها و قاچاقِ زنان و فریب‌های علمی و المپیکِ ۲۰۲۴ و گیوتین‌ها و سرهایی که در الجزایر توسّطِ فرانسوی‌ها بُریده شد از خاطر نبرید. در واقع هر روز هولوکاست اتّفاق می‌افتد، امّا این روزها هولوکاستِ واقعی در جمجمه‌های فراموشکارِ مردم به‌وقوع می‌پیوندد. زوالِ حافظه‌ی تاریخیْ مرگِ انسان است.

♈️ ویدیوی بالا بهانه‌ای‌ست برای یادآوریِ توحّش و سنگدلیِ آدمیان در جنگ‌ها، برای اطاعت از  اربابی که در حینِ تکّه‌پاره‌کردنِ مردم و سربازان، از خوردنِ کبابِ بریان لذّت می‌برند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♈️ محمد_علی_بهمنی غزلسرا و ترانه سرای نام آشنای سرزمین ما،غزل ابدیت را سرود.

♈️ زبان ساده،روان و لطیف بهمنی، بیش از همه موجب شد که شعر او در عرصه عمومی حضوری چشمگیر داشته باشد و خوانندگان نام آشنا به خواندن اشعار او روی آورند.

♈️ بی سر و سامانی یکی از مشهورترین غزلیات محمد علی بهمنی است که
#عزیز_قاسم_زاده در اجرای صحنه ای کنسرت، آن را به صورت مرکب خوانی در دستگاه شور،آواز ابوعطا،دستگاه نوا و آواز بیات ترک خوانده است و اکنون به مناسبت جاودانی شدن این شاعر نام آشنا، برای علاقمندان و دوستداران این شاعر شهیر،باز نشر می شود

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰از قحط الرجال تا قحط النساء!

مجید مرادی


♈️متاسفانه آقای محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در چنبر ستبر زن و فرزند و اطرافیان خود اسیر شده و اختیار از کف نهاده است
.
♈️اگر او در سال 92 به جای روحانی راهی پاستور می‌شد احتمالا با الگویی شبیه دولت جمیلهء دوران رئیسی مواجه می‌شدیم که خدا رحم کرد.

♈️اکنون فرزند ژن خوب عارف زیر سایه پدر به همراه رفقا وارد میدان شده و در جلسه رسمی‌ای که سمتی در آن ندارد حضور می‌یابد و به دوربین زل می‌زند تا رخ بنماید و به ریش همه بخندد و مایه شرمندگی ما و دوستانمان باشد که دو ماه تمام برای پیروزی پزشکیان بی‌امان دویده‌ایم.

♈️عارف، قبای دستیاری ارشد خود را هم به خانم محترمی پوشانده که بسیار بر تنش گشاد است. اگر در کشور قحط الرجال داریم، قحط النساء نداریم!
زنان شایسته در کمپین انتخاباتی دکتر پزشکیان فراوان داریم، اما...

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝امنیت ملی آمریکا یا امنیت ملی ایران؟
محمدرضا اسلامی
@jomhuriyat
♈️پیش از آنکه به مرور یادداشت اخیر دکتر محمدفاضلی بپردازیم این چند گزاره را با هم مرور کنیم:

🔰۱- جوانی آس و پاس، با یک چمدان لباس و یک چمدان خرده وسایل از هند وارد خاک آمریکا شد. این جوان هندی البته مستعد و همزمان مشتاق آموختن و تکنولوژی بود. او که در دانشگاه شریفِ هند (IIT) کارشناسی مهندسی متالورژی خوانده بود وقتی که پایش به آمریکا رسید دنبال دکترا خواندن نرفت. بعد از اینکه فوق لیسانس متالورژی را در دانشگاه استنفورد خواند، به دنبال علاقه اش در حوزه مدیریت تکنولوژی رفت و در پنسیلوانیا فوق لیسانس MBA خواند. این آقای سوندار پیچای الان «مدیرعامل (CEO) گوگل» است. سِمت دقیق اش را اگر بخواهیم بخوانیم
Chief executive officer (CEO) of Alphabet Inc. and its subsidiary Google
است. همه‌ ما می دانیم گوگل چیست اما بیایید از منظر امنیت ملی و با نگاه امنیتی به گوگل نگاه کنیم:

♈️گوگل غول تکنولوژی است که بر روی موتورهای جستجوگر اینترنت، تجارت الکترونیک و هوش مصنوعی متمرکز است.

♈️از منظر «قدرت» گوگل قوی ترین شرکت دنیا شناخته می شود (referred to as the most powerful company in the world) و جزء پنج غول تکنولوژی دنیا در کنار آمازون، اپل، متا و مایکروسافت است.

♈️گوگل به‌طور تخمینی دارای بیش از یک میلیون سرور در سراسر جهان است، و روزانه بر روی بیش از یک میلیارد درخواست جستجو، و حدود ۲۴ پتابایت «داده تولید شده توسط کاربران» پردازش انجام می‌دهد.

♈️الکسا وبگاه گوگل در آمریکا را به عنوان پربازدیدترین وبگاه اینترنت معرفی می کند.

♈️هیچ شرکتی در جهان به اندازه گوگل اطلاعات شخصی/خصوصی از کاربران اینترنت ندارد. به بیان برخی متخصصان، گوگل شما را بهتر از همسرتان می شناسد.

♈️سوندار پیچای، جوان قصه ما، پس از پایان دوره لیسانس وارد خاک آمریکا شد و در ۳۲ سالگی وارد گوگل شد! یعنی یک شهروند «غیرمتولد آمریکا» امروز به چنان گستره وسیعی از اطلاعات مهم دسترسی دارد که زمانی برای سازمانهای جاسوسیِ برتر دنیا هم یک رویا می نمود.

🔰۲- یک جوان عاشق تکنولوژی دیگر که در آفریقای جنوبی متولد شده بود و در ۱۸ سالگی به کانادا رفته بود، برای اولین بار در عمرش در ۲۰ سالگی برای تحصیل وارد خاک آمریکا شد. امروز بر روی زمین در جاده های آمریکا ماشینهای تسلا محصول کارخانه اوست و در آسمان آمریکا صدها ماهواره استارلینک او در گردش دائم اند. ایلان ماسکِ غیر متولد آمریکا، امروز از چنان قدرتی در عرصه اطلاعات، حمل و نقل، اقتصاد و سیاست ایالات متحده برخودار است که زمانی تصورش هم برای بسیاری از سناتورهای «متولد آمریکا» یک رویا می نمود.

🔰۳- فرید زکریا، یک جوان مسلمان که در بمبئی هندوستان متولد شده بود، در جوانی وارد آمریکا شد و امروز از موثرترین چهره ها در حوزه «رسانه» و صاحب برنامه تلویزیونی به نام خودش در شبکه تلویزیونی CNN است...

♈️از این دست مثالها بسیار است. اما بگذارید به سراغ یادداشت مهم دکتر محمد فاضلی برویم. او در این یادداشت تحت عنوان «خودتحریمی»  می نویسد:

♈️...«قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» به یکباره همه ایرانیان خارج از کشور که دارای تابعیت هستند (یا فرزندان و همسران‌شان تابعیت دارند) را از کارکردن در مشاغل حساس (که تا سطح بخشدار(!) و هر سمت تأثیرگذار دیگری ادامه می‌یابد) منع می‌کند...آیا این خودتحریمی نیست؟ آیا هیچ وقت مراکز پژوهشی، عواقب این قانون را بررسی و منتشر کرده‌اند؟ آیا دلیلی وجود دارد که یک نظام سیاسی تا این حد از افرادی که مهاجرت کرده‌اند دوری کند و خود را از خدمات آن‌ها محروم کند؟»

♈️در شرایط فعلی اگر دکتر پزشکیان بخواهد از امیرکرمانی برای تصدی وزارت اقتصاد استفاده کند نمی تواند. امیر کرمانی؟ او دارنده‌ مدال طلای المپیاد جهانی فیزیک و فارغ‌التحصیل دکترای اقتصاد از دانشگاه MIT و دانشیار اقتصاد دانشگاه برکلی است. دکتر پزشکیان اگر بخواهد از حامد قدوسی برای سمت ریاست بانک مرکزی کشور استفاده کند نمی تواند! حامد قدوسی در سال ۱۳۷۵ رتبه یک کنکور سراسری در منطقه ۲ کشور بود. در اروپا دکترای اقتصاد خواند، در MIT پسادکترا گذرانده و در دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا (Cal Poly) دانشیار فاینانس است. مساله امروز ایران اقتصاد است ولی رئیس جمهور ایران نمی تواند از پویا ناظران استفاده کند. آیا برای_ایران شیفته‌تر از امیرکرمانی هست؟ آیا ایرانی‌تر از حامد قدوسی یا پویا ناظران به آسانی پیدا می شود؟


♈️جناب آقای دکتر پزشکیان؛
با سلام
اینها صرفا چند مثال بود. لطفا آن زمان که به فکر توسعه و «بهره برداری» از «میدان گازی مشترک بین ایران و قطر» هستید، فکری برای این وضعیت کنید. شما «امکان بهره برداری» از منابع انسانی کشورتان را متاسفانه ندارید.

و این بسیار دریغ است.
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝حاج آقا! بهتر نبود به جای نگرانی از تعطیلی روز شنبه نگران باورها و اعتقادات از دست رفته مردم باشید؟

مازیار اوستا
@jomhuriyat

🔰امام جمعه ساری: از تعطیلی شنبه نگران هستیم؛ این زیبنده کشور اسلامی نیست !

♈️حاج آقا !ممکن  است دقیقا بفرمایید نگرانی چه چیزی هستید ؟
آیا اگر شنبه ها  تعطیل شود زمین به آسمان می رود یا آسمان به زمین می آید ؟

♈️راستی !
چرا نگران اقتصاد کشور و معیشت مردم نیستید ؟چرا نگران بیکاری جوانان؟ عقب ماندگی کشور؟ بی برقی و زیان های حاصله از آن به مردم نمی شوید ؟

♈️حاج آقا ! گفته اید تعطیلی روز شنبه زیبنده کشور اسلامی نیست؟ یعنی اگر شنبه ها  تعطیل شده آبروی کشورمان  در جهان رفته همه ما را با دست نشان می دهند که ببینید اینها شنبه ها تعطیل هستند ؟!

🔰حاج آقا صرفا جهت استحضار !

روزهای هفته قراردادی هستند !
بر همین اساس اگر  همه مردم بپذیرند که از فردا به  اولین روز هفته به جای شنبه یکشنبه بگویند  بعد از مدتی در ذهن و باور مردم  شنبه  به یکشنبه تبدیل شده هیچ اتفاق خاصی  هم نمی افتد؟

♈️زیرا ،تقسیم بندی ونامگذاری ایام سال به ماه و هفته توسط ریاضیدانان و منجمان برای نظم  بخشیدن به امور  انسانی انجام شده  و این تقسیم بندی ها  مقدم بر ادیان بوده اند .شاهد مدعا اینکه  در سنت اعراب نام گذاری ایام هفته به شکل فعلی  سابقه ای بیش از اسلام دارد .

♈️حاج آقا !ای کاش کمی هم نگران از دست رفتن اعتقادات مردم می شدید  که اصلا به تعطیلی شنبه و یکشنبه ربطی ندارد و چنین مواضعی باعث تضعیف آن شده است !

♈️در این مورد هم که گفته اید :«تعطیلی شنبه‌ها دردی از اقتصاد مردم دوا نمی‌کند»  اجازه دهید کارشناسان اقتصادی  در این مورد نظر دهند که در این امور نظرشان علمی تر  و دقیقتر است .

♈️نکته آخر را هم جسارتا به شوخی خدمتتان عرض می کنم ! حاج آقا شما که کل ایام هفته را تعطیل هستید و برعکس دیگران جمعه ها به سرکار می روید! پس چرا نگران تعطیلی مردم در روز های شنبه شده اید ؟
#جمهوریت
@jomhuriyat
2024/10/01 19:21:37
Back to Top
HTML Embed Code: