Telegram Web Link
📝📝جناب پزشکیان به داد مردم برسید

صفدر نظری
@jomhuriyat

♈️جناب پزشکیان سال هاست مردم ما گروگان دیدگاه اشتباه و پر هزینه در سیاست خارجی شده‌ است و سخت ترین تحریم های کمرشکن تاریخ را به صورت ممتد و طولانی تحمل می کند و نه تنها هیچ نصیبی از صبوری و نجابت عقایدشان نشده است بلکه در نهایت ناسپاسی و بی مهری،هر روز باری سنگین بر گرده اش افزوده می شود تا کاسبان تحریم که مرفهین بی درد و برخوردار از رانت، مانند زالو با انحصار واردات بر دارائی های بادآورده چمپره زنند و به جان مردمی که روزگاری با بازیگر نقش اوشین همدردی می کردند و اینک با بازپخش آن سریال، بدبختی و درماندگی برایشان بازیابی می‌شود با این تفاوت که بازیگران ایرانی در دنیای واقعی، «اوشین وار» زندگی می‌کنند.

♈️ جناب پزشکیان آنان که نسبت به درد و رنج مردم بی تفاوتی را پیشه کرده‌اند می گویند تحریم نعمت است.تحریم برای جماعتی که هر روز فربه تر از قبل،صدای ساز دهل آنان به گوش می رسد که مشغول رقص شادمانه خویش هستند نعمت است نه برای اکثریت مردم بینوا و بی پناهی که پناهشان کنج عزلت و بی کسیست و به بوته فراموشی سپرده شده‌اند،مردمی ناامید که بی رمق تر از همیشه غمگنانه به تماشای له شدن یکدیگر زیر چرخ دنده های اقتصاد نشسته اند.مسئولانی که در بهترین نقاط شهر تهران سکونت دارند،از حقوق نجومی ماهیانه و امکانات فراوان بهره می‌برند به هیچ وجه نمی توانند حال و روز مردم را درک کنند.این مسئولین از درک درست از وخامت اوضاع کشور گوئی مسابقه بی خیالی گذاشته اند.

♈️ جناب پزشکیان،مسئولان همواره در حد شعار از گفتمان شهدا سخن سرائی می کنند کاش وجدان و شرم و حیا را از شهدا عاریه می گرفتند تا چشم و گوش خویش را به روی فقر و بیچارگی مردم نبندند.کاش شهدا بودند و حال و روز ما را می دیدند. مسئولان ما از شرایط بازار اطلاع ندارند چون سرگرم لابیگری برای کسب پست و مقام هستند. چیزی که شهدا از آن گریزان بودند اما شرافت مسئولیت را می دانستند.دیروز شهدا شرافت مسئولیت را با نثار جان معنا کردند و امروز شرافت مسئولیت یعنی خدمت بی منت به صاحبان اصلی انقلاب که به بوته فراموشی سپرده شده‌اند.جناب پزشکیان مگر مردم چه گناهی کرده اند که باید چنین تاوان سخت و سنگینی را بدهند که نه دنیائی برایشان باقی مانده است و نه آخرتی؟

♈️ جناب پزشکیان مردم سال هاست در این اقتصاد افسارگسیخته و تحریم های کمرشکن نای روی پا ایستادن را ندارند.هر شهروندی می داند «اسب نفس بریده را طاقت تازیانه نیست» اما ظاهراً جدای از تحریم‌ های ظالمانه ای که از رهگذر پاسخ به سیاست های‌ تقابلی،پول ملی ما را به تکه کاغذی کم ارزش تبدیل کرده‌ است و سبب ساز مصائب شرم آوری گردیده که  شمارش این بدبختی ها در ده‌ها جلد کتاب غیر ممکن است.آمریکا سال ها صبوری کرد تا تحریم ها نتیجه بخش شود.در کنار تحریم های ظالمانه،غول بی شاخ و دم،«خود تحریمی»هائی مانند نپیوستن به FATF و انحصار خودرو و... مانند تازیانه ای داخلی مرتباً بر گُرده مردم مستأصلی وارد می شود که طاقت هیچ تازیانه مضاعفی را ندارند.

♈️جناب پزشکیان کدام دشمن به اندازه ناکارآمدی این مسئولان توانائی نابودی تمام عیار این دیار مظلوم و مردم رنجورش را دارد؟ مگر علی«ع»نیز از مردم زمانه اش برای رتق و فتق امور استفاده نمی‌کرد؟دولت امری عرفی و زمینی است و به خرد جمعی واگذار شده است و به قول جنابتان « من همان آدم سابقم،تغییری نکردم»چرا با توهّمات تلقینی،خود را اسیر موهومات می کنند؟مسئولان شما را به خدا بس کنید.اگر نمی توانید حرفی بزنید که موجب آرامش مردم باشد لااقل سکوت کنید.یاد بگیرید در دنیای سیاست، دوست و دشمن دائمی نداریم و دوست دائمی ما «منافع ملی» است که پوتین به خوبی فهمیده است و ضمن بازی با کارت ایران،اسرائیل را دوست و شریک استراتژیک خود می‌داند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝جنگی که شروع شده!

✍️ رحیم قمیشی
@jomhuriyat

♈️۳۱ شهریور ۱۳۵۹ که جنگ ۸ ساله ایران و عراق شروع شد، نوجوانی ۱۶ ساله بودم.
قرار بود سال سوم دبیرستان را شروع کنم، که عراق در مدت بسیار کمی خودش را رساند به اطراف اهواز.
گفتند رسیده به شرکت نورد کارون، دُبِ حردان.
و گفتند دیگر گلوله‌های توپخانه‌اش به اهواز می‌رسد. "گلوله های توپ".
من به سبک فیلم‌هایی از دویست سال پیش، دنبال گلوله های توپی شکل می‌گشتم!! کاملا گرد و سیاه و آتشین.
که نمی‌دیدم.

♈️اهواز با گلوله‌های توپ هدف قرار می‌گرفت اما توپی در کار نبود.
من نمی‌دانستم آن گلوله‌های توپ حالا کشیده شده‌اند، حالا دیگر از کیلومتر ها دور شلیک می‌شوند، آتش همراهشان نیست، اما یک محله را به آتش می‌کشند و ده‌ها نفر را بی‌دست و پا، و بی‌سر می‌کنند.
جنگ تغییر کرده بود و من نمی‌دانستم.

♈️همان هفته‌های اول جنگ چند کامیون نیرو از لرستان رسید! اتوبوس نبود، واقعاً کامیون بود. مردان دلاوری با سبیل‌هایی پرپشت و چوب‌های بلندی در دست.
تک و توکی هم بِرنو داشتند، اسلحه شکاری. می‌پرسیدند عراقی‌ها کجا هستند؟ ما را ببرید آنجا!

♈️عباس صمدی فرمانده ما، به آنها آرامش می‌داد، عجله نکنند. نمی‌دانست چطور به آنها بگوید جنگ تغییر کرده. دیگر دشمن را نمی‌بینید، تنها گلوله‌هایش را می‌خورید.
توپها دیگر گرد نیستند، زوزه‌کشان می‌آیند و همه چیز را به آتش می‌کشند، و همان‌گلوله تبدیل می‌شود به هزار تکه، که هر تکه‌اش برای مردن یک نفر کافیست.
نمی‌دانست چطور به آنها باید بگوید گُرزها و بِرنوهایشان، دیگر به درد این جنگ نمی‌خورد.
حتما دو سه روزی که زیر بمباران اهواز ماندند، خودشان فهمیدند جنگ عوض شده، و دیگر آن شهامت‌های فردی و زور بازو و دل نترس به درد این جنگ نمی‌خورد.

♈️حالا کارشناسانی می‌آورند در تلویزیون، که چرا از جنگ بترسیم، ما سینه‌هایمان را  سپر می‌کنیم برای خونخواهی، ما تا انتقام نگیریم، از پا نمی‌نشینیم.
افتخار آنها تنها به موشک‌هایی است که دو هزار کیلومتر برد دارند.
آنها نمی‌دانند جنگ‌ها تغییر کرده.
همینکه دشمن در دل نیروهای مهم ما آدم می‌خرد، همینکه بورس ما را قرمز می‌کند، همینکه جلوی انتقال تکنولوژی روز را به کشورمان می‌گیرد، همینکه به بهانه‌هایی جلوی تلگرام و واتساپ و اینستا و شبکه‌های اجتماعی را می‌گیرد، مبادا مردم با هم باشند، همینکه فقر را به جامعه سرازیر می‌کند به اسم خودکفایی، همینکه مردم را می‌ترساند از تحریم بیشتر، همینکه صنایع ما تعطیلند به‌خاطر بی‌برقی، به‌خاطر مدیریت ضعیف، همینکه اجاره‌خانه سر به فلک‌کشیده‌اند، مردم به جان هم افتاده‌اند، هیچکس به فردای بهتر امیدوار نیست،

♈️همینکه متفکرین ما در زندانند و نیروی انتظامی همۀ همّ و غمّش دستگیری دختران است و پسران شلوارک پوش...
همینکه سفارتخانه‌های آمریکا در اطراف کشورمان نوبت ندارند بدهند از شدت مراجعه جوانان نخبه برای مهاجرت...
یعنی دشمن جنگ را شروع کرده.
اتفاقا با نیروهای نفوذی‌اش.
بدون اینکه خود را به زحمت بیندازد!

♈️من طول کشید تا فهمیدم توپ‌های توپخانه دیگر گرد نیستند، وقتی بسیاری از دوستانم تکه تکه شده بودند.
دلاوران لرستان طول کشید تا آن روزها فهمیدند دیگر برنوهایشان به درد این جنگ نمی‌خورد.
نمی‌دانم چقدر طول خواهد کشید تا مقامات ما بفهمند، جنگ تنها موشک نیست. جنگ ادای خودکفایی را درآوردن و وابسته شدن به چین و روسیه نیست.

♈️جنگ بستن تنگه‌ها و تهدید کشتی‌ها نیست. جنگ ملت را به کام فقر بیشتر کشیدن نیست.
دنیا تغییر کرده. جنگ‌ها بسیار تغییر کرده‌اند. تکنولوژی‌ها بسیار پیشرفت کرده‌اند. مغزها بسیار قوی‌تر شده‌اند.
آنها که در عصر انفجار اطلاعات نمی‌فهمند، مشکل از خودشان است.

♈️جنگ سال‌هاست شروع شده
با فقر ما، با رکود صنایع ما، با فرار سرمایه‌ها، با فروش اطلاعات کشور بوسیله ماموران، با گشت‌هایی که به‌جای دشمن دنبال جوان‌های این سرزمینند.

♈️چشم‌هایتان را باز کنید.
ترورها گوشه کوچکی از شکست شما هستند.
شما در میدان اصلی باخته‌اید.
اگر به خود نیایید!

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝پرسش های 12 گانه از حکومت
#یدالله_کریمی_پور
@jomhuriyat

♈️چنان چه هنوز هم به رغم اقامه استدلال های متین، اراده بر حملات موشکی به اسرائیل(اشغالگر) هست، پس لطفا برای پرسش های زیر پاسخ عقلانی مهیا شود:

🔰1- چه کسانی از وقوع جنگ گسترده منطقه ای، منتفع می شوند!؟؛
🔰2- چه کسانی مایل به افزایش تنش نیستند، چه کسانی هستند و چرا!؟؛
🔰3- چه کسانی خواهان کشیده شدن پای ایالات متحده به این معرکه اند و چرا!؟؛
🔰4- ایا با فرض دخالت آمریکا، دارایی هسته ایی ایران تضعیف نخواهد شد!؟
🔰5- آیا ایران پس از واکنش انتقامی،‌ توانایی مدیریت تنش را دارد!؟؛
🔰6- چرا اسرائیل با ترور هنیه، ابتکار عمل افزایش تنش را به میدان ایران کشاند!؟؛
🔰7- چرا مدودف پشتیبان برپایی جنگ همه جانبه در خاورمیانه شده است!؟؛
🔰8- اگر واکنش تهران همسطح ترور بود، آیا بی بی حمله پیش‌دستانه نخواهد کرد!؟؛
🔰9- چه کسانی از استمرار جنگ‌ فرسایشی بیشتر متضرر خواهند شد!؟؛
🔰10- دلایل پروپاگاندای بی وقفه جهانی در تحریک ایران به حمله بزرگ چیست!؟؛
🔰11- ترور همزمان فواد شکرین در بیروت و هنیه،با هدف واحد نبوده است!؟؛
🔰12-آیا اسرائيل این ترورها را بدون ارزیابی ریسک انجام داده است؟ آیا اسرائیل به شکل تعمدی قصد تحریک ایران را نداشته است!؟

♈️این طبیعی، بخردانه و منطقی است که رهبر و شورای عالی امنیت ملی، پاسخ های  عقلانی برای پرسش های یدالله کریمی پور، به عنوان یک کهنه سرباز داشته باشند و به گمانم حتما هم از پیش داشته اند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد اعتراضاتی که باعث استعفا و فرار نخست وزیر بنگلادش شد:

♈️حدود ۱۰۰۰۰ نفر از جمله روزنامه نگاران و سیاستمداران در بنگلادش بازداشت هستند.

♈️درس حوادث بنگلادش این است که دانش آموزان نقطه شروعی برای تغییر بودند.

♈️شهروندان بنگلادش توانستند یک مرجع ظالم را سرنگون کنند.

♈️اکنون باید عدالت و آزادی بیان و عقیده در بنگلادش برقرار شود و از هرگونه انتقام جویی جلوگیری شود.

♈️ما باید اطمینان حاصل کنیم که تجاوزات در بنگلادش ادامه پیدا نمی‌کند و آشوبگران خنثی می‌شوند.

♈️بنگلادش باید یک روند سیاسی جدی را آغاز کند که هیچ‌کس از آن مستثنی نشود.

♈️حل یکباره مشکلات برای دولت انتقالی بنگلادش دشوار است.

♈️جوانان در بنگلادش بخش بزرگی هستند، اما به دلیل گسترش فساد محروم هستند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝 انحصارهای قدرت و ثروت در کشور شکل گرفته است.

دکتر حسین راغفر: دولت، مجلس و قوه قضائیه در کشور کاره‌ای نیستند.

♈️انحصار قدرت ، ثروت به وجود آمده.

♈️نماینده ها که اول باید توسط نهادها تایید شوند، بنابراین طیفی از آدم های شایسته چون مورد تأیید نهادها نیستند از ورود به مجلس محروم می‌شوند.

♈️نهادهایی که قدرت را کنترل کرده‌اند و انحصار ثروت را هم در اختیار دارند.

♈️با انحصارهای موجود راهکاری وجود ندارد،
دولت‌ها در جیب قدرت‌های انحصاری‌اند.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝ملزومات اولیه!

احمد زیدآبادی

@jomhuriyat

♈️همانطور که اقتضای دمکراسی، پذیرش شکست در انتخابات عادلانه و آزاد است، مدارا در برابر ترکیب کابینۀ طرف پیروز هم  از سوی هودارانش، از ملزومات اولیۀ دمکراسی است.

♈️هر گزینه‌ای برای هر پستی خواه ناخواه مخالفان و موافقانی دارد. هیچ گزینه‌ای نمی‌تواند رضایت همۀ افراد را در پی داشته باشد. می‌توان نسبت به هر گزینه‌ای به طور مشخص داوری کرد و نقاط ضعف و قوت آن را یادآور شد، اما انتظار اینکه یکایک اعضای کابینه مورد رضایت یکایک هواداران باشد، امری غیرممکن است.

♈️به نظرم لازم است آقای پزشکیان مهلتی یک ساله برای هر کدام از وزیران و معاونان در نظر بگیرد تا سر یک سال، کارنامۀ آنها توسط اهل فن و تخصص بررسی شود و ادامۀ کار  هر یک از آنها مشروط به داوری مثبت در بارۀ عملکردشان باشد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
♈️ یک اتفاق عجیب در دولت قبل:  حبس پنج ماهه آمار‌های بانک مرکزی و تورم ۶۳ درصدی/ دولت پزشکیان در هجوم بدهی های نجومی!

🔰عصر ایران:

♈️آخرین باری که بانک مرکزی انتشار جزئیات آمار‌های اقتصادی در بخش‌هایی نظیر پولی و بانکی را در دستور کار قرار داد، بهمن‌ماه سال گذشته بود و حالا بیش از پنج ماه است که خبری از به روز رسانی آمار مذکور در سایت بانک مرکزی نیست.
 
♈️به گزارش سایت اصولگرای تابناک، نگاهی به خلاصه دارایی‌ها و بدهی‌های بانک مرکزی در پایان بهمن ماه ۱۴۰۲ نشان از رقم قابل توجه بدهی دولت و بانک‌ها به بانک مرکزی دارد، اعداد و ارقامی که مشخص نیست امروز در چه وضعیت بحرانی قرار دارد.

♈️به بیان دیگر، تا پایان بهمن ماه سال قبل، رقم بدهی دولت سیزدهم به بانک مرکزی به بیش از ۳۰۲ هزار میلیارد تومان رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، نزدیک به ۶۵ درصد افزایش داشت.

♈️این در شرایطی است که در پایان شهریورماه ۱۴۰۰، زمانی که دولت سیزدهم با تشکیل کابینه، کار خود را به صورت رسمی آغاز کرد، حجم بدهی دولت به بانک مرکزی حدود ۱۵۹ هزار میلیارد تومان بود، بنابراین از شروع به کار دولت در مهر ۱۴۰۰ تا قبل از اسفند ۱۴۰۲، رقم بدهی خلق شده توسط دولت وقت به بانک مرکزی، به حدود ۱۴۳ هزار میلیارد تومان رسید.
 
♈️از سوی دیگر، تا پایان بهمن ۱۴۰۲، رقم بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی نیز به بیش از ۶۸۲ هزار میلیارد تومان رسید، رقمی بزرگ که در مقایسه با بهمن ۱۴۰۱، بیش از ۹۸ درصد رشد داشته است.
 
♈️در این میان، باید توجه داشت که در شروع به کار رسمی دولت سیزدهم در مهرماه ۱۴۰۰، میزان بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی به حدود ۱۲۷ هزار میلیارد تومان رسیده بود که نشان از افزایش معنادار ۵۵۵ هزار میلیارد تومانی بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی در دوره فعالیت دولت سیزدهم تا پایان بهمن ماه سال قبل دارد.

♈️اعدادی بزرگ و معنادار که حالا پنج ماه است که خبری از به روزرسانی آن‌ها توسط بانک مرکزی نیست تا حداقل برای افکار عمومی و کارشناسان مشخص شود که دولت چهاردهم با چه میزان بدهی به بانک مرکزی کار خود را آغاز کرده است.
 
♈️احسان خاندوزی در روز‌های پایانی حضور در ساختمان وزارت اقتصاد ترجیح داده است در این باره سکوت کند و صرفا در خصوص رقم موجود در خزانه برای تحویل دولت پزشکیان نامه نگاری کند. رقمی که البته با حواشی همراه شده و برخی از عدم کفایت آن برای دخل و خرج دولت در شروع کارش گلایه و انتقاد دارند. هرچند وزیر اقتصاد از بی انصافی‌ها گلایه دارد و می‌گوید: موجودی خزانه چقدر باشد، پایین نیست؟

♈️به طور قطع شفافیت در انتشار آمار از مخفی کاری و حبس آمار، پسندیده‌تر و برای گرفتن تصمیم درست و برنامه ریزی‌های کلان نیز مفیدتر است. به این ترتیب توصیه می شود خاندوزی در مقام وزیر اقتصاد دولت سیزدهم و فرزین در مقام رئیس کل بانک مرکزی دولت سیزدهم، در روز‌های منتهی به تشکیل کابینه و تیم اقتصادی دولت چهاردهم، آمار‌های مذکور را از حبس خارج کنند. 
 
♈️اقدامی که البته پیشنهاد می‌شود با انتشار آمار تورم سال گذشته از سوی بانک مرکزی همراه شود تا سرانجام پس از ماه‌ها کشمکش بر سر آمار تورم ۱۴۰۲ حداقل مردم بدانند تورم رسمی سال قبل از لنز بانک مرکزی چند درصد بوده است، چراکه در ماه‌های اخیر، گمانه زنی‌های مختلفی در این باره وجود داشته است. برخی رسانه‌ها از رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم گفتند و همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی نیز از تورم ۶۳ درصدی فروردین ۱۴۰۲ نوشت.
#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سلام بر ایران زیبا و سرزمین آبا و اجدادی ما
♈️ سلام بر ملت بزرگ و آزاده وطن

🔰صبح تابستانی اعضای فرهیخته جمهوریت بخیر
اوقات خوب و شادی پیش رو داشته باشید

♈️ دژ ايزدخواست يادگارى از سلسله ساسانيان.اولين سازه آپارتمانى در جهان !
به لحاظ قدمت اولين قلعه خشتى جهان و به لحاظ وسعت دومين قلعه خشتى جهان بعد از ارگ بم !

♈️ آتشكده اين دژ اولين آتشكده اي بود كه توسط مسلمانان به مسجد تبديل شد .
قرار گرفته بر صخره اى با ارتفاع حدود پانزده متر نزديك ايزدخواست شهرستان آباده استان فارس .ارتفاع صخره نفوذ به اين دژ را غير ممكن ميكرد و به علت وسعت كم داخل دژ  مردمان مجبور به ساخت سازه هاى طبقاتى ( آپارتمانى ) از ٣  تا ٧ طبقه شدند.در سكانس سوم تصوير كاروانسراى ايزدخواست را كه توسط شاه عباس كبير در ٥٠٠ سال قبل ساخته شده را ميبينيد.

♈️ جالب آنكه تا حدود ١٥٠ سال قبل مسكونى بوده و به مرور و با برقرارى امنيت ، ساكنين به كمك مصالح اين قلعه از جمله تيرهاى چوبى اقدام به ساخت خانه هايى در خارج قلعه كردند كه شوربختانه اين اقدام منجر به تخريب قلعه شد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔰فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی - شکست اقتصادی یا خیانت اصلاح‌طلبان؟

♈️طی 40 سال اونا موفق شدن از یه کشور عقب مونده فقیر به بزرگ‌ترین ابرقدرت جهان بعد از آمریکا تبدیل بشن. با وجود داشتن بیشترین تلفات انسانی و اقتصادی توی جنگ جهانی دوم و از دست دادن بیشتر از یک پنجم جمعیتشون توی جنگ، اونها موفق شدن طی 40 سال بیشترین رشد اقتصادی مستمر رو داشته باشن که تو تاریخ بشر بی‌سابقه بود.این رشد اقتصادی اونا رو با اختلاف به دومین اقتصاد بزرگ دنیا رسوند.

♈️طوری که اگه اقتصادهای رتبه سوم و چهارم یعنی ژاپن و آلمان رو با هم جمع میکردی بازم اقتصاد شوروی ازشون بزگتر بود. همه این دستاوردها کارشناسای غربی رو هم بهت‌زده کرده بود.اما…اما چی شد که فقط بعد 20 سال، این امپراتوری قدرتمند از هم پاشید و تجزیه شد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝ایران چه کند؟

عباس آخوندی ،وزیر سابق و استاد دانشگاه تهران
@jomhuriyat

♈️به گمان من مساله شهید اسماعیل هنیه سه بخش دارد:

🔰نخست: یک بخش مربوط به ایران از جهت اینکه دشمن در سرزمین او عملیات انجام داده، امنیت او را مخدوش ساخته، میهمان او را شهید کرده و به حیثیت امنیتی او لطمه زده است.

🔰دوم: هنیه متعلق به جهان اسلام است. بنابراین، به کل جهان اسلام تعرض شده است.

🔰سوم: اسماعیل هنیه یک رهبر فلسطینی بوده است و به ملت فلسطین تعلق دارد.

♈️اگر این سه هویت هنیه ملحوظ شود؛ نحوه رویارویی با این حادثه از منظرهای دوم و سوم باید با هماهنگی دولت‌های مهم جهان اسلام و ملت فلسطین طراحی و اقدام شود. تنها از منظر نخست است که ایران می‌تواند مستقل از دیگران به موضوع بپردازد.

♈️از همین‌روست که من از روز نخست گفتم که ما باید در یک اقدام هماهنگ بین‌المللی و با یک شعار مقبول بین‌المللی در سطح جهان به سمت پاسخ و تصمیم‌گیری درباره این اتفاق برویم.

♈️باید ببینیم که ملت فلسطین چه می‌گوید. ولی‌دم و خونخواه اصلی آنان هستند. بنابراین، نظر آنان باید دراولولیت قرار گیرد. در وهله‌ی دوم، باید به نظر تمام جهان اسلام احترام بگذاریم.

♈️مشکل این است که در یک وضعیت احساسی، آن‌قدر مساله نخست پررنگ شد که جنبه‌های بعدی کلا فراموش شدند.

راهکارهای مساله نخست واجد جنبه‌های عمل‌کردنی است، گفتنی نیست. ولی، چون گویا وارونه بودن تبدیل به عادت سیاسی در ایران شده‌است، آن در صدر مباحث طرح شده در رسانه است و دو مساله دیگر فراموش شده است.

#جمهوریت
@jomhuriyat
🔰 آنچه دولت چهاردهم تحویل گرفته اسب زین کرده نیست، قاطر چموش لگدزن است/ طبقه متوسط بین تورم و مالیات له شد

♈️ محمود جامساز، اقتصاددان و تحلیلگر اقتصادی: لازمه رسیدن به رشد اقتصادی 8 درصدی؛ رفع تحریم ، حل شدن موضوع FATF و جذب سرمایه گذاری خارجی است.

♈️دولت سیزدهم نه‌تنها «اسب زین شده» تحویل نداد بلکه «قاطر چموش لگدزن»به دولت چهاردهم داده است. چنانچه آقای پزشکیان اسب زین شده تحویل گرفته می‌تواند پای در رکاب کرده و بی‌هیچ مانعی به‌سوی رفع معضلات پیچیده در همه حوزه‌ها، آن‌چنان که طی مناظرات انتخاباتی خود گفت بتازد و وعده‌های خود را به انجام رساند.

♈️اکثریت جامعه فقیر شده و طبقه متوسط نه‌تنها ریزش کرده؛ بلکه به تعبیر لنین بین دو سنگ آسیاب یعنی تورم و مالیات له شده است؛ بنابراین در چنین شرایطی توسعه اقتصادی هم انجام نمی‌شود؛ زیرا طبقه متوسط به‌عنوان مهم‌ترین و اثرگذارترین نیروهای اجتماعی در پیشبرد آرمان‌های توسعه گرایی و روشنگری، در حال نابودی است ./خبرآنلاین

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝مثلث خطر
#یدالله_کریمی_پور
@jomhuriyat

♈️در گرماگرم فضای خونخواهی و با فرض تداوم تمرکزهای حاکمیتی بر آن، محتمل است که حکومت ناچار شود، دستکم تا پایان سال هجری خورشیدی، با سه خطر سترگ روبرو گردد:

♈️ا- شکست خوردگان
به گمانم بعید است سر(کاپیتان) و شاکله شکست خوردگان در انتخابات، به آسانی و متمدنانه صحنه سیاست‌گذاری را رها کرده و تا انتخابات 1407 صبور مانده و کوشش را تعطیل و عاطل و باطل و معطل کند. به ویژه این که همچنان برخی از اهرم های قدرت حکومتی را در دست داشته و یا در نهادهای ملی تاثیر گذارند. گمان می کنم دستگاه حکومتی-حاکمیتی خطرات این طیف را درک کرده و شاید آرام آرام در صدد حذف و یا پابند بستن بر کاروان آنها است؛

♈️۲- تحولات خشونت آمیز
با فرض استمرار درگیری با اسرائیل(اشغالگر) و رسیدن آن به تقابل گسترده هوایی،‌ احتمال تکوین تحولات خشونت بار کشوری و ملی،‌ کم نیست. من دمادم با قلم و سخن، از جمله در همین جا، از ناکام ماندن فیزیکی جریانات 88,98, 1400، 1401 و پس از آن به روشنی و مؤکد گفته ام. ولی با وجود قدرت نفوذ و تعدد سمپات های بند یک همین یادداشت، احتمال گسترش تحرکات خشونت آمیز در بحبوحه فضای جنگی، با وجود بحران های تلنبار شده کم نیست؛

♈️3-کاهش قدرت مانور دولت
تنها و برترین بارقه امید مردم، رویکرد توسعه طلبانه دو گانه پزشکیان-ظریف، با فرض نرمتر شدن مواضع رهبری است. ولی از 10 امرداد تا کنون، فضای درونی- پیرامونی، تقریبا تمام و کمال، بر حول وحوش خونخواهی متمرکز شده است. با فرض استمرار چنین فضایی، وعده های دولت و رهنمودهای رهبری، مبتنی بر تنش زدایی در سیاست خارجی، بازتر کردن فضای فرهنگی-رسانه ای در مقیاس ملی، پهن کردن بستر افزایش تولید ملی و سرمایه‌گذاری خارجی، چه بسا ابتر مانده و یا بازهم به تعويق افتد.
به ایران، سرنوشت و ته نوشتش بیندیشیم

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝قربان، ما به این دلایل نمی‌توانیم در جنگ با آمریکایی‌ها پیروز شویم
@jomhuriyat

♈️رعد الحمدانی پرافتخارترین ژنرال ارتش صدام و فرمانده لشکر نخبه گارد«مدینه منوره ریاست جمهوری» عراق بود. الحمدانی وقتی خبردار شد صدام قصد حمله به کویت را دارد مخالفت خود را ابراز کرد.صدام وقتی شنید شجاع‌ترین ژنرالش با حمله به کویت مخالفت کرده با عصبانیت او را به دفتر کارش احضار کرد تا دلیل مخالفتش را بداند.

♈️الحمدانی به رغم همه خطراتی که جانش را تهدید می‌کرد به صدام گفت:« قربان شما اگر به ما دستور حمله دهید ما چون همیشه اطاعت خواهیم کرد اما من باید حقیقت را به شما بگویم.به نظر من این حمله به شکست ما منجر خواهد شد»صدام که پشت میزش نشسته بود پرسید :«چرا؟»حمدانی گفت«قربان، من توان نظامی خودمان را با توان نظامی آمریکایی‌ها مقایسه کردم و بر این اساس معتقدم قادر به شکست دادنشان نیستیم»صدام خواستار توضیح بیشتری شد.

♈️الحمدانی گفت«قربان اجازه می‌دهید از مدادهای روی میز تان برای توضیح نظراتم استفاده کنم؟» صدام اجازه داد.الحمدانی یکی از مدادها را برداشت و گفت«فرض کنید این یک تانک روسی تی_هفتاد‌و‌دو است که پیشرفته‌ترین تانک ماست که از زمان جنگ با ایران به‌روز نشده.این تانک از یک تا پنج نمره‌اش یک‌ونیم است.»

♈️الحمدانی سپس مداد دیگری برداشت و گفت «این یک تانک ام_یک آمریکایی است که نمره‌اش پنج است.امریکایی‌ها بالای این تانک می‌توانند یک هلیکوپتر آپاچی مسلح به موشکهای هل‌فایر به پرواز درآورند.این تأثیرگذاری شأن را پنج برابر می‌کند.پس حالا آنها بیست‌و‌پنج هستند و ما همان یک‌و‌نیم.حالا به این مداد توجه کنید، این یک هواپیمای جنگنده اف_شانزده است که آمریکایی ها می‌توانند بر فراز تانک ها و هلیکوپترشان به پرواز درآورند.حالا عدد تأثیرگذاری‌شان میشود هفتاد‌و‌پنج و ما هنوز همان یک‌و‌نیم هستیم.

♈️امریکایی‌ها بالای اف_شانزده هایشان بمب‌افکن‌های بی_یک دارند و بر فراز بمب‌افکن‌هایشان ماهواره هایشان را دارند.حالا آنها می‌شوند صد‌و‌بیست‌وپنج و ما هنوز همان یک‌ونیم هستیم.قربان بنا به همه این دلایل معتقدم جنگ با آمریکا به شکست ما منجر خواهد شد»

🔰از کتاب «صدام،زندانی در کاخ خودش» ترجمه بیژن اشتری
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝کوتوله ها

حسین آخانی
@jomhuriyat

♈️کوتوله ها را بزرگ نکنید. کوتوله ها وقتی بالا بروند مجبورند بزرگترها را پایین بکشند.

♈️کوتوله ها باعث رشد یک سازمان نمی شوند. آنها برای ماندن مجبورند سر بزرگترها را بزنند.

♈️آنها با کسانی که آنها را حمایت کردند دو رفتار دارند، اگر طرف صاحب نفوذ و قدرت  باشد با باج دادن همچنان در سیطره او مانده و فرمان کار را به او می دهند (عین فساد). اگر طرف کوچکتر باشد زود او را فراموش می کنند. 

♈️یکی از ملاک های یک مدیر خوب داشتن مدرک تحصیلی خوب است. برای من یک لیسانس از دانشگاه خوب که حاضر نشده با رانت مدیریت فوق لیسانس و دکتری الکی بگیرد، هزاران بار از دکتر الکی های ع.ت. ارزش دارد.
مگر اسکندر فیروز دکتر بود؟ مگر محمد درویش دکتر است؟

♈️برای آنکه بدانیم فردی را که حمایت می کنیم شایستگی دارد یا نه سری به پایان نامه اش یا مقالاتش بزنید. همه چیز آشکار است.
پایان نامه حیثیت هر کس است. اگر کسی برای حیثیت خودش و علم ارزش قائل نبوده، حتما برای حیثیت این آب خاک و سازمانی که بناست مدیریتش را تحویل بگیرد، ارزش قائل نیست. 
#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝ریسک بالای پذیرش مسئولیت

ناصر دانشفر
@jomhuriyat

♈️این روزها پزشکیان به سراغ هر که سرش به تنش می‌ارزد رفته، با جواب منفی روبرو شده و اکثراً حاضر به پذیرش مسئولیت نیستند. سؤال این است که چرا چنین فضایی بر کشور حاکم شده که افراد لایق و توانمند از به عهده گرفتن مناصب دولتی طفره می‌روند.

♈️به گمان من کناره‌گیری افراد شایسته از مناصب دولتی چندین دلیل می‌تواند داشته باشد که برخی از آنها عبارتند از:

🔰۱- تواضع و فروتنی، شوربختانه از ابتدای انقلاب تاکنون، بسیاری از اشخاص ماهر و متخصص به این دلیل واهی که افرادی بهتر و کارآمدتر در کشور موجودند، زیر بار تکلیف نرفته‌اند و با این مشی به ظاهر اخلاقی راه را برای سودجویان باز کردند. باور من این است که بخشی از نابسامانی‌های فعلی کشور ناشی از همین نگاه بی‌منطق می‌باشد.

🔰۲- تنگ‌نظری انقلابیون، بدبختانه از همان روز نخست استقرار جمهوری‌اسلامی، عده‌ای کاتولیک‌تر از پاپ با قصد قربت از به خدمت گرفتن انسان‌های موفق، صاحب صلاحیت و شایسته، تنها به دلیل این یا آن نقطه ضعف شخصی جلوگیری نمودند. آنها که خود اغلب کم هم اهل معصیت نبودند، جز به نصب و انتخاب افراد در حد معصوم رضایت نمی‌دادند و بسیاری را با افشاگری‌های ناجوانمردانه از گردونه خارج نمودند. اینها مثلاً بچه‌های مخلص انقلابی بودند که برای رضایت خدا با آبروی مردمان بازی کردند.

🔰۳- سیاست تخریبی طالبان پست، فراوان بودند و هستند کسانی که برای دست یافتن به فلان موقعیت از این شیوهٔ کثیف بهره‌ها بردند. اینها به دلیل اینکه در قامت و تراز وزیر، وکیل و امثال این عناوین نیستند، برای حذف شایستگان به پرونده‌سازی، شایعه پراکنی و خراب کردن آنها پرداختند تا چهره‌های مؤثر و مفید از صحنه خارج و به امیال خود نائل گردند.

🔰۴- فراهم نبودن امکان کار: بسیاری از افراد کاربلد و کارآشنا با توجه به اشراف کامل خود به عرصهٔ مسئولیت پیشنهادی، با یقین کامل به اینکه شرایط مورد نیاز برای انجام دقیق و حتی قابل قبول، مهیا نیست و در صورت قبول آن پست در امور محوله موفقیتی به دست نخواهد آمد از پذیرش آن خودداری می‌کنند. امروز همگان می‌دانند که از بالا تا پایین کشور باید که تابع منویات رهبری باشند، افراد منتصب در قوهٔ مجریه باید تابع قوانین مصوب قوهٔ مقننهٔ فشل باشند که کاری جز چوب لای چرخ قوهٔ مجریه گذاشتن هنری ندارد. به چندین نهاد اطلاعاتی و امنیتی باید که پاسخگو باشند و...، با این حساب آدم یا باید دیوانه باشد و یا خیلی خود را مقید به انجام تکلیف بداند تا بخواهد وارد عرصهٔ مدیریتی کشور شود.

🔰۵- ترس از فروپاشی و سقوط، نمی‌توان انکار کرد که وضعیت کشورمان چنان بحرانی است که هر لحظه احتمال دارد با یک جرقه کل کشور به آتش کشیده شود. اگر به این شرایط حاد، رفتارهای ناصواب حاکمیت که خود تشدید کنندهٔ نابسامانی موجود است را اضافه کنیم، هر ناظر بی‌طرفی را به این باور نزدیک می‌کند که خیلی نباید به ماندگاری سیستم فعلی دل بست. با این اوضاع و احوال و با توجه به نوع برخورد ما انقلابی‌های ۵۷ با دست‌اندرکاران نظام پیشین و با تنفر غیرقابل کنترلی که بر اپوزیسیون نظام حاکم است، هر کسی را به این فکر می‌اندازد که پذیرش مسئولیت در دولت فعلی به صلاح خود و خانواده‌اش نمی‌باشد.

♈️ما که مدعی دین بودیم و بنا داشتیم با مردمان به عدالت برخورد کنیم، با هویدا، فرخ‌رو پارسا و بسیاری از بیگناهان دیگر آن کردیم که تا ابد باید شرمنده باشیم، این جماعت که کوچکترین سخن مخالف نظر خود را برنمی‌تابند و با بدترین شکل ممکن به مقابله با آن می‌پردازند، معلوم است که در صورت سقوط نظام ولایی با مسئولان آن چه خواهند کرد. با این حساب چرا فرهیختگان جامعه باید چنین ریسکی کنند و آینده و زندگی خود را به خطر اندازند؟

♈️پزشکیان در شرایطی بغرنج پا به پاستور گذاشت که قصهٔ ترور اسماعیل باعث پیچیده‌تر شدن آن هم گردید. در این اتمسفر همکاری با او به منزلهٔ خودکشی سیاسی می‌باشد و لذا بنده به عنوان یک کنشگر سیاسی، به افرادی که تنها و تنها به خاطر ایران خطر می‌کنند، از آنها سپاسگزاری می‌کنم.

♈️می‌دانم که این رویکرد من باز هم مخالفان را برآشفته خواهد کرد، اما من بختیار و کنش عاقلانهٔ او را تجربه کرده‌ام، خود بر او تاخته‌ام که مرد ناحسابی چرا اینقدر بی‌عقلی و نمی‌فهمی که این رژیم قابل اصلاح نیست و بعدها متوجه شدم که رویکرد او دقیق و مبتنی بر عقلانیت بوده و لذا از برخورد و واکنش دوستان جوان نگران نمی‌شوم و آنها را می‌فهمم. اما برای فرار از انقلاب و گذار مسالمت‌آمیز از نظام مقدس، برای هر گامی که به این پروسه کمک کند ارزش قائلم و به افرادی که در این مسیر تلاش می‌کنند، احترام می‌گذارم.

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝مااصولگراها با این کارنامه برای پزشکیان نسخه کابینه می‌پیچیم؟!

✍️محمد مهاجری
@jomhuriyat

♈️اصولگرایان محترم چنان از دولت تشکیل‌نشده پزشکیان انتقاد می کنند که گویی خودشان در همین دولت‌سیزدهم که آوار فوق سنگینی از مشکلات را بر مردم و کشور تحمیل کرده، چه شق القمری به ثبت رسانده اند.

♈️فقط مرور اسامی آنان، تابلو تمام‌نمای ناکارآمدی وناتوانی است و گویی نذر کرده بودند همه آنها از منتهی‌الیه ضعف جریان اصولگرایی انتخاب شوند.

♈️گناه کسانی که آنها را به رئیس فقید دولت سیزدهم تحمیل کردند، با آب زمزم هم شسته نمی شود.

♈️ببینید:
1- احسان خاندوزی وزیر اقتصاد
2- صولت مرتضوی وزیر کار
3- جواد اوجی وزیر نفت
4- حجت عبدالملکی وزیر کار و سپس دبیر مناطق آزاد
5- محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد
6- مراد صحرایی  وزیر آموزش وپرورش
7-جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی و مجرم پرونده فساد 3-5میلیارددلاری
8- عیسی زارع پور وزیر قطع ارتباطات
9-محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور
10- محمد دهقان نقندر معاون حقوقی رئیس جمهور
11- داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه
12- میثم لطفی رئیس سازمان اداری و استخدامی
13- امیرحسین قاضی زاده رئیس بنیادشهید
14- علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت

🔰پ.ن:می خواستم آقای احمد وحیدی را هم بنویسم اما منصرف شدم.

♈️با مشاهده لیست بالا حساب کنید اگر بر فرض محال #سعید_جلیلی رئیس‌جمهور شده بود با چه فاجعه عظیمی در تشکیل دولتش مواجه می‌شدیم.

#جمهوریت
@jomhuriyat
♈️مشهورترین مجری تلویزیون در آمریکا اپرا وینفری اعلام بازنشستگی کرد و جشنواره‌ای به افتخار او در استادیوم فوتبال برگزار شد.

♈️کشف شگفت انگیز این بود که او به مدت ۲۵ سال (یک ربع قرن) بدون اطلاع عموم، مخفیانه از ۶۵۰۰۰ فقیر حمایت می‌کرد.

♈️بسیاری از ذینفعان به ورزشگاه آمدند و ۴۵۰ نفر با شمع بیرون ماندند.

♈️در میان آنها، پنج استاد دانشگاه هاروارد خطبه کوتاهی ایراد کردند و قدردانی خود را با این جمله خلاصه کردند:
اگر اُپرا نبود، الان در جای دیگری بودیم... آیا یک نفر می‌تواند زندگی ۶۵۰۰۰ نفر را تغییر دهد؟
آن هم در خفا!؟


♈️انسانیت یک دین نیست، بلکه رتبه‌ای است که برخی افراد به آن دست می‌یابند.

سقراط

#جمهوریت
@jomhuriyat
📝📝سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی سه‌شنبه 16 مرداد 1403
🔰با رئيس‌ جمهور نهج‌البلاغه‌خوان
@jomhuriyat
بسم‌الله الرحمن الرحيم

♈️ در مناظرات و تبليغات انتخاباتي رياست ‌جمهوري چهاردهم، دو نکته در سخنان دکتر پزشکيان از ساير مطالب برجسته‌تر بودند؛ يکي استفاده از کارشناسان و ديگري تکيه بر تعاليم به يادگار مانده از اميرالمؤمنين عليه‌السلام در نهج‌البلاغه به ويژه در مورد کارگزاران دولت اسلامي و رعايت‌ حال اقشار ضعيف مردم. بايد پذيرفت که اين دو نکته براي پيشبرد امور حکمراني بسيار مهم و کارسازند و اگر توسط دولت چهاردهم رعايت شوند بسياري از مشکلات موجود برطرف خواهند شد.

♈️پاي‌ بندي به اين دو نکته مهم و راهبردي را بايد از بررسي اقدامات اوليه و احکامي که در چند روز گذشته توسط رئيس‌ جمهور پزشکيان صادر شده به دست آورد. سخن درباره اقدامات و مواضع اتخاذ شده در موضوعات مختلف را به زمان ديگري موکول مي‌کنيم و اکنون به بررسي احکام صادره مي‌پردازيم تا مطابقت آنها با تکيه بر کارشناسان و توجه به اقشار ضعيف روشن شود.
بنا نداريم از افراد بطور مشخص نام ببريم يا درباره جزئيات و ابعاد پرونده‌هاي آنان مطلبي مطرح کنيم. به نظر مي‌رسد اشاره به بعضي ويژگي‌ها براي رساندن مطلب و نقد عملکرد آقاي رئيس‌ جمهور کافي باشد.

♈️عادت کردن به زندگي در مناطق اعيان‌نشين و برخورداري از رفاه مطلق، از ويژگي‌هاي بعضي از منصوبين است. درباره همين افراد تعابيري وارد ادبيات سياسي جامعه ما شده که خوشايند نيست. خودشان نيز در امتحاني که با تصدي مسئوليت‌هاي مختلف پس داده‌اند کارنامه قابل قبولي ندارند. بعضي ديگر از افرادي که حکم گرفته‌اند نيز علاوه بر اينکه مسئوليتي که برعهده آنها گذاشته شده با رشته تحصيلي و سوابق کاريشان تناسبي ندارد، در شرايطي زندگي کرده و مي‌کنند که به احتمال بسيار زياد از وضعيت معيشتي اقشار ضعيف اطلاعي ندارند. اين موارد هرچند شامل تمام افرادي که حکم گرفته‌اند نمي‌شود ولي وجود مواردي در ميان آنان با اين ويژگي‌ها نشان مي‌دهد در همين روزهاي آغازين مسئوليت، رئيس جمهور جديد ما به اين دو وعده بسيار مهم و ارزشمند خود يعني استفاده از کارشناسان و نزديک شدن به اقشار ضعيف جامعه پاي‌بندي چنداني نشان نداده است.

♈️نگراني فقط درباره اين چند فقره حکم صادرشده نيست، آنچه نگران‌کننده است روندي است که شروع شده است. اين روند اگر ادامه پيدا کند، از وعده‌هاي انتخاباتي رئيس ‌جمهور دولت چهاردهم چيزي باقي نخواهد ماند و ايشان از تکيه بر کارشناسي و نزديک شدن به اقشار ضعيف جامعه محروم خواهد شد.

♈️هرچند استفاده از کارشناسان نيز بسيار مهم و ضروري است ولي مهم‌تر از آن، توجه مستمر، واقعي و عملي به اقشار ضعيف جامعه است، همان کساني که اميرالمؤمنين عليه‌السلام در حکم انتصاب مالک اشتر نخعي به ولايت مصر به او مي‌فرمايد: الله الله فِي الطَّبَقَةِ السُّفْلَى مِنَ الَّذِينَ لاَ حِيلَةَ لَهُمْ.... سفارشي که خدا درباره طبقه فرودست کرده است را در نظر داشته باش، همان‌ها که چاره کار براي حل مشکلات زندگي از دستشان خارج است و در پيچ و خم زندگي درمانده‌اند. و آنجا که مي‌فرمايد: وأشعِر قَلبَكَ الرَّحمَةَ لِلرَّعِيَّةِ وَالمَحَبَّةَ لَهُم وَاللُّطفَ بِهِم ولا تَكونَنَّ عَلَيهِم سَبُعاً ضارِيا تَغتَنِمُ أكلَهُم... قلب خود را به مهرباني و عطوفت با مردم عادت بده و با آنها همانند حيوان درنده رفتار نکن و خوردن آنها و اموالشان را غنيمت مشمار...
قطعاً آقاي رئيس‌ جمهور مي‌دانند که طبق نظر مولاي متقيان، هرگز انسان پرپولي در هيچ جامعه‌اي بدون آنکه حق اين و آن را ضايع کرده باشد وجود نخواهد داشت.

♈️ بنابراين، نبايد به سخن توجيه‌گرانه کساني که مي‌گويند چه اشکالي دارد افراد مرفه و صاحبان ثروت عهده‌دار مسئوليت‌ها باشند اعتنا کرد. اينان همان «مرفهان بي‌درد» هستند که امام خميني همواره درباره سپردن مسئوليت‌هاي کليدي به آنها هشدار مي‌دادند و چون ما به آن هشدارها عمل نکرديم به مصائب بزرگ امروز مبتلا شده‌ايم که شاهد فاصله طبقاتي وحشتناک ميان مردم و حکمرانان هستيم. حکمرانان، حرف مردم را نمي‌شنوند و اگر بشنوند آن را نمي‌فهمند و اين بزرگ‌ترين درد جامعه امروز ماست.

♈️قرار بود شما همکاراني را دور خود جمع کنيد که صداي بي‌صدايان باشند. بدون تعارف بايد به شما بگوئيم احکامي که در چند روز گذشته صادر کرده‌ايد داراي چنين گرايشي نيست. اگر اعضاي کابينه‌تان هم از همين قماش باشند، بايد از همين ابتدا فاتحه دولت چهاردهم را خواند.

♈️ما که اين هشدار را مي‌دهيم، خيرخواهتان هستيم و مي‌خواهيم به راهي برويد که اميرالمؤمنين در نهج‌البلاغه پيش پاي مالک اشتر گذاشت. اين خيرخواهي را بپذيريد و راهتان را از همين ابتدا از مرفهين جدا کنيد آقاي رئيس‌ جمهور نهج‌البلاغه‌خوان!

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ پیش‌بینی دکتر زیباکلام از نتایج احتمالی جنگ ایران و اسرائیل

#جمهوریت
@jomhuriyat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♈️ سخنان دکتر حمید_پورمحمدی، رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه

♈️ سخنانی که کمی قبل از انتخاب دکتر پزشکیان به‌عنوان ریاست جمهوری مطرح شد و آقای پورمحمدی از عدم توان نقش آفرینی سازمان برنامه و بودجه در سیاست های کلان اقتصادی سخن می‌گوید و از ساختار موجود و نهادهای موازی قانونگذاری و نظارتی گلایه بسیار دارد.

#جمهوریت
@jomhuriyat
2024/10/03 21:24:17
Back to Top
HTML Embed Code: