Telegram Web Link
📣کانال اختصاصی ارتباط با خبرنگاران دانشگاه صنعتی اصفهان

🔸نخستین مرجع نشر محتواهای رسانه ای دانشگاه صنعتی اصفهان
(در اسرع وقت و پیش از انتشار در سایت و کانال رسمی دانشگاه)

اطلاع از رویدادهای خبری آینده و برنامه های پیش رو

دریافت متن کامل اخبار و رویدادها

دریافت صوت اخبار و رویدادهای مهم، نشست های ملی و بین المللی و...

📲 @iutonline
با حضور وزرای علوم و نفت:
امضای قرارداد بزرگ پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان با وزارت نفت
با حضور وزرای علوم، تحقیقات و فناوری ونفت و رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، قرارداد "ایجاد انستیتوی تحقیقاتی هیدروکراکینگ" در دانشگاه صنعتی اصفهان به امضاء رسید.
در آئین انعقاد این قرارداد که روزگذشته و با حضور دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مهندس بیژن زنگنه وزیر نفت، دکتر سید محمود مدرس هاشمی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و جمعی از رؤسای دانشگاه های تهران برگزار شد، طرح بزرگ" ایجاد انستیتوی تحقیقاتی هیدروکراکینگ و انجام مطالعات پژوهشی و فناورانه به منظور تحقق راهبرد توسعه فناوری مرتبط با تولید دانش فنی هیدروکراکینگ" به دانشگاه صنعتی اصفهان واگذار شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به بخش های مختلف این قرارداد صنعتی گفت: این قرارداد دومین گام جدی پس از امضای تفاهم نامه همکاری این دانشگاه با وزارت نفت دردی ماه سال گذشته به شمار می رود.
دکتر سید مهدی ابطحی افزود:در دل قرارداد منعقد شده میان دانشگاه صنعتی اصفهان و وزارت نفت، ایجاد انستیتوی تحقیقاتی هیدروکراکینگ بعنوان یک ساختار پژوهشی در جهت پایش مطالعات و تولید دانش فنی به منظور بهره برداری در صنعت نفت پیش بینی شده است.
وی اضافه کرد: شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی ایران بعنوان کارفرمای این پروژه بزرگ و معاونت پژوهش و فناوری وزارت نفت نیز ناظر عالی این قرارداد خواهد بود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان به مراحل اجرای این پروژه اشاره و تصریح کرد: مدت زمان قرارداد این طرح 60 ماه است که طی دو فاز 6 ماهه و 54 ماهه مراحل اجرایی خود را طی خواهد کرد.
ابطحی،فاز نخست این طرح را فاز شناخت توصیف کردو ادامه داد: در این بخش بعنوان مرحله شناخت مسئله به منظور دستیابی به پاسخ، مطالعه پایش تکنولوژی، بررسی اقتصادی و تهیه برنامه جامع تحقیقاتی و نقشه راه فناوری تعریف شده است.
وی با اشاره به بخش های پیش بینی شده در فاز 2 این طرح، افزود: تدوین دانش فنی هیدروکراکینگ در مقیاس آزمایشگاهی، تدوین دانش فنی کاتالیست هیدروکراکینگ در مقیاس آزمایشگاهی، شکل‌گیری و تشکیل انستیتو، تدوین دانش فنی فرآیند هیدروکراکینگ در مقیاس نیمه صنعتی، تدوین دانش فنی کاتالیست هیدروکراکینگ در مقیاس نیمه صنعتی و تهیه بسته طراحی فرآیند واحد هیدروکراکینگ نمونه (DEMO)، مجموع فرآیندهای این فاز خواهد بود.
معاون معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان مبلغ کل این قرارداد در دوفاز را قریب به 651 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این مبلغ بالاترین میزان قرارداد دانشگاه صنعتی اصفهان تاکنون بوده و ایجاد یک ساختار پژوهشی پایدار بر مبنای آن نیز از دیگر دستاوردهای دانشگاه صنعتی اصفهان در این طرح خواهد بود.
گفتنی است: در این آئین، شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی چهار قرارداد دیگر نیز با دانشگاه های تهران، شیراز، صنعتی امیرکبیر و صنعتی شریف امضاء نمود و چهار قرارداد بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با دانشگاه های شیراز، صنعتی امیرکبیر، تربیت مدرس و پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران امضا و سه قرارداد نیز بین شرکت ملی گاز ایران با دانشگاه های تهران و علم و صنعت ایران و پژوهشگاه صنعت نفت منعقد شد.
اردیبهشت ماه 96:
دومین گردهمایی بانوان در فیزیک ایران به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد
دومین گردهمایی یک روزه بانوان در فیزیک ایران، 28 اردیبهشت 1396 به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.
ارائه آماری وضعیت کمی و کیفی مشارکت بانوان در فیزیک ایران، بحث چگونگی ارتقای سطح علمی و توانمندی های بانوان فیزیک پیشه در کلیه سطوح علمی-آموزشی و پژوهشی، تبیین موانع در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فناوری، استفاده از توانمندی های بانوان فیزیک پیشه در تدوین کتب و برنامه های آموزش فیزیک و معرفی بانوان برجسته و موفق فیزیک ایران، از جمله اهداف برگزاری این گردهمایی عنوان شده است.
در این گردهمایی محققان و اساتید برجسته بانو همچون خانم دکتر ایرجی زاد (استاد دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف)، خانم دکتر منیژه رهبر (استاد دانشگاه تهران) و خانم دکتر پورقاضی (استاد دانشگاه اصفهان) به ایراد سخن خواهند پرداخت.
علاقه مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر، ثبت نام در گردهمایی و ارسال مقاله تا 30 فروردین ماه 1396 فرصت دارند تا به سایت http://www.psi.ir/?women95 مراجعه نمایند.
گفتنی است: نخستین گردهمایی بانوان در فیزیک، آذرماه 1393 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
🔻راهی جز گفت و گو نیست
میزگرد گفت و گو و همگرائی مذاهب

🕰یکشنبه 15 اسفند، ساعت 16:30
🚩تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان
🌐کانال اختصاصی ارتباط با خبرنگاران دانشگاه صنعتی اصفهان

مرجع نشر محتواهای رسانه ای دانشگاه صنعتی اصفهان
(در اسرع وقت و پیش از انتشار در سایت و کانال رسمی دانشگاه)
اطلاع از رویدادهای خبری آینده و برنامه های پیش رو
دریافت متن کامل اخبار و رویدادها
دریافت صوت اخبار و رویدادهای مهم، نشست های ملی و بین المللی و...
دریافت گزارش تصویری رویدادهای مهم دانشگاه صنعتی اصفهان

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻معاون آموزشی دانشگاه صنعتی اصفهان اعلام کرد:
تکذیب ادعای همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان با پژوهشگاه شاخص پژوه

🔻معاون آموزشی دانشگاه صنعتی اصفهان، ادعای همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان با پژوهشگاه شاخص پژوه را تکذیب کرد.

🔻دکتر قاسم مصلحی با اشاره به مصاحبه اخیر رئیس این مؤسسه لغو مجوز شده مبنی بر برخورداری از 30 دانشجوی مشترک با دانشگاه صنعتی اصفهان، این ادعا را از اساس کذب عنوان کرد.
وی اضافه کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان تاکنون هیچ گونه ارتباطی با پژوهشگاه مذکور نداشته و از آنجا که این دانشگاه بعنوان یکی از دانشگاه‌های برتر ایران همواره بر کیفیت آموزش و پژوهش تأکید داشته است، از اقدامات وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز در جهت ارتقای کیفیت درآموزش عالی، بررسی‌های دقیق و همه‌جانبه مؤسسات آموزش عالی، و شجاعت در لغو مجوز مؤسسات بی‌کیفیت کاملاً حمایت نموده و از مسئولین ذی‌ربط وزارت متبوع به ویژه معاونت محترم آموزشی وزارت تشکر و قدردانی می‌نماید.
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻باتجلیل وزیر علوم، تحقیقات وفناوری:
دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه برترکشور در عرصه بین الملل👇
📎yon.ir/iut13
#دفتر_همکاریهای_علمی_بین_المللی
#روابط_عمومی

📌کانال رسمی دانشگاه صنعتی اصفهان👇
@iut_news
🔻توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری:
انتخاب دانشگاه صنعتی اصفهان در طرح ارتقاء 5 دانشگاه برتر به تراز بین المللی

🔻بر اساس اعلام معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه صنعتی اصفهان به منظور قرارگیری در پروژه ارتقاء و تبدیل به یکی از پنج دانشگاه و پنج مرکز پژوهشی برتر در تراز بین المللی انتخاب شد.

🔻براساس این طرح که دانشگاه های برتر منتخب ورود به آن درکارگروه ویژه ای با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و تنی چند از صاحب نظران و اندیشمندان برجسته حوزه آموزش عالی انتخاب گردیدند، با اتخاذ تدابیر مقتضی و طی یک فرآیند ده ساله، 5 دانشگاه در تراز بین المللی و ارتقاء به تراز 200 دانشگاه مطرح جهان قرار خواهند گرفت.
پروژه تبدیل 5 دانشگاه و 5 واحد پژوهشی برترکشور به تراز بین‌المللی، یکی از چهار پروژه کلان توسعه اقتصاد دانش‌بنیان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با همکاری سازمان برنامه و بودجه تعریف و نهایی شده است.
تعداد مقالات مشترک با پژوهشگران بین المللی، تعداد دانشجویان غیرایرانی، تعداد فرصت های مطالعاتی خارج ازکشور اعضای هیأت علمی و دانشجویان و تعداد دوره های مشترک تحصیلی با دانشگاه های خارجی از جمله مؤلفه های دستیابی به تراز بین المللی عنوان شده است.
گفتنی است: دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان یکی از دانشگاه های برترکشور و پیشرو در رتبه بندی های بین المللی سال های اخیر، چندی پیش نیز بعنوان یکی از چهار دانشگاه برتر کشور در حوزه روابط علمی بین‌المللی، ضمن دریافت نشان ویژه، مورد تجلیل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری قرارگرفت.
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻پس از تیم هایی ازامریکا و چین:
مقام سوم تیم رباتیک شبیه سازی 3بعدی دانشگاه صنعتی اصفهان درمسابقات بین المللی ربوکاپ ایران👈
📎yon.ir/iut31
#دانشکده_برق_کامپیوتر

📌کانال دانشگاه صنعتی اصفهان👈
@iut_news
🔻براساس رتبه بندی مؤسسه تایمز در سال 2017:

دانشگاه صنعتی اصفهان در فهرست دانشگاه های برتر با قدمت کمتر از 50 سال جهان

✳️با اعلام رتبه بندی جدید مؤسسه بین المللی تایمز در سال 2017، دانشگاه صنعتی اصفهان در بازه ۱۵۰-۱۰۱ فهرست 200 دانشگاه برتر با قدمت کمتر از 50 سال جهان قرار گرفت.

🔻این رتبه بندی که ششمین فهرست دانشگاه های برتر جوان با قدمت کمتر از ۵۰ سال مؤسسه تایمز از سال 2012 تاکنون به شمار می رود، تعداد دانشگاه های مورد بررسی خود را از ۱۵۰ دانشگاه در سال ۲۰۱۶ به ۲۰۰ دانشگاه در سال 2017 افزایش داده است و بدین ترتیب دانشگاه های بیشتری توانستند در فهرست دانشگاه های برتر دنیا قرار گیرند.
در این رتبه بندی، دانشگاه صنعتی اصفهان با قرارگیری در بازه ۱۵۰-۱۰۱ فهرست 200 دانشگاه برتر با قدمت کمتر از 50 سال جهان و دانشگاه یزد در بازه ۲۰۰-۱۵۱ این فهرست، تنها دانشگاه های جوان ایرانی حاضر در این رتبه بندی هستند.
دانشگاه صنعتی اصفهان که طی سال های گذشته همواره در صدر فهرست برترین دانشگاه های ایرانی رتبه بندی های مختلف مؤسسه بین المللی تایمز قرار داشته است در پنجمین دوره رتبه بندی دانشگاه های آسیایی این مؤسسه (درسال 2017) که اسفندماه گذشته انتشار یافت نیز ضمن قرارگیری در جایگاه 92 آسیا، پس از دانشگاه صنعتی شریف و به همراه دانشگاه علم و صنعت ایران، در جایگاه دوم کشور قرار گرفت.
گفتنی است: رتبه¬ بندی تایمز، یکی از مشهورترین نظام های رتبه بندی بین المللی است که هر ساله دانشگاه های برتر دنیا را بر اساس ۱۳ شاخص عملکردی در قالب ۵ معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین المللی جهت انجام مقایسه های جامع و متوازن مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می دهد.
📲 www.tg-me.com/iutonline
🔻براساس اعلام پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز:

9عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در فهرست طلایه داران علم ایران

✳️بر اساس اطلاعات مندرج درپایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI)، 9 دانشمند دانشگاه صنعتی اصفهان در فهرست ۲۲۸ پژوهشگر ایرانی حاضر در جمع پژوهشگران یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند.

🔻پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) که هر دو ماه یکبار و براساس آخرین تحولات در شبکه علم بین المللی به روزرسانی شده و به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می پردازد، از 228 دانشمند ایرانی در فهرست پژوهشگران یک درصد برتر دنیا نام برده که در این میان، 9 دانشمند عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان می باشند.
بر اساس اطلاعات استخراج شده، از این تعداد ۱۳۹دانشمند برترکشور متعلق به دانشگاه های وابسته به وزارت علوم هستند و دانشگاه های صنعتی هم ۴۰ نفر از نخبگان علمی کشور را پرورش داده اند و سهم دانشگاه های علوم پزشکی ۳۷ نفر می باشد.
پژوهشگاه ها و مراکز تحقیقاتی 3 دانشمند برتر بین المللی و دانشگاه آزاد اسلامی نیز در مجموع ۹ دانشمند طلایه دار علم را به خود اختصاص داده است.
دکتر محمدحسین فتحی، دکتر عباس نجفی زاده، دکتر محمد حسین عنایتی و دکتر محمدرضا طرقی نژاد از اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی مواد، دکتر شادپور ملک پور، دکتر عبدالرضا حاجی پور، دکتر علی اصغر انصافی و دکتر فاطمه داور، از اعضای هیأت علمی دانشکده شیمی و دکتر سیدغلامرضا اعتماد عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی شیمی، 9 دانشمند دانشگاه صنعتی اصفهان حاضر در فهرست طلایه داران علم ایران هستند.
دانشگاه صنعتی اصفهان به لحاظ تعدد دانشمندان بین المللی پس از دانشگاه تهران با 36 دانشمند و تربیت مدرس و صنعتی شریف هرکدام با 18 و 16 دانشمند برتر، در جایگاه چهارم دانشگاه های وابسته به وزارت علوم قرار گرفته است.
مرجعیت علمی براساس تعداد ارجاعات صورت گرفته به پژوهش های پژوهشگران تعیین می شود. ارجاعات یا استنادها بیانگر میزان استفاده از نتایج پژوهش های منتشر شده هستند. هر چقدر تعداد استنادهای صورت گرفته به پژوهش های یک محقق بیشتر باشد، کیفیت پژوهش های وی بالاتر بوده و این پژوهش ها از طرف جامعه علمی بیشتر پذیرفته شده است.
ISI برای انتخاب دانشمندان یک درصد برتر دنیا، تعداد استنادهای صورت گرفته به پژوهش های محققان دنیا در ۱۰ سال اخیر را شمارش کرده و این محققان را در ۲۲ رشته موضوعی طبقه بندی می کند. سپس این محققان براساس تعداد استنادهای دریافتی به صورت نزولی مرتب سازی می شوند و یک درصد برتر از هر رشته به عنوان دانشمندان برتر انتخاب می شوند.
📲 www.tg-me.com/iutonline
2024/09/24 14:33:33
Back to Top
HTML Embed Code: